Αν πιάσεις το τόπικ απ' την αρχή, Κώστα, θα δεις πού ακριβώς αναφέρω ότι ΣΕ ΜΕΝΑ την είχε πέσει χρυσαυγίτης, επειδή φόραγα μπλουζάκι με τον Τσε. Σου φαίνομαι για άτομο που, γυρνώντας κομμάτια απ' το φροντιστήριο, θα κάτσει να προκαλέσει έναν ξεκάρφωτο, ξουροκέφαλο μπρατσαρά;
Και σε ΦΙΛΗ ΜΟΥ, που την είδα στο νοσοκομείο μετά και δεν την αναγνώρισα, την σαπάκιασαν στο ξύλο δυο-τρεις από δαύτους, επειδή φόραγε το προκλητικότατο σύμβολο της ΕΙΡΗΝΗΣ.
Δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω, αλλά τα περιστατικά που περιγράφεις μου φαίνονται τουλάχιστον "περίεργα"... Όσο καιρό είμαι στον εθνικιστικό χώρο, δεν έχω ακούσει ούτε έχω δει ποτέ να χτυπηθεί κοπέλα αντίθετων πεποιθήσεων...Τέλοσπάντων, για την οικονομία της συζητήσεως (και μόνο) δέχομαι ότι λες αλήθεια..
Επίσης, που ξέρεις ότι αυτός που σου την έπεσε ήταν χρυσαυγίτης ή γενικότερα εθνικιστής;
Κοίτα, προσωπικά θεωρώ βλακώδες να γίνονται πεσίματα σε άκυρους που τυχαίνει και φοράνε μπλούζες με το κομμένο κεφάλι του Τσε ή με το μαστουροχίππικο σύμβολο της ειρήνης.
Και αυτό το λέω διότι αυτά τα σύμβολα έχουν γίνει πια τόσο τρέντι και τόσο της μόδας (δεν ξέρω αν έχουν βγει και καπότες με το κομμένο κεφάλι του Τσε), που φοριούνται και από άτομα παντελώς άσχετα με την πολιτική. Συνεπώς, είναι τελείως άδικο αυτοί οι άσχετοι τρέντιδες να την πληρώνουν χωρίς λόγο.
Επειδή αγαπητέ Κάσσανδρε θέτεις ως κυρίαρχο στοιχείο την νομιμότητα, και καλά κάνεις, να σου θυμίσω και την περίπτωση του περίφημου Περίανδρου, ο οποίος καταδικάστηκε από τα ελληνικά δικαστήρια σε 12 χρόνια φυλάκιση γιατί επικεφαλής μίας ομάδας μελών της Χρυσής Αυγής έδειρε ανηλεώς 3 αριστερούς φοιτητές.
Όχι δεν θέτω ως κυρίαρχο στοιχείο την νομιμότητα, διότι στο σύνολό τους οι νόμοι καθορίζονται από τους ισχυρούς. Αλλά αυτό είναι μεγάλο θέμα.
Απλά αρκέστηκα στο να τονίσω τα αναμφισβήτητα γεγονότα.
Όσο για την υπόθεση Περίανδρου, άστο καλύτερα.. Καταδικάστηκε με 21, και όχι με 12 χρόνια όπως είπες.
Είναι πολύ περίεργη υπόθεση η έφεση της οποίας ακόμα εκκρεμεί. Παρά την απόφαση του δικαστηρίου, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Περίανδρος δεν χτύπησε κανέναν.. απλά "έπρεπε" να εξοντωθεί πολιτικά, ηθικά και ποινικά.