Συνταγή φυτοφαγικού γλυκού (μέλι, ταχίνι, ''κιμάς'' σόγιας)
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 3 φορές
Συνταγή φυτοφαγικού γλυκού (μέλι, ταχίνι, ''κιμάς'' σόγιας)
Συνταγή φυτοφαγικού γλυκού - δική μου
Ανακατεύουμε σε 1 ποτήρι του κρασιού,
μέλι,
ταχίνι +
''κιμά'' σόγιας (όπως είναι στη συσκευασία, χωρίς βράσιμο)
μέχρι το μείγμα να γίνει σφιχτό + ''κρατσανιστό'' σαν γκοφρέτα.
Προαιρετικά γεμίζουμε το ποτήρι με κόκκινο κρασί.
-------
Προσοχή: Χρησιμοποιήστε σκέτο ταχίνι + σκέτο μέλι + όχι το έτοιμο ''ταχίνι με μέλι'', που είναι άνοστο + με 1 σωρό βλαπτικά πρόσθετα.
Ανακατεύουμε σε 1 ποτήρι του κρασιού,
μέλι,
ταχίνι +
''κιμά'' σόγιας (όπως είναι στη συσκευασία, χωρίς βράσιμο)
μέχρι το μείγμα να γίνει σφιχτό + ''κρατσανιστό'' σαν γκοφρέτα.
Προαιρετικά γεμίζουμε το ποτήρι με κόκκινο κρασί.
-------
Προσοχή: Χρησιμοποιήστε σκέτο ταχίνι + σκέτο μέλι + όχι το έτοιμο ''ταχίνι με μέλι'', που είναι άνοστο + με 1 σωρό βλαπτικά πρόσθετα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ICAROS την Τρί 09 Σεπ 2008, 22:42, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
~ Ακραίο Επικοινωνιακό Φαινόμενο ~
Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
http://www.facebook.com/lpaliginis
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
- Spirit oF Fire
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire
- Φύλο: Γυναίκα
Re: Συνταγή φυτοφαγικού γλυκού (μέλι, ταχίνι, ''κιμάς'' σόγιας)
Μετέφερα την συνταγή σου, στο τόπικ των συνταγών. =)
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
- an3mos
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
η σόγια από όσο ξέρω έχει κατηγορηθεί ότι προκαλεί διάφορα είδη καρκίνων.
έχει διαπιστωθεί ότι προκαλεί καρκίνο του εντέρου επίσης
έχει διαπιστωθεί ότι προκαλεί καρκίνο του εντέρου επίσης
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Αυτό περί συνδέσεως σόγιας + καρκίνου το πρωτοπληροφορούμαι από εσένα
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
ΙΚΑΡΟΣ έγραψε:Αυτό περί συνδέσεως σόγιας + καρκίνου το πρωτοπληροφορούμαι από εσένα
Soya alert over cancer and brain damage link
A health warning was sounded last night over the dangers of eating soya after two senior American government scientists revealed that chemicals in the product could increase the risk of breast cancer in women, brain damage in men and abnormalities in infants.
The disclosure, which sent shockwaves through the multi-billion dollar food industry, came after the scientists decided to break ranks with colleagues in the US Food and Drug Administration and oppose its decision last year to approve a health claim that soya reduced the risk of heart disease. They wrote an internal protest letter warning of 28 studies revealing toxic effects of soya.
http://www.guardian.co.uk/world/2000/au ... odanddrink
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Άρα αναφέρονται στα χημικά που χρησιμοποιούν κάποιοι παραγωγοί σόγιας. Εγώ χρησιμοποιώ βιολογικώς καλλιεργηθείσα σόγια.
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
- an3mos
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
και χωρίς τα χημικά πάλι προκαλεί καρκίνο.ΙΚΑΡΟΣ έγραψε:Άρα αναφέρονται στα χημικά που χρησιμοποιούν κάποιοι παραγωγοί σόγιας. Εγώ χρησιμοποιώ βιολογικώς καλλιεργηθείσα σόγια.
καλύτερα για εσένα να την σταματήσεις.
είναι τεκμηριωμένο ότι προκαλεί καρκίνο
- Nightrider
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Επίσης εκτός από καρκίνο δημιουργεί προβλήματα και στην ανδρική γονιμότητα!
Επιρρεάζει την ποιότητα του σπέρματος λόγω του ότι περιέχει υψηλά ποσοστά ουσιών που ονομάζονται ισοφλαβόνες οι οποίες ενεργούν όπως τα οιστρογόνα (θηλυκές ορμόνες).
Το παράδοξο με την όλη υπόθεση είναι οτι οι ασιάτες δεν φαίνετε να επιρρεάζονται από αυτό!
Η έρευνα αυτή διεξήχθει από το Harvard School of Public Health.
Επιρρεάζει την ποιότητα του σπέρματος λόγω του ότι περιέχει υψηλά ποσοστά ουσιών που ονομάζονται ισοφλαβόνες οι οποίες ενεργούν όπως τα οιστρογόνα (θηλυκές ορμόνες).
Το παράδοξο με την όλη υπόθεση είναι οτι οι ασιάτες δεν φαίνετε να επιρρεάζονται από αυτό!
Η έρευνα αυτή διεξήχθει από το Harvard School of Public Health.
Η λέξη "χριστιανισμός" περιέχει κάποια παρεξήγηση γιατί ουσιαστικά υπήρχε μόνο ένας χριστιανός, αλλά κι εκείνος πέθανε πάνω στο σταυρό. -Νίτσε-
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Εγώ δεν έχω υπόψιν μου σογιο-φάγους γυναικωτούς. Όλοι οι όμο, κρεοφάγοι είναι. Άλλη μια έρευνα - ''μούφα''... Που αυτοαναιρείται εφόσον οι ασιάτες -που αποτελούν το μεγαλύτερο δείγμα σογιο-καταναλωτών- ''πάσχουν'' από υπερ-γονιμότητα.Nightrider έγραψε:περιέχει υψηλά ποσοστά ουσιών που ονομάζονται ισοφλαβόνες οι οποίες ενεργούν όπως τα οιστρογόνα (θηλυκές ορμόνες).
[...]Η έρευνα αυτή διεξήχθει από το Harvard School of Public Health.
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
- ArELa
- Founder-Administrator
Εγώ δεν έχω υπόψιν μου σογιο-φάγους γυναικωτούς. Όλοι οι όμο, κρεοφάγοι είναι. Άλλη μια έρευνα - ''μούφα''... Που αυτοαναιρείται εφόσον οι ασιάτες -που αποτελούν το μεγαλύτερο δείγμα σογιο-καταναλωτών- ''πάσχουν'' από υπερ-γονιμότητα.
Πρώτον:
Eκπλήσσομαι που ΕΣΥ το έγραψες ολο αυτό! και δη την πρώτη φράση.
Θεωρείς ότι όσοι αρσενικοί προσλαμβάνουν ή "παράγει" ο οργανισμός τους για κάποιους λόγους οιστρογόνα, είναι ομοφυλόφιλοι?
Σοβαρέψου και δες τα νηφάλια και αντικειμενικά όπως σ'έχω συνηθίσει. Μην αφήνεις κάποια προσωπικά σου "κολλήματα" να θολώνουν τη λογική σου. (απόβαλλε και τα κολλήματα σιγά σιγά, σε βαστάνε πίσω)
Δεύτερον:
Οι ασιάτες είναι διαφορετικοί από μας (φυλετικά, σωματικά). Εδώ εστιάζουμε κυρίως στις επιδράσεις της σόγιας σε λευκούς. Δεν ομιλώ ως ρατσίζουσα, αλλά είναι δεδομένο ότι οι διαφορετικές φυλές έχουν και διαφορετική φυσιολογία. Έλεος.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Οι όμο δεν μπορούν παρά να είναι κρεοφάγοι, εφόσον δεν ελέγχουν τα άγονα + ''βραχυκυκλωτικά'' αντιστροφής πολικότητος Ενεργείας πάθη τους. + η κρεοφαγία, πάθος είναι. Ψινάκης: ''Με τη γκακή έννοια...''
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
- ArELa
- Founder-Administrator
Συγνώμη και με το συμπάθειο, τα θεωρώ βλακείες όλα αυτά.ΙΚΑΡΟΣ έγραψε:Οι όμο δεν μπορούν παρά να είναι κρεοφάγοι, εφόσον δεν ελέγχουν τα άγονα + ''βραχυκυκλωτικά'' αντιστροφής πολικότητος Ενεργείας πάθη τους. + η κρεοφαγία, πάθος είναι. Ψινάκης: ''Με τη γκακή έννοια...''
Ξαναπαρ'τα απ'την αρχή (συνιστώ φιλικά).
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Γνώμη σου + γνώμη μου. Εγώ θεωρώ παράλογη τη δική σου. Διότι δεν έχει ούτε καν σοβαρά ερείσματα -πόσο μάλλον τεκμηρίωση-, αλλά στηρίζεται σε 1 πάθος κρεοφαγίας + στην αποδοχή των όμο. + εγώ αποδέχομαι τόσο κρεοφάγους όσο + όμο στο κοινωνικό μου σύνολο ως συνανθρώπους, αλλά την Αλήθεια, θα τη λέω.
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
- Spirit oF Fire
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire
Κρυφές ορμόνες
Τα τρόφιμα με σόγια βλάπτουν σοβαρά το σπέρμα
Η σόγια είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και χρησιμοποιείται συχνά ως υποκατάστατο κρέατος
Σικάγο
Ακόμα και μισή μερίδα προϊόντων που περιέχουν σόγια την ημέρα ίσως είναι αρκετή για να μειώσει τη συγκέντρωση των σπερματοζωαρίων στο σπέρμα, υποδεικνύει μεγάλη μελέτη στις ΗΠΑ.
Το φαινόμενο πιθανότατα οφείλεται στις ισοφλαβόνες, γνωστές και ως φυτοοιστρογόνα, φυτικές ουσίες που μιμούνται τη γυναικεία ορμόνη οιστρογόνο.
«Διαπιστώσαμε ότι οι άνδρες που καταναλώνουν τις μεγαλύτερες ποσότητες τροφίμων με σόγια σε αυτή τη μελέτη είχαν χαμηλότερη συγκέντρωση σπερματοζωαρίων σε σχέση με όσους δεν κατανάλωναν τρόφιμα με σόγια» δήλωσε στο Reuters o Δρ Τζορτζ Σαβάρο της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ.
«Η διαφορά ήταν σχετικά μεγάλη» πρόσθεσε ο ερευνητής, του οποίου η μελέτη δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Human Reproduction.
Η ομάδα του Δρ Σαβάρο εξέτασε την πρόσληψη σόγιας μεταξύ 99 ανδρών που είχαν επισκεφθεί κλινική υποβοηθούμενης αναπαραγωγής την εξαετία 2000-2006.
Οι εθελοντές ρωτήθηκαν πόσο συχνά και σε τι ποσότητες κατανάλωναν προϊόντα με σόγια όπως τόφου (ασιατικό τρόφιμο από γάλα σόγιας), τέμπε (ινδονησιακή πάστα από σόγια που έχει υποστεί ζύμωση), υποκατάστατα κρέατος από σόγια (λουκάνικα, μπέικον ή κιμά), γάλα σόγιας, τυρί ή γιαούρτι από γάλα σόγιας, ή άλλα προϊόντα υγιεινής διατροφής που βασίζονται στη σόγια.
Οι ερευνητές υπολόγισαν τις ποσότητες ισοφλαβονών που περιέχονταν στα τρόφιμα αυτά και χώρισαν τους εθελοντές σε ομάδες ανάλογα με τη συνολική πρόσληψη σόγιας.
Οι άνδρες στην ομάδα με την υψηλότερη κατανάλωση έτρωγαν περίπου μισή μερίδα την ημέρα. «Όσον αφορά την περιεκτικότητα σε ισοφλαβόνες, αυτό είναι συγκρίσιμο με ένα φλιτζάνι γάλα σόγιας ή μία μερίδα τόφου, τέμπε ή μπιφτεκιού σόγιας μέρα παρά μέρα» ανέφερε ο Δρ Καναβάρο.
Οι επιπτώσεις στην ομάδα της υψηλότερης κατανάλωσης ήταν εντυπωσιακές: Το σπέρμα τους είχε 41 εκατομμύρια σπερματοζωάρια ανά χιλιοστόλιτρο σπέρματος λιγότερα από ό,τι το σπέρμα των ανδρών που δεν έτρωγαν καθόλου σόγια.
Η φυσιολογική συγκέντρωση σπερματοζωαρίων κυμαίνεται από τα 80 έως 120 εκατομμύρια σπερματοζωάρια ανά ml. Χαμηλή θεωρείται οποιαδήποτε συγκέντρωση κάτω από τα 20 εκατ. ανά ml.
Οι παρατηρήσεις «υποδεικνύουν ότι τα τρόφιμα σόγιας έχουν κάποια δηλητηριώδη επίδραση στο αναπαραγωγικό σύστημα [των ανδρών] και ειδικά στην παραγωγή σπερματοζωαρίων» σχολίασε ο επικεφαλής των ερευνητών.
Το φαινόμενο ήταν μάλιστα εντονότερο στους παχύσαρκους άνδρες, πιθανώς επειδή ο λιπώδης ιστός στο σώμα τους μετατρέπει τις ανδρικές ορμόνες σε οιστρογόνο.
Ο Δρ Καναβάρο τόνισε πάντως ότι απαιτούνται περαιτέρω έρευνες προκειμένου να επιβεβαιωθεί η ενδεχόμενη επίπτωση της σόγιας στη γονιμότητα.
Newsroom ΔΟΛ
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252
Μην ξεχνάμε πως η έρευνα έγινε μόνο σε 99 άνδρες - προφανώς παμφάγοι.
(Αναρωτιέμαι πως μία έρευνα μπορεί να αποκαλείται ΜΕΓΑΛΗ όταν το δείγμα είναι τόσο μικρό και έχει διάρκεια μόλις 3 μήνες; )
το λινκ για την περίληψη της έρευνας:
http://humrep.oxfordjournals.org/cgi/co ... t/den243v1
Τα τρόφιμα με σόγια βλάπτουν σοβαρά το σπέρμα
Η σόγια είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και χρησιμοποιείται συχνά ως υποκατάστατο κρέατος
Σικάγο
Ακόμα και μισή μερίδα προϊόντων που περιέχουν σόγια την ημέρα ίσως είναι αρκετή για να μειώσει τη συγκέντρωση των σπερματοζωαρίων στο σπέρμα, υποδεικνύει μεγάλη μελέτη στις ΗΠΑ.
Το φαινόμενο πιθανότατα οφείλεται στις ισοφλαβόνες, γνωστές και ως φυτοοιστρογόνα, φυτικές ουσίες που μιμούνται τη γυναικεία ορμόνη οιστρογόνο.
«Διαπιστώσαμε ότι οι άνδρες που καταναλώνουν τις μεγαλύτερες ποσότητες τροφίμων με σόγια σε αυτή τη μελέτη είχαν χαμηλότερη συγκέντρωση σπερματοζωαρίων σε σχέση με όσους δεν κατανάλωναν τρόφιμα με σόγια» δήλωσε στο Reuters o Δρ Τζορτζ Σαβάρο της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ.
«Η διαφορά ήταν σχετικά μεγάλη» πρόσθεσε ο ερευνητής, του οποίου η μελέτη δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Human Reproduction.
Η ομάδα του Δρ Σαβάρο εξέτασε την πρόσληψη σόγιας μεταξύ 99 ανδρών που είχαν επισκεφθεί κλινική υποβοηθούμενης αναπαραγωγής την εξαετία 2000-2006.
Οι εθελοντές ρωτήθηκαν πόσο συχνά και σε τι ποσότητες κατανάλωναν προϊόντα με σόγια όπως τόφου (ασιατικό τρόφιμο από γάλα σόγιας), τέμπε (ινδονησιακή πάστα από σόγια που έχει υποστεί ζύμωση), υποκατάστατα κρέατος από σόγια (λουκάνικα, μπέικον ή κιμά), γάλα σόγιας, τυρί ή γιαούρτι από γάλα σόγιας, ή άλλα προϊόντα υγιεινής διατροφής που βασίζονται στη σόγια.
Οι ερευνητές υπολόγισαν τις ποσότητες ισοφλαβονών που περιέχονταν στα τρόφιμα αυτά και χώρισαν τους εθελοντές σε ομάδες ανάλογα με τη συνολική πρόσληψη σόγιας.
Οι άνδρες στην ομάδα με την υψηλότερη κατανάλωση έτρωγαν περίπου μισή μερίδα την ημέρα. «Όσον αφορά την περιεκτικότητα σε ισοφλαβόνες, αυτό είναι συγκρίσιμο με ένα φλιτζάνι γάλα σόγιας ή μία μερίδα τόφου, τέμπε ή μπιφτεκιού σόγιας μέρα παρά μέρα» ανέφερε ο Δρ Καναβάρο.
Οι επιπτώσεις στην ομάδα της υψηλότερης κατανάλωσης ήταν εντυπωσιακές: Το σπέρμα τους είχε 41 εκατομμύρια σπερματοζωάρια ανά χιλιοστόλιτρο σπέρματος λιγότερα από ό,τι το σπέρμα των ανδρών που δεν έτρωγαν καθόλου σόγια.
Η φυσιολογική συγκέντρωση σπερματοζωαρίων κυμαίνεται από τα 80 έως 120 εκατομμύρια σπερματοζωάρια ανά ml. Χαμηλή θεωρείται οποιαδήποτε συγκέντρωση κάτω από τα 20 εκατ. ανά ml.
Οι παρατηρήσεις «υποδεικνύουν ότι τα τρόφιμα σόγιας έχουν κάποια δηλητηριώδη επίδραση στο αναπαραγωγικό σύστημα [των ανδρών] και ειδικά στην παραγωγή σπερματοζωαρίων» σχολίασε ο επικεφαλής των ερευνητών.
Το φαινόμενο ήταν μάλιστα εντονότερο στους παχύσαρκους άνδρες, πιθανώς επειδή ο λιπώδης ιστός στο σώμα τους μετατρέπει τις ανδρικές ορμόνες σε οιστρογόνο.
Ο Δρ Καναβάρο τόνισε πάντως ότι απαιτούνται περαιτέρω έρευνες προκειμένου να επιβεβαιωθεί η ενδεχόμενη επίπτωση της σόγιας στη γονιμότητα.
Newsroom ΔΟΛ
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252
Μην ξεχνάμε πως η έρευνα έγινε μόνο σε 99 άνδρες - προφανώς παμφάγοι.
(Αναρωτιέμαι πως μία έρευνα μπορεί να αποκαλείται ΜΕΓΑΛΗ όταν το δείγμα είναι τόσο μικρό και έχει διάρκεια μόλις 3 μήνες; )
το λινκ για την περίληψη της έρευνας:
http://humrep.oxfordjournals.org/cgi/co ... t/den243v1
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
- an3mos
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
είσαι ελεύθερος να καταναλώσεις άφθονη σόγια.
απλά σε ενημερώσαμε για τα αποτελέσματα.
ελπίζω να μην καπνίζεις τουλάχιστον αλλιώς δεν σε βλέπω καλά...
απλά σε ενημερώσαμε για τα αποτελέσματα.
ελπίζω να μην καπνίζεις τουλάχιστον αλλιώς δεν σε βλέπω καλά...
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Δεν έχω καπνίσει ούτε για δοκιμή
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
- ArELa
- Founder-Administrator
ΙΚΑΡΟΣ έγραψε:Γνώμη σου + γνώμη μου. Εγώ θεωρώ παράλογη τη δική σου. Διότι δεν έχει ούτε καν σοβαρά ερείσματα -πόσο μάλλον τεκμηρίωση-, αλλά στηρίζεται σε 1 πάθος κρεοφαγίας + στην αποδοχή των όμο. + εγώ αποδέχομαι τόσο κρεοφάγους όσο + όμο στο κοινωνικό μου σύνολο ως συνανθρώπους, αλλά την Αλήθεια, θα τη λέω.
Σαφώς γνώμη σου και γνώμη μου.
Η δική σου αλήθεια δεν είναι απαραίτητα και Η Αλήθεια.
Μην ξεχνάμε πως η Αλήθεια είναι μία.
Ο τρόπος που την βλέπουμε, αντιμετωπίζουμε, επεξεργαζόμαστε, ποικίλει ανάλογα με την εξέλιξη και ανέλιξή μας.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Καλά, όταν φτάσεις στο σημείο που λένε + οι Πλειάδιοι στη Μπάρμπαρα το περί ''βραχυκυκλώσεως πολικότητος ενεργειακού κυκλώματος'' των όμο, τα ξαναλέμε. Το περίεργο είναι οτι αποτελούσε ήδη δική μου πεποίθηση πριν το διαβάσω εκεί. Δεν θυμάμαι όμως σε ποιο βιβλίο της το έχει περιλάβει... Θα το βρώ όμως...
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
- ArELa
- Founder-Administrator
Κι εσύ κι εγώ και όλοι ΚΑΠΟΥ έχουμε κάποιο βραχυκύκλωμα καλέ μου.
Αυτός δεν είναι λόγος να απαξιώνουμε ο ένας τον άλλον, πολλώ δε μάλλον να στέλνουμε με τον τρόπο μας στο πυρ το εξώτερον μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων επειδή δε μας γουστάρει επειδή λέει δεν είναι σύννομη με τη φύση (όπως ορίζουμε εμείς το φυσιολογικό μη χέσω :Ρ) .
Πέραν αυτού, η ένταση με την οποία συχνά πυκνά εκφράζεις αυτή την αντιπάθειά σου, μπορεί να βάλει τον αναγνώστη σου και σε άλλες ατραπούς σκέψης... Χαλάρωσέ το λίγο λέμε ντε!
Αυτός δεν είναι λόγος να απαξιώνουμε ο ένας τον άλλον, πολλώ δε μάλλον να στέλνουμε με τον τρόπο μας στο πυρ το εξώτερον μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων επειδή δε μας γουστάρει επειδή λέει δεν είναι σύννομη με τη φύση (όπως ορίζουμε εμείς το φυσιολογικό μη χέσω :Ρ) .
Πέραν αυτού, η ένταση με την οποία συχνά πυκνά εκφράζεις αυτή την αντιπάθειά σου, μπορεί να βάλει τον αναγνώστη σου και σε άλλες ατραπούς σκέψης... Χαλάρωσέ το λίγο λέμε ντε!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Κατ' αρχήν στα 2 θέματα που εννοείς δεν εκτρέπομαι στο ξεκούδουνο, αλλά άλλοι με τροφοδοτούν.
Εδώ πχ, άλλος μίλησε για μουφαδένια ''μείωση γονιμότητας'' + για υποτιθέμενα ''υψηλά ποσοστά ουσιών που ενεργούν όπως τα οιστρογόνα'' στη σόγια.
Αντιπάθεια εκφράζω + για την κρεοφαγία, κάποιοι θα συμπεράνουν ότι ορέγομαι το κρέας; Εδώ ανακατεύομαι με την οσμή + μόνο.
Ή οτι είμαι κρυφός Χ.Ο. επειδή αυτοπροβάλλομαι ως αντίχριστος;
Τότε να μην εκδηλώνουμε δυσαρέσκεια για τίποτα επί οιουδήποτε θέματος διότι ορισμένοι ίσως πουν ότι το κάνουμε για ''ξεκάρφωμα'' + κάλυψη. Δεν είναι λογική αυτή.
Εδώ πχ, άλλος μίλησε για μουφαδένια ''μείωση γονιμότητας'' + για υποτιθέμενα ''υψηλά ποσοστά ουσιών που ενεργούν όπως τα οιστρογόνα'' στη σόγια.
Αντιπάθεια εκφράζω + για την κρεοφαγία, κάποιοι θα συμπεράνουν ότι ορέγομαι το κρέας; Εδώ ανακατεύομαι με την οσμή + μόνο.
Ή οτι είμαι κρυφός Χ.Ο. επειδή αυτοπροβάλλομαι ως αντίχριστος;
Τότε να μην εκδηλώνουμε δυσαρέσκεια για τίποτα επί οιουδήποτε θέματος διότι ορισμένοι ίσως πουν ότι το κάνουμε για ''ξεκάρφωμα'' + κάλυψη. Δεν είναι λογική αυτή.
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
- ArELa
- Founder-Administrator
Λογική επίσης δεν είναι να "μεταφράζεις"...
Αν τα'λεγε κανάς αδαής αυτά δε θα μ'εντυπωσίαζαν. Το ότι τα λες εσύ που σε πλείστα όσα θέματα επιδεικνύεις άλλες διαδρομές είναι που με ξαφνιάζει (δυσάρεστα).
Ας είναι. Δικό σου θέμα.
...τα παραπάνω (υποτιθέμενα ή μη) σε παράγοντες που συνιστούν δομή ομο!Εδώ πχ, άλλος μίλησε για μουφαδένια ''μείωση γονιμότητας'' + για υποτιθέμενα ''υψηλά ποσοστά ουσιών που ενεργούν όπως τα οιστρογόνα'' στη σόγια.
Αν τα'λεγε κανάς αδαής αυτά δε θα μ'εντυπωσίαζαν. Το ότι τα λες εσύ που σε πλείστα όσα θέματα επιδεικνύεις άλλες διαδρομές είναι που με ξαφνιάζει (δυσάρεστα).
Ας είναι. Δικό σου θέμα.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Apomakros
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Ίκαρε, εγώ να'ξερες από τι τροφοδοτούμαι εδώ μέσα
κι όμως τι υπακοή κάνω.
(αφού ώρες ώρες μου βγάζω το καπέλο δηλαδή)
κι όμως τι υπακοή κάνω.
(αφού ώρες ώρες μου βγάζω το καπέλο δηλαδή)
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Οι θηλυκές ορμόνες σε μεγάλες ποσότητες ''συν-οδηγούν'' στη ''δημιουργία'' ομο ανδρός, μόνον συνεργεία πολλών άλλων παραγόντων. Ναι μεν παίζουν ρόλο θεμελιώδη βιολογικό, όμως αυτό δεν είναι μονόδρομος. Διότι. Απ' εκεί + πέραν υπάρχει + το διανοητικό / ψυχολογικό μέρος, με τις προσλαμβάνουσες, τα παραδείγματα μίμησης ή αποφυγής από το περιβάλλον, τα πιθανά συμπλέγματα, + το σκεπτικό με τις θεωρίες + πεποιθήσεις που έχει διαμορφώσει το ίδιο το άτομο. Όλα αυτά συντελούν στις ''τάσεις'' του, κοινώς. Ετερο ή ομο ή αμφί ή + στην ανυπαρξία τάσεων με το άτομο να είναι α-σεξουαλ.ΑρΕλα έγραψε:Λογική επίσης δεν είναι να "μεταφράζεις"...
...τα παραπάνω (υποτιθέμενα ή μη) σε παράγοντες που συνιστούν δομή ομο!Εδώ πχ, άλλος μίλησε για μουφαδένια ''μείωση γονιμότητας'' + για υποτιθέμενα ''υψηλά ποσοστά ουσιών που ενεργούν όπως τα οιστρογόνα'' στη σόγια.
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
- Mantam Froufrou
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Αφήνω όλα τ'άλλα, και σου ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ απλά οτι ένας ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ, ο οποίος ήταν ομοφυλόφιλος, και πέθανε απο aids ήτο φανατικός χορτοφάγος, και στα τελευταία χρόνια της ζωής του προσπαθούσε να γίνει ωμοφάγος!!! τον βρήκε το aids, και τον έστειλε στον άλλον κόσμο μέσα σε ελάχιστα χρόνια! Υπάρχει κι΄ενας αμερικανός ηθοποιός ο οποίος ΕΙΝΑΙ ωμοφάγος, και κρυφο-ομό (ωμό και ομο)...Κρυφό νομίζει δηλαδή...Οι όμο δεν μπορούν παρά να είναι κρεοφάγοι, εφόσον δεν ελέγχουν τα άγονα + ''βραχυκυκλωτικά'' αντιστροφής πολικότητος Ενεργείας πάθη τους. + η κρεοφαγία, πάθος είναι. Ψινάκης: ''Με τη γκακή έννοια...''
Λίγα για τους ομοφυλόφιλους και τις διατροφικές τους συνήθειες σε παρακαλώ, σε λίγο θα μας φτιάξεις και χάρτη με χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους! ΝΤΡΟΠΗ!
Επίσης θα σου θυμίσω σχετικά ντοκυμαντέρ και έρευνες απο ινστιτούτα καταναλωτών παγκοσμίως και ομάδες που κόπτονται για την σωστή διατροφή μας, οι οποίες ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ πως δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως 'βιολογική' σόγια, παρά σε πολύ μικρό ποσοστό, και έχουν πέσει πολλά πρόστιμα σε αντίστοιχες "μικροεταιρειούλες" που δήθεν καλλιεργούν βιολογική σόγια (κι όχι μόνο). Πιστεύεις ειλικρινά οτι θα άφηναν την σόγια (την νέα ΜΕΓΑΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ) έξω απο το παιχνίδι του κέρδους, και δεν θα κάνανε κομπίνες? Σοβαρά το πιστεύεις? Αν δεν μπορείς να καλλιεργήσεις μόνος σου κάτι, να μην πιστεύεις κανέναν και τίποτα!
κατά τ'άλλα μ'αρέσει η συνταγή σου, και λέω να την χρησιμοποιήσω αλλάζοντάς την λίγο (χωρίς σόγια πχ)....σοβαρά...θα ενημερώσω την ομήγυρη αν φτιάξω κάτι άξιο να φαγωθεί
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
- ArELa
- Founder-Administrator
Πες τα ρε μεγάλη!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble