Νεκρός οδηγός λεωφορείου...
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Νεκρός οδηγός λεωφορείου...
Δολοφονία οδηγού λεωφορείου από δραπέτη στη Θεσσαλονίκη
Αιματηρό τέλος είχε η καταδίωξη ενός ένοπλου δραπέτη στη Θεσσαλονίκη. Ύστερα από καταδίωξη από τους αστυνομικούς στην περιοχή της Σίνδου ο δραπέτης - τοξικομανής μπήκε σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, πυροβόλησε τον οδηγό του και στη συνέχεια διέφυγε πεζός προς τη βιομηχανική περιοχή.
Εκεί ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς και μετά από κυνηγητό οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν, αφού πρώτα τον είχαν τραυματίσει.
Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν έξι αστυνομικοί
Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν έξι αστυνομικοί, με εντολή του υφυπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Χηνοφώτη, οι οποίοι από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, φέρονται να επέδειξαν υπερβολική ολιγωρία και βαριά αμέλεια στην εκτέλεση των καθηκόντων τους, κατά την μεταγωγή κρατουμένου στην Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να διαφύγει ο κρατούμενος και να τραυματίσει θανάσιμα ιδιώτη οδηγό αστικού λεωφορείου, με το υπηρεσιακό όπλο του συνοδού αστυνομικού.
Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν οι διοικητές των Τμημάτων Ασφαλείας Σίνδου και Αμπελοκήπων και τέσσερις αστυφύλακες των Υπηρεσιών αυτών.
Παράλληλα με εντολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Βασιλείου Τσιατούρα διατάχθηκε η άμεση διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για την διερεύνηση των ακριβών συνθηκών κάτω από τις οποίες συνέβη το θλιβερό περιστατικό, έτσι ώστε να καταλογιστούν οι πειθαρχικές ευθύνες και να επιβληθούν τα προβλεπόμενα πειθαρχικά μέτρα σε βάρος όλων όσων ενεπλάκησαν.
Επιπλέον, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η προβλεπόμενη ποινική προανακριτική διαδικασία για την απόδοση των τυχόν ποινικών ευθυνών.
http://www.kathimerini.gr
Τα σχόλιά σας επ'αυτού, δικά σας...
Αιματηρό τέλος είχε η καταδίωξη ενός ένοπλου δραπέτη στη Θεσσαλονίκη. Ύστερα από καταδίωξη από τους αστυνομικούς στην περιοχή της Σίνδου ο δραπέτης - τοξικομανής μπήκε σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, πυροβόλησε τον οδηγό του και στη συνέχεια διέφυγε πεζός προς τη βιομηχανική περιοχή.
Εκεί ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς και μετά από κυνηγητό οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν, αφού πρώτα τον είχαν τραυματίσει.
Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν έξι αστυνομικοί
Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν έξι αστυνομικοί, με εντολή του υφυπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Χηνοφώτη, οι οποίοι από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, φέρονται να επέδειξαν υπερβολική ολιγωρία και βαριά αμέλεια στην εκτέλεση των καθηκόντων τους, κατά την μεταγωγή κρατουμένου στην Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να διαφύγει ο κρατούμενος και να τραυματίσει θανάσιμα ιδιώτη οδηγό αστικού λεωφορείου, με το υπηρεσιακό όπλο του συνοδού αστυνομικού.
Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν οι διοικητές των Τμημάτων Ασφαλείας Σίνδου και Αμπελοκήπων και τέσσερις αστυφύλακες των Υπηρεσιών αυτών.
Παράλληλα με εντολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Βασιλείου Τσιατούρα διατάχθηκε η άμεση διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για την διερεύνηση των ακριβών συνθηκών κάτω από τις οποίες συνέβη το θλιβερό περιστατικό, έτσι ώστε να καταλογιστούν οι πειθαρχικές ευθύνες και να επιβληθούν τα προβλεπόμενα πειθαρχικά μέτρα σε βάρος όλων όσων ενεπλάκησαν.
Επιπλέον, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η προβλεπόμενη ποινική προανακριτική διαδικασία για την απόδοση των τυχόν ποινικών ευθυνών.
http://www.kathimerini.gr
Τα σχόλιά σας επ'αυτού, δικά σας...
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- litsa''never''
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: Litsa Never
Re: Νεκρός οδηγός λεωφορείου...
Απ'οτι εμαθα μαλλον για ενα ακομη φιασκο της κατα τ'αλλα σεβαστης,ελληνικης αστυνομιας μας προκειται!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος litsa''never'' την Δευ 26 Μάιος 2008, 18:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ArELa
- Founder-Administrator
HTAN Αλβανός και όντως μιλάμε για τρελό φιάσκο ανικανότητας της σημερινής Αστυνομίας μας, που έχει επέλθει σε θλιβερή κατάντια.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Τον οδηγό αυτον πιθανότατα να τον ήξερα μιας και έπερνα συνεχως το λεωφορείο της Σινδου για να πάω στη σχολή μου.
Η εγκληματικότητα ειναι απλα ενα σημειο της παρακμής.
Για μενα δεν ειναι απο τη μια μερια το κρατος και απο την αλλη οι εγκληματιες.
Το εγκλημα ειναι παράγωγο του κράτους.
Και το κράτος το χρησιμοποιεί για να αυξήσει τα κατασταλτικά μέτρα.
Ο πατέρας του ειπε οτι εχει πουλήσει ολα του τα χωράφια στο χωριό, λογω της εξάρτησης του γιού του.
Ντόπιος ήταν.
Η εγκληματικότητα ειναι απλα ενα σημειο της παρακμής.
Για μενα δεν ειναι απο τη μια μερια το κρατος και απο την αλλη οι εγκληματιες.
Το εγκλημα ειναι παράγωγο του κράτους.
Και το κράτος το χρησιμοποιεί για να αυξήσει τα κατασταλτικά μέτρα.
ΔΕΝ ηταν αλβανος.HTAN Αλβανός
Ο πατέρας του ειπε οτι εχει πουλήσει ολα του τα χωράφια στο χωριό, λογω της εξάρτησης του γιού του.
Ντόπιος ήταν.
- ArELa
- Founder-Administrator
Δεν το αποκλείω να'ταν και ντόπιος με την πρέζα να'χει γίνει δεύτερη φύση σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού.
Πάντως στα ειδησεογραφικά δελτία Αλτερ και Μέγκα άκουσα ότι ήταν αλλοδαπός.
Πάντως στα ειδησεογραφικά δελτία Αλτερ και Μέγκα άκουσα ότι ήταν αλλοδαπός.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- karipis
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
Βγήκε ο πατέρας του πρεζάκια και είπε ότι πούλησε τα χωράφια για να έχει ο γιός πρέζα??????
- Clairvoyant
- Aνενεργός χρήστης
Σιγουρα αλλοδαπός ήταν. Οι συνέλληνες δεν σκοτώνουν ούτε παίρνουν ναρκωτικα. Μονο λιγο καιρο ξαποσταίνουν και ξανά προς τη δοξα τραβουν......
Ότι δε με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό....
- ArELa
- Founder-Administrator
Δεν εξωράισε, ούτε αγιοποίησε κανείς τους Ελληνες Χρήστο, οπότε η άτοπη και στρεβλωτική ειρωνία είναι περιττή.
Αν πάλι είδες κανέναν να δηλώνει ότι οι Ελληνες είναι άσπηλοι και άμεπτοι, να μας καταδείξεις το ποστ, να ρίξω πρώτη εγώ τις μου.
Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι από μας που δε ρίχνουμε σκατά στους δικούς μας επειδή οι προτεραιότητές μας μπερδεύτηκαν και κοπτώμεθα αποκλειστικά και μόνο για τους καημένους τους μετανάστες. Συγνώμη δηλαδή.
Αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα, που αν θες την κάνουμε στο τόπικ φράουλες και αίμα που αν δεν κάνω λάθος έχεις ανοίξει εσύ.
Εδώ υποτίθεται πως θα συζητήσουμε (αν συζητήσουμε) την κατάντια της Ελληνικής Αστυνομίας.
Έχεις άποψη επ'αυτού? Ριχ'τη.
Αν πάλι είδες κανέναν να δηλώνει ότι οι Ελληνες είναι άσπηλοι και άμεπτοι, να μας καταδείξεις το ποστ, να ρίξω πρώτη εγώ τις μου.
Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι από μας που δε ρίχνουμε σκατά στους δικούς μας επειδή οι προτεραιότητές μας μπερδεύτηκαν και κοπτώμεθα αποκλειστικά και μόνο για τους καημένους τους μετανάστες. Συγνώμη δηλαδή.
Αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα, που αν θες την κάνουμε στο τόπικ φράουλες και αίμα που αν δεν κάνω λάθος έχεις ανοίξει εσύ.
Εδώ υποτίθεται πως θα συζητήσουμε (αν συζητήσουμε) την κατάντια της Ελληνικής Αστυνομίας.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Clairvoyant
- Aνενεργός χρήστης
Εχεις δίκιο. Για την ελληνικη αστυνομια πιστευω οτι σαν γνήσιο κομματι της ελληνικης κοινωνιας και πολυ περισσοτερο της ελληνικης κυβερνησης, παραπαιει κι αυτη. Προχειρότητες, μηδενικη εκπαιδευση, ωχαδερφισμος, νοοτροπια "ο μισθος να μπαινει κι εμεις να ξυνουμε το παπαρι μας", να βρουμε και κανενα βουλευτη να τη βολεψουμε γεωγραφικα απο μεταθεσεις και , μηνας μπαινει μηνας βγαινει....Εδώ υποτίθεται πως θα συζητήσουμε (αν συζητήσουμε) την κατάντια της Ελληνικής Αστυνομίας.
Φυσικα παντου και παντα υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα δυστυχως αυτος ειναι ο κανονας. Έλλειψη κινητρων , κομματικοποιηση των υψηλοβαθμων στελεχων και των κρισεων στις προαγωγες. Καθε τρεις και λιγο γινεται και μια νεα γκαφα της ΕΛΑΣ. Και παντα...τερμα στην ανοχη. Ανοχη που ρε, δηλαδη εχουμε ανοχη στην αντιμετωπιση του εγκληματια, του εμπορου ναρκωτικων κλπ?
Ότι δε με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό....
- alexandros
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
η προχειρότητα και η ανικανότητα σε όλο της το μεγαλείο! Ως γνήσια δημόσια υπηρεσία που ΔΕΝ σέβεται τον πολίτη, έκανε και πάλι την μεγάλη γκάφα η αγαπητή ΕΛ.ΑΣ. και τώρα τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Δυστυχώς σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει καμία δικαιολογία του στυλ "τόσο τους πληρώνουν, τόσο εργάζονται" που προτάσσεται σε άλλες περιπτώσεις. Εδώ μιλάμε για φραπεδοδημοσιοϋπαλληλίκι του κερατά από πλευράς των αστυνομικών. Άκουσα το φοβερό ότι είχε βάλει λέει το όπλο δίπλα στο χειρόφρενο!! Απίθανο και συνάμα θλιβερό!!
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει.
Βίκτωρ Ουγκώ
ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Βίκτωρ Ουγκώ
ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Οι ανθρωποι ειναι εκτος τοπου και χρονου, χαλαροι τελειως, ανυποψιαστοι και ανοητοι. Κυριως ανοητοι.
Up there. With the best of the best
- ArELa
- Founder-Administrator
Kαλά τα είπατε, αλλά θαρρώ πως τα'πατε μονόπαντα. Μέσα σ'όλο αυτό το σκηνικό που σίγουρα κατέδειξε μια ελλειματική αστυνομία, δεν συνυπολογίσατε κάποια πραγματάκια.
α/ Πόσο άρτια είναι η εκπαίδευση αυτών των ανθρώπων που λέμε αστυνομικούς, όργανα επιβολής της τάξης και διατήρησης της ειρήνης, τα οποία περιμένουμε να προστατεύουν τον πολίτη? Ξέρετε?
β/ Κάθε πότε πάνε, για σκοποβολή? Πάνε όλοι? Ξέρετε ότι για να πάνε να ασκηθούν πρέπει να πληρώνουν οι ίδιοι τις σφαίρες?
γ/ Και πείτε ότι πάνε (που δεν πάνε)... Ποιο το νόημα? Αφού αν έκαναν χρήση του περιστρόφου που υποτίθεται ότι τους δίνουν για χρήση σε ώρα ανάγκης, είναι γνωστή η διαδικασία της παραπομπής τους στο πειθαρχικό για οπλοχρησία?
Στο θεό σας δηλαδή, οπλοχρησία στο όργανο της τάξης! Οπότε γιατί να κάνουν χρήση ακόμα κι αν τους δινόταν η ευκαιρία να ακινητοποιήσουν το δράστη χτυπώντας τον στο πόδι για παράδειγμα?
δ/ Όταν οι πολίτες, (έχοντας πάρει γραμμή απ'τα ΜΜΕ γιατί φυσικά δε γουστάρουν να σκέφτονται μόνοι τους, προτιμούν την καθοδήγηση) τους απαξιώνουν καθημερινά - σε ΚΑΘΕ ευκαιρία, και όταν μονίμως καταλογίζουν στα απλά όργανα όχι μόνο τα δικά τους ανθρώπινα ή μη λάθη, και επιπρόσθετα όμως, ΟΟΟΟΛΕΣ τις φαυλότητες του συστήματος, των πολιτικών ταγών , των ανωτέρων τους, αλλά και των εκάστοτε εκτρεπόμενων ταραξιών, με ποια λογική περιμένουμε να στέκονται άγρυπνοι φρουροί και προστάτες μας στη δύσκολη? Ποια θα'ταν η κινητήριος δύναμη που θα τους ωθούσε να δράσουν ευσυνείδητα? Η χλεύη που εισπράττουν τις περισσότερες φορές?
ε/ Και τελικά έχουμε αποφασίσει πώς τους θέλουμε? Ένστολους φλούφληδες να χαϊδεύουν τα χαμένα κορμιά και να τους φέρονται με το γάντι για να μη θίγονται τα "ανθρώπινα δικαιώματά τους" ή όργανα πραγματικά επιβολής της τάξης, που θα πράξουν τα δέοντα για την καταστολή του οποιουδήποτε δράστη/εγκληματία?
Θα μ'ενδιέφεραν ικανά αντεπιχειρήματα/απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματά μου. Όποιοι έχουν φυσικά τέτοια να προτάξουν.
α/ Πόσο άρτια είναι η εκπαίδευση αυτών των ανθρώπων που λέμε αστυνομικούς, όργανα επιβολής της τάξης και διατήρησης της ειρήνης, τα οποία περιμένουμε να προστατεύουν τον πολίτη? Ξέρετε?
β/ Κάθε πότε πάνε, για σκοποβολή? Πάνε όλοι? Ξέρετε ότι για να πάνε να ασκηθούν πρέπει να πληρώνουν οι ίδιοι τις σφαίρες?
γ/ Και πείτε ότι πάνε (που δεν πάνε)... Ποιο το νόημα? Αφού αν έκαναν χρήση του περιστρόφου που υποτίθεται ότι τους δίνουν για χρήση σε ώρα ανάγκης, είναι γνωστή η διαδικασία της παραπομπής τους στο πειθαρχικό για οπλοχρησία?
Στο θεό σας δηλαδή, οπλοχρησία στο όργανο της τάξης! Οπότε γιατί να κάνουν χρήση ακόμα κι αν τους δινόταν η ευκαιρία να ακινητοποιήσουν το δράστη χτυπώντας τον στο πόδι για παράδειγμα?
δ/ Όταν οι πολίτες, (έχοντας πάρει γραμμή απ'τα ΜΜΕ γιατί φυσικά δε γουστάρουν να σκέφτονται μόνοι τους, προτιμούν την καθοδήγηση) τους απαξιώνουν καθημερινά - σε ΚΑΘΕ ευκαιρία, και όταν μονίμως καταλογίζουν στα απλά όργανα όχι μόνο τα δικά τους ανθρώπινα ή μη λάθη, και επιπρόσθετα όμως, ΟΟΟΟΛΕΣ τις φαυλότητες του συστήματος, των πολιτικών ταγών , των ανωτέρων τους, αλλά και των εκάστοτε εκτρεπόμενων ταραξιών, με ποια λογική περιμένουμε να στέκονται άγρυπνοι φρουροί και προστάτες μας στη δύσκολη? Ποια θα'ταν η κινητήριος δύναμη που θα τους ωθούσε να δράσουν ευσυνείδητα? Η χλεύη που εισπράττουν τις περισσότερες φορές?
ε/ Και τελικά έχουμε αποφασίσει πώς τους θέλουμε? Ένστολους φλούφληδες να χαϊδεύουν τα χαμένα κορμιά και να τους φέρονται με το γάντι για να μη θίγονται τα "ανθρώπινα δικαιώματά τους" ή όργανα πραγματικά επιβολής της τάξης, που θα πράξουν τα δέοντα για την καταστολή του οποιουδήποτε δράστη/εγκληματία?
Θα μ'ενδιέφεραν ικανά αντεπιχειρήματα/απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματά μου. Όποιοι έχουν φυσικά τέτοια να προτάξουν.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Mantam Froufrou
Βίκυ με το τελευταίο σου πόστ άγγιξες πραγματικά τον πυρήνα του προβλήματος! Αυτά τα ερωτήματα που έθεσες είναι τα παράπονα σχεδο΄ν όλων των αστυνομικών (και του πατέρα μου μονίμως βέβαια). Ο πατέρας μου για να καταλάβετε, τόσα χρο΄νια αστυνομικός, και κάποια στιγμή και αστυνόμος στην αντιτρομοκρατική, και είναι ζήτημα αν έκανε σκοποβολή 20 φορές στα τόσα χρόνια!!!!
Σύν όλα τ'άλλα οπυ έθιξες....ένα έχω να πώ: η αστυνομία όντως τρώει τα παιδιά της!!!!
Σύν όλα τ'άλλα οπυ έθιξες....ένα έχω να πώ: η αστυνομία όντως τρώει τα παιδιά της!!!!
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Ναι τα γνωρίζουμε.α/ Πόσο άρτια είναι η εκπαίδευση αυτών των ανθρώπων που λέμε αστυνομικούς, όργανα επιβολής της τάξης και διατήρησης της ειρήνης, τα οποία περιμένουμε να προστατεύουν τον πολίτη? Ξέρετε?
Ναι αμα σκοτώσουν καναν αοπλο που παει να ξεφύγει θα παραπεμφθουν.γ/ Και πείτε ότι πάνε (που δεν πάνε)... Ποιο το νόημα? Αφού αν έκαναν χρήση του περιστρόφου που υποτίθεται ότι τους δίνουν για χρήση σε ώρα ανάγκης, είναι γνωστή η διαδικασία της παραπομπής τους στο πειθαρχικό για οπλοχρησία?
Για την οποια ευθηνονται αποκλειστικα τα ΜΜΕ και οχι οι ιδιοι? και που βρήκαν πατημα τα ΜΜΕ? οχι σε πραγματικά γεγονώτα;δ/ Όταν οι πολίτες, (έχοντας πάρει γραμμή απ'τα ΜΜΕ γιατί φυσικά δε γουστάρουν να σκέφτονται μόνοι τους, προτιμούν την καθοδήγηση) τους απαξιώνουν καθημερινά - σε ΚΑΘΕ ευκαιρία, και όταν μονίμως καταλογίζουν στα απλά όργανα όχι μόνο τα δικά τους ανθρώπινα ή μη λάθη, και επιπρόσθετα όμως, ΟΟΟΟΛΕΣ τις φαυλότητες του συστήματος, των πολιτικών ταγών , των ανωτέρων τους, αλλά και των εκάστοτε εκτρεπόμενων ταραξιών, με ποια λογική περιμένουμε να στέκονται άγρυπνοι φρουροί και προστάτες μας στη δύσκολη? Ποια θα'ταν η κινητήριος δύναμη που θα τους ωθούσε να δράσουν ευσυνείδητα? Η χλεύη που εισπράττουν τις περισσότερες φορές?
Δεν καταλαβαινω γιατι βαζεις τα ανθρωπινα δικαιωματα σε εισαγωγικα;ε/ Και τελικά έχουμε αποφασίσει πώς τους θέλουμε? Ένστολους φλούφληδες να χαϊδεύουν τα χαμένα κορμιά και να τους φέρονται με το γάντι για να μη θίγονται τα "ανθρώπινα δικαιώματά τους" ή όργανα πραγματικά επιβολής της τάξης, που θα πράξουν τα δέοντα για την καταστολή του οποιουδήποτε δράστη/εγκληματία?
Δεν πρεπει να υπάρχουν;
Ο υποπτος ειναι αθωος μεχρι καταδικαστικης αποφασής;
Για να μην θεωρηθει οτι θιγεται ενας αθωος θα πρεπει ο αστυνομικος να μπορει να κρινει ποιος ειναι αθωος ή οχι.
Μηπως να δικάζουν οι αστυνομικοι; Να κανουμε κι αυτη τη παραχωρηση για την "ασφαλεια" μας;
Μηπως στη συγκεκριμενη περιπτωση το προβλημα ηταν οτι οι κανονες ηταν περιοριστικοι προς τους αστυνομικους;
ΟΧΙ
Οι αστυνομικοι ΔΕΝ εφαρμοσαν τους κανόνες.
Για ταυτοποιηση στοιχειων να σε πανε φοράς χειροπέδες αν και δεν προκύπτει απο πουθενα οτι εισαι εγκληματίας.
Και δεν βάλαν σε ενα πρεζόνι; Τα ΜΜΕ φταινε γι αυτο; Μηπως οι κανόνες που δεν τους επιτρέπουν να τινάζουν τα μυαλά οποιου θέλουν;
Προσωπικα προτιμω ο τραμπουκος να ειναι ο παράνομος παρα να "δωσουμε" κατι λιγα απο τα ανθρωπινα μας δικαιωματα και ο τραμπουκος να εχει ξανα στολη.
Προτιμω ο εγκληματιας να ειναι στο περιθωριο παρα ενστολος.
- ArELa
- Founder-Administrator
Αυτή τη φορά, μάλιστα! Σωστές οι επισημάνσεις σου κι έπεσαν στη σωστή στιγμή!
Γι'αυτό και θ'απαντήσω σ'όλο το ποστ σου, λεπτομερώς.
Και ο αστυνομικός κρίνει όπως θα έκρινες κι εσύ αν βρισκόσουν εκεί ποιος δεν είναι. Δεν έχει παραισθήσεις ούτε διαφορετική αντίληψη πραγμάτων από σένα.
Για τα υπόλοιπα λάθη τους που γελοιοποίησαν το Σώμα, ασφαλώς έχουν μεγάλο μερτικό ευθύνης, αλλά το Σώμα έτσι κι αλλιώς το έχουν "ξεβρακώσει" προ πολλού α/ οι πολιτικοί με τα πολυδύναμα και την επιλογή των καλύτερων για την δική τους προστασία β/ τα ΜΜΕ και η λαϊκή συναίνεση στις λογικές των δημοσιογράφων, πολλοί εξ'αυτών είναι εντεταλμένοι να ρίχνουν όλα τα βάρη στη "μαρίδα", ώστε να πέφτει η μήνη πάνω τους κι όχι στους πολιτικούς που έχουν τεράστιες ευθύνες για πολλα. Κάνουν δηλαδή πολύ πετυχημένα την λεγόμενη "εκτροπή εστίασης απ'τους πραγματικούς υπευθύνους".
Γι'αυτό και θ'απαντήσω σ'όλο το ποστ σου, λεπτομερώς.
Eδώ δεν τα ξέρεις καλά. Κι άμα τραυματίσουν ΕΝΟΠΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ θα παραπεμφθούν. Μπορεί να απαλλαγούν γιατί η παραπομπή γίνεται τύποις και καλά (μόνο σ'αυτούς κάνουν έλεγχο οπλοχρησίας), αλλά πάντως θα παραπεμφθούν ακόμα και αν όλα τα στοιχεία/μαρτυρίες παρισταμένων καταδεικνύουν ότι δικαίως και σε νόμιμη άμυνα έκανε χρήση.Ναι αμα σκοτώσουν καναν αοπλο που παει να ξεφύγει θα παραπεμφθουν.
Για την οποία έχουν ασφαλώς και μερτικό ευθύνης, την οποία συμπεριέλαβα όταν έγραψα "όχι μόνο για τα δικά τους λάθη, αλλά όπως έγραψα πιο πριν, τα ΜΜΕ φροντίζουν ενδελεχώς (αλλά και κάτι παιδιά που αυτοαποκαλούνται "αντιεξουσιαστές), να τους επιρρίψουν και τις ευθύνες που αναλογούν (όπως επίσης έγραψα, να προσέχεις τι quotάρεις) στους:Για την οποια ευθηνονται αποκλειστικα τα ΜΜΕ και οχι οι ιδιοι? και που βρήκαν πατημα τα ΜΜΕ? οχι σε πραγματικά γεγονώτα;
Και ξαναρωτάω, γιατί στο ερώτημα δεν απάντησες. Όταν τρώνε μονίμως τόσο σκατό στη μάπα, όταν τους αποδίδονται ευθύνες ΓΙΑ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ, γιατί περιμένουμε να'ναι κυριλέ, άγρυπνοι φρουροί, να νοιάζονται και να βλέπουν τη δουλειά τους σαν κοινωνικό λειτούργημα και να την κάνουν ευσυνείδητα?ΑρΕλα έγραψε:τις φαυλότητες του συστήματος, των πολιτικών ταγών , των ανωτέρων τους, αλλά και των εκάστοτε εκτρεπόμενων ταραξιών,
Βεβαίως πρέπει, αλλά όταν πρόκειται για μια κατάσταση για παράδειγμα, που ένας με ανθρώπινα δικαιώματα απειλεί ζωές πολλών που επίσης έχουν ανθρώπινα δικαιώματα , τι θες να του προτείνουν για να τον συλλάβουν? Λουλούδια ή όπλο? Χάδια ή προσαγωγή βίαιη αν δεν συμμορφωθεί?Δεν καταλαβαινω γιατι βαζεις τα ανθρωπινα δικαιωματα σε εισαγωγικα;
Δεν πρεπει να υπάρχουν;
ο "ύποπτος" παύει να'ναι ύποπτος όταν σε κοινή θέα και επ'αυτοφόρω πιαστεί να τελεί κακουργήματα. Σ'αυτόν πώς πρέπει να φερθούν? Με το γάντι, λέγοντάς του "παρακαλώ περάστε στο περιπολικό μας"? Θα'ναι αποτελεσματικό αυτό?Ο υποπτος ειναι αθωος μεχρι καταδικαστικης αποφασής;
Σε μια κατάσταση εκτροπής, δεν είναι ΟΛΟΙ όσοι εμπλέκονται "αθώοι".Για να μην θεωρηθει οτι θιγεται ενας αθωος θα πρεπει ο αστυνομικος να μπορει να κρινει ποιος ειναι αθωος ή οχι.
Και ο αστυνομικός κρίνει όπως θα έκρινες κι εσύ αν βρισκόσουν εκεί ποιος δεν είναι. Δεν έχει παραισθήσεις ούτε διαφορετική αντίληψη πραγμάτων από σένα.
Ποιος είπε κάτι τέτοιο?Μηπως να δικάζουν οι αστυνομικοι; Να κανουμε κι αυτη τη παραχωρηση για την "ασφαλεια" μας;
Στη συγκεκριμένη περίπτωση είπαμε πως υπήρξε τεράστια ολιγωρία και χαλάρωση. Ο μόνος περιοριστικός κανόνας είναι αυτός που προείπα περί οπλοχρησίας, αλλά ασφαλώς θα μπορούσαν να του είχαν βάλει χειροπέδες πριν μπει στο περιπολικό. Το γεγονός πως δεν του έβαλαν απόδωσέ το στο γεγονός ότι συλλαμβάνουν καθημερινά πλείστους όσους τοξικομανείς, γνωρίζουν τους περισσότερους και δεν τους βάζουν χειροπέδες στα πλαίσια της "ανθρώπινης συμπεριφοράς" που το φιλοθεάμον κοινό απαιτεί από αυτούς, σε μια επιχείρηση ρουτίνας. Άρα μπορείς να αποδώσεις την αρχική χαλάρωσή τους τουλάχιστον (όταν έβαλαν τον "υποπτο" χωρίς χειροπέδες στο περιπολικό) σ'αυτό το....λαϊκό αίτημα.Μηπως στη συγκεκριμενη περιπτωση το προβλημα ηταν οτι οι κανονες ηταν περιοριστικοι προς τους αστυνομικους;
ΟΧΙ
Οι αστυνομικοι ΔΕΝ εφαρμοσαν τους κανόνες.
Για τα υπόλοιπα λάθη τους που γελοιοποίησαν το Σώμα, ασφαλώς έχουν μεγάλο μερτικό ευθύνης, αλλά το Σώμα έτσι κι αλλιώς το έχουν "ξεβρακώσει" προ πολλού α/ οι πολιτικοί με τα πολυδύναμα και την επιλογή των καλύτερων για την δική τους προστασία β/ τα ΜΜΕ και η λαϊκή συναίνεση στις λογικές των δημοσιογράφων, πολλοί εξ'αυτών είναι εντεταλμένοι να ρίχνουν όλα τα βάρη στη "μαρίδα", ώστε να πέφτει η μήνη πάνω τους κι όχι στους πολιτικούς που έχουν τεράστιες ευθύνες για πολλα. Κάνουν δηλαδή πολύ πετυχημένα την λεγόμενη "εκτροπή εστίασης απ'τους πραγματικούς υπευθύνους".
Για τις χειροπέδες, είπα προηγουμένως. Δεν είπα όμως ποτέ να τους επιτραπεί να τινάζουν τα μυαλά όποιου θέλουν. Αυτό που θα'πρεπε να συμβαίνει ξεκινάει απ'την αρχή, δηλαδή την εκπαίδευσή τους, η οποία πρέπει να είναι ΑΡΤΙΑ (που δεν είναι) και μέσα σ'αυτήν να υπήρχαν μαθήματα αυτοελέγχου, διατήρησης της ψυχραιμίας σε μια έκρυθμη κατάσταση και συνετή χρήση του όπλου τους.Για ταυτοποιηση στοιχειων να σε πανε φοράς χειροπέδες αν και δεν προκύπτει απο πουθενα οτι εισαι εγκληματίας.
Και δεν βάλαν σε ενα πρεζόνι; Τα ΜΜΕ φταινε γι αυτο; Μηπως οι κανόνες που δεν τους επιτρέπουν να τινάζουν τα μυαλά οποιου θέλουν;
Με τη διαφορά ότι εκ των πραγμάτων, οι ένστολοι βρίσκονται στο περιθώριο, σύμφωνα με την "πολιτικώς ορθή" ιδεολογία των καιρών και αν προσμετρήσουμε σε πληθυσμιακή αναλογία τους ένστολους τραμπούκους με τους πολίτες τραμπούκους, η υπεροχή των πολιτών είναι συντριπτική.Προσωπικα προτιμω ο τραμπουκος να ειναι ο παράνομος παρα να "δωσουμε" κατι λιγα απο τα ανθρωπινα μας δικαιωματα και ο τραμπουκος να εχει ξανα στολη.
Προτιμω ο εγκληματιας να ειναι στο περιθωριο παρα ενστολος.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Τα ιδια συμβαίνουν - περιπου- και στο σταρτο. Αστυνομικοι και στρατιωτικοι ειναι ουσιαστικα ομηροι των πολιτικων.
Καθε αστυνομια πρεπει να εχει καποιους κανονες εμπλοκης. Δηλαδη: "αν ο υποπτος βγαλει πυροβολο οπλο και σε σημαδεψει , τοτς τον σημαδευεις και εσυ και με δυνατη και αποφασιστικη φωνη τον καλεις να πεταξει το οπλο του. Ταυτοχρονα καλυπτεσαι οπου μπορεις". Οι κανονες εμπλοκης επιτελουν και αδηγουν στην επιτευξη του σκοπου. Εδω ειναι το προβλημα. Η δικη μας αστυνομια εχει σκοπο ...ετσι να υπαρχει την εχουμε, ωχ τωρα μωρε, τι πατε και σκαλιζετε (νοοτροπια πολιτικων που μας οδηγησε εδω).
Απο κει και περα φυσικα χρειαζεται ρεαλιστικη τακτικη εκπαιδευση οχι μονο σκοποβολη αλλα παλη, πολεμικες τεχνες, ψυχολογικες τεχνικες κι ενα σωρο αντικειμενα και λεπτομερεις, προφανεστατα. Και προφανεστατα το κρατος ειναι κλωτσιες στο κεφαλι αν αναγκαζει τους αστυνομικους να πληρωνουν σφαιρες και να αγοραζουν οπλα μονοι τους.
Αυτα ολα ειναι αποτελεσματα ενος συμπλεγματος διαφθορας, νοοτροπιας και παρελθοντως αλλα και ιδεολογικου/πολιτικου πλαισιου που δημιουργει τετοια αισχη.
Καθε αστυνομια πρεπει να εχει καποιους κανονες εμπλοκης. Δηλαδη: "αν ο υποπτος βγαλει πυροβολο οπλο και σε σημαδεψει , τοτς τον σημαδευεις και εσυ και με δυνατη και αποφασιστικη φωνη τον καλεις να πεταξει το οπλο του. Ταυτοχρονα καλυπτεσαι οπου μπορεις". Οι κανονες εμπλοκης επιτελουν και αδηγουν στην επιτευξη του σκοπου. Εδω ειναι το προβλημα. Η δικη μας αστυνομια εχει σκοπο ...ετσι να υπαρχει την εχουμε, ωχ τωρα μωρε, τι πατε και σκαλιζετε (νοοτροπια πολιτικων που μας οδηγησε εδω).
Απο κει και περα φυσικα χρειαζεται ρεαλιστικη τακτικη εκπαιδευση οχι μονο σκοποβολη αλλα παλη, πολεμικες τεχνες, ψυχολογικες τεχνικες κι ενα σωρο αντικειμενα και λεπτομερεις, προφανεστατα. Και προφανεστατα το κρατος ειναι κλωτσιες στο κεφαλι αν αναγκαζει τους αστυνομικους να πληρωνουν σφαιρες και να αγοραζουν οπλα μονοι τους.
Αυτα ολα ειναι αποτελεσματα ενος συμπλεγματος διαφθορας, νοοτροπιας και παρελθοντως αλλα και ιδεολογικου/πολιτικου πλαισιου που δημιουργει τετοια αισχη.
Up there. With the best of the best
- Mantam Froufrou
Παιδιά προσπαθήστε να μπείτε λίγο στην λογική: δίνουν σε ανθρώπους ΑΝΕΤΟΙΜΟΥΣ απο κάθε άποψη ένα όπλο, δεν τους προετοιμάζουν ούτε ψυχολογικά, ούτε πρακτικά, και τους πετάνε μέσα στον λάκο με τα λιοντάρια! Εδώ στο εξωτερικό με ώρες στην εκπαίδευση και κάνουν λάθη, κι έχουμε την απαίτηση απο τους έλληνες αστυνομικούς να είναι κύριοι και να πηγάινουν κατά γράμμα, όταν όλα αυτά απλά τα έχουν διαβάσει κάποτε????
είναι απαράδεκτη η ελληνικη΄αστυνομία (όχι οι αστυνομικοί) και πραγματικά είμαστε τυχεροί που δεν έχουμε καθημερινά νεκρούς στους δρο΄μους! Δεν κάνω πλάκα! Είναι απορίας άξιον!
είναι απαράδεκτη η ελληνικη΄αστυνομία (όχι οι αστυνομικοί) και πραγματικά είμαστε τυχεροί που δεν έχουμε καθημερινά νεκρούς στους δρο΄μους! Δεν κάνω πλάκα! Είναι απορίας άξιον!
- ArELa
- Founder-Administrator
Συμφωνώ με την Παγώνα σε τέτοια θέματα?
Με συγχωρείτε να πάω να κοιταχτώ στον καθρέφτη.
Πρέπει να μεταλλάχθηκα.
Με συγχωρείτε να πάω να κοιταχτώ στον καθρέφτη.
Πρέπει να μεταλλάχθηκα.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Mantam Froufrou
έβγαλες φτερά και πούπουλα?????Πρέπει να μεταλλάχθηκα.
To θεμα αρχιζει απο πολυ βαθύτερα.
Εχει να κανει με την επιλογή του προσωπικου.
Εχει να κανει με την επιλογή του προσωπικου.
- atimi_ksenitia
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Έδωσε Likes: 1 φορά
- Έλαβε Likes: 6 φορές
kai mia allh apopsh yia to thema, den thn ensternizomai, thn anaferw yia enhmerwsh
Κυριακή, 4 Μάϊος 2008
Οι Μυστικές Υπηρεσίες έστησαν την δολοφονία του οδηγού στη Σίνδο, για να την βγάλουν καθαρή οι λαδιάρηδες της SIEMENS, και οι λήσταρχοι των Ταμείων!
Κι εγω λοιπόν σου λέω, ότι η υπόθεση της Σίνδου με το πρεζάκι και τον νεκρό οδηγό του λεωφορείου, ήταν στημένο απο τις Μυστικές Υπηρεσίες για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους! Για να στραφεί αλλού το ενδιαφέρον της Κοινής Γνώμης κι όχι στους κορυφαίους Πολιτικούς-λαμόγια της ΝΔ και του Πασόκ που παντελόνιασαν τις μίζες του ΟΤΕ απο την λαδιάρα την SIEMENS. Μιλάμε για κορυφαία Πολιτικά τζάκια. Ετσι το να χαθεί μια ζωή, δεν έχει σημασία γι αυτούς. Να κιόλας δύο "περίεργα" στοιχεία: Πρώτον-Το πρεζάκι ήταν διαχρονικός γνώριμος, "πελατάκι" που λέμε, στους αστυνομικούς του Τμήματος. Δεύτερον: O αστυνομικός που άφησε φάτσα -κάρτα το περίστροφο δίπλα στο χειρόφρενο του περιπολικού, είχε διωχθεί απο το Τμήμα μετά απο σε βάρος του έκθεση για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων του. Μόνο που στη συνέχεια τα "δικαστήρια" της αστυνομίας τον δικαίωσαν και παρέμεινε στη θέση του. Γύρευε πόσα θα μάθουμε στη συνέχεια. Είμαστε μόνο στην αρχή. Μην τρώτε κουτόχορτο.
Εδω ο Τζόρτζ Μπούς και οι Νεοσυντηρητικοί σκότωσαν τόσους αμερικανούς πολίτες με το χτύπημα που "έστησαν" στους Δίδυμους Πύργους. Ενα χτύπημα που μπετονάρισε τον τρεμάμενο Μπους στην εξουσία και που έδωσε γελοίο άλλοθι στους αμερικανούς να κάνουν ντου στο Ιράκ...
Μην ξεχνάτε- οι πολιτικές εξουσίες είναι αδίστακτες! Απο σήμερα όλοι θ ασχολούνται με τον δολοφόνο - πρεζάκι "Λη Χάρβευ Όσβαλντ" της Σίνδου κι όχι με τα πολύ γνωστά πολιτικά τζάκια που λαδώθηκαν μ ένα σκασμό λεφτά απο την Μίζενς.
Για σκεφτείτε το..
Αναρτήθηκε από killbill στις 2:01 μμ
Κυριακή, 4 Μάϊος 2008
Οι Μυστικές Υπηρεσίες έστησαν την δολοφονία του οδηγού στη Σίνδο, για να την βγάλουν καθαρή οι λαδιάρηδες της SIEMENS, και οι λήσταρχοι των Ταμείων!
Κι εγω λοιπόν σου λέω, ότι η υπόθεση της Σίνδου με το πρεζάκι και τον νεκρό οδηγό του λεωφορείου, ήταν στημένο απο τις Μυστικές Υπηρεσίες για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους! Για να στραφεί αλλού το ενδιαφέρον της Κοινής Γνώμης κι όχι στους κορυφαίους Πολιτικούς-λαμόγια της ΝΔ και του Πασόκ που παντελόνιασαν τις μίζες του ΟΤΕ απο την λαδιάρα την SIEMENS. Μιλάμε για κορυφαία Πολιτικά τζάκια. Ετσι το να χαθεί μια ζωή, δεν έχει σημασία γι αυτούς. Να κιόλας δύο "περίεργα" στοιχεία: Πρώτον-Το πρεζάκι ήταν διαχρονικός γνώριμος, "πελατάκι" που λέμε, στους αστυνομικούς του Τμήματος. Δεύτερον: O αστυνομικός που άφησε φάτσα -κάρτα το περίστροφο δίπλα στο χειρόφρενο του περιπολικού, είχε διωχθεί απο το Τμήμα μετά απο σε βάρος του έκθεση για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων του. Μόνο που στη συνέχεια τα "δικαστήρια" της αστυνομίας τον δικαίωσαν και παρέμεινε στη θέση του. Γύρευε πόσα θα μάθουμε στη συνέχεια. Είμαστε μόνο στην αρχή. Μην τρώτε κουτόχορτο.
Εδω ο Τζόρτζ Μπούς και οι Νεοσυντηρητικοί σκότωσαν τόσους αμερικανούς πολίτες με το χτύπημα που "έστησαν" στους Δίδυμους Πύργους. Ενα χτύπημα που μπετονάρισε τον τρεμάμενο Μπους στην εξουσία και που έδωσε γελοίο άλλοθι στους αμερικανούς να κάνουν ντου στο Ιράκ...
Μην ξεχνάτε- οι πολιτικές εξουσίες είναι αδίστακτες! Απο σήμερα όλοι θ ασχολούνται με τον δολοφόνο - πρεζάκι "Λη Χάρβευ Όσβαλντ" της Σίνδου κι όχι με τα πολύ γνωστά πολιτικά τζάκια που λαδώθηκαν μ ένα σκασμό λεφτά απο την Μίζενς.
Για σκεφτείτε το..
Αναρτήθηκε από killbill στις 2:01 μμ
Confutatis maledictis,flammis acribus addictis, voca me cum benedictus. Oro supplex et acclinis,
cor contritum quasi cinis,gere curam mei finis. Lacrimosa dies illa,qua resurget ex favilla
judicandus homo reus
cor contritum quasi cinis,gere curam mei finis. Lacrimosa dies illa,qua resurget ex favilla
judicandus homo reus
- ArELa
- Founder-Administrator
Δεν πιστεύω ότι "στήθηκε" όλο αυτό για επικοινωνιακούς λόγους, αλλά πιστεύω πως σίγουρα τους ήρθε λουκούμι επικοινωνιακά αφού όντως η κοινή γνώμη εστίασε εκεί (με τις ευλογίες και την βοήθεια πάντα των ΜΜΕ) και χαλάρωσε λίγο η κόντρα για τον ΟΤΕ.
Το ξεπούλημα του ΟΤΕ θα περάσει, όπως πέρασε και το ασφαλιστικό.
Στόχος είναι να βρίσκονται τρόποι ώστε να "καταστέλλεται" ο βρασμός ψυχής των λαϊκών στρωμάτων, ή να διασπάται η ενότητά τους, για να μην σηκωθούν όλοι με τα στιλιάρια και τους αλλάξουν τον αδόξαστο. Μέχρι στιγμής τα καταφέρνουν και αποπροσανατολίζοντας τις εστιάσεις , διασπώντας την ενότητα του κόσμου (να'ναι καλά και το ΚΚΕ που πάντα διαδηλώνει "ξέχωρα" και αυτιστικά) και εφευρίσκοντας πολλούς και διάφορους τρόπους να εμποδίσουν παλλαϊκές εξεγέρσεις.
Ως πότε όμως?
Υπάρχουν ήδη ενδείξεις ενός γενικού ξεσηκωμού/αντίδρασης/αγανάκτησης παγκοσμίως, που κάποια στιγμή δε θα μπορέσουν να ελέγξουν ή να καταστείλλουν.
Το ξεπούλημα του ΟΤΕ θα περάσει, όπως πέρασε και το ασφαλιστικό.
Στόχος είναι να βρίσκονται τρόποι ώστε να "καταστέλλεται" ο βρασμός ψυχής των λαϊκών στρωμάτων, ή να διασπάται η ενότητά τους, για να μην σηκωθούν όλοι με τα στιλιάρια και τους αλλάξουν τον αδόξαστο. Μέχρι στιγμής τα καταφέρνουν και αποπροσανατολίζοντας τις εστιάσεις , διασπώντας την ενότητα του κόσμου (να'ναι καλά και το ΚΚΕ που πάντα διαδηλώνει "ξέχωρα" και αυτιστικά) και εφευρίσκοντας πολλούς και διάφορους τρόπους να εμποδίσουν παλλαϊκές εξεγέρσεις.
Ως πότε όμως?
Υπάρχουν ήδη ενδείξεις ενός γενικού ξεσηκωμού/αντίδρασης/αγανάκτησης παγκοσμίως, που κάποια στιγμή δε θα μπορέσουν να ελέγξουν ή να καταστείλλουν.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble