ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2008
Συντονιστής: kostas
- Dhmellhn
- Επίτιμος
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Re: ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2008
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ: 2 - 0
Δυστυχώς γι' αυτόν ο φουκαριΑΡΗΣ δεν κατάφερε να δικαιώσει τον τίτλο του φαβορί και να πάρει το κύπελλο.
Είπαμε, η Ερυθρόλευκη φανέλα είναι ασήκωτη. Πολύ δύσκολο για τον κάτοχο ενός μόνο τροπαίου σε οκτώ τελικούς να μπορέσει να σηκώσει ανάστημα στον ερυθρόλευκο Γίγαντα των 23 κυπέλλων σε 34 τελικούς.
Πάντως προσπάθησε, αλλά παγιδεύτηκε στο κέντρο, και με τις καμινάδες ως εύκολη λεία για τους ψηλούς ερυθρολεύκους αμυντικούς, δεν υπήρχε περίπτωση να καταφέρει τίποτα ο Άρης.
Α, ξέχασα και το 13ο Νταμπλ.
Δυστυχώς γι' αυτόν ο φουκαριΑΡΗΣ δεν κατάφερε να δικαιώσει τον τίτλο του φαβορί και να πάρει το κύπελλο.
Είπαμε, η Ερυθρόλευκη φανέλα είναι ασήκωτη. Πολύ δύσκολο για τον κάτοχο ενός μόνο τροπαίου σε οκτώ τελικούς να μπορέσει να σηκώσει ανάστημα στον ερυθρόλευκο Γίγαντα των 23 κυπέλλων σε 34 τελικούς.
Πάντως προσπάθησε, αλλά παγιδεύτηκε στο κέντρο, και με τις καμινάδες ως εύκολη λεία για τους ψηλούς ερυθρολεύκους αμυντικούς, δεν υπήρχε περίπτωση να καταφέρει τίποτα ο Άρης.
Α, ξέχασα και το 13ο Νταμπλ.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- Diagalaksiaki
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: diagalaksiaki
- Φύλο: Γυναίκα
- Επικοινωνία:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ
2-0
2-0
ΣΥ ΘΑΡΣΟΣ ΔΟΣ ΜΑΚΑΡ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΕ ΜΕΝΕΙΝ ΕΝ ΑΠΗΜΟΣΙ ΘΕΣΜΟΙΣ ΔΥΣΜΕΝΕΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΝΤΑ ΜΟΘΟΝ ΚΗΡΑΣ ΤΕ ΒΙΑΙΑΣ
- karipis
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
Αμαρτία εξομολογημένη αμαρτία δεν είναι ...λένε!
Χτες λοιπόν για πρώτη φορά στην ζωή μου και 1:30 ώρα έγινα Γαύρος.....
Χτες λοιπόν για πρώτη φορά στην ζωή μου και 1:30 ώρα έγινα Γαύρος.....
- karipis
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
Πάντως εγώ τους συγχαίρω τους συμπολίτες μου.
Πότε ανέβηκαν κατηγορία, πότε πήγαν τελικό πιπέλ... (ούπς), κυπέλου ήθελα να πω!!
Μπράβο, μπράβο!!
Πότε ανέβηκαν κατηγορία, πότε πήγαν τελικό πιπέλ... (ούπς), κυπέλου ήθελα να πω!!
Μπράβο, μπράβο!!