ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ: Μια μάστιγα στον πλανήτη!
- Nemesis
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Nem3sis
- Φύλο: Γυναίκα
- Επικοινωνία:
Re: Κόμμα Παιδοφίλων παρακαλώ!
Με αυτά που βλέπω και ακούω μάλλον με κόβω να μην κάνω παιδιά δεν μπορείς να φέρεις ένα παιδί σε μία κοινωνία όπου από μικρό θα ζει με τον φόβο το μη και το πρέπει
If you want to make beautiful music, you must play the black and the white notes together.
Richard M. Nixon
Richard M. Nixon
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ
ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ....
Η ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ
ΥΠΑΡΧΕΙ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΑΤΩΝ ΕΤΩΝ....
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ..
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.....
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ?????????
ΝΑΙ.....
Η ΣΙΩΠΗ....
ΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΜΕΡΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΙΛΙΑ ΑΥΤΩΝ
ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΙΩΠΟΥΝ..
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ??????
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ (ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟ
ΟΛΟΥΣ) ...
ΣΥΝΑΜΑ ΔΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ...
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ
ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ....
Η ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ
ΥΠΑΡΧΕΙ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΑΤΩΝ ΕΤΩΝ....
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ..
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.....
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ?????????
ΝΑΙ.....
Η ΣΙΩΠΗ....
ΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΜΕΡΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΙΛΙΑ ΑΥΤΩΝ
ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΙΩΠΟΥΝ..
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ??????
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ (ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟ
ΟΛΟΥΣ) ...
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ...
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
*ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ*
- Nemesis
- Irc ψευδώνυμο: Nem3sis
- Επικοινωνία:
σωστός... πολύ σωστός θα ομολογούσαAVATARGR έγραψε:ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ (ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟ
ΟΛΟΥΣ) ...
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ...
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ...
If you want to make beautiful music, you must play the black and the white notes together.
Richard M. Nixon
Richard M. Nixon
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
fadaros
Posted: Thu Mar 22, 2007 8:38 pm Post subject:
--------------------------------------------------------------------------------
Παιδια ακομα και εγω που πιστευω οτι πολιτισμος και βια συμβαδιζουν .Δηλώνω οτι η παιδεραστια ειναι διαστροφη .Μα και παλι φταιμε εμεις οι λογικοι ανθρωποι που τους αφηνουμαι και δεν τους κληνουμαι στην απομονοση
Posted: Thu Mar 22, 2007 8:38 pm Post subject:
--------------------------------------------------------------------------------
Παιδια ακομα και εγω που πιστευω οτι πολιτισμος και βια συμβαδιζουν .Δηλώνω οτι η παιδεραστια ειναι διαστροφη .Μα και παλι φταιμε εμεις οι λογικοι ανθρωποι που τους αφηνουμαι και δεν τους κληνουμαι στην απομονοση
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Σωστά τα λες μεν φίλε Γιώργο, αλλά για το συγκεκριμένο ζήτημα, αυτά που λες δεν αρκούν. Γιατί απλούστατα αυτό το έγκλημα δεν διαπράττεται από παιδιά, αλλά πάνω στα παιδιά.. Για την απόλυτη προστασία τους, θα'πρεπε να'μασταν 24 ώρες το 24ωρο δίπλα τους, πράγμα που πρακτικά είναι αδύνατο εκ των πραγμάτων, ακόμα και για παιδιά μικρότερων ηλικιών (7-8-9 χρονων), πόσο μάλλον για εφήβους.ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ (ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟ
ΟΛΟΥΣ) ...
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ...
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ...
Και πρέπει να καταλάβουμε ότι εδώ δε μιλάμε για απλή διαστροφή, αλλά για έγκλημα. Για τις οποιεσδήποτε διαστροφές που τελούνται μεταξύ συναινούντων ενηλίκων, εμένα δεν μου πέφτει λόγος. Για καταστάσεις που επιβάλλονται σε αθώα και ανήμπορα να αντιδράσουν ή να αντισταθούν θύματα, πιστεύω πως πρέπει να πέφτει λόγος αλλά και ράβδος στους κτηνώδεις θύτες από όλους όσους θέλουν να λέγονται άνθρωποι. Το να νομιμοποιείται και ως πολιτικός φορέας μια ομάδα τέτοιων υπανθρώπων που προάγουν αυτή την απάνθρωπη και ειδεχθώς εγκληματική κτηνωδία, πρέπει να μας λέει πολλά, πάρα πολλά για την κοινωνία του σημερα που αποκαλούμε και "πολιτισμένη"...
Φαντάρε, δεν ξέρω αν έχεις δει τις μέχρι τώρα απαντήσεις μου σ'εσένα μέσα στα τόπικς, γι'αυτό σου έχω στείλει και ΡΜ (προσωπικό μήνυμα) εδώ και κάμποσες μέρες, το οποίο δεν έχεις "ανοίξει" ακόμα. Ελπίζω αυτό το μήνυμά μου να το δεις τουλάχιστον.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
fadaros
Posted: Mon Apr 02, 2007 10:20 pm Post subject:
ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΟΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΗ,ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ-ΤΡΕΛΟΚΟΜΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ.ΑΛΛΑ ΕΠΗΔΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ FORUM ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΙΛΗ ΑρΕλα.
Posted: Mon Apr 02, 2007 10:20 pm Post subject:
ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΟΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΗ,ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ-ΤΡΕΛΟΚΟΜΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ.ΑΛΛΑ ΕΠΗΔΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ FORUM ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΙΛΗ ΑρΕλα.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Κλείνοντας τη μεταφορά του διαλόγου όπως εξελίχθηκε μέχρι σήμερα, να επαναλάβω τα σχετικά λινκς σε άλλα δύο τόπικς στο παλιό μας φόρουμ, όπου έγινε συζήτηση σχετική μ'αυτό το δύσκολο, άγριο και οδυνηρό ζήτημα.
http://ideografhmata.14.forumer.com/vie ... php?t=1829 (Η ΦΡΙΚΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ- μικρό τόπικ για την περίπτωση μιας μικρούλας που βίασαν και σκότωσαν)
http://ideografhmata.14.forumer.com/vie ... php?t=1763 (ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ- μεγάλο νήμα και δυνατή συζήτηση)
http://ideografhmata.14.forumer.com/vie ... php?t=1829 (Η ΦΡΙΚΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ- μικρό τόπικ για την περίπτωση μιας μικρούλας που βίασαν και σκότωσαν)
http://ideografhmata.14.forumer.com/vie ... php?t=1763 (ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ- μεγάλο νήμα και δυνατή συζήτηση)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Re: ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ: Μια μάστιγα στον πλανήτη!
Υπάρχει μια διάσταση στον ορισμό της παιδοφιλίας ψυχιατρικά και νομικά.
Για την Ψυχιατρική ο παιδόφιλος ορίζεται όποιος γουστάρει παιδιά κάτω από 12 ετών ( δηλ. παιδιά και όχι εφήβους ).
Νομικά,το όριο στην Ελλάδα είναι τα 16 έτη.
Και ακόμα,προυποθέτει ότι η διαφορά αμφοτέρων των πλευρών πρέπει να 'ναι μικρότερη των 5 ετών.Για παράδειγμα,αν είσαι 19 και πας με μια 14,5 χρόνων δεν είσαι παιδόφιλος.
Για την Ψυχιατρική ο παιδόφιλος ορίζεται όποιος γουστάρει παιδιά κάτω από 12 ετών ( δηλ. παιδιά και όχι εφήβους ).
Νομικά,το όριο στην Ελλάδα είναι τα 16 έτη.
Και ακόμα,προυποθέτει ότι η διαφορά αμφοτέρων των πλευρών πρέπει να 'ναι μικρότερη των 5 ετών.Για παράδειγμα,αν είσαι 19 και πας με μια 14,5 χρόνων δεν είσαι παιδόφιλος.
- chill
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Ε ναι... δεν εισαι παιδοφιλος αλλα εισαι απλα ξεφτιλας αντρας γιατι δεν εχεις καμια δικαιολογια να αραζεις στα γυμνασια κοτζαμ αντρας.K.P. έγραψε:.Για παράδειγμα,αν είσαι 19 και πας με μια 14,5 χρόνων δεν είσαι παιδόφιλος.
Θα επρεπε κι αυτο να τιμωρειται.
με καρπαζιες ισως.
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
Βασικα αλλαξα γνωμη σχετικα με την θανατικη ποινη.
Επειδη δεν πιστευω στον ορο "Τρελοκομειο" μιας και ψυχιατρικα ο ορος τρελος δεν υφιστατε.
κι επειδη την φυλακη την απευχομαι για ολους.
Για τοσο βαρια εγκληματα
πιστευω οτι η θανατικη ποινη ειναι καλη λυση.
Ετσι διδεται η ευκαιρια στις οικογενιες να ξεπερασουν το θεμα.
μιας και δεν πρεπει να πηγαινουν στη φυλακη για οσα χρονια ειναι μεσα το μελος της οικογενιας τους που υπεπεσε στην παραβατικη πραξη.
Η κοινωνια απαλλασεται χωρις να παιζει τον ρολο του εκδικητη.
Και ο δραστης αντι να υποφερει στη φυλακη τελειωνει με αυτον τον τρόπο.
Στην ουσια ειναι η καλυτερη λύση για όλους. Χωρις βαρβαρότητα, χωρις εκδικητικοτητα (μιας και η φυλακη ειναι η μεγαλυτερη εκδικηση) και με αποτελεσμα.
Επειδη δεν πιστευω στον ορο "Τρελοκομειο" μιας και ψυχιατρικα ο ορος τρελος δεν υφιστατε.
Για τοσο βαρια εγκληματα
μιας και δεν πρεπει να πηγαινουν στη φυλακη για οσα χρονια ειναι μεσα το μελος της οικογενιας τους που υπεπεσε στην παραβατικη πραξη.
Στην ουσια ειναι η καλυτερη λύση για όλους. Χωρις βαρβαρότητα, χωρις εκδικητικοτητα (μιας και η φυλακη ειναι η μεγαλυτερη εκδικηση) και με αποτελεσμα.
- Lionheart
Μην ξεχνάς ότι η φράση "Αξίζει σε κάποιον η θανατική ποινή;" σημαίνει απλώς ότι η θανατική ποινή είναι ένα δώρο σε σχέση με όσα μπορούν να του κάνουν. Όπως ο Χίτλερ βασανίζεται στην κόλαση με οράματα των Εβραίων να δεσπόζουν σαν η "καλύτερη" φυλή στον πλανήτη, έτσι για τους παιδόφιλου, θα έπρεπε να βρούμε μία μηχανή, να τους κάνουμε 3χρονα (έτσι ώστε να νιώθουν τι γίνεται τριγύρω τους) και να τα πηδάνε άλλοι παιδόφιλοι και μετά να αλλάζουν θέσεις. Αυτό, ναι, αυτό αξίζει.Jeronimo έγραψε:Βασικα αλλαξα γνωμη σχετικα με την θανατικη ποινη.
Για τοσο βαρια εγκληματα
Αὐτὰ τὰ δέντρα δὲ βολεύονται μὲ λιγότερο οὐρανό,
αὐτὲς οἱ πέτρες δὲ βολεύονται κάτου ἀπ᾿ τὰ ξένα βήματα,
αὐτὰ τὰ πρόσωπα δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸν ἥλιο,
αὐτὲς οἱ καρδιὲς δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸ δίκιο.
αὐτὲς οἱ πέτρες δὲ βολεύονται κάτου ἀπ᾿ τὰ ξένα βήματα,
αὐτὰ τὰ πρόσωπα δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸν ἥλιο,
αὐτὲς οἱ καρδιὲς δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸ δίκιο.
κι αυτους που θα πηδαν αυτα τα τριχρονα θα τους κανουμε το ιδιο;
Η εκδικιση ειναι φαυλος κυκλος.
Η απαλαγη ειναι η λυση. Με την τιμωρια δεν κερδιζεις τιποτα.
Δεν πιστευω οτι ο χιτλερ βασανιζεται σε μια κολαση επειδη δεν πιστευω οτι υπαρχει αυτη.
Η εκδικιση ειναι φαυλος κυκλος.
Η απαλαγη ειναι η λυση. Με την τιμωρια δεν κερδιζεις τιποτα.
Δεν πιστευω οτι ο χιτλερ βασανιζεται σε μια κολαση επειδη δεν πιστευω οτι υπαρχει αυτη.
- ArELa
- Founder-Administrator
Κατά βάση, για ελάχιστες των ελαχίστων περιπτώσεων είμαι υπέρ της θανατικής ποινής.
Μέσα σ'αυτές είναι και η παιδεραστία-νεογνοεραστία, ασυζητητί.
Επειδή όμως τώρα τα "ανθρώπινα δικαιώματα" και καλά θεωρούν φτου κακά την θανατιική ποινή, ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ότι αν χωθεί μέσα να χωθεί με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΣΟΒΙΑ (όχι δήθεν ισόβια των 16 ή 20 χρόνων, αλλά κυριολεκτικά για το υπόλοιπο της ζωής του) και το να του κάνουν τα ίδια για να δει τη γλύκα αυτών που εκείνος έκανε, δε θα με χάλαγε καθόλου μα καθόλου. Πείτε με εκδικητική, πείτε με σκατόψυχη, εγώ έτσι νιώθω.
Γιατί θεωρώ υποκριτές και φαρισαίους τους υποστηρικτές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων?
Γιατί απ'τη μια δε σήκωσαν ούτε φρύδι με τις φρικαλεότητες και την κατακρεούργηση ΧΙΛΙΑΔΩΝ (για να μην πω εκατομμυρίων) αθώων- γυναικών ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ στο Ιράκ, στο όνομα ενός πολέμου "για τη δημοκρατία στον πλανήτη"¨μη χέσω αλλά έγιναν έξαλλοι με τον Πλεύρη στη βουλή και του την έπεσαν σαν βόμβες μεγατόνων όταν ΤΟΛΜΗΣΕ να προτείνει (για μένα σωστότατη η πρόταση) είτε ένεση για την πλήρη "απενεργοποίηση" του πέους τους, είτε χειρουργική ευνουχιστική επέμβαση, οπότε και να ξαναβγούν να μην έχουν τη δυνατότητα να διαπράξουν τα τερατώδη και ειδεχθή εγκληματα που γουστάρει το βίτσιο του. Δηλαδή τι έκαναν εκεί? Υποστήριξαν λαύροι τα ανθρώπινα (?) δικαιώματα του τέρατος (που υποτίθεται ότι είναι άνθρωπος), και κλάσανε κανονικά τα δικαιώματα των θυμάτων!
Μέσα σ'αυτές είναι και η παιδεραστία-νεογνοεραστία, ασυζητητί.
Επειδή όμως τώρα τα "ανθρώπινα δικαιώματα" και καλά θεωρούν φτου κακά την θανατιική ποινή, ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ότι αν χωθεί μέσα να χωθεί με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΣΟΒΙΑ (όχι δήθεν ισόβια των 16 ή 20 χρόνων, αλλά κυριολεκτικά για το υπόλοιπο της ζωής του) και το να του κάνουν τα ίδια για να δει τη γλύκα αυτών που εκείνος έκανε, δε θα με χάλαγε καθόλου μα καθόλου. Πείτε με εκδικητική, πείτε με σκατόψυχη, εγώ έτσι νιώθω.
Γιατί θεωρώ υποκριτές και φαρισαίους τους υποστηρικτές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων?
Γιατί απ'τη μια δε σήκωσαν ούτε φρύδι με τις φρικαλεότητες και την κατακρεούργηση ΧΙΛΙΑΔΩΝ (για να μην πω εκατομμυρίων) αθώων- γυναικών ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ στο Ιράκ, στο όνομα ενός πολέμου "για τη δημοκρατία στον πλανήτη"¨μη χέσω αλλά έγιναν έξαλλοι με τον Πλεύρη στη βουλή και του την έπεσαν σαν βόμβες μεγατόνων όταν ΤΟΛΜΗΣΕ να προτείνει (για μένα σωστότατη η πρόταση) είτε ένεση για την πλήρη "απενεργοποίηση" του πέους τους, είτε χειρουργική ευνουχιστική επέμβαση, οπότε και να ξαναβγούν να μην έχουν τη δυνατότητα να διαπράξουν τα τερατώδη και ειδεχθή εγκληματα που γουστάρει το βίτσιο του. Δηλαδή τι έκαναν εκεί? Υποστήριξαν λαύροι τα ανθρώπινα (?) δικαιώματα του τέρατος (που υποτίθεται ότι είναι άνθρωπος), και κλάσανε κανονικά τα δικαιώματα των θυμάτων!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- chill
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Τελος παντων να κανω μια υπενθυμιση... ο βιασμος ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ! Γινεται λογω συμπλεγματων ελεγχου, ταπεινωσης και δυναμης τα οποια ικανοποιει με το να επιβαλλει το σεξοφασισμο του σε αλλα ατομα. Αν καποιος θελει απλα να γαμησει παει και σε μπουρδελο.
Αυτο το λεω επειδη ακομα και τα καλαμπαλικια να τους κοψετε, δεν εμποδιζετε την σεξουαλικη κακοποιηση αλλα μονο την διεισδυση του πεους σε καποια σωματικη κοιλοτητα και την επικειμενη εκσπερματωση. Η σεξουαλικη κακοποιηση δεν εχει τη λιμπιντο ως κινητρο.
Ειναι σαν να κοβεις τα χερια σε καποιον που πουλαει ναρκωτικα. ΛΑΘΟΣ ΟΡΓΑΝΟ ΕΚΟΨΕΣ ΨΗΛΕΕΕΕ!
Θυμαστε καποτε τη λοβοτομη; Οταν καποιος εκανε κανενα ψαρωτικο, πολλαπλο η αηδιαστικο εγκλημα, τον ξαπλωναν ανασκελα και εβαζαν ενα τεραστιο καρφι στο πλαι του ματιου του και με ενα σφυρακι τρυπουσαν το κρανιο και εκοβαν ενα σημειο του εγκεφαλου.
Στη συνεχεια το υποκειμενο γινοταν ενα ακινδυνο αβουλο ον και ολοι ενιωθαν ασφαλεια.
Ωραια πραγματα...
Αυτο το λεω επειδη ακομα και τα καλαμπαλικια να τους κοψετε, δεν εμποδιζετε την σεξουαλικη κακοποιηση αλλα μονο την διεισδυση του πεους σε καποια σωματικη κοιλοτητα και την επικειμενη εκσπερματωση. Η σεξουαλικη κακοποιηση δεν εχει τη λιμπιντο ως κινητρο.
Ειναι σαν να κοβεις τα χερια σε καποιον που πουλαει ναρκωτικα. ΛΑΘΟΣ ΟΡΓΑΝΟ ΕΚΟΨΕΣ ΨΗΛΕΕΕΕ!
Θυμαστε καποτε τη λοβοτομη; Οταν καποιος εκανε κανενα ψαρωτικο, πολλαπλο η αηδιαστικο εγκλημα, τον ξαπλωναν ανασκελα και εβαζαν ενα τεραστιο καρφι στο πλαι του ματιου του και με ενα σφυρακι τρυπουσαν το κρανιο και εκοβαν ενα σημειο του εγκεφαλου.
Στη συνεχεια το υποκειμενο γινοταν ενα ακινδυνο αβουλο ον και ολοι ενιωθαν ασφαλεια.
Ωραια πραγματα...
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
- Mantam Froufrou
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
πω πω, μού'βαλες ιδέες τώρα!! καλή μου ακούγεται αυτούνη η λοβοτομή....Θυμαστε καποτε τη λοβοτομη;
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
- ArELa
- Founder-Administrator
Κατά βάση, συμφωνώ. Δεν ξεχνώ όμως και τη φωτο ενός νεογνού (άντε να'ταν 2 μηνών) ΝΕΚΡΟΥ νεογνού με εμφανή τα σημάδια της ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ του πέους του κτήνους στον πρωκτό του, που είχε ξεσκιστεί εντελώς! Κάποιοι σοκάρονται προς στιγμήν μετά λένε οκ, συμβαίνουν και αυτά στον άτιμο και μπαμπέσικο τούτο κόσμο, το τακτοποιούν μαγκιόρικα σ'ένα κουτάκι στεγανό απ'το συναίσθημα και προχωράνε παραπέρα άνετοι. Εμένα όμως με συγκλόνισε τόσο πολύ (γιατί συνειδητά ΔΕ ΘΕΛΗΣΑ να το στεγανοποιήσω απ'το συναίσθημα) που έκανα 2 βδομάδες να φάω, και ακόμα αυτή η εικόνα με καίει, με εξαγριώνει, με εξεγείρει άσχημα εναντίον οποιουδήποτε που θα εξεδήλωνε έστω και υπόνοια παιδοφιλικών τάσεων.Αυτο το λεω επειδη ακομα και τα καλαμπαλικια να τους κοψετε, δεν εμποδιζετε την σεξουαλικη κακοποιηση αλλα μονο την διεισδυση του πεους σε καποια σωματικη κοιλοτητα και την επικειμενη εκσπερματωση. Η σεξουαλικη κακοποιηση δεν εχει τη λιμπιντο ως κινητρο.
Μπορεί όντως να μην εχει τη λίμπιντο όπως λες ως αρχικό κίνητρο αυτή η κακοποίηση, αλλά θα συμφωνήσεις και εσύ πως α/ ερεθίζεται το άτομο (κτήνος δηλαδή), του'ρχεται ΚΑΙ η κάψα της "λίμπιντο" που παύει να'ναι libido αλλά γίνεται ενεργή, και το κύριο μέσο που χρησιμοποιεί γι'αυτή την κακοποίηση αλλά και για να εκτονώσει την κάψα (το κτήνος) ΕΙΝΑΙ το πέος και με αυτή τη λογική, η "απενεργοποίηση" των ορμών απ'τη μια και ενος (του βασικότερου) μέσου της κακοποίησης απ'την άλλη, είναι ένα καλό αναχαιτιστικό αν όχι πλήρες ανασταλτικό.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- chill
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Ο νιτσε δεν ειχε πει.. οτι οταν ανακατευεσαι με τα πιτουρα σε τρωει η αβυσσος;
- ArELa
- Founder-Administrator
Έχουμε και...νεότερα - φρικτά νεότερα που κατεβάζουν ακόμα πιο χαμηλά τον πάτο που πιάνουμε σαν άνθρωποι...
Σοκ! Έλληνες παιδόφιλοι διακινούσαν πορνογραφικό υλικό ακόμα και με βιασμούς βρεφών!
ημερ/νία: 21-05-2008 madata.gr
Οι δράστες είναι από 30 έως 50 ετών, οικογενειάρχες και με παιδιά, άνθρωποι «υπεράνω υποψίας»
Σοκ προκαλούν στην κοινή γνώμη οι αποκαλύψεις για τη δράση παιδόφιλων που διακινούσαν πορνογραφικό υλικό στο διαδίκτυο.
Δικογραφία σε βάρος 21 ατόμων έχει σχηματιστεί στην Ελλάδα, για εμπλοκή στο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Η πλειοψηφία των παιδιών που έπεσαν θύματα είναι από την Βραζιλία, και πρόκειται για βρέφη και παιδιά έως 5 ετών, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της Αστυνομίας. Οι δράστες είναι από 30 έως 50 ετών, οικογενειάρχες και με παιδιά.
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 12 άτομα, για εμπλοκή στο κύκλωμα.
Πρόκειται για την πρώτη υπόθεση μετά την ψήφιση του νόμου για την προστασία ανηλίκων, όπου ακόμη και η κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού, θεωρείται κακούργημα.
Γιατροί, επιχειρηματίες, ιδιωτικοί υπάλληλοι, άνθρωποι «υπεράνω υποψίας» περιλαμβάνονται στην ογκωδέστατη δικογραφία που σχημάτισε το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, οι δράστες διέθεταν ειδικό ηλεκτρονικό πρόγραμμα με το οποίο αντάλλασσαν αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας. Ακόμη και οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος υπέστησαν σοκ όταν αντίκρισαν το συγκεκριμένο υλικό, στο οποίο παιδιά ηλικίας 3-4 χρόνων ή ακόμα και βρέφη κακοποιούνται σωματικά και σεξουαλικά και υφίστανται κάθε είδους διαστροφές.
Η νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας αποκαλύφθηκε ύστερα από γιγαντιαία επιχείρηση της Αστυνομίας σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια κατά τους τελευταίους οκτώ μήνες.
Οι έρευνες επικεντρώθηκαν σε Αθήνα, Ανδρο, Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο, Βόλο, Καλαμάτα και Βέροια, όπου εικάζεται ότι βρίσκονται και οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι. Χθες στη Βέροια για την ίδια υπόθεση συνελήφθη ένας 31χρονος γιατρός, ο οποίος μάλιστα αφέθηκε ελεύθερος μετά την καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 6.000 ευρώ... Η αρχή της διαλεύκανσης έγινε όταν η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισε από τα ψηφιακά του ίχνη στο Διαβολίτσι Μεσσηνίας έναν 46χρονο οδηγό νταλίκας. Στο φορητό του υπολογιστή βρέθηκε το αποκρουστικό υλικό παιδικής πορνογραφίας. Από εκεί εντοπίστηκαν, μέσω του προγράμματος που χρησιμοποιούσε, οι άνθρωποι με τους οποίους αντάλλασσε τα αρχεία. Ακολούθησαν έφοδοι στα σπίτια όλων των εμπλεκομένων και από τον έναν η Αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη των υπολοίπων. Κατά τις εφόδους της στις κατοικίες των υπόπτων η Αστυνομία εντόπισε στους προσωπικούς τους υπολογιστές το παιδικό πορνογραφικό υλικό, το οποίο είτε κατέβαζαν από γνωστές ιστοσελίδες παιδόφιλων του εξωτερικού είτε ελάμβαναν με ηλεκτρονικό μήνυμα, που στη συνέχεια αντάλλασσαν μεταξύ τους.
Οι έρευνες των αστυνομικών επικεντρώνονται στην ανάλυση των -χιλιάδων- ψηφιακών πειστηρίων για να διαπιστωθεί εάν υπήρχε και κερδοσκοπική δράση από τη διακίνηση του συγκεκριμένου υλικού. Σε τέτοια περίπτωση εναντίον των εμπλεκομένων θα ασκηθούν, βάσει των νέων διατάξεων του νόμου, διώξεις σε βαθμό κακουργήματος. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη υπόθεση που έχει απασχολήσει το αρμόδιο τμήμα της Ασφάλειας Αττικής, αφού στην κατοχή των κατηγορουμένων βρέθηκε ψηφιακό υλικό που ξεπερνά τα 12.000 GB. Τα τελευταία πέντε χρόνια το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει εξιχνιάσει εκατοντάδες υποθέσεις, ενώ έχουν κατηγορηθεί περισσότεροι από 400 άνθρωποι και έχουν συλληφθεί περισσότεροι από 200 παιδόφιλοι.
E-TIPOS
http://www.madata.gr/index.php?news=19551
Στα δελτία ειδήσεων που άκουσα, λέχθηκε ότι τα'χαν δεμένα και αφού τα βίαζαν οι ενήλικες μετά τα έβαζαν να υποστούν τη φρίκη του βιασμού από ζώα...
Και ξαναρωτώ: πρέπει να επιβάλλεται τελικά θανατική ποινή σ'αυτά τα κτήνη ή δεν πρέπει?
Σοκ! Έλληνες παιδόφιλοι διακινούσαν πορνογραφικό υλικό ακόμα και με βιασμούς βρεφών!
ημερ/νία: 21-05-2008 madata.gr
Οι δράστες είναι από 30 έως 50 ετών, οικογενειάρχες και με παιδιά, άνθρωποι «υπεράνω υποψίας»
Σοκ προκαλούν στην κοινή γνώμη οι αποκαλύψεις για τη δράση παιδόφιλων που διακινούσαν πορνογραφικό υλικό στο διαδίκτυο.
Δικογραφία σε βάρος 21 ατόμων έχει σχηματιστεί στην Ελλάδα, για εμπλοκή στο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Η πλειοψηφία των παιδιών που έπεσαν θύματα είναι από την Βραζιλία, και πρόκειται για βρέφη και παιδιά έως 5 ετών, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της Αστυνομίας. Οι δράστες είναι από 30 έως 50 ετών, οικογενειάρχες και με παιδιά.
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 12 άτομα, για εμπλοκή στο κύκλωμα.
Πρόκειται για την πρώτη υπόθεση μετά την ψήφιση του νόμου για την προστασία ανηλίκων, όπου ακόμη και η κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού, θεωρείται κακούργημα.
Γιατροί, επιχειρηματίες, ιδιωτικοί υπάλληλοι, άνθρωποι «υπεράνω υποψίας» περιλαμβάνονται στην ογκωδέστατη δικογραφία που σχημάτισε το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, οι δράστες διέθεταν ειδικό ηλεκτρονικό πρόγραμμα με το οποίο αντάλλασσαν αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας. Ακόμη και οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος υπέστησαν σοκ όταν αντίκρισαν το συγκεκριμένο υλικό, στο οποίο παιδιά ηλικίας 3-4 χρόνων ή ακόμα και βρέφη κακοποιούνται σωματικά και σεξουαλικά και υφίστανται κάθε είδους διαστροφές.
Η νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας αποκαλύφθηκε ύστερα από γιγαντιαία επιχείρηση της Αστυνομίας σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια κατά τους τελευταίους οκτώ μήνες.
Οι έρευνες επικεντρώθηκαν σε Αθήνα, Ανδρο, Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο, Βόλο, Καλαμάτα και Βέροια, όπου εικάζεται ότι βρίσκονται και οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι. Χθες στη Βέροια για την ίδια υπόθεση συνελήφθη ένας 31χρονος γιατρός, ο οποίος μάλιστα αφέθηκε ελεύθερος μετά την καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 6.000 ευρώ... Η αρχή της διαλεύκανσης έγινε όταν η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισε από τα ψηφιακά του ίχνη στο Διαβολίτσι Μεσσηνίας έναν 46χρονο οδηγό νταλίκας. Στο φορητό του υπολογιστή βρέθηκε το αποκρουστικό υλικό παιδικής πορνογραφίας. Από εκεί εντοπίστηκαν, μέσω του προγράμματος που χρησιμοποιούσε, οι άνθρωποι με τους οποίους αντάλλασσε τα αρχεία. Ακολούθησαν έφοδοι στα σπίτια όλων των εμπλεκομένων και από τον έναν η Αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη των υπολοίπων. Κατά τις εφόδους της στις κατοικίες των υπόπτων η Αστυνομία εντόπισε στους προσωπικούς τους υπολογιστές το παιδικό πορνογραφικό υλικό, το οποίο είτε κατέβαζαν από γνωστές ιστοσελίδες παιδόφιλων του εξωτερικού είτε ελάμβαναν με ηλεκτρονικό μήνυμα, που στη συνέχεια αντάλλασσαν μεταξύ τους.
Οι έρευνες των αστυνομικών επικεντρώνονται στην ανάλυση των -χιλιάδων- ψηφιακών πειστηρίων για να διαπιστωθεί εάν υπήρχε και κερδοσκοπική δράση από τη διακίνηση του συγκεκριμένου υλικού. Σε τέτοια περίπτωση εναντίον των εμπλεκομένων θα ασκηθούν, βάσει των νέων διατάξεων του νόμου, διώξεις σε βαθμό κακουργήματος. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη υπόθεση που έχει απασχολήσει το αρμόδιο τμήμα της Ασφάλειας Αττικής, αφού στην κατοχή των κατηγορουμένων βρέθηκε ψηφιακό υλικό που ξεπερνά τα 12.000 GB. Τα τελευταία πέντε χρόνια το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει εξιχνιάσει εκατοντάδες υποθέσεις, ενώ έχουν κατηγορηθεί περισσότεροι από 400 άνθρωποι και έχουν συλληφθεί περισσότεροι από 200 παιδόφιλοι.
E-TIPOS
http://www.madata.gr/index.php?news=19551
Στα δελτία ειδήσεων που άκουσα, λέχθηκε ότι τα'χαν δεμένα και αφού τα βίαζαν οι ενήλικες μετά τα έβαζαν να υποστούν τη φρίκη του βιασμού από ζώα...
Και ξαναρωτώ: πρέπει να επιβάλλεται τελικά θανατική ποινή σ'αυτά τα κτήνη ή δεν πρέπει?
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δηλαδη αν καποιος στο kazaa θα πατησει iron maiden (τυχαιο το ονομα). και καποιος αρωστος βαλει ενα βιντεο παιδικου πορνο με τιτλο iron maiden και καποιος το κατεβασει στο pc του και δεν το ανοιξει να το δει και να το σβήσει παει για κακουργημα.Πρόκειται για την πρώτη υπόθεση μετά την ψήφιση του νόμου για την προστασία ανηλίκων, όπου ακόμη και η κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού, θεωρείται κακούργημα.
Ε ρε τι κανει ο πανικος.
Για να πιασουμε τους παιδοφιλους εγω λεω προαιρετικα να κλεισουμε μεσα καμια 10 ρια αθωους.
Ολο και κανας παιδοφιλος θα ειναι αναμεσα τους.
- alexandros
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
το πρόβλημα με την θανατική ποινή είναι γενικό και δεν περιορίζεται σε περιστατικά παιδοφιλίας αλλά αγγίζει πολλές πτυχές της κοινωνίας μας. το βασικότερο επιχείρημα εναντίον της θανατικής ποινής είναι η πιθανότητα του λάθους. δεν είναι τυχαίο γεγονός να γίνει λάθος (κατά το παρελθόν υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις στην αμερική) όπου έχει εκτελεστεί κάποιος και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα αποδεικνύεται αθώος. Είναι η έννοια της "δικαστικής πλάνης" που επικαλείται ο νομικός κόσμος. δυστυχώς ο δικαστής δεν είναι θεός για να θεωρούμε ότι δεν μπορεί να έχει πλανηθεί στην απόφασή του. αν θυμάμαι καλά ο Μοντεσκιέ έλεγε ότι καλύτερα να αθωοθούν 100 ένοχοι παρά να καταδικαστεί ένας αθώος (πολύ περισσότερο να καταδικαστεί σε θάνατο).
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει.
Βίκτωρ Ουγκώ
ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Βίκτωρ Ουγκώ
ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
- Mantam Froufrou
η εξίσωση του Μοντεσκιέ βέβαια περιέχει πολλά κενά! ένας ένοχος, και δη ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ και ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ (όπως είναι ένας παιδεραστής πχ, ή ο άλλος ο σαδιστής κανίβαλος, δεν τον θυμάμαι τώρα, κακή του ώρα) και ελεύθερος, κάλλιστα και τις περισσότερες φορές ισούται με τον θάνατο τουλάχιστον ενός αθώου (θύμα του...ενόχου). Πρόσεξε: ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΟΣ...αν θυμάμαι καλά ο Μοντεσκιέ έλεγε ότι καλύτερα να αθωοθούν 100 ένοχοι παρά να καταδικαστεί ένας αθώος (πολύ περισσότερο να καταδικαστεί σε θάνατο).
άρα 100 ένοχοι ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ελεύθεροι ισούνται με 100 ΑΘΩΑ, ΑΓΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ, βιασμένα, σκοτωμένα (αν όχι σωματικά, σίγουρα ψυχολογικά).... Δηλαδή, ο ένας αθώος είναι αθώος, ο άλλος αθώος δεν είναι αθώος?
εντάξει, έχω τις μεταπτώσεις μου ως προς την θανατική ποινή, και αν κάποτε την υποστηρίζω το κάνω μόνο για τους παιδεραστές-κτήνη, αλλά μην γινόμαστε υπερβολικά ρομαντικοί. Κάποια στιγμή πρέπει να σκεφτούμε όλες τις πτυχές μίας τιμωρίας, ή μη-τιμωρίας... και δυστυχώς δεν είναι τόσο απλοϊκές οι εξισώσεις...
- ArELa
- Founder-Administrator
Εννοείται ότι συμπλέω Πέγκι.Μανταμ_ΦρουΦρου έγραψε:
εντάξει, έχω τις μεταπτώσεις μου ως προς την θανατική ποινή, και αν κάποτε την υποστηρίζω το κάνω μόνο για τους παιδεραστές-κτήνη, αλλά μην γινόμαστε υπερβολικά ρομαντικοί. Κάποια στιγμή πρέπει να σκεφτούμε όλες τις πτυχές μίας τιμωρίας, ή μη-τιμωρίας... και δυστυχώς δεν είναι τόσο απλοϊκές οι εξισώσεις...
Τη θανατική ποινή δεν θα την έπιανα στο στόμα ούτε στη σκέψη μου αν:
ήταν πρακτικά εφαρμόσιμο το να φάνε ισόβια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, όχι δήθεν- γι'αυτούς που έχουν αποδεδειγμένα προβεί σε ασέλγειες/βιασμούς παιδιών. Κι αν τεσπα νομικά δεν είναι επί του πρακτέου εφικτός ο ΙΣΟΒΙΟΣ εγκλεισμός τους, πριν βγουν έξω να υποστούν μια επεμβασούλα ευνουχισμού (και μια λοβοτομή δε θα με χάλαγε), ώστε να μην αποτελούν απειλή και κίνδυνο για τα ΑΘΩΑ πλάσματα που λέγονται παιδιά, όταν/αν βγουν κάποτε έξω.
Αν ήταν δυνατά αυτά, τότε η θανατική ποινή θα εξυπηρετούσε μόνο αντεκδίκηση και δεν κλίνω προς αυτήν.
Κύρια εστίασή μου είναι η ασφάλεια των παιδιών και η εξασφάλιση του ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ δικαιώματός τους να ζήσουν όμορφα και φυσιολογικά παιδικά χρόνια, όχι έναν εφιάλτη τον οποίο δεν ζήτησαν και για τον οποίο δεν συναίνεσαν ποτέ.
Για τους κυρίους σαν τους 21 που αναφέρονται παραπάνω τώρα... Αυτοί δεν πιάστηκαν να βιάζουν παιδί, αλλά δεν παύουν να είναι πιθανοί μελλοντικοί βιαστές παιδιών. Ή μπορεί και να το'χουν ήδη κάνει αλλά δεν πιάστηκαν ποτέ.
Γι'αυτά τα "ευυπόληπτα" μέλη υπεράνω πάσης υποψίας, η ποινή μπορεί να είναι κακουργηματική, αλλά δε γίνεται να είναι ισόβια. Για την περίπτωσή τους, θεωρώ απαραίτητη την ΑΡΣΗ της προστασίας προσωπικών τους δεδομένων, να τους δείχνουν κατάφατσα και ονομαστικά τα ΜΜΕ, ώστε γονείς και παιδιά να τους προσέχουν τους... κυρίους όταν θα βγουν απ'τη στενή (αν μπουν και δεν εξαγοράσουν ή τεσπα γλυτώσουν ποινές φυλάκισης). Βγάζω το καπέλο στον Αμερικάνο που μέχρι και φέιγ βολάν με τη μούρη τους τοιχοκολούν σε δημόσιους χώρους και σε κολώνες, για ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Mantam Froufrou
Mα δεν είναι μόνο μία 'πιθανότητα' να εγκληματίσουν! ήδη εγκληματούν ως συνεργοί σ'αυτό το έγκλημα...γιατί Βίκυ μου εάν δεν υπήρχαν καθίκια σαν αυτούς να πληρώνουν για τέτοια βίντεο, δεν θα υπήρχαν κι αυτοί που τα προωθούν τα βίντεο. Υπάρχει ζήτηση, γι'αυτό υπάρχει και προσφορά. Όχι οτι δεν θα γίνονταν βιασμοί παιδιών, πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα γίνονταν σε αυτόν τον βαθμό και με τέτοια κτηνωδία και...έμπνευση... Στην ουσία αυτή την στιγμή υπάρχει ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΒΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΩΝ!Για τους κυρίους σαν τους 21 που αναφέρονται παραπάνω τώρα... Αυτοί δεν πιάστηκαν να βιάζουν παιδί, αλλά δεν παύουν να είναι πιθανοί μελλοντικοί βιαστές παιδιών. Ή μπορεί και να το'χουν ήδη κάνει αλλά δεν πιάστηκαν ποτέ.
Περίμενε. τους 21 τους δικασατε και τους καταδικασατέ;
Tι γνωρίζετε για την ιστορία εκτώς απο αυτά που λένε τα ΜΜΕ;
Εγω προσωπικά δεν εχω καμιά αλλη πηγή πληροφόρησης.
Αλλα θεωρω οτι τα ΜΜΕ εχουν σκοπό το κέρδος κι όχι την πληροφόρηση.
Χθες ένα κανάλι έλεγε οτι ηταν 15 και καταζητείτε ένας.
Τωρα ειναι 21;
Οπως ο αριθμός "παιζει" μήπως παίζει κι αν ειναι όλοι ένοχοι;
Αν ειναι οι 10 απο τους 15,25(αποφασιστε) ένοχοι; να πανε και οι 15
φυλακή; ή να λαβοτομηθούν για σιγουριά;
Να σας πω μια φανταστική ιστορια;
Ας πουμε οτι υπαρχει μια ιστοσελιδα.
Exει μέσα ενήλικη πορνογραφία και εγγράφονται μέλη απο όλο τον κόσμο τα οποία αφηνούν την IP τους.
Οι ιδιοκτήτες αποφασίζουν να ανεβασουν και κανα βιντεο παιδικου πορνό για να αυξήσουν το ταργκετ γκρουπ (τετοιες σελίδες εχουν 100ντάδες ή και χιλιάδες βίντεο κι ενα δυο βιντεακια παιδικου πορνο μπορει να μην γίνουν αντιληπτά απο όλους παρά μόνο απο εκείνους που τα ψάχνουν).
Η Σελιδα εξαρθρώνετε πχ απο το FBI και το FBI στέλνει σήμα μεσω ιντερπολ για το ποιες Ελληνικές IP μπέναν στη σελίδα.
Λέτε αυτοι οι ανθρωποι να συλληφθουν απο τις Ελληνικές αρχές (αυτές που καναν το φιάσκο στη Σίνδο, αυτές που καναν το φιάσκο με τον σορίν ματεϊ, τον πάσαρη κλπ), με βάση το αν βλέπαν παιδικό πορνό ή μηπως με βάση το αν κάναν log in στη σελίδα;
Το οποίο Log in Θα το θεωρήσουν ως θέαση του βίντεο.
Αυτή η αστυνομία δεν μπορεί να χειριστεί το έγκλημα του δρόμου και περιμένουμε να στειλει ανθρώπους για λαβοτομή;
Με τη βεβαιότητα οτι ειναι ενοχοι;
Tι γνωρίζετε για την ιστορία εκτώς απο αυτά που λένε τα ΜΜΕ;
Εγω προσωπικά δεν εχω καμιά αλλη πηγή πληροφόρησης.
Αλλα θεωρω οτι τα ΜΜΕ εχουν σκοπό το κέρδος κι όχι την πληροφόρηση.
Χθες ένα κανάλι έλεγε οτι ηταν 15 και καταζητείτε ένας.
Τωρα ειναι 21;
Οπως ο αριθμός "παιζει" μήπως παίζει κι αν ειναι όλοι ένοχοι;
Αν ειναι οι 10 απο τους 15,25(αποφασιστε) ένοχοι; να πανε και οι 15
φυλακή; ή να λαβοτομηθούν για σιγουριά;
Να σας πω μια φανταστική ιστορια;
Ας πουμε οτι υπαρχει μια ιστοσελιδα.
Exει μέσα ενήλικη πορνογραφία και εγγράφονται μέλη απο όλο τον κόσμο τα οποία αφηνούν την IP τους.
Οι ιδιοκτήτες αποφασίζουν να ανεβασουν και κανα βιντεο παιδικου πορνό για να αυξήσουν το ταργκετ γκρουπ (τετοιες σελίδες εχουν 100ντάδες ή και χιλιάδες βίντεο κι ενα δυο βιντεακια παιδικου πορνο μπορει να μην γίνουν αντιληπτά απο όλους παρά μόνο απο εκείνους που τα ψάχνουν).
Η Σελιδα εξαρθρώνετε πχ απο το FBI και το FBI στέλνει σήμα μεσω ιντερπολ για το ποιες Ελληνικές IP μπέναν στη σελίδα.
Λέτε αυτοι οι ανθρωποι να συλληφθουν απο τις Ελληνικές αρχές (αυτές που καναν το φιάσκο στη Σίνδο, αυτές που καναν το φιάσκο με τον σορίν ματεϊ, τον πάσαρη κλπ), με βάση το αν βλέπαν παιδικό πορνό ή μηπως με βάση το αν κάναν log in στη σελίδα;
Το οποίο Log in Θα το θεωρήσουν ως θέαση του βίντεο.
Αυτή η αστυνομία δεν μπορεί να χειριστεί το έγκλημα του δρόμου και περιμένουμε να στειλει ανθρώπους για λαβοτομή;
Με τη βεβαιότητα οτι ειναι ενοχοι;
- Mantam Froufrou
Divine Sinner, αν ισχύει το παρακάτω:
Απο την άλλη, η περαιτέρω συζήτηση δεν αφορά μόνο και κυρίως αυτούς (όσοι είναι, δεν έχει σημασία), οπότε δεν 'καταδικάζουμε' τους συγκεκριμένους, αλλά μιλάμε για όσους ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, και αυτοί μπορεί να είναι και Έλληνες, μπορεί να είναι και απο οποιαδήποτε χώρα...
...τότε είναι ένοχοι, γιατί δεν μιλάμε για απλό login, μιλάμε για ΗΔΗ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ στους υπολογιστές τους...και τα αρχεία μπορεί να μην τα ψάχνεις σε μία σελίδα γενικού σεξουαλικού περιεχομένου εσύ, αλλά τυχαία δεν θα τα κατεβάσεις, έτσι?Στο φορητό του υπολογιστή βρέθηκε το αποκρουστικό υλικό παιδικής πορνογραφίας. Από εκεί εντοπίστηκαν, μέσω του προγράμματος που χρησιμοποιούσε, οι άνθρωποι με τους οποίους αντάλλασσε τα αρχεία. Ακολούθησαν έφοδοι στα σπίτια όλων των εμπλεκομένων και από τον έναν η Αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη των υπολοίπων. Κατά τις εφόδους της στις κατοικίες των υπόπτων η Αστυνομία εντόπισε στους προσωπικούς τους υπολογιστές το παιδικό πορνογραφικό υλικό, το οποίο είτε κατέβαζαν από γνωστές ιστοσελίδες παιδόφιλων του εξωτερικού είτε ελάμβαναν με ηλεκτρονικό μήνυμα, που στη συνέχεια αντάλλασσαν μεταξύ τους.
Απο την άλλη, η περαιτέρω συζήτηση δεν αφορά μόνο και κυρίως αυτούς (όσοι είναι, δεν έχει σημασία), οπότε δεν 'καταδικάζουμε' τους συγκεκριμένους, αλλά μιλάμε για όσους ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, και αυτοί μπορεί να είναι και Έλληνες, μπορεί να είναι και απο οποιαδήποτε χώρα...