Τα..."κατορθώματα" της κυβέρνησης Καραμανλή

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Τα..."κατορθώματα" της παρούσας κυβέρνησης

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 28 Μαρ 2008, 23:07

Να επανέλθουμε στα κατορθώματα της παρούσας κυβέρνησης.

- Ξεπούλημα λιμανιών

- Ξεπούλημα ΟΤΕ

-Ξεπούλημα ιστορίας μας

- Μεταρρύθμιση...στο ασφαλιστικό.

Βρήκα ένα καλό:

Ένας θάνατος είναι τραγωδία.
Ένα εκατομμύριο θάνατοι είναι στατιστική
(Ιωσήφ Στάλιν)

Ένας θάνατος είναι τραγωδία
Ένα εκατομμύριο θάνατοι είναι...ασφαλιστική μεταρρύθμιση.
(Νέα Δημοκρατία)
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Diagalaksiaki
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: diagalaksiaki
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Diagalaksiaki » Σάβ 29 Μαρ 2008, 12:47

ΑρΕλα έγραψε:Να επανέλθουμε στα κατορθώματα της παρούσας κυβέρνησης.

- Ξεπούλημα λιμανιών

- Ξεπούλημα ΟΤΕ

-Ξεπούλημα ιστορίας μας

- Μεταρρύθμιση...στο ασφαλιστικό.
:swear: :swear: :swear:
ΑρΕλα έγραψε:Ένας θάνατος είναι τραγωδία.
Ένα εκατομμύριο θάνατοι είναι στατιστική
(Ιωσήφ Στάλιν)

Ένας θάνατος είναι τραγωδία
Ένα εκατομμύριο θάνατοι είναι...ασφαλιστική μεταρρύθμιση.
(Νέα Δημοκρατία)
:hitlol:
ΣΥ ΘΑΡΣΟΣ ΔΟΣ ΜΑΚΑΡ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΕ ΜΕΝΕΙΝ ΕΝ ΑΠΗΜΟΣΙ ΘΕΣΜΟΙΣ ΔΥΣΜΕΝΕΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΝΤΑ ΜΟΘΟΝ ΚΗΡΑΣ ΤΕ ΒΙΑΙΑΣ
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 29 Μαρ 2008, 13:27

Κανονας α. Πολιτες σαν κι εσενα εδωσαν μεγαλο αριθμο ακυρον η λευκο..η ακομα αν δεν ψηφισαν σημαινει πως δεν περνουν θεση στις εξελιξεις και δεν εχουν βουληση για το μελλον τους,σου θυμιζω πως στην αρχαια αθηνα αυτος που δεν ασχολουνταν με τα "κοινα" ηταν το χειροτερο ειδος ανθρωπου,καθως και με την πολιτικη και το εκλεγειν και εκλεγεσθαι..
H Αρχαια αθήνα δεν ειχε ως επικεντρο το νεοελληνικο κ(υ)νοβουλιο.
Ο μονος λογος που ψηφιζουμε ειναι να νομιμοποιουμε τον κ(υ)νοβουλευτισμο και την εκαστοτε τυρρανικη κυβέρνηση.
β.Το χαος ειναι παντα παροδικο στις κοινωνιες και στην περιπτωση μας μας μανιοκαταθλιπτικη δικη σου ουτοπια..δεν θα υπαρξει χαος ,παντα καποιος τροπος αργα η γρηγορα θα βρισκεται..ετσι απογοητευτηκαν πολλοι πριν απο σενα..
Το θεμα δεν ειναι το χαος αυτο καθ αυτο αλλα το πως καποιοι (Ελπιζω να ειμαι ενας απο αυτους) θα εκμεταλευτουν αυτο το χαος για να επιβαλουν την δικη τους ταξη πραγμάτων.

γ. το ειτε τρως ποπ κορν το εξηγησα με την αποψη των αρχαιων
αθηναιων..
Αμα το ειπαν οι αρχαιοι ειναι σαν να το λεει ο παπας (για τους καθολικους) κατι σαν αλαθητο.
Οι αρχαιοι αναφέρονταν στις συνθήκες της αρχαιότητας.
Ειναι σαν να λες οτι αν οι τουρκοι καναν εκκλογες πριν το 21 για να αναδειξουν τον νεο πασα αναμεσα σε δυο που προτεινουν και οι Ελληνες δεν πηγαιναν να ψηφισουν θα ηταν το χειροτερο ειδος ανθρώπου (υποθετικη κατασταση).
Ασχολουμε με τα κοινα. απλα οι εκκλογες δεν ειναι πραγματικη ενασχοληση με τα κοινα.
δ.ας γελασω!!!το συστημα!! δε παρακαλω τζερωνυμο..δηλωνεις εθνικοαναρχικος και εισαι κατα του συστηματος; δλδ ο εθνικοαναρχισμος η αλλη πτερυγα του εθνικοσοσιαλισμου τι ειναι; δεν ανηκει σε ενα συστημα; δεν φανταζεται ενα συστημα..δεν εχει ιδεολογια αναλογη;Η ιστορια εχει διεξει οτι οποια ιδεολογια ερθει στην κεφαλη δλδ εξουσια γινεται συστημα..και ειδικα οτνα μεσα στον αναρχισμο βαζεις το "εθνικο" που εχει αμεσα σχεση με ειδος συστηματος κι ακομα εχει πτυχες του τωρινου συστηματος(εκκλησια,θεσμοι,εθνος,εθνικοτητα),με λιγα λογια εγω που ειμαι κατα της εκκλησιας ειμαι πιο εξω απο το συστημα ακομα και θεωρω την ενταξει μας σε ενα συστημα δεδομενη και πολλες φορες αναγκαια!μου θυμιζεις μια γκομενα που διωχβει το ετερο ημισι της γιατι θελει την ελευθερια της αλλα θελει ποτε ποτε να κανουν σεξ,ετσι απλα..γιατι πηδουσε εκεινος υπεροχα ..Ωστοσο σκεψου πως το πρωτο συστημα που δημιουργηθηκε απο τον ανθρωπο ηταν η "πολις" κατα τον πλατωνα "για να μην κατασπαρασονται οι ανθρωποι απο τα θηρια" για να μην θεσω ενα ακομα πιο παλιο συστημα την μητριαρχικη οικογενια..!οι αντιφασεις σου ειναι υπερ του δεοντος..αλλο ειναι να λες στην ζωη καπου μαυρο και καπου μπλε..και αλλο μεσα στο μαυρο να θες να υπαρχει πανλευκο..
Μιλαω για το παρων συστημα οχι για τα συστηματα γενικα.
Αυτο το συστημα δεν μου αρεσει.
Δεν καταλαβαινω αφου ο ανθρωπος εφτιαξε την πολη γιατι θα πρεπει να ανεχομαστε καθε ειδους διακυβερνησης στα πλαισια αυτης.
Δηλαδη οταν ηταν οι τουρκοι και οι γερμανοι που διοικουσαν επρεπε να τους ανεχθουμε για να μην διαταράξουμε την πολη;
δεν πιανω την λογικη σου.
Οπως τότε ειμαστάν υπο τουρκικη κατοχή ετσι και τωρα ειμαστε υπο οικογενιοκράτικη κατοχή πουλημένων, ξεφτιλισμένων, προσκυνημενων, ανίκανων πολιτικών.
Και καθε φορα που ειναι να διαλέξουμε διαλέγουμε ανάμεσα σε αυτα που προτείνουν αυτοι (μμε κλπ).
Αν καποιος κανει ενα κομα εκ του μηδενος. οσο σωστες θεσεις και να χει δεν θα προβλήθει γιατι δεν θα το επιτρέψουν τα καθεστωτικα ΜΜΕ.

Φυσικα ο ορος Εθνικο δεν περιλαμβάνει την εκκλησια.
Η εκκλησια ειναι που εκανε τον Ελληνα θανατοφοβικο και να κοιτάει χαμηλά.
Η κυρια αποψη που υπαρχει στην Ελληνικη επαρχια (μην τον κρινεις γιατι ειναι παπας) ειναι ραγιαδίστικη αποψη οχι Ελληνικη.
Στον Ελληνισμο δεν χωράν θρησκειες που δημιουργουν ψυχολογικα-θανατοφοβικα συμπλέγματα.
Δεν χωραει το μανιφεστο ψυχολογικου πολεμου που λεγεται αποκάλυψη που εχει σκοπο να τρομοκρατήσει και να καθυποτάξει συνειδησεις με ολα τα εσχατολογικα και τρομακτικα που αναφέρει.
Άβαταρ μέλους
kostas
Συντονιστής Ενότητας
Συντονιστής Ενότητας
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από kostas » Σάβ 29 Μαρ 2008, 17:32

Sulphur έγραψε:

Κανονας α. Πολιτες σαν κι εσενα εδωσαν μεγαλο αριθμο ακυρον η λευκο..η ακομα αν δεν ψηφισαν σημαινει πως δεν περνουν θεση στις εξελιξεις και δεν εχουν βουληση για το μελλον τους,σου θυμιζω πως στην αρχαια αθηνα αυτος που δεν ασχολουνταν με τα "κοινα" ηταν το χειροτερο ειδος ανθρωπου,καθως και με την πολιτικη και το εκλεγειν και εκλεγεσθαι..
Μέγα λάθος και φτηνη δικαιολογία σε όσους θέλουν να πείσουν οτι ΠΡΕΠΕΙ να ψηφίζουμε.
Η δημοκρατία λέει ξεκάθαρα οτι έχεις ελευθερία βουλησης(μέχρι ενος σημείου πάντα βέβαια)
Αν εμένα δεν αντιπροσωπεύει τα πιστεύω μου κανένα κόμα, ειναι τουλάχιστον υποκριτικό, να ψηφίσω κάποιον για να απολαύσει κάποιος άλλος.
Οπως θεωρω και μεγάλη υποκρισία το να ψηφίζουμε γενικά ανθρώπους που μετά απο λίγο καιρό οι ίδιοι τους βρίζουμε.
Οσο ΔΕΝ υπάρχει πολιτική παράταξη που θα αντιπροσωπεύει τα πιστεύω μου και τα θέλω μου, τότε απέχω ή ψηφίζω λευκό
Προσωπικά ψήφισα και ψηφίζω(πολύ μικρό κόμα που θεωρω οτι ειναι αρκετά πιο σοβαρό απο τους μεγαλυτερους) αλλά ειναι τουλάχιστον άδικο να κατηγορουμε οσους δεν ψηφίζουν οτι δεν έχουν βουληση για το μέλλον τους.
Για πιο μέλλον μιλάμε δηλαδη??
Αυτο που μας δινει το ΠΑΣΟΚ?Η ΝΔ?ΤΟ ΚΚΕ?Ο ΣΥΝ?Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ?Μα πλάκα κάνουμε τωρα?
Ο μονος λογος για να ψηφίσεις πλέον ειναι καθαρά το συμφέρον και τιποτε παραπάνω.
Παρακαλω ας προσέχουμε λιγάκι πως αναφερόμαστε σε αυτους που δε γουστάρουν να ακολουθουν το κύμα....
Η ευτυχία στηρίζεται στην ελευθερία, η δε ελευθερία στην γενναιότητα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 25 Μάιος 2008, 15:32

Να το "ενημερώνουμε" κι αυτό το τόπικ. Χρειάζεται για τον τελικό απολογισμό στις επόμενες εκλογές.

Eκτός απ'την ξεφτίλα με τη ΜΙΖΕΝΣ, συγνώμη τη ΖΙΜΕΝΣ εννοώ,

τώρα έχουμε και το διατροφικό σκάνδαλο με το ΗΛΙΕΛΑΙΟ.
Περάσατε ΚΤΕΟ τελευταία? Αν όχι, καλό είναι να πάτε, για να ελέξουν τις κλ... συγνώμη, το.. καυσαέριο που βγάζει η ... :ass: εξάτμισή σας όταν ...μαρσάρετε. :loco:

Επίσης έχουμε και το φλέγον θέμα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ, που έβγαλαν οι ηλίθιοι για να στρέψουν την προσοχή απ'τον ΟΤΕ κι έτσι έχουμε άλλες αχρείαστες αναφλέξεις, για ένα θέμα που μπορούσε να αντιμετωπιστεί αργότερα.

(εδώ βέβαια λέμε τα χοντρά. Αν πάμε στα ψιλά δεν προλαβαίνουμε και θα γίνει το τόπικ γίγαντας)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Τετ 18 Ιουν 2008, 20:24

Εμείς φταίμε για όλα. Είμαστε απο τους πιο απαθείς λαούς, τους λιγότερο ενημερωμένους και τους πιο αδιάφορους. Τις προάλλες θα περνουσαν στην ζούλα την Ευρωσυνθήκη και πάλι οι περισσότεροι δεν ήξεραν τίποτα, και πριν η Γαλλία και τώρα η Ιρλανδία μας έβγαλαν απο την δύσκολη θέση, για να μην μιλήσω φυσικά οτι είμαστε εντελώς υποτονικοί στα θέματα σκανδάλων, εκμετάλλευσης, ακρίβειας και εθνικών θεμάτων με κυβερνήσεις και πεθαμένες ιδεολογίες - απολιθώματα που επαναλαμβάνονται τα τελευταια 40 χρόνια και έχουν αφήσει τον τόπο στον περασμένο αιώνα.

Οι πολιτικοί μας και η κατάσταση στην οποία έχει εμπεριέλεθι η χώρα δεν είναι παρα φυσική απόρροια των επιλογών των παππούδων μας, γονιών μας, και τώρα εμάς που όχι μόνο πληρώνουμε τις συνέπειες αλλά μάλλον τις συνεχίζουμε κατα κόρον.

Ευτυχώς η απελευθέρωση του ίντερνετ έδωσε την δυνατότητα ενός πληροφοριακού ξεσπάσματος άνευ προηγουμένου που ίσως με το λιθαράκι μας προσπαθήσει να σπρώξει τα πράγματα λίγο προς το καλύτερο.
[img]http://i366.photobucket.com/albums/oo10 ... 2wr0-1.jpg[/img]

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 19 Ιουν 2008, 15:47

Προσυπογράφω ΣείριοΑστρο μέχρι κεραίας τα λεγόμενά σου.

Το ασφαλιστικό όπως και το ξεπούλημα του ΟΤΕ, επίσης "έσβησε"...
Πέρασε το δικό τους σε αυτό.

Το γεγονός ότι κάνουν τεμενάδες στα σκόπια, δεν αντιδρούν με την αξιοπρέπεια που ΑΠΑΙΤΕΙ η εθνική μας υπόσταση επίσης με εξοργίζει.

Όπως με εξοργίζει και το γεγονός ότι έχουν γραμμένη τη διασπορά στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. Αφήνουν τους ανθρώπους να δίνουν αγώνες μόνοι τους για το Μακεδονικό ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ- (για όσα ταλανίζουν την Ελλάδα) χωρίς να τους στηρίζουν στο παραμικρό.

Πρόσφατα άκουσα στο ράδιο ένα τηλεφώνημα από ομογενή στη Νέα Υόρκη, που είπε τα εξής:

1/ πως παρακαλάει ο σύλλογός του ( Σύλλογος Ελληνικής Παιδείας) το Υπουργείο Παιδείας να τους στείλει δασκάλους και καθηγητές που τους έχουν ΑΜΕΣΗ ανάγκη, και να πληρώνουν ΕΚΕΙΝΟΙ τα δίδακτρά τους και τα εκτός έδρας έξοδά τους αν δεν μπορεί να τα καλύψει το Υπουργείο. Απάντηση ΜΗΔΕΝ εδώ και 2 χρόνια.

2/ Ότι έχουν στείλει περίπου το ποσόν των 900.000 δολαρίων για τους πυρόπληκτους της περσινής τρομακτικής πυρκαγιάς στην Ηλεία και ακόμα δεν έχουν ενημερωθεί ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΤΕΘΗΚΑΝ αυτά τα λεφτά.

Ρωτούσε πού θ'αποτανθεί επιτέλους για να πάρει απαντήσεις και οι δημοσιογραφάρες μας τον παρέπεμψαν σε "πολιτική" εκπομπή, γιατί αυτοί κάνουν μόνο "πολιτική σάτιρα". :banghead:

Στο τέλος, αναφερόμενος ο ομογενής στο απαράδεκτο ξεπούλημα του ΟΤΕ, είπε "Θα σας αφήσω τα τηλέφωνά μου κύριοι, για να μας ειδοποιήσετε όταν θα αποφασίσουν να ξεπουλήσουν και την Ακρόπολη, να κάνουμε εμείς πλειοδοσία, τουλάχιστον να πάει σε χέρια ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Είπατε τίποτα?
Τι να πείτε...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Πέμ 19 Ιουν 2008, 23:47

Ξέρεις πόσοι ομογενείς ερχόντουσαν στην Ελλάδα να ακουμπήσουν λεφτά (την ώρα που τα Σκόπια έχουν αμερικανικά στούντιο να χτίζονται εκει για να κανουν τις προπαγάνδες τους) για να κάνουν υπερπαραγωγές για την Ελλάδα, και οι εκάστοτε υπουργοί παρα-πολιτισμού τους έδιωχναν;

Την Ελλάδα την κυβερνούν άλλοι, αυτό ειναι πάνω απο εμάς. Η Ελλάδα ειναι μια χώρα φιλέτο απο γεωπολιτικής, και γεωστρατηγικής άποψης, δεν έπαψε και ούτε θα πάψει ποτέ να είναι στο μάτι των εκάστοτε εξουσιαστών που θέλουν οπωσδήποτε να την ελέγχουν και ποτέ δεν θα έχουμε την ησυχία μας, πόσο μάλλον όταν αυτή την στιγμή βιώνουμε παγκοσμίως έναν νέο μεσαίωνα και ήδη ζούμε μια παγκόσμια κρίση ενεργειακά, πολεμικά, ακόμα και διατροφικά, και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό μετά απο τόσες χιλιετίες που την βγάζαμε καθαρή με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, αφού δεν έχουμε ούτε το κοινωνικό ούτε το ηγετικό υπόβαθρο να κάνουμε κατι καλύτερο και αυτοι που αντιστεκόμαστε διανοητικά και πνευματικά είμαστε πιο λίγοι απο ποτε...
[img]http://i366.photobucket.com/albums/oo10 ... 2wr0-1.jpg[/img]

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 05 Σεπ 2008, 11:28

«Ζαχαρένια τούρτα», χαρακτήρισε ο Γ. Παπανδρέου τα σκάνδαλα που πλήττουν την κυβέρνηση (Βουλγαράκης, Τατούλης κτλ.) και έκανε λόγο για «δώρο γενεθλίων στο ΠΑΣΟΚ». Ακολούθως ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος έθεσε θέμα Ρουσόπουλου, με αφορμή τις επαγγελματικές δραστηριότητες της συζύγου του. «Ζητούμε από τον πρωθυπουργό να λάβει υπ όψιν του τα θέματα δεοντολογίας, ηθικής τάξης και το κοινό αίσθημα και να λάβει τις αποφάσεις του», είπε χαρακτηριστικά!

Εκτενέστερα το παρόν άρθρο, απο 'δω http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... id=1536561

"Απαράδεκτο μέτρο & χαράτσι" χαρακτήρισε τη φορολόγηση των ελευθέρων επαγγελματιών μετά τη συνάντησή του με το προεδρείο της ΓΕΣΕΒΕ ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλαβάνος. Επικρίσεις εναντίον του υπ. Οικονομίας διατύπωσε ο πρ. του ΣΥΝ κ. Τσίπρας από την Ικαρία

Εκτενέστερα το παρόν άρθρο απο 'δω http://news.pathfinder.gr/greece/politics/500563.html
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 14 Σεπ 2008, 23:11

Αφού δε μπήκε κανείς στα ΙΔΕΟ στον κόπο να αναπτύξει θέμα επί του ΒΑ(Λ)ΤΟΠΕΔΙΟΥ ακόμα, (μόνο εμείς είμαστε τόσο ιδιάζοντα όντα :loco: ) ας το καταγράψω εδώ ως το πανθομολογούμενο σκάνδαλο-σκανδαλάρα, που όμοιό του δεν έχει σε προηγούμενες κυβερνήσεις.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 16 Σεπ 2008, 14:03

Για το βαλτοπεδιο θα μπορουσα να πω πολλα.
Αλλα δεν θα το κανω.
Για να μην λετε οτι ειμαι κακιασμενος.
Εχω κινητρο να το κανω και γι αυτο ακριβως δεν θα το κανω.
Εκτως αν μπει κανας βαρεμενος κι αρχισει να παραπονιεται οτι βαλλεται η ορθοδοξια οποτε θα το ανοιξω.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 16 Σεπ 2008, 16:19

Εγώ θα'λεγα να το κάνεις...
Είναι θέμα πολύπλευρο που δε στέκεται αμιγώς στην ορθοδοξία- αλλά ευρύτερα σε μια κάστα του παπαδαριού που λυμαίνεται τον τόπο. Κι αυτή δεν υπάγεται μόνο στην Ελληνική Εκκλησία (επίσημα) αλλά και στο Αθω... (που διαχωρίζεται)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Apomakros
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Apomakros » Τρί 16 Σεπ 2008, 16:29

καλά λέει η ξανθιά, κάντο

(κι άσε τις σουτρες γιατί τις σκότωσες)
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 16 Σεπ 2008, 16:31

αλλά και στο Αθω... (που διαχωρίζεται)
να προσθεσω κι εδω ενα (επισημα) :p
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Τρί 16 Σεπ 2008, 22:07

Το Άγιον Όρος υπάγεται στο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Για τον λόγο αυτό, ο έτσι κι αλλοιώς ανύπαρκτος Ιερώνυμος, δεν έβγαλε άχνα. Δεν μπορούσε να χαλάσει το χατήρι του κολλητού του Βαρθολομαίου. Το θέμα είναι ότι η Μοναστική Πολιτεία του Άθω αποτελεί στην ουσία ένα δεύτερο Βατικανό. Τα λοιπά περί "Περιβολιού της Παναγίας", πλην ορισμένων ζηλωτών (όρα Εσφιγμενίτες), έχουν καταστεί στην πραγματικότητα ως κενού περιεχομένου λόγια για τις υπόλοιπες μονές. Λόγια τα οποία εκφωνούνται μόνον στις θρησκευτικές εορτές για το θεαθήναι. Μονές οι οποίες, ειρήσθωι εν παρόδωι, δεν είναι όλες Ελληνικές. Υπάρχουν Σέρβικα, Βουλγαρικά και Ρωσικά μοναστήρια (το ζήτημα της προωθήσεως του Πανσλαβισμού διά μέσου αυτών των Μονών αποτελεί μία άλλη ιστορία), τα οποία ομού μετά των υπολοίπων έχουν συνομολογήσει μία αφανή εταιρεία, αφενός μεν για την απορρόφηση των κοινοτικών κονδυλίων αφετέρου δε για την ευόδωσιν των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των.

Να επισημάνω απλώς το γεγονός ότι τόσο ο Ηγούμενος Εφραίμ όσο και το δεξί του χέρι μοναχός Αρσένιος (υπήρξε υψηλόβαθμος κνιτης και αγαπημένο παιδί του φλωράκη στα νιάτα του), ενήργησαν με τον καλλίτερο τρόπο για τα συμφέροντα της Μονής Βατοπεδίου. Η ευθύνη για την αγοραπωλησία βαρύνει αποκλειστικά και μόνον τους εκάστοτε πολιτικάντηδες. Και για να δώσω μία άλλη διάσταση: Προσωπικά, μετά τις απανωτές γκάφες και παλινωδίες του ανεπαρκέστατου αλογοσκούφη, θα προτιμούσα να αναλάμβανε υπουργός Εθνικής Οικονομίας ο Εφραίμ.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Τρί 16 Σεπ 2008, 22:37

Νέα «καμπάνα» 800 εκατ. ευρώ

Επισπεύδεται η εθελουσία έξοδος των εργαζομένων
Δευτέρα, 15.09.08
Καθαρογράφεται τις αμέσως επόμενες ημέρες στις Βρυξέλλες απόφαση της Κομισιόν με την οποία επιβάλλεται νέο πρόστιμο ύψους 700 έως 800 εκατομμυρίων ευρώ στην Ολυμπιακή Αεροπορία για την κακοδιαχείριση της περιόδου 2005-2007.

Οι κυβερνητικοί αρμόδιοι αναμένουν τις επόμενες ημέρες να ακουστεί ως την Αθήνα η νέα «καμπάνα» της ευρωπαϊκής πρωτεύουσας. Και αναφέρουν αρμοδίως ότι αυτή θα είναι η χαριστική βολή στην εταιρία με τη σημερινή της μορφή, που ήδη αντιμετωπίζει σωρευμένες ζημίες 2,5 δισ. ευρώ, ενώ την τρέχουσα χρονιά ο κύκλος των ελλειμμάτων διευρύνεται κατά 400 εκατομμύρια ευρώ. Λόγω και της νέας «καμπάνας» των Βρυξελλών επισπεύδονται οι διαδικασίες για την οριστική λύση στο πρόβλημα της Ολυμπιακής.

Σύμφωνα με τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς που υλοποιεί ο υπουργός Μεταφορών κ. Κωστής Χατζηδάκης, προβλέπεται μέχρι το τέλος του χρόνου μέσα από το νομικό κέλυφος της «Pantheon Airways» να δημιουργηθεί μια άλλη εταιρία από μηδενική βάση, η οποία με το σήμα και το όνομα της Ολυμπιακής θα αρχίσει νέα πορεία, με ιδιώτες επενδυτές στο τιμόνι της.

Η νέα λύση, αναφέρεται από το υπουργείο Μεταφορών, θα διασφαλίσει τις πτήσεις, ιδίως του εσωτερικού δικτύου και της άγονης γραμμής και των βασικών προορισμών του εξωτερικού, ενώ θα προβλέπει πλήρη κάλυψη των 8.000 εργαζομένων.

Το προσωπικό θα έχει να επιλέξει μεταξύ τριών λύσεων:

Πρώτη, να εργαστούν στη νέα εταιρία, με νέες συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Δεύτερη, όσοι από τους εργαζομένους έχουν άνω των 6.000 ενσήμων να αποχωρήσουν με εθελούσια έξοδο, «μπόνους» και πλήρη συνταξιοδοτικά δικαιώματα.

Και τρίτη, οι υπόλοιποι εργαζόμενοι που είναι πλεονάζοντες ή που δεν επιθυμούν να συνεχίσουν στη νέα εταιρία να μεταταγούν στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα με τις ίδιες αποδοχές.

Το συνολικό κόστος για ασφαλιστική, συνταξιοδοτική και μισθολογική κάλυψη των εργαζομένων με το οποίο θα επιβαρυνθεί το Ελληνικό Δημόσιο για να βάλει λουκέτο στην Ολυμπιακή και να προσχωρήσει στο νέο εγχείρημα, με τη σύμφωνη γνώμη της Ευρωπαϊκής Ενωσης, υπολογίζεται ότι θα ανέλθει σε 1,2 δισ. ευρώ.

«Εχουμε αποφασίσει να είμαστε γαλαντόμοι με τους εργαζομένους, εκτιμώντας ότι με τα ελλείμματα που παράγει η εταιρία σε τρία χρόνια μπορούμε να λύσουμε οριστικά το πρόβλημα και να δημιουργήσουμε μια νέα βιώσιμη εταιρία, που δεν θα επιβαρύνει τους Ελληνες φορολογουμένους», αναφέρει αρμόδια κυβερνητική πηγή. Οσον αφορά στο μέτωπο των προστίμων της Ευρωπαϊκής Ενωσης, οι κυβερνητικοί αρμόδιοι είναι απαισιόδοξοι για τις εξελίξεις και αποκλείουν ότι μπορεί να συνεχιστεί η διελκυστίνδα της νομικής και πολιτικής διαπραγμάτευσης.

Με τελεσίδικες αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να ανακτήσει από την Ολυμπιακή υπόγειες κρατικές ενισχύσεις συνολικού ύψους 701 εκατομμυρίων ευρώ της περιόδου 1998-2004. Οι σχετικές προσφυγές του Ελληνικού Δημοσίου, μέσω των οποίων επιδίωκε τη μη ανάκτηση των κρατικών ενισχύσεων από την Ολυμπιακή, έχουν απορριφθεί.

Εκτροχιάζεται εκ των πραγμάτων η προσπάθεια που ανέλαβε η ελληνική πλευρά, να συμψηφιστούν τα πρόστιμα, συνολικού ύψους 701 εκατομμυρίων ευρώ, που έχει επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ενωση στην εταιρία με κρατικές οφειλές του παρελθόντος προς την Ολυμπιακή ύψους 680 εκατομμυρίων, που επιδίκασε η ελληνική διαιτησία.

Τα πρόστιμα της Ευρωπαϊκής Ενωσης για κρατικές ενισχύσεις, δηλαδή για την πληρωμή από το Ελληνικό Δημόσιο, αντί της Ολυμπιακής Αεροπορίας, τραπεζικών δανείων και χρηματοδοτικών μισθώσεων, τελών, φόρων, εισφορών κοινωνικής ασφάλισης κ.λπ., που ανέρχονται ήδη σε 701 εκατομμύρια ευρώ, μαζί με το νέο λογαριασμό που στέλνουν οι Βρυξέλλες θα αγγίξουν συνολικό ποσό 1,5 δισ. ευρώ.

Πώς μπαίνει μέσα €1 εκατ. καθημερινά

Τα έξοδα ξεπερνούν τα έσοδα πριν καν απογειωθούν τα αεροπλάνα

Η Ολυμπιακή έχει πολύ αυξημένα ανελαστικά έξοδα, σε κόστος καυσίμων, δρομολογίων, πωλήσεων, μισθοδοσίας προσωπικού κ.λπ., τα οποία ξεπερνούν τα έσοδα με μαθηματική ακρίβεια πριν καν απογειωθούν τα αεροπλάνα.

Με αυτόν τον τρόπο κυβερνητικοί κύκλοι περιγράφουν το αδιέξοδο της Ολυμπιακής, αναφέροντας ότι η οικονομική κατάσταση της εταιρίας και η αδυναμία περαιτέρω κρατικών ενισχύσεων, όπως ρητώς επιβάλλει η κοινοτική νομοθεσία σε όλες ανεξαιρέτως τις ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρίες, απέτρεψαν εδώ και καιρό την πραγματοποίηση νέων επενδύσεων. Ετσι, η Ολυμπιακή μπαίνει μέσα καθημερινά 1 εκατ. ευρώ, χωρίς να μπορεί να βελτιώσει αυτή την κατάσταση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των Ολυμπιακών Αερογραμμών ανέρχονται στα €360 εκατ., ενώ οι ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις προσεγγίζουν μόλις τα €10,5 εκατ. περίπου. Με άλλα λόγια, αυτή τη στιγμή για κάθε ευρώ που έχουν λαμβάνειν οι Ολυμπιακές Αερογραμμές χρωστούν 34 ευρώ! Στην παλαιά εταιρία (Ο.Α. - Υπηρεσίες Α.Ε.) και την Ολυμπιακή Αεροπλοΐα η αντίστοιχη εικόνα είναι χρέος 31 ευρώ για κάθε ευρώ που προσδοκούν να εισπράξουν: Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές της Ο.Α. – Υπηρεσίες Α.Ε. και της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας ξεπερνούν τα 1,088 δισ. ευρώ (Δημόσιο 665 εκατ. ευρώ, ΙΚΑ 450 εκατ. ευρώ, ΟΤΕ 9 εκατ. ευρώ).

Οι αντίστοιχες απαιτήσεις από το Ελληνικό Δημόσιο φθάνουν μόλις τα 35 εκατ. ευρώ. Οι εταιρίες αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας και λειτουργούν αποκλειστικά και μόνο χάρη στην ανοχή του κράτους και τη στήριξη των φορολογουμένων.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 23 Σεπ 2008, 19:52

Απορώ πώς γίνεται να πιστεύεται από τους κυβερνώντες, να το "περνάνε" σαν μήνυμα τα ΜΜΕ και να πείθονται άνθρωποι, πως όλα λύνονται κι όλα διορθώνονται από το ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ (που προηγούμενό του δεν έχει υπάρξει λένε στα ελληνικά κυβερνητικά χρονικά) του ΒαΛτοπεδίου, με μια απλή παραίτηση του Βουλγαράκη! :swear:

Εξ αυτού συνεπάγεται ότι δεν θα καθίσει κανένας πάλι στο σκαμνί ούτε γι'αυτό, κι όλα καλά πάλι; Τα ρίχνουμε όλα στον Εφραίμ κι οι άλλοι είναι αθώα αγγελάκια που έφαγαν με μασέλες σα φαγάνες με τις κυβερνητικές ευλογίες;

Όσο για το Ρουσόπουλο, εκεί πια δε θα γίνει ούτε για τα μάτια το τυπικό της παραίτησής του! Τον χρειάζεται πολύ βλέπετε ο ικανότατος και καταλληλότατος πρωθυπουργός μας! Το ότι έχει κάνει περιουσία με βιλάρες στην καμπούρα μας, επίσης δεν διώκεται, δεν θα του ζητηθεί λογαριασμός που τα βρήκε. ΕΜΕΙΣ όμως, πρέπει να πληρώσουμε φόρους!
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 23 Σεπ 2008, 20:19

Να πούμε βέβαια και για την καταδίκη 1 χρονο με αναστολή του Γ Κεφαλογιάννη.

Να πούμε και για το ξεπούλημα της Ολυμπιακής;

Να πούμε και για την πτώση των καυσίμων στην αγορά, που όμως έμειναν ανέπαφα στα βενζινάδικά μας; ΑΑΑΑΑΑΑΑλλο μεγάλο φαγοπότι από 'κει.

Πολύ κυβέρνηση... "κάθαρσης" και διαφάνειας ρε παιδί μου.
Δεν προλαβαίνουμε να καταγράφουμε τις χαριτωμενιές τους.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 02 Οκτ 2008, 10:45

Εικόνα

Έχει ενδιαφέρον το άρθρο από ΑΛΦΑ, με τίτλο Εύθραυστες ισορροπίες στην κυβέρνηση μετά την διαγραφή Δαϊλάκη

Κι αφού έγινε της τρελής, και με αυτή τη γαλάζια γκάφα, που ενώ ετοιμαζόταν να πάει να παραιτηθεί αυτοί τον διέγραψαν απ'την κοινοβουλευτική ομάδα και τον "μουλάρωσαν", δεν παύω να εκτιμώ μεν την αντάρτικη προσπάθεια του ανδρός, να απογοητεύομαι δε με τη λογική του "κομματόσκυλου" που βάζει την όποια "παράταξη" πάνω απ'την πατρίδα του, όταν "λέει λέει και τι δε λέει και πάει λέγοντας" απ'τη μια, και απ'την άλλη καταλήγει, ότι είναι καραμανλικότερος του Καραμανλή, θα φύγει πρώτα ο Καραμανλής πριν φύγει αυτός, και ότι ακόμα και ως ανεξάρτητος θα εξακολουθεί να στηρίζει τις αποφάσεις του κόμματος.

Για να γίνεται τέτοιος κακός χαμός και ο Ρουσοπουλος να παραμένει στη θέση του, παρά την εμφανή ζημιά που προξενεί και στο κόμμα, και (κυρίως) στον τόπο, πρέπει να'ναι ιδιαιτέρως...απαραίτητος στον "καταλληλότερο" πρωθυπουργό μας.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
nikolaspunkrock
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: nikolaspunkrock

Δημοσίευση από nikolaspunkrock » Πέμ 02 Οκτ 2008, 12:19

Το μονο σιγουρο ειναι οτι βαδιζουμε προς εκλογες.Το πως ενας θεος το ξερει.Αυτο που υποψιαζομαι ομως ειναι οτι θα γινουν
μετα απο γιορτες χριστουγεννων με την ελπιδα παλι ο ελληνας να ειναι ναρκωμενος απο την πολυφαγια και την κραιπαλη και να τον πιασουν στον υπνο.Αν και ο ελληνας ειναι αγανακτισμενος απο τα κατορθωματα τους και τις συγκρησεις τυπου "εσεις φαγατε πιο πολλα εμεις δεν προλαβαμε ακομα να φτασουμε στο επιπεδο σας" , δεν ξερω αν θα θυμηθει οσα εχουν γινει πριν φτασει στην καλπη.Βλεπε τις προηγουμενες εκλογες με τις φωτιες!!!
The revolution will not be televised.The revolution will be live.
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Πέμ 02 Οκτ 2008, 12:22

δεν μπορούμε τα χριστούγεννα

(θα έχουμε τους Πλειάδιους)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 02 Οκτ 2008, 12:54

nikolaspunkrock έγραψε:Το μονο σιγουρο ειναι οτι βαδιζουμε προς εκλογες.Το πως ενας θεος το ξερει.Αυτο που υποψιαζομαι ομως ειναι οτι θα γινουν
μετα απο γιορτες χριστουγεννων με την ελπιδα παλι ο ελληνας να ειναι ναρκωμενος απο την πολυφαγια και την κραιπαλη και να τον πιασουν στον υπνο.Αν και ο ελληνας ειναι αγανακτισμενος απο τα κατορθωματα τους και τις συγκρησεις τυπου "εσεις φαγατε πιο πολλα εμεις δεν προλαβαμε ακομα να φτασουμε στο επιπεδο σας" , δεν ξερω αν θα θυμηθει οσα εχουν γινει πριν φτασει στην καλπη.Βλεπε τις προηγουμενες εκλογες με τις φωτιες!!!
Γι'αυτό έχω αυτό το τόπικ σε στίκι φίλε, για να ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ επιτέλους όσοι ΞΕΧΝΑΝΕ ΕΥΚΟΛΑ, τις αθλιότητες, την ανικανότητα, τις γκάφες ολκής, την γενικότερη ξεφτίλα. Θεωρούσα ότι το ΠΑΣΟΚ είχε πιάσει τον απόλυτο πάτο στο μεγάλο φαγοπότι, αλλά αυτοί έφτιαξαν νέο πάτο, βαθύτερο κι έκαναν το πασοκ να φαντάζει αγγελάκι.

Και η πλάκα είναι ότι ΒΛΕΠΟΥΝ, και ΝΙΩΘΟΥΝ στο πετσί τους ΟΛΟΙ (αυτοί που αγωνίζονται για επιβίωση τουλάχιστον) πώς τούτοι εδώ μας τράβηξαν το σκαλπ απ'τη ρίζα, ΚΑΙ ΠΑΛΙ κάνουν τα κορόιδα, ωρύονται για ένα πασοκ που είναι στην αντιπολίτευση και κάνουν ιδεολογικές κόντρες, λες και υπάρχει ιδεολογία. Ω ναι, τους επιβράβευσε ο ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΟΣ τελικά ελληνικός λαός με την ψήφο του, και όχι μόνο καπάκι πάνω στις φωτιές, αλλά και με κάτι δομημένα ομόλογα να τρέχουν, ένα σωρό άλλες κουτσουκέλες, το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑ του "συνωστισμού" στη μικρά Ασία της Ρεπούση, το γεγονός ότι ΕΠΙΤΗΔΕΣ δεν μοίρασαν βιβλία Ιστορίας στα Γυμνάσια/Λύκεια προεκλογικά...και με ένα σωρό άλλα εξωφρενικά απαράδεκτα γεγονότα να τρέχουν κάτω απ'τη μύτη τους!

Άσε που μου'κατσε ο καφές στο λαιμό πρωινιάτικα και μου σηκώθηκε η τρίχα κάγγελο όταν βγαίνει η κυρία Βούλτεψη σήμερα με τους γελοίους ισχυρισμούς πως δεν γίνεται ανάπτυξη επειδή οι Έλληνες επιχειρηματίες δεν δουλεύουν! :banghead: Ρωτάς κυρία "έγκριτη", αν τους άφησε περιθώρια ο φοραδομπερές με τη φοροβόρα του πολιτική να σταθούν όρθιοι; Και έκανες καμιά βόλτα στην παλιά Αθήνα, (ερμού κλπ), τη Σταδίου, την Ακαδημίας, την Πατησίων (για να αναφέρω ελάχιστους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους) να δεις πόσα καταστήματα είναι άδεια και ΔΕΝ νοικιάζονται, ακριβώς λόγω αυτής της επιχειρηματικής εξαθλίωσης που έφεραν οι φωστήρες στο υπουργείο εθνικής οικονομίας με πρωτεργάτη τον τυπά που έριξε έξω το ΚΑΨΙΜΙ όταν ήταν στο στρατό;

Ουφ, νευρίασα πάλι πρωινιάτικα! :swear: :swear:

Και τώρα βλέπω τον Καραμανλή μετά από άααααααααααααλλο "έκτακτο" υπουργικό συμβούλιο να μας λέει ότι για όλα φταίει η παγκόσμια πτώση της οικονομίας... Μάλιστα.
Κι ότι θα περάσει νομοσχέδια για την προστασία του πολίτη! Πώς το θέλετε; Γλυκύ βραστό και όχι ή με γλαρόσουπα; :thumbsdown:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
an3mos
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από an3mos » Πέμ 02 Οκτ 2008, 13:24

ποτέ αρέλα μου ένας λαός δεν έχει ηγέτη καλύτερον από αυτόν που του αξίζει.
αυτός μας αξίζει φαίνεται
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Πέμ 02 Οκτ 2008, 14:31

Φημολογείται ότι πάμε για εκλογές στις 16 Νοεμβρίου και ότι αν γίνουν θα γίνουν με λίστα και όχι με σταυρό.

(Δεν ξέρω αν επαληθευτούν οι φήμες, το βέβαιον είναι ότι στην αγορά δεν κουνιέται φύλλο...)
Άβαταρ μέλους
ELectriE
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ELectriE, nvisible

Δημοσίευση από ELectriE » Πέμ 02 Οκτ 2008, 15:49

Πότε ρε παιδιά;; Σε 1,5 μήνα;;;
Κάθε φορά τελευταία στιγμή μας το ανακοινώνουν και δεν προλαβαίνουμε να προετοιμαστούμε ψυχολογικά! :loco:
Όπως Πάνω και Κάτω. Όπως Κάτω και Πάνω.
Ερμητική Αρχή

Όπως Έξω και Μέσα. Όπως Μέσα και Έξω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”