Ο Άδωνις τα χώνει στη βουλή

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Ο Άδωνις τα χώνει στη βουλή

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 06 Ιουν 2008, 18:50

Πρόσφατα κάηκε για 11η φορά το βιβλιοπωλείο του!

Καυτηριάζει το ΣΥΡΙΖΑ

δείτε το!

Το βήμα δικό σας
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
_MIXALIS_
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Re: Ο Άδωνις τα χώνει στη βουλή

Δημοσίευση από _MIXALIS_ » Παρ 06 Ιουν 2008, 20:42

Πρώτος όπως πάντα :thumb:
ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ.
Άβαταρ μέλους
TEUTAMOS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από TEUTAMOS » Σάβ 07 Ιουν 2008, 11:08

όπως επίσης εκάησαν βιβλία στον εκδοτικό οίκο "Πελασγό". Έτσι είναι αυτά όταν στον κέντρο δρουν ανεξέλεγκτα τετοια ταραχοποιά στοιχεία.
ΕΛΛΗΝΩΝΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣΑΘΗΝΑΙΟΙΜΑΡΑΘΩΝΙ
ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝΜΗΔΩΝΕΣΤΟΡΕΣΑΝΔΥΝΑΜΙΝ

...ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
Άβαταρ μέλους
alexandros
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από alexandros » Σάβ 07 Ιουν 2008, 21:49

απαράδεκτη ενέργεια που πρέπει να καταδικαστεί από το σύνολο του πολιτικού κόσμου
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει.
Βίκτωρ Ουγκώ

ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Άβαταρ μέλους
gambler
Ιδεογραφίτης με τα όλα του

Δημοσίευση από gambler » Κυρ 08 Ιουν 2008, 06:41

ΑρΕλα έγραψε:Πρόσφατα κάηκε για 11η φορά το βιβλιοπωλείο του!
Και λεω εγω τωρα ...
To κάθε τηλεοπτικό λεπτό διαφημισης , κοστιζει καποιες χιλιαδες γιουρια ...
Το να εχεις δωρεαν τηλεοπτικο χρονο καποιες ωρες σε ολα τα καναλια και να "κλαις" για το (ασφαλισμενο υποθετω) βιβλιοπωλειο σου διαφημιζοντας το ουσιαστικα , επιχειρηματικα ειναι μια παρα πολυ καλη και εξυπνη κινηση . :ups:
ΑρΕλα έγραψε: Καυτηριάζει το ΣΥΡΙΖΑ
Εχει δικιο ... εντελως λαθος η αποψη του Συνασπισμου ( το προτιμω απο το ΣΥΡΙΖΑ) να μην παει Μοσχα για να μην ειναι σε ιδιο αεροπλανο με επιχειρηματιες ... Επρεπε να πουν δεν παμε γιατι δεν ταξιδευουμε στο ιδιο αεροπλανο με τον Γεωργιαδη. Κατα τα αλλα οι γνωστες εθνικιστικες κορωνες ( αληθεια εσυ που ξερεις , ειναι μηπως και βασιλικος ? ) και υπερμετρη πατριδοκαπηλια διανθισμενη και με ολιγον ( οπως λεγαμε παλιοτερα ολιγη απο γιουβετσι ) απο εμφυλιο ...
Και για να σοβαρευτουμε λιγακι , η (ανανεωτικη ) αριστερα ειχε το θαρος να πει το "συντροφοι ευτυχως ηττηθηκαμε " , η δεξια ομως ειτε λαικη ( οχι αγορα ) ειτε (νεο)φιλελευθερη ειτε κεντροαλληθωριζουσα δεξια και αριστερα , ποτε εκανε την αυτοκριτικη της ,αναλαμβανοντας τις ευθυνες της διακυβερνησης του Ελληνικου κρατους απο την ιδρυση του μεχρι σημερα , για το μπαχαλο που επικρατει ?
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 08 Ιουν 2008, 09:26

gambler έγραψε:Και λεω εγω τωρα ...
To κάθε τηλεοπτικό λεπτό διαφημισης , κοστιζει καποιες χιλιαδες γιουρια ...
Το να εχεις δωρεαν τηλεοπτικο χρονο καποιες ωρες σε ολα τα καναλια και να "κλαις" για το (ασφαλισμενο υποθετω) βιβλιοπωλειο σου διαφημιζοντας το ουσιαστικα , επιχειρηματικα ειναι μια παρα πολυ καλη και εξυπνη κινηση .
Και αντιλέω εγώ τώρα...

α/Ο τηλεοπτικός χρόνος όχι μόνο δίδεται δωρεάν σε κάποια πολιτικά πρόσωπα (που τους κάνουν τρελά νούμερα τα οποία επίσης φέρνουν τρελά γιούρια... :loco: ) αλλά κάνουν και τεμενάδες στα πρόσωπα αυτά για να τον πάρουν.

β/ (λάθος υποθέτεις) μετά από τόσες καταστροφές που υπέστη το συγκεκριμένο κατάστημα, δεν δέχεται καμία ασφαλιστική να τον καλύψει. Για την ΠΡΟ-προηγούμενη ζημιά (στην προηγούμενη ήταν ανασφάλιστος) βρίσκεται ήδη στα δικαστήρια.

γ/ δεν "κλαίει" για το βιβλιοπωλείο του. Στιλιτεύει τη λειτουργία της πολιτείας που δεν παράσχει στοιχειώδη προστασία σε έναν βουλευτή, (πόσο μάλλον σε απλό πολίτη), εκφράζει την αγανάκτησή του (φυσιολογικότατα όπως κάθε άνθρωπος στη θέση του) και κατακεραυνώνει τους δήθεν δημοκράτες της συμφοράς που προβαίνουν σε τέτοιες...ανωτέρου επιπέδου ενέργειες, μονίμως και επαναλαμβανόμενα χωρίς να υπάρξει ποτέ έστω και μια σύλληψη για τα μάτια βρε αδερφέ.

Κατά τα λοιπά, ναι. Θα συμφωνήσω πως κάνει έξυπνες κινήσεις.
Οι έξυπνες κινήσεις, από έξυπνους ανθρώπους γίνονται. :lol:

Καλημέρα σας. :D
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
gambler

Δημοσίευση από gambler » Κυρ 08 Ιουν 2008, 10:33

ΑρΕλα έγραψε:
Και αντιλέω εγώ τώρα...

α/Ο τηλεοπτικός χρόνος όχι μόνο δίδεται δωρεάν σε κάποια πολιτικά πρόσωπα (που τους κάνουν τρελά νούμερα τα οποία επίσης φέρνουν τρελά γιούρια... :loco: ) αλλά κάνουν και τεμενάδες στα πρόσωπα αυτά για να τον πάρουν.

β/ (λάθος υποθέτεις) μετά από τόσες καταστροφές που υπέστη το συγκεκριμένο κατάστημα, δεν δέχεται καμία ασφαλιστική να τον καλύψει. Για την ΠΡΟ-προηγούμενη ζημιά (στην προηγούμενη ήταν ανασφάλιστος) βρίσκεται ήδη στα δικαστήρια.

γ/ δεν "κλαίει" για το βιβλιοπωλείο του. Στιλιτεύει τη λειτουργία της πολιτείας που δεν παράσχει στοιχειώδη προστασία σε έναν βουλευτή, (πόσο μάλλον σε απλό πολίτη), εκφράζει την αγανάκτησή του (φυσιολογικότατα όπως κάθε άνθρωπος στη θέση του) και κατακεραυνώνει τους δήθεν δημοκράτες της συμφοράς που προβαίνουν σε τέτοιες...ανωτέρου επιπέδου ενέργειες, μονίμως και επαναλαμβανόμενα χωρίς να υπάρξει ποτέ έστω και μια σύλληψη για τα μάτια βρε αδερφέ.

Κατά τα λοιπά, ναι. Θα συμφωνήσω πως κάνει έξυπνες κινήσεις.
Οι έξυπνες κινήσεις, από έξυπνους ανθρώπους γίνονται. :lol:

Καλημέρα σας. :D
Kαι ξανα - ματα - λεω εγω τωρα ...
α)Τα πολιτικα προσωπα , οσο και αν το θελουν , σε αυτες τις εμφανισεις δεν προμοταρουν ( αμεσα τουλαχιστον ) τη πραματεια τους οπως ο εν λογω κυριος . Δεν αντιλεγω για τους πολιτικους με τις τρελες τηλεθεασεις , σημασια εχει ομως αν αυτες οφειλονται στον πολιτικο τους λογο η σε αλλες αιτιες . Τον Ψωμιαδη ας πουμε ... που τον κατατασεις ... :cool: Τρελα γιουρια εφερνε για ενα διαστημα και η Βροχοπουλου :D

β) Και ετσι μια χαρα ειναι ... ζημιες που περνανε στα εξοδα , διαφημηση δωρεαν πολλαπλασια των ζημιων ... :roll: συμφερει ... :cool:

γ) Οι δακρυβρεχτες αναφορες ( τυφλα ναχει η Μαρθα Βουρτση) για το πως εγινε το βιβλιοπωλειο και τις δυσκολιες των πετρινων χρονων , αλλα μου δειχνουν . Οσο για τους δημοκρατες της συμφορας ... δεν θα εκπλαγω αν εχουν ιδεολογικη συγγενεια με αυτα που καινε η αν δεν εχουν καν ιδεολογια ... βλεπεις εχω ζησει αρκετες προβοκατσιες οπως και επιχειρηματικα τερτιπια ...

Κατα τα λοιπα θα συμφωνησω μαζι σου . Για αυτους που εκπροσωπει μια χαρα ειναι , εμενα δεν μου πεφτει λογος :lol:
Καλο σας μεσημερι :D
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 08 Ιουν 2008, 11:27

άντε να τα ξανα-ματα-ματα-πω
α)Τα πολιτικα προσωπα , οσο και αν το θελουν , σε αυτες τις εμφανισεις δεν προμοταρουν ( αμεσα τουλαχιστον ) τη πραματεια τους οπως ο εν λογω κυριος
Την πραμάτεια του την προμοτάρει το αδέρφι στο Τηλεάστυ που- παρά το γεγονός ότι δεν το βλέπεις εσύ- όλως παραδόξως το βλέπουν αρκετοί, και δη αυτοί που θα ενδιαφερθούν ν'αγοράσουν βιβλία. (οι...άλλου τύπου κουλτουριάρηδες, γιου νόου... :loco: ) Άλλωστε αναφέρεται απλά στο βιβλιοπωλείο του (στα άλλα κανάλια όταν σκούζει για τις επιθέσεις) κι όχι στο είδος των βιβλίων που πασάρει (που μπάι δε γουέι, αν σε πιάσει καμιά κρίση ευρυμάθειας, θα σου συνιστούσα κάποιες απ'τις εκδόσεις του ως πραγματικούς θησαυρούς γνώσεων).
Στα γκριζοπράσινα και πανέμορφα ματάκια μου λοιπόν, δεν ευσταθεί το επιχειρημά σου σου ότι κάνει μάρκετινγκ. :xaxas:

Αυτό που κάνει είναι όντως ενοχλητικό σε πολλά αυτιά, :loco: αλλά το βρίσκω λίγο άχαρο να του προσάπτονται άλλα επειδή δε μπορούμε να αποδυνωμώσουμε επί της ουσίας το έρεισμά του.

Δεν αντιλεγω για τους πολιτικους με τις τρελες τηλεθεασεις , σημασια εχει ομως αν αυτες οφειλονται στον πολιτικο τους λογο η σε αλλες αιτιες . Τον Ψωμιαδη ας πουμε ... που τον κατατασεις ... :cool: Τρελα γιουρια εφερνε για ενα διαστημα και η Βροχοπουλου :D
Θα συμφωνήσω στο ένα σκέλος. Ο (μπαγιάτικος) άρτος και τα (ανεγκέφαλα) θεάματα έχουν αποχαυνώσει πολλούς στον καναπέ τους οι οποίοι ανταμείβουν τις σαβούρες με νούμερα. Θα διαφωνήσω κάθετα στο βαθμό που υπονοείς ότι ο "εν λόγω κύριος" (όπως τον αναφέρεις) έχει οιαδήποτε σχέση και συνάφεια με τα μηνύματα που μεταδίδουν οι ρούλες, μπούλες, ψωμιαδούλες και οι παρεμφερείς στα κανάλια.

Θα σε καλέσω να εστιάσεις λίγο στον πολιτικό του λόγο, όσο πατάει η γάτα δηλαδή... τόσο, ώστε να μπορέσεις να μου καταδείξεις με τα εργαλεία της λογικής και της διαλεκτικής ότι αυτός (ο πολιτικός του λόγος) είναι σαθρός και φαύλος και σε ποια σημεία είναι δηλαδή. Αν το καταφέρεις τεκμηριώνοντας το επιχείρημα με συγκεκριμένη θέση κι όχι με δαιμονοποιήσεις, θα είμαι απ'τις πρώτες "οπαδούς" της τζογαδόρικης λογικής σου και θα του βάλω :thumbsdown: - μείον. Ως τότε, επίτρεψέ μου να του αποδίδω ένα δαγκωτό ΣΥΝ :ups: (ξέρεις το + σύμβολο, όχι συνασπιζόμενη φυσικά :loco: )
Και ετσι μια χαρα ειναι ... ζημιες που περνανε στα εξοδα , διαφημηση δωρεαν πολλαπλασια των ζημιων ... :roll: συμφερει ... :cool:
Ο Χριστιανός δε δήλωσε ποτέ πως δεν είναι επιχειρηματίας. Αυτή τη δουλειά έκανε και πριν μπει στη βουλή.
Το τι περνάει στα έξοδα βέβαια παίζεται αν βοηθάει πλέον, με δεδομένη την συντριπτική και ολοκληρωτική καταστροφή που υπέστη αυτή τη φορά. Θα σου'λεγα αν είναι να καταπιαστείς με τα οικονομικά των πολιτικών, ν'αφήσεις τον συγκεκριμένο τελευταίο, γιατί το άτομο είναι αυτοδημιούργητο και δεν τα πήρε από μπαμπάδες ούτε είναι από τζάκι. Αν είναι να μπεις σ'αυτό το τριπάκι, κοίτα να ομφαλοσκοπήσεις πρώτα άλλους... "εθνοπατέρες" μας με...χμ... κύρος και τρελά περιουσιακά στοιχεία που δεν ξέρουμε αλλά υποψιαζόμαστε από πού προέρχονται... (από μίζες μέχρι αρχαία...ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε :loco: )

γ) Οι δακρυβρεχτες αναφορες ( τυφλα ναχει η Μαρθα Βουρτση) για το πως εγινε το βιβλιοπωλειο και τις δυσκολιες των πετρινων χρονων , αλλα μου δειχνουν .
Έχει τύχει να δω φωνασκούσες αναφορές του (και δικαίως φωνασκούσες κατ'εμέ), δακρύβρεχτες όχι. Για πες, για πες... ενδιαφέρον μου κάνει. :shock: Ή εγώ έχω χάσει επεισόδια, ή εσύ εισέπραξες στρεβλά αυτό που θέλησε να επικοινωνήσει.

Οσο για τους δημοκρατες της συμφορας ... δεν θα εκπλαγω αν εχουν ιδεολογικη συγγενεια με αυτα που καινε η αν δεν εχουν καν ιδεολογια ... βλεπεις εχω ζησει αρκετες προβοκατσιες οπως και επιχειρηματικα τερτιπια ...
Αυτή τη διαδρομή δεν την αντελήφθην καθόλου μα καθόλου η ξανθιά.
Μπορείς να γίνεις πιο σαφής? :shock:

Κατα τα λοιπα θα συμφωνησω μαζι σου . Για αυτους που εκπροσωπει μια χαρα ειναι , εμενα δεν μου πεφτει λογος :lol:
Αφού πρώτα δηλώσω χωρίς φόβο και πάθος πως αν ο τύπος ήταν αρχηγός στο κόμμα που τώρα υπηρετεί θα το ψήφιζα αδίστακτα (ενώ τώρα με τους σφιχτούς εναγγαλισμούς του χοντρού με τον άλλο χοντρό το αποκλείω εκ προοιμίου πλέον) θα ήθελα να μου έλεγες τι άνθρωποι είναι αυτοί που πιστεύεις ότι εκπροσωπεί.
Και μια και θα μπεις (αν μπεις) στη λογική να το αναπτύξεις λίγο, θα ήθελα να μου επισημάνεις συγκεκριμένα ερείσματα, επιχειρήματα, θέσεις και διαδρομές του που εσένα προσωπικά δεν θα σε εκπροσωπούσαν με τίποτα. Ε? μπορείς ή λόγια του αέρα λέμε για να'χουμε να απορρίπτουμε χάριν απόρριψης?
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
gambler

Δημοσίευση από gambler » Κυρ 08 Ιουν 2008, 12:46

ΑρΕλα έγραψε: Και μια και θα μπεις (αν μπεις) στη λογική να το αναπτύξεις λίγο, θα ήθελα να μου επισημάνεις συγκεκριμένα ερείσματα, επιχειρήματα, θέσεις και διαδρομές του που εσένα προσωπικά δεν θα σε εκπροσωπούσαν με τίποτα. Ε? μπορείς ή λόγια του αέρα λέμε για να'χουμε να απορρίπτουμε χάριν απόρριψης?
Τι με βαζεις να κανω καλοκαιριατικα Κυριακατικα και μεσημεριατικα ... :evil:
Θα σου απαντησω λοιπον χωρις να εστιασω σε πολιτικο λογο του εν λογω κυριου γιατι απλα δεν θεωρω οτι ο λαικισμος ειναι πολιτικος λογος ( και μη μου πεις να δειξω τον λαικισμο του γιατι δεν εχω διαθεση για κολοκυθιά)
Οσο για τους δημοκρατες της συμφορας ... δεν θα εκπλαγω αν εχουν ιδεολογικη συγγενεια με αυτα που καινε η αν δεν εχουν καν ιδεολογια ... βλεπεις εχω ζησει αρκετες προβοκατσιες οπως και επιχειρηματικα τερτιπια ...

Αυτή τη διαδρομή δεν την αντελήφθην καθόλου μα καθόλου η ξανθιά.
Μπορείς να γίνεις πιο σαφής?
Εννοω οτι η πολιτικη ζωη ειναι γεματη απο προβοκατσιες οπου αστυνομικοι παριστανουν τους αναρχικους για παραδειγμα
για τα επιχειρηματικα τερτιπια τωρα ... επειδη δεν μπορω να αποδειξω κατι και δεν θελω να ειμαι αδικος αφηνοντας να αιωρουνται αστηρικτες κατηγοριες , δεν θελω να επεκταθω. Εχω μαθει ομως ( οπως και εσυ φανταζομαι ) οτι πολλες φορες τα πραγματα δεν ειναι οπως φαινονται επιδερμικα ( αληθεια ο Σφηνιας αυτοκτονησε ... ? ο μηχανολογος της Βονταφον τοτε με τις υποκλοπες ? ) . Εισαι βεβαιη για παραδειγμα οτι μια φωτια σε μια επιχείρηση ειναι παντα τυχαια η αποτελεσμα δολιοφθορας και οχι συγκαλυψη καποιων παρανομιων ? Επαναλαμβανω οτι δεν εχω αποδειξεις για κατι τετοιο , ομως δεν ειναι της λογικης μου να απορριπτω υποθεσεις ( οχι μονο συγκεκριμενα , αλλα και σε πολλα αλλα )
Την πραμάτεια του την προμοτάρει το αδέρφι στο Τηλεάστυ που- παρά το γεγονός ότι δεν το βλέπεις εσύ- όλως παραδόξως το βλέπουν αρκετοί, και δη αυτοί που θα ενδιαφερθούν ν'αγοράσουν βιβλία. (οι...άλλου τύπου κουλτουριάρηδες, γιου νόου... ) Άλλωστε αναφέρεται απλά στο βιβλιοπωλείο του (στα άλλα κανάλια όταν σκούζει για τις επιθέσεις) κι όχι στο είδος των βιβλίων που πασάρει (που μπάι δε γουέι, αν σε πιάσει καμιά κρίση ευρυμάθειας, θα σου συνιστούσα κάποιες απ'τις εκδόσεις του ως πραγματικούς θησαυρούς γνώσεων).
Στα γκριζοπράσινα και πανέμορφα ματάκια μου λοιπόν, δεν ευσταθεί το επιχειρημά σου σου ότι κάνει μάρκετινγκ.
Αυτό που κάνει είναι όντως ενοχλητικό σε πολλά αυτιά, αλλά το βρίσκω λίγο άχαρο να του προσάπτονται άλλα επειδή δε μπορούμε να αποδυνωμώσουμε επί της ουσίας το έρεισμά του.
μα πραματεια ειναι το βιβλιοπωλειο !!! το ειδος των βιβλιων που πασαρει δεν ενδιαφερει . και αρλεκυν να βαλει μετα απο καποιο καιρο θα το αγοραζουν (... οι άλλου τύπου κουλτουριάρηδες, γιου νόου... ) :loco:
Οσο για το τι θησαυρος γνωσεων ειναι οι αναλυσεις για τη ομαδα Ε η οι "αποδειξεις" για την σχεση των αρχαιων Ελληνων με τα (διαχρονικα) UFO , επιτρεψε μου να εχω την αποψη μου.
Τα γκριζοπρασινα και πανεμορφα ματακια σου λοιπον με αλλες συνθηκες θα υπεθετα οτι ειναι κουρασμενα και ξενυχτισμενα για αυτο δεν βλεπουν και τοσο μακρυα . Ομως επειδη διακρινω οτι κανουν φοκους πολυ εντονα , θα ελεγα οτι καλο ειναι να ανοιξουν λιγο το πεδιο :D .
Ο Χριστιανός δε δήλωσε ποτέ πως δεν είναι επιχειρηματίας. Αυτή τη δουλειά έκανε και πριν μπει στη βουλή.
Το τι περνάει στα έξοδα βέβαια παίζεται αν βοηθάει πλέον, με δεδομένη την συντριπτική και ολοκληρωτική καταστροφή που υπέστη αυτή τη φορά. Θα σου'λεγα αν είναι να καταπιαστείς με τα οικονομικά των πολιτικών, ν'αφήσεις τον συγκεκριμένο τελευταίο, γιατί το άτομο είναι αυτοδημιούργητο και δεν τα πήρε από μπαμπάδες ούτε είναι από τζάκι. Αν είναι να μπεις σ'αυτό το τριπάκι, κοίτα να ομφαλοσκοπήσεις πρώτα άλλους... "εθνοπατέρες" μας με...χμ... κύρος και τρελά περιουσιακά στοιχεία που δεν ξέρουμε αλλά υποψιαζόμαστε από πού προέρχονται... (από μίζες μέχρι αρχαία...ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε ) .
Εδω κανεις ενα λαθος και ισως εχω ευθυνη γιατι δεν εκανα σαφες πουθενα πως εχω σκοπο να υπερασπιστω την τιμη του πολιτικου κοσμου . Ειμαι λοιπον ο τελευταιος που θα κανω κατι τετοιο - ελαχιστων εξαιρεσεων ( ο Κυρκος και ο Γλεζος ειναι μερικες απο αυτες που μου ερχονται στο μυαλο μου). Επειδη λοιπον η γνωστη οικογενεια επαιρνε δωρα απο τηλεφωνικα κεντρα μεχρι αγαλματα και οπλα , δεν σημαινει οτι ολοι οι αλλοι ειναι υπερανω κριτικης γιατι ενδεχομενως εχουν κανει λιγοτερα. Αλλωστε δεν ειμαι κατα της επιχειρηματικοτητας , αρκει να μην βαφτιζεται το κρεας ψαρι και να μην γινεται εκμεταλλευση αξιωματος υπερ της επιχειρηματικης δραστηριοτητας.
Και εγω αυτοδημιουργητος ειμαι , δεν πηρα τπτ απο κληρονομια και δεν ειμαι και απο τζακι ... θα αναλαβεις προμοτερ μου ? :loco:
Έχει τύχει να δω φωνασκούσες αναφορές του (και δικαίως φωνασκούσες κατ'εμέ), δακρύβρεχτες όχι. Για πες, για πες... ενδιαφέρον μου κάνει. Ή εγώ έχω χάσει επεισόδια, ή εσύ εισέπραξες στρεβλά αυτό που θέλησε να επικοινωνήσει. .
Τωρα περιμενεις να σου πω καναλι , ημερομηνια , ωρα της παρουσιασης ? μπορεις να βασιστεις στα λεγομενα μου ( αν θελεις φυσικα) θεωροντας οτι μπορω να καταλαβω τι λεει καποιος που στατιστικα απευθυνεται σε ανθρωπους με χαμηλο και μεσο μορφωτικο επιπεδο ( και δεν ειναι μομφη αυτο ουτε ελιτισμος ) .

+4ρουμιτισα στη διαθεση σου για οτι επιπλεον :D
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Κυρ 08 Ιουν 2008, 18:58

Ομολογώ ότι ήταν καυστικός ο λόγος του Γεωργιάδη και αποστόμωσε αρκετούς που επιβουλεύονται τα δίκαια του έθνους μας.
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 08 Ιουν 2008, 23:42

gambler έγραψε:
ΑρΕλα έγραψε: Και μια και θα μπεις (αν μπεις) στη λογική να το αναπτύξεις λίγο, θα ήθελα να μου επισημάνεις συγκεκριμένα ερείσματα, επιχειρήματα, θέσεις και διαδρομές του που εσένα προσωπικά δεν θα σε εκπροσωπούσαν με τίποτα. Ε? μπορείς ή λόγια του αέρα λέμε για να'χουμε να απορρίπτουμε χάριν απόρριψης?
Τι με βαζεις να κανω καλοκαιριατικα Κυριακατικα και μεσημεριατικα ... :evil:
Θα σου απαντησω λοιπον χωρις να εστιασω σε πολιτικο λογο του εν λογω κυριου γιατι απλα δεν θεωρω οτι ο λαικισμος ειναι πολιτικος λογος ( και μη μου πεις να δειξω τον λαικισμο του γιατι δεν εχω διαθεση για κολοκυθιά)

Αν και δε μ'αρέσει να ξαναβάζω φράσεις μου που προείπα, εδώ αφήνω ως έχει το τι σου ζήτησα και πώς ανταποκρίθηκες σ'αυτό , για να φανεί το πασιφανές σ'όλο του το μεγαλείο. Ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ συγκεκριμένα επιχειρήματα και αιτιάσεις που θα απεδείκνυαν το σαθρό του πολιτικού λόγου του ατόμου.
Έχεις μονάχα μια ιδιάζουσα μορφή φασιστικής προκατάληψης και το μόνο που προβάλλεις είναι η γνωστή, ανούσια και κενή περιεχομένου καραμέλα-ορολογία του συρμού "λαϊκισμός". Πολλοί νομίζετε ότι πετώντας τη σαν χαρακτηρισμό, στηρίζετε κάποιο "σοβαρό" επιχείρημα στο να ακυρώστε τον άλλον και καθαρίσατε. Κούνια που σας κούναγε κι ήτανε και αιώρα :loco:

Εννοω οτι η πολιτικη ζωη ειναι γεματη απο προβοκατσιες οπου αστυνομικοι παριστανουν τους αναρχικους για παραδειγμα
για τα επιχειρηματικα τερτιπια τωρα ... επειδη δεν μπορω να αποδειξω κατι και δεν θελω να ειμαι αδικος αφηνοντας να αιωρουνται αστηρικτες κατηγοριες , δεν θελω να επεκταθω.

Πού να επεκταθείς... Εύκολο είναι? Κι εσύ ακόμα νιώθεις πως η παραφιλολογία παράγινε βλακεία στο μέτρο των πολιτικών συζητήσεων που διεξάγονται στην καθημερινότητά μας.

Εχω μαθει ομως ( οπως και εσυ φανταζομαι ) οτι πολλες φορες τα πραγματα δεν ειναι οπως φαινονται επιδερμικα ( αληθεια ο Σφηνιας αυτοκτονησε ... ? ο μηχανολογος της Βονταφον τοτε με τις υποκλοπες ? ) . Εισαι βεβαιη για παραδειγμα οτι μια φωτια σε μια επιχείρηση ειναι παντα τυχαια η αποτελεσμα δολιοφθορας και οχι συγκαλυψη καποιων παρανομιων ? Επαναλαμβανω οτι δεν εχω αποδειξεις για κατι τετοιο , ομως δεν ειναι της λογικης μου να απορριπτω υποθεσεις ( οχι μονο συγκεκριμενα , αλλα και σε πολλα αλλα )
Παραδόξως εδώ συγκλίνουμε. Μόνο που έχω την αίσθηση ότι εγώ κατανοώ βαθύτερα και εκτενέστερα τις "πουστιές" που εξυφαίνονται, καθώς και τους λόγους που προκύπτουν καταστάσεις φαινομενικά "ανεξήγητες".

μα πραματεια ειναι το βιβλιοπωλειο !!! το ειδος των βιβλιων που πασαρει δεν ενδιαφερει . και αρλεκυν να βαλει μετα απο καποιο καιρο θα το αγοραζουν (... οι άλλου τύπου κουλτουριάρηδες, γιου νόου... ) :loco:
Οσο για το τι θησαυρος γνωσεων ειναι οι αναλυσεις για τη ομαδα Ε η οι "αποδειξεις" για την σχεση των αρχαιων Ελληνων με τα (διαχρονικα) UFO , επιτρεψε μου να εχω την αποψη μου.
Τα γκριζοπρασινα και πανεμορφα ματακια σου λοιπον με αλλες συνθηκες θα υπεθετα οτι ειναι κουρασμενα και ξενυχτισμενα για αυτο δεν βλεπουν και τοσο μακρυα . Ομως επειδη διακρινω οτι κανουν φοκους πολυ εντονα , θα ελεγα οτι καλο ειναι να ανοιξουν λιγο το πεδιο :D .

Τράβα λίγο εδώ http://www.georgiadesbooks.com/home.php?cat=5 και θα δεις τα εξής:

Βιβλία εκδόσεων Γεωργιάδη

Λεξικά

Αποσυμβολισμός

Αρχαίοι Συγγραφείς ( 119 Προϊόντα )

Ιστορία ( 10 Προϊόντα )

Μελέτες ( 14 Προϊόντα )

Ελληνική γλώσσα ( 16 Προϊόντα )

Φιλοσοφία

Θρησκεία

Λαογραφία

Αρχαιολογία

Αγνωστα και μυστήρια της αρχαιότητος

Παιδική Λογοτεχνία

Επιστήμες

Λογοτεχνία

ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑ/ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΕΞΟΥΣΙΑΣΜΟΣ

Και για να σου οπτικοποιήσουμε και λιγάκι την..."πραμάτεια" (με κάποια που είχα τη χαρά να διαβάσω μέσω του αδερφού μου που τα αγόρασε)

Αισχύλου Προμηθέας Δεσμώτης Εικόνα
Αριστοτέλους Αθηναίων Πολιτεία Εικόνα
Αριστοτέλους Ηθικά Νικομάχεια Εικόνα
Διογένους Λαερτίου Βίοι Φιλοσόφων Εικόνα
Η Γένεσις του Λόγου (Από την Γραμμική Β' στην καθομιλουμένη των Ελλήνων και του κόσμου) Εικόνα

(Έβαλα μερικά - πολύ μικρό δείγμα- μη θεωρηθώ και επίσημη promoter του :loco: - αλλά αρκετά ελπίζω για να πάρεις μια ιδέα και να μην λες πράγματα ανυπόστατα)

Οπότε τρεις πιθανότητες που παίζουν εδώ. α/ Ή πραγματικά πιστεύεις πως τα παραπάνω σχετίζονται με :ufo: εψιλονιστικές θεωρίες και παρεμφερών διαδρομών κλπ, (οπότε παίζει ψιλοπαράκρουση) ή β/ έχεις κάκιστη πληροφόρηση (από κριτήριο αξιολόγησης πώς πάμε αλήθεια? :Ρ) για το περιεχόμενο και την ποιότητα των παραπάνω εκδόσεων ή γ/ εγώ μιλάω τόση ώρα για τον Αδωνι κι εσύ απαντάς για το Λιακόπουλο. :loco: :xaxas:

Κατά τα λοιπά (εκ των γραφομένων σου) το βιβλιοπωλείο έχει "πραμάτεια" (αν θες να λες έτσι τα βιβλία) δεκτό. Δεν είναι όμως το ίδιο πραμάτεια. Και όπως προείπα, δεν έχει ανάγκη να κάνει μάρκετινγκ, δεδομένου ότι είναι πασίγνωστο (σε όλους ΚΑΙ αυτούς που τον απεχθάνονται όπως εσύ καλή ώρα) και είναι εδραιωμένο πλέον.

Ομως επειδη διακρινω οτι κανουν φοκους πολυ εντονα , θα ελεγα οτι καλο ειναι να ανοιξουν λιγο το πεδιο :D
Περίεργο, ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο θα αντέτεινα κι εγώ για τα δικά σου κοινότυπα καστανά, αλλά πανέξυπνα, παμπόνηρα, γελαστά, και γεμάτα υπονοούμενα ματάκια! :tragic: :dontia:

Εδω κανεις ενα λαθος και ισως εχω ευθυνη γιατι δεν εκανα σαφες πουθενα πως εχω σκοπο να υπερασπιστω την τιμη του πολιτικου κοσμου . Ειμαι λοιπον ο τελευταιος που θα κανω κατι τετοιο - ελαχιστων εξαιρεσεων ( ο Κυρκος και ο Γλεζος ειναι μερικες απο αυτες που μου ερχονται στο μυαλο μου).
Το ότι σου'ρχονται μόνον εκ της αριστεράς παραδείγματα εντίμων πολιτικών προσωπικοτήτων είναι ίσως άλλη μια απόδειξη της μονομερούς (μετά προκαταλήψεων) οπτικής πραγμάτων που διαθέτεις :lol:
Επειδη λοιπον η γνωστη οικογενεια επαιρνε δωρα απο τηλεφωνικα κεντρα μεχρι αγαλματα και οπλα , δεν σημαινει οτι ολοι οι αλλοι ειναι υπερανω κριτικης γιατι ενδεχομενως εχουν κανει λιγοτερα.
ΟΥΔΕΙΣ υπεράνω κριτικής. Συμφωνώ μ'αυτό. Αλλά όταν ασκούμε αρνητική κριτική, καλό θα ήταν να τη συνοδεύουμε με ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΑ τεκμήρια κι όχι με χαβαλεδιάρικες απαξιωτικές παραφιλολογίες που αρμόζουν στα πρωινάδικα.

Αλλωστε δεν ειμαι κατα της επιχειρηματικοτητας , αρκει να μην βαφτιζεται το κρεας ψαρι και να μην γινεται εκμεταλλευση αξιωματος υπερ της επιχειρηματικης δραστηριοτητας.
Αν σου ζητούσα βέβαια να μας αποδείξεις (πάλι) πώς βαφτίζει ο συγκεκριμένος το κρέας ψάρι και πώς εκμεταλλεύεται το αξίωμά του υπέρ της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, θα'βρισκε πάλι ο προφυλακτήρας μου σε τοίχο που αντί για το κρατς της πρόσκρουσης θα άκουγα (ΠΑΛΙ) τον αντίλαλο "χωρίς να εστιάσω στον πολιτικό λόγο του εν λόγω κυρίου ". Δε λέω, είναι κι αυτή μια μέθοδος υπεκφυγής, όχι έξυπνη και αξιόλογη όμως. :loco:

Και εγω αυτοδημιουργητος ειμαι , δεν πηρα τπτ απο κληρονομια και δεν ειμαι και απο τζακι ... θα αναλαβεις προμοτερ μου ? :loco:
Μα ήδη προμοτάρησα εδώ μέσα το γεγονός ότι είσαι φοβερός τυπάς- μηχανόβιος- γάτος με πέταλα και τα ρέστα (παρά τις πολιτικές μας κόντρες που θα απολαύσω σαν τη γάτα που καταπίνει καναρίνια φτάνει να'χεις αντοχές :xaxas: )
Έχεις καμιά αμφιβολία ότι θα αναλάμβανα και εκτενέστερο promotion? :lol: :cool:

Τωρα περιμενεις να σου πω καναλι , ημερομηνια , ωρα της παρουσιασης ? μπορεις να βασιστεις στα λεγομενα μου ( αν θελεις φυσικα) θεωροντας οτι μπορω να καταλαβω τι λεει καποιος που στατιστικα απευθυνεται σε ανθρωπους με χαμηλο και μεσο μορφωτικο επιπεδο ( και δεν ειναι μομφη αυτο ουτε ελιτισμος ) .
Καλά καλά, μην το κουράζεις, σ'έπιασα. Εδώ διεφάνη περίτρανα και αναμφισβήτητα πια, πως δεν με κάλυψες στο βασικό μου ζητούμενο (να μου επισημάνεις συγκεκριμένα σημεία που θεωρείς σαθρά στον πολιτικό του λόγο), λες να περίμενα (πλέον) να με καλύψεις σ'αυτό? Δεν αρέσκομαι και στις γλαρόσουπες μη νομίζεις :lol: Αδυνατείς να επιχειρηματολογήσεις επί του συγκεκριμένου, γιατί απλά στέκεσαι, προάγεις και αρκείσαι σε αφορισμούς που δεν μπορείς καν να στηρίξεις διαλεκτικά γιατί δε γουστάρεις και την κολοκυθιά πανάθεμά με!! :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
gambler

Δημοσίευση από gambler » Δευ 09 Ιουν 2008, 03:54

Ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ συγκεκριμένα επιχειρήματα και αιτιάσεις που θα απεδείκνυαν το σαθρό του πολιτικού λόγου του ατόμου.
Έχεις μονάχα μια ιδιάζουσα μορφή φασιστικής προκατάληψης και το μόνο που προβάλλεις είναι η γνωστή, ανούσια και κενή περιεχομένου καραμέλα-ορολογία του συρμού "λαϊκισμός". Πολλοί νομίζετε ότι πετώντας τη σαν χαρακτηρισμό, στηρίζετε κάποιο "σοβαρό" επιχείρημα στο να ακυρώστε τον άλλον και καθαρίσατε. Κούνια που σας κούναγε κι ήτανε και αιώρα
Μου ζητας να κρινω πολιτικο λογο σε συνυποψηφιο της Εφης ( μια ειναι η Εφη) και της Αθινη ... ???!!! Αυτο ειναι το γραφικο κομματι γιατι υπαρχει και το επικινδυνο ( Πλευρης κλπ) .
Να ακυρωσω καποιον που αυτοακυρωνεται ??? !!!μα ειμαι αρκετα μεγαλοψυχος για να κανω κατι τετοιο ...
Πού να επεκταθείς... Εύκολο είναι? Κι εσύ ακόμα νιώθεις πως η παραφιλολογία παράγινε βλακεία στο μέτρο των πολιτικών συζητήσεων που διεξάγονται στην καθημερινότητά μας.
Αν και ξανθια , εισαι αρκετα εξυπνη για να καταλαβαινεις οτι δεν ειναι η παραφιλολογια ο λογος της μη επεκτασης ... και ο νοων ...
β/ έχεις κάκιστη πληροφόρηση (από κριτήριο αξιολόγησης πώς πάμε αλήθεια? :Ρ) για το περιεχόμενο και την ποιότητα των παραπάνω εκδόσεων ή γ/ εγώ μιλάω τόση ώρα για τον Αδωνι κι εσύ απαντάς για το Λιακόπουλο.

Κατά τα λοιπά (εκ των γραφομένων σου) το βιβλιοπωλείο έχει "πραμάτεια" (αν θες να λες έτσι τα βιβλία) δεκτό. Δεν είναι όμως το ίδιο πραμάτεια. Και όπως προείπα, δεν έχει ανάγκη να κάνει μάρκετινγκ, δεδομένου ότι είναι πασίγνωστο (σε όλους ΚΑΙ αυτούς που τον απεχθάνονται όπως εσύ καλή ώρα) και είναι εδραιωμένο πλέον.
Το κριτηριο αξιολογησης και η αισθητικη μου , με αποτρεπουν να αγοραζω βιβλια που διαφημιζονται μαζι με χαλιά η κακογουστες "αντικες" κατοπιν αγωνιωδους προσπαθειας απο καθιδρους τηλεπλασιε που διαφημιζουν τη πραματεια τους ( με τσιριχτη κιολας φωνη)
Λιακοπουλος Βελοπουλος Γεωργιαδης , η αληθεια ειναι οτι εχω μπλεχθει με ολους τους τηλεπλασιε που ειναι μαζεμενοι χερι χερι και στο τραγουδανε "σταυρωστε με σταυρωστε με ... "
Εδω εδραιωθηκε η Βεφα εκτοπιζοντας τον Τσελεμεντε ...
Το βιβλιο του Πλευρη αληθεια , σε ποια κατηγορια το κατατασσεις ?
Τα βιβλια των αλλων χουντικων ? στα ιστορικα ?
Το ότι σου'ρχονται μόνον εκ της αριστεράς παραδείγματα εντίμων πολιτικών προσωπικοτήτων είναι ίσως άλλη μια απόδειξη της μονομερούς (μετά προκαταλήψεων) οπτικής πραγμάτων που διαθέτεις
Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι :D .
Αν σου ζητούσα βέβαια να μας αποδείξεις (πάλι) πώς βαφτίζει ο συγκεκριμένος το κρέας ψάρι και πώς εκμεταλλεύεται το αξίωμά του υπέρ της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, θα'βρισκε πάλι ο προφυλακτήρας μου σε τοίχο που αντί για το κρατς της πρόσκρουσης θα άκουγα (ΠΑΛΙ) τον αντίλαλο "χωρίς να εστιάσω στον πολιτικό λόγο του εν λόγω κυρίου ". Δε λέω, είναι κι αυτή μια μέθοδος υπεκφυγής, όχι έξυπνη και αξιόλογη όμως
Θυμαμαι 3 βουλευτες που εχουν υποστει επιθεση κατα της ζωης τους . Ο ενας μαλιστα με τραυματισμο και που πλεον δεν ειναι βουλευτης. Οι αλλοι 2 ειναι ο Βουλγαρακης και ο Μιχαλολιακος. Η παρουσια τους στα καναλια μετα τις αποπειρες δεν εχει καμμια σχεση με αυτο που βλεπω στη περιπτωση που κουβεντιαζουμε .
Αδυνατείς να επιχειρηματολογήσεις επί του συγκεκριμένου, γιατί απλά στέκεσαι, προάγεις και αρκείσαι σε αφορισμούς που δεν μπορείς καν να στηρίξεις διαλεκτικά γιατί δε γουστάρεις και την κολοκυθιά πανάθεμά με!!
Δε λέω, είναι κι αυτή μια μέθοδος υπεκφυγής, όχι έξυπνη και αξιόλογη όμως
ευτυχως που δεν αρεσκεσαι σε αφορισμους . Φανταζομαι τι θα συνεβαινε αν σου αρεσαν :loco:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gambler την Δευ 09 Ιουν 2008, 04:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gambler

Δημοσίευση από gambler » Δευ 09 Ιουν 2008, 04:01

και επειδη
1)πραγματικα δεν μαρεσει η κολοκυθια
2)δεν προκειται να συζητησω για τον "πολιτικο λογο" του λαος
μπορουμε να ανοιξουμε ενα τοπικ για το πως αντιλαμβανεται ο καθε ενας μας τον λαικισμο
Άβαταρ μέλους
Lionheart
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από Lionheart » Δευ 09 Ιουν 2008, 05:09

Μπορείς να το ανοίξεις οποιαδήποτε στιγμή θέλεις, φίλε μου :D
Αὐτὰ τὰ δέντρα δὲ βολεύονται μὲ λιγότερο οὐρανό,
αὐτὲς οἱ πέτρες δὲ βολεύονται κάτου ἀπ᾿ τὰ ξένα βήματα,
αὐτὰ τὰ πρόσωπα δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸν ἥλιο,
αὐτὲς οἱ καρδιὲς δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸ δίκιο.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 09 Ιουν 2008, 08:52

Τώρα με προκαλείς τζογαδόρε, αν και δεν είναι άξια απαντήσεων αυτά που μου ανταπάντησες, και βιάζομαι να πάω νοσοκομείο και να μαγειρέψω γμτ, αλλά δε μπορώ να μη σου ρίξω ένα χέρι "ξύλο" :hitlol: πρώτα πρωινιάτικα :loco:

Λέει λοιπόν η μεγαλειότης σου:
gambler έγραψε:
Μου ζητας να κρινω πολιτικο λογο σε συνυποψηφιο της Εφης ( μια ειναι η Εφη) και της Αθινη ... ???!!! Αυτο ειναι το γραφικο κομματι γιατι υπαρχει και το επικινδυνο ( Πλευρης κλπ) .
Πρώτον, μου θυμίζεις τον Κουναλάκη που όταν στο άλλο παράθυρο βγήκε ο εκπρόσωπος της χρυσής αυγής (σόρι δε θυμάμαι ούτε τ'όνομά του) είπε με στόμφο : "Εγώ αρνούμαι να μιλήσω με τον κύριο..." (και συνέχισε να τον στολίζει με διάφορα αβρούς και ευγενικούς χαρακτηρισμούς). ΑΥΤΗ είναι η "δημοκρατική" προσέγγιση των "δημοκρατών", που ξεχνάνε (γιατί έτσι βολεύει) ότι σε μια κοινωνία ΜΗ ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ όπως υποτίθεται ότι πρεσβεύουν αυτοί οι... δημοκράτες, ο διάλογος με ΟΛΑ τα ιδεολογικά μετερίζια και η διαπραγμάτευση των επιχειρημάτων τους, είναι μια στοιχειώδης αλλά και απαραίτητη προϋπόθεση, διαφορετικά μιλάμε για ρατσιστικά φασιστοειδή με την ψευδεπίγραφη ταμπέλα "δημοκράτης".

Δεύτερον, δε σου ζήτησα κρίση του πολιτικού λόγου της Εφης, μια και απ'αυτήν ακούστηκε μονάχα ένα ηχηρό χαστούκι στη Μιμή και κανένας πολιτικός λόγος. Άλλοτε το ξεχνάς, άλλοτε το μπερδεύεις, αλλά για ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ του ΑΔΩΝΙ ανοίχτηκε αυτό το τόπικ, γι'αυτόν μιλάμε εδώ, γι'αυτόν νόμιζα ότι ήρθες αρχικά να καταθέσεις τις σκέψεις σου, μια και μπήκες σ'αυτό το τόπικ. Αμφιβάλλω αν άκουσες καν το βίντεο που έβαλα. Σου βάζω κι άλλο ένα, με τον πολιτικό λόγο του ανθρώπου που ευτυχώς ακούγεται στη βουλή, που κρατάει τους τύπους τουλάχιστον της δημοκρατικότητας, παρά το γεγονός ότι εσύ κλείνεις τ'αυτιά σου σε αυτόν σαν γνήσιος...δημοκράτης(? ) :loco:

(σχετικό με κάτι έλεγες γι'αυτούς που παριστάνουν...)
Όχι βέβαια ότι περιμένω να σταθείς και να επιχειρηματολογήσεις κατά του πολιτικού του λόγου. Δεν πρόκειται να δω τέτοια χαρά :loco:
Στην ακραία και πραγματικά απίθανη περίπτωση όμως που θα αποφασίσεις να σταθείς, να ΑΚΟΥΣΕΙΣ και να σχολιάσεις/αντικρούσεις το λόγο του, πρόσεξε: οι δαιμονοποιήσεις/αφορισμοί και οι προσπάθειες γελοιοποίησης δεν πιάνονται ως πολιτικό επιχείρημα- (αυτά είναι το τέλειο και άρτιο δείγμα λαϊκισμού που πρότεινες να ορίσουμε).
Ή διαπραγματεύεσαι τα συγκεκριμένα που προτάσσει και τα αντικρούεις με συγκεκριμένο αντεπιχείρημα , ή κάνεις τουμπεκί ψιλοκομμένο αν δε μπορείς. :shutup:

Να ακυρωσω καποιον που αυτοακυρωνεται ??? !!!μα ειμαι αρκετα μεγαλοψυχος για να κανω κατι τετοιο ...
Μάλλον εσύ ακυρώνεις την ουσία της σκέψης σου, ως ελλειπή βάσης και ερείσματος όπως προανέλυσα λίγο παραπάνω.

Αν και ξανθια , εισαι αρκετα εξυπνη για να καταλαβαινεις οτι δεν ειναι η παραφιλολογια ο λογος της μη επεκτασης ... και ο νοων ...
Ως ξανθιά που σέβεται τον εαυτό της, δηλώνω απερίφραστα ότι δεν ανήκω στους νοούντες που νοούν, συνεπώς αν μπορείς κι αν έχεις έρεισμα κι εδώ, ριχ'το. Αν δε μπορείς, δε θα εκπλαγώ :loco:

Το κριτηριο αξιολογησης και η αισθητικη μου , με αποτρεπουν να αγοραζω βιβλια που διαφημιζονται μαζι με χαλιά η κακογουστες "αντικες" κατοπιν αγωνιωδους προσπαθειας απο καθιδρους τηλεπλασιε που διαφημιζουν τη πραματεια τους ( με τσιριχτη κιολας φωνη)
Αυτό μου μοστράρεις ως απάντηση στην παραπάνω προσεγμένη παρουσίαση που έκανα για τα βιβλία που εκδίδει?
Οκ, ό,τι πει ο γιατρός :loco:

Λιακοπουλος Βελοπουλος Γεωργιαδης , η αληθεια ειναι οτι εχω μπλεχθει με ολους τους τηλεπλασιε που ειναι μαζεμενοι χερι χερι και στο τραγουδανε "σταυρωστε με σταυρωστε με ... "
Εδω εδραιωθηκε η Βεφα εκτοπιζοντας τον Τσελεμεντε ...
Το βιβλιο του Πλευρη αληθεια , σε ποια κατηγορια το κατατασσεις ?
Τα βιβλια των αλλων χουντικων ? στα ιστορικα ?
Αν όλη αυτή η διαδρομάρα δεν είναι ένα από τα τελειότερα δείγματα λαϊκισμού (όπως τον εννοεί η αφεντιά μου) που έχει τύχει να συναντήσω, δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο μπορεί να είναι! :lol: :P

(και το μινοράκι μας είπε σε άλλο τόπικ κάποτε - θα στο βρω και θα στο δείξω αν θες- ότι τον απεχθάνεται για την τσιριχτή του φωνή. και γαμώ τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ επιχειρήματα. Πιασ'την από το χεράκι και πορευτείτε ως ομοϊδεάτες :loco: )
Αδυνατείς να επιχειρηματολογήσεις επί του συγκεκριμένου, γιατί απλά στέκεσαι, προάγεις και αρκείσαι σε αφορισμούς που δεν μπορείς καν να στηρίξεις διαλεκτικά γιατί δε γουστάρεις και την κολοκυθιά πανάθεμά με!!
Δε λέω, είναι κι αυτή μια μέθοδος υπεκφυγής, όχι έξυπνη και αξιόλογη όμως
ευτυχως που δεν αρεσκεσαι σε αφορισμους . Φανταζομαι τι θα συνεβαινε αν σου αρεσαν :loco:
Μην τα μπερδεύεις καλό μου. Άλλο αφορισμοί κι άλλο σχολιασμοί. Εγώ απλά κατέθεσα πώς εισπράττω την όλη προσέγγισή σου, δεν σε αφόρισα ούτε σε γελοιοποίησα, όπως φαίνεται καθαρά και στο σημείο των λεγομένων μου που παρέθεσες. :lol:

gambler έγραψε:και επειδη
1)πραγματικα δεν μαρεσει η κολοκυθια
2)δεν προκειται να συζητησω για τον "πολιτικο λογο" του λαος
μπορουμε να ανοιξουμε ενα τοπικ για το πως αντιλαμβανεται ο καθε ενας μας τον λαικισμο
Απαντώ μόνο στο 2)
α/ όπως προείπα σε μια ευνομούμενη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ κοινωνία, στοιχειώδης προϋπόθεση είναι ο διάλογος. Αν δεν ξέρεις πώς γίνεται αυτός, δεν θα επιμείνω, αλλά αν απλά αρνείσαι να τον κάνεις, μη μου προβάλλεις "δημοκρατικό" προφίλ, γιατί είναι μαϊμού. β/ Το γάντι στο πέταξα για τον πολιτικό λόγο του ΑΔΩΝΙ και όχι του ΛΑΟΣ. Αν το ΛΑΟΣ ωφελείται απ'το διαδρομή αυτή στους κόλπους του, είναι άλλη ιστορία που δεν άπτεται της συγκεκριμένης συζήτησης.
γ/ για το λαϊκισμό τώρα: Ηδη σου'δωσα δικά σου δείγματα γραφής που καταδεικνύουν το λαϊκισμό από μεριάς σου. Για μένα δεν είναι τίποτε άλλο από την φαυλότητα που οδηγεί στο να προτάσσεται σαν σημαία αυτή η λέξη/χαρακτηρισμός (προσβλητική για το λαό στον οποίο ανήκουμε όλοι μας) όταν κάποιος πολιτικός/ ή πολιτικός σχολιαστής (βλέπε Τράγκας)/ ή και εσύ (ως κομμάτι του λαού) στριμώχνεται πραγματικά και δεν έχει ουσιαστικό αντεπιχείρημα να αντιπαραθέσει σ'αυτά που καταλογίζονται στο κόμμα/ή την ιδεολογία που υπηρετεί/πρεσβεύει-ενστερνίζεται.
δ/ Προσυπογράφω φυσικά και την παρότρυνση του Σκουαλίτο. Αν θες να συζητηθεί εκτενέστερα, υπάρχει και το κουμπί New Topic, που πατώντας το, μπορείς ν'ανοίξεις εσύ νέο θέμα στον ιστότοπό μας :D

Καλημέρεεεεεεεεεεεες
Την κάνω γιατί άργησα!

Τι χρώμα μάτια έχεις βρε? :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Δευ 09 Ιουν 2008, 14:04

Η επίθεση στα βιβλιοπωλεία του Άδωνι και του Γιαννάκενα έγινε μία μέρα μετά το (τυπικό) ξεμπρόστιασμα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Π.Κοροβέση από τον Άδωνι Γεωργιάδη. Συγκεκριμένα, ο Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι ο Κοροβέσης σε πρόσφατη ερώτησή του προς τον Υπ.Εθν.Αμύνης παπαγάλισε με θαυμαστή ακρίβεια μία ανακοίνωση των φιλοσκοπιανών ανθέλληνων του Ουράνιου Τόξου.
Ο Κοροβέσης είναι πασίγνωστο ότι προέρχεται από τον αναρχικό χώρο....
Συμπτωματικά, μία μέρα μετά (ξανα)χτυπήθηκε το βιβλιοπωλείο του Γεωργιάδη, και μαζί με αυτό χτυπήθηκε -και σχεδόν καταστράφηκε ολοσχερώς- και το βιβλιοπωλείο του Γιαννάκενα στην Χαρ. Τρικούπη.

Το να εχεις δωρεαν τηλεοπτικο χρονο καποιες ωρες σε ολα τα καναλια και να "κλαις" για το (ασφαλισμενο υποθετω) βιβλιοπωλειο σου διαφημιζοντας το ουσιαστικα , επιχειρηματικα ειναι μια παρα πολυ καλη και εξυπνη κινηση
Επειδή υποθέτεις λάθος, να σου πω ότι μετά από τόσες επιθέσεις που έχει δεχτεί τον τελευταίο 1,5 χρόνο, δύσκολα κάποια ασφαλιστική θα δεχτεί να τον ασφαλίσει, και αν το κάνει αυτό θα είναι με πανάκριβα ασφάλιστρα.
Το άλλο θύμα της επίθεσης, ο Γιαννάκενας, ο οποίος έπαθε και την μεγαλύτερη ζημιά, το είχε ασφαλίσει μόνο για το 1/3 της αξίας του αφού δεν άντεχε οικονομικά να πληρώσει το 100%.

Και για να σοβαρευτουμε λιγακι , η (ανανεωτικη ) αριστερα ειχε το θαρος να πει το "συντροφοι ευτυχως ηττηθηκαμε " , η δεξια ομως ειτε λαικη ( οχι αγορα ) ειτε (νεο)φιλελευθερη ειτε κεντροαλληθωριζουσα δεξια και αριστερα , ποτε εκανε την αυτοκριτικη της ,αναλαμβανοντας τις ευθυνες της διακυβερνησης του Ελληνικου κρατους απο την ιδρυση του μεχρι σημερα , για το μπαχαλο που επικρατει ?
Να σοβαρευτούμε όσο θες, αλλά με αυτά που διαβάζω... δύσκολο...
Κάμμία ανανεωτική αριστερά δεν είπε " Σύντροφοι ευτυχώς ηττηθήκαμε".
Αυτός είναι ένας τίτλος βιβλίου που έγραψε ένας αριστερός ονόματι Τάκης Λαζαρίδης (και το οποίο εξεδόθη από τις εκδόσεις Πελασγός του κ.Γιαννάκενα οι οποίες κατεστράφησαν...), ο οποίος κάνει τόσο την αυτοκριτική του όσο και μία εσωτερική κριτική στον πολιτικό χώρο που ανήκει.
Δεν υπάρχει καμμία διάθεση μεταμέλειας από την πλευρά της αριστεράς για τα αίσχη και τις προδοσίες της δεκαετίας του 40. Κάθε άλλο. Όσο προδότες ήταν τότε, τόσο προδότες είναι και σήμερα.
Αντιθέτως, οι καραγκιόζηδες της δεξιάς από το 1974 και μετά έχουν κάνει αναρίθμητες δηλώσεις αποκήρυξης των εθνικιστών αντικομμουνιστών αγωνιστών εκείνης της περιόδου, ξεχνώντας ότι χάρη στους αγώνες εκείνων των ανθρώπων αυτοί (οι άκαπνοι δεξιοί) βρέθηκαν στην εξουσία.

Όσον αφορά την διακυβέρνηση του ελληνικού κράτους, ευθύνη φέρουν όλοι (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) οι κυβερνώντες από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, ανεξαρτήτως παράταξης.

Τέλοσπάντων, για να μην μακρυγορώ και επειδή βλέπω ότι οι γνώσεις σου είναι περιορισμένες για το θέμα (απ'ότι είδα κάπου έχεις μπλέξει τον Γεωργιάδη με τον Λιακόπουλο...και όχι μόνο) , αν θες ψάξτο καλύτερα και μετά ξαναέλα.
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Δευ 09 Ιουν 2008, 14:48

gambler έγραψε:Εχει δικιο ... εντελως λαθος η αποψη του Συνασπισμου ( το προτιμω απο το ΣΥΡΙΖΑ) να μην παει Μοσχα για να μην ειναι σε ιδιο αεροπλανο με επιχειρηματιες ... Επρεπε να πουν δεν παμε γιατι δεν ταξιδευουμε στο ιδιο αεροπλανο με τον Γεωργιαδη. Κατα τα αλλα οι γνωστες εθνικιστικες κορωνες ( αληθεια εσυ που ξερεις , ειναι μηπως και βασιλικος ? ) και υπερμετρη πατριδοκαπηλια διανθισμενη και με ολιγον ( οπως λεγαμε παλιοτερα ολιγη απο γιουβετσι ) απο εμφυλιο ...

Ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πάει στο ίδιο αεροπλάνο με επιχειρηματίες; Ούτε την Αγγελοπούλου και τον Αγγελόπουλο; :shock:
Απαπαπα!

Ο Γεωργιάδης είναι βενιζελοβασιλικός. Αλλά αυτό δεν έχει σχέση με τον εθνικισμό. Όπως και ο ίδιος άλλωστε (άλλο αν έχει δούναι και λαβείν με εθνικιστές).

Και μπορεί ο Κύρκος να είπε ότι ευτυχώς ηττηθήκατε,όπως και ο Λαζαρίδης (που δεν ανήκει στην ανανεωτική αριστερά),όπως και πολλοί άλλοι ακόμη.

Αλλά η επίσημη παράταξη,ουδέποτε μετάνοιωσε. Η δε (παλαιολιθική) αριστερά κάνει μέχρι και παρελάσεις για το ΔΣΕ. Για τη δεξιά και η φιλελεύθερη και η λαϊκή και η supermarket απο το '74 μέχρι σήμερα τρέχει στον Άη Στράτη,προβάλει απο την κρατική τηλεόραση την προπαγάνδα "του καλού ΔΣΕ και των κακών αντιπάλων του" και πολλά πολλά άλλα ακόμη.

Και μη μου αγιοποιείς το Συνασπισμό. Γιατί ήταν που ήταν...απο τότε που έγινε ΣΥΡΙΖΑ έχει προσθέσει περισσότερα μπουμπούκια στις τάξεις του. Κάτι τύπους που ανταγωνίζονται το ΚΚΕ (και μάλιστα το ιστορικό) στο ξεπούλημα της Μακεδονίας. Το κατηγορούν για τη θέση του σήμερα απέναντι στο θέμα,απο την ανθελληνική οπτική του όμως. Μιας και αυτοί...επιθυμούν ακόμη...ομοσπονδιοποίηση της Μακεδονίας.

Αν δε πάμε στα ιστορικά,εκεί λιώνεις στα γέλια...

Κατηγορούν το Ζαχαριάδη ότι ήθελε να ξεπουλήσει τη Μακεδονία απο φιλοσοβιετικό τυχωδιοκτισμό,ενώ ο Πουλιόπουλος...το έκανε..."απο καλές προθέσεις"! Μιλάμε για γελιότητες. Γελειότητες οι οποίες χαρακτηρίζουν το πολιτεύεσθαι κάποιων οι οποίοι επηρρεάζουν την πολιτική ζωή της χώρας.

Κι αν ο Γεωργιάδης πολιτεύεται με "ολίγων εμφύλιο" (επειδή βγάζει απο τις εκπομπές του δυο βιβλία στα οποία αναφέρει μαρτυρίες διαφόρων αριστερών που υποστηρίζουν την ήττα τους στον εμφύλιο) κάποιοι άλλοι ζούνε....στον εμφύλιο.

Και δεν αναφέρομαι στο γνωστό παλαιολιθικό κόμμα που ζει στα "περασμένα μεγαλεία του"! Αναφέρομαι σε κάποιους άλλους που επιθυμούν να συνεχιστεί αυτό μέχρι την τελική νίκη. Κι αυτοί οι άλλοι βρήκαν στέγη τα τελευταία χρόνια σε "δημοκρατικά" κόμματα που κατα τα άλλα "λένε ευτυχώς ηττηθήκαμε". Κι αυτοί οι τυχωδιώκτες που συνεργάζονται με τέτοια στοιχεία,υποτίθεται ότι θα φέρουν την "πρόοδο". Θα τη φέρουν,μαζί με ανθρώπους που ισχυρίζονται ότι "ο γάιδαρος πετάει" (σχήμα λόγου) επειδή έτσι είπε ο Τρότσκυ!
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 09 Ιουν 2008, 15:53

ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ έγραψε:Επειδή υποθέτεις λάθος, να σου πω ότι μετά από τόσες επιθέσεις που έχει δεχτεί τον τελευταίο 1,5 χρόνο, δύσκολα κάποια ασφαλιστική θα δεχτεί να τον ασφαλίσει, και αν το κάνει αυτό θα είναι με πανάκριβα ασφάλιστρα.
Του το'πα κι εγώ αυτό. Όχι απλά δύσκολο, ΌΛΕΣ οι ασφαλιστικές όπως προείπα, μετά την 10η επίθεση (την προ τελευταία δηλαδή) αρνούνται κατηγορηματικά να αναλάβουν την κάλυψή του. Βρίσκεται στα δικαστήρια για την 9η νομίζω με την πρώην ασφαλιστική του.

Τώρα αναμένω να απαντήσει σε όλους μας ο καλός μας τζογαδόρος :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
gambler

Δημοσίευση από gambler » Τρί 10 Ιουν 2008, 01:16

ναι ναι , να βγαλουμε δισκο αφου δεν μπορουν να ανταπεξελθουν ... :help:
και μετα εχω αδικο οταν λεω αυτα που λεω ... γωνιακα μαγαζια στο κεντρο της αθηνας με ενοικια καποιες χιλιαδες γιουρια και αερηδες καποιες εκατονταδες χιλιαδες και εχουν προβλημα επιβιωσης απο 2 σπασμενες τζαμαριες ... ειτε ειμαι πολυ δυσπιστος η εσυ ξανθια κυρια πολυ ευκολοπιστη ...
Παντως τετοια επιμονη για απαντησεις αναξιες των ερωτηματων σου , ειλικρινα δεν τη περιμενα :loco:
Η αληθεια ειναι παντως οτι ξεκινησες με ενα κτυπημα κατω απο τη μεση ... παρομοιαζοντας με με τον Κουναλακη !!! ημαρτον (που λεει και ο Γεωργιου) !!! αν ειναι να το ξανακανεις αυτο , μεχρι και απο στο γιου τιουμπυ θα ακουσω λογο του Αδωνι σας :banghead: Αν θυμασαι , αυτον τον δωσαμε με υποσχετικη μαζι με τον ευτραφη τεως υφυπουργο εξαπτερυγο του κινεζου , ολοκληρωνοντας τη μεταγραφη της Μαιρουλας . Μετα απο αυτα ειδαμε επιτελους ασπρη μερη και εσυ εφιαλτες :loco:
Λέει λοιπόν η μεγαλειότης σου:
μαλλον μπερδευτηκες εδω (ειδες για να κανεις μονοπλευρες παρεες ? ) ... μεγαλεια , μεγαλειοτητες και μεγαλειοτατους αναζητησε τα στον γνωστο χώρο.
ο διάλογος με ΟΛΑ τα ιδεολογικά μετερίζια και η διαπραγμάτευση των επιχειρημάτων τους, είναι μια στοιχειώδης αλλά και απαραίτητη προϋπόθεση,
Για να γινει διαλογος απαραιτητη προυποθεση ειναι μια κοινη αφετηρια οπως επισης βουληση απο οσους θελουν να συμμετεχουν. Προσωπικα δεν βλεπω κατι τετοιο να ισχυει , αρα προς τι ολος αυτος ο κλαυθμος και οδυρμος ? Με το στανιο να διαλογισθουμε βρε παιδι μου ? δεν γινονται ετσι αυτα τα πραγματα ( απο οτι ξερω δηλαδη)
Διαπραγματευση ??? μαλλον αδοκιμος ο ορος . Η διαπραγματευση εχει δουναι και λαβειν. Διαπραγματευσου εσυ με τον κλεφτη που εχει μπει ξημερωματα στο σπιτι σου :D
Η δημοκρατια εχει τη μεγαλοψυχια να αφηνει τον Πλευρη να συγγραφει το γνωστο βιβλιο μισους που εξεδωσε (?) και διαφημισε ο Γεωργιαδης. Αυτο δεν σημαινει οτι θα τον κανει και συνομηλιτη της . Η δημοκρατια εχει την υποχρεωση να αμυνθει εναντιον αυτων ασελγουν πανω της . Η δημοκρατια εχει υποχρεωση να θυμαται δειχνοντας ταυτοχρονα τη μεγαλοψυχια της , κατι που διαφορα φασιστοειδη μερικες φορες λαμβανουν σαν αδυναμια.
Δεύτερον, δε σου ζήτησα κρίση του πολιτικού λόγου της Εφης, μια και απ'αυτήν ακούστηκε μονάχα ένα ηχηρό χαστούκι στη Μιμή και κανένας πολιτικός λόγος.

Οπς ... εδω σε εχασα η με εχασα . Εφη εννοουσα τη Σαρρη ... και η Αθινη Εφη ειναι ? Πιαστηκα αδιαβαστος ... :( , υποσχομαι να μην ξανασυμβει , αλλα τι διαβαζω ? δεν υπαρχει πολιτικος λογος παρα μονο χαστουκι ? σε ενα κομμα αρχων ? το χρισμα των υποψηφιων δινεται με κριτηρια τα ποσα χαστουκια εχει δωσει καποια και τις ποσες σαμπανιες εχουν ανοιχτει σε καποια ? Ειλικρινα πεφτω απο τα συννεφα ... :swear: Και καλα οι αλλοι συνυποψηφιοι τι κανουν στο ψηφοδελτιο ? μαλλον τουμπεκι ψιλοκομμενο οπως με προτρεπεις να κανω και εγω , οποτε ο πολιτικος λογος και αυτων παει περιπατο ...

Μάλλον εσύ ακυρώνεις την ουσία της σκέψης σου, ως ελλειπή βάσης και ερείσματος όπως προανέλυσα λίγο παραπάνω.
Παλι προτρεχεις , προσεχε θα σκονταψεις :D . Οσα εχω γραψει παραπανω δεν ειναι δειγματα αυτοακυρωσης . Πιστευα οτι θα τα ειχες εντοπισει και δεν θα αναφεροσουν , ομως φουριοζα τα παιρνεις ολα σβαρνα . :D
Δειγμα αυτοακυρωσης λοιπον , για μενα , ειναι ολη αυτη η προσπαθεια , το κρυφτουλι καλυτερα για τη διαγραφη ενος παρελθοντος . Ενος παρελθοντος που εχει σχεση με τα βιβλια του Πλευρη , του Γεωργαλα και ολων των διασημων χουντικων . Αυτοαναιρεση ειναι να διαγραφεις αυτο που καποτε θαυμαζες και ισως συνεχιζεις και σημερα γιατι κρινεις οτι ετσι συμφερει.
Αν δεν ξέρεις πώς γίνεται αυτός, δεν θα επιμείνω, αλλά αν απλά αρνείσαι να τον κάνεις, μη μου προβάλλεις "δημοκρατικό" προφίλ, γιατί είναι μαϊμού
Η αληθεια ειναι οτι δεν καιγομαι να προβαλλω δημοκρατικο προφιλ , αλλοι εχουν αυτη τη πρεμουρα και ψαχνουν για αλλωθι :D
β/ Το γάντι στο πέταξα για τον πολιτικό λόγο του ΑΔΩΝΙ και όχι του ΛΑΟΣ. Αν το ΛΑΟΣ ωφελείται απ'το διαδρομή αυτή στους κόλπους του, είναι άλλη ιστορία που δεν άπτεται της συγκεκριμένης συζήτησης.
Αν δεν εχει το λαος δεν εχει και ο ιδιος γιατι διαφορετικα ειναι ξυλινος αφου υπηρετει ενα τετοιο κομμα
αν εχει το λαος τοτε εχει τον ιδιο γιατι διαφορετικα επρεπε να παρει το καπελακι του και να φυγει
αν εχει το λαος και δεν εχει αυτος , τοτε η σουπα εκοψε πολυ ασχημα :D
διαλεγεις και παιρνεις

@ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ και @_XRHSTOS_ δεν ειναι προσωπικο το θεμα , αλλα δεν συνηθιζω να συνδιαλεγομαι με κομμουνιστοφαγους εθνικιστες . Λυπαμαι που θα σας χαλασω το γευμα :rose:
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Τρί 10 Ιουν 2008, 09:30

ναι ναι , να βγαλουμε δισκο αφου δεν μπορουν να ανταπεξελθουν ...
Καλά εσύ βγάλε και cd άμα θες...
και μετα εχω αδικο οταν λεω αυτα που λεω ... γωνιακα μαγαζια στο κεντρο της αθηνας με ενοικια καποιες χιλιαδες γιουρια και αερηδες καποιες εκατονταδες χιλιαδες και εχουν προβλημα επιβιωσης απο 2 σπασμενες τζαμαριες ... ειτε ειμαι πολυ δυσπιστος η εσυ ξανθια κυρια πολυ ευκολοπιστη ...
Το κάψιμο με βόμβες μολότοφ του Πελασγού, και το δεδομένο (και αναμενόμενο) πρόβλημα του Άδωνι με τις ασφαλιστικές μετά από τόσα πεσίματα, εσύ το εξέλαβες ως "2 σπασμένες τζαμαρίες".....
Όχι δεν είσαι δύσπιστος. Άσχετος είσαι.
Η δημοκρατια εχει τη μεγαλοψυχια να αφηνει τον Πλευρη να συγγραφει το γνωστο βιβλιο μισους που εξεδωσε (?) και διαφημισε ο Γεωργιαδης.
Μόνο που ξεχνάς ότι η δημοκρατία φυλάκισε τον Πλεύρη πριν πολλά χρόνια, και προ ολίγων μηνών τον καταδίκασε (έστω και πρωτόδικα) για "έγκλημα γνώμης"...
Το εξαιρετικό βιβλίο του Πλεύρη για τους Εβραίους εμπεριέχει ιστορικά στοιχεία τα οποία ο συγγραφέας αλίευσε κατα κανόνα από εβραϊκές πηγές. Αν οι εβραϊκές πηγές αναβλύζουν μίσος, αυτό είναι άλλη ιστορία...
Και όχι... το βιβλίο του δεν το εξέδωσε ο Γεωργιάδης... ρώτα να μαθαίνεις πρώτα..
Η δημοκρατια εχει την υποχρεωση να αμυνθει εναντιον αυτων ασελγουν πανω της .
Καμμία πόρνη (στην ψυχή και στο σώμα) δεν μπορεί να κατηγορήσει τους άλλους για ασέλγεια στο κορμί της...
Το πρόβλημα όμως είναι με τους λαούς πάνω στους οποίους ασελγεί η δημοκρατία. Και το χειρότερο είναι ότι ασελγεί πάνω τους αφού πρώτα τους έχει ναρκώσει με την πρέζα του καπιταλισμού και του υλισμού.
Η δημοκρατια εχει υποχρεωση να θυμαται δειχνοντας ταυτοχρονα τη μεγαλοψυχια της , κατι που διαφορα φασιστοειδη μερικες φορες λαμβανουν σαν αδυναμια.
Ο Γεωργιάδης είναι φασιστοειδές;; :shock: :shock: :shock: :shock:
Δειγμα αυτοακυρωσης λοιπον , για μενα , ειναι ολη αυτη η προσπαθεια , το κρυφτουλι καλυτερα για τη διαγραφη ενος παρελθοντος . Ενος παρελθοντος που εχει σχεση με τα βιβλια του Πλευρη , του Γεωργαλα και ολων των διασημων χουντικων . Αυτοαναιρεση ειναι να διαγραφεις αυτο που καποτε θαυμαζες και ισως συνεχιζεις και σημερα γιατι κρινεις οτι ετσι συμφερει.
Ούτε ο Πλεύρης ούτε ο Γεωργαλάς έχουν διαγράψει ποτέ το παρελθόν τους. Κάθε άλλο. Δηλώνουν περήφανοι αντιδημοκράτες και αντικοινοβουλευτικοί. Σε καμμία περίπτωση δεν δηλώνουν μετανοιωμένοι για την συνεργασία τους με την 21η Απριλίου.
Παρεμπιπτόντως, εάν θες να δεις μετανοιωμένους δηλωσίες τράβα στην αριστερά... Εκεί έχει μπόλικους..

Γι'αυτό σου λέω... είσαι άσχετος. Δεν είναι κακό αυτό.
Και γω θα πω μαλακίες, άμα αρχίσω να μιλάω για συνταγές κολοκυθοκεφτέδων αφού θα είμαι άσχετος με το θέμα.
@ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ και @_XRHSTOS_ δεν ειναι προσωπικο το θεμα , αλλα δεν συνηθιζω να συνδιαλεγομαι με κομμουνιστοφαγους εθνικιστες . Λυπαμαι που θα σας χαλασω το γευμα
Εξυπακούεται πως δεν είναι προσωπικό το θέμα.
Ούτε εγώ συνηθίζω να μιλάω με αριστερούς δημοκράτες τζογαδόρους θαμώνες του πορνείου του καπιταλισμού που θέλουν να έχουν γνώμη επί παντός επιστητού, ενώ η ασχετοσύνη τους κάνει μπαμ από χιλιόμετρα..
Επειδή σε συμπαθώ όμως, για σένα κάνω μία εξαίρεση...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 10 Ιουν 2008, 10:05

Τζογαδόρε, δεν προλαβαίνω για την ώρα να απαντήσω αλλά μη νομίζεις ότι θα σ'αφήσω απεριποίητο :lol:
Ανάμενέ με στη στροφή. :thumb: Για την ώρα πάρε πρωινό με τον Κασσανδρο και τα λέμε εμείς. :loco:

Κάσσανδρε,
Και γω θα πω μαλακίες, άμα αρχίσω να μιλάω για συνταγές κολοκυθοκεφτέδων αφού θα είμαι άσχετος με το θέμα.
το θέμα κολοκυθοκεφτέδες είναι μια ξέχωρη επιστήμη από μόνη της και μακράν ημών να την υποτιμήσουμε!. :xaxas:
Κάνε και μια βολτίτσα κατά εδώ για να μη λες μαλακίες ως άσχετος με το θέμα. :lol:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Τρί 10 Ιουν 2008, 11:56

gambler έγραψε:Η δημοκρατια εχει τη μεγαλοψυχια να αφηνει τον Πλευρη να συγγραφει το γνωστο βιβλιο μισους που εξεδωσε (?) και διαφημισε ο Γεωργιαδης.
Μεγαλοψυχία είναι να επιτρέπει να κυκλοφορεί ένα βιβλίο μίσους; Δηλαδή αν ήτανε μικρόψυχη θα έπρεπε να απαγορεύει τα βιβλία του Μαρξ και του Μπακούνιν; Το λέω γιατί αυτά είναι βιβλία μίσους.

gambler έγραψε: Η δημοκρατια εχει την υποχρεωση να αμυνθει εναντιον αυτων ασελγουν πανω της .
Τότε έχει υποχρέωση να αμυνθεί εναντίων της παρατάξεώς σου.

gambler έγραψε:Οπς ... εδω σε εχασα η με εχασα . Εφη εννοουσα τη Σαρρη ... και η Αθινη Εφη ειναι ? Πιαστηκα αδιαβαστος ... :(
Έχεις δίκιο. Αλλά τώρα ξέρεις τί θυμήθηκα; :lol: :lol: :lol:
Τον Πασχάλη Τσαρούχα της show biz,που μιλούσε παλιότερα σε προκεκλογικές ομίλες του Συνασπιμού :lol: :lol: :lol: :lol:

gambler έγραψε:Ενος παρελθοντος που εχει σχεση με τα βιβλια του Πλευρη , του Γεωργαλα και ολων των διασημων χουντικων . Αυτοαναιρεση ειναι να διαγραφεις αυτο που καποτε θαυμαζες και ισως συνεχιζεις και σημερα γιατι κρινεις οτι ετσι συμφερει.
Όταν λες για παρελθόν εννοείς και το κομμουνιστικό παρελθόν του Γεωργαλά; Όσο για το βιβλία των συγγραφέων που αναφέρεις,δεν αποτελούν "παρελθόν που θέλει να το κρύψει". Άλλο αν στην Κουμμουνδούρου τα φαντασιώνεστε έτσι...

gambler έγραψε:@ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ και @_XRHSTOS_ δεν ειναι προσωπικο το θεμα , αλλα δεν συνηθιζω να συνδιαλεγομαι με κομμουνιστοφαγους εθνικιστες . Λυπαμαι που θα σας χαλασω το γευμα :rose:

Για να είμαι κομμουνιστοφάγος,θα πρεπε πρώτα να είμαι ανθρωποφάγος. Και ανθρωποφάγος δεν είμαι.
Τουναντίων ανθρωποφάγοι ήταν οι Ζουλού,των οποίων τον πολιτισμό θαυμάζουν στην Κουμμουνδούρου και θέλουν να μας τον επιβάλλουν κι εδω μέσα στα πλαίσια της πολυπολιτισμικής κοινωνίας.

Πάντως,αν ποτέ γίνει πράξη η Επανάστασή μας,ίσως έχεις την τύχη να αναγιγνώσκεις φωναχτά τα κείμενά μου! :angel: :D

Μέχρι τότε... Απαντάς,δεν απαντάς... Σ' αρέσει,δε σ' αρέσει... Τα διαβάζεις,δεν τα διαβάζεις... Εγω...θα γράφω!

Το ξέρω ότι είναι γενικότερο το φαινόμενο εσείς της Κουμμουνδούρου να είστε αδύναμοι στο διάλογο όταν πρόκειται για διάλογο με πραγματικούς και ικανούς πολιτικούς αντιπάλους.Γι' αυτό,όπως καταλαβαίνεις,κι εγω θα βάλω τη σκούπα να κλάψω!
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
gambler

Δημοσίευση από gambler » Τρί 10 Ιουν 2008, 17:43

gambler έγραψε: @ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ και @_XRHSTOS_ δεν ειναι προσωπικο το θεμα , αλλα δεν συνηθιζω να συνδιαλεγομαι με κομμουνιστοφαγους εθνικιστες . Λυπαμαι που θα σας χαλασω το γευμα :rose:
Καταλαβαινω πως αισθανεσθε ασχημα γιατι δεν σας παιζουν , αλλα δυστυχως ( για εσας ) εχω αρκετα σπουδαιοτερα να ασχοληθω :ups:
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Τρί 10 Ιουν 2008, 20:13

Δυστυχώς για 'σένα τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα φαντάζεσαι. Απο εκεί και πέρα...Έχεις δίκιο...Να μη σε απασχολούμε και απο το τζόγο! :ups:
Γεια σας
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Τετ 11 Ιουν 2008, 14:57

Καταλαβαινω πως αισθανεσθε ασχημα γιατι δεν σας παιζουν , αλλα δυστυχως ( για εσας ) εχω αρκετα σπουδαιοτερα να ασχοληθω
Μια χαρά αισθανόμαστε.. Μην ανησυχείς για εμάς..
Καλά κάνεις πάντως και αποφεύγεις τις κακοτοπιές. Καλύτερα να κάνεις το κορόιδο, έστω και με ανύπαρκτες δικαιολογίες, παρά να ρισκάρεις κανα φιάσκο, και να γελάσουν και άλλα παρδαλά κατσίκια...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”