AΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΞΩ ΑΠ'ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ

Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Re: Ελληνική Δικαιοσύνη

Δημοσίευση από seliniasmenos » Τρί 13 Μάιος 2008, 07:20

If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 13 Μάιος 2008, 19:21

Ευχαριστώ Σελάκο ! :clap: Γιατί ούτε αυτό που έβαλε ο Σείριος βλεπόταν από 'δω.

Εντάξει, ουσιαστικά ξαναλέω τα ίδια που είπαν οι προλαλήσαντες, αλλά...ΑΛΛΑ:

Νομίζω ότι πρέπει να αναλογιστούμε σοβαρά το πόσο στραβά αρμενίζουμε γενικά μέσα σ'αυτό το σάπιο σύστημα.

Η περίπτωση της Μαργαρίτη είναι ένα σαφές δείγμα, που δεν ξέρω τι συναισθήματα προκαλεί σε σας, σ'εμένα προκαλεί από αγανάκτηση μέχρι πλήρη απαξία στους θεσμούς και σ'όλη τη φαυλότητα του συστήματος.

Δεν βλέπω ν'αντιδρά κανείς.
Ούτε κι εδώ που δημοσιοποιείται το θέμα.

Και όντας αυτή η απονεύρωση αντιπροσωπευτική μιας ολόκληρης κοινωνίας...

Σίγουρα είμαστε άξιοι της τύχης μας.

S3irios έγραψε:Εγω ειχα ανοιξει θα κοιταξω μηπως το ενωσω
Βάγγο το βρήκα και το ένωσα οκ! :)
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 13 Μάιος 2008, 19:30

E Και πως να αντιδρασουμε ρε αρελα;
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Τρί 13 Μάιος 2008, 22:58

Η δικαιοσύνη δεν κάνει τίποτε άλλο από το να ακολουθεί κατά πόδας στην παρακμή το σύνολο του εκφυλισμένου κρατικού μηχανισμού.

Όσο για τα Μέσα Μολυσματικών Εκθέσεων απορώ γιατί παραξενεύει κάποιους. Όταν ορισμένοι φωνάζουν το γνωστό: "Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι" είναι γιατί γνωρίζουν πολύ καλά το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται με τα μμε στην χώρα μας.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 17 Μάιος 2008, 11:05

Τώρα που είπες για τα καλά και άγια αυτά παιδιά που λέμε δημοσιογράφους (από στρεβλή αίσθηση της έννοιας "δημοσιογραφία" μάλλον :Ρ) , λέω να σταθώ στον πρώτο "άμεμπτο", άσπηλο κι αμόλυντο της ελληνικής δημοσιογραφίας... τον κύριο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο...

Αυτός έβγαλε την κα. Μαργαρίτη, απ'αυτόν την γνωρίσαμε όπως γνωρίσαμε και τη συγκεκριμένη μπινιά. Σωστός και κυριλέ ως εδώ ο Μάκης.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΧΝΑ ο εντιμότατος Ρομπέν των χαζών? :swear:

Σας δίνω μια μαντεψιά. Ούτε καν δύο! :wink:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
KaNt
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: KaNt

Ελληνική δικαιοσύνη

Δημοσίευση από KaNt » Σάβ 05 Ιούλ 2008, 09:50

Αυτός ήταν ο τίτλος σε ένα mail που έλαβα σήμερα και υπέθεσα ότι αξίζει να το ανεβάσω κι εδώ για να δουν άλλη μια φορά, ακόμη περισσότεροι, τα ρεζιλίκια μας. :thumbsdown:

"Η φιμωμένη είδηση του μήνα, που δεν προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση!!

Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.

Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ. Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!

Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων. Όμως, η προσωπική ασφάλεια του κου Καραμανλή φρόντισε να την απομακρύνει βίαια, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στο YouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη 'Embedding disabled by request').

Δυστυχώς η τηλεόραση μόνο ρόλο υπνωτισμού παρέχει στην κοινωνία μας. Το μόνο που δείχνουν και το μόνο που μαθαίνουμε είναι το DVD του Μάκη και ποιος θα γίνει παπάς στη θέση του παπά.

Αυτή η είδηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ επειδή το θέλουν τα συμφέροντα τους.

Δείτε το βίντεο εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=jglCyU8TPJw "
Δύο Πράγματα Γεμίζουν Την Ψυχή Με Όλο & Καινούριο & Μεγαλύτερο Θαυμασμό & Σεβασμό, Οσο Συχνότερα & Σταθερότερα Ασχολείται Μαζί Τους Ο Στοχασμός: Ο Έναστρος Ουρανός Που Βρίσκεται Από Πάνω Μου & Ο Ηθικός Νόμος Που Βρίσκεται Μέσα Μου
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 05 Ιούλ 2008, 10:48

Ευάκι μη σκάσεις τώρα που διαπιστώνεις ότι ήδη υπάρχει τόπικ σχετικό εδώ! :D Εδώ το'παθε ολόκληρη αντμίν (τρομάρα μου) αφού είχε ανοίξει ο Σείριος το τόπικ για τη Μαργαρίτη, και εγώ δεν το είχα δει και άνοιξα άλλο εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 951#p40951 με το ίδιο μέιλ που έλαβες κι εσύ, το οποίο βέβαια συνένωσα με το παρόν , όπως έκανα και με το δικό σου τώρα :wink:

Και φυσικά δεν θα'πρεπε να θαφτεί το θέμα.
Ωστόσο, το ΒΒC μέχρι ενός σημείου θα παρακολουθήσει κάτι που συμβαίνει στην Ελλάδα.
Μπας και ενημερωθήκαμε απ'τους δικούς μας "έγκριτους" δημοσιογραφάραρους για την εξέλιξη μετά απ'αυτό; Οχι βέβαια...
Ούτε ξέρουμε για την τύχη της αγαπητής κας Μαργαρίτη, που "ανταμείφθηκε" καλά για την εντιμότητά της!
Είναι που κάνουν το...καθήκον τους οι κύριοι. Το τι αισθάνονται ως καθήκον τους, (να ακολουθούν αυστηρές "γραμμές" ή να ενημερώνουν πραγματικά και ευσυνείδητα τον κόσμο) αφήνω να το κρίνει ο καθένας μόνος του

Σε ό,τι με αφορά λοιπόν, δεν άλλαξε τίποτα στη σκέψη μου από αυτό που είχα γράψει προ καιρού:

ΑρΕλα έγραψε:Τώρα που είπες για τα καλά και άγια αυτά παιδιά που λέμε δημοσιογράφους (από στρεβλή αίσθηση της έννοιας "δημοσιογραφία" μάλλον :Ρ) , λέω να σταθώ στον πρώτο "άμεμπτο", άσπηλο κι αμόλυντο της ελληνικής δημοσιογραφίας... τον κύριο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο...

Αυτός έβγαλε την κα. Μαργαρίτη, απ'αυτόν την γνωρίσαμε όπως γνωρίσαμε και τη συγκεκριμένη μπινιά. Σωστός και κυριλέ ως εδώ ο Μάκης.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΧΝΑ ο εντιμότατος Ρομπέν των χαζών? :swear:

Σας δίνω μια μαντεψιά. Ούτε καν δύο! :wink:
και συμπληρώνω μια μαντεψιά δική μου, για τους λόγους που οδήγησαν και τον κ. Τριανταφυλλόπουλο (που και καλά αποκαλύπτει τις λαμογιές) να θάψει κι εκείνος το θέμα...

Για τους ίδιους λόγους ίσως που δεν έβγαλε άχνα για την υποτιθέμενη ανεντιμότητα του Θέμου, μετά τη μέρα που εκείνος (ο άσπηλος, άμωμος και αμόλυντος ξέρετε-καθ'όλα έντιμος και σε καμιάααααααααα λαμογιά μπλεγμένος ) πούλησε το δικό του μερτικό στον κ. Μπόμπολα!
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Re: AΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΞΩ ΑΠ'ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ

Δημοσίευση από Dhmellhn » Σάβ 05 Ιούλ 2008, 13:02

Η κομματοκρατία των αχρείων έχει καταντήσει την ίδια την δημοκρατία γυναίκα ελευθερίων ηθών (για να μην αναφέρω τον χαρακτηρισμό). Επόμενο ήταν να ακολουθήσει και η δικαιοσύνη.

...and justice for all. :lol: :lol: :lol:
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”