έθαψαν ζωντανές τρεις γυναίκες, στο Πακιστάν....
σε "δημόσια τελετή"επειδή αρνήθηκαν
ως συζύγους
τους απαγωγείς τους!!!!

O Israr Ullah Zehri, βουλευτής από την επαρχία Baluchistan που υποστηρίζει τις προαιώνιες Πακιστανικές παραδόσεις και ανέφερε στο Πακιστανικό Κοινοβούλιο ότι δεν έκαμαν τίποτα μεμπτό, ψηφοφόροι του που πυροβόλησαν τρεις γυναίκες και έπειτα τις πέταξαν σε μια τάφρο:
"Αυτές είναι προαιώνιες παραδόσεις, και θα συνεχίσω να τις υπερασπίζομαι, μόνο εκείνοι που είναι ανήθικοι πρέπει να φοβούνται."
Το έγκλημα των γυναικών(ηλικίας μεταξύ 16 και 18) ήταν ότι επιθυμούσαν να επιλέξουν τον άντρα που θα παντρευόντουσαν. Απήχθησαν από ένα γκρουπ ανδρών που ανήκαν στη φυλή Umrani, αλλά αρνούνταν τον γάμο μαζί τους. Ως αντίποινα οι άνδρες τις βασάνισαν και ζωντανές ακόμα, σύμφωνα με το Human Rights Watch, τις έθαψαν με πέτρες, σε μια τάφρο.
Σύμφωνα με καταθέσεις μαρτύρων, για την απαγωγή των κοριτσιών χρησιμοποιήθηκαν κυβερνητικά οχήματα ενώ η δολοφονία τους είχε προαναγγλεθεί και επιτηρήθηκε από έναν αρχηγό της φυλής Umrani , που τυγχάνει να είναι αδελφός του επαρχιακού υπουργού, μέλος του κυβερνώντος «Pakistan People's Party».
http://exastal.blogspot.com/2008/09/blog-post_3211.html
========
Ήμουν πάντα της άποψης ότι άλλα κράτη δεν πρέπει να επεμβαίνουν στα εσωτερικά μιας χώρας.
Σ'αυτή την περίπτωση δε θα μπορούσα να μην κάνω εξαίρεση σ'αυτή την αρχή μου.
Αν ήμουν αρχηγός κράτους θα δημιουργουσα μεγάλο ντόρο και θα επενέβαινα κάπως!
Όταν τα "προαιώνια έθιμά τους" για μια αρρωστημένη στρεβλή ηθικιστική λογική, καταπατούν βάναυσα τα ανθρώπινα δικαιώματα, και γίνονται στιγνά δολοφονικά, όχι μόνο δεν είναι σεβαστά, αλλά οφείλουμε αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι να την πατάξουμε!
Αίσχος!