Δημοσίευση
από LoLitA » Δευ 23 Απρ 2007, 15:43
ΔΗΜΕΛΛΗΝ
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
PostPosted: Sat Mar 17, 2007 1:16 am
"Όποιος θέλει ασφάλεια να γίνει ασφαλίτης" (Ομόνοια)
"Κάτω από την άσφαλτο έχεις ασφαλίτες" (Εξάρχεια)
Και ένα δείγμα από υπογραφές φορουμιτών (όχι από τα ΙΔΕΟ)
"Γνώρισα τους ανθρώπους και αγάπησα τα ζώα" (Υπογραφή)
"Η απλότητα δεν είναι το σημείο εκκίνησης είναι ο σκοπός" (Υπογραφή)
"Τα παιδάκια της Αφρικής να ψοφάνε από την πείνα και εγώ να σκουπίζω το κωλαράκι της Σβετλάνας με κατοστάευρα." (Υπογραφή)
"Real stupidity beats artificial intelligence any time.-- Terry Pratchett"
"when in doubt, fuck"
"΄Ελληνες εσμέν και ου πτοούμεθα."
"Και αν είναι να πεθάνουμε για την Ελλάδα, θεία είναι η δάφνη. Μια φορά κανείς πεθαίνει. - Μιστράλ"
"Κι όπως είπε ο μελλοθάνατος λίγο πριν τον οδηγήσουν στο απόσπασμα:
"Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε"
"Ευτυχώς που είστε λίγοι και χωράτε σε ένα πηγάδι.
ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ"
"Και τοτε ξημερωσε η μερα που ο ελληνικος Λογος ξαναβρεθηκε στο κεντρο του Συμπατος, με τον τροχο ετοιμο να αρχισει να περιστρεφεται..Και η ΠΥΘΙΑ σταθηκε εμπρος μου.Γιατι ο σπορος της ,ειναι ο σπορος μου."
"Οι Ελλαδίτες πολιτικοί κατάντησαν να συναντήσουν με το νου τους κράτος και έθνος ή καλλίτερα μη μπορώντας να φτάσουν στην γενικότητα του «έθνους» έκαμαν την ανικανότητά τους θεωρία.» ΙΩΝΑΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ (1878-1920)"
"Ποτέ μην χαρίσεις την καρδιά σου σε μια γυναίκα,θα σου χρειαστεί για να αγαπήσεις την επόμενη."
"Κάθε Κοινωνική Σύγκρουση είναι η αρένα για τρεις αμοιβαία ανταγωνιστικές δυνάμεις:Το Κατεστημένο, την Αντίσταση, που προσπαθεί να ανατρέψει και να αντικαταστήσει το πρώτο, και την τάση για αυξημένη Κοινωνική Εντροπία[...]που θεωρείται η δύναμη του Χάους"
"Ακονίστε τα μεγάλα σας μαχαίρια σύντροφοι ! Στους εβραίους και στους λακέδες τους χρωστάμε μια νύχτα των μεγάλων μαχαιρίων ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ !"
“Bravery is believing in yourself, and that thing nobody can teach you.”