Χτύπησαν 22χρονο επειδή είχε τατουάζ την Ελληνική σημαία!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
Φύλο: Γυναίκα

Χτύπησαν 22χρονο επειδή είχε τατουάζ την Ελληνική σημαία!

Δημοσίευση από SeirioAstro » Δευ 07 Ιούλ 2008, 22:07

Μετά το μαχαίρωμα του 19χρονου το προπέρσινο καλοκαίρι και το κυνήγι που έριξαν σε νεαρή μητέρα με τα παιδιά της στην πλατεία Ναυαρίνου πριν ένα μήνα, οι αριστεροι πράκτορες ξαναχτύπησαν!

Η Ελλάδα έχει χούντα!

http://psthermopilai.blogspot.com/2008/ ... _7264.html

http://nightly-visitor.blogspot.com/200 ... _5068.html

http://www.zougla.gr/news.php?id=4161

http://hellenicrevenge.blogspot.com/200 ... _1506.html

Επίθεση από ομάδα αντεξουσιαστών δέχθηκε χθες το βράδυ, ένας 22χρονος στρατιώτης, κατά τη διάρκεια συναυλίας στην κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης.Ο νεαρός, ο οποίος περνούσε από την περιοχή, δέχθηκε επίθεση από περίπου 15 άτομα, οι οποίοι, εξαιτίας ενός τατουάζ με την ελληνική σημαία που είχε στο χέρι του, θεώρησαν πως πρόκειται για ακροδεξιό.Κάτοικοι της περιοχής, έσπευσαν και κατάφεραν να σώσουν τον 22χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Τα κανάλια το 'Εθαψαν , οι εφημερίδες τα κατάπιαν μόνο Ο Μάκης στην Ζougla online το έγραψε.Που φτάσαμε ,η Έκφραση Αγάπης για το Εθνικό σύμβολο της χώρας , την Σημαία ,να σε χαρακτηρίζει ακροδεξιό !!!!

Περιμένω δήλωση κ.Τσίπρα ,κ.Αλαβάνο .....

αααα το αλλο με το τοτό το ξέρεις;

EDIT: Μέχρι να ξεκαθαριστεί εαν μαχαιρώθηκε ή χτυπήθηκε, αλλάζω τον τίτλο σε κάτι πιο γενικό για να μην υπάρξει γκρίνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeirioAstro την Τρί 08 Ιούλ 2008, 12:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
[img]http://i366.photobucket.com/albums/oo10 ... 2wr0-1.jpg[/img]

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Re: Μαχαίρωσαν 22χρονο επειδή είχε τατουάζ την Ελληνική σημαία!

Δημοσίευση από SeirioAstro » Δευ 07 Ιούλ 2008, 22:09

Τις προάλλες έσπασαν το αμάξι ενός γνωστού μου επειδή είχε μια μικρή Ελληνική σημαιούλα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, στο τζάμι!

Εγώ έχω μια Ελληνική Σημαία στο μπαλκόνι μου, λέτε να μου σπάσουν καμία μέρα το σπίτι γιατρέ μου; :ignore: :grflag: :teza:

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 07 Ιούλ 2008, 22:24

Λογω ασκόπης χρήσης των συμβόλων και λόγω της υπερβολικής χρήσης απο συγκεκριμένες ιδεολογίες τα σύμβλολα αυτά εχουν ταυτιστει με αυτους που τα χρησιμοποιούν αφειδως.
Αν ενας ινδός μπει σε εκδήλωση αριστερών με τη σβαστιγκα (ειναι ιερο συμβολο κατα τους ινδουιστές) και δεν διευκρινίσει οτι ειναι ινδός κι όχι ναζί το ποιό πιθανό ειναι να φαει ξύλο.
Το ιδιο συμβαίνει και με τη σημαία. Λόγω της λάθος χρήσης του συμβόλου στα μυαλά πολλών ανθρώπων ταυτίζεται συνειρμικά με τον φασισμό.
Και αν καποιος φέρει τη σημαία στη ναυαρίνου. αυτο αποτελεί πρόκληση για πολλους.
Τωρα υπάρχουν δυο εκδοχές. η μία ειναι το άτομο που φέρει τη σημαια τατουαζ να είναι πατριώτης, η αλλη εκδοχή ειναι να ειναι απλά φασίστας που κανει μπανάλ χρήση του συμβόλου.
Δεν βλέπω τον λόγο ενας πατριώτης να κανει την σημαία τατουάζ.
Η συχνή χρήση των συμβόλων στη καθημερινότητα μας παντώς αποδυναμώνει τα συμβολα, τα καθιστά βαρετά και ανευ ουσιας.
Γι αυτο τα συμβολα θα πρέπει να χρησιμοποιούνται με φειδώ. Σε δημόσια κτίρια, Στο μπαλκονι κατα τις εθνικές εορτές, Αντε και σε μια πολιτική συγκέντρωση.
Οχι σε τατουάζ και σώβρακα.

Η ποιό πατριώτική πράξη που μπορεί να κανει το συγκεκριμένο άτομο είναι να παει να σβήσει το τατουάζ του.

Επίσης γιατί μεταφέρθηκε σε στρατιώτικο νοσοκομειο; Σε αυτό δεν πάνε πολίτες....
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Δευ 07 Ιούλ 2008, 22:33

Μα δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό το πράγμα!

Δεν βγήκε έξω με την σβάστιγκα! Ο καθένας έχει δικάωμα να φοραέι οτι θέλει! Αλλοι γιατί δηλαδή φοράνε μπλούζες με την μάπα του Τσε ή με σφυροδρέπανα; Δεν μπορούνε να κυνηγάνε κόσμο επειδή τους ''φαίνονται'' ''φασίστες!'' Αυτοι μπορουν να διαδηλώνουν τις αντεθνικές τους θέσεις επειδή χαίρουν της ανάλογης ασυλίας και να μαχαιρώνουν ή να κυνηγάνε όποιον έχει την ατυχία να πέσει επάνω τους επειδή έτσι γουστάρουν, ακόμα και γυναίκες ή ανήλικα;;;

Ρε τρομοκρατία μέσα στην ίδια μου την χώρα;;;

Ε φαντάρος είναι, σε στρατιωτικό τον πήγανε.

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 07 Ιούλ 2008, 22:47

ο καθένας φοράει οτι θέλει αλλα πήγε στη ναυαρίνου οχι στην ερμού.
Εγω εχω παει στη ναυαρίνου και με κοιτουσαν περίεργα γιατι οι μπότες μου είχαν ασπρα κορδόνια (νομιζαν προφανως οτι εννοω την λευκή φυλή).
Δεν πιστευω οτι κανεις χαιρει ασυλίας. Το οτι η αστυνομια δεν κάνει τη δουλεια της δεν σημαινει οτι μεροληπτεί.
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Δευ 07 Ιούλ 2008, 22:58

Δεν κατάλαβες. Στην Ναυαρίνου πήγε η μάνα με τα παιδάκια της και την κυνήγησαν γιατί λεει τους φάνηκε ΄΄φασίστρια΄΄, όχι ο φαντάρος!

Ο 22 χρονος φαντάρος, σε μία συναυλία στην Ηλιούπολη πήγε, και το παιδάκι το 19χρονο που είχαν μαχαιρώσει το 2006 ήταν στο Γαλάτσι που έπινε καφέ με τους φίλους του!

Ε μα μην πας να μου τα δικαιολογήσεις τώρα! :(

Άμα πέσει καμία τρίχα απο τα μαλλιά κανενός αλβανού ή καμίας βουλγάρας γίνεται πανικός, και την πληθώρα επιθέσεων σε Έλληνες απο λαθρομετανασταριό και ακροαριστερά, τα θάβουν όλοι!

Και επαναλαμβάνω: Κινδυνεύω δηλαδή εγώ που έχω μια Ελληνική Σημαία στο μπαλκόνι μου, ή ο έρμος ο γνωστός μου που είχε αφήσει μία σημαιούλα απομεινάρι απο την 25η Μαρτίου και του εσπασαν το αμάξι;

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 07 Ιούλ 2008, 23:16

Κινδυνευεις απο καθε εγκληματικο στοιχειο απο οποια ιδεολογια και αν προέρχεται. αν καποιος εχει το αλφαδι της αναρχιας στο αμαξι του δεν κινδυνευει;
Αν φοραω μπλουζα με την πεντάλφα της wicca δεν θα με πανε καθε μέρα οι μπατσοι για εξακρίβωση;
κινδυνευεις απο καθε ακραιο με διαφορετική ιδεολογία απο τη δική σου.
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Δευ 07 Ιούλ 2008, 23:23

Δεν υπάρχει κράτος και εδώ δεν μιλάμε απλά για κακοποιά στοιχεία αλλά για εγκληματικό παρακράτος!

Ο κόσμος μοιραία θα αρχίσει να περνάει στην αυτοδικία, γιατί χαίρουν ασύλου, εκει είναι το ζήτημα, για όποιον λόγο και αν το κάνουν.

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 07 Ιούλ 2008, 23:28

Δεν νομίζω. ο κοσμος δεν πολυ ενδιαφέρετε για τις κόντρες αναμεσα στους αναρχικους και τους φασίστες.
Αντιθέτως οι πρώτοι τουλάχιστων εχουν αντι-καπιταλιστικό λόγο.
που ο καπιταλισμος μας εφτασε ως εδω.
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Δευ 07 Ιούλ 2008, 23:40

Δεν φταίει μόνο ο καπιταλισμός Αμαρτωλέ, αν και έχει τεράτια ευθύνη, μην τα ρίχνουμε μόνο εκει.

Η ακροαριστερά σήμερα πρεσβεύει την βία και την ισοπέδωση στα πάντα, με λαμπερό παράδειγμα τα συνεχή σαμποτάζ βιβλιοπωλείων, πανεπιστημίων καικάθε λογής επεισοδείων και καταστροφών. Όταν έχεις άτομα σαν αυτά να τους δίνουν άλλοθι και να τα υποκινούν (απο εποχή Τάπερμαν άλλωστε άρχισαν όλα αυτά, και ας αρνουνται οι ακροαριστεροι οτι αυ΄τος ειναι ο ιδεολογικός πατέρας τους) τι να πεις απο εκει και πέρα;

http://psthermopilai.blogspot.com/2008/ ... st_07.html

(Γμτ τα hyperlink του url δεν μου βγαίνουν με τίποτα)

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
Fountikos_Xasistas
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Fountikos_Xasistas » Τρί 08 Ιούλ 2008, 00:54

Επειδή το θέμα ξεχύλωσε άμα τη γεννέσει του:

α) Τον μαχαίρωσαν δλδ?
Γιατί σε όσα φόρουμ παρακολουθώ, λένε (οι ακραίοι) πως τον πλάκωσαν στο ξύλο.

β) Γιατί αυτοί με τους οποίους πλακώθηκε ήταν αριστεροί?
Όποιος δέρνει φαντάρο είναι και αντιεξουσιαστής του Συριζα?

γ) Ποιά ήταν η σχέση του θύματος με τους θύτες?
Γιατί όταν αυτός είχε πλακώσει έναν από εκείνουν παλιότερα, δεν βγήκε κανείς να μιλήσει για "επίθεση νεοναζί".

Κοινώς, μη καταπίνετε αμάσητη κάθε μπούρδα αδερφικού μίσους που πλασάρουν οι γνωστές δίοδοι.

Το ξέρω πως δεν μπορούν αλλιώς να δικαιολογήσουν την υπαρξή τους.
Τα άστρα και τα ζώδια, μας φέρνουνε εμπόδια...
http://www.youtube.com/watch?v=HtUFhbH1UZ4
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από seliniasmenos » Τρί 08 Ιούλ 2008, 02:04

μη καταπίνετε αμάσητη κάθε μπούρδα αδερφικού μίσους που πλασάρουν οι γνωστές δίοδοι
Τα είπες όλα φίλε. Και για τους μεν και για τους δε.
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
Ιπτάμενος
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Ιπτάμενος » Τρί 08 Ιούλ 2008, 09:25

Οι ανεγγεφαλοι αναρχικοι ειναι γνωστοι για την λαλακια που τους δερνει.
Δε φταινε αυτοι, η αστυνομια και το κρατος φταει που δε τους μαζευει με συνοπτικες διαδικασιες.
Αλλα το συμφερει η υπαρξη τους, κρατανε τα μποσικα. Μην αμολυσει η καλουμπα.....
Up there. With the best of the best
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: RedSonya, Salome

Δημοσίευση από Salome » Τρί 08 Ιούλ 2008, 09:49

Siriusastir έγραψε:Μα δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό το πράγμα!

Δεν βγήκε έξω με την σβάστιγκα! Ο καθένας έχει δικάωμα να φοραέι οτι θέλει! Αλλοι γιατί δηλαδή φοράνε μπλούζες με την μάπα του Τσε ή με σφυροδρέπανα; Δεν μπορούνε να κυνηγάνε κόσμο επειδή τους ''φαίνονται'' ''φασίστες!'' Αυτοι μπορουν να διαδηλώνουν τις αντεθνικές τους θέσεις επειδή χαίρουν της ανάλογης ασυλίας και να μαχαιρώνουν ή να κυνηγάνε όποιον έχει την ατυχία να πέσει επάνω τους επειδή έτσι γουστάρουν, ακόμα και γυναίκες ή ανήλικα;;;

Ρε τρομοκρατία μέσα στην ίδια μου την χώρα;;;

Ε φαντάρος είναι, σε στρατιωτικό τον πήγανε.
Μην το λες αυτό... Εγώ έχω κοντέψει να φάω ξύλο από χρυσαυγίτη επειδή φορούσα μπλουζάκι με τον Τσε κι αν δεν έκλεινε τις πόρτες το τρένο, θα το είχα φάει.

Επίσης, μιας γνωστής μου της έσπασαν το χέρι και τρία πλευρά, επειδή φορούσε μπλουζάκι με το προκλητικότατο σύμβολο της ειρήνης.

Σαφώς αποδοκιμάζω τα μέγιστα τον ξυλοδαρμό του παιδιού. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα. Και την σβάστιγκα ακόμα να είχε κάνει τατουάζ, πάλι θα το αποδοκίμαζα με τον ίδιο τρόπο, γιατί η ελεύθερη έκφραση είναι δικαίωμα όλων, άσχετα αν ο καθένας έχει τις δικές του ιδεολογίες και μπορεί να διαφωνεί με τις απόψεις των άλλων.

Ανεπίτρεπτα πράγματα να φοβάσαι να δείξεις την ιδεολογία σου με τον οποιονδήποτε τρόπο που δεν παραβιάζει την ελευθερία των άλλων. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
Ιπτάμενος
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Ιπτάμενος » Τρί 08 Ιούλ 2008, 10:05

Και τετοιες κραγμενες ειναι που την πεφτουν 15 εναντιον ενος?!! ...
Αλλα μονο ετσι μπορουν να κανουν κατι, σα μοναδες ειναι τελειωμενοι, αναπειροι.
Και αυτοι και αλλοι.
Βασικα αυτο ειναι χουλιγκανισμος
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: RedSonya, Salome

Δημοσίευση από Salome » Τρί 08 Ιούλ 2008, 10:09

Ενώ ο μαντράχαλος ο χρυσαυγίτης που την είχε πέσει σε μένα, το δεκαεφτάχρονο κοριτσάκι κι η άλλη η παρέα που είχαν σπάσει τα κόκκαλα της άλλης της κοπέλας, ήταν και πολύ άντρες!

Κοίτα, κανείς εδώ δεν επιδοκίμασε τον ξυλοδαρμό του παιδιού. Μην το τραβάς.
Άβαταρ μέλους
Ιπτάμενος
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Ιπτάμενος » Τρί 08 Ιούλ 2008, 10:17

Μα το ιδιο στυλ ανθρωπων ακριβως ειναι κι αυτοι που την επεσαν σε εσενα και στο κοριτσακι και στην αλλη κοπελα.
Αυτο ελλειπε να επιδοκιμασει κανεις τετοιο περιστατικο. Αμα ενοιωσες οτι παρατραβαω κατι προβλημα σου.
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Re: Χτύπησαν 22χρονο επειδή είχε τατουάζ την Ελληνική σημαία!

Δημοσίευση από SeirioAstro » Τρί 08 Ιούλ 2008, 12:50

Είναι απαράδεκτο, χυδαίο και καταδικαστέο απο όπου και αν προέρχεται, αλλά απο εκει και πέρα είναι γεγονός οτι οι ακροαριστεροί τραμπούκοι πρωταγωνιστούν στην αστική τρομοκρατία και στην επιθετική συμπεριφορά, και χαίρουν ασύλου και προστασίας απο τα ΜΜΕ και τον πολιτικό κόσμο, και ουδέποτε η αντιμετώπιση είναι η ίδια γι αυτους!

Χώρια το οτι ποτέ δεν έχω δει να συλλαμβάνονται δολιοφθορείς και ταραξίες και να πηγαίνει πρόεδρος κόμματος να τους υπερασπίζεται και να μεσολαβεί να βγουν! :banghead:

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Τετ 09 Ιούλ 2008, 15:24

Divine Sinner έγραψε:Κινδυνευεις απο καθε εγκληματικο στοιχειο απο οποια ιδεολογια και αν προέρχεται. αν καποιος εχει το αλφαδι της αναρχιας στο αμαξι του δεν κινδυνευει;
Αν φοραω μπλουζα με την πεντάλφα της wicca δεν θα με πανε καθε μέρα οι μπατσοι για εξακρίβωση;
κινδυνευεις απο καθε ακραιο με διαφορετική ιδεολογία απο τη δική σου.
Ρε Φώτη, καταλαβαίνεις τι λες;
Αυτά είναι ιδεολογικά ή θρησκευτικά σύμβολα...
Η Ελληνική είναι εθνικό σύμβολο και με υποθέσεις δεν μπορείς να ξυλοκοπήσεις τον άλλον.
Ας παραδεχτούν κάποιοι, ότι εχθρεύονται γενικώς καθετί εθνικό κι όχι συγκεκριμένα τον φασισμό.

Κρύβονται πίσω απ' το δάχτυλό τους.....
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 09 Ιούλ 2008, 15:52

Δηλαδη δικαιολογειτε να φας ξυλο για ιδεολογικό ή θρησκευτικο συμβολο;
Λαθεμενα η υπερβολικη χρήση της σημαιας εχει ταυτιστει με τον φασισμό.
Αυτο εγίνε επειδη συγκεκριμένες πολιτικές ιδεολογίες καναν υπερβολίκή χρήση των εθνικών συμβολων.
Φυσικα και ειναι λάθος να τρωει ξυλο καποιος επειδη φέρει εθνικό συμβολο.
Ο μακρυγιαννης δεν ηταν φασίστας ουτε και οι αγωνιστές του 40, ουτε και ο υψιηάντης με τον φοινικα ήταν χουντικός.
Αν σημερά εγω παω να τιμήσω τον υψηλάντη φέροντας τον φοινικα τατουαζ το 80% αυτων που θα δουν το συμβολο θα νομίζουν οτι αναφερομαι στη χουντα. Ετσι δεν ειναι;
Αυτος ο κινδυνος υπαρχει πια και με το σύμβολο της σημαίας μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Divine Sinner την Τετ 09 Ιούλ 2008, 17:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Τετ 09 Ιούλ 2008, 16:12

Ορθώς προβληματίζεσαι. Αλλά ο Φοίνιξ είναι ένα συγκεκριμένο σύμβολο που χρησιμοποιήθηκε ευρέως σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους.
Η Ελληνική Σημαία, είναι ένα σύμβολο που ανέκαθεν χρησιμοποιείτο ευρέως, από κάθε κάστας άνθρωπο.
Οι αναρχικοί, εχθρεύονται καθετί εθνικό. Συνεπώς, τον στρατιώτη τον χτύπησαν επειδή είχε ένα εθνικό σύμβολο κι όχι κατ' ανάγκη εθνικιστικό. Το τι υποδηλώνει η εθνική σημαία, είναι προσωπικό θέμα του καθενός. Δεν γίνεται να ξυλοκοπείς έναν δίχως να έχει προκαλέσει! Έλεος!
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Πέμ 10 Ιούλ 2008, 22:15

Μάγκες χαλαρώστε.
Καταρχήν δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι αυτός που χτυπήσανε ήταν "φασίστας". Το ότι είχε τατού με την ελληνική σημαία, απ'ότι λένε οι ίδιοι στο διαδίκτυο τουλάχιστον, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Πολύ πιθανόν να ήταν ένας μέσος πατριώτης, φαντάρος ή μόνιμος στον στρατό, τελείως άσχετος με την πολιτική.
Επειδή πάντως έχω κάποια μικρή σχέση με την περιοχή, δεν έχω ακούσει να χτυπήθηκε κανείς συναγωνιστής.....

Συμφωνώ πάντως ότι είναι τελείως ανούσιο το να ντύνεται κάποιος με σύμβολα, σημαίες κτλ που να τονίζουν την ιδεολογία του. Η πίστη δεν φαίνεται ούτε στις μπλούζες, ούτε στα τατού, ούτε στο μαλλί. Φαίνεται στην καρδιά και στην ψυχή. Τα υπόλοιπα μάλλον έναν ιδιάζοντα φετιχισμό μαρτυρούν, και τίποτα περισσότερο.

Καλό θα ήταν επίσης να είμαστε εξαιρετικά επιφυλακτικοί στις "ειδήσεις" που δημοσιεύονται στο παρακρατικό αναρχοαριστερίστικο σάιτ ιντιμίντια.
Τις προάλλες είχαν δημοσιεύσει 2 ανακοινώσεις κάποιων "αντιφασιστικών πυρήνων" οι οποίοι υποτίθεται ότι την έπεσαν σε σπίτια εθνικιστων σε Θεσ/νίκη και Κόρινθο. Ανέφεραν ονομαστικά τους "παθόντες" και απείλησαν επίσης ονομαστικά κάποιους άλλους συναγωνιστές.
Ε, ξέρετε κάτι;;; Τίποτα τέτοιο δεν έγινε, και τα ονόματα που ανέφεραν ήταν ανύπαρκτα.... Επίσης το γενικότερο ύφος των ανακοινώσεων έκανε μπαμ ότι επρόκειτο περί προβοκάτσιας..

Γι'αυτό, καλύτερα να κρατάτε μικρό καλάθι. Με μία στοιχειωδώς σωστή πληροφόρηση από την πραγματική ζωή, και όχι από το διαδίκτυο, μπορείτε να μάθετε πολύ καλύτερα το τι συμβαίνει....
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Παρ 11 Ιούλ 2008, 00:39

Κάσσανδρε το συμβάν δεν γνωστοποιήθηκε απο το στέκι των αριστεροπαλαβών αλλά απο την Ζούγκλα, και το 19χρονο παιδί που μαχαίρωσαν το προπερασμένο καλοκάιρι γιατί φορούσε μία μπλούζα, έγινε, και την γλύτωσε μετά απο μέρες στην εντατική, πιθανότατα θυμάσαι τις διαστάσεις που είχε πάρει το ζήτημα. Και φυσικά τις μολότωφ που πετάνε κάθε λίγο και λιγάκι, τις επιχειρήσεις που καίνε, τις ζημιές που προξενούν στα πανεπιστήμια και ούτω καθεξής. Το συγκεκριμένο θέμα είναι απλά ή αφορμή για την ασυλία και την αποθράσυνση αυτών των παρακρατικών στοιχείων που δεν συλλαμβάνονται ποτέ πια και παλαιότερα έβλεπε ο κόσμος με τα μάτια του τον Αλαβάνο να πηγαίνει να τους στηρίζει και να τους βγάζει έξω. Που ξαναέγιναν αυτά τα πράγματα; Είναι γενικότερα η αστική τρομοκρατία που έχουν ξεκινήσει οι ακροαριστεροί, χώρια το τι έχει ακουστεί για το indyακατανόμαστο περί περίεργων διασυνδέσεων και της ασυλίας που χαίρουν γενικότερα.

Μα δεν κρύβονται πια πλέον, το ένα το βιβλιοπωλείο έλεγε ο Άδωνις, ούτε κουκούλες δεν φόρεσαν όπως έκαναν πάντα, χύμα τελείως πήγαν.

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 11 Ιούλ 2008, 10:56

Αφου πηρε διαστασεις που την ειδες την ασυλια απο τα ΜΜΕ
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Παρ 11 Ιούλ 2008, 11:35

Διαστάσεις στο ίντερνετ και όχι στα μμε. Παραέξω δεν ακούστηκε άχνα γι αυτά :wink:

Και μην ξεχνάς συγκεκριμένα για το κάψιμο των βιβλιοπωλείων δημοσιοποιήθηκε ευρύτερα γιατί αυτή τη φορά ήταν μαζικοί εμπρησμοί και όχι μεμονωμένοι όπως τις άλλες φορές, και φυσικά έπαιξε και ρόλο το οτι ο Άδωνις ειναι πλεόν βουλευτής οπότε δεν μπορούσαν να το συμμαζέψουν όσο και να ήθελαν. Αλλα και πάλι στα ψηλά περασε.

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”