Εφιάλτης ή πραγματικότητα;

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: eLia_
Φύλο: Γυναίκα

Εφιάλτης ή πραγματικότητα;

Δημοσίευση από elia » Πέμ 26 Απρ 2007, 14:24

Posted: Fri Jul 28, 2006 12:13 pm
--------------------------------------------------------------------------------

Ιστορία επιστημονικής φαντασίας, επεισόδιο από τα X-files ή κάτι πολύ χειρότερο, μία εφιαλτική πραγματικότητα που θα συμβεί πριν προλάβει κανείς να καταλάβει πως συνέβη;
Εικόνα

Ενα νέο επίτευγμα που ελαχιστοποιεί την ανάγκη να χρησιμοποιούμε χρήματα ή πιστωτικές κάρτες!

Ήδη χρησιμοποιείται από τους πλουσίους σαν όπλο κατά των απαγωγών..

Θα το χρησιμοποιήσετε για τα πλεονεκτήματά του για να εμποδίσετε την απάτη και την κλοπή...

Η motorola είναι η εταιρεία που παράγει το microchip για την MONDEX SMARTCARD
Εικόνα

Έχουν αναπτύξει διάφορα εμφυτεύματα για ανθρώπους, χρησιμοποιώντας το "bio-chip"
Το "bio-chip" έχει μέγεθος 7mm μήκος και 0,075mm πλάτος, στο μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού. Εμπεριέχει ένα πομπό και μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου. Η μπαταρία επαναφορτίζεται από ένα κύκλωμα θερμοστοιχείων που παράγει ηλεκτρικό ρεύμα με την διακύμανση της θερμοκρασίας του σώματος.

Ο πομπός είναι ένα σύστημα μνήμης που διαβάζει πληροφορίες του microchip. Η "ανάγνωση" γίνεται με κύμματα όπως με ένα τηλεχειριστήριο.

Θυμηθείτε αυτή την εταιρεία
MONDEX
Εικόνα

Περισσότερες από 250 εταιρείες και 20 χώρες εμπλέκονται στην διακίνηση της Modex στον κόσμο και πολλά έθνη είναι "προνομιούχα" να χρησιμοποιούν αυτό το σύστημα. Ανάμεσά τους: Μεγάλη Βρετανία, Καναδάς, Ηνωμένες Πολιτείες, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ισραήλ, Χονγκ Κονγκ, Κίνα, Ινδονησία, Μαλαισία, Φιλιππίνες, Σιγκαπούρη, Ταϋλάνδη, Ινδία, Ταϊβάν, Σρι Λάνκα, Κόστα Ρίκα, Γουατεμάλα, Νικαράγουα, Παναμά, Ονδούρα, Ελ Σαλβαδόρ, και Βραζιλία.

Υπάρχουν και άλλα smartcard συστήματα που χρησιμοποιούνται από τη Mondex, ειδικά από τότε που η MasterCard αγόρασε το 51% της εταιρείας.

Και τι έχει να κάνει αυτό με εμάς;

Ξοδεύουν περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια δολάρια σε έρευνα για να ανακαλύψουν το καλύτερο σημείο στο ανθρώπινο σώμα για να τοποθετηθεί το Bio-Chip. Έχουν βρεί μόνο δύο ικανοποιητικά και αποδοτικά σημεία: το ΚΕΦΑΛΙ, κάτω από το δέρμα του κρανίου (σκάλπ) και το ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ, ειδικά του δεξιού.

Εικόνα

Ένα δισεκατομμύριο bio-chips κατασκευάζονται από την Mondex το χρόνο. Παράγει τουλάχιστον εδώ και ένα χρόνο.

Ανακάλυψαν πως αν το chip τοποθετηθεί σε κάρτα, θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα. Θα μπορούσε να κοπεί και οι πληροφορίες εντός τους να αλλάξουν ή να τροποποιηθούν. Αφού λάβεις την κάρτα, θα λήξει μέσα σε ένα ή δύο χρόνια. Στο τέλος, τα αληθινά λεφτά θα είναι ανασφαλή στο εμπόριο.

Υπάρχει μόνο μία λύση στο πρόβλημα, την οποία ενστερνίστηκε η Μotorola...εμφύτευση του bio-chip στο δεξί χέρι ή στο κεφάλι απ' όπου δεν μπορούν να βγούν. Αν βγεί με χειρουργείο, η κάψουλα θα σπάσει και ο άνθρωπος θα μολυνθεί με το λίθιο και τα χημικά της μικρομπαταρίας, το GPS (Global Positioning System) θα εντοπίσει αν έχει αφαιρεθεί και θα ειδοποιήσει τις αρχές.

Σημειώστε: MONDEX σημαίνει Money on your hand MON = MONetary DEX=DEXter=Right-hand side

Αν μετά από αυτή την ενημέρωση έχεις ακόμα αμφιβολίες κάνε τα ακόλουθα: Πήγαινε στο google και ψάξε τη λέξη VERICHIP και διάβασε κάποια από τα links. Κάνε το ίδιο με τις λέξεις MONDEX SMARTCARD

Δεν μπορείς πια να επικαλεστείς άγνοια..
"'Eτσι είναι αν έτσι νομίζετε"
Λ.Πιραντέλλο
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Re: Εφιάλτης ή πραγματικότητα; (ΥΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ)

Δημοσίευση από elia » Πέμ 26 Απρ 2007, 14:25

Posted: Fri Jul 28, 2006 3:55 pm
--------------------------------------------------------------------------------
από ΑρΕλα:

Σημαντικό και άκρως ενδιαφέρον το θέμα που άνοιξες Εύη, και σαφώς μας αφορά όλους...

Σε σωστό σημείο το έβαλες, αφού συγκαταλέγεται και στους προβληματισμούς και στα εξωφρενικά συνάμα. _eek_

Το θέμα είναι πώς θα αντιμετωπιστεί αυτή η κατάφορη παραβίαση "προσωπικών δεδομένων" (όπως είναι η έκφραση του συρμού).
'Αντε και αντιστέκεσαι. Πώς, όμως? Γιατί μπορεί τώρα να στο πασάρει "προς εξυπηρέτησίν σου", αύριο θα στο επιβάλλει. Το να επιχειρήσει κάποιος ν'αντισταθεί μεμονωμένα, το βρίσκω άκαρπο (κι απίθανο να καταφέρεις να το αποφύγεις (αν κι όταν αποφασίσουν να μας το χώσουν). Εκτός αν πάρεις τα βουνά και τα λαγκάδια.

Υπάρχει και η πιθανότητα να στο πασάρουνε ΚΑΙ αλλιώς, γιατί ταυτόχρονα μ'αυτό, βγήκε ή βγαίνει (???) και άλλο λέει τσιπάκι, διαγνωστικό... που θα κυκλοφορεί μονίμως μέσα μας, στο αίμα βασικά, και θα ενημερώνει τον φέροντα μέσω υπολογιστή τις ακριβείς τιμές σακχάρου, χοληστερίνης, κρεατινίνης και δε συμμαζεύεται, όποτε αυτός ζητήσει ενημέρωση.
Στην περίπτωση δε της εμφάνισης των πρώτων νεοπλασματικών ανωμαλιών (καρκίνοι) θα ειδοποιεί αμέσως- άρα και θα χτυπιέται ο καρκίνος πριν καλά καλά εμφανιστεί πράγμα που θα αυξήσει το όριο επιβίωσης ραγδαία. _thumb_

Και βέβαια είναι πολύ καλό από μόνο του αυτό, αλλά ποιος μας λέει ότι μαζί μ'αυτό το καλό δε θα είναι το μέσον και για άλλα κακά? Καχύποπτη θα με πείτε? Θα σας απαντήσω όχι. Απλά ρεαλίστρια με πλήρη επίγνωση των στιγνών πρακτικών των κινούντων τα νήματα. _banghead_

Η μαγκιά είναι να σέβεσαι τον άνθρωπο ΚΑΙ όταν δεν αποδέχεσαι κάποια άποψή του. Σεβασμός δε σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή...
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Πέμ 26 Απρ 2007, 14:25

Posted: Fri Jul 28, 2006 7:04 pm
από s3irios:

Θυμαμαι προ 5ετιας (και παλαιοτερα) που ειχαν βγει παρα πολλες ταινιες μ'αυτο το θεμα μα ολες περνουσαν σχεδον απαρατηρητες.......
Ισως να ειναι πια απτις μοναδικες ταινιες "φαντασιας" που ξαφνου μεταφερονται στις κατηγοριες των κοινωνικων-περιπετειων ταινιων αφου το θεμα τους πλεον δεν ειναι τοσο φανταστικο.
Δε πιστευω πως θα δεχθω ποτε να μου τοποθετησουν κατι τετοιο στο σωμα μου.Εκτος και αν το κανουν "κρυφα".

http://www.athensbeetleclub.gr/viewtopic.php?t=491
http://www.athensbeetleclub.gr/viewtopic.php?t=1028
@ PlayBox @

Ιντερνετ Καφε - Αναβαθμισεις - Επισκευες - Αναλωσιμα

@ PlayBox @
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Πέμ 26 Απρ 2007, 14:26

Posted: Fri Jul 28, 2006 8:40 pm
από rempeskes:

Moυ θυμήσατε τους παπαροκάδες τώρα με το "τσιπάκι"... Τι να γίνονται αυτά τα παλικάρια;
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Πέμ 26 Απρ 2007, 14:27

Posted: Sat Jul 29, 2006 10:12 am
από s3irios:

Δε θελω ΟΥΤΕ να τους ακουω ουτε να τους βλεπω....Ο "αρχηγος" τους ο γηραιοτερος της παρεας αποδειχτηκε μεγας ,πως να το πω..,Νεο-Χριστιανο-Εβραιος!!
Θυμαμαι σε μια εκπομπη, απ'αυτες τις μεσημεριανες,ειχαν "καλεσμενο" εναν κακομοιρο που "επασχε" λιγο και νομιζε πως ητο ο Αγιος Πετρος.Και ξαφνου πεταγεται στη τηλεφωνικη γραμμη ο Παπαμαν και αρχιζει να τον βριζει με τις χειροτερες λεξεις...Που στην τελικη τον ειχε δει οτι απλα ηταν κουκου ο ανθρωπος και θα μπορουσε να μη δωσει σημασια....
Παρολα αυτα τετοιο τηλε-βρισιμο δεν εχω ξανακουσει.Θυμαμαι τον "HardRockALLELOUIAH" Παπα να στριγγλιζει σα λεχωνα και να τον κατονομαζει ηλιθιο...Και σαν να μη φτανει αυτο μετα τον ρωτουσε τον δυστυχο σε πια "θρησκεια" ανηκει! Οταν εκεινος του απηντησε "Σε καμμια..." τοτε ηρχισε να τον αποκαλει αιρετικο, επειδη λεει οποιος δεν ειναι Χριστιανος αλλα ουτε Λουθηρανος κλπ κλπ τοτε πολυ απλα ειναι αιρετικος!Ετσι γουσταρει κ λεει η εκκλησια!
Ελεεινος 100%. Δεν εχω να πω τπτ αλλο.

"Σορυ για το off-topic αλλα αν δε το γραφα το ρημαδι θα εσκαγα!!!"

http://www.athensbeetleclub.gr/viewtopic.php?t=491
http://www.athensbeetleclub.gr/viewtopic.php?t=1028
@ PlayBox @

Ιντερνετ Καφε - Αναβαθμισεις - Επισκευες - Αναλωσιμα

@ PlayBox @
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Πέμ 26 Απρ 2007, 14:27

Posted: Mon Jul 31, 2006 1:51 pm
από elia:

Αν κάποια στιγμή το εν λόγω αξεσουάρ είναι απαραίτητο για να κάνεις μία τραπεζική συναλλαγή, καταλαβαίνουμε ότι αν δε το βάλουμε δεν θα μπορούμε καν να πληρωθούμε αν πληρωνόμαστε μέσω τραπέζης, οι συνταξιούχοι δεν θα μπορούν να πάρουν τις συντάξεις τους κτλ.
Το να "πάρουμε τα βουνά" μη το γελάμε ..., τώρα αν θα μπορούμε να εκτρέφουμε ..πρόβατα δεν το 'χω σίγουρο γιατί μάλλον θα πρέπει να φοράνε τσιπ "για λόγους που αφορούν τη δημόσια υγεία"...
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Πέμ 26 Απρ 2007, 14:28

Posted: Mon Jul 31, 2006 2:40 pm
από Apollo:

Εσεις οι Ελληνεσ να κυτταξετε να αντισταθειτε σ αυτα τα μοντερνα κολπακια, διοτι ειστε επιρρεπεις στην υιοθετηση καινοτομιων οπως οι καρτες.

Εδω βασταμε γερα ακομα επειδη το τσιπακι οι χριστιανοι το συνδεουν με τον αντιχριστο.

Εντυ
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Πέμ 26 Απρ 2007, 14:28

Posted: Tue Aug 01, 2006 1:12 am
από ΑρΕλα:
Εσεις οι Ελληνεσ...

Εμείς οι 'Ελληνες? Εσύ τι είσαι?_brokenteeth_

Η μαγκιά είναι να σέβεσαι τον άνθρωπο ΚΑΙ όταν δεν αποδέχεσαι κάποια άποψή του. Σεβασμός δε σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή...
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Πέμ 26 Απρ 2007, 14:29

Posted: Tue Dec 05, 2006 12:48 pm
από Acid{R.F.E}:

Εγώ παιδιά αυτό το ήξερα αλλά δεν το έχω ψάξει μόνο από στόμα σε στόμα το είχα ακούσει.

θέλω να πω μπράβο σε αυτήν την κοπέλα που άνοιξε αυτό το τόσο σοβαρό θέμα,μπράβο.

Αλλά εγώ σαν Γιώργος ταράχτηκα λίγο,γιατί τελικά ότι λέει η αποκάλυψη γίνεται,με ενοχλητικά
σίγουρο τρόπο,καλά είπα εγώ η γενιά μου θα ζήσει πολλά,αλλά με πείραξε και λίγο.

Και ξέρετε ποιοί θα τα σκατώσουν όλα έ?,οι δογματικοί χριστιανοί,που θα βγαίνουν με τους σταυρούς έξω και θα στριγγλίζουν έξω ο σατανάς,και έτσι όποιος δεν θα θέλει να το βάλει
θα χαρακτηρίζετε "Γραφικός",μέχρι και ροχάλες θα τρώει στην μάπα,τέλος θα είναι τσίρκο για την πλειοψηφία,θα αντιδράσουν πολύ άσχημα οι δογματικοί χριστιανοί αυτό το ξέρω.

Όντως εγώ πάντως αυτό δεν μπορώ να το δεχθώ,αυτό δεν είναι ελευθερία,μου θυμήζει λίγο όταν πιάνουν έναν Ιπποπόταμο και του περνάν τσιπάκι στο αυτί,δεν μου αρέσει καθόλου,δεν είμαι ζώο,είμαι
άνθρωπος,που θα πει ελευθερία.

Τώρα όσον αφορά το αν θα γίνει απαραίτητο,αν πάρουμε υπόψη μας,την αποκάλυψη που σε όσα είπε βγήκαν,και είναι λόγος θεού,τότε σίγουρα θα είναι απαραίτητο,στην αρχή φυσικά όχι,αλλά μετά θα το βάλεις διότι δεν θα μπορείς ούτε να δουλέψεις,ούτε να αγοράσεις ούτε τίποτα.

Μετά βλέπετε πως είναι ο κόσμος,πόλεμοι,βρώμικες κυβερνήσεις,κλεψιά,ψέμα,ότι ποιο σάπιο υπάρχει,σιγά μην εμπιστευτώ εγώ τον εαυτό μου σε αυτούς τους απατεώνες,τους δολοφόνους,που ζούνε μέσα στην βρωμιά,τι καλό μπορούν να μου κάνουν?,μας έκαναν ποτέ για να μας κάνουν τώρα???

Όσο γι'αυτό που λέτε,να πάρουμε τα βουνά,εμένα προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου παιδιά,ίσα ίσα σαν άνθρωποι θα ενωθούμε,παιδιά μην σας πω και καλύτερα,έτσι όπως έγιναν τα πράγματα,ξέρετε πόση αγάπη θα υπάρχει μεταξύ των ανθρώπων???,και όπως είπατε και εσείς,μην το γελάτε καθόλου,αυτό θα γίνει,όσοι άνθρωποι πλέον δεν θα δεχθούν να βάλουν το τσίπ επάνω τους,θα την κάνουν για τα βουνά,έτσι μας λένε εδώ και χιλιάδες χρόνια οι Άγιοι,και οι προφήτες και τώρα βγαίνουν.

Βέβαια θα είναι λίγο δύσκολα,δεν θα είναι και τόσο εύκολα όπως είναι τώρα,αλλά με την αγάπη και την ζεστασιά όλα ξεπερνιούνται,τα άλλα όλα είναι πολύ λίγα.

Εγώ πάντως ξέρω οτι όποιος βγάλει τώρα διαβατήριο αυτό το διαβατήριο έχει μέσα τσιπάκι,όποτε είναι πολύ κοντά η ώρα που θα τα βάλουμε στα χέρια μας και εμείς σαν λαός,γιατί οι άλλοι τα έχουν ήδη επάνω τους,αλλά εκείνοι δεν είναι δυσκολοκυβέρνητοι όπως και εμείς!!!.

Φανταστείτε όμως όπως λένε στο χέρι η στο κεφάλι,τι πειράματα έχει να φάει ο κόσμος,όταν το βάλει αυτό επάνω του,οι κλέφτες πλέον δεν θα πειραματίζονται με τους υπολογιστές,η με κλοπές καρτών,θα πειραματίζονται επάνω στους ανθρώπους!!!.

Θέλω να πω οτί δεν χωράει πλάκα παιδιά πάνω σε αυτό το θέμα,είναι άκρως σημαντικό,
και αφορά όλους μας,άλλοι θα γελάσουν,θα χλευάσουν,αλλά όποιος τα έχει 400 και ξέρει τι του γίνεται ξέρει οτι αυτό το θέμα είναι άκρως σημαντικό.

Τέλος θέλω πω ξανά μπράβο στην κοπέλα που το έγραψε αυτό,η αλήθεια είναι ότι με τίποτα δεν περίμενα να το γράψει κοπέλα αυτό.
ΜΠΡΑΒΟ

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”