Γενετικά ατυχήματα, περίεργα πλάσματα, τερατογενέσεις
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Γενετικά ατυχήματα, περίεργα πλάσματα, τερατογενέσεις
Είναι λίγων ημερών και ήδη η μικρούλα που γεννήθηκε στη βόρειο Ινδία λατρεύεται σαν μετενσαρκωμένη θεότητα.
Οι χωρικοί δεν΄εχουν ξαναδεί τέτοιο μωρό. Έχει δύο πρόσωπα.
Η μικρούλα γεννήθηκε τη Δευτέρα στα προάστια του Δελχί κατά την Daily Mail.
Έκτοτε οι άνθρωποι στο χωριό της τραγουδούν και χορεύουν, προσφέρουν χρήματα και ζητούν τις ευλογίες της.
Οι γονείς ελπίζουν να βοηθήσει το κράτος με τα φάρμακα που θα χρειαστεί η κορούλα τους στο μέλλον.
Για την ώρα και η μητέρα και το παιδί χαίρουν άκρας υγείας, όπως λέει ο γιατρός που τις κουράρει.
http://www.foxnews.com/story/0,2933,337492,00.html
Ουάου ε?
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- chill
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Re: Mωρό με 2 πρόσωπα!
Γαμω τον αντιχριστο μου εχει και λακακι στο μεσαιο μαγουλο.
Δεν ξερω αν επιμενετε αλλα αυτο αποδεικνυει οτι δεν υπαρχει θεος.
ή οτι αν υπαρχει ειναι εντελως διεστραμμενο καθικι.
Δεν ξερω αν επιμενετε αλλα αυτο αποδεικνυει οτι δεν υπαρχει θεος.
ή οτι αν υπαρχει ειναι εντελως διεστραμμενο καθικι.
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
Δεν αποδικνυει τιποτα.
Απλα οτι το παιδι φερει βαρυ κάρμα ή το εντελως αντιθετο.
Ειτε οτι πληρωνει συνεπειες πραξεων μιας προηγουμενης ζωης ειτε οτι πρεπει να περασει αυτη τη δοκιμασια σε αυτη τη ζωη για να φτάσει στη θέωση.
Απλα οτι το παιδι φερει βαρυ κάρμα ή το εντελως αντιθετο.
Ειτε οτι πληρωνει συνεπειες πραξεων μιας προηγουμενης ζωης ειτε οτι πρεπει να περασει αυτη τη δοκιμασια σε αυτη τη ζωη για να φτάσει στη θέωση.
- chill
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
H θα βρεξει ή θα χιονισει ή καλο καιρο θα κανει...
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
- Mantam Froufrou
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
αυτό βλέπετε εσείς στις φωτό? Εγώ γιατί βλέπω να το λατρεύουν σαν θεό? Γιατί όλες τις ανωμαλίες τις λατρεύουν στην Ινδία ρε? Πώς ξέπεσε έτσι αυτός ο λαός?
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Kαταρχην ειναι απιστευτο.Επισης προκειται για μια περιπτωση σιαμαιων ισως,δεν προειται να ζησει ισως πολυ,πρεπει να δουμε τι παιζει με τον εγκεφαλο..Πιστευω πολυ στην μετενσαρκωση και στο καρμα αλλα στην προκειμενη περιπτωση ο divine sinner λεει κατι το οποιο ειναι ανωφελο για το παρον..Το θεμα ειναι να δουμε πως πρεπει να αντιμετωπιστει ενα τετοιο ατομο.Τα φαρισαικα βαρυ καρμα η αλλιως της Φρου-φρου "λατρευουν τις ανωμαλιες" δεν θα τα σχολιασω.Σιγουρα ειναι θεμα αμορφωσιας και φονταμενταλισμου θρησκευτικου να λατρευεται καθε τετοιο παιδι ως θεοτητα..Αλλα τουλαχιστον αυτου του παρεχει μια δεκτικοτητα κοινωνικη,κι αυτο μετραει..η παραδοση των Ινδων το εχει εντρυφησει αυτο..Τα σπαρτιατικα σας φρονηματα αλλου..(τπτ δεν ειναι τοσο μακρια οσο φαινεται),επισης τα του chill τα κυνικα θελω να πω πως αυτη φορα με αηδιασαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ OMΩΣ..Αναγουλα μου ηρθε..!(αυτα που ελεγε δλδ)Divine Sinner έγραψε:Αιτια της πολιτισμικης καταρευσης ειναι συνήθως οικονομικά και ταξικά.
«ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,
ΓΕΝΝΙΕΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΣΕ ΕΠΟΧΗ.»
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Eνταξυ εσυ που δεν εχεις σπαρτιατικα φρονηματα αμα μεγαλώσει να το παντρέψεις με καναν συγγενη σου για να κάνουν φυλή.
- chill
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
θες να κανεις έμετο αγορι μου;Sulphur έγραψε:Kαταρχην ειναι απιστευτο.Επισης προκειται για μια περιπτωση σιαμαιων ισως,δεν προειται να ζησει ισως πολυ,πρεπει να δουμε τι παιζει με τον εγκεφαλο..Πιστευω πολυ στην μετενσαρκωση και στο καρμα αλλα στην προκειμενη περιπτωση ο divine sinner λεει κατι το οποιο ειναι ανωφελο για το παρον..Το θεμα ειναι να δουμε πως πρεπει να αντιμετωπιστει ενα τετοιο ατομο.Τα φαρισαικα βαρυ καρμα η αλλιως της Φρου-φρου "λατρευουν τις ανωμαλιες" δεν θα τα σχολιασω.Σιγουρα ειναι θεμα αμορφωσιας και φονταμενταλισμου θρησκευτικου να λατρευεται καθε τετοιο παιδι ως θεοτητα..Αλλα τουλαχιστον αυτου του παρεχει μια δεκτικοτητα κοινωνικη,κι αυτο μετραει..η παραδοση των Ινδων το εχει εντρυφησει αυτο..Τα σπαρτιατικα σας φρονηματα αλλου..(τπτ δεν ειναι τοσο μακρια οσο φαινεται),επισης τα του chill τα κυνικα θελω να πω πως αυτη φορα με αηδιασαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ OMΩΣ..Αναγουλα μου ηρθε..!(αυτα που ελεγε δλδ)Divine Sinner έγραψε:Αιτια της πολιτισμικης καταρευσης ειναι συνήθως οικονομικά και ταξικά.
- ArELa
- Founder-Administrator
Kατάλαβα πολύ καλά τι λες θειάφη.
Φώτη ήσουν ακραίος. Αυτή η προσέγγισή σου είναι μια μορφή ρατσισμού. Η χειρότερη για μένα.
Σίγουρα πήγαινε για σιαμαία και "συγχωνεύτηκαν" ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
Δεν ξέρω καν αν έχει δύο εγκεφάλους ή έναν. Ελπίζω/εύχομαι έναν, γιατί το πρόβλημα συντονισμού κινήσεων, σκέψεων και αντιδράσεων θα'ναι μάλλον ανυπέρβλητο αν είναι δύο οι εγκέφαλοι- και δύο οι οντότητες που "κατοικοεδρεύουν" σ'αυτό το κορμάκι.
Το θέμα είναι πώς θα ζήσει το ίδιο το πλάσμα, όχι πώς απηχεί σ'εμάς που το βλέπουμε σαν φρικιό και θέαμα.
Αν ζήσει και ανελιχθεί σε μια ηλικία που να αντιλαμβάνεται, θα είναι τυχερό... ΚΑΡΓΑ τυχερό που δεν είχε την ατυχία ή μάλλον ΔΥΣΤΥΧΙΑ να γεννηθεί σε μια κοινωνία ..."πολιτισμένη" ... "προχωρημένη", "προοδευτική" "ανώτερη" και γεμάτη... ανθρωπιστική ευσπλαχνία σαν τη δική μας.
Φώτη ήσουν ακραίος. Αυτή η προσέγγισή σου είναι μια μορφή ρατσισμού. Η χειρότερη για μένα.
Σίγουρα πήγαινε για σιαμαία και "συγχωνεύτηκαν" ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
Δεν ξέρω καν αν έχει δύο εγκεφάλους ή έναν. Ελπίζω/εύχομαι έναν, γιατί το πρόβλημα συντονισμού κινήσεων, σκέψεων και αντιδράσεων θα'ναι μάλλον ανυπέρβλητο αν είναι δύο οι εγκέφαλοι- και δύο οι οντότητες που "κατοικοεδρεύουν" σ'αυτό το κορμάκι.
Το θέμα είναι πώς θα ζήσει το ίδιο το πλάσμα, όχι πώς απηχεί σ'εμάς που το βλέπουμε σαν φρικιό και θέαμα.
Αν ζήσει και ανελιχθεί σε μια ηλικία που να αντιλαμβάνεται, θα είναι τυχερό... ΚΑΡΓΑ τυχερό που δεν είχε την ατυχία ή μάλλον ΔΥΣΤΥΧΙΑ να γεννηθεί σε μια κοινωνία ..."πολιτισμένη" ... "προχωρημένη", "προοδευτική" "ανώτερη" και γεμάτη... ανθρωπιστική ευσπλαχνία σαν τη δική μας.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
ο Οποιοσδηποτε ευαισθητοποιημενος τυπικα ανθρωπος..!δες τι ειπες γιαυτο το πλασμα εν τελη και κανε αυτοκριτικη..ουκ εν το πολλω το ευ!chill έγραψε:Sulphur έγραψε:Kαταρχην ειναι απιστευτο.Επισης προκειται για μια περιπτωση σιαμαιων ισως,δεν προειται να ζησει ισως πολυ,πρεπει να δουμε τι παιζει με τον εγκεφαλο..Πιστευω πολυ στην μετενσαρκωση και στο καρμα αλλα στην προκειμενη περιπτωση ο divine sinner λεει κατι το οποιο ειναι ανωφελο για το παρον..Το θεμα ειναι να δουμε πως πρεπει να αντιμετωπιστει ενα τετοιο ατομο.Τα φαρισαικα βαρυ καρμα η αλλιως της Φρου-φρου "λατρευουν τις ανωμαλιες" δεν θα τα σχολιασω.Σιγουρα ειναι θεμα αμορφωσιας και φονταμενταλισμου θρησκευτικου να λατρευεται καθε τετοιο παιδι ως θεοτητα..Αλλα τουλαχιστον αυτου του παρεχει μια δεκτικοτητα κοινωνικη,κι αυτο μετραει..η παραδοση των Ινδων το εχει εντρυφησει αυτο..Τα σπαρτιατικα σας φρονηματα αλλου..(τπτ δεν ειναι τοσο μακρια οσο φαινεται),επισης τα του chill τα κυνικα θελω να πω πως αυτη φορα με αηδιασαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ OMΩΣ..Αναγουλα μου ηρθε..!(αυτα που ελεγε δλδ)Divine Sinner έγραψε:Αιτια της πολιτισμικης καταρευσης ειναι συνήθως οικονομικά και ταξικά.
θες να κανεις έμετο αγορι μου;
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
- Salome
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: RedSonya, Salome
Για το μέγεθος του κρανίου του, μάλλον δυο εγκεφάλους το κόβω να έχει.
Ελπίζω να την παλέψει και να εκμεταλλευτεί την δυσειδαιμονία των Ινδών για να γίνει μια πλούσια μετανσαρκωμένη θεότητα κι όχι να το πάρει προσωπικά επειδή στριμώχθηκε δύο σε ένα.
Να κι άλλος ένας (δύο;)
Ελπίζω να την παλέψει και να εκμεταλλευτεί την δυσειδαιμονία των Ινδών για να γίνει μια πλούσια μετανσαρκωμένη θεότητα κι όχι να το πάρει προσωπικά επειδή στριμώχθηκε δύο σε ένα.
Να κι άλλος ένας (δύο;)
- S3irios
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: EVAGELOS_s3irios
- Επικοινωνία:
Οπως και να'χει απο την μια Καλως γεννηθηκε εκει γτ αν γεννιοταν εδω (που εδω εχουν γεννηθει τρεις χειροτερα) στην γεννα θα το πνοιγανε και θα λεγανε της μανας οτι πεθανε. Παρολα αυτα σκεφτειται σαν μανα σαν οικογενεια να κανετε ενα μωρο ετσι να σας δω τι θα κανατε. Ο ρατσισμος μεμπτος αλλα για μενα ΚΑΚΩΣ που αφηνουν μωρα με τετοια προβλημματα να ζησουν. Πρεπει και καλως κανουν εδω κατα την γεννα (εφοσον δεν ειχε γινει προγεννετικος ελεγχος και τακτοι ελεγχοι) να τα βγαζουν απο την ταλαιπωρια τους. Τον πονο ταλαιπωρια που τραβανε τα μωρακια αυτα δεν το ξερει κανεις μας, επισης φανταστειτε τα σιαμαια η τα ατομα με τετοια προβλημματα που φτανουν σε ηλικια 20+ ετων, τι κατακραυγη μισος ρατσισμο και απεχθεια προκαλουν-ζουν. ΤΟ καλυτερο που μπορει να γινει σε αυτες τις περιπτωσεις αλλα δυστυχως δεν γινεται λογω οικονομικων προβλγηματων ή και ηλιθιων συστημματων υγειας ειναι ο προγεννητικος ελεγχος.
Το οτι τα λατρευουν σαν θεοτητες ειναι λογω της θρησκειας τους και των οικονομικων - πολιτικων καταστασεων.
Το οτι τα λατρευουν σαν θεοτητες ειναι λογω της θρησκειας τους και των οικονομικων - πολιτικων καταστασεων.
-)-I-(-
"...Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά κεί πάνω,
κάνε πάσα καμμιά ματιά και χάμω..."
http://PlayBox.gr
-)-I-(-
"...Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά κεί πάνω,
κάνε πάσα καμμιά ματιά και χάμω..."
http://PlayBox.gr
-)-I-(-
- ArELa
- Founder-Administrator
Κι εγώ θα έλεγα "κακώς", κακά τα ψέματα. Κακώς όμως, σύμφωνα με τα δυτικά κοινωνικά πρότυπα και δεδομένα, που ΑΝ κατάφερνε να μεγαλώσει, η δική μας κοινωνική δομή/νοοτροπία, θα τταμπελοποιούσε ένα τέτοιο πλάσμα ως το απόλυτο φρικιό.Ο ρατσισμος μεμπτος αλλα για μενα ΚΑΚΩΣ που αφηνουν μωρα με τετοια προβλημματα να ζησουν
Για την ινδική κοινωνία που τα αντιμετωπίζει διαφορετικά αυτά τα πλάσματα, δεν είναι τόσο τραγικό τουλάχιστον από κοινωνικής άποψης και τον τρόπο που θα τα αντιμετωπίσουν οι άλλοι.
Αν είχα να λοιπόν μεταξύ των 2 κοινωνιών που θα μπορούσε να ζήσει ένα τέτοιο πλάσμα, δεν το συζητάμε ποια θα διάλεγα.
Μέχρι εκεί αισθάνομαι ότι "με παίρνει" να διαλέξω, όμως. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα ν'αποφασίζει αν θα ζήσει ή θα πεθάνει ένας άνθρωπος.
Αυτή η κοινωνία που εμείς θεωρούμε απλοϊκή γεμάτη "δεισιδαιμονίες", είναι σίγουρα ανώτερη-καλύτερη-σωστότερη της δικής μας στον τρόπο που αντιμετωπίζει πλάσματα που γεννιούνται με δυσμορφίες, ή όπως τα αποκαλούμε εμείς, "λάθη της φύσης".
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Mantam Froufrou
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Εντάξει με όλα, αλλά όχι και να θανατώνεις ένα τέτοιο παιδί για να 'γλυτώσει' τον πόνο! Τον πόνο των γονιών του εννοείς, γιατί υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ περιπτώσεις σιαμαίων που έζησαν υπέροχες ζωές, πανευτυχείς, και μέχρι που παντρεύτηκαν! Μην το λέμε αυτό παιδιά, το να θανατώνεις λόγω της 'φαινομενικής' δυσκολίας που θα αντιμετωπίσει στην ζωή του ένα παιδί είναι μεγάλη κουβέντα! Εκτός που δεν ξέρεις αν θα μπορέσει να γίνει διαχωρισμός, που έχει γίνει επιτυχώς σε πολλές περιπτώσεις.Τον πονο ταλαιπωρια που τραβανε τα μωρακια αυτα δεν το ξερει κανεις μας, επισης φανταστειτε τα σιαμαια η τα ατομα με τετοια προβλημματα που φτανουν σε ηλικια 20+ ετων, τι κατακραυγη μισος ρατσισμο και απεχθεια προκαλουν-ζουν. ΤΟ καλυτερο που μπορει να γινει σε αυτες τις περιπτωσεις αλλα δυστυχως δεν γινεται λογω οικονομικων προβλγηματων ή και ηλιθιων συστημματων υγειας ειναι ο προγεννητικος ελεγχος.
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Σχετικα με το βαρύ κάρμα ή αυτο που ειπα στον σουλπ να το παντρεψει με καναν συγγενή του;Φώτη ήσουν ακραίος. Αυτή η προσέγγισή σου είναι μια μορφή ρατσισμού. Η χειρότερη για μένα.
Ολοι ειμαστε καλοι και πονοψυχοι οταν αυτο το ον ειναι μακριά απο το κατώφλι μας.
Μπορει αυτα που λεω να ειναι μορφη ρατσισμου και μαλιστα η χειροτερη.
Αλλα η πονοψυχια σας ειναι η χειροτερη μορφή υποκρισίας.
Δεν ξερω αν θα εριχνα ενα τετοιο παιδι στον καιαδα αλλα σιγουρα δεν θα το αφηνα να αναπαραχθεί αν ημουν η κοινωνία.
Τωρα αυτο που ειπα για το καρμα το "Βαρυ" εχει δυο οψεις.
Ειτε οτι εκανε κατι τρομερο στην αλλη ζωή του ειτε οτι πρεπει να περασει κατι τρομερο σε αυτη τη ζωη ωστε να περασει σε μια ανωτερη μορφη συνειδητότητας.
Που ειδες τον εις βαρος του ρατσισμό; Η μια απο τις δυο εκδοχες μου το κανει σχεδων άγιο.
Divine Sinner έγραψε:Σχετικα με το βαρύ κάρμα ή αυτο που ειπα στον σουλπ να το παντρεψει με καναν συγγενή του;Φώτη ήσουν ακραίος. Αυτή η προσέγγισή σου είναι μια μορφή ρατσισμού. Η χειρότερη για μένα.
Ολοι ειμαστε καλοι και πονοψυχοι οταν αυτο το ον ειναι μακριά απο το κατώφλι μας.
Μπορει αυτα που λεω να ειναι μορφη ρατσισμου και μαλιστα η χειροτερη.
Αλλα η πονοψυχια σας ειναι η χειροτερη μορφή υποκρισίας.
Δεν ξερω αν θα εριχνα ενα τετοιο παιδι στον καιαδα αλλα σιγουρα δεν θα το αφηνα να αναπαραχθεί αν ημουν η κοινωνία.
Τωρα αυτο που ειπα για το καρμα το "Βαρυ" εχει δυο οψεις.
Ειτε οτι εκανε κατι τρομερο στην αλλη ζωή του ειτε οτι πρεπει να περασει κατι τρομερο σε αυτη τη ζωη ωστε να περασει σε μια ανωτερη μορφη συνειδητότητας.
Που ειδες τον εις βαρος του ρατσισμό; Η μια απο τις δυο εκδοχες μου το κανει σχεδων άγιο.
Kαταρχην εγω δεν καταγομαι απο τους νεφελιμ σαν κι εσενα για να το διασταυρωσω με τους συγγενεις μου,δευτερον ειμαστε πονοψυχοι ναι αμα μακρια και δεν θα δωσουμε διευκρινησεις γιαυτο,οπως δεν σημαινει οτι ειμαστε υποκριτικα πονοψυχοι,ποναμε να βλεπουμε ενα ον τοσο μακρια απο το ζει αμεριμνο και ησυχο,ειναι απλο.!!
Αυτα ειναι αντικρουομενα..Και ειναι αντικρουομενα διοτι απο την μια εισαι υερ του Καιαδα και απο την αλλη μαςμιλας για ανωτερη συνειδητοτητα..!!!Πως θα την βρει την ανωτερη συνειδητοτητα ωρε ζαγαρι αν το ριξεις στο Καιαδα..Και συμφωνα παλι με την λογικη σου αυτη φαντασου αν το πεταξες στον καιαδα πως θα επιστρεψεις εσυ στην επμενη ζωη σου.Λες αυτα τα παιδια να ειναι μετενσαρκωσεις των Σπαρτιατων εκεινης της εποχης; ΑΧΑΧΑΧΑΧκαι να σου πω κατι; Ξερεις γιατι νομιζεις εσυ οτι εμεις το νιωθουμε εξω απο την πορτα μας ενω εσυ "μεσα στην κοινωνια σου το θεωρεις προβλημα(και περνεις λογο αυτου και απολυταρχικες λυσεις)..γιατι ακριβως εμεις το βλεπουμε ως ανθρωπο ,μεμονωμενη προσωπικοτητα αρα δεν ειμαστε υποκριτες..στα ματια αυτου βλεπουμε ενα ενδεχομενο παιδι μας..η το παιδι του αδερφου μας..Ενω εσυ το βλεπεις σαν ενα μερος μιας βιομαζας στην οποια θελεις να βαλεις κανονες και νομους..!Η ανθρωπια ερχοταν παντα αντιμετωπη με τα "σχεδια κοινωνιων"Δεν ξερω αν θα εριχνα ενα τετοιο παιδι στον καιαδα αλλα σιγουρα δεν θα το αφηνα να αναπαραχθεί αν ημουν η κοινωνία.
Αυτα ..τα λεει μια φιλη σου τζασμενη σε ενα αλλο καναλι του μιρσ..καταλαβες εσυ..Δεν ειναια παραιτητο να εκανε κατι τρομερο στην προηγουμενη του ζωη,δεν λειτουργει ετσι το καρμα.Ολοι εδω μεσα ξερουν τις πεποιθησεις μου για το καρμα και παντα γραφω για τετοια θεμματα..οτι δλδ πιστευω στην μετενσαρκωση κτλ..Και εχω ολοκληρωμενη αποψη για το θεμα..Αντιθετα ομως δεν ειναι για μενα εργαλειο να το χρησιμοποιω για αιτιολογησω απλα τα αναιτιολογητα της ανθρωποτητας..Ανωτερη μορφη συνειδητοτητας;;Ποσο απλοικα τα λεμε..ολα...Κι ομως ξερεις πως με αυτα που ελεγες πριν περι Καιαδα ενα τετοιο ατομο ποσο χειροτερο κακο στη συνειδητοτητα του κανεις ;Ειτε οτι εκανε κατι τρομερο στην αλλη ζωή του ειτε οτι πρεπει να περασει κατι τρομερο σε αυτη τη ζωη ωστε να περασει σε μια ανωτερη μορφη συνειδητότητας.
Τεινω παντα στα πολυ μεγαλα και βαρυσημαντα να αφηνω εξω το καρμα..Το καρμα ειναι στα εσωτερικα μας που γινονται εξωτερικα μας..Οχι στα λαθη της ανθρωποτητας..Εκει χρειαζεται να ειμαστε προσκολημενοι στο παρον!
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Δεν ξερω αν θα εριχνα ενα τετοιο παιδι στον καιαδα αλλα σιγουρα δεν θα το αφηνα να αναπαραχθεί αν ημουν η κοινωνία
Do you know how to read?Αυτα ειναι αντικρουομενα..Και ειναι αντικρουομενα διοτι απο την μια εισαι υερ του Καιαδα και απο την αλλη μαςμιλας για ανωτερη συνειδητοτητα..!!!
Δεν μπορω να μιλησω συμφωνα με την κουλτουρα σου. Αποδεξου το γεγωνως οτι δεν πιστευουμε ολοι σε νεφελιμ εδω μεσα.Kαταρχην εγω δεν καταγομαι απο τους νεφελιμ σαν κι εσενα για να το διασταυρωσω με τους συγγενεις μου,δευτερον ειμαστε πονοψυχοι ναι αμα μακρια και δεν θα δωσουμε διευκρινησεις γιαυτο,οπως δεν σημαινει οτι ειμαστε υποκριτικα πονοψυχοι,ποναμε να βλεπουμε ενα ον τοσο μακρια απο το ζει αμεριμνο και ησυχο,ειναι απλο.!!
Εχεις παρει ολη την εξισωση λαθος. Αρχιζεις απο ενα εσφαλεμενο δεδωμενο οτι μιλησα υπερ του καιάδα.Αυτα ..τα λεει μια φιλη σου τζασμενη σε ενα αλλο καναλι του μιρσ..καταλαβες εσυ..Δεν ειναια παραιτητο να εκανε κατι τρομερο στην προηγουμενη του ζωη,δεν λειτουργει ετσι το καρμα.Ολοι εδω μεσα ξερουν τις πεποιθησεις μου για το καρμα και παντα γραφω για τετοια θεμματα..οτι δλδ πιστευω στην μετενσαρκωση κτλ..Και εχω ολοκληρωμενη αποψη για το θεμα..Αντιθετα ομως δεν ειναι για μενα εργαλειο να το χρησιμοποιω για αιτιολογησω απλα τα αναιτιολογητα της ανθρωποτητας..Ανωτερη μορφη συνειδητοτητας;;Ποσο απλοικα τα λεμε..ολα...Κι ομως ξερεις πως με αυτα που ελεγες πριν περι Καιαδα ενα τετοιο ατομο ποσο χειροτερο κακο στη συνειδητοτητα του κανεις ;
Γραφεις για τετοια θεματα αλλα δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνουμε ολοι μαζι σου.
Ετσι δεν ειναι ω δάσκαλε;
Τεινω παντα στα πολυ μεγαλα και βαρυσημαντα να αφηνω εξω το καρμα..Το καρμα ειναι στα εσωτερικα μας που γινονται εξωτερικα μας..Οχι στα λαθη της ανθρωποτητας..Εκει χρειαζεται να ειμαστε προσκολημενοι στο παρον!
Λαθος της ανθρωποτητας μια κλασικη περιπτωση χιμαιρισμου;Τεινω παντα στα πολυ μεγαλα και βαρυσημαντα να αφηνω εξω το καρμα..Το καρμα ειναι στα εσωτερικα μας που γινονται εξωτερικα μας..Οχι στα λαθη της ανθρωποτητας..Εκει χρειαζεται να ειμαστε προσκολημενοι στο παρον!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Divine Sinner την Παρ 11 Απρ 2008, 23:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Lionheart
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Θέλω να δω αυτό το παιδί που γεννήθηκε και που έγινε η σύλληψή του όπως και που πέρασε τους 9 μήνες της κύησης η μητέρα του.
Τα ίδια θέλω να μάθω και για εκείνη. Και αν με δείτε εκεί κοντά, θα κάνετε λάθος. Σίγουρα δε θα είμαι εγώ.
Κρίμα...
Τα ίδια θέλω να μάθω και για εκείνη. Και αν με δείτε εκεί κοντά, θα κάνετε λάθος. Σίγουρα δε θα είμαι εγώ.
Κρίμα...
Αὐτὰ τὰ δέντρα δὲ βολεύονται μὲ λιγότερο οὐρανό,
αὐτὲς οἱ πέτρες δὲ βολεύονται κάτου ἀπ᾿ τὰ ξένα βήματα,
αὐτὰ τὰ πρόσωπα δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸν ἥλιο,
αὐτὲς οἱ καρδιὲς δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸ δίκιο.
Κι ο σουλπ το ποναει πολυ αυτο το παιδι αλλα παω στοιχημα οτι δεν θα τολμουσε να το αγγιξει αν και ξερει οτι δεν ειναι κολλητικο.
Το υποσυνειδητο θα αντιδρουσε
Το υποσυνειδητο θα αντιδρουσε
- Lionheart
Πόνος; Εσύ υποστηρίζεις ότι "πονάς" το παιδί; Γιατί δικό σου είναι ή το γνώρισες; Απλώς σκέφτεσαι πόσο άσχημα θα είναι όταν μεγαλώσει και νιώθεις πόνο για εσένα ή για ένα δικό σου παιδί που μπορεί να γεννηθεί έτσι. Δεν πονάς αυτό το παιδί. Πονάς άλλα που μπορεί να έρθουν και να έχουν σχέση μαζί σου. Το "κρίμα" είναι ότι πιο πονεσιάρικο μπορεί να πει κάποιος και να το εννοεί.
Αὐτὰ τὰ δέντρα δὲ βολεύονται μὲ λιγότερο οὐρανό,
- Salome
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: RedSonya, Salome
Στακάτε λίγο, ρε παιδιά...
Καταλαβαίνετε ότι στην πραγματικότητα μιλάμε για ΔΥΟ παιδιά κι όχι για ένα με δυο πρόσωπα; Μιλάμε για δύο μονοζυγωτικά δίδυμα που δεν διαχωρίστηκαν επαρκώς. Υπάρχει η πιθανότητα δύο εγκεφάλων εκεί μέσα, το οποίο σημαίνει αυτόματα δύο υπάρξεις, δύο σκέψεις κι άντε βρες ποιος κάνει κουμάντο σε τι.
Δεν είναι τυχαίο ότι η ίδια η φύση, στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν αφήνει αυτές τις υπάρξεις να ζήσουν για πολύ. Σαφώς και είμαι 100% κατά του Καιάδα, αλλά είμαι επίσης 100% εκτός του χορού και τραγουδάω ό,τι να 'ναι, όπως και όλοι μας.
Τα τινά, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι δύο: ή το παιδί μεγαλώνει σαν φρικιό (με την καλή ή την κακή έννοια), είτε υποβάλλεται διά βίου στον βασανισμό να είναι ένα ευγενές πειραματόζωο.
Δύο διάσημες περιπτώσεις μονοζυγωτικών διδύμων που έζησαν (και ζουν ακόμα) ενωμένες, γίνονται καθημερινή βορά από youtube μέχρι πάσης φύσεως πειράματα και επιστημονικά περιοδικά. Τι ζωή έχουν; Τι ζωή μπορούν να έχουν; Τι συμβαίνει όταν το ένα μισό αποβιώσει; Πώς νιώθουν με τον κάθε φυσιολογικό περαστικό που θα κοιτάξει με γουρλωμένα μάτια, θα δείξει με το δάχτυλο, θα πει "μαμά, μαμά, ένα τέρας", θα ψιθυρίσει με τον διπλανό του;
Δεν ξέρω, διχάζομαι. Αλλά η φύση κάνει, ούτως ή άλλως, πάντα το δικό της και το δικό της είναι και το καλύτερο. Οπότε, ας αποφασίσει εκείνη αν και πώς μπορεί να ζήσει το κοριτσάκι.
Καταλαβαίνετε ότι στην πραγματικότητα μιλάμε για ΔΥΟ παιδιά κι όχι για ένα με δυο πρόσωπα; Μιλάμε για δύο μονοζυγωτικά δίδυμα που δεν διαχωρίστηκαν επαρκώς. Υπάρχει η πιθανότητα δύο εγκεφάλων εκεί μέσα, το οποίο σημαίνει αυτόματα δύο υπάρξεις, δύο σκέψεις κι άντε βρες ποιος κάνει κουμάντο σε τι.
Δεν είναι τυχαίο ότι η ίδια η φύση, στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν αφήνει αυτές τις υπάρξεις να ζήσουν για πολύ. Σαφώς και είμαι 100% κατά του Καιάδα, αλλά είμαι επίσης 100% εκτός του χορού και τραγουδάω ό,τι να 'ναι, όπως και όλοι μας.
Τα τινά, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι δύο: ή το παιδί μεγαλώνει σαν φρικιό (με την καλή ή την κακή έννοια), είτε υποβάλλεται διά βίου στον βασανισμό να είναι ένα ευγενές πειραματόζωο.
Δύο διάσημες περιπτώσεις μονοζυγωτικών διδύμων που έζησαν (και ζουν ακόμα) ενωμένες, γίνονται καθημερινή βορά από youtube μέχρι πάσης φύσεως πειράματα και επιστημονικά περιοδικά. Τι ζωή έχουν; Τι ζωή μπορούν να έχουν; Τι συμβαίνει όταν το ένα μισό αποβιώσει; Πώς νιώθουν με τον κάθε φυσιολογικό περαστικό που θα κοιτάξει με γουρλωμένα μάτια, θα δείξει με το δάχτυλο, θα πει "μαμά, μαμά, ένα τέρας", θα ψιθυρίσει με τον διπλανό του;
Δεν ξέρω, διχάζομαι. Αλλά η φύση κάνει, ούτως ή άλλως, πάντα το δικό της και το δικό της είναι και το καλύτερο. Οπότε, ας αποφασίσει εκείνη αν και πώς μπορεί να ζήσει το κοριτσάκι.
- ArELa
- Founder-Administrator
Re: Γενετικά...ατυχήματα
Εγινε κι αυτό...
Μωρό-βάτραχος
Γεννήθηκε χωρίς λαιμό, με ιδιαίτερα εξογκωμένα μάτια στο Charikot του Νεπάλ.
Το μωρό ευτυχώς πέθανε λίγο μετά τη γέννησή του. Το μετέφεραν στο νοσοκομείο, η είδηση διαδόθηκε σαν φωτιά και μαζεύτηκε πλήθος που χρειάστηκε αστυνομία για να ελεγχθεί.
Το μωρό έπασχε από ανεγκεφαλία, όπου υπήρχε μόνο ο εγκεφαλικός μίσχος, αλλά όχι εγκέφαλος.
Και το μωρό-κύκλωπας
Γεννήθηκε το 2006, με ένα μάτι μόνο.. ναι, πού αλλού? Στην Ινδία. Πιστεύεται ότι αυτό προκλήθηκε από πειραματικό αντικαρκινικό φάρμακο. Το άλλο αίτιο που κατεγράφη, ήταν πιθανή ανωμαλία στα χρωμοσώματα. Το κοριτσάκι διαγνώστηκε με κυκλωπία. Γεννήθηκε με ένα μάτι στο κέντρο του μετώπου της, χωρίς μύτη και μόνο ένα ημισφαίριο εγκεφάλου. Με τόσο έντονη παραμόρφωση, ήταν θαύμα που επέζησε έστω και για λίγες μέρες μετά τη γέννα.
Στην Κίνα αυτή τη φορά...
ένα μωράκι με τρία χέρια!
Στη φωτο είναι 2 μηνών. Του αφαιρέθηκε με χειρουργική επέμβαση το παραπανίσιο χέρι, αλλά χρειάζεται μακρόχρονη φυσικοθεραπεία γι'αυτό που έμεινε, το οποίο δεν έχει παλάμη και διπλώνει σε δυο κατευθύνσεις.
Μωρό-βάτραχος
Γεννήθηκε χωρίς λαιμό, με ιδιαίτερα εξογκωμένα μάτια στο Charikot του Νεπάλ.
Το μωρό ευτυχώς πέθανε λίγο μετά τη γέννησή του. Το μετέφεραν στο νοσοκομείο, η είδηση διαδόθηκε σαν φωτιά και μαζεύτηκε πλήθος που χρειάστηκε αστυνομία για να ελεγχθεί.
Το μωρό έπασχε από ανεγκεφαλία, όπου υπήρχε μόνο ο εγκεφαλικός μίσχος, αλλά όχι εγκέφαλος.
Και το μωρό-κύκλωπας
Γεννήθηκε το 2006, με ένα μάτι μόνο.. ναι, πού αλλού? Στην Ινδία. Πιστεύεται ότι αυτό προκλήθηκε από πειραματικό αντικαρκινικό φάρμακο. Το άλλο αίτιο που κατεγράφη, ήταν πιθανή ανωμαλία στα χρωμοσώματα. Το κοριτσάκι διαγνώστηκε με κυκλωπία. Γεννήθηκε με ένα μάτι στο κέντρο του μετώπου της, χωρίς μύτη και μόνο ένα ημισφαίριο εγκεφάλου. Με τόσο έντονη παραμόρφωση, ήταν θαύμα που επέζησε έστω και για λίγες μέρες μετά τη γέννα.
Στην Κίνα αυτή τη φορά...
ένα μωράκι με τρία χέρια!
Στη φωτο είναι 2 μηνών. Του αφαιρέθηκε με χειρουργική επέμβαση το παραπανίσιο χέρι, αλλά χρειάζεται μακρόχρονη φυσικοθεραπεία γι'αυτό που έμεινε, το οποίο δεν έχει παλάμη και διπλώνει σε δυο κατευθύνσεις.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Kariatida
- Irc ψευδώνυμο: Kariatida
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Μωρα με δυσπλασιες λατρευονται ως θεοτητες στην Ινδια
Μωρακι απο την Ινδια γεννηθηκε με δυο προσωπα και "τα παει καλα" μετα απο ενα μηνα γεννησης
Απο την Debra Killalea
Ενα μωρο κοριτσακι απο την Ινδια, γεννημενο με δυο προσωπα, τα παει καλα ενα μηνα μετα τη γεννηση της, ειπαν οι γιατροι.
Η Λαλί γεννηθηκε με δυο μύτες, δυο ζευγαρια απο χειλη και δυο ζευγαρια απο ματια, αλλα μονο δυο αυτια.
Και καθως μπορει να φαινεται σαν μια ανωμαλια για μερικους, οι περηφανοι γονεις της πιστευουν οτι ειναι απλα μια θεα μετενσαρκωμένη
Η Λαλι γεννηθηκε με δυο προσωπα, δυο στοματα και τεσσερα ματια.
Οι χωρικοι έρχονται απο ολα τα μηκη και πλατη της περιοχης για να δειξουν τον σεβασμο τους στη νεογεννητη θεα τους.
Το μωρο κοριτσακι γεννηθηκε στην Ναγκαρ, 50 χιλιομετρα βορειοανατολικα απο το Νεο Δελχι.
Οι γονεις της, Βινοντ και Σουσαμ Σινχ απο ενα χωριο που λεγεται Σαινι, ειπαν οτι το κοριτσακι τους ηταν ενα δωρο απο τον Θεο.
Ενθουσιασμενοι χωρικοι ισχυριζονται οτι ειναι μετενσαρκωση του Ινδου Θεου Γκανεσα και γιορτασαν την αφιξη της με χειροκροτηματα, επευφημιες και προσφεροντας δωρα και χρηματα.
Οι χωρικοι προσφερουν στο νεογεννητο δωρα και χρηματα.
Οι χωρικοι γιορταζουν τη γεννηση της με χειροκροτηματα και πιστευουν οτι ειναι μετενσαρκωση του Ινδου θεου Γκανεσα.
Το μωρο ταιζεται με τα χερια. Οι γιατροι λενε οτι μπορει να φαει φυσιολογικα και με τα δυο στοματα.
Η Λαλι γεννηθηκε σε μια σπανια κατασταση η οποια αποκαλειται κρανιοεγκεφαλικό διπλασιασμό, οπου ενα κεφαλι απο μονο του εχει δυο προσωπα.
Οι γιατροι που εφεραν το μωρο στον κοσμο, ειπαν οτι ειναι σε καλη υγεια και ξεκινησε μια φυσιολογικη ζωη χωρις αναπνευστικα προβληματα.
Ηταν απο την αρχη αβεβαιοι για το εαν το μωρο θα ειναι φυσιολογικες λειτουργιες αλλα λενε οτι μεχρι στιγμης τα παει καλα και τρωει και απο τα δυο στοματα.
Επισης ανοιγει και κλεινει και τα τεσσερα ματια την ιδια στιγμη.
Ο ενθουσιασμος που περιεβαλλε την αφιξη της ερχεται δυο χρονια μετα τη γεννηση ενος ακομα μικρου κοριτσιου απο μια πολυ μικρη επαρχια του Μπιχαρ, που γεννηθηκε συγκολλημενη με το ακεφαλο διδυμο αδερφακι της.
Σε μια 40ωρη εγχειριση, οι γιατροι αφαιρεσαν επιτυχως το αψυχο σωμα απο την Λακσμι Τατμα, η οποια επευφημηθηκε ως μετενσαρκωση του Βισνου.
Το εξωτερικο 8ποδο μωρο γεννηθηκε τη μερα που ειναι αφοσιωμενη στην λατρεια του Ινδου θεου με τα τεσσερα χερια Βισνου.
Μετα την εγχειρηση η Λακσμι επιτυχως εκανε τα πρωτα της βηματα.
Η μαμα της Ποοναμ Τατμα ειπε οτι πιστευει οτι η κορη της ειναι ενα θαυμα.
Το σωμα της Λακσμι ηταν ενωμενο με το παρασιτικο σωμα της διδυμης αδερφης της κολλημενο στην λεκανη μεχρι που οι γιατροι το αφαιρεσαν.
Απο την Debra Killalea
Ενα μωρο κοριτσακι απο την Ινδια, γεννημενο με δυο προσωπα, τα παει καλα ενα μηνα μετα τη γεννηση της, ειπαν οι γιατροι.
Η Λαλί γεννηθηκε με δυο μύτες, δυο ζευγαρια απο χειλη και δυο ζευγαρια απο ματια, αλλα μονο δυο αυτια.
Και καθως μπορει να φαινεται σαν μια ανωμαλια για μερικους, οι περηφανοι γονεις της πιστευουν οτι ειναι απλα μια θεα μετενσαρκωμένη
Η Λαλι γεννηθηκε με δυο προσωπα, δυο στοματα και τεσσερα ματια.
Οι χωρικοι έρχονται απο ολα τα μηκη και πλατη της περιοχης για να δειξουν τον σεβασμο τους στη νεογεννητη θεα τους.
Το μωρο κοριτσακι γεννηθηκε στην Ναγκαρ, 50 χιλιομετρα βορειοανατολικα απο το Νεο Δελχι.
Οι γονεις της, Βινοντ και Σουσαμ Σινχ απο ενα χωριο που λεγεται Σαινι, ειπαν οτι το κοριτσακι τους ηταν ενα δωρο απο τον Θεο.
Ενθουσιασμενοι χωρικοι ισχυριζονται οτι ειναι μετενσαρκωση του Ινδου Θεου Γκανεσα και γιορτασαν την αφιξη της με χειροκροτηματα, επευφημιες και προσφεροντας δωρα και χρηματα.
Οι χωρικοι προσφερουν στο νεογεννητο δωρα και χρηματα.
Οι χωρικοι γιορταζουν τη γεννηση της με χειροκροτηματα και πιστευουν οτι ειναι μετενσαρκωση του Ινδου θεου Γκανεσα.
Το μωρο ταιζεται με τα χερια. Οι γιατροι λενε οτι μπορει να φαει φυσιολογικα και με τα δυο στοματα.
Η Λαλι γεννηθηκε σε μια σπανια κατασταση η οποια αποκαλειται κρανιοεγκεφαλικό διπλασιασμό, οπου ενα κεφαλι απο μονο του εχει δυο προσωπα.
Οι γιατροι που εφεραν το μωρο στον κοσμο, ειπαν οτι ειναι σε καλη υγεια και ξεκινησε μια φυσιολογικη ζωη χωρις αναπνευστικα προβληματα.
Ηταν απο την αρχη αβεβαιοι για το εαν το μωρο θα ειναι φυσιολογικες λειτουργιες αλλα λενε οτι μεχρι στιγμης τα παει καλα και τρωει και απο τα δυο στοματα.
Επισης ανοιγει και κλεινει και τα τεσσερα ματια την ιδια στιγμη.
Ο ενθουσιασμος που περιεβαλλε την αφιξη της ερχεται δυο χρονια μετα τη γεννηση ενος ακομα μικρου κοριτσιου απο μια πολυ μικρη επαρχια του Μπιχαρ, που γεννηθηκε συγκολλημενη με το ακεφαλο διδυμο αδερφακι της.
Σε μια 40ωρη εγχειριση, οι γιατροι αφαιρεσαν επιτυχως το αψυχο σωμα απο την Λακσμι Τατμα, η οποια επευφημηθηκε ως μετενσαρκωση του Βισνου.
Το εξωτερικο 8ποδο μωρο γεννηθηκε τη μερα που ειναι αφοσιωμενη στην λατρεια του Ινδου θεου με τα τεσσερα χερια Βισνου.
Μετα την εγχειρηση η Λακσμι επιτυχως εκανε τα πρωτα της βηματα.
Η μαμα της Ποοναμ Τατμα ειπε οτι πιστευει οτι η κορη της ειναι ενα θαυμα.
Το σωμα της Λακσμι ηταν ενωμενο με το παρασιτικο σωμα της διδυμης αδερφης της κολλημενο στην λεκανη μεχρι που οι γιατροι το αφαιρεσαν.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση