Εξανίσταμαι ΚΑΙ με το χριστιανικό δόγμα επ'αυτού όπως πιστεύω να είδες, γιατί το έγραψα. Επιμένω ότι κανένας δεν πρέπει να υποδεικνύει σε άλλον τον πότε, το πώς και το γιατί θα κάνει σεξ. Το ορμέμφυτο είναι δοσμένο στη φύση μας και ξέρει να κάνει τη δουλειά του χωρίς εγκεφαλικές υποδείξεις κανενός δασκάλου. Δεν ξέρω για το βούδα, ο Χριστός δε μίλησε για σεξ. Ο ΠΑΥΛΟΣ, και εξ αυτού το δογμα και οι άγιοι πατέρες που το'φτιαξαν μίλησαν επ'αυτού και ΚΑΚΩΣ μίλησαν κι εκείνοι. Για τον Βούδα δεν ξέρω. ΚΑΙ ΠΑΛΙ μου Βάζεις Σαμαέληδες στο πλάι πλάι με Χριστούς και Βούδες. Δηλαδή, είναι δημιουργός ΝΕΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ?Γιατί εξανίστασαι Βίκυ μου? Να τα βάλεις με τον Χριστό και τον Βούδα, και τους αλχημιστές, και τον Κρισναμούρτι κι όλους τους δασκάλους, χριστιανούς και μη που ασχολήθηκαν με το σεξ
Ναι, ρε το'γραψα. Και? Μετά ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΑ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ πώς το άκουσα, γιατί αν είδες εκει πάνω είπα "ή κάτι τέτοιο"...έγραφα βιαστικά. Μετέπειτα το διευκρίνισα πώς το άκουσα. Να το ξαναβάλω? Θα το ξαναβάλω.Ω ρε Βίκς, έγραψες αυτό ή δεν τό'γραψες?
Μέρος της διδασκαλίας του που έχω ακούσει από άτομα που παρακολουθούν τους Γνωστικούς, είναι η παρότρυνση να αποφεύγεται το σεξ γιατί "αναλώνεται άσκοπα η ενέργεια" ή κάτι τέτοιο
και λεςΔίνει έμφαση στη σεξουαλική μαγεία - και τη σεξουαλική ένωση με έναν μόνο (νόμιμο σύντροφο) ΧΩΡΙΣ εκσπερμάτωση
ΈΧΕΙ σχέση. Με τη δεύτερη τοποθέτησή μου, διευκρίνισα το "κάτι τέτοιο" που είπα αρχικά. Αυτή είναι η σχέση!και πές μου τώρα έχει καμμία σχέση μ'αυτό που έγραψες μετά, το οποίο το βρίσκεις ακόμα και στην Βικιπαιδεία αμα θές?
Κι επειδή μίλησες για βίκες (βικυπαίδεια) εμμέσως πλην σαφώς αμφισβητώντας ότι μου το'πε το άτομο αυτό που έγραψα εδώ, θα σου θα σου θυμίσω ότι απ'τη βίκυ βρήκα και τοποθέτησα εδώ αυτολεξεί αυτά που έγραψα στην πρώτη μου τοποθέτηση επί του θέματος, (εδώ δηλαδή http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 553#p45553 ) και δεν υπήρχε όπως θα δεις αυτό το πράγμα.
Το άλλο που'γραψα, το έγραψα διευκρινιστικά και αναλυτικότερα του "ή κάτι τέτοιο" αν θες, αφού σκάλισα τα συρτάρια του μυαλού μου να θυμηθώ ακριβώς τι μου είχε πει το άτομο, γιατί πάει καιρός από τότε. Ελπίζω λοιπόν να σου'γινε ξεκάθαρο ότι το άτομο δεν ψεύδεται. Δεν είχε λόγους να το κάνει.
Δεν τάχθηκε ξάφνου ενάντια στο ρεύμα, απλά σκέφτεται, ξεδιαλέγει, και επισημαίνει ποια κατά τη γνώμη του θεωρεί λαθεμένα, ή αδόκιμα στη διδασκαλία του 'δασκάλου' και κατά την ταπεινή μου άποψη, πολύ καλά κάνει!!
Όχι, είμαι τούβλο. ΔΕΝ είναι κατανοητό. Και δε χρειάζεται να κάνεις ανάλυση αλχημείας για να ξεστραβώσεις εμένα. Αρκεί που είπες ότιΚαι βέβαια τον κόφτει, σου είπε κανείς οτι δεν τον κόφτει? Ανάλυση της διαδικασίας της αλχημείας δεν θα κάνω, στο ξαναλέω, υπάρχουν τα γραπτά, δεν είμαι υπεύθυνη για κάτι τέτοιο, μπορείς να με ρωτήσεις ό,τι θέλεις και θα σου απαντήσω σ'αυτά που ρωτάς. Και σου απαντώ λοιπόν, οτι ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΛΧΗΜΕΙΑΣ. Κατανοητόν?
Και σε ρωτώ: ΠΟΣΟ σημαντικό κομμάτι της είναι? Γιατί δεν καταπιάνεται με άλλα σημαντικότερα?ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΛΧΗΜΕΙΑΣ
Η ενασχόληση οποιουδήποτε "δασκάλου" με την ερωτικοσεξουαλική διαδρομή του ανθρώπου εμένα μου κάνει και εκ του πονηρού ως θαυμάσιο μέσο χειραγώγησης.
Με τον ίδιο τρόπο "εξανίσταμαι" όπως λες, και με τους ξύπνιους ψευτοηθικιστές, που καταδικάζουν μια ολόκληρη ΜΕΓΑΛΗ μάλιστα μερίδα ανθρώπων επειδή είναι ομοφυλόφιλοι. Η ΙΔΙΑ ΑΡΧΗ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Μ'ΑΥΤΟΥΣ. ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ και μάλιστα ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΞ ΑΥΤΗΣ! Πόσο γκάου επιτέλους θα συνεχίσουμε να είμαστε? ΠΟΤΕ θα πάψουμε ν'ασχολούμαστε με τον άλλον σε σημεία του που δεν μας αφορούν?
Εγώ κορίτσι μου σε εκτίμησα, σε εκτιμώ και θα σε εκτιμήσω ακόμα περισσότερο, διαβάζοντας ή ακούγοντας κομμάτια της σκέψης σου που ξεδιπλώνεις, βλέποντας ή βιώνοντας τις προσεγγίσεις σου ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ απέναντί μου, "λαμβάνοντας" από σένα όμορφα, αγαπησιάρικα θετικά vibes. Το τι κάνεις στο κρεβάτι σου με το Λουξάκο σου ΟΥΔΕΠΟΤΕ με απασχόλησε, μακάρι να το κάνετε κρεμόμενοι κι από έναν πολυέλαιο, ή (το κυριοτερο) να κάνετε πράγματα που εμένα δε θα μου γούσταραν καθόλο γιατί δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία μου. Και πρόσεξε τώρα εδώ: ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΑ ότι κάνετε τα τελευταία (που δε θα μου γούσταραν) στο υπογράφω με αίμα ότι η οπτική μου και τα αισθήματά μου για σένα ΔΕΝ θα άλλαζαν- δε θα μετατοπίζονταν ούτε κατά ένα χιλιιοστό! ΑΥΤΗ είναι μια βασική και ειδοποιός διαφορά μου ίσως με πολλούς ανθρώπους. Κι επειδή τα ιερατεία και τα διάφορα "ρεύματα" έχουν μάθει τον πολύ κόσμο να κοιτάνε τις σεξουαλικές διαδρομές του άλλου και εξ αυτών να βασίζουν το κριτήριό τους γι'αυτόν, γι'αυτό με βλέπεις να "εξανίσταμαι" στις παροτρύνσεις τέτοιου είδους. Χορτάσαμε από δασκαλαριό που παραδίδει μαθήματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης!
Δεν με τρόμαξε καμία αλήθεια. Πάντα τις κοίταζα καατάματα.Αλλά κι αν η αλήθεια είναι τρομακτική μερικές φορές, αυτό δεν είναι λόγος για να αποκρύπτεται!
Υπάρχουν όμως κορίτσι μου "αλήθειες" και ΑΛΗΘΕΙΕΣ!
Αν πίνει νερό στο όνομα του Χριστού θα υποθέσω ότι η διδασκαλία κινείται στα αχνάρια της δικής του.επειδή αρχίζει και πάει αλλού η κουβέντα και συζητάμε για την ίδια την διδασκαλία πλέον και το κατά πόσον είναι καλή ή όχι
Η κουβέντα φιλενάδα πήγε και στάθηκε (εξ αιτίας μου δεκτό) σε μια απ'τις παροτρύνσεις του (μέρος της διδασκαλίας κι αυτές) που εμένα μου'κατσαν στραβά. Είναι σαφές και ΠΙΣΤΕΥΩ ότι δεν προσπαθείς ούτε σε νοιάζει να πείσεις κανέναν, αλλά αφού ενστερνίζεσαι την παρότρυνση κι αφού εγώ αντιτίθεμαι σ'αυτού του είδους τις παροτρύνσεις για τους λόγους που ήδη ανέλυσα και ελπίζω να έγιναν σαφείς, είναι λογικό να προβάλλω τις ενστάσεις μου, χωρίς φυσικά να επιχειρώ κι εγώ να μεταπείσω εσένα.