Φράουλες και αίμα....

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Φράουλες και αίμα....

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 29 Απρ 2008, 16:34

Ποια ζωναρια της ενημερωσης.
Υπαρχουν και ΜΜΕ εθνικιστικου χαρακτηρα.
Αν μεταδωσουν την ειδηση θα παθουν τιποτα;
(Αν υποθεσουμε οτι το ΑΝΤ1 θα την εκανε γαργαρα παντα).
Xaxa καλό Φώτη! Το άλλο με τον τοτο το ξέρεις? :xaxas:

Ιδιες νοοτροπίες δεν εχουν.
Ιδια γλωσσα ναι τυχαινει να μιλανε. και λοιπον;
Και λοιπόν...ντεπόν! :loco:

Είπα ίδιες νοοτροπίες σε πλείστα όσα σημεία (το υπογράμμισα τώρα μπας και το δεις, αφού τα παρενθετικά δεν τα βλέπεις :loco:) .

Επίσης παραβλέπεις το δεδομένο ότι μια γλώσσα δεν είναι μόνο λέξεις, ρήματα, επιρρήματα συντακτικο και φθόγγοι.
Είναι ΠΡΩΤΙΣΤΑ νοοτροπία!

Μα γιατι οποιος εχει αλλες προτεραιοτητες απο σενα θα πρεπει να παρει τα βουνα;
Εγω τους περισσοτερους συν-Ελληνες τους εχω χεσμενους.
Μονο για εκεινους που εχω εγκρινει νοιαζομαι οχι γιατι ειναι Ελληνες αλλα γιατι ειναι φιλοι μου.
Ούτε κι εγώ επιλέγω τους φίλους με βάση τη φυλετική ή εθνική τους καταβολή. (Διίσταμαι με τον Κάσσανδρο επ'αυτού ) Στη φιλία σίγουρα τα κριτήρια πρέπει να είναι άλλα.
Όταν ζούσα Αφρική οι περισσότεροι φίλοι μου ήταν νοτιοαφρικανοί. Λογικό είναι τώρα που ζω στην Ελλάδα, οι περισσότεροι να'ναι Ελληνες. Πόσο κουλό σου κάνει αυτό?

Σε ένα σημείο που θα συμφωνήσω όμως με τον Κάσσανδρο, είναι το "νοιάζομαι για το σύνολο".
Ναι νοιάζομαι γι'αυτό. Όχι με τις ίδιες λογικές που νοιάζομαι για έναν δικό μου, αλλά νοιάζομαι. Κι αν νοιάζονταν όλοι, πιστεύω πως θα'μασταν πιο ενωμένοι και ομονοούντες τουλάχιστον σε ζητήματα που μας καίνε από κοινού όλους.
Βρίσκω σαθρή και άξεστη λοιπόν τη λογική που θέλει να'χεις χεσμένους γενικώς και αορίστως τους συνέλληνες που δε γνωρίζεις.
Αυτο που ειναι μοδατο σημερα ηταν υπο διωγμο χθες.
Και κραταω απο οικογενια που το πληρωσε αυτο με καθε κοστος (Εξοριες κλπ).
Η διαφορά ειναι οτι σημερα δεν γινεται για τον ανθρωπο αλλα για τα εργατικά χέρια.
Συμφωνώ περί διωγμών.
Αλλά τώρα διώκονται περισσότερο οι ιδέες εθνικής ενότητας...Γιατί άραγε? :conf: χαχαχ
Δεν αντέδρασε κανείς στις μαζικές απεργίες που κατέβηκε ο κόσμος για το ασφαλιστικό και το χρήμα γενικότερα (που καλώς έγινε), ούτε πήγε κανένα κουκουλοφόρικο στοιχείο να κάνει ζημιά σ'αυτές τις πορείες.
Το ότι γίνονται ακριβώς τα αντίθετα σε μια πορεία/διαδήλωση εθνικού χαρακτήρα όπως το Μακεδονικό, εσένα τι σου λέει?
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 29 Απρ 2008, 18:43

Xaxa καλό Φώτη! Το άλλο με τον τοτο το ξέρεις?
Δεν υπάρχουν εντυπα και ΜΜΕ πατριωτικου χαρακτήρα; Ξανασκεψου το.
Αλλά τώρα διώκονται περισσότερο οι ιδέες εθνικής ενότητας...Γιατί άραγε?
Διωκονται ιδέες που διαχωρίζουν τους ανθρώπους, επειδη θέλουν να δίδουν την αισθηση στα εργατικα χέρια (κυριως τα φθηνα) οτι εχουν δικαιώματα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 29 Απρ 2008, 18:50

Δεν υπάρχουν εντυπα και ΜΜΕ πατριωτικου χαρακτήρα; Ξανασκεψου το.
Aσφαλώς και υπάρχουν.
Για τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ μιλούσα εγώ όμως.
Μήπως σε αυτες τις πορειες φωναζαν "νομος ειναι το δικιο του εργατη" κι οχι
"Ζητω οι χιτες και οι ταγματασφαλιτες".
Οι κουκουλοφοροι εχουν ιδεολογικες διαφορες μαζι τους και γι αυτο και τα σπανε.
Εγώ δεν άκουσα ούτε υπόνοια καν για επικρότηση ταγματασφαλιτών σε τέτοιες διαδηλώσεις.
Το ότι αυτά τα "παληκάρια" πάνε και χτυπούν μπαμπέσικα αλλά τυφλά λόγω "ιδεολογικής κόντρας" και δεν εστιάζουν στο λόγο που διαδηλώνουν καταδεικνύει το ανεγκέφαλο των προσεγγίσεών τους, ενώ ταυτόχρονα βολεύουν τις εκάστοτε εξουσίες, πράγμα που αναιρεί και τον δήθεν "αντιεξουσιαστικό" αγώνα τους.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από Sulphur » Τρί 29 Απρ 2008, 22:46

Kαλα ελεος..ειδα αυτο το τοπικ..Η ιστορια του Κολουμπια Πανεπιστημιου ειναι ιερη..και σηματοδοτει την εναντιωση στην παγκοσμια δικτατορια της εποχης (70) και ειναι επικαιρη εως σημερα..!!Επισης δεν εχει σχεση με τον εθνικισμο.. :evil: :shock: :punch:

«Πολλοί ρωτούν ποιοι είμαστε και μερικοί νομίζουν κιόλας πως το ξέρουν. Είμαστε, λέει, ένα μάτσο μυξιάρικα που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Είναι δύσκολο να πω τι ακριβώς είμαστε. Αλλά δεν έχουμε μύξες. Εκείνο που έχουμε είναι φόβος κι ελπίδα. Ή μεταπτώσεις, καθώς λένε... Οι πατεράδες μας ζουν διαρκώς με την οργή που φέρνει σε ορισμένους ανθρώπους η θέα των μακριών μαλλιών. Εμείς πάλι ζούμε με την οργή που φέρνει σε ορισμένους άλλους η θέα ενός ανθρώπου που κορδώνεται πλάι σε μια αστραφτερή Μερσεντές, απ' αυτές που μοιάζουν να περιμένουν από ένα σοφέρ με λιβρέα να σταθεί επάνω σε κάθε φτερό της. Όσο για τις οδυνηρές εντυπώσεις που προκαλούν τα μαλλιά μας, αισθανόμαστε υπέροχα. Μας αρέσει να βλέπουμε το ύφος που παίρνουν οι αστυφύλακες, την αγανάκτηση των ηλικιωμένων κυριών, την ανησυχία στα πρόσωπα των εμπόρων. Θέλουμε να μας βλέπουν όλοι και να λένε: "Να οι εχθροί του κατεστημένου". Σ' αυτό έχουμε φτάσει, καθώς λέμε και στη γλώσσα της Επανάστασης».

Τζέιμς Κούνεν "Φράουλες και αίμα" (Αθήνα 1973, εκδ. Δ.Κ.Ζάρβανος, μετάφραση Κώστα Γαλανόπουλου). Δροσερή ματιά στις αμερικανικές καταλήψεις του 1968 από έναν -μάλλον μετριοπαθή- καταληψία φοιτητή του πανεπιστημίου Κολούμπια. Ελάχιστη σχέση με την ομώνυμη ταινία, που έχει αλλάξει τα φώτα στην αφήγηση του 19χρονου συγγραφέα, προκειμένου να προβάλει μια πιο "αντικειμενική" εκδοχή των γεγονότων.

<<Θα έρθει μόνο μια στιγμή που θα το θυμηθούμε
το μαύρο και το άσπρο το πανί
Ήτανε τίποτα για μας στα χέρια μας θα πούμε
Βροχή ήτανε το όνειρο και έμεινε βροχή >>

Εικόνα

Εικόνα
«ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,
ΓΕΝΝΙΕΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΣΕ ΕΠΟΧΗ.»

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 30 Απρ 2008, 02:49

Φυσικά και δεν έχει σχέση με τον εθνικισμό αλλά κάποιοι μας μπάζουν στο τριπάκι (απ'τα ΜΜΕ υποθέτω ξεκινάει αυτό) να αποκαλούνται οι Ελληνες τόσο άνετα ρατσιστές και για του ψύλλου πήδημα. Το ίδιο θ'αντιδρούσαν οι παραγωγοί αν αντί πακιστανών ήταν Ελληνες. Αυτό επιλέγει να μην το καταλάβει κανείς.

Επίσης αυτό που δεν καταλαβαίνουν μερικοί, είναι το εξής: ΑΛΛΟ το να εκφράζεται δυσαρέσκεια για την κατάσταση με την υπερπληθώρα μεταναστών που μάζεψαν τα λαμόγια ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΑΝ με αποτέλεσμα να'χει βαρύτατο αντίκτυπο αυτό στον λαό μας, και ΑΛΛΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ! Βαρέθηκα αυτή την καραμέλα, όποτε βλέπουν Ελληνα να διαμαρτύρεται για καταστάσεις που του προέκυψαν ΞΑΦΝΟΥ μετά το 90, να τον λένε ρατσιστή.

Για τα περί ρατσισμού υπάρχει τόπικ που είχα μεταφέρει εδώ, αλλά χάθηκε και θα πρέπει να ξαναμεταφέρω κάποια στιγμή, ώστε να βάζετε εκεί τις αντιρρήσεις σας. Προς το παρόν, διαβάστε το από 'δω http://ideografhmata.14.forumer.com/vie ... =6952#6952 στο παλιό μας φόρουμ.
Όταν θα ξαναμεταφερθεί το τόπικ εδώ, ας μπούν εκεί οι διαφωνούντες να πουν περί ρατσισμών και τα υπόλοιπα.
Δεν είναι δυνατόν σ'όλα τα τόπικς να γράφουν κάποιοι για προβλήματα που ναι, έχουν σχέση και με τους μετανάστες και κάποιοι άλλοι μονίμως να παίρνουν θέση αμυντική και καλά κατά του ρατσισμού.

Δεν έχετε ζήσει ρε σε καταστάσεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ρατσισμού, γι'αυτό αναγάγετε και το παραμικρό που γίνεται σε ρατσιστικές αντιδράσεις και δεν καταλαβαίνετε πως όλα αυτά εκπορεύονται από τις εξυπνάδες των κυβερνήσεων που μας εβαλε και γηγενείς και μετανάστες ΜΕΣΑ στην ταλαιπωρία και στα προβλήματα διαβίωσης που ταλανίζουν τους ΠΑΝΤΕΣ. Βγάλτε επιτέλους το κεφάλι απ'την προπαγανδιστική πρίζα. Οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές. Η συντριπτική τους πλειοψηφία τουλάχιστον.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 30 Απρ 2008, 13:29

Δεν ειναι θεμα ρατσισμου.
Συμφωνω οι Ελληνες δεν ειναι ρατσιστες.
Οι αγρότες συγκεκριμενα ειναι εκμεταλευτες.
Το ιδιο θα καναν και απεναντι σε Ελληνες εργαζομένους.
Οπως σου ειπα. αυτους τους κακους πακιστανους αν παει το κρατος να τους διωξει.
Θα διαδηλωσουν οι αγροτες και θα πουν
γιατι μας διωχνετε τα "παιδια".
Φυσικα οχι γιατι θα τους αγαπανε τοτε.

Και φυσικα το κράτος πρέπει να τους διώξει και να τιμωρήσει οσους χρησιμοποιουν παρανομους μετανάστες
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 30 Απρ 2008, 13:37

Οι αγρότες συγκεκριμενα ειναι εκμεταλευτες.
Δεν είμαι και δεν έχω διατελέσει αγρότισσα, καταλαβαίνω όμως ότι αυτοί οι άνθρωποι κερδίζουν το ψωμάκι τους και τα όποια λεφταδάκια βγάζουν, με ιδρώτα και αίμα. Δεν είναι τίποτα προύχοντες ή προνομιούχοι.

Σαφώς και θα πάρουν τα φτηνότερα δυνατά εργατικά χέρια. Κι εσύ στη θέση τους το ίδιο θα'κανες.
Μη ρίχνουμε μομφές στην αγροτιά, όταν το ίδιο το κράτος επέτρεψε για να μην πω ότι γέννησε και προήγαγε αυτά τα μπάχαλα που φυσικά αυγάτισαν, ενώ παράλληλα δεν στηρίζουν ενισχύουν τον αγροτικό κόσμο (ή και τους κτηνοτρόφους) στο ελάχιστο.

Μην ξεχνάμε επίσης ότι δεν ήταν λίγοι οι αγρότες/παραγωγοί/κτηνοτρόφοι που πήγανε αδιάβαστοι, γιατί τους φάγανε οι "καημένοι" οι εργάτες-μετανάστες (ΜΕΣΑ στην ανθρωπιά και την ευγνωμοσύνη- που απαιτούν κάποιοι εμείς να δείχνουμε σ'αυτούς) για ένα δεκάευρο ή για την πλάκα τους ή για μια βλακώδη διαφωνία. Εκτός βέβαια αν ΚΑΙ αυτά δεν τα'χετε ακούσει εσείς ή απλά τα κάνατε πάλι βολικότατα γαργάρα στο όνομα της...ανθρωπιάς ρε παιδί μου που πρέπει να δείχνουμε εμείς στους μετανάστες για να μη μας πουν ρατσιστές...

Δε με χΕρετάτε κλέφτικα λέω εγώ.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Lionheart
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Lionheart » Τετ 30 Απρ 2008, 13:55

Κοίτα Φώτη. Όταν εγώ θα θέλω να σκάψω το αμπέλι μου αλλά δε θα προλαβαίνω την εποχή που πρέπει για τον α/β λόγο, θα ψάξω άλλα χέρια που θα το κάνουν όπως εγώ θέλω κι όχι όπως εκείνοι ξέρουν. Κι αυτό θα γίνει γιατί έτσι θα το έκανα εγώ, πράγμα που σημαίνει ότι πιστεύω ότι θα πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με αυτό τον τρόπο.
Τώρα, αν εγώ ρωτήσω και μάθω ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να το σκάψει στη θέση μου, θα πάω και θα του πω τι θέλω. Αν εκείνος μου πει ότι το κάνει με σκαφτικό μηχάνημα εγώ φυσικά θα τον απορρίψω την ίδια στιγμή, γιατί μηχανάκι δε μπαίνει μέσα στο κτήμα μου. (και γιατί δεν κάνει καλή δουλειά - τη δουλειά της τσάπας - και γιατί είναι αδύνατον για άλλους λόγους).
Έτσι θα ψάξω άλλον. Μόνο που οι περισσότεροι Έλληνες δε θα μπορέσουν να το κάνουν γιατί η τσάπα θέλει ιδρώτα.
Έτσι δε θα με νοιάξει αν ο άλλος είναι Έλληνας ή Αλβανός ή Πακιστανός ή Τσετσένος.
Απλά τα πράγματα.
Για το πόσο οι αγρότες είναι εκμεταλλευτές... κάνε αγρότης για 1-2 χρόνια και μετά τα ξαναλέμε.
Αὐτὰ τὰ δέντρα δὲ βολεύονται μὲ λιγότερο οὐρανό,
αὐτὲς οἱ πέτρες δὲ βολεύονται κάτου ἀπ᾿ τὰ ξένα βήματα,
αὐτὰ τὰ πρόσωπα δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸν ἥλιο,
αὐτὲς οἱ καρδιὲς δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸ δίκιο.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 30 Απρ 2008, 14:12

Έτσι θα ψάξω άλλον. Μόνο που οι περισσότεροι Έλληνες δε θα μπορέσουν να το κάνουν γιατί η τσάπα θέλει ιδρώτα.
Ας μην γελιόμαστε. Ο Ελληνας δεν παράτησε τις χειρονακτικες δουλειες επειδη δεν ηθελε να ιδρωσει.
Πριν ερθουν οι μεταναστες δηλαδη ηθελε να ιδρωνει ενω τωρα δεν μπορει;
Εΐναι απλα τα πραγματα. Οταν ηρθαν οι αλβανοι(φθηνοι) οι αγροτες δωσαν στον Ελληνα εργάτη τον πουλο επειδη ειναι πολυ (ακριβος).
Οταν ομως οι αλβανοι επικρατήσαν στον χωρο τοτε τους ειπαν (μονοπωλιακη σχεση).
Ολοι ζητουσαν υψηλα μεροκάματα.Οποτε ακους πολλους αγρότες που λενε: μπορει οποτε θελει να ερθει ενας Ελληνας με κανονικό μεροκάματο αλλα δεν θελει κανεις.
Αυτο βεβαια ειναι η μιση αληθεια γιατι αυτοι δωσαν τον πουλο στον Ελληνα.
Τωρα που οι αλβανοι ανεβάσαν τις τιμές πάλι καλα που ήρθαν οι πακιστανοι.
Φυσικα θα παιχτει η ιδια ιστορια. Θα αφομοιωθουν οικονομικα, και παλι θα ανεβουν οι τιμές.
Τωρα θα μου πεις. Μα εμεις δεν την βγάζουμε κι ετσι. Με τα χαμηλά μεροκάματα δεν μπορουμε να πουλήσουμε.
Η απαντηση ειναι:
Οι επιδοτήσεις δώθηκαν για την ανάπτυξη της αγροτικής υπαιθρου οχι για την δημιουργεια νυχτερινών κέντρων(Σκυλαδικων) για να διασκεδαζουν οι νεοπλουτοι εκ των επιδοτησεων αγρότες (Βλεπε 90s).
Άβαταρ μέλους
Lionheart

Δημοσίευση από Lionheart » Τετ 30 Απρ 2008, 14:15

Φθηνοί; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ο Έλληνας ζητά 40 ευρώ για μεροκάματο, ο Αλβανός 50! Πραγματικά φθηνοί!
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 30 Απρ 2008, 14:21

Zηταει. Δεν ζητουσε.
Ειπαμε. κατάλαβε οτι η σχεση ειχε γίνει μονοπωλιακή.
Ανέβασε τις τιμές.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 30 Απρ 2008, 14:24

Divine Sinner έγραψε:
Τους εφαγε το συνολο των μεταναστων;
Όχι γιατί δεν προσέλαβαν το σύνολο των μεταναστών.
Ρε παιδάκι μου ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ τους έφαγε, αυτό είναι η ουσία. Τι κάνεις κυκλάκια γύρω απ'το θέμα?
Δηλαδη οι μεταναστες εχουν παράδοση να σκοτωνουν αγροτες;
Κατά πως φάνηκε, ορισμένοι μάλλον έχουν παράδοση να σκοτώνουν. Τελεία. Το αν θα'ναι αγρότες ή κοκότες, δεν έχει σημασία.
Αληθεια τους γνωριζουμε τους συγκεκριμενους αγροτες.
Όχι. Θες ποινικό μητρώο? Απλά ανθρωπάκια του θεού δεν ήτανε?
Μπας κι ήταν δήμιοι και βασανιστές αδικημένων? Σε επηρέασε πολύ μου φαίνεται η ταινία "το χώμα βάφτηκε κόκκινο".
Γνωριζουμε τι παιχτικε αναμεσα σε αυτους και τους μεταναστες;
Φυσικα κι οχι.
Ακουσαμε τη γειτονια να λεει "τον ειχε σαν παιδι του" και τη πιστεψαμε επειδη η γειτονια δεν ψευδεται ποτε.
Δε γνωρίζουμε τι παίχτηκε. Εγώ σε ρωτώ το άλλο. Οι συγκεκριμένοι αγρότες λες να μην μίσθωναν χέρια πριν έρθουν οι μετανάστες? Σίγουρα μίσθωναν. Αναγκαστικά Ελληνες, έτσι? Όμως δεν τους έφαγαν λάχανο οι Ελληνες. Περίεργο πράμα...τέτοιοι απαίσιοι που ήταν αυτοί οι αγρότες, πώς κρατήθηκαν? <---αυτό βέβαια στην περίπτωση που δεν κατάλαβες, ήταν σαρκασμός μπροστά στη λογική να προσπαθείς να κατηγορήσεις το θύμα, για να βγάλεις τους θύτες αθώες περιστερές επειδή νιώθεις πως πρέπει να τους υποστηρίξεις (ΧΩΡΙΣ να τους ξέρεις κι αυτούς) μόνο και μόνο ΕΠΕΙΔΗ είναι μετανάστες. ΑΥΤΕΣ τις μαλακίες κάνανε οι προοδευτικοί και ψαρώσανε τα μυαλά σας που φοβούνται να πουν καθαρά ναι, ρε ήταν ρεμάλια εγκληματικές φυσιογνωμίες. Και φοβάστε να το πείτε, μη σας πούνε ρατσιστές! Μπλιαχ δηλαδή ρε :emetos:

Στα υπόλοιπα δεν απαντώ γιατί:
α/ λες κάποια πράγματα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ στα οποία συμφωνω,
β/ λες και αβάσιμα- στα οποία ήδη απάντησε μονολεκτικά και πετυχημένα ο Βασίλης και βαριέμαι να επεκτείνομαι
γ/ συνεχίζεις να'σαι στο τριπάκι "στηρίζω το μεταναστιλίκι για να μη με πούνε ρατσιστή" και με νοητικές κοτούλες βαριέμαι να συζητάω. :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Lionheart

Δημοσίευση από Lionheart » Τετ 30 Απρ 2008, 14:24

Ε... σου είπα και πριν. Γϊνε αγρότης για 1-2 χρονάκια, και μετά έλα και πες μου ολοκληρομένη άποψη.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 30 Απρ 2008, 14:46

Κατά πως φάνηκε, ορισμένοι μάλλον έχουν παράδοση να σκοτώνουν. Τελεία. Το αν θα'ναι αγρότες ή κοκότες, δεν έχει σημασία.
Αρελα μου. Ηρθαν μεταναστες απο χιλιες δυο χώρες.
Ολοι οι λαοι της υφιλιου οταν μεταναστεψουν γινονται κακοι;
Τελικα ο μονος καλος μεταναστης ειναι ο Ελληνας μεταναστης;

ΥΓ

Μα ειμαι ρατσιστης. Αγαπαω την ράτσα μου. ποιος ειναι κοτουλα τωρα;
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 30 Απρ 2008, 14:52

Αρελα μου. Ηρθαν μεταναστες απο χιλιες δυο χώρες.
Ολοι οι λαοι της υφιλιου οταν μεταναστεψουν γινονται κακοι;
Τελικα ο μονος καλος μεταναστης ειναι ο Ελληνας μεταναστης;
Έδωσα ένα λινκ με καίριες θέσεις μου, αλλά θα υποθέσω πως δεν έκανες τον κόπο ΚΑΝ να το κοιτάξεις.
Θα βάλω παρακάτω 2 ποστς, του johnpit και το δικό μου απαντητικό, που καλύπτει μεγάλο μέρος των λεχθέντων σ'αυτό το τόπικ. Μια και χάσαμε το άλλο, ας βάλουμε την ουσία του εδώ μέσα.

Ανάμενε, τα βάζω αμέσως τώρα.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
johnpit
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από johnpit » Τετ 30 Απρ 2008, 14:53

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ή ΑΠΕΝΑΝΤΙ ? ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ προς ΣΥΖΗΤΗΣΗ... από johnpit
Ημ/νία: 08-04-2006
Ώρα: 23:32

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.
Ένα φαινόμενο που ξεκίνησε στο λυκαυγές του 19ου αιώνα, δεμένο αντάμα με την Βιομηχανική Επανάσταση, την Αλματώδη ανάπτυξη του ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ και την άνοδο των Νέων Χωρών.
Ένα ζήτημα που θεωρείται και είναι ΚΕΦΑΛΑΙΩΔΕΣ για κάθε ΚΟΙΝΩΝΙΑ και για την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
Ο 20ος και 21ος αιώνας βρίσκει την ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ σε ένα νέο Κύμα εξέλιξης σε ολάκερο τον Κόσμο. Λαοί μετακινούνται, Χιλιάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας, φύλου και μόρφωσης παίρνουν ηθελημένα και όχι το μακρύ γολγοθά της προσφυγιάς και της αναζήτησης μια ίσως καλύτερης τύχης στη ζωή τους.
Τι είναι αυτό όμως που γεννα την κίνηση αυτή.
Πρώτα πρώτα ο Ανισόμετρος νόμος της ανάπτυξης του Καπιταλισμού. Το διαφορετικό επίπεδο ανάπτυξης κάθε χώρας δημιουργεί τους όρους της κίνησης εργατικού δυναμικού.
Δεύτερον: Η Πάγια, αναγκαία και σύμφυτη με τον Καπιταλισμό ανάγκη για ΦΤΗΝΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, το οποίο θα αποτελέσει τη "μαγιά" για τον ΘΗΣΑΥΡΙΣΜΟ των Αστών και του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ στις χώρες Υποδοχής.
Έτσι δημιουργείται ένα ολάκερο ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟΥ που σέρνει αυτούς τους ανθρώπους στις χώρες υποδοχής, με όρους Μεσαιωνικής γαλέρας, αντάμα με το Θάνατο, χωρίς ασφάλιση, δικαιώματα, προστασία για να δουλέψουν τις σκληρές και δύσκολες δουλειές.
Τρίτο: η Δυτ. Ευρώπη σήμερα, ο Αγγλοσαξωνικός Κόσμος, έχοντας ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ και ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΧΕΡΙΩΝ, έχει ΑΝΑΓΚΗ την ύπαρξη αυτού του δυναμικού των ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ για να βγάλλει το σύστημα από την Κρίση και την Ύφεση.
------------------------------------------------
Στα πλαίσια αυτά και η χώρα μας, έγινε χώρος υποδοχής μεταναστών, κάτω από εξαιρετικά πρόχειρες, ανέτοιμες διαδικασίες και συστήματα υποδοχής, με αποτέλεσμα η είσοδος ΞΕΝΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ στην Ελλάδα να έχει χαρακτήρα "βίαιο" σε μια Κοινωνία που ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΘΗΜΕΝΗ να ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ το πρόβλημα αυτό.
Τα προβλήματα ήταν και είναι πολλά και σοβαρά. Είχαμε προβλήματα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ, ΕΓΚΛΗΑΜΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΗΘΩΝ και ΕΘΙΜΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΚΑ κ.λ.π.
-------------------------------------------------
Το ΜΕΓΑΛΟ όμως ΘΕΜΑ είναι: ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ή ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ?
Εδώ η θεώρηση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΗ (!!!) και ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ καθώς από εδώ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!
ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ: Η ανθρωπότητα ΕΙΝΑΙ η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, όλοι είμαστε δημιουργήματα του ίδιου Θεού, κάτω απ τον ΙΔΙΟ ΟΥΡΑΝΟ και ΗΛΙΟ. ΙΣΟΙ απέναντι στη ζωή καισ το Θάνατο.
Φυσικά ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΗΘΗ, ΕΘΙΜΑ είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ μα αυτό είναι το ΟΜΟΡΦΟ και το ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ.
Εδώ θα γίνει η ΣΥΝΘΕΣΗ όχι για την ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ μα για την ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ μιας ΑΛΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
Δείτε πάμπολλους αιώνες πριν. ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ. Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ της ΕΠΟΧΗΣ. Βασισμένος στην στυγνή εκμετάλλευση εκατομμυρίων ΔΟΥΛΩΝ ΚΑΘΕ ΦΥΛΗΣ και ΧΩΡΑΣ. Όλοι τούτοι ΕΝΩΘΗΚΑΝ κάτω από τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ. ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ και ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ για έναν ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Πολέμησα, ονειρεύτηκαν, αγάπησαν, ερωτεύτηκαν, ΑΝΤΑΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Και ΠΕΘΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να υπερασπίσουν με ΠΑΘΟΣ το ΟΡΑΜΑ ΤΟΥΣ.
Ένας απίστευτος ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ υπόδειγμα για όλους μας.

Εμείς λοιπόν, ο ΚΟΣΜΟΣ της ΔΟΥΛΕΙΑΣ και του απλού ΜΟΧΘΟΥ. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, Ο ΛΑΟΣ, ΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ από τους ΞΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ?
ΤΙΠΟΤΑ !!! στην ΟΥΣΙΑ...
ΚΟΙΝΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ για μια ΑΛΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΚΟΙΝΟΚΤΗΜΟΣΥΝΗΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. Μια γη και χώμα που να ανήκει σε όλους μας, χωρίς ΤΕΧΝΗΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΜΙΣΗ, ΠΟΛΕΜΟΥΣ και ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥΣ.
Διατηρώντας όλοι την ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΡΧΕΣ, ΗΘΗ και ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
Δεν είναι ο ΞΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ που μου ..."τρώει" τη δουλειά !!! Είναι Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ που ΧΩΡΙΖΕΙ τα ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ σε ΜΙΚΡΑ και ΜΕΓΑΛΑ, για να ρίξει το ΚΟΣΤΟΣ και να ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ.
ΝΑ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟς.
Σε αυτόν τον αγώνα λοιπόν
ΞΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ

Υ.Γ. Δεν φιλοδοξώ αγαπητές Φίλες και Φίλοι να εξαντλήσω το μέγα τούτο θέμα σε αυτές τις σειρές. Απλά βάζω ένα ερέθισμα για την περαιτέρω ανάπτυξή του.
Με σεβασμό
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 30 Απρ 2008, 14:55

Και η απάντησή μου τότε που φυσικά ισχύει και τώρα:

Λοιπόοοοοοοοοοον… φίλε Γιάννη, σε περιμένει κειμενάρα θανατηφόρα, του τύπου διατριβή. Το λέω πριν τη γράψω, γιατί με ξέρω. :) Ελπίζω να’χεις γερή όραση και διάθεση να διαβάσεις ;)

Επειδή είμαι και υπεραναλυτικό καθίκι και όταν αρχίζω να διατυπώνω μια σκέψη, μπλέκω κι άλλες μέσα παρενθετικά με αποτέλεσμα να μπερδεύω το συνομιλητή μου, θα τα πάρω ένα ένα και θα αναμένω απάντησή σου στα αντίστοιχα αριθημένα..

Σε όποια απ’τα παρακάτω που θα αναπτύξω διαφωνήσεις, θα αναμένω και αντεπιχείρημά σου, που ή θα με πείσει, ή θα σου δώσω άλλο που θ’ακυρώσει το δικό σου. Χεχ. Πάμε λοιπόν.

1/ Κατ’αρχάς να συμφωνήσουμε στα της σημειολογίας της λέξης «ρατσισμός», η οποία κατά κυριολεξία σημαίνει φυλετική διάκριση, αλλά σε πιο ευρεία και ελεύθερη έκφραση, τη χρησιμοποιούμε για παντός είδους διακρίσεις.

2/ Κι αφού το εδραιώσαμε αυτό και αφού τοποθετείσαι εμφανώς κάθετα εναντιωμένος σε κάθε μορφής διάκριση, θα προβάλλω το πρώτο μου επιχείρημα λέγοντάς σου ότι κι εσύ ο ίδιος που εναντιώνεσαι, ΚΑΝΕΙΣ διακρίσεις.
Α)Διότι καθημερινά, σε κάθε σου αλληλεπίδραση ΚΡΙΝΕΙΣ και διαΚΡΙΝΕΙΣ το σωστό απ’το λαθεμένο, το δίκαιο-και έντιμο από το φαύλο. Β)Γιατί μπορεί ίσως να συναναστραφείς σε επαγγελματικά επίπεδα με άνθρωπο που σου είναι αντιπαθής , σε προσωπικό επίπεδο όμως, όχι, ούτε θα τον κάνεις φίλο σου. Γ) Η επιλογή στην ιδεολογική σου τοποθέτηση (είτε συνειδητή είτε εκ παραδόσεως) συνεπάγεται αρχικά επεξεργασία μέσα απ’την οποία απορρίπτεις το κατά τη γνώμη σου (ή τη γνώμη του μπαμπά σου) σαθρό για να ενστερνιστείς αντίστοιχα το κατά τη γνώμη σου (ή του μπαμπά) δόκιμο. Συνεπώς ΚΑΙ σ’αυτόν τον τομέα ΓΙΝΕΤΑΙ διάκριση. Θα σου δώσω υπεραπλουστευτικό ίσως παράδειγμα, όμως υπαρκτό, αφού συμβαίνει και εκφράζεται από επιδερμικά σκεπτόμενους : ‘Εχω δει πολλούς δεξιούς ή αριστερούς να λένε το κλασικό «Πλάκα μου κάνεις ρε? Ακούς αυτόν? Αυτός είναι κομμούνι/ ή είναι φασιστόμουτρο» αντίστοιχα. Δεν είναι διάκριση αυτή? Ασφαλώς και είναι. ‘Αρα, ξεκινώντας, νομίζω θα ήταν εύλογο να συμφωνήσουμε ότι είναι αδόκιμο να δαιμονοποιούμε την έννοια «διάκριση», εφ’όσον είναι μέρος του κριτηρίου, είτε αυτό είναι βαθυστόχαστο είτε επιδερμικό.

3/ Οι φυλετικές διακρίσεις ασφαλώς και με χαλάνε, γιατί εκπορεύονται από ηλίθιο ή και ανύπαρκτο σκεπτικό, που θέλει την λευκή (αρεια :Ρ) φυλή ανώτερη σε φυσιολογία και νόηση από τις υπόλοιπες. Μπούρδες, αφού είναι δεδομένο ότι κάθε φυλή έχει σε επίπεδα φυσιολογίας τις δυναμικές και τις αδυναμίες της. Ο λευκός έχει λιγότερο ανθεκτικό κρανίο απ’αυτό του μαύρου λ.χ., ενώ ο μαύρος «διπλώνει» πιο εύκολα αν τον χτυπήσεις στο στομάχι ή στο καλάμι. Στον αθλητισμό βλέπουμε την υπεροχή του λευκού στο άλμα επί κοντώ για παράδειγμα, ενώ η υπεροχή του μαύρου στον Μαραθώνιο, τα κατοστάρια, τετρακοσάρια κλπ, είναι απολύτως δεδομένη. Οσο για τον δείκτη ευφυίας, και τη νόηση γενικότερα…Θεωρώ πως είναι μύθος και εν πάση περιπτώσει αδόκιμο να προσδιορίζεται ως ανώτερη ( η νοημοσύνη) με μόνο κριτήριο τη φυλετική καταγωγή-γονιδίωμα- ή και το φύλο ακόμα (το’χω ακούσει και αυτό). Για μένα στην πνευματική ανέλιξη του ατόμου δεν συνδράμει, η φυσιολογία, ή αν συνδράμει είναι σε ελάχιστα και επί μέρους σημεία. Σ’αυτό μετράει κυρίως η επιμόρφωση, η πρόσληψη γνώσης αρχικά δηλαδή, μετά και ο τρόπος που ο καθένας την επεξεργάζεται, και η δυνατότητά του μέσα απ’αυτές να έχει και επιγνώσεις.

4/ Πάμε στις «εθνικού τύπου» διακρίσεις. Κι αυτές δεν είναι αδόκιμες, όταν μεγάλη μερίδα ενός λαού, με τις συμπεριφορές και προσεγγίσεις του, καταδεικνύει ένα γενικότερο στίγμα της ίδιας της εθνότητας. Ενώ στη Ν. Αφρική που’ζησα και μεγάλωσα συχνά μου καταλόγιζαν το γεγονός ότι ΔΕΝ ήμουν ρατσίστρια (επί apartheit μιλάμε- εγώ «προκαλούσα» έχοντας μια μαύρη για κολλητή μου), εν Ελλάδι και με την επέλαση Αλβανικών ορδών εγκληματικότητας, ασέβειας προς τη χώρα και τους πολίτες της για παράδειγμα, φτάνω στο σημείο να λέω πως ρατσίτρια δεν ήμουν ποτέ, αλλά τούτοι εδώ πάνε να με κάνουν :Ρ

5/ Για τα κύματα μετανάστευσης ως ένα σημείο έχεις δίκιο. Μετακινήσεις γίνονταν ανέκαθεν. Στην εποχή μας όμως, και στην Ευρώπη ειδικότερα, οι μετακινήσεις αυτές καταντάνε πια εισβολές και είναι ένα φαινόμενο που δεν έχει προηγούμενο. Σ’αυτό εσύ τι λες? Εντάξει, πρέπει να ζήσουνε κι αυτοί? Δε λέω να τα βάλεις μ’αυτούς, αλλά θα ήθελα να εστιάζουν περισσότερο οι άνθρωποι με τους συμμορίτες και τις ληστρικές και δολοφινικές πολιτικές τους, που εξωθούν τόσους ανθρώπους να παίρνουν των οματιών τους απ’τον τόπο τους προς ανεύρεσιν καλύτερης τύχης αλλού.

6/ Στη συνέχεια καυτηριάζεις την καταπάτηση στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μεταναστών, με το σκεπτικό ότι δικαιούνται αξιοπρεπών όρων διαβίωσης. Δεκτό. Πάνω σ’αυτό το ένα δόκιμο επιχείρημά σου όμως, εγώ θα θέσω κάμποσα ερωτήματα σε αντιδιαστολή.. Θα εστιάσω στη χώρα μας, γιατί σ’αυτήν ζούμε και αυτή μας αφορά εν προκειμένω. Α/ Συνυπολογίζεις τον αριθμό των μεταναστών που δύναται εκ των πραγμάτων να απορροφήσει μια χώρα? Β/ Συνυπολογίζεις ότι στη δική μας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στοιχειώδης μεταναστευτική πολιτική, με αποτέλεσμα να εισέρχονται ανεξέλεγκτα νόμιμοι και λαθραίοι? Γ/ Τίνος η στοιχειωδώς ανθρώπινη διαβίωση προέχει για σένα στην ίδια σου τη χώρα? Του μετανάστη ή ΚΑΙ ΛΑΘΡΟμετανάστη, ή του συνέλληνά σου? Διατίθεσαι να αγνοηθεί η να απαξιωθεί η δεύτερη προς χάριν της πρώτης? Πρόσεξε μη μου πετάξεις τη γνωστή καραμέλα των πολιτικάντηδων ότι ο ‘Ελληνας δεν καταδέχεται κάποιες δουλειές ή δε δουλεύει γενικότερα, γιατί ΔΕ ΘΑ ΜΑΣΗΣΩ. Πριν μπάσουμε δηλαδή πάνω από 2.000.000 Αλβανους (κι άσε να λένε φούμαρα για 500.000) και μάλιστα μπουμπούκια παιδιά που βγήκαν από φυλακές ή δεν μπήκαν ποτέ, γιατί δεν τους χωρούσαν, οι ‘Ελληνες ΔΕ δούλευαν στα χωράφια? Δεν μάζευαν ελιές, δεν πήγαιναν στον τρύγο? Μην τρελαθούμε εντελώς. Και τώρα που τόσοι Έλληνες είναι άνεργοι και ψάχνουν τη δουλειά με το φανάρι, δεν θα καταδεχόντουσαν οποιαδήποτε δουλειά προκειμένου να επιβιώσουν? Τέλος Δ/ Συνυπολογίζεις την εγκληματικότητα που αυξήθηκε κατακόρυφα στην Ελλάδα απ’την δεκαετία του 80 μέχρι σήμερα ή δεν ζούσες εσύ εδώ? Δεν είδες ότι με την ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ εισβολή (δεν μπορώ να την πω μετανάστευση- δεν είναι δόκιμος αυτός ο όρος εδώ) ορδών από Αλβανία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ουκρανία, γενικότερα Ρωσία, ανταγωνιζόμαστε το Σικάγο σε μαφίες, και γενικότερη εξαθλίωση? ‘Ότι βάλαμε κάγκελα στα παραθύρια μας, ότι όσοι πουλάνε πόρτες ασφαλείας έχουν θησαυρίσει, ότι ο κάθε καταστηματάρχης που πάει ν’ανοίξει το μαγαζί του κάθε πρωί τρέμει το φυλλοκάρδι του μην είναι η σειρά του να ληστευτεί ή και να σκοτωθεί? Για ποια κοινωνική ευμάρεια και συναδέλφωση λαών μιλάμε σ’αυτήν την περίπτωση? ‘Όταν οι κύριοι των κυβερνήσεων ξεβράκωσαν τα σώματα ασφαλείας, ή χρησιμοποιώντας τη μερίδα του λέοντος αυτών για τη δική τους προστασία, αφήνουν τον πολίτη απροστάτευτο και έρμαιο κάθε εγκληματικής ενέργειας στην ουσία? Μιλάς λοιπόν κι εσύ για ξενοφοβία στη χώρα του Ξένιου Διός? Μην το κάνεις. Μην περιμένεις από έναν εκ φύσεως φιλόξενο και καλοπροαίρετο στους ξένους λαό, να λέει στους ασυνείδητους που μπαίνουν στα σπίτια τους να τους ληστέψουν, «περάστε, κλέψτε μας, βιάστε μας, τι να σας φιλέψουμε, παιδιά?» ‘Η να επικροτεί το κάψιμο της σημαίας μας, και την αχαριστία που συχνά βγάζουν τα ιταμά στοιχεία- Δεν είναι όλοι έτσι φυσικά, μιλάμε για την αντιμετώπισή μας απέναντι σ’αυτούς που ΕΙΝΑΙ!

7/ Κι όταν μιλάω περί μεταναστευτικής πολιτικής, να διευκρινίσω, ότι ΔΕΝ μιλάω για τις ουρές που στήνονται να πάρουν το πολυπόθητο χαρτί της άδειας παραμονής στην πλατεία Κοτζιά, που οι κύριοι της κυβέρνησης μοιράζουν αφειδώς.
Μιλάω για ΕΛΕΓΧΟ ΕΙΣΟΔΟΥ στη χώρα, ακόμα και του κουνουπιού! Από ΞΗΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ! Μιλάω για κριτήρια και προϋποθέσεις που πρέπει να’χει ο επίδοξος μετανάστης για να κρίνεται κατάλληλος εισόδου στην χώρα. Και μιλάω για μια κυβέρνηση που θα αξιολογήσει, με συγκεκριμένες έρευνες κι απογραφές, τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ μας ανάγκες για εργατικά χέρια, οπότε με βάση αυτές θα καθορίζεται και ο αριθμός μεταναστών που θα εισέλθει. Η Νότιος Αφρική επί apartheit, πρόσεξε τι λέω, ΕΠΙ apartheit, που η απειλή των εξεγέρσεων ήταν δαμόκλειος σπάθη, με πληθυσμιακή αναλογία 1-7 λευκού-μαύρου, είναι σαφές ότι είχε μεγάλη και απόλυτη ανάγκη από λευκούς. Και πάλι όμως, τους πέρναγε από κρισάρα και μικροσκόπιο πριν μπουν μέσα. ‘Ηταν παρανοϊκές, απλά φασιστικές ή με τάσεις αυτοκτονίας εκείνες οι κυβερνήσεις που εφάρμοζαν τέτοια πολιτική αλήθεια, ή μήπως προνοούσαν για τους γηγενείς και την συνολική ευμάρεια του τόπου, σε συνδυασμό με την εξασφάλιση αξιοπρεπούς διαβίωσης όσων μεταναστών θα εισέρχονταν στη χώρα?

8/ Πριν καταφύγουμε σε μεγαλοστομίες για εργατικό δουλεμπόριο, για υπογεννητικότητα στη χώρα μας (που έτσι επιβοηθείται?), για την «ανάγκη» που υπάρχει για εργατικά χέρια και άλλα παρεμφερή, σε καλώ να απαντήσεις σε δύο σημεία, σκεπτόμενος όμως ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΕΟΥ και όχι εν ονόματι κάποιας ιδεαλιστικής και ιδεολογικής θεωρίας. Α/ Για την οικονομική ΑΦΑΙΜΑΞΗ της χώρας εξ αιτίας του υπερκορεσμού της σε μετανάστες, πώς τοποθετείσαι?
Β/ Αν υποστηρίζεις πραγματικά και δέχεσαι πραγματικά είσοδο ΟΛΩΝ όσων επιθυμούν να μπουν σ’αυτή τη χώρα, (χωρίς να εξεταστεί το ποιόν και οι δυνατότητές τους), με όλες τις επιπτώσεις που αυτό συνεπάγεται, τότε θα πρέπει επί του πρακτέου, στο σπίτι που διαμένεις με την οικογένειά σου, να μην έχεις πόρτες, να’χεις μονίμως ανοιχτά παράθυρα και να μην αποφασίζεις εσύ ο ίδιος ποιος θα μπει στο σπίτι σου, ποιον θα δεχτείς για επίσκεψη ή ποιον θα φιλοξενήσεις επί μακρόν. Θα πρέπει να είσαι διατεθειμένος, να δέχεσαι να μπαίνει Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, στο σπίτι σου, γνωστός ή άγνωστος, σωστός ή εγκληματίας, και να μη σε ενοχλήσει καθόλου αν τύχει να’ναι κωλάνθρωπος και κακοποιήσει μέλη της οικογένειάς σου, ή να δεχτείς πρόθυμα να παραγκωνιστείς εσύ ο ίδιος απ’το ίδιο σου το σπίτι, προκειμένου να εγκατασταθούν και να βολευτούν όσοι μπουν μέσα
. Αν δεν διατίθεσαι να τα δεχτείς όλα αυτά για το σπίτι σου, με ποια λογική θα τα δεχτείς για τη χώρα σου? Αν το σπίτι σου αυτό πέρα από ντουβάρια συμβολίζει τον κεντρικό πυρήνα της ζωής σου, δηλαδή όσα περικλείει αυτό που είναι η οικογένειά σου, την οποία υπεραγαπάς , θες να της προσφέρεις το καλύτερο για την καλύτερη δυνατή διαβίωσή της και την προστατεύεις με την ίδια σου τη ζωή, γιατί να μην νιώθεις κάτι αντίστοιχο και για την πατρίδα μας που είναι το ευρύτερο «σπίτι» και η «οικογένεια» όλων μας?

Αυτά για αρχή, γιατί το παρατέντωσα, παρά την προσπάθειά μου να μην το κάνω.
Αναμένω μ’ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις σου πάνω στα συγκεκριμένα που σου θέτω.

===

Σημείωση: Υπερτονίζω με bold αυτά που ήθελα ν΄απευθύνω και στον Σελ και στην Παγώνα στην παρούσα συζήτηση.

===============

Σημερινή σημείωση:

Δες τα παραπάνω, και πες μου πού διαφωνείς.
Πρόσεξε: ΠΟΥ διαφωνείς- σκέτα-νέτα και φυσικά το αντεπιχείρημα . Όχι να κάνουμε κυκλάκια στη συζήτηση.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τετ 30 Απρ 2008, 15:11

Βίκυ, συμφωνώ με την βασική σκέψη όλων (μά την Παναγία), αλλά κάνεις ένα τρομερό λάθος: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΡΑΤΣΙΣΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!
'Φιλόξενοι' είναι όταν νιώθουν υπεράνω, κι αυτό δεν είναι φιλοξενία γλυκιά μου, αυτό είναι αλλαζονεία και δηθενισμός, και 'το παίζω καλός'. Πότε έγινε ΜΑΖΙΚΗ εισροή ξένων στην Ελλάδα???
Εδώ οι μικρασιάτες είχαν έρθει μαζικά και φέρθηκαν όπως φέρθηκαν! Μπορεί τα ΜΜΕ της εποχής να ήταν υπέρ τους βέβαια, γιατί το ίδιο το ελληνικό κράτος έφταιγε για την κακή τους μοίρα, αυτό τους έλειπε να τους την λέγανε κιόλας, αλλά ο ελληνικός λαός τους έλουζε απο το πρωί μέχρι το βράδυ, και τους φοβόταν, και μέχρι ανέκδοτα για την δήθεν βλακεία τους έβγαλαν...οι έξυπνοι...είναι έτσι ή δεν είναι????
Μετά ήρθαν οι Αλβανοί, και ξαφνικά όλοι οι αλβανοί είναι δολοφόνοι και κλέφτες...
Πώς μπόρεσες κι έγραψες το παρακάτω, δεν το χωράει ο νούς μου:
Δε γνωρίζουμε τι παίχτηκε. Εγώ σε ρωτώ το άλλο. Οι συγκεκριμένοι αγρότες λες να μην μίσθωναν χέρια πριν έρθουν οι μετανάστες? Σίγουρα μίσθωναν. Αναγκαστικά Ελληνες, έτσι? Όμως δεν τους έφαγαν λάχανο οι Ελληνες. Περίεργο πράμα...τέτοιοι απαίσιοι που ήταν αυτοί οι αγρότες, πώς κρατήθηκαν? <---αυτό βέβαια στην περίπτωση που δεν κατάλαβες, ήταν σαρκασμός μπροστά στη λογική να προσπαθείς να κατηγορήσεις το θύμα, για να βγάλεις τους θύτες αθώες περιστερές επειδή νιώθεις πως πρέπει να τους υποστηρίξεις (ΧΩΡΙΣ να τους ξέρεις κι αυτούς) μόνο και μόνο ΕΠΕΙΔΗ είναι μετανάστες. ΑΥΤΕΣ τις μαλακίες κάνανε οι προοδευτικοί και ψαρώσανε τα μυαλά σας που φοβούνται να πουν καθαρά ναι, ρε ήταν ρεμάλια εγκληματικές φυσιογνωμίες. Και φοβάστε να το πείτε, μη σας πούνε ρατσιστές! Μπλιαχ δηλαδή ρε
Εγώ ξέρω, επειδή ο πατέρας μου ήταν στην Ασφάλεια Βϊκυ μου, και είχε κολλητάρια σε όλη τν Πελοπόννησο στην αστυνομία, πώς τις περισσο΄τερες φο΄ρες, τους ΤΡΩΓΑΝΕ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ) γιατί ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝ, και τους ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ όταν ζητούσαν τα λεφτά τους!!!!
Αλλά αυτά βέβαια τα έλεγαν οι ίδιοι οι αλβανοί, δεν είναι αληθειες λοιπόν, έτσι δεν είναι/??
Μην ξαναπείς γιατί δεν το κάνανε σ'έλληνες!!! ΓΙΑΤΙ ΒΙΚΥ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...Αυτά τα καθίκια (τα περισσότερα τουλάχιστον, μην τους πα΄ρει όλους η μπάλα), όχι μόνο δεν τους πλήρωναν, αλλά καλούσαν μετά και την αστυνομία να τους μαζέψει και τους έστελναν πίσω στην Αλβανία!!!
Αυτό δεν είναι εκμετάλλευση ρε???
Αυτό επικροτούμε????
Τα ίδια σκατά έκανε κι ο άλλος ο 'αγροτάκος' με τον αλβανό που τελικά τον έφαγε ο αλβανός και πήρε το λεωφορείο να πάει αλβανία με τους ομήρους μέσα!!! ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ!!! Εγώ θα τον τεμάχιζα τον 'αγροτάκο'!! Και μην βιαστείς Athelas, μπορεί να μην έχω κάνει ΕΓΩ αγρότισσα, αλλά ο πατέρας μου και η μάνα μου δούλευαν στα χωράφια απο μωρά παιδιά, κι αν αυτοί σιχαίνονται την φάρα (το σύνολο, όχι τον κάθε έναν μεμονωμένα), δεν έχω λόγους να μην τους πιστέψω...και απο τα ΠΟΛΛΑ που έχω δεί μέσω καταστάσεων στο χωριό, μπορώ να πώ οτι οι περισσότεροι έχουην χάσει την επαφή με την γή, και νομίζουν οτι η γή μπορεί να σε κάνει πλούσιο, κι αν δεν σε κάνει, ψάχνουν άλλους τρόπους, υπόγειους, και καθόλου νόμιμους!!!! Αν υπάρχει κάποιος που έχει κατακλέψει το ελληνικό κράτος αυτοί είναι οι αγρότες!!!
ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! Σορρυ Athelas, εσύ μπορεί να είσαι απο τους τίμιους αγρότες, και η οικογένειά σου το ίδιο, μπορεί και όλο το χωριό σου, αλλά όπως ξέρεις το σύνολο της αγροτιάς πλέον έχει κατέβει νότια, στα μέρη μου, και στα μέρη μου ξέρω οτι οι έντιμοι μετριούνται στα ΜΙΣΑ δάχτυλα του ενός χεριού...

Και για να μάθουμε κάποτε να μπαίνουμε στην θέση των άλλων, θα πώ αυτό που μου είπε κάποια στιγμή ο πατέρας μου, για έναν αλβανό που δούλεψε στις ελιές στο χωριό: "τον βλέπω, και βλέπω τον γιό μου (τον αδελφό μου), μόνο του σε ξένη χώρα, να προσπαθεί να επιβιώσει"¨κατάλαβες τί θα ΕΠΡΕΠΕ να βλέπουμε εμείς οι 'ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ' Έλληνες όταν κοιτάμε έναν ξένο????

Να μην σας πώ δε τί έκανε ένα καθίκι σ'αυτόν τον αλβανό...Ας μην το πώ, γιατί τα παίρνω κρανίο! Φιλόξενοι MY ASS ΡΕ!!!! ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 30 Απρ 2008, 16:09

Μανταμ_ΦρουΦρου έγραψε:Βίκυ, συμφωνώ με την βασική σκέψη όλων (μά την Παναγία), αλλά κάνεις ένα τρομερό λάθος: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΡΑΤΣΙΣΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!
Διαφωνώ κάθετα.
Και επιμένω. Λέτε για ρατσιστές οι περισσότεροι, αλλά πραγματικά δεν ξέρετε τι θα πει να'ναι κανείς ρατσιστής στο μεδούλι του. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!

'
Φιλόξενοι' είναι όταν νιώθουν υπεράνω, κι αυτό δεν είναι φιλοξενία γλυκιά μου, αυτό είναι αλλαζονεία και δηθενισμός, και 'το παίζω καλός'.
Ρε συ Πέγκι, είναι να σε στέλνουμε έξω εσένα, πρέσβειρα υπέρ της Ελλάδας και των εθνικών μας συμφερόντων! Θα πατώσουμε χειρότερα απ'τη Ντόρα ρε :banghead: ! Θα θεωρηθούμε ο χειρότερος λαός που υπάρχει στον πολιτισμένο κόσμο σήμερα! Πόσα σκατά θα ρίξεις ακόμα στη ράτσα μας? Έλεος δηλαδή, φτάνει πια με τα αναθέματα για τον ίδιο μας το λαό!
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η μάνα σου, εσύ, οι δικοί σου όταν φιλοξενείτε μουσαφείρη στο σπίτι σας νιώθετε έτσι δηλαδή? Ε, μη χέσω, εγώ δε νιώθω έτσι.Όταν φιλοξενώ κάποιον, τον φιλοξενώ με την καλή μου την καρδιά, δε νιώθω ούτε ανώτερος, ούτε κατώτερος ούτε τίποτα. Φιλοεξνώ απλά έναν άνθρωπο που ήρθε στη στέγη μου για τον α ή β λόγο, και προσπαθώ να τον κάνω να νιώσει όσο καλύτερα μπορεί στο σπιτικό μου. τελεία.
Πότε έγινε ΜΑΖΙΚΗ εισροή ξένων στην Ελλάδα???
Helooooooooo? Πού ήσουνα εσύ απ'το 89-90 και μετά όταν ανοίξαμε ΟΛΕΣ τις εισόδους, (αρχής γενομένης με την Αλβανία, μετά πλάκωσε ο συρφετός κι απ'τις πρώην σοβιετικές χώρες, από ιράκ, ιράν, πακιστάν και δε συμμαζεύεται) όταν κατεβάσαμε τα βρακιά μας, όταν κάναμε τα στραβά μάτια στη ΛΑΘΡΑμετανάστευση και σήμερα μετράμε κάτι εκατομμύρια? Στην κολοπετεινίτσα ή στον Αρη φιλενάδα? Ακόμα και σ'εκείνα τα μέρη το ξέρουν κι οι κότες αυτό.

Αυτό δεν το λέω ούτε ρατσιστικά ούτε αφιλόξενα.
Το λέω ως ένα ΛΑΘΟΣ των κυβερνήσεων που σήμερα θεωρώ ότι ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ το δέχτηκαν, είτε λόγω ντιρεκτίβων είτε γιατί έπρεπε να μπει αυτός ο πληθυσμός στην Ελλάδα για να μην κουνιόμαστε και πολύ πολύ και να πέσει και το βιωτικό μας επίπεδο στα τάρταρα ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ! ΟΛΩΝ ΜΑΣ! Και των μεταναστών (άσχετα αν γι'αυτούς είναι καλύτερο απ'αυτό που είχαν) και το δικό μας.

Εδώ οι μικρασιάτες είχαν έρθει μαζικά και φέρθηκαν όπως φέρθηκαν! Μπορεί τα ΜΜΕ της εποχής να ήταν υπέρ τους βέβαια, γιατί το ίδιο το ελληνικό κράτος έφταιγε για την κακή τους μοίρα, αυτό τους έλειπε να τους την λέγανε κιόλας, αλλά ο ελληνικός λαός τους έλουζε απο το πρωί μέχρι το βράδυ, και τους φοβόταν, και μέχρι ανέκδοτα για την δήθεν βλακεία τους έβγαλαν...οι έξυπνοι...είναι έτσι ή δεν είναι????
Κατ'αρχάς μιλάς για άλλες εποχές, και μιλάς για ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ και συνέλληνες, όχι για μετανάστες/λαθρομετανάστες που είναι αλλοδαποί. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?? Αναρωτιέμαι τώρα... Αλλά τεσπα αφού το έθεσες (εντελώς κουφά και εκτρεπόμενη του θέματος) να απαντήσω: Μιλάς για εποχή που η ανέχεια ήταν πασήδηλη σ'όλη την Ελλάδα και ήταν φυσικό επόμενο να αντιδράσουν έτσι πολλοί άνθρωποι- αυτό ΠΑΛΙ δεν ανάγεται στον ρατσισμό. Το αποδίδω σε αφιλοξενία ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ που ήδη ήταν δύσκολες για όλους τότε. Κατά τα άλλα, όχι δεν είδα να τους λούζουν τόσο τραγικά όσο λες. Υπάρχουν άνθρωποι της προσφυγιάς που αγαπούμε και τιμούμε ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως- πχ Καζαντζίδης.
Ο Πειραιάς είναι σχεδόν ολόκληρος τόπος απογόνων προσφύγων σήμερα, όπως κι η Ν. Ιωνία, η Ν. Σμύρνη, η Ν. Μάκρη κλπ. Αν τους απαξιώναμε τόσο όπως λες, σιγά μην δίδονταν και ονομασίες ολόκληρων περιοχών γι'αυτούς.
Τεσπα, άτοπο αυτό που έβαλες. Οι τότε πρόσφυγες και οι απόγονοί τους σήμερα, είναι ενσωματωμένο και ομαλότατα αφομοιωμένο κομμάτι του σημερινού Ελληνισμού. Απ'την πλευρά του πατέρα μου οι παππούδες μου ήταν πρόσφυγες.
Δεν κατάλαβα τέτοιο ρατσισμό απέναντί τους όπως καταδεικνύεις εσύ. Απεναντίας ήταν μια οικογένεια αξιοσέβαστη και αγαπητή στον Πειραιά. Άρχοντες. Έτσι τους έλεγαν κι οι ντόπιοι.
Μετά ήρθαν οι Αλβανοί, και ξαφνικά όλοι οι αλβανοί είναι δολοφόνοι και κλέφτες...
Πώς μπόρεσες κι έγραψες το παρακάτω, δεν το χωράει ο νούς μου:
Ρε φιλενάδα Ανοίξανε κι οι φυλακές, και ήρθαν στην Ελλάδα και ΟΛΑ τα μπουμπούκια! ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?
Περίεργη η έλλειψη ενημέρωσης που βλέπω ξάφνου...

Ναι, αυτό έγραψα όντως
Δε γνωρίζουμε τι παίχτηκε. Εγώ σε ρωτώ το άλλο. Οι συγκεκριμένοι αγρότες λες να μην μίσθωναν χέρια πριν έρθουν οι μετανάστες? Σίγουρα μίσθωναν. Αναγκαστικά Ελληνες, έτσι? Όμως δεν τους έφαγαν λάχανο οι Ελληνες. Περίεργο πράμα...τέτοιοι απαίσιοι που ήταν αυτοί οι αγρότες, πώς κρατήθηκαν? <---αυτό βέβαια στην περίπτωση που δεν κατάλαβες, ήταν σαρκασμός μπροστά στη λογική να προσπαθείς να κατηγορήσεις το θύμα, για να βγάλεις τους θύτες αθώες περιστερές επειδή νιώθεις πως πρέπει να τους υποστηρίξεις (ΧΩΡΙΣ να τους ξέρεις κι αυτούς) μόνο και μόνο ΕΠΕΙΔΗ είναι μετανάστες. ΑΥΤΕΣ τις μαλακίες κάνανε οι προοδευτικοί και ψαρώσανε τα μυαλά σας που φοβούνται να πουν καθαρά ναι, ρε ήταν ρεμάλια εγκληματικές φυσιογνωμίες. Και φοβάστε να το πείτε, μη σας πούνε ρατσιστές! Μπλιαχ δηλαδή ρε
Και το άφησα γιατί δεν νιώθω ότι έγραψα κάτι άτοπο. Δεν κατάλαβα δε, γιατί δεν το χωράει ο νους σου.
Αυξήθηκε ή δεν αυξήθηκε η εγκληματικότητα ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ στην Ελλάδα όταν μπουκάρισαν Αλβανοί ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ (αλλά και άλλες μαφίες- ρουμάνοι, ρώσοι κλπ) Ναι ή όχι? Αν πεις όχι, τότε μου βγάζεις επιλεκτικότατη μνήμη και οπτική πραγμάτων, οπότε δε γίνεται να συζητήσουμε καθόλου επ'αυτού.
Εγώ ξέρω, επειδή ο πατέρας μου ήταν στην Ασφάλεια Βϊκυ μου, και είχε κολλητάρια σε όλη τν Πελοπόννησο στην αστυνομία, πώς τις περισσο΄τερες φο΄ρες, τους ΤΡΩΓΑΝΕ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ) γιατί ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝ, και τους ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ όταν ζητούσαν τα λεφτά τους!!!!
Αλλά αυτά βέβαια τα έλεγαν οι ίδιοι οι αλβανοί, δεν είναι αληθειες λοιπόν, έτσι δεν είναι/??
Καλά τους κάνανε?
Εμένα ΑΥΤΟ δε χωράει ο νους μου που το έγραψες!

Μην ξαναπείς γιατί δεν το κάνανε σ'έλληνες!!! ΓΙΑΤΙ ΒΙΚΥ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...Αυτά τα καθίκια (τα περισσότερα τουλάχιστον, μην τους πα΄ρει όλους η μπάλα), όχι μόνο δεν τους πλήρωναν, αλλά καλούσαν μετά και την αστυνομία να τους μαζέψει και τους έστελναν πίσω στην Αλβανία!!!
Αυτό δεν είναι εκμετάλλευση ρε???
Αυτό επικροτούμε????
Τα ίδια σκατά έκανε κι ο άλλος ο 'αγροτάκος' με τον αλβανό που τελικά τον έφαγε ο αλβανός και πήρε το λεωφορείο να πάει αλβανία με τους ομήρους μέσα!!! ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ!!! Εγώ θα τον τεμάχιζα τον 'αγροτάκο'!! Και μην βιαστείς Athelas, μπορεί να μην έχω κάνει ΕΓΩ αγρότισσα, αλλά ο πατέρας μου και η μάνα μου δούλευαν στα χωράφια απο μωρά παιδιά, κι αν αυτοί σιχαίνονται την φάρα (το σύνολο, όχι τον κάθε έναν μεμονωμένα), δεν έχω λόγους να μην τους πιστέψω...και απο τα ΠΟΛΛΑ που έχω δεί μέσω καταστάσεων στο χωριό, μπορώ να πώ οτι οι περισσότεροι έχουην χάσει την επαφή με την γή, και νομίζουν οτι η γή μπορεί να σε κάνει πλούσιο, κι αν δεν σε κάνει, ψάχνουν άλλους τρόπους, υπόγειους, και καθόλου νόμιμους!!!! Αν υπάρχει κάποιος που έχει κατακλέψει το ελληνικό κράτος αυτοί είναι οι αγρότες!!!
ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! Σορρυ Athelas, εσύ μπορεί να είσαι απο τους τίμιους αγρότες, και η οικογένειά σου το ίδιο, μπορεί και όλο το χωριό σου, αλλά όπως ξέρεις το σύνολο της αγροτιάς πλέον έχει κατέβει νότια, στα μέρη μου, και στα μέρη μου ξέρω οτι οι έντιμοι μετριούνται στα ΜΙΣΑ δάχτυλα του ενός χεριού...

Και για να μάθουμε κάποτε να μπαίνουμε στην θέση των άλλων, θα πώ αυτό που μου είπε κάποια στιγμή ο πατέρας μου, για έναν αλβανό που δούλεψε στις ελιές στο χωριό: "τον βλέπω, και βλέπω τον γιό μου (τον αδελφό μου), μόνο του σε ξένη χώρα, να προσπαθεί να επιβιώσει"¨κατάλαβες τί θα ΕΠΡΕΠΕ να βλέπουμε εμείς οι 'ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ' Έλληνες όταν κοιτάμε έναν ξένο????

Να μην σας πώ δε τί έκανε ένα καθίκι σ'αυτόν τον αλβανό...Ας μην το πώ, γιατί τα παίρνω κρανίο! Φιλόξενοι MY ASS ΡΕ!!!! ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!

Αυτή η τοπθέτηση-ανάθεμα μου έκανε σαφές ότι είσαι ΚΑΘΕΤΑ υπερ του Αλβανού και όλων των άλλων ξένων, ενώ ταυτόχρονα οι Ελληνες για σένα είναι συλληβδην οι σαθρά μιάσματα του αισχίστου είδους, τα γαμωκαθάρματα του κερατά τα άξια περιφρόνησης υπανθρωπάρια, οπότε τους έχεις στη μούτζα και στο χέσιμο. Βέβαια δεν ξέρω αν κατάλαβες πως μιλώντας έτσι για τους Ελληνες, συμπεριλαμβάνεις και τον εαυτό σου. Εκτός αν αποποιείσαι και της Ελληνικότητάς σου.

Όπως και να'χει... Εγώ που ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΟΜΑΙ σ'αυτή τη σκατόρατσα όπως την περιέγραψες...

διάβασα την άποψή σου, ΔΕΝ συμφωνώ, ούτε καν μπορώ να τη σεβαστώ και δε συζητάω άλλο μ'αυτούς τους όρους.
Δεν ανεχόμουν να προσβάλλεται ο λαός μου από ξένους. Θα το δεχτώ από συνέλληνα? Δεν είμαστε καλά!
Χαίρομαι που οι περισσότεροι ξένοι που εκτιμούν τον Ελληνισμό, δεν ξέρουν τη γλώσσα ώστε να βλέπουν Ελληνίδα να μιλάει έτσι!

Τοποθετήθηκες, απάντησα στο καλύτερο των δυνατοτήτων μου, εξάντλησα τα περιθώρια διαλόγου, γιατί απλά δε μπορούμε να συναντηθούμε πουθενά. Γι'αυτό και να ανταπαντήσεις, μάλλον δε θα ανταπαντήσω εγώ. Θα το κάνω αντοποθετηθούν και άλλοι. Δε χρειάζεται να βολοδέρνουμε μεταξύ μας διαλεκτικά όταν υπάρχει τέτοια χαώδης διαφορά στο πώς βλέπεις εσύ και πώς βλέπω εγώ τον λαό μας (που δεν είναι περιούσιος, ούτε τέλειος, αλλά όχι και εγκληματικός όπως τον βγάζεις εσύ φιλενάδα, νισάφι ρε!)- Οι δικές μου προτεραιότητες στη χώρα που ζω είναι ο λαός μου και η χώρα μου. Οι δικές σου είναι άλλες. Αυτό ΕΊΝΑΙ σεβαστό αλλά όχι δεκτό από μένα. Οπότε όπως καταλαβαίνεις, περεταίρω διάλογος ΕΠ'ΑΥΤΟΥ ειδικά δε μπορεί να γίνει. Άστο καλύτερα.

Πάμε γι'άλλους.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Lionheart

Δημοσίευση από Lionheart » Τετ 30 Απρ 2008, 16:19

Μην αφήνεται αυτή τη στιγμή το διάβολο να σας παρασύρει έξω από αυτή την τόσο όμορφη κι ενδιαφέρουσα συζήτηση. Μην αφήνεται τον πειρασμό ενός μπινελικιού να διαβρώσει τα τόσο όμορφα λόγια σας. Μην αφήνεστε στο θυμό. Αφεθείτε στην αγάπη. Φωνάξτε όλοι μαζί: Αγαπούμε τους τσιγγάνους. Τους βρωμιάρηδες τους γύφτους. Του Αλβανούς που κλέβουν δουλειές που εμείς δεν καταδεχόμαστε. Τους Τούρκους που σιχαίνονται το χοιρινό (εκτός από τις φορές που είναι κερασμένο).
Έτσι θα κερδίσετε τη θέση δίπλα στο θρόνο του Θεού. Έτσι θα κερδίσετε τον παράδεισο που σας αξίζει.
Αγκαλιάστε το δολοφόνο του παιδιού σας. Συγχωρήστε τον γιατί μόνο καλό έκανε, στέλνοντας το παιδί σας στην αγκαλιά του Δημιουργού. Σκεφτείτε ότι δεν αξίζει τον κόπο να πάρετε εκδίκηση.
Αυτές τις μέρες κανένας χριστιανός δεν πρέπει να έχει κακία μέσα του.
Ναι, οι Έλληνες δεν είμαστε ρατσιστές. Απλώς δεν αντέχουμε στην ιδέα ξένων στη χώρα μας.
Ναι οι Έλληνες δεν είμαστε ρατσιστές. Οι Αλβανοί έχουν ίση θέση στο αστυνομικό τμήμα.

Βάλτε τα με τους μικρούς, αυτού που προσπαθούν να κερδίσουν μία πιο σωστή ζωή. Μην τα βάζετε με τους μεγάλους που τους το επιτρέπουν εις βάρος αυτών που ορκίστηκαν να προστατεύουν.
Έτσι είστε κι εσείς μέρος του συστήματος. Έτσι εκείνοι συνεχίζουν να μασάνε με τα πενταμάσελα τους μισθούς του ιδρώτα σας, ή του ιδρώτα των Αλβανών που δουλεύουν για εσάς.
Χριστός Ανέστη!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 30 Απρ 2008, 16:26

Athelas έγραψε: Ναι, οι Έλληνες δεν είμαστε ρατσιστές. Απλώς δεν αντέχουμε στην ιδέα ξένων στη χώρα μας.
Ναι οι Έλληνες δεν είμαστε ρατσιστές. Οι Αλβανοί έχουν ίση θέση στο αστυνομικό τμήμα.
Τα άλλα δε θα τα σχολιάσω, γιατί τα θεωρώ σκόρπια, άτοπα και δεν ξέρω πού αποσκοπούν.
Θα σχολιάσω αυτό που καταδεικνύει οτι δε διάβασες ούτε μια αράδα απ'το ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΝ ποστ μου που έβαλα πιο πάνω.
Να σου ξαναβάλω λοιπόν το κομμάτι που αρμόζει σαν απάντηση γι'αυτό που θέτεις εδώ.

Δεν είναι ότι εγώ δεν αντέχω στην ιδέα ξένων στη χώρα. Πάντα υπήρχαν ξένοι. Όταν ήρθα στην Ελλάδα είσα πολλά μαυράκια, και όχι μόνον. Σήμερα όμως, μιλάμε για κάτι άλλο εδώ Βασίλη και ΔΩΣΕ ΒΑΣΗ επιτέλους!

Είπα στο Γιάννη το λέω και σ'εσένα και στην Παγώνα και σ'όσους δεν καταλαβαίνουν τι λέω:
Α/ Συνυπολογίζεις τον αριθμό των μεταναστών που δύναται εκ των πραγμάτων να απορροφήσει μια χώρα? Β/ Συνυπολογίζεις ότι στη δική μας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στοιχειώδης μεταναστευτική πολιτική, με αποτέλεσμα να εισέρχονται ανεξέλεγκτα νόμιμοι και λαθραίοι? Γ/ Τίνος η στοιχειωδώς ανθρώπινη διαβίωση προέχει για σένα στην ίδια σου τη χώρα? Του μετανάστη ή ΚΑΙ ΛΑΘΡΟμετανάστη, ή του συνέλληνά σου? Διατίθεσαι να αγνοηθεί η να απαξιωθεί η δεύτερη προς χάριν της πρώτης?

Πώς πρέπει να το πούμε για να το καταλάβετε?
Κινέζικα? Δεν ξέρω.
Αφρικάνικα? Ξέρω αλλά δεν ξέρετε.
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ/ΓΡΑΦΟΥΜΕ.
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΡΗΜΆΔΙΑ ΣΑΣ (ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ) ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ/ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΑΝΤΉΣΕΤΕ ΑΣΧΕΤΙΛΕΣ!
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Lionheart

Δημοσίευση από Lionheart » Τετ 30 Απρ 2008, 16:30

Δεν ισχύει πραγματικός χριστιανός ρατσιστής. Είσαι είτε το ένα, είτε το άλλο. Σ'αυτό αποσκοπούν όλα τα άλλα. Εσύ τι είσαι Αρέλα; Εσείς οι υπόλοιποι τι είστε;
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 30 Απρ 2008, 16:35

Athelas έγραψε:Δεν ισχύει πραγματικός χριστιανός ρατσιστής. Είσαι είτε το ένα, είτε το άλλο. Σ'αυτό αποσκοπούν όλα τα άλλα. Εσύ τι είσαι Αρέλα; Εσείς οι υπόλοιποι τι είστε;

Αν μέσα στα 8684 ποστς που μετράω η τρελή, πάμπολλα εκ των οποίων καταδεικνύουν τι είμαι και τι δεν είμαι, τι υποστηρίζω και τι απορρίπτω, δεν έχεις καταλάβει ακόμα "τι είμαι", τότε το πρόβλημα αντίληψης είναι δικό σου. Δε θα το κάνω δικό μου επεξηγώντας ΓΙΑ ΑΛΛΗ μια φορά τα αυτονόητα. Οι τοποθετήσεις μου σε όποιον τις διαβάζει και τις καταλαβαίνει καταδεικνύουν ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ τι πρεσβεύω.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Lionheart

Δημοσίευση από Lionheart » Τετ 30 Απρ 2008, 16:36

Το θέμα δεν είναι να καταλάβω εγώ Βίκυ.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 30 Απρ 2008, 16:38

Όποιος ενδιαφέρεται, κατανοεί απλά Ελληνικά και διαβάσει σωστά τις καταθέσεις μου, καταλαβαίνει.
Αν δεν καταλαβαίνει, πάλι θα πω ότι αυτό δεν είναι πρόβλημά μου.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”