Ο Άδωνις τα χώνει στη βουλή

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Ο Άδωνις τα χώνει στη βουλή

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 22 Ιουν 2008, 23:33

:xaxas: :lol:

(μόνο αυτά αρκούν. Στα υπόλοιπα με κάλυψε το ΣείριοΑστρο μας)
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
gambler
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από gambler » Δευ 23 Ιουν 2008, 01:44

Siriusastir έγραψε:...

Εσείς έχετε κάνει fun club για να καίτε την χώρα, και να πρωταγωνιστείτε σε οτιδήποτε ανθελληνικό, εμεις να μην κάνουμε ένα να βλέπουμε τον Αδωνι να σας κάνει τη ζωή δύσκολη;

Στον αντίλογο φαίνεται η μαγκιά bro...

Και δείχνετε επανειλλημένα με τις εθνομηδενιστικές σας εξάρσεις οτι δεν τον τραβάτε με τίποτα....
...
Έ όχι και οι αναρχικοί δεν είναι στην Βουλή...

:angel:
σσσσσσστττ !!! κρατησε το μυστικο , μη το μαθει ο μεταξας , παπαδοπουλος κλπ και σηκωθουν απο το ταφο τους :shock:
εκτος και αν εχουν μετεμψυχωθει σε καποιον βουλευτη του λαος και τα μαθαινουν απο πρωτο χερι ( φυσικα μπορει να εχετε ανακαλυψει και καποιες μεθοδους επικοινωνιας με τον αλλο κοσμο , οποτε οτι και να γινει αδικος ο κοπος ... )
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Δευ 23 Ιουν 2008, 03:20

Ότι είχα να πω το είπα Τεό.

Αναρχόκλωσσες προσοχή.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Clash » Δευ 23 Ιουν 2008, 03:49

Ότι είχα να πω το είπα Τεό.

Αναρχόκλωσσες προσοχή.

Το εύκολο είναι να τα γράφεις σε φόρουμ και να τα λες στον καθρέπτη του σπιτιού σου. Το δύσκολο είναι να πας να το πεις στην Μεσολογγίου. Αν το αποφασίσεις ρίξε πρώτα μια ενημέρωση στο φόρουμ για να έρθω να σε θαυμάσω. :P

Και καθότι αρχαιομαθής Σταυραετέ θα γνωρίζεις το ρητό...αμ' έπος αμ' έργον. :lol:
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Δευ 23 Ιουν 2008, 05:36

Είμαι ο τελευταίος που θα πω ότι η βλακεία είναι μονοπώλιο των ακροδεξιών. Απόδειξη τα όσα μετέφερε ο Ξενιτιάς, τα οποία είδε γραμμένα σε κάποιο άλλο site και ζητάει απαντήσεις. Φυσικά να ξεκαθαρίσω ότι αν ήταν για κάποιον άλλον από το ΛΑΟΣ δεν θα ασχολούμουν, όμως για τον Αδωνι θα κάνω εξαίρεση. Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια, περνάω στο ζουμί.
Δεν παρουσίασες όμως ποτέ, από τις 11 φορές που όπως λες και σου αρέσει να διαφημίζεις, οτι σου κάψανε το μαγαζί, έστω και μία έκθεση της πυροσβεστικής, για να δούμε τί γράφει....

Μήπως σε κάποια έκθεση γράφεται οτι οι πέτρες που υποτίθεται οτι σου σπάσανε τα τζάμια, αντί να έχουν κατεύθυνση απο έξω προς τα μέσα, είχαν από μέσα προς τα έξω;
Η πρακτική των επιθέσεων είναι να εισβάλουν πρώτα στο βιβλιοπωλείο, να βγάζουν έξω τους υπάλληλους και τους πελάτες και μετά να κάνουν ότι κάνουν. Συνεπώς αν οι πέτρες έχουν κατεύθυνση από μέσα προς τα έξω για να σπάσουν τα τζάμια δεν έχει καμιά σημασία. Ωστόσο από τις 11 επιθέσεις, οι πιο σοβαρές ήταν αυτή που έγινε πριν 2 εβδομάδες στο βιβλιοπωλείο και η περσινή στην Ελλ. Αγωγής. Τις υπόλοιπες φορές οι ζημιές δεν ήταν μεγάλες.
Αδωνι για να ξεκαθαριστούν ορισμένα πράγματα οφείλεις να εξηγήσεις τί σχέση έχει η διευθύντρια του περιοδικού σου "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ", με άτομο που έχει ηγετική θέση στο "Σύνδεσμο οπαδών της ΑΕΚ";
Η διευθύντρια του περιοδικού δεν έχει καμιά σχέση. Ο ίδιος ο Αδωνις είναι μέτοχος στο Blue Sky, όπου έχει εκπομπή η Ορίτζιναλ. Στο κτίριο, μάλιστα, που είναι η Ελλ. Αγωγή είναι και τα στούντιο του καναλιού και εκεί γνωρίστηκε με τον αρχηγό της ορίτζιναλ, τον Χατζηχρήστο. Σχέση με τον Χατζηχρήστο, πάντως, έχει μια κοπέλα που εργάζεται στην γραμματεία του Αδωνι. Αν τώρα τα είχαν από πριν και ο Χατζημούσιας (το καλλιτεχνικό του) μεσολάβησε στον Αδωνι για να τη πάρει στη δουλειά ο Αδωνις ή, εκεί γνωρίστηκε το ζεύγος Χατζημούσια δεν το γνωρίζω.
Αδωνι το ερώτημα γίνεται γιατί σε δημοσίευμα της έγκυρης και έγκριτης εφημερίδας ΑΞΙΑ στις 3-2-07, στη σελ.5, ο αναγνωρισμένου κύρους δημοσιογράφος Δ.Μπεκιάρης, γράφει για την "ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ-ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ.

Οτι απο βίντεο σε DVD που έχει το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, με υπουργό τότε τον Βύρωνα Πολύδωρα, προκύπτει οτι ένα πρόσωπο που είναι μέλος του "Συνδέσμου οπαδών της ΑΕΚ", ήταν πρωταγωνιστής σε πολλά επεισόδια με αναρχικούς.
Το ότι κάποιοι οργανωμένοι οπαδοί είναι και αναρχικοί δεν λέει τίποτα. Γιατί στους χώρους των οργανωμένων οπαδών υπάρχουν άτομα όλων των παρατάξεων. Οποια σύνδεση λοιπόν μπορεί να ειπωθεί ότι έχουν αναρχικοί και χούλιγκαν, το ίδιο μπορεί να λεχθεί και για σχέσεις ΝΔ-χούλιγκανς, ΠΑΣΟΚ – χούλιγκανς κτλ.
Αδωνι κάθε φορά που βρίσκεσαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ή σε δύσκολη κομματική θέση, για να ξεφύγεις επιδιώκεις τη δημοσιότητα και πάντα ξεφουρνίζεις οτι σου καίνε το μαγαζί...

Πώς γίνεται αυτό;

Ποιός ενεργεί ως "απο μηχανής θεός";

Μήπως-λέω μήπως- το "φροντίζουν" αυτό συγγενικά πρόσωπα του στενού επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, που έχουν σχέση με τους χούλιγκανς της ΑΕΚ;
Ανυπόστατη κατηγορία χωρίς καμιά απόδειξη. Αυτό λέγεται κοινώς συκοφαντία. Αλλωστε δεν είναι μόνο το βιβλιοπωλείο του Αδωνι που έχει δεχτεί επιθέσεις, αλλά και άλλων ακροδεξιών, του Γιαννάκενα, του Σχινά, του Κεραμυδά. Μήπως και αυτοί βάζουν χούλιγκανς; Είπαμε, τέτοια σενάρια ούτε η ΟΑΚΚΕ δεν βγάζει.
Ετσι και δημοσιότητα παίρνεις και από τις ασφαλιστικές εταιρείες τα οικονομάς και όπως λένε και κάτι κακές γλώσσες, παίρνεις και επιδότηση από την Ευρωπαϊκή ΄Ενωση - μέσω Καρατζαφέρη- οπότε έχεις κάθε λόγο να σου καίνε το μαγαζί τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο;
Ανοησίες. Τα πόσα παίρνει από τις ασφαλιστικές δεν το γνωρίζω, ενώ τα περί επιδότησης από την Ε.Ε είναι ένα ακόμη φανταστικό σενάριο χωρίς αποδείξεις. Εγώ ξέρω πως για να κατηγορήσεις κάποιον πρέπει να έχεις και αποδείξεις και τέτοιες δεν έχω δει να παρουσιάζονται.
Αδωνι αν συνδέονται άλλωστε (σύμφωνα με δημοσιεύμα της ΑΞΙΑΣ) αναρχικοί-χούλιγκανς-συνασπιστές, εσύ με τους συνασπιστές συμπλέεις, γιατί οι περισσότεροι απο αυτούς είναι άθεοι ή Δωδεκαθεϊστές.
Μόνο ο Πούτιν και ο Λιακόπουλος λείπουν…Γραφικότητες αναλόγου επιπέδου με το ότι οι αναρχικοί τα έχουν βρει με τον UCK.
Οπως δε σε αποκάλυψε στις 25-9-07 ο βουλευτής του Συνασπισμού Γρηγόρης Ψαριανός στην εκπομπή του MEGA "Πρωταγωνιστές", με το Σταύρο Θεοδωράκη, ΕΣΥ, ο Ψαριανός και ο Θανάσης Πλεύρης, είσαστε χρόνια παρέα στο δωδεκαθεϊσμό.
Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο για τον γιο του Πλεύρη. Για τον πατέρα του είναι άλλη ιστορία, αλλά κι αυτός δημόσια δηλώνει χριστιανός ορθόδοξος. Το ίδιο ισχύει και για τον Αδωνι, ο οποίος δηλώνει δημόσια ότι είναι χριστιανός ορθόδοξος. Αφού ο ίδιος αυτοπροσδιορίζεται έτσι θρησκευτικά, είναι αδύνατον να λέει ο καθένας πως δεν είναι αυτό που δηλώνει, αλλά κάτι διαφορετικό. Αν τώρα είναι κρυφοεθνικοί είναι δικός τους λογαριασμός. Ανοικτά εθνικός, πάντως, δηλώνει ο Σχινάς. Τώρα τι σόι εθνικός είναι που μετέχει σ’ ένα κόμμα που λέγεται ορθόδοξος συναγερμός, αφήνω να το κρίνει ο καθένας. Για μένα πάντως είναι ξεφτίλας.

Αυτά τα ολίγα για τις τρελές μπαρούφες που κυκλοφορούν δεξιά και αριστερά.
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Δευ 23 Ιουν 2008, 07:39

theo έγραψε:καμια ομαδα αναρχικων και κανενας αναρχικος δεν δινει αναφορα σε κανεναν για τις πραξεις του.
ο οικος ανοχης του αδωνη καηκε σαν αντιποινα για την φωτια στη βιλα.
οσο για τον κουντουρα που αναφερεσαι ειναι ο τυπος που κατηγορηθηκε οτι πρωτοστατησε στις 2 σφαλιαριτσες που εφαγε ο πολυζωγοπουλος.
η γνωμη μου για τον αδωνη ειναι γνωστη. ας παει το βιβλιοπωλειο του στο νταχαου.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
καλως ξανακαηκε
:shock: Τα πιστεύεις αυτά που λες;

Τί φταίει ο Άδωνις άμα οι αρχηγοί σας έχουν εσωτερικές έριδες και καίνε τη βίλλα για ξεκαθαρίσματα δικών τους λογαριασμών;

Όσο κι αν προσπαθείτε να χρεώσετε τις βλάκείες σας σε "εξωτερικούς εχθρούς" για να συσπειρωθείτε ξανά,η πραγματικότητα δεν αλλάζει.

Όσο για τον άλλο,δε λέγεται Κουντουράς,αλλά Κουνταρδάς.
Κι όταν είχε γίνει το περιστατικό οι περισσότερες συλλογικότητες του χώρου σου με την ιδεολογική αλλά και την ευρύτερη έννοια όχι μόνο δεν τους υποστήριζαν...αλλά τους αρνούνταν κιόλας! Έλεγαν ότι..."το καναν γαλάλια παιδιά"! Κι αυτό,επιδή ο ένας εκ των δύο,είχε διοριστεί στο δημόσιο με ρουσφέτι υπουργού της ΝΔ.
Μετά βέβαια,άλλαξε το τροπάρι και τα "γαλάζια παιδιά" που έκαναν την επίθεση που "αδίκως προσπαθούσαν να τη χρεώσουν στο χώρο σου",έγιναν "ήρωες" που "καλώς έκαναν ότι έκαναν" και "ν' αγιάσει το χέρι τους".
Αυτός είναι ο ανεύθυνος χώρος σου.
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 23 Ιουν 2008, 17:14

Σ'αυτό το σημείο θέλω να υποκλιθώ αυθορμήτως και ειλικρινώς στον φίλο Ιφικράτη

:worship: :worship: :worship:

Μιλάμε έδωσε δείγμα γραφής αντρός ΜΗ εμπαθούς
κι εγώ έδωσα τα ρέστα μου!

:worship: :worship: :worship: :worship:

Γιατί είναι ΣΠΑΝΙΟ αν όχι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΦΙΚΤΟ, (στις μέρες μας τουλάχιστον με τα μπουκω-κολλήματα) να βγαίνει κάποιος έξω απ'την ιδεολογική του διαδρομή, να την παραμερίζει, για να σταθεί αντικειμενικός και να υποστηρίξει κάποια δίκια όταν βλέπει άδικες ή ανυπόστατες βλακείες να εκστομίζονται για έναν άνθρωπο, ακόμα κι όταν αυτός ιδεολογικά είναι "αντίπαλός" του.

Προσκυνώ μεγάλε!
:worship: :rose:

(κι αυτό θα το'λεγα ακόμα κι αν υποστήριζες το δίκιο, για κάποιον που ιδεολογικά είναι δικός μου αντίπαλος)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Δευ 23 Ιουν 2008, 17:17

καταρχην ευχαριστω για την επισημανση.
κατα δευτερον μην μου απευθυνεις σε παρακαλω το λογο σε δευτερο ενικο.καλυτερα μην μου τον απευθυνεις καθολου.
και επειδη εισαι και πονηρος οταν μαζευτειτε για ρωτα τους συναγωνιστες σου τι εγινε στο βιτσι το 2002 και μετα να μιλησεις για ανευθυνοτητα του χωρου μου.
αν δεν σου πουνε επειδη εισαι μικρουλης θυμισε μου να σου στειλω οπτικο υλικο.
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Τετ 25 Ιουν 2008, 14:13

Και ποιος σου είπε ρε Τσιφ οτι όσοι δεν συμβαδίζουμε με τον εθνομηδενισμό σας είμαστε Εθνικοσοσιαλιστες; Δεν βαρεθήκατε την καραμελίτσα με τις ταμπελίτσες;

Όταν ο Ελληνισμός αρχηγέ είπε ΤΑ ΠΑΝΤΑ όλες οι άλλες ιδεολογίες δεν ειναι παρά γελοία κακέκτυπα και αναμασήματα. Ολες!
[img]http://i366.photobucket.com/albums/oo10 ... 2wr0-1.jpg[/img]

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 25 Ιουν 2008, 14:53

theo έγραψε:κριμα τοσοι εθνικοσοσιαλιστες πατριωτες εδω μεσα.
μαλλον δεν πρεπει να σας παιρνω και πολυ στα σοβαρα,ιντερνετ ειναι ας κανετε και εσεις το κομματι σας.
χαιρετε

Τεο, έσβησα αυτό το ποστ σου, γιατί μην έχοντας ρυθμίσει σωστά το "ρολόι" απ'το user control panel σου, εμφανίζεται συνέχεια ως τελευταίο ενώ δεν είναι. Θα το φτιάξω και μετά θα μπορείς να ποστάρεις κανονικά (αν θες βέβαια :Ρ)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 25 Ιουν 2008, 15:02

Siriusastir έγραψε:Και ποιος σου είπε ρε Τσιφ οτι όσοι δεν συμβαδίζουμε με τον εθνομηδενισμό σας είμαστε Εθνικοσοσιαλιστες; Δεν βαρεθήκατε την καραμελίτσα με τις ταμπελίτσες;

Όταν ο Ελληνισμός αρχηγέ είπε ΤΑ ΠΑΝΤΑ όλες οι άλλες ιδεολογίες δεν ειναι παρά γελοία κακέκτυπα και αναμασήματα. Ολες!
Είσαι νεόφερτη στα ΙΔΕΟ και λογικό είναι να μην έχεις καταλάβει ακόμα τις αντιλήψεις του καθένα ή κάποια μελανά σημεία στο κατά τα άλλα αγαπησιάρικο κλίμα μας... Όπως λογικότατο είναι να μην έχεις προλάβει ακόμα να σεργιανίσεις και να δεις όλες τις γωνιές μας...

Σε παραπέμπω σε πρόσφατη κόντρα μου με τον τεο...
http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 246#p51246

και ειδικά σ'αυτό το ανάρτημά μου --> http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 303#p51303 , στο οποίο, αν δεις τα σημεία στα οποία παραπέμπω, θα καταλάβεις πολύ καλά με ποιες λογικές αφορίζουμε και βάζουμε ταμπέλες, και ποια απίθανης έκτασης ανοησία οδηγεί κάποιους να θεωρούν τον πατριωτισμό συνώνυμο του ναζισμού, χωρίς να καταλαβαίνουν οι μωροί ότι εξισώνοντας/ταυτίζοντάς τον με τον πατριωτισμό, του προσδίδουν διάβολε τιμή που δεν του αξίζει! :swear:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Τετ 25 Ιουν 2008, 19:20

Έννοια σου και εκτος απο τα τοπικ που με παρέπεμψες, η τακτική τους να ανακατεύουν πράγματα ειναι γνωστή και διαδεδομένη, δεν με εξέπληξε ουτε την βλέπω πρώτη φορά.

Απλά μετά απο μια επιτυχημένη δοκιμή 10ετίας απο τον Τάπερμαν μεχρι σήμερα, αρχίζει πλέον και λιώνει η καραμελίτσα τους αυτή! :loco:

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 27 Ιουν 2008, 10:16

Αυτό το βίντεο του Σάκη συμπτωματικά το βρήκα, γιατί είναι από τα παλιά του και δεν μου τα είχε υποδείξει.

Συνυπογράφω αδίστακτα όλα όσα κατακεραυνώνει σ'αυτό.

Αυτό για μένα τα λέει ΑΨΟΓΑ σε ό,τι αφορά το Μακεδονικό... Είναι τρανή απόδειξη ότι ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδας είναι οι σύγχρονοι ΕΦΙΑΛΤΕΣ εκ των έσω.

Είναι και μια επιβεβαίωση αυτού που λέω συχνά, ότι δεν είναι η Ελλάδα που τρώει τα παιδιά της, αλλά κάποια απ'τα παιδιά της την κατασπαράσσουν ανηλεώς. :axer:

Όσοι διαφωνούν με τα λεγόμενά του εδώ, να μας τεκμηριώσουν με επιχείρημα παρακαλώ το λόγο της διαφωνίας τους, (και να'ναι λόγος, όχι ανυπόστατος ψόγος) αλλιώς θα είναι ασφαλές να υποθέσουμε πως το κάνουν χάριν διαφωνίας, επειδή προσκύνησαν τις ανεγκέφαλες ταμπέλες περί φασιστοειδούς διαδρομής και άλλα τέτοια χαριτωμένα ή επειδή απλά... (ακούστε επιχείρημα :dlol: ) δεν τους αρέσει η...τσιριχτή φωνή του! :cool:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Παρ 27 Ιουν 2008, 11:29

Εδώ λένε οτι καίει το βιβλιοπωλιο του επίτηδες, και προκαλεί ζημίες χιλιάδων ευρώ συνεχώς με αποτέλεσμα καμία ασφαλιστική πλεόν να μην τον δέχεται, τι νά λέμε τώρα...

Και φυσικά εννοείται οτι και τα άλλα βιβλιοπωλεία που έχουν κάψει κατα καιρούς απο άλλους εκδότες, και αυτοι κατά την λογική τους τα καίνε επίτηδες! :jerk:

Ποιος θα μου έλεγε οτι θα ξαναζούσαμε την χούντα στην Ελλάδα...

Οταν δεν τελειώνεις οριστικά και αμετάκλητα με κάποια ζητήματα του παρελθόντος, επιστρέφουν τα εγγόνια τους...

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 27 Ιουν 2008, 13:13

Siriusastir έγραψε:Εδώ λένε οτι καίει το βιβλιοπωλιο του επίτηδες, και προκαλεί ζημίες χιλιάδων ευρώ συνεχώς με αποτέλεσμα καμία ασφαλιστική πλεόν να μην τον δέχεται, τι νά λέμε τώρα...
Ε λογικό μετά από 10 βανδαλισμούς να μην τον αναλαμβάνει πλέον καμιά ασφαλιστική. Είπα και νωρίτερα ότι ήδη βρίσκεται στα δικαστήρια με την τελευταία που είχε και τον "εγκατέλειψε" ..χεχ
Και φυσικά εννοείται οτι και τα άλλα βιβλιοπωλεία που έχουν κάψει κατα καιρούς απο άλλους εκδότες, και αυτοι κατά την λογική τους τα καίνε επίτηδες! :jerk:
Λογική-γκαγκα συλλογική και iq ραδικιού. :loco:
Ποιος θα μου έλεγε οτι θα ξαναζούσαμε την χούντα στην Ελλάδα...
Μπροστά σ'αυτό μάτια μου, η χούντα ήτανε χαδάκι. Τουλάχιστον αυτοί είχαν κι έναν στοιχειώδη κώδικα ηθικής. Εδώ μιλάμε για άνευ προηγουμένου, καθαρόαιμα πρωτόγνωρο νοητικό φασισμό (το χείριστο είδος τελικά) , που κάνει ακόμα και τον χίτλερ να φαντάζει αγγελάκι :angel:
Οταν δεν τελειώνεις οριστικά και αμετάκλητα με κάποια ζητήματα του παρελθόντος, επιστρέφουν τα εγγόνια τους...
Καλή η ατάκα! την κρατάω :ups:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Παρ 27 Ιουν 2008, 13:25

Συμφωνώ και επαυξάνω.... :cool:

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Παρ 27 Ιουν 2008, 14:15

Πολύ σωστή η Σείριο-Αστηρ. Οι παππούδες μας έκαναν το λάθος και σταμάτησαν στο Μελιγαλά,για να τρέχουμε εμείς τώρα. Επίσης αν δεν το έχεις πληροφορηθεί η συμφωνία της Βάρκιζας έληξε. :D
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Παρ 27 Ιουν 2008, 15:37

Έληξε αλλά τι συνέπειες άφησε πίσω της είναι το θέμα.

Τι να πεις...παλιοκατάσταση! :wink:

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Παρ 27 Ιουν 2008, 17:57

Ευτυχώς η θολοκουλτούρα κολλάει ταμπέλες μόνο στον Αδωνι, γιατι για τις πολλές σχετικες δηλώσεις Θεοδωράκη στο παρελθόν δεν τους βλέπω να τολμάνε να τον πιάσουν στο στόμα τους. Και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν διαβάσει Ιων Δραγουμη, Μακρυγιάννη και Κωστή Παλαμά γιατί που να τολμήσουν εκει να επαναλαβουν τις γνωστές ταμπέλες τους. :clap: :wink:

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
gambler

Δημοσίευση από gambler » Παρ 27 Ιουν 2008, 22:11

Ο Αδωνις εδω κοπανιεται
1) για το οτι το οτι υπαρχουν καποιοι που ειναι εναντιοι στον εθνικισμο , στον μιλιταρισμο , στο ΝΑΤΟ
2) για να διαφημισει τη πραματεια του
γιατι για το ονομα δημοκρατια της μακεδονιας χλωμο το βρισκω . Εδω διεκδικει με μηνυσεις το δικαιωμα του αυτοπροσδιορισμου σαν ακραιφνους δεξιου και οχι ακροδεξιου , δεν θα αναγνωρισει σε αλλους το ιδιο δικαιωμα ?
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Σάβ 28 Ιουν 2008, 13:14

Iφικράτης έγραψε:Πολύ σωστή η Σείριο-Αστηρ. Οι παππούδες μας έκαναν το λάθος και σταμάτησαν στο Μελιγαλά,για να τρέχουμε εμείς τώρα.

Μου αρέσει που νομίζεις ότι ήτανε στο χέρι σας! :P
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Σάβ 28 Ιουν 2008, 13:16

gambler έγραψε:Ο Αδωνις εδω κοπανιεται
1) για το οτι το οτι υπαρχουν καποιοι που ειναι εναντιοι στον εθνικισμο , στον μιλιταρισμο , στο ΝΑΤΟ
γιατι για το ονομα δημοκρατια της μακεδονιας χλωμο το βρισκω . Εδω διεκδικει με μηνυσεις το δικαιωμα του αυτοπροσδιορισμου σαν ακραιφνους δεξιου και οχι ακροδεξιου , δεν θα αναγνωρισει σε αλλους το ιδιο δικαιωμα ?
Όσο ο Άδωνις "κοπανιέται για το ότι υπάρχουν κάποιοι που είναι ενάντια στο ΝΑΤΟ",άλλο τόσο ο Συνασπισμός έχει καθαρή τη φωλιά του απο το σκάνδαλο της SIEMENS. :lol: :lol: :lol:
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 28 Ιουν 2008, 15:44

Καταντάς ανιαρά (μέχρις δακρύων :crybaby: ) μονότονος.

Για τα υπόλοιπα που δεν κατάλαβες (με το τι ακριβώς καταπιάνεται ο Αδωνις) θ'αφήσω τη ΣείριοΑστρο να σου εξηγήσει, αν δε βαριέται και αυτή. Αν βαριούνται όλοι, μεγάλο παιδί είσαι, μπορείς να ξαναδείς και το βίντεο μπας και νιώσεις τελικά την κεντρική ιδέα.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Σάβ 28 Ιουν 2008, 15:59

ΑρΕλα έγραψε:
Καταντάς ανιαρά (μέχρις δακρύων :crybaby: ) μονότονος.

Για τα υπόλοιπα που δεν κατάλαβες (με το τι ακριβώς καταπιάνεται ο Αδωνις) θ'αφήσω τη ΣείριοΑστρο να σου εξηγήσει, αν δε βαριέται και αυτή. Αν βαριούνται όλοι, μεγάλο παιδί είσαι, μπορείς να ξαναδείς και το βίντεο μπας και νιώσεις τελικά την κεντρική ιδέα.
Δεν μπορείς να εξηγήσεις τίποτα σε κάποιον που ειναι αποφασισμένος να μην καταλάβει...

Μια χαρά τα πιάνουνε μην ανησυχείς, και ας κάνουν οτι δεν ακούνε.

Είπαμε...και κάποιοι άλλοι όπως έγραψα παραπάνω, για αυτά που λέει και ο Αδωνις έχουν μιλήσει, αλλά δεν τολμάνε αυτους να τους πιάσουν στο στόμα τους. :cool:

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
gambler

Δημοσίευση από gambler » Σάβ 28 Ιουν 2008, 22:25

ΑρΕλα έγραψε: Καταντάς ανιαρά (μέχρις δακρύων :crybaby: ) μονότονος.
Δεν χρειαζεται ενεργοποιηση περισσοτερων και σοβαροτερων επιχειρηματων σε κραυγες κλαυθμους και οδυρμους τηλεπλασιε και στην ανιαρα επαναλαμβανωμενη προβολη του απο μερους σου
Εχει και κεντρικη ιδεα ??? αυτο και αν ειναι ειδηση !!!
οπως ειδηση ειναι και η αποστρατεια σου :thumbsdown:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”