Ο Καρατζαφέρης σκύβει.

Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
Φύλο: Άνδρας

Re: Ο Καρατζαφέρης σκύβει.

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Τρί 30 Σεπ 2008, 15:35

Iφικράτης έγραψε:Ρε Αρέλα ποιοι αριστεροί πήγαν στο ΛΑΟΣ; Ολους όσους έχει μαζέψει ο Καρατζαφέρης είναι από την άκρα δεξιά, τους νοσταλγούς της χούντας, τους βασιλικούς μέχρι τους κλασικούς δεξιούς της παλιάς «καλής» ΕΡΕ των παρακρατικών συμμοριών. Είναι δυνατόν να πήγαν αριστεροί στο ΛΑΟΣ για να τους αποκαλούν ΕΑΜοβούλγαρους ή, συμμορίτες και να τρέχουν μαζί με τους χρυσαυγίτες σε πανηγύρια στο Γράμμο και στο Βίτσι για να γιορτάζουν την ήττα της αριστεράς; Ή μήπως για να ακούγονται πάλι στη βούλη τέτοιες παπαρολογίες για τον εμφύλιο που είχαν να ακουστούν από την εποχή της χούντας; Κι άσε το παραμυθάκι «όλους εμάς μας ενώνει η Ελλάς». Τίποτα δεν μας ενώνει με τους Βορίδηδες και τους Πλεύρηδες. Ούτε η Ελλάς, ούτε ο πλανήτης Γη, ούτε ολόκληρο το σύμπαν. Αν κάποιοι πήγαν, που το αποκλείω, τότε είναι πρώην αριστεροί και νυν ακροδεξιοί, όπως ήταν ο Σταυρίδης, ο Μανούκας και ο Γεωργαλάς.
Ότι υπάρχουν αριστεροί υπάρχουν. Ο ποιο γνωστός είναι ο Αλέξης Οικονόμου που προέρχεται απο το ΚΚΕ και ο οποίος συνεχίζει να δηλώνει αριστερός. Κινείται πάνω κάτω στα ίδια ιδεολογικά πλαίσια με το ΡΕΣΑΛΤΟ (χωρίς πάντως να έχουν την πραμικρή συνεργασία).Αλλά δεν είναι μόνο αυτός,είναι και πολλοί άλλοι,είτε αρέσει στο χώρο σου,είτε όχι.
Γενικά στο ΛΑΟΣ δεν έχει μόνο απο τους χώρους που αναφέρεις,θα λεγα ότι αυτοί έχουν γίνει πλέον (δυστυχώς για μερικές περιπτώσεις εξ αυτών) μειοψηφία εκεί μέσα. Αντιθέτως,το κόμμα έχει γεμίσει με ΝεοΔημοκράτες,ΠΑΣΟΚους και άλλους (γνωρίζω εκ του σύνεγγυς τις καταστάσεις). Απο τους υποψηφίους βουλευτές στο ψηφοδέλτιο της Λάρισας πχ,μόνο 4 ανήκαν στο "χώρο" εκ των οποίων οι 3 έχουν παρελθόν σε αυτόν,ενώ όλοι οι υπόλοιποι ήτανε σκορποχώρι (προέλευση απο ΝΔ,ΠΑΣΟΚ κλπ..)
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Clash » Τρί 30 Σεπ 2008, 20:34

Αν από αυτούς τους «πολλούς» άλλους, ο πιο γνωστός δηλαδή ο εξής ένας, είναι αυτός ο Οικονόμου, που ισχυρίζεται πως κάποτε πέρασε από το ΚΚΕ, τότε καληνύχτα. Μήπως τον ήξερε κανένας όσο υποτίθεται πως ήταν στο ΚΚΕ; Αλλά ακόμη κι αν όντως είχε περάσει από εκεί και πάλι δεν λέει τίποτα. Εδώ πέρασαν ο Γεωργαλάς και ο Μανούκας που πράγματι ήταν υψηλόβαθμα στελέχη και έγιναν κατόπιν υμνητές της χούντας. Εδώ πέρασε ο Τυριμός που είχε βγει βουλευτής και στο τέλος έγινε μέχρι και ναζιστής. Σε έναν Οικονόμου που δεν τον ήξερε η μάνα του θα κολλήσουμε; Απλά ο Καρατζαφέρης τον χρησιμοποιεί ως αριστερό λάφυρο και καλά ότι δεν έχει μόνο ακροδεξιούς, αλλά και αριστερούς.

Οσον αφορά το αν ισχυρίζεται ότι είναι ακόμη αριστερός ενώ ανήκει στο ΛΑΟΣ, αυτό και μόνο δείχνει τι σόι αριστερός είναι. Δηλαδή περιμένει σοσιαλιστικό προσανατολισμό από τον Καρατζαφέρη και τον Βορίδη; Επίσης τι σόι αριστερός είναι όταν το κόμμα του αποκαλεί τους υποτίθεται αριστερούς ομοϊδεάτες του συμμορίτες και ΕΑΜοβούλγαρους; Τι σόι αριστερός μπορεί να είναι αυτός που ανεβαίνει στο Γράμμο με τους χρυσαυγίτες για το πανηγυράκι της εθνικοφροσύνης και είναι στο κόμμα που κατέθεσε πρόταση να γίνεται η γιορτούλα από το ελληνικό κράτος όπως συνέβαινε από το 1948 μέχρι το 74; Τι σόι αριστερός μπορεί να είναι κάποιος όταν είναι σε ένα κόμμα που ο εκπρόσωπος του στη βουλή σε ένα απίστευτο παραλλήρημα μίλαγε για ανταρσίες και συμμοριτιπόλεμο; Οσο και να το θέλετε αυτός δεν είναι αριστερός, αλλά ακόμη κι αν πέρασε από το ΚΚΕ είναι πρώην αριστερός και νυν ακροδεξιός. Το Ρεσάλτο, πάντως, έχει σούρει αρκετά σε αυτόν τον Οικονόμου και βέβαια αμφισβητεί και αυτό το υποτιθέμενο αριστερό παρελθόν του.

Τώρα για τους προερχόμενους από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Είναι γνωστό ότι σε αυτά τα δύο κόμματα, κυρίως στη ΝΔ, είχαν βρει στέγη πολλοί ακροδεξιοί, χουντικοί, βασιλικοί. Εκεί ήταν ακόμη και όσοι προέρχονταν από την ΕΡΕ. Αυτούς, λοιπόν, μάζεψε από τη ΝΔ ο Καρατζαφέρης, μαζί με κάποιους άλλους πιο σκληροπυρινικούς ακροδεξιούς που ανήκανε σε συνδιασμούς του 0,05% και 0,10%
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Τρί 30 Σεπ 2008, 22:56

Ο ίδιος ο Οικονόμου ισχυρίζεται ότι ανήκε στην οργάνωση του Βύρωνα του ΚΚΕ και ότι είχε μάλιστα καθοδηγήτρια την Παπαρρήγα.
Είναι αντίθετος με τις συμμετοχές στο Γράμμο και πρόσφατα είχε γράψει άρθρο όπου εξέφραζε έντονα την αντίθεσή του.

Anyway,όσο για τα στελέχη,απο προσωπική εμπειρία γνωρίζω ότι πάρα πολλοί δεν είναι βασιλοχουντικοί κλπ.
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 01 Οκτ 2008, 02:20

Ρε Αρέλα ποιοι αριστεροί πήγαν στο ΛΑΟΣ; Ολους όσους έχει μαζέψει ο Καρατζαφέρης είναι από την άκρα δεξιά, τους νοσταλγούς της χούντας, τους βασιλικούς μέχρι τους κλασικούς δεξιούς της παλιάς «καλής» ΕΡΕ των παρακρατικών συμμοριών
Σου είπα κατ'αρχάς ότι κι εγώ η ίδια τον στήριξα αρχικά, και πίστεψέ με ΔΕΝ ανήκω στη δεξιά, τους νοσταλγούς της χούντας, τους βασιλικούς ή τους κλασικούς δεξιούς. Αν ανήκα δε θα'χα πρόβλημα να το δηλώσω, απλά ΔΕΝ ανήκω και δεν ανήκα ποτέ μου σ'αυτή την κλίκα. Είμαι λοιπόν μια τρανή απόδειξη ότι δεν μάζεψε μόνο γαλάζιους!

Kαι πέρα απ'τους γνωστούς αριστερούς, είναι λογικό να έχουν (είχαν μάλλον) πάει και απλά ανθρωπάκια εκεί που απογοητεύτηκαν και απ'την αριστερά. Δεν καταλαβαίνω πού βρίσκεις το παράλογο. Δεν είναι όλοι ιδεολογικά προσηλωμένοι (δε λέω κολλημένοι :Ρ) όπως εσύ. Είπα ότι ένα φεγγάρι τον άκουγα πολύ, έβλεπα και τις θέσεις του (πολλές πιο αριστερές κι απ'των αριστερών-στη θεωρία- πίστεψέ με) άκουγα και τον κόσμο που τον έπαιρνε τηλέφωνο. Εξ όλων αυτών το συνάγω.

Εσύ πώς μπορείς να αποδείξεις ρε Ιφη ότι δεν πήγαν ΚΑΙ αριστεροί εκεί; Τι είναι δηλαδή οι αριστεροί; Άσπηλοι, άμωμοι, αμόλυντοι, αμετανόητοι, ακαμπτοι, αμετακίνητοι?

Και εν πάση περιπτώσει κολλάς πάλι σε ένα μεμονωμένο πράγμα που είπα και όχι σ'ολόκληρη τη σκέψη που ανέπτυξα. Τι να σου πω τώρα...
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 01 Οκτ 2008, 11:56

Δεν μπορει να πηγαν αριστεροι ακριβως για τον λογο που αναφερει ο ιφης. δεν μπορεις να πας σε εναν χωρο που σε λεει εαμοβουλγαρο και ληστοσυμμοριτη.
Αν πηγαν ατομα προερχομενα απο την αριστερα σιγουρα δεν ειναι πραγματικοι αριστεροι.
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Τετ 01 Οκτ 2008, 15:52

Λοιπόν,όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο στο ΛΑΟΣ, οι "Γερμανοτσολιάδες" συνυπάρχουν με τους "Εαμοβούλγαρους" και οι "Εαμοβούλγαροι" με τους "Γερμανοτσολιάδες". Αδιανόητο για τους αριστερο-"προοδευτικούς" κάτι τέτοιο αφού είναι εθισμένοι στην ιδέα της "δημοκρατίας"(!!!) της μίας και μοναδικής "δικαίου" φωνής και των απαγορευμένων "αντιδραστικών στοιχείων" (μερικές αντίπαλες πολιτικές φωνές) οπότε μία τέτοια πολιτική συνύπαρξη τους είναι αδιανόητη γιατί πολύ απλά οι αντιλήψεις που καλλιεργήθηκαν στον πολιτικό τους χώρο είναι κάτι σαν τον θρησκόληπτο που βλέπει "δαιμονισμένους". Δε λέω ότι αυτοί που στο ΛΑΟΣ δηλώνουν κουμμουνιστές είναι καθαροί κομμουνιστές. Αν ήταν θα ήταν σε κομμουνιστικό κόμμα ή έστω σε ευρύτερα αριστερό. Αλλά οι πολιτικές τους αντιλήψεις είναι κάτι σαν λίγο "δεξιότερα απο την εθνικά σκεπτόμενη πολιτικώς πτέρυγα του Συνασπισμού",κάτι σαν το ΔΗΚΚΙ και το προφίλ του ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του '70 και του '80.

Για να μην τα πολυλογώ το μισό ΛΑΟΣ είναι ένα "καθωσπρέπει αστικό κόμμα" και άλλο μισό "ριζοσπαστικό εθνικιστικό",κλείνοντας δυστυχώς υπερ της πρώτης τάσης,ενώ η δεύτερη φαντάζει προ πολλού εικονική πραγματικότητα καίτοι υπάρχουν εθνικιστές και άλλοι στο κόμμα αυτό.
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
alexandros
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από alexandros » Τετ 01 Οκτ 2008, 16:01

Οπότε λογικά πρέπει να επικρατεί ιδεολογικό μπάχαλο. Μα αυτό βρε Χρήστο όπως μας το περιγράφεις δεν είναι κόμμα είναι τουρλού!!!

Ποια είναι η γραμμή του κόμματος σε μεγάλα ζητήματα; Δηλαδή αυτή η φωνή-τάση των αριστερών-κομμουνιστών που υπάρχει στο ΛΑΟΣ πως δεν καταπιέζεται; Και με ποιον τρόπο ακούγεται; Εκτός αν συμφωνούν στις ιδέες του ΛΑΟΣ για τους ξένους ή σε άλλες απόψεις που έχουν εκφραστεί επίσημα από τα αρμόδια όργανα και τότε είναι μονάχα στο μυαλό τους αριστεροί. Το να πιστεύεις σε μία ιδεολογία είναι μία συνειδητή κατάσταση. Το να τιτλοφορείς τον εαυτό σου κάπως (εν τω προκειμένω αριστερό) δε σημαίνει ότι είσαι κιόλας.
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει.
Βίκτωρ Ουγκώ

ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Τετ 01 Οκτ 2008, 16:31

alexandros έγραψε:Οπότε λογικά πρέπει να επικρατεί ιδεολογικό μπάχαλο. Μα αυτό βρε Χρήστο όπως μας το περιγράφεις δεν είναι κόμμα είναι τουρλού!!!
Συμφωνώ κι επαυξάνω!!!!!!
alexandros έγραψε:Ποια είναι η γραμμή του κόμματος σε μεγάλα ζητήματα; Δηλαδή αυτή η φωνή-τάση των αριστερών-κομμουνιστών που υπάρχει στο ΛΑΟΣ πως δεν καταπιέζεται; Και με ποιον τρόπο ακούγεται; Εκτός αν συμφωνούν στις ιδέες του ΛΑΟΣ για τους ξένους ή σε άλλες απόψεις που έχουν εκφραστεί επίσημα από τα αρμόδια όργανα και τότε είναι μονάχα στο μυαλό τους αριστεροί. Το να πιστεύεις σε μία ιδεολογία είναι μία συνειδητή κατάσταση.

Η μόνη φωνή που καταπιέζεται στο ΛΑΟΣ είναι αυτήν των αυθεντικών εθνικιστών. Όλες οι άλλες,είναι αμολημένες... Απο τους κεντροδεξιούς,τους αριστερούς...μέχρι τους αλλοδαπούς (έχει κι απ' αυτούς το κόμμα)

alexandros έγραψε:Το να τιτλοφορείς τον εαυτό σου κάπως (εν τω προκειμένω αριστερό) δε σημαίνει ότι είσαι κιόλας.
Συμφωνώ κι επαυξάνω!!! Αλλά αυτό δεν ισχύει μόνο για το ΛΑΟΣ. :cool:
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
TEUTAMOS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από TEUTAMOS » Πέμ 02 Οκτ 2008, 20:08

To οτι ο Καρατζαφερης σκυβει δεν ειναι ακριβως ετσι. Πρωτα απ' ολα πρεπει να δεχτουμε οτι υπαρχει εντονοτατη κριση στον δικομματισμο. Αν το ΛΑ.Ο.Σ. θελει να βλεπει τον εαυτο του ενοικο της ιδιας πολυκατοικιας με την ΝΔ ειναι φυσιολογικο δεδομενων των συνθηκων αυτων. Στην διπλανη πολυκατοικια εξαλλου εχουν ενοικιασει ο Τσιπρας και ο Γιωργακης. Το ΚΚΕ μενει στην μεζονετα του μονο του...με τα φαντασματα του Σταλιν. Οι ευρυτερες συσπειρωσεις που γινονται τοσο στον δεξιο χωρο οσο και στον (κεντρο)αριστερο χωρο δημιουργουν μια κινητικοτητα οχι μονο ψηφοφορων, αλλα και προσωπων ολων των κομματων. Τρεχουν μπας και μπορεσουν να συμμετασχουν σε καμια κυβερνηση συνεργασιας. Σ' αυτο το πλαισιο, επιδιωκοντας να λαβει μερος στην εξουσια ο Καρατζαφερης, ανοιγει τις γεφυρες του στους ΝΔκρατες εκεινους της παλαιας φρουρας, τους παλαι ποτε συναγωνιστες του, τους οποιους ουδεποτε απαρνηθηκε ιδεολογικα. Η ολη κατασταση με την καταρρευση του δικομματισμου ειναι ενα στημενο σκηνικο. Ολοι τρεχουν να καταλαβουν τα ποστα τους σε μια ενδεχομενη μελλοντικη κυβερνηση συνεργασιας που ομως ποτε δεν θα υπαρξει. Ας μην τρεφουμε αυταπατες. Οταν ο Μητσοτακης ανοιξει το στομα του, κλειενι η φωνη των υπολοιπων και... τρεχουν ενθεν και ενθεν, σαν τα ποντικια.

Υ.Γ. Η Νεα Δημ-Ι-οκρατια κοβει .... κεφαλια
Το ΠαΣοΚ εχει παθει...σοκ
Ο Συρριζα παιρνει τις δημοσκοπησεις αμπαριζα
Το ΚΚΕ πινει βοτκες στην υγεια του Σταλιν
ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. βγαινει για κυνηγι ... ανταρτων
....Και μετα ηλθον οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ.
ΕΛΛΗΝΩΝΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣΑΘΗΝΑΙΟΙΜΑΡΑΘΩΝΙ
ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝΜΗΔΩΝΕΣΤΟΡΕΣΑΝΔΥΝΑΜΙΝ

...ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 03 Οκτ 2008, 13:37

To οτι ο Καρατζαφερης σκυβει δεν ειναι ακριβως ετσι. Πρωτα απ' ολα πρεπει να δεχτουμε οτι υπαρχει εντονοτατη κριση στον δικομματισμο.
Ο δικομματισμός καλά κρατεί, και η όποια "κρίση" σ'αυτόν κάνει ίσως την κατάσταση βελτιούμενη, αφού δε θα ενθαρρύνεται η αυτοδύναμη προοπτική.
Η εντονότατη- σχεδόν τραγική κρίση- είναι στη Ν.Δ. κι εγώ βλέπω τον κύριο να προστρέχει με νάρθηκες, τσιρότα, ορρούς, όλα τα απαραίτητα των Α' Βοηθειών. Για μένα αυτή η κίνηση δεν καθαγιάζεται βλέποντας τη διπλανή πολυκατοικία.

Εμπεριέχει τη λογική του μικρόψυχου Ελληναρά, που είναι αδιάφορος ή είναι διατεθειμένος να δει τον τόπο του ΟΛΟΚΛΗΡΟ να γρεμίζεται/καταστρέφεται, φτάνει να μην προκόψει ο γείτονάς του.

ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ να βλέπει ο άλλος μέχρι τη διπλανή πολυκατοικία. ΑΠΑΙΤΩ να βλέπει ΟΛΑΚΕΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, όταν ΑΥΤΗ μπορεί να βρεθεί σε δεινότερη κρίση, και να πάψει επιτέλους να κοιτάζει με τα ματογυάλια των μικροκομματικών συμφερόντων! Γιατί είναι ΚΑΘΑΡΑ μικροκομματικά τα συμφέροντα που υποκινούν τέτοιες κινήσεις, εφ'όσον απαντες παραδέχονται αμέσως και σαφώς, ότι οι ιδεολογίες πήγαν περίπατο προ πολλού.

Κι αφού κινείται με κεντρικό γνώμονα τα μικροκομματικά-παραταξιακά του ζητούμενα, διαψεύδει ο ίδιος πανηγυρικά τις δηλωσάρες του περί αγάπης για την Ελλάδα, και πως όλες οι πολιτικές του κινήσεις θα είναι για το καλό της. Το καλό της δεν είναι δυνατόν να το σκέφτεται καν, εφ'όσον διατίθεται να στηρίξει μια γαλάζια πανωλεθρία, που αποδεδειγμένα και πασιφανώς, εκ του δείγματος γραφής της, έχει ήδη προξενήσει μεγάλες ζημιές σ'αυτόν τον τόπο και χτύπησε βάναυσα το λαό. Εγώ τουλάχιστον δεν είδα ούτε μία κίνηση αυτής της κυβέρνησης που να ήταν για το καλό της χώρας! Όποιος έχει δει, να μου τις αναφέρει παρακαλώ, ΜΠΑΣ και μου διέφυγαν εμένα!
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Apomakros
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Apomakros » Παρ 03 Οκτ 2008, 13:44

ΑΡΕΛΑ FOR PRESIDENT !!!

:urock:
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Παρ 03 Οκτ 2008, 14:42

Σόρρυ ρε παιδιά, σας διαβάζω, απολαμβάνω τον ενθουσιασμό και το πάθος σας, αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα την λογική που λέει: στήριξε τον έναν κλέφτη για να γλυτώσεις απ'τον άλλον! Δεν θα καταλάβω ποτέ με ποιό κριτήριο θα μου πει ο οποιοσδήποτε οτι αγαπώ λιγότερο την Ελλάδα επειδή δεν θέλω κανέναν κλέφτη πάνω! Και ασφαλώς δεν θα καταλάβω ποτέ πώς γίνεται ν'αγαπάς τελικά την Ελλάδα, όταν η μόνη σου 'επιλογή' θεωρείς οτι είναι ένας κλέφτης, είτε πράσινος είτε μπλέ! Ακριβώς γι'αυτό ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν θα ανέβει άλλος σε κυβέρνηση, γιατί πάντα κοιτάμε να γλυτώσουμε απο τον έναν κλέφτη και ψηφίζουμε τον άλλον, και τελικά και οι δύο βρωμοκλεφταράδες θεωρούν οτι τους δίνουμε και το ΟΚ να μας ρουφήξουν το αίμα, και να τελικά, ξέρεις κάτι; ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΝ ΡΕ ΣΥ! ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ! ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΑΝΕΒΑ ΚΑΙ ΦΑΕ, ΜΟΝΟ ΑΣΕ ΜΟΥ ΚΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΜΩΡΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ και μετά κλαίμε γιατί μας πήραν και το ψωμί οι αχόρταγοι! Εμ, όταν ανοίγεις την πόρτα στον κλέφτη, δεν είναι δυνατόν να περιμένεις και χάρες!
Τί πάει να πεί, χειρότερος ή καλύτερος? Η ελλάδα έφτασε εδώ που έφτασε επειδή ΟΛΟΙ όσοι ανέβηκαν έφαγαν τα ρεμάλια, τα καθίκια! Όσοι ανέβηκαν, σας αρέσει δεν σας αρέσει ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΡΕ, και θα μας βάλετε και ενοχικά τώρα, επειδή τους σιχαινόμαστε όλους όσους μας σιχάθηκαν???
Να φάω το καπέλο μου δηλαδή καλύτερα (του Απόμακρου γιατί εγώ δεν έχω), παρά να τους δώσω 'έγκριση' να φάνε κι άλλο, έστω και πιο 'διπλωματικά'!!!
Βρε δεν πάμε καλά!
Όχι Βίκυ μου, αν αγαπάς την Ελλάδα, δεν θα ψηφίσεις κανέναν απο αυτούς που σε πάτησαν, και αν εσύ κρίνεις οτι το πασοκ δεν σε πάτησε, με γειά σου με χαρά σου, να τους ψηφίσεις και θά'χεις και δίκιο, αλλά άλλοι νιώθουν πολλοί πατημένοι κι απ'αυτούς, κι έχουν την κριτική ικανότητα και την αγάπη να αποφασίζουν ΟΡΘΩΣ (λάθος για σένα προφανώς, αλλά ορθώς και σύμφωνα ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ) για την πατρίδα τους, την οποία μπορεί ν'αγαπάνε και περισσότερο απο σένα, δεν το ξέρεις αυτό! Δεν έχουν όλοι τις ίδιες εμπειρίες μ'εσένα. Εσύ μπορεί να πέρασες καλύτερα στο πασόκ, άλλοι πέρασαν τα ίδια ή και χειρότερα! Θα κρίνεις αυτούς τους ανθρώπους? Θ'αποφασίσεις ποιός είναι ικανός να ψηφίσει μήπως?
ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΗΣΥΧΗ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΘΑ ΜΑΥΡΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ! Το ποιόν θα ψηφίσω είναι μάλλον γνωστό, για μένα αυτοί είναι οι μόνοι που κάνουν αντιπολίτευση, μπορεί να μην συμφωνείτε εσείς, αλλά η δική μου συνείδηση αυτό μου λέει, κι έτσι θα πράξω, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΑΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ (ΧΙΛΙΟΓΑΜΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ) ΤΟΠΟ!
Όχι ενοχικά παρακαλώ για να ψηφίσουμε τον λιγότερο κακό (!!!!!), ειδικά όταν θεωρούμε οτι υπάρχει κάποιος καλύτερος, είναι ανεπίτρεπτο το επιχείρημα Βίκυ μου, ανεπίτρεπτο!!! ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΣΤΑ 40 ΜΟΥ!
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 03 Οκτ 2008, 14:44

Φρου Φρου φορ president
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Κυρ 05 Οκτ 2008, 16:56

Siriusastir έγραψε:Δεν θα διαφωνήσω σε τίποτα απο τα παραπάνω, και είναι γεγονός αυτό που λεει ο Σταυραετός. Όντως η έλλειψη σταθερότητας στις πολιτικές κινήσεις του Πρόεδρα μετά την είσοδο του στην Βουλή, όπως επισης και η λανθασμένη του κρίση σε κάποιους συνεργάτες του που δεν του βγήκαν και οτι καλύτερο, τον έκανε να χάσει αρκετά.

Αφήνω όμως μια πιθανότητα ανοιχτή με επιφύλαξη, γιατί ο Καρατζαφέρης ξεκαθάρισε οτι εαν γίνει κάτι τέτοιο, θα το κάνει μόνο εαν ο Καραμανλής ξεφορτωθεί την χολέρα την Ντόρα και τον Ρουσόπουλο, πράγμα το οποίο πιστεύω οτι θέλει να κάνει, και ακόμα πιο σημαντικό, για να δώσει στον Καραμανλή το απαραίτητο δεκανίκι που χρειάζεται για να μην δούμε την μαύρη ημέρα συγκυβέρνησης πασόκ-ξύριζα, πράγμα το οποίο επίσης δήλωσε ευθέως. Τουλάχιστον έτσι υπάρχει πιθανότητα το Λαός να μπει σε κυβερνητικό σχήμα, να ανακόψει τους απάτριδες, και πάνω απ' όλα, ε, να πάρει και λίγο το αίμα του πίσω για την αποπομπή του στο παρελθόν.

Οποιος πιστευει πως το λαος με μια εισχωρηση του στην Νδ θα ανακοψει "απατριδες" ειναι βαθια νυχτωμενος.Γιατι απο παρθενογεννεση δημιουργηθηκε το λαος;Δεν ηταν κομματι της Νδ;Και αφου ειναι γεγονος αυτο που λεει ο Σταυραετος και συμφωνεις,γιατι δεν συμφωνεις και στο αλλο σωστο που λεει..Οτι ειναι πνευματικο παιδι του Μητσοτακη ο Καρατζαφερης;Ποσο απατριδος ηταν ο Μητσοτακης θυμαται κανεις;
«ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,
ΓΕΝΝΙΕΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΣΕ ΕΠΟΧΗ.»

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Κυρ 05 Οκτ 2008, 17:01

Divine Sinner έγραψε:Ειχαμε μια κουβεντα για τον καρατζαφερη παλαιοτερα σε αυτο το φορουμ οπου σου λεγα οτι ο σκοπος του ειναι να ξαναμπει απο το παραθυρο στη ΝΔ ή να συνεργαστει μαζι της.
σου ειχα πει Αρελα χαρακτηριστηκα οτι ειναι δεκανικι της ΝΔ.
Μαλλον δεν επεσα εξω.

Και συγνωμη δλδ..Αν θελει να ξαναγινει τσανακι της Νδ ποιος ο λογος που αποσχηστικε τοσα χρονια;Ο ουσιαστικος λογος,οχι δυο συλλαλητηρια που στην ουσια δεν απεφεραν τιποτα και αποσχιση σε μια εποχη που η νδ ηταν πανισχυρη..Ποια η συμβολη του τοσα χρονια;Μια συμβολη βλεπω εγω..Μια εγωιστικη αρχηγια Κρατζαφερη με τασεις ιδεαλιστικες που το μονο που ειχε ως τελικο σκοπο ηταν ο εμμεσος εκβιασμος στην αρχηγια της Νδ..Συμφωνα με το εργο του αυτο επεφερε..Τωρα η NΔ βρισκεται στην αναγκη και ο στοχος εξετεσθη..Σε μια εποχη που η Νδ κανει εγκληματα σε οικονομικο και κοινωνικο επιπεδο ηρθε το λαος να συμπραξει,ενω τις εποχες που ειχε λευκα χαρτια η κυβερνηση και ηταν νωπη η εντολη κραυγαζε και αποσταστιοποιουνταν..Ωραια πολιτικη.

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 05 Οκτ 2008, 17:20

Πέγκι επειδή το θέμα μας εδώ δεν είναι η πρόθεση ψήφου, αλλά το ΣΚΥΨΙΜΟ του Καρατζαφέρη, και επ'αυτού θα σε παροτρύνω να δεις τουλάχιστον αυτό το ποστ μου εδώ, για να μου πεις αν και που ακριβώς διαφωνείς σ'αυτά που θέτω!

Στα υπόλοιπα που θέτεις και άπτονται της ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΨΗΦΟΥ απάντησα στο τόπικ που αρμόζει, δηλαδή εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 661#p64661
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Κυρ 05 Οκτ 2008, 17:20

το σενάριο είναι Πασόκ-Ξύριζα άντε και ΚΚΕ αν είναι καλά παιδιά, ή ΝΔ-Λαός.
Ειναι οντως αυτο το σεναριο αν δεν υπαρξει αυτοδυναμια..Καλως κακως..Δεν υπαρχει λυση αλλη..Το κκε ξεχαστε το..

Να δω συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ και ΚΚΕ και μετά μάλλον θα τυφλωθώ.
Δεν υπαρχει ενδεχομενο Κκε να ειναι σε τετοια συμμαχια..με τιποτα..
Να μην λέμε πράγματα που ανήκουν στη σφαίρα του φανταστικού. Ο Καραμανλής δεν θα κάνει εκλογές τώρα. Θα προσπαθήσει μάλλον να εξαντλήσει την τετραετία με αυτή την ισχνή πλειοψηφία που έχει.
οι εκλογες θα γινουν τον Φεβρουαριο και αν θελετε μην το πιστευετε..Οχι αμεσα τωρα..Αλλα πριν τις ευρωεκλογες που αναποφευκτα θα βγει μπροστα το Πασοκ και μετα θα κατρακυλαει η κυβερνηση τοσο επικοινωνικα οσο και καθαρα πολιτικα..

Ελπίζει να φυλλορροήσουν οι οπαδοί του ΛΑΟΣ και να κάνει καμιά γκάφα πάλι ο ΓΑΠ (είναι συνηθισμένο αυτό το παιδί).
Η Γκαφα θεωρειται το ποδηλατο;Μακαρι ο Καραμανλης παντως να επεφτε απο ποδηλατα και οχι να πεφταν συνεργατες του απο τα μπαλκονια,αλλοι να πηγαιναν φυλακη, και αλλοι να επεφταν στις λομπες την Μονης και των off shore..
Όλοι θυμούνται την περίπτωση Μητσοτάκη και το κακό τέλος που έχουν οι προδότες οπότε πλέον κανείς από τους επονομαζόμενους "αντάρτες" δεν θα ρίξει την κυβέρνηση.
Nαι αφου πια κρεμασαν τον Δαιλακη για να σωπασει ο Τατουλης,κι αφου ο πρωτος (γνωστο το πνευματικο ποιον του) ζητησε συγνωμη σαν τρομαγμενο σκυλι,παραιτηθηκε ζητησε και να επιστρεψει πισω..Τι αλλο θα δουμε..
Η μόνη περίπτωση να κάνει νωρίτερα εκλογές ο Καραμανλής είναι να είναι πεπεισμένος είτε ότι κερδίζει (όπως συνέβαινε κάποιους μήνες πριν) είτε ότι ο Γιώργος δεν κερδίζει (απόρριψη συνεργασίας από τον ΣΥΝ)
Χμμ απλα θελει να εξοικονομησει χρονο με μια ενδεχομενη εστω και οριακη και επι συνεργασιας νικη..Δεν εχει σκοπους απεναντι στο Γιωργο και καθε γιωργο το θεμα ειναι καθαρα πολιτικο και εξουσιας

.
Το ΠΑΣΟΚ, αν θεωρήσουμε σωστά τα γκάλοπ, προηγείται με 2% και αυτό συνήθως σημαίνει ένα 3,5 στις κάλπες. Αν αναστραφεί το κλίμα για τον Καραμανλή, ο οποίος κάνει καλύτερο γκελ στον κόσμο σε σχεση με τον Γιώργο, τότε μπορεί και να πάει στις κάλπες. Δεν είναι χαζός να κάνει αιφνιδιαστικές εκλογές και να τις χάσει.
Οι δημοσκοπησει δειχνουν αλλαγες στο "γκελ"..Οπως σημαντικα θεματαπερι διαφθορας πλεον κτλ,Καποιες δινουν διαφορα 6 μοναδων και 5..Μην ξεχνας οτι οταν νικησε η Νδ ο Σιμιτης προηγουνταν του Καραμανλη με 4 μοναδες..η ΟΜΙΛΙΑ στην ΟΝΝΕΔ θα κανει κακο στον καραμανλη θα το δειτε..Δεν μπορει να εχει χαμηλα τα αυτια στην δεθ και μεσα στην οννεδ να κραυγαζεις οταν ειδικα ο κοσμος δεινοπαθει..Εννοω πως ηταν υπερβολικος στην οννεδ με φωνες και κοκκινισματα και δεν θα βγει ομορφο..
Τέλος, αν η ΝΔ κάποτε συμπράξει με το ΛΑΟΣ τότε αυτή θα είναι και η ταφόπλακά της ως παράταξη.
Οχι απλα θα ειναι η ταφοπλακα του λαος και του Καρατζαφερη που δεν θα ξανα μπορεσει να κανει αλλη.πολιτικη πλακα..

Και ως ενα σημειο του εθνικιστικου χωρου που δεν θα τον ξαναεμπιστευτουν οι πολιτες..

Η εικόνα του ακροδεξιού ΛΑΟΣ στα μάτια των κεντροδεξιών ή κεντρώων που ψηφίζουν ΝΔ είναι εξαιρετικά αρνητική. Μιλήστε με κάποιον που δεν έχει παρωπίδες και θα δείτε τι θα σας πει.
Ακόμα, δεν βλέπω κανείς να αναφέρει κάτι για τον παράγοντα Οικολόγοι οι οποίοι στο τελευταίο γκάλοπ μπαίνουν στη βουλή και ως γνωστόν εξακομματική βουλή σημαίνει ουσιαστικά κυβέρνηση συνεργασίας και μάλλον επαναπροκήρυξη εκλογών σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Μακαρι να μπουν..Οι συμβολη τους και γνωμη τους αναγκαια..Και μακαρι τοσο απαγκιστρωμενο κομμα απο εξουσια και συμφεροντα να γιενι βαρομετρο εξελιξεων..
Μήπως όμως οι Οικολόγοι συμπαρασύρουν τους Τσίπρες και γίνει μία κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝ-Οικολόγοι; Αυτό μου φαίνεται πιθανότερο από άλλα σενάρια. Ο καιρός θα δείξει.
οι Τσιπρες εχουν στα κομματα τους δικα τους οικολογικα προγραμματα,και το Πασοκ ..Πραγμα που σημαινει οτι μας λες οτι οποιος ειναι Οικολογος ειναι και κεντροαριστερος και οτι η Κεντροδεξιοι η Ακροδεξιοι δεν εχουν οικολογικη συνειδηση,αυτο το τελευταιο δεν τοκαταλαβα καθολου πολυ ακαμπτη σκεψη,Και γιατι να μην παρασυρθουν απο την νδ οι οικολογοι;Μην λοιδωρουμε τωρα και τετοια ακτιβιστικες στην ουσια πολιτικες κινησεις..

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Κυρ 05 Οκτ 2008, 17:40

TEUTAMOS έγραψε:To οτι ο Καρατζαφερης σκυβει δεν ειναι ακριβως ετσι. Πρωτα απ' ολα πρεπει να δεχτουμε οτι υπαρχει εντονοτατη κριση στον δικομματισμο. Αν το ΛΑ.Ο.Σ. θελει να βλεπει τον εαυτο του ενοικο της ιδιας πολυκατοικιας με την ΝΔ ειναι φυσιολογικο δεδομενων των συνθηκων αυτων. Στην διπλανη πολυκατοικια εξαλλου εχουν ενοικιασει ο Τσιπρας και ο Γιωργακης. Το ΚΚΕ μενει στην μεζονετα του μονο του...με τα φαντασματα του Σταλιν. Οι ευρυτερες συσπειρωσεις που γινονται τοσο στον δεξιο χωρο οσο και στον (κεντρο)αριστερο χωρο δημιουργουν μια κινητικοτητα οχι μονο ψηφοφορων, αλλα και προσωπων ολων των κομματων. Τρεχουν μπας και μπορεσουν να συμμετασχουν σε καμια κυβερνηση συνεργασιας. Σ' αυτο το πλαισιο, επιδιωκοντας να λαβει μερος στην εξουσια ο Καρατζαφερης, ανοιγει τις γεφυρες του στους ΝΔκρατες εκεινους της παλαιας φρουρας, τους παλαι ποτε συναγωνιστες του, τους οποιους ουδεποτε απαρνηθηκε ιδεολογικα. Η ολη κατασταση με την καταρρευση του δικομματισμου ειναι ενα στημενο σκηνικο. Ολοι τρεχουν να καταλαβουν τα ποστα τους σε μια ενδεχομενη μελλοντικη κυβερνηση συνεργασιας που ομως ποτε δεν θα υπαρξει. Ας μην τρεφουμε αυταπατες. Οταν ο Μητσοτακης ανοιξει το στομα του, κλειενι η φωνη των υπολοιπων και... τρεχουν ενθεν και ενθεν, σαν τα ποντικια.
Ελα ρε ποιο ενοικια "Γιωργακη -Τσιπρακι"δεν το καταλαβα αυτο..Στο κατω κατω της γραφης το Λαος απο Αρχηγο και απο στελεχη μερος της νδ ηταν..Ο Συριζα εχει κατα βρισει και γυρισει την πλατη στο πασοκ τοσες φορες..Και μαλιστα εχει συγκυβερνησει και με την Νδ..Τι λεμε τωρα.. Και σε ποιους ανογει τις γεφυρες ο Καρατζ.; Στον Πολυδωρα και στον Δαιλακη;Μην τρελαθουμε ρε παιδια..Στην "Γκρανα" και στους "Σιβαριτες";Η στην Μπεζεντακου; Μετα την Σαρρη..Σε ατομα που κλαινε με τα τηνπαραιτηση τους και φιλανε τα ποδια του Καραμανλη;

Ποια κεφαλια κοβει η νδ?
εγω θελω να δω τον Ρουσοπουλο στην γκιλοτινα και τον Βουλγαρακη(αλλα απο Καραμανλη οχι να παριατητε κατοπιν συνεννοησεως) θελω να δω και αλλους τοσους με οσα γιναν αυτες τις μερες(Μονη)

Το Πασοκ εχει παθει..σοκ..(Που ειναι πρωτο δημοσκοπηκα;)

Ο Συριζα πλεον πεφτει..Με το γαντι αλλα πεφτει,αλλο 18% πριν 3 μηνες αλλο 9,5 που τον δειχνουν πλεον..

Το λαος κυνηγαει γενικως,την ουρα του,που λεγεται Νδ..

Το Κκε πινει και βοτκες αλλα ριχνει και ενα κουρεμα σκινχεντ να το παιξει επαναστατης και να κραξει λιγο και μετα την βγαζει σε ροκ μπαρ μ ετην πιο φθηνη μπυρα.,ως εκει η επανασταση..

οι οικολογοι καλως ηλθον,πιο ειλικρινεις απο ολους..

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 05 Οκτ 2008, 17:46

Η Ν.Δ. επιβάλλει ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ, σαν νέα ΔΗΜΙΟκρατία που είναι!
Το ΠΑΣΟΚ θέλει ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ, στην ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗ ΤΩΡΑ αντιπολίτευση και όχι στα ποδήλατα!
Ο τΣΙριζα τσιρίζει γιατί πέφτει, μόνο γι'αυτό.
ΤΟ ΛΑ.ΟΣ ας κρατήσει το ΟΣ (ορθόδοξος σουσουραδισμός) κι ας αφήσει το ΛΑό κατά μέρος, γιατί τον έκλασε τόσο χοντρά που η μπόχα δεν αντέχεται.

Αυτό επίσης δεν άπτεται άμεσα το παρόντος νήματος, αλλά ως γενικός σχολιασμός θα μείνει για να μην τρελαθώ στα σπλιτ και τις συνενώσεις :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 06 Οκτ 2008, 10:31

Πέγκι επειδή το θέμα μας εδώ δεν είναι η πρόθεση ψήφου, αλλά το ΣΚΥΨΙΜΟ του Καρατζαφέρη, και επ'αυτού θα σε παροτρύνω να δεις τουλάχιστον αυτό το ποστ μου εδώ, για να μου πεις αν και που ακριβώς διαφωνείς σ'αυτά που θέτω!

Στα υπόλοιπα που θέτεις και άπτονται της ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΨΗΦΟΥ απάντησα στο τόπικ που αρμόζει, δηλαδή εδώ viewtopic.php?f=142&t=6089&p=64661#p64661
επειδή έκανα πατάτα και δεν έκανα quote αυτά που απαντούσα...πού στην ευχή είναι το αντίστοιχο πόστ σου που απάντησα? Αλλού το διάβασα? Μήπως μετέφερες και κανά δικό σου?
Πάω να δώ στο άλλο τόπικ, γιατί ανοίγω συνήθως πολλά παράθυρα μαζί και παίζει να μπερδεύτηκα και να απάντησα σε λάθος παραθύρι!!! (θα δείς οτι αναφέρω συγκεκριμένες κουβέντες στην απάντησή μου, απλά δεν προλάβαινα να κάνω quote)

Στο εν λόγω πόστ σου δεν έχω καμμία αντίρρηση, μία χαρά τα λές!
Ο Καρατζαφέρης ήταν πάντα παιδί της ΝΔ, και μάλλον χρησιμοποιήθηκε εξ'αρχής για περίπτωση 'ανάγκης' όπως τώρα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 06 Οκτ 2008, 10:41

Το αντίστοιχο ποστ που μου απηύθυνες περί πρόθεσης ψήφου, (και δεν ξέρω σε ποιο ποστ/τοποθέτηση απαντούσες, μάλλον συνολική τοποθέτησή σου είναι) είναι αυτό http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 397#p64397 και βρίσκεται σ'αυτό το νήμα.

ΕΠ'ΑΥΤΟΥ του ποστ, σου απάντησα στο λινκ που σου έδωσα, δηλαδή εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 661#p64661
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Δευ 06 Οκτ 2008, 12:11

Karatzafyrer in doggie style :P

Και κλάμααααααααα οι «πατριώτες». Που είναι οι καλές εποχές που φώναζε από το Τηλεάστυ...«βγάλτε έξω τον Ντερτιλή να σας πάρει την πόλη σε πέντε χρόνια»; Ξέρεις αυτόν τον καλό άνθρωπο, επικεφαλής των τανκς στο Πολυτεχνείο που όπως κατάθεσε στη δίκη ο υπασπιστής του, όταν σκότωσε τον Μιχάλη Μυρογιάννη (έναν ακόμη από τους ανύπαρκτους - όπως λένε οι φασίστες - νεκρούς του Πολυτεχνείου) γύρισε και του είπε: «Παραδέχεσε σημάδι; 45 χρονών άνθρωπος και με τη μία στο κεφάλι τον πέτυχα τον πούστη». Πάει τώρα ο Ντερτιλής ξεχάστηκε κι αυτός. Γιατί άραγε δεν καλεί πάλι τον Παττακό στις εκπομπές του, ώστε ο καλός μας ο Καρατζαφύρερ να εξηγήσει ότι στην ΕΣΑ δεν γίνοταν βασανισμοί; Κατόπιν φρεσκαρίστηκε λίγο η μνήμη του και άρχισε να λέει για πόρτες που του έσπασαν στο σπίτι του όταν τον συνέβαλαν και μάλιστα, σε ανάμνηση της τρομακτικής εμπειρίας από το 1974 δεν την έχει φτιάξει. Που πήγαν οι μέρες που θαύμαζε τον Λεπέν (πριν τον χαρακτηρίσει φασίστα) και συμπεριελάμβανε στο ψηφοδέλτιο του για τις νομαρχιακές τέσσερις χρυσαυγίτες; Πως ξεχάστηκαν οι υποσχέσεις στη Χρυσή Αυγή για υφυπουργείο ή, για κάποιο δημόσιο οργανισμό;

Τι να έγιναν άραγε εκείνες οι περίφημες εκπομπές του με τον Πλεύρη που ξεσπάθωνε εναντίον των Εβραίων; «Εχουνε μια γιορτή από Χ αρχίζει. Χαναά την λένε Κώστα μου; Γιορτάζουν λέει μια νίκη επί των Ελλήνων». Τρία χρόνια αργότερα και αφού είχε φάει τα χαστούκια του στην Ευρωβούλη, όχι απλά έμαθε πως την γιορτή την έλεγαν Χανούκα, αλλά έστειλε και τον κ. πρέσβυ, τον Γεωργίου να παραστεί ως εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ.

Αν θέλεις Αρέλα και άλλες ακροδεξιές θέσεις του Καρατζαφύρερ προ του 2004, που λες ότι τον παρακολουθούσες και δεν άκουσες, εδώ είμαι εγώ να στις θυμήσω.

Προς το παρόν μια ακόμη κωλοτούμπα από τον Καρατζαφύρερ που αν μη τι άλλο είναι συνόνυμο της ιδεολογικής συνέπειας. :P
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Δευ 06 Οκτ 2008, 14:28

Να μην τα πολυλογούμε....ο Καρατζαφέρης παζαρεύει την υπόθεση Αϊβαλλιώτη για το στρατιωτικό του. Αυτό πιστεύω. Εκεί οφείλονται όλα όσα είδατε τον τελευταίο καιρό κατά την ταπεινή μου άποψη. Καλά να πάθει με τους συνεργάτες που επιλέγει...

Όσο για μερικούς που μιλούν για "ιδεολογικές ασυνέπειες" και μερικούς άλλους που ψηφίζουν "το μόνο καλό κόμμα" (που "δεν είναι το μη χείρων"),ας κοιτάξουν να πάνε σε καμμία εκδήλωση τιμής υπερ του συναγωνιστή τους του Σωκράτη,στη μνήμη του πατρός του (το αν είχε την παραμικρή σχέση με την Εθνική Αντίσταση ο Πέτρος (πολύ τον "θυμήθηκαν" φέτος μερικοί...) όσο ήταν πρωθυπουργός ο Τσολάκογλου είναι άλλη ιστορία...),όπως κάνουν μερικά μερικά κόμματα σε μερικούς μερικούς (ιδεολογικά..."συνεπείς") χώρους... Για να είμαστε δίκαιοι,δεν ήταν μόνο ο πατέρας του,αλλά και ο ίδιος ο Σωκράτης υπήρξε "λαϊκός αγωνιστής" ("φύλακας του λαού" σε κράτος της "εξουσίας των εργατών"....ή αλλιώς...πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών της κομμουνιστικής Ανατολικής Γερμανίας...). Βάζω στοίχημα πάντως,πως όλο και κανα κουπόνι θα αγόρασε ο "Σώκρατες" για την ψυχή του πατέρα του... (Και μετά δε θέλουν έλεγχο στα ταμεία του κόμματός τους μερικοί μερικοί...).
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 06 Οκτ 2008, 14:32

μερικούς άλλους που ψηφίζουν "το μόνο καλό κόμμα"
το μόνο καλό ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Χρήστο μου! Αυτό που λέω είναι τουλάχιστον ο καθένας ας ψηφίσει χωρίς τον φόβο μην τον κατηγορήσουν οτι δεν αγαπάει την Ελλάδα παρά μόνο αν ψηφίσει τον μόνο που υποτίθεται μπορεί να ρίξει την ΝΔ!

Με πιάνς?
Εσύ ψήφα και Καρατζαφέρη αν θές παιδί μου... :loco:
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Δευ 06 Οκτ 2008, 14:38

Ε καλά,ότι κι αν ψηφίσεις Παγώνα μου σε κάθε παράταξη υπάρχουν αυτοί που λες. Δεν είναι αποκλειστικότητα του χώρου μου,ούτε αποτελούν τον κανόνα σε αυτόν. :P

Όσο για 'μένα,μή...φοβάσαι... Σε αυτές τις ευρωεκλογές μάλλον θα πάρει το μπούλο απο πλευράς μου ο Καρα...(δεν αντέχω άλλο τις μλκς του!!!) ακόμη κι αν βάλει 1ο στο ευροψηφοδέλτιο κάποιον "ακραιφνή εθνικιστή"...
Γεια σας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”