Πολυτεχνείο

Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Re: Πολυτεχνείο

Δημοσίευση από Aiolos » Σάβ 26 Ιούλ 2008, 23:59

τι μας λες ρε αιολε.;
Τίποτα ρε... Πετ.
συμφωνα με ποιους κυκλους ηταν ο παπαδοπουλος που πηρε με το ετσι θελω την εξουσια; αγαπητνα με το σοι σου η τον παππου σου και τους δικους σου ;Οποτε οταν μιλας για κυκλους μπορει ο καθενας να αναφερει κυκλους..Οποτε ειναι ραδιο αρβυλα..
Μπα, ο παππούς μου ήταν αντάρτης επί Κατοχής και φιλικά προσκείμενος προς τον κομμουνισμό. Το υπόλοιπο σόι μου είναι στην πλειοψηφία του Πασοκικό, πλην εμού, του αδερφού, της αδερφής μου κι ενός ξαδέρφου μου.
Τωρα για το αν ηταν φανατικος η οχι ριξτε μια ματια στα videos να δουμε αν ηταν η οχι,Η αποψη μου ειναι οτι ηταν και παρα ηταν..Και αυτο φανηκε την εποχη εκεινη με πραξεις αλλα και με τον τροπο που εκφραζοντουσαν ολοι αυτοι,Παραπανω εθεσα ενα βιντεο με τον πατακο..Που λεει πως η "αγαπητη" απο το λαο χουντα αν δεν την ηθελε ο λαος θα γινοταν μακελειο!
Εγώ σου είπα την άποψη αρκετών ανθρώπων, από διαφορετικούς κύκλους, ανεξαρτήτως ιδεολογίας, πολιτικών απόψεων κ.λπ.
Από εκεί και πέρα, το βιντεάκι δεν αποτελεί απόδειξη για τίποτα. Είναι καθαρή προπαγάνδα αυτό που έκανες... Πόσω δε μάλλον η ομιλία ενός πολιτικού! :)

Υ.Γ. Εγώ τις πηγές μου τις έχω παραθέσει σ' άλλη ενότητα που έχει σχέση με το θέμα μας. Μπορείς να πας να τις δεις.
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Κυρ 27 Ιούλ 2008, 00:02

Και δεν βλέπω τίποτα στο βίντεο, που να μαρτυρά τον φανατισμό του. Η γλώσσα που χρησιμοποιεί, ίσως να σ' επηρεάζει, αλλά αυτή την γλώσσα χρησιμοποιούσε και ο Ελευθέριος Βενιζέλος... :)
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Άβαταρ μέλους
Pet_Detective
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Pet_Detective » Κυρ 27 Ιούλ 2008, 00:07

Αίολος έγραψε:
τι μας λες ρε αιολε.;
Τίποτα ρε... Πετ.
συμφωνα με ποιους κυκλους ηταν ο παπαδοπουλος που πηρε με το ετσι θελω την εξουσια; αγαπητνα με το σοι σου η τον παππου σου και τους δικους σου ;Οποτε οταν μιλας για κυκλους μπορει ο καθενας να αναφερει κυκλους..Οποτε ειναι ραδιο αρβυλα..
Μπα, ο παππούς μου ήταν αντάρτης επί Κατοχής και φιλικά προσκείμενος προς τον κομμουνισμό. Το υπόλοιπο σόι μου είναι στην πλειοψηφία του Πασοκικό, πλην εμού, του αδερφού, της αδερφής μου κι ενός ξαδέρφου μου.
Τωρα για το αν ηταν φανατικος η οχι ριξτε μια ματια στα videos να δουμε αν ηταν η οχι,Η αποψη μου ειναι οτι ηταν και παρα ηταν..Και αυτο φανηκε την εποχη εκεινη με πραξεις αλλα και με τον τροπο που εκφραζοντουσαν ολοι αυτοι,Παραπανω εθεσα ενα βιντεο με τον πατακο..Που λεει πως η "αγαπητη" απο το λαο χουντα αν δεν την ηθελε ο λαος θα γινοταν μακελειο!
Εγώ σου είπα την άποψη αρκετών ανθρώπων, από διαφορετικούς κύκλους, ανεξαρτήτως ιδεολογίας, πολιτικών απόψεων κ.λπ.
Από εκεί και πέρα, το βιντεάκι δεν αποτελεί απόδειξη για τίποτα. Είναι καθαρή προπαγάνδα αυτό που έκανες... Πόσω δε μάλλον η ομιλία ενός πολιτικού! :)

Υ.Γ. Εγώ τις πηγές μου τις έχω παραθέσει σ' άλλη ενότητα που έχει σχέση με το θέμα μας. Μπορείς να πας να τις δεις.
τι λες ρε μεγαλε μου λες οτι..σου ειπαν καποιοι και οπςσ λες απο μεγαλο φασμα πολιτικων αποψεων τα οσα ειπες..Δλδ ποιοι; Το αφεντικο σου,οι φιλοι σου..ενας περαστικος και η Κωσταλεξαινα..Αυτο ακριβως ειναι ραδιο αρβυλα..

Υγ:Oσα χουντικα παιδια γνωριζω μου λενε ο πατερας μου ειναι πασοκος και η μανα μου αριστερη και ο παπους μου πολεμησε στον εμφυλιο..δεν αντιλεγω μπορει να ισχυει κιολας σε μερικους..

αλλα ολοι την ιδια δικαιολογια;

Ε οκ ρε αιολος παω πασο..ο παππους σου πριν 60 χρονια καταλαβε τι γινοταν αμορφωτος ανθρωπος και συ μετα αδερφοξαδερφια σου εχει ως ειδωλο τον "αγαπητο" Πατακο κατι που απεχθανοταν ο παπους σου προφανως..Τι να πω..Και δεν τον γνωρισες τον Παττακο,Εκεινη τον φαγαν στην μουρη..

Εγω παλι εμπιστευομαι τον παππου σου και τους αλλους οχι εσενα :P
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pet_Detective την Κυρ 27 Ιούλ 2008, 00:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
karipis
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Κυρ 27 Ιούλ 2008, 00:08

Δεκατρείς (13) μέτρησα ...οι άλλοι που είναι;;;
Άβαταρ μέλους
Pet_Detective
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Pet_Detective » Κυρ 27 Ιούλ 2008, 00:10

karipis έγραψε:Δεκατρείς (13) μέτρησα ...οι άλλοι που είναι;;;

μα αμα γραψουμε καθε νεκρο της χουντας ισως φτασουμε και τους 100

δεν σου φτανει εστω ενας ανθρωπος σκοτωμενος ε τσακαλε;

ειναι λιγο; μιλαμε για ανθρωπο οχι σκυλο!

εννοω σε καθε χωριο και πολη!
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 27 Ιούλ 2008, 00:11

Αφου δεν μας λες για γενοκτονια παλι καλα
Άβαταρ μέλους
Pet_Detective
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Pet_Detective » Κυρ 27 Ιούλ 2008, 00:12

Divine Sinner έγραψε:Αφου δεν μας λες για γενοκτονια παλι καλα
ρε τι ειστε εσεις εδω μεσα δεν παλευεστε

ειρωνευομαστε

φιλε και ενας ανθρωπος και δυο και τρεις να χασουν την ζωη τους απο ενα καθεστως ειναι μεγαλο κακο!

ετσι το βλεπω εγω..
ειμαι ουμανιστης λες;αχαχχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 27 Ιούλ 2008, 00:15

Ποσοι την χασαν απο την δημοκρατια απο την αρχαιοτητα εως σημερα;
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Κυρ 27 Ιούλ 2008, 00:19

Γενοκτονία;
:swear: Μη λες τέτοια και το ακούσουν ρε ...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνετε!
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Κυρ 27 Ιούλ 2008, 00:21

Divine Sinner έγραψε:Ποσοι την χασαν απο την δημοκρατια απο την αρχαιοτητα εως σημερα;
Πηγές έχεις;;
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Κυρ 27 Ιούλ 2008, 00:27

Δίξε μου τους κύκλους σου να σου πω ποιος είσαι :cool:
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Κυρ 27 Ιούλ 2008, 00:28

Όλα αυτά έχουν απαντηθεί.
Φίλε Πετ, σε μια βδομάδα απολύομαι και θα ξανασυνδέσω ίντερνετ στο σπίτι μου. Οπότε, κάνε υπομονή και θα σου παραθέσω τα στοιχεία μου, για δεύτερη φορά αλλά χαλάλι, είναι για καλό σκοπό.
Για να μην με παρεξηγήσεις, εγώ δεν εντάσσομαι σε τέτοιο στρατόπεδο, αλλά κρίνω αντικειμενικώς κάθε πολίτευμα. Η ιστορία είναι ο μεγαλύτερος μάρτυρας. Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν, ότι το Στρατιωτικό καθεστώς ήταν αγγελικό, αλλά ούτε ότι ήταν τυραννικό, όπως κάνεις εσύ.
Αυτές είναι ιστορίες γι' αγρίους. Επιβλήθηκε και είχε δικλείδες ασφαλείας, εξόρισε και κυνήγησε (ξυλοκόπησε αν προτιμάς) κάποιους που αποτελούσαν κίνδυνο για το καθεστώς του. Το ότι ωφέλησε το μεγαλύτερο μέρος του λαού, παρείχε οκτάωρη εργασία, ανθρώπινο μισθό, έκανε και επισκεύασε δημόσια έργα, είναι αλήθεια. Εφόσον κάτι είναι αλήθεια κι έγινε, εγώ δεν μπορώ να το αρνηθώ, όπως επίσης και τα λάθη του.
Το ίδιο κάνει και η δημοκρατία για να διατηρήσει το καθεστώς της. Προσπάθησε να της εναντιωθείς, δοκιμαστικά, κι αν είσαι επικίνδυνος θα βρεθείς άνεργος, φυλακισμένος και ίσως σκοτωμένος. Δεν βλέπεις τι γίνεται στις μέρες μας; Πολιτικοί αυτοκτονούν (Ζαχόπουλος), άνθρωπος δημόσιας υπηρεσίας έπεσε μυστηριωδώς από τις σκάλες και σκοτώθηκε. Γι' αυτόν λέγεται ότι γνώριζε πολλά για το σκάνδαλο με τη Siemens.
Δεν είσαι ουμανιστής, ουτοπιστής είσαι.
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Κυρ 27 Ιούλ 2008, 00:31

Έπίσης, μιας και μιλάς για Δημοκρατία. Ο Παπαδόπουλος ο ίδιος, έλεγε στις ομιλίες του ότι αυτό το καθεστώς που επέβαλε (η δικτατορία) είναι προσωρινό. Ο ίδιος θα έκανε εκλογές και θα εγκαθίδρυε ξανά δημοκρατία. Θα σου παραθέσω και τις πηγές... υπομονή.
Αν και αυτό το παραδέχονται και αυτοί που τον εχθρεύονται, αφού το έλεγε και ένα χρόνο πριν πέσει η Χούντα.
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Κυρ 27 Ιούλ 2008, 00:34

Βρε συ Αίολε, "Ντεντέκτιβ" είναι ο άνθρωπος όχι "Πετ" (άκου πετ).

Καλός πολίτης Παναγιώτη μου και αν βρεθείς Θεσσαλονίκη ξέρεις :)
Άβαταρ μέλους
alexandros
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από alexandros » Κυρ 27 Ιούλ 2008, 01:23

Αίολος έγραψε:Και δεν βλέπω τίποτα στο βίντεο, που να μαρτυρά τον φανατισμό του. Η γλώσσα που χρησιμοποιεί, ίσως να σ' επηρεάζει, αλλά αυτή την γλώσσα χρησιμοποιούσε και ο Ελευθέριος Βενιζέλος... :)
Μην είμαστε υπερβολικοί Αίολε, οι γραικυλισμοί του Παπαδόπουλου καμία σχέση δεν έχουν με τη γλώσσα του Βενιζέλου.
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει.
Βίκτωρ Ουγκώ

ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Κυρ 27 Ιούλ 2008, 14:06

Ποιοι γραικυλισμοί; :?
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Κυρ 27 Ιούλ 2008, 19:16

Βρε συ Αίολε, "Ντεντέκτιβ" είναι ο άνθρωπος όχι "Πετ" (άκου πετ).
Για την ακρίβεια, ντετέκτιβ ζώων. Ωραία η ταινία.
Καλός πολίτης Παναγιώτη μου και αν βρεθείς Θεσσαλονίκη ξέρεις :)
Εννοείται. Από τον Σεπτέμβριο θα επισκέπτομαι συχνά τη Θεσσαλονίκη κι όχι μόνο, για να δω πολλούς φίλους που έχασα όσο ήμουν στο στρατό. Μόνο τον Αύγουστο δεν θα βγω εκτός Καβάλας, διότι ως ψαροπολίτης πρέπει να προσαρμοστώ και να τακτοποιήσω κάποια θέματα (εργασία) και κάποιες υποχρεώσεις (δίπλωμα κ.ά.).
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 27 Ιούλ 2008, 19:51

Ωραια θα μπορεσουμε να τα πουμε απο κοντα.
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: RedSonya, Salome
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από Salome » Δευ 28 Ιούλ 2008, 11:23

Βασίλη, ΓΑΜΑΤΟ ποστάκι και ένα τουλάχιστον όνομα απ' τη λίστα το γνωρίζω.

Θα ήθελα τον κύριο Τάκη, που ήταν και μέσα στο Πολυτεχνείο, όπως μας έχει πει, και βεβαιώνει ότι δεν υπήρξαν νεκροί να το αντικρούσει.
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Δευ 28 Ιούλ 2008, 12:50

Πείτε και για την "Ηλένια" να γελάσουμε ρε παιδιά!!! :lol: :lol: :lol:
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Δευ 28 Ιούλ 2008, 12:57

Pet_Detective έγραψε:ΑΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ!

οι εικονες αλλα λενε..

οποιος εχει τσιπα καταλαβαινει

κουλογλου..!που εκοψε η ερτ με κυβερνητικη υποσκαπτουσα εσωτερικη αποφαση

Παττακος..

οπως βλεπετε ο ανθρωπος δεν ειναι καλα...
εκει που λεει αν δεν μας ηθελε ο λαος θα φευγαμε,εκει ξανα λεει οτι αν εφερε αντισταση θα γινοταν μακελειο λολ!

δες εδω φαντασου!γιατι ατομα μιλαμεαχαχχαχαχαχα

για να μην σχολιασω αυτο!

Κάθε δημοκρατία που σέβεται τον εαυτό της αποτρέπει ακόμη και δια της βίας τους επίδοξους ανατροπείς της,όταν αυτοί επιχειρούν να την ανατρέψουν με μη συμβατά μέσα!

Έχεις ιδέα πως ανέτρεψε η δημοκρατία της Βαϊμάρης το πραξικόπημα που είχε επιχειρήσει ο Χίτλερ;

Όσο για τον Κούλογλου,αυτός είναι για τον ψυχίατρο... Έχεις προσέξει ποτέ το βλέμμα του; Εεεε;;

Αρκετά λεφτά κατεχθράσθη απο το κράτος παίρνοντας παλιά του ρεπορτάζ και μετά απο επεξεργασία του και μερικά πρόσθετα στοιχεία,τα παρουσίαζε ως καινούργια. Οπότε....
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Δευ 28 Ιούλ 2008, 13:04

Πάμε όμως να δούμε τί γνώμη είχε ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΤΙΚΗ (η φοιτητική νεολαία της ΚΝΕ) της εποχής εκείνης για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου...

"ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ Νο 8

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΕΝΑΡΗΣ – ΦΛΕΒΑΡΗΣ 1974 – Αριθ. Φύλλου 8

Σαν υπεύθυνη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα του Πολυτεχνείου καταγγέλλουμε σ’ όλο το σπουδαστικό κόσμο, τη νεολαία και το λαό τις αφηνιασμένες προσπάθειες της χουντικής ΚΥΠ και των πληρωμένων πραχτόρων της να διαστρέψουν, απ’ την αρχή της μεγαλειώδικης εκδήλωσης μας του Πολ/χνειου, τη πορεία και το περιεχόμενο της. Καταγγέλλουμε τη προσχεδιασμένη εισβολή στο χώρο του Πολ/χνειου τη προσχεδιασμένη εισβολή στο χώρο του Πολ/χνειου τη Τετάρτη, 14 του Νοέμβρη, 350 περίπου οργανωμένων πραχτόρων της ΚΥΠ, σύμφωνα με το προβοκατόρικο σχέδιο των Ρουφογάλη – Καραγιαννόπουλου, με βάση τις εντολές του παραμερισμένου τώρα τέως πρωτοδικτάτορα Παπαδόπουλου και της αμερικανικής CIA, με σκοπό να προβάλουν με κάθε μέσο τραμπουκισμού και προβοκάτσιας γέλια και αναρχικά συνθήματα και συνθήματα που δεν εκφράζανε τη στιγμή και τις συγκεκριμένες δυνάμεις. Για να μπορέσουν έτσι ν’ απομονώσουν το κίνημα μας και την εκδήλωση μας του Πολυτεχνείου απ’ το σύνολο του λαού και της νεολαίας. Για να μπορέσουν παραπέρα, κατασκευάζοντας (και με τη βοήθεια των χουντικών μέσων ενημέρωσης) την εικόνα μιας μεμονωμένης εξτρεμιστικής επαναστατικοαναρχικής εξέγερσης που δεν έχει τη συμπαράσταση του λαού, να ξαναχρησιμοποιήσουν το χιλιοτριμμένο πρόσχημα του «επαπειλούμενου κοινωνικού καθεστώτος» για να δικαιολογήσουν την επαναφορά του στρατιωτικού νόμου και το δυνάμωμα της αιματηρής τρομοκρατίας. Ενέργειες που οι αμερικανοί, η CIA και η χούντα είχαν από καιρό πάρει την απόφαση να επιβάλουν, ύστερα απ’ τη παταγώδη αποτυχία της χουντομαρκεζινικής προσπάθειας καθήλωσης και εκτόνωσης της λαϊκής πάλης και τη φοβερά επικίνδυνη για τη τύχη της εξουσίας τους ανάπτυξη των πιο σύνθετων αντιδικ/κων αγώνων του λαού ενάντια στη πρωτοφανή καθίζηση του βιοτικού του επιπέδου και τη φασιστική σκλαβιά. Απόφαση που ενισχυόταν σημαντικά και από την άσχημη τροπή που πήρε το Μεσανατολικό πρόβλημα για τα συμφέροντα του ιμπεριαλισμού και ειδικότερα του αμερικανικού, κάτω από τα πλήγματα του αγώνα των αραβικών λαών, καθώς κι απ’ την όξυνση των αμερικανοευρωπαϊκών αντιθέσεων και ανταγωνισμών στον οικονομικό αλλά και το πολιτικοστρατιωτικό τομέα από αφορμή το Μεσανατολικό και απ’ το βάθεμα της οικονομικής κρίσης.

Το σχέδιο όμως, των Ρουφογάλη, Καραγιαννόπουλου, Παπαδόπουλου, CIA απέτυχε παταγωδώς. Το οργανωμένο φοιτητικό μας κίνημα δίνοντας τη πιο αποφασιστική μάχη του απομόνωσε και συνέτριψε τους προβοκάτορες. Η επίθεση του συρφετού των χαφιέδων και των ψευτοεπαναστατών που σαν τα κοράκια πολιορκούν χρόνια τώρα να διαβρώσουν τις αντιδικτατορικές, φοιτητικές ιδιαίτερα, δυνάμεις (όχι χωρίς επιτυχία πρέπει να ομολογήσουμε εκεί όπου η απειρία, ο ανυπόμονος υπερενθουσιασμός και ο κάλπικος υπερεπαναστατισμός τους ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες) βρήκε αντιμέτωπο το σπουδαστικό κόσμο που κράτησε σταθερά τη συνεπή χαραγμένη πορεία του.

Έτσι τα συνθήματα μας: Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία, 20% για τη Παιδεία, Κάτω η Χούντα, Έξω οι αμερικανοί, Εργάτες Αγρότες και Φοιτητές, Όλοι Ενωμένοι, Λαϊκή κυριαρχία, Εθνική Ανεξαρτησία έπνιξαν τις ψευτοεπαναστατικές κραυγές της ΚΥΠ και των χαφιέδων της που αιφνιδιαστικά είχαν προβάλει με πανό και με τη τραμπούκικη κατάληψη δυο μεγαφώνων, συνθήματα όπως: Κάτω το Κράτος, Κάτω η Εξουσία, Μάης του ’68 και είχαν πρωτοστατήσει σε κάποιες ανεδαφικές εκκλήσεις για άμεση λαϊκή επανάσταση και άμεση γενική απεργία. "

(Αναδημοσίευση απο: http://www.politikokafeneio.com )
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Lionheart
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από Lionheart » Δευ 28 Ιούλ 2008, 17:33

Salome έγραψε:Βασίλη, ΓΑΜΑΤΟ ποστάκι και ένα τουλάχιστον όνομα απ' τη λίστα το γνωρίζω.

Θα ήθελα τον κύριο Τάκη, που ήταν και μέσα στο Πολυτεχνείο, όπως μας έχει πει, και βεβαιώνει ότι δεν υπήρξαν νεκροί να το αντικρούσει.
Κι εγώ γνωρίζω άλλο ένα. Ο αδερφός του ήταν ένας από τους τρεις που μου έδωσαν συνέντευξη για να γράψω την ιστορία.

Μπορεί να μου πει κάποιος, ίσως εσύ Τάκη, τι έγινε ο εκφωνητής; Ποιο ήταν το μέλλον του;
Αὐτὰ τὰ δέντρα δὲ βολεύονται μὲ λιγότερο οὐρανό,
αὐτὲς οἱ πέτρες δὲ βολεύονται κάτου ἀπ᾿ τὰ ξένα βήματα,
αὐτὰ τὰ πρόσωπα δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸν ἥλιο,
αὐτὲς οἱ καρδιὲς δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸ δίκιο.
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Δευ 28 Ιούλ 2008, 23:43

Το Γιώργο Παπαχρήστο λες; Το διευθυντή της γνωστής διαπλεκόμενης εφημερίδος; :P
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Lionheart
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από Lionheart » Τετ 30 Ιούλ 2008, 13:14

Χμ... αυτό που δεν ξέρω χρήστο γιατί ξέχασα να ρωτήσω, είναι, τι έγινε ο εκφωνητής στα μεγάφωνα. Γιατί δεν είχαν το ραδιόφωνο στα μεγάφωνα. Τουλάχιστον όχι συνέχεια.
Αὐτὰ τὰ δέντρα δὲ βολεύονται μὲ λιγότερο οὐρανό,
αὐτὲς οἱ πέτρες δὲ βολεύονται κάτου ἀπ᾿ τὰ ξένα βήματα,
αὐτὰ τὰ πρόσωπα δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸν ἥλιο,
αὐτὲς οἱ καρδιὲς δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸ δίκιο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Νεότερη Ελληνική Ιστορία”