Προσοχή στις θεοποιήσεις αθλητων... κινδυνος για την χώρα

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 1 φορά

Re: Προσοχή στις θεοποιήσεις αθλητων... κινδυνος για την χώρα

Δημοσίευση από chill » Παρ 04 Απρ 2008, 12:24

Δικαίωμα του καθενός να μην αισθάνεται τίποτα όταν βλέπει τη σημαία και ακούει τον εθνικό ύμνο, ταυτόχρονα όμως χάνει και το δικαίωμά του να είναι Έλληνας.
Ποιος το ειπε αυτο, δεν προσεξα αλλα δεν εχω ακουσει πιο παραλογο πραγμα!

Τι πρεπει να νιωθουμε οταν βλεπουμε τη σημαια; Τι κανω λαθος τοσο καιρο; Και ο εθνικος υμνος ειναι πολυ μελωδικος και τα λογια του πανισχυρα, αλλα τι διαολο να κανω οταν τον ακουω; Να κλαιω; Καθε φορα; Να ανατριχιαζω απο ψυχικη αναταση και ευωχια; Ποιος σας εχει εκπαιδευσει ετσι;

Και τελος μιλας για "δικαιωμα να ειναι καποιος Ελληνας" αρχιζεις να κινεισαι στα ορια της απροσδιοριστιας. Εννοεις σαφως οτι το να ειναι νεο-ελληνας καποιος ειναι ξερω γω, μεγαλη τιμη και η αποδειξη της ειναι η αντιδραση μας στη σημαια και στον εθνικο υμνο;

Τι τρελα πουλατε ρε; Τετοια μας ελεγαν οι καραβαναδες στο στρατο και γελουσαν και οι ιδιοι.
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Παρ 04 Απρ 2008, 12:24

Είναι απολύτως φυσιολογικό να χαίρεται κάποιος με τις αθλητικές επιτυχίες κάποιων ομοεθνών του που εκπροσωπούν την κοινή τους Πατρίδα. Αρκεί να μην ξεπερνιώνται τα όρια.
Μία αθλητική επιτυχία δεν είναι εθνικός θρίαμβος. Και αντιστρόφως, μία αθλητική αποτυχία δεν συνιστά εθνική καταστροφή.
Το λέω αυτό επειδή δυστυχώς υπάρχουν πολλοί οι οποίοι θυμούνται ότι είναι πατριώτες και διατυμπανίζουν τα πατριωτικά τους συναισθήματα, μόνο όταν παίζει η εθνική ή όταν κερδίζουμε κάποιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό φυσικά είναι καραγκιοζιλίκι.
Πολλοί από αυτούς που κάνουν επίδειξη πατριωτισμού όταν βάζει γκολ ο Χαριστέας, στην καθημερινή τους ζωή είναι πρότυπα αντικοινωνικής και αντεθνικής συμπεριφοράς.

Δεν είναι κακό να χαίρεται κ'άποιος με τις εθνικές επιτυχίες σε αθλητικό επίπεδο.
Είναι όμως κακό να εξαντλεί ΜΟΝΟ εκεί τον όποιο πατριωτισμό του.

Όσον αφορά το θέμα που έθιξε η Σαλώμη, συμφωνώ μαζί της.
Είναι ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ να χαιρόμαστε με τις αθλητικές επιτυχίες αλλοεθνών οι οποίοι απλά έχουν αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα. Δεν είναι Έλληνες, κακώς συμμετέχουν σε ελληνικές εθνικές ομάδες και κάκιστα κάποιοι χαίρονται με τις επιτυχίες τους.
Π.χ. Μανιάνι, Καχιασβίλι, Καρντάνοφ κτλ
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από chill » Παρ 04 Απρ 2008, 12:31

ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ έγραψε:Είναι απολύτως φυσιολογικό να χαίρεται κάποιος με τις αθλητικές επιτυχίες κάποιων ομοεθνών του που εκπροσωπούν την κοινή τους Πατρίδα.
Μα φυσικα... αλλο η χαρα ομως... κι αλλο η περηφανεια.
Τεχνικοτητες, δε λεω, αλλα ειναι σημαντικο να ξερουμε τι μας αναλογει για να στρωνει ο Χαρακτηρας.

Το να ειναι καποιος υπερηφανος για κατορθωματα αλλου ειναι σχεδον ανηθικο! Γιατι η περηφανεια ειναι inbound συναισθημα. Κινεται προς τα μεσα μας. Αφαιρει ενεργεια απο το κοσμικο πλεγμα. Η χαρα ομως κινεται προς τα εξω και ως τετοια- ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ;;;;
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 04 Απρ 2008, 13:44

ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ έγραψε:Δεν είναι Έλληνες, κακώς συμμετέχουν σε ελληνικές εθνικές ομάδες και κάκιστα κάποιοι χαίρονται με τις επιτυχίες τους.
Ο Κάχι είναι Ελλην εκ μητρός.
Το να ειναι καποιος υπερηφανος για κατορθωματα αλλου ειναι σχεδον ανηθικο!
Είμαι περήφανη για τους αθλητές μας που φέρνουν διακρίσεις και μετάλλια, είμαι περήφανη και γι'αυτούς που φτύνουν αίμα στην άθληση, κάνουν την προσπάθειά τους κι ας μη διακρίνονται. Κατά την τσιλάτειο λογική λοιπόν, ανιθικη η κυρία. :loco:
ΠΟΥ ΠΑΣ κυρά μου με τις εθνικές σου περηφάνειες! Και καλά δε διάβασες νεοταξίτικα-νεοεποχίτικα βιβλία. Δεν βλέπεις τους μεγάλους ογκόλιθους του νεοεποχίτικου πνεύματος να βαυκαλίζονται απανταχού του διαδικτύου κουτσουλώντας και κατουρώντας ο,τιδήποτε μπορεί να μας οδηγήσει σε τέτοια απαίσια μονοπάτια? Σαν δεν ντρέπεσαι ηλίθια, ζώον! Είσαι ανεπίδεκτη μαθήσεως! :punch: :bang01:

Τσιλάτο είσαι τόσο γραφικός στην "αποστολή" σου να σώσεις τα απολωλότα...χαχαχ :xaxas: που καταντάς αστείος! :rofl2: :trampolino:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από chill » Παρ 04 Απρ 2008, 14:05

H αποστολη μου ειναι να ειμαι αστειος ρε Σερλοκ της οκας!

Πες μου για ποσα αλλα νιωθεις περηφανη παρ ολο που δεν κουνησες ουτε το δαχτυλακι σου για να βοηθησεις;;; Τσαμπα πραμα ε;;; Να πηγαινεις και σε ξενους γαμους να κλεβεις και κανενα συγχαρητηριο Αρελα! Στασου διακριτικα στην ουρα οταν τελειωσει η τελετη και θα σε συγχαρει ολη η παναγια! Ευρυτερη οικογενεια....μη χεσω!!!
Μετα χτυπα καμια ξενη κηδεια (κολυβα και λικερακι), πανηγυρισε για την εθνικη και νιωσε ανατριχιλα για τους ελληνες που διαπρεπουν στο εξωτερικο και δεν τους ξερεις καν.

Δεν ξερω πως αντεχεις να ζεις ετσι μεσα στη φαυλοτητα. Δεν ξερω γιατι δεν επαναστατει η ψυχη σου με αυτη την αρρωστημενη αισχροτητα!

Εισαι ανθρωπος της μαζας. Δεν αντεχεις σολο ρε παιδι μου. Θες να ανηκεις σε μια οικογενεια εχοντας την αστεια εντυπωση οτι εχεις δικαιωμα να μοιραζεσαι τα καλα χωρις να προσφερεις τιποτα περα απο τα παλαμακια σου!

Σαν κατι μαλακες που ειναι περηφανοι που κερδισε η ομαδα τους στο ποδοσφαιρο. ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ! ρε νιονιο ετρεξες μαζι τους στο γηπεδο; Ιδρωσες; Εβαλες γκολ;

Να ξερετε πως ο Θεος θα σας καψει. Οταν ερθει σε κατι χιλιαδες χρονια θα ειναι πολυ θυμωμενος με τα καμωματα σας και θα σας ριξει κατι κεραυνους και κατι κομητες γεματους ακριδες.

ΥΒΡΙΣ!

Σου ειπα οτι σε αποκληρωσα απο την ευρυτερη οικογενεια μου;
Άβαταρ μέλους
alexandros
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από alexandros » Παρ 04 Απρ 2008, 14:27

Θα σταθώ σε ένα σχόλιο της Salome που λέει ότι οι βουλευτές πρέπει να είναι επιστήμονες για να έχουν το κατάλληλο ηθικό και επιστημονικό ύψος να φέρουν το αξίωμα του βουλευτή (φυσικά δεν το είπε με αυτά τα λόγια αλλά φαντάζομαι ότι αυτό εννοούσε). Για ποιους όμως επιστήμονες μιλάμε; Για τους γιατρούς που καταπατούν καθημερινά τον όρκο του Ιπποκράτη πέρα από κάθε επιστημονική και ηθική λογική και ζητούν φακελάκια; Για τους επιστήμονες που βγαίνουν μετά από 7 και 8 χρόνια σπουδών στα ελληνικά πανεπιστήμια και οι οποίοι κατάφεραν και πήραν το πτυχίο τους με τις πλάτες των διάφορων νεολαιών; Οι καλλιτέχνες δεν έχουν θέση στη Βουλή; Διαφωνώ με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο. Στο χέρι των ψηφοφόρων είναι να μην του ψηφίσουν. Ο κύριος Βαϊτσης Αποστολάτος, νυν βουλευτής του ΛΑΟΣ, είναι αν δεν κάνω λάθος γιατρός. Τον άκουσα να μιλά χθες στην Βουλή και έφριξα!! Ο άνθρωπος δεν έχει κανένα πολιτικό ή ιδεολογικό στίγμα. Κάνει την πλάκα του.

Τέλος, για το ζήτημα της εθνικής υπερηφάνειας δεν μπορώ να θεωρήσω τον εαυτό μου εθνικά υπερήφανο για μία αθλητική επιτυχία ή, ακόμα χειρότερα, για μια πρωτιά στη Γιουροβίζιον. Εθνικά υπερήφανος νιώθει κανείς όταν ανταπεξέρχεται σε στιγμές δύσκολες για την χώρα. Μία αθλητική επιτυχία δεν είναι δυνατόν να εκληφθεί ως μία στιγμή εθνικής υπερηφάνειας.
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει.
Βίκτωρ Ουγκώ

ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από chill » Παρ 04 Απρ 2008, 14:30

alexandros έγραψε:
Τέλος, για το ζήτημα της εθνικής υπερηφάνειας δεν μπορώ να θεωρήσω τον εαυτό μου εθνικά υπερήφανο για μία αθλητική επιτυχία ή, ακόμα χειρότερα, για μια πρωτιά στη Γιουροβίζιον. Εθνικά υπερήφανος νιώθει κανείς όταν ανταπεξέρχεται σε στιγμές δύσκολες για την χώρα. Μία αθλητική επιτυχία δεν είναι δυνατόν να εκληφθεί ως μία στιγμή εθνικής υπερηφάνειας.

ΟΡΙΣΤΕ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ!

πες κι αλλα!
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 04 Απρ 2008, 17:30

Τι επιστημονες θελει η σαλομη;
Βουλευτολογους;
θελει μια καστα ανθρωπων που θα εχουν σπουδασει να κυβερνουν;
Εγω θελω εργατες στη βουλη.
Οι βουλευτες πρεπει να προερχονται απο το σωμα της κοινωνιας.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 04 Απρ 2008, 17:33

Εγω θελω εργατες στη βουλη.
Έχουμε πρώην γαλατά, σήμερα βο(υ)λεμένο και πάντα γιο σανοπώλη! :lol:
Έχουμε βασικά απ'όλα τα καλά. Κάτι/κάποιος θα σε κάλυπτε κι εσένα. :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: RedSonya, Salome

Δημοσίευση από Salome » Παρ 04 Απρ 2008, 19:09

Ρε, πάτε καλά; Γιατί διαστρεβλώνετε αυτά που λέω εννοώντας ό,τι θέλετε;

Όταν λέω "επιστήμονες" δεν εννοώ γιατρούς και δικηγόρους, αλλά αυτούς που, αφού αποφασίσανε να μπούνε στη Βουλή, μπήκανε και στον κόπο να παρακολουθήσουνε κάποια σχολή πολιτικών επιστημών, για να μην παριστάνουνε τις γλάστρες εκεί μέσα κι όταν λένε κάτι, να μπορούν να το στηρίξουν στη γη κι όχι στον αέρα.

Σίγουρα, πάντως, όχι μπασκετμπολίστες και σκυλοτραγουδίστριες...
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 04 Απρ 2008, 19:19

Για να μπεις σε μια τετοια σχολη πρεπει ειτε.
να τα σταξεις σε μια ιδιωτικη σχολη για να παρεις μη-αναγνωρισμενο bachelor.
Ειτε να δωσεις πανελληνιες. να κανεις 5 χρονια (αν δεν μεινεις στην ιδια ταξη) και να θεσεις αφου παρεις το πτυχειο σου υποψηφιοτητα.
Γιατι δεν νομιζω να βγαινουν και σε σεμιναρια.
Δεν γινεται να μπορει να θεσει υποψηφιοτητα μονο ενας επιστημονας γυρω απο τη πολιτικη.
Αυτη ειναι παρομοια με τη θεση του μανου να κυβερνουν οι τεχνοκράτες.

Eιμαι υπερηφανος για τους ντοπαρισμενους αθλητες "μας".
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Παρ 04 Απρ 2008, 20:06

Κι εσύ αυτό το θεωρείς παράλογο; Να πάω κι εγώ να κάνω μια εγχείρηση καρδιάς, γιατί αποφάσισα να κάνω καριέρα χειρούργου; Θες εσύ να έρθεις να παίξεις στο πιάνο μου τη σονάτα σε Ρε ελάσσονα του Ραχμάνινοφ; Μήπως θέλεις να έρθεις στο μαγαζί και να κάνεις πωλήσεις στο έτσι;

Για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ θέλεις να κάνεις στη ζωή σου, από σεξ, οδήγηση, μέχρι επάγγελμα, ΟΦΕΙΛΕΙΣ και στον εαυτό σου και στους συνεργάτες σου και στους πελάτες σου να γνωρίζεις το αντικείμενό σου και στην θεωρία (σπουδές) πριν μπεις να ψηθείς στην πράξη.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 04 Απρ 2008, 20:12

Δεν εχω σπουδασει σεξολογος για να κανω σεξ.
Εχεις δικιο πως τολμησα.
Καταλαβαινω οτι πρεπει να χεις μια καταρτηση αλλα σε ρεαλιστικη βαση.
Δεν μπορει ολοι οι πολιτικοι να ειναι επιστημονες.
Αυτο που θελεις δηλαδη ειναι να κυβερναει μια καστα ανθρώπων.
Δεν θελεις ο πολιτικος να προερχεται απο τον λαο και να εκλεγεται απο αυτον;
Μπορεις να απαγορεψεις σε καποιον να θεσει υποψηφιοτητα επειδη δεν εχει πτυχειο.
Ειναι σαν να λες στον λαο οτι δεν τον αφηνω να ειναι υποψηφιος επειδη φοβαμαι οτι εσεις οι μαλακες θα τον ψηφισετε.
Του λες δηλαδη να μην αποφασιζει για τον εαυτο του.
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Παρ 04 Απρ 2008, 20:38

Φώτη, γιατί κάνεις το βλάκα τώρα; Πριν κάνεις σεξ, τσόντα δεν είχες δει να δεις πώς γίνεται; Έτσι, σου 'ρθε η επιφοίτηση τι να κάνεις και πού; Και έστω, το σεξ θα γίνει μόνο του, έστω και ούγκα μπούγκα, είναι και θέμα του ενστίκτου αναπαραγωγής. Αλλά, για να φτιάξεις ένα φαί, θα δεςι πρώτα τον τσελεμεντέ, θα μάθεις να βράζεις αυγό και μετά θα κάνεις πατέ ντε φουά γκρα. Αυτό όσον αφορά την δική σου κουζίνα, που στην χειρότερη να το πετάξεις και να πάρεις σουβλάκια. Αλλά, για να πας να δουλέψεις σ' ένα εστιατόριο, πρέπει να είσαι σεφ, να έχεις σπουδάσει καταραμένη μαγειρική. Για να παίξεις ένα ριφάκι, φτάνει να έχεις ένα καλό αυτί, αλλά για να παίξεις Ραχμάνινοφ πρέπει να έχεις μάθει νότες και τεχνικές.

Πόσο μάλλον όταν πρόκειται να εκπροσωπήσεις έναν ολόκληρο λαό! Ποιος θα το κάνει; Ο παππούς που ξέρει να αρμέγει αγελάδες ή η Σαρρή που ξέρει να γαβγίζει; Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κώλους, καρδιά μου, δεν μπορεί ο κάθε άσχετος να κάνει ό,τι γουστάρει για επάγγελμα. Αλλά, βέβαια, στην Ελλάδα μετράει όχι το τι είσαι, αλλά το τι δηλώνεις. Δεν πα να 'σαι μια ροτβάιλερ της Εθνικής, άμα δηλώσεις υποψήφια υπουργός, έγινες ξαφνικά και πολιτικός..
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 04 Απρ 2008, 20:46

Ρε κοριτσι μου αλλο να παρακολουθησεις κανα σεμιναριο κι αλλο να παρεις πτυχειο.
Δεν μπορει να ειναι ολοι οι πολιτικοι επιστημονες των πολιτικων επιστημων κι αυτο δεν εχει να κανει με την Ελλαδα αλλα με την αντιπροσωπευτικη δημοκρατια γενικα.
Ο Βουλευτης και καλα αντιπροσωπευει την δικη σου Βουληση δεν ειναι ενας επιστημονας που οταν τον ρωτησεις "τι κανεις" θα σου πει
Ασε εγω ξερω.
Γι αυτο και καναλια δειχνουν το τι συμβαινει στη βουλη και δεν ειναι κρυφο απο τον κοσμο.
Η παιδεια που περνουν γυρω απο τα πολιτικα δεν παρεχεται μεσα απο το πανεπιστημιο αλλα απο τις νεολαιες των κομματων κλπ.
Εξαλου αμα ο κοσμος δεν γουσταρει την σαρρη δεν την ψηφιζει.
Σωστα;
Οταν το ΛΑΟΣ εβγαλε την σαρρη υποψηφια με το σταυρωστε με οι εθνικιστες ειπαν "σε πραγματικο σταυρο".
Τωρα αν οι μη-εθνικιστες ψηφιζουν αμορφωτους ειναι δικο τους θεμα
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Παρ 04 Απρ 2008, 21:00

Τρία πουλάκια κάθονταν...
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Παρ 04 Απρ 2008, 21:16

Salome έγραψε:Ok, το ξεμαλλιάσατε το θέμα και μετά του συμπεριφερθήκατε όπως συμπεριφέρεται ο τσιλ στις γκόμενες. :Ρ
Γούστο και καπέλο του καθενός να νιώθει υπερήφανος για το οτιδήποτε. Ακόμη κι αν αυτό το οτιδήποτε ήταν το μετάλλιο της Μανιάνι που πήρε ελληνική υπηκοότητα λόγω γάμου με τον Τζελίλη κι είναι στην καταγωγή της Αλβανίδα. Δεν έχω κάτι με την κοπέλα, την έχω γνωρίσει κι είναι πολύ γλυκός και καλός άνθρωπος, αλλά όποιος νιώθει εθνική υπερηφάνεια για το μετάλλιο που πήρε με την ελληνική σημαία μια Αλβανίδα και ταυτόχρονα κράζει τους Αλβανούς, είναι τουλάχιστον υποκριτής.
Καταρχην η Μιρελα δεν παντρευτηκε τον Τζελιλη για να παρει ελληνικη υπηκοοτητα.Και ο Τζελιλης ηταν Βορειοηπειρωτης.!Δευτερον δεν εκφραστηκε ποτε ασχημα για τους Αλβανους!
Παρομοίως και για τον Δήμα, ο οποίος ανέβηκε στο βάθρο και δεν ήξερε τον εθνικό ύμνο. Δεν κράζω τους αθλητές, ούτε τον θεσμό, για μένα είναι χαρά να βλέπω να σπάνε ρεκόρ απ' οποιονδήποτε και να βλέπω ανθρώπους να ξεπερνάνε εαυτόν ανεξαρτήτως εθνικότητας.
Καλα πως τα λες αυτα..Ο Δημας δεν ειναι Ελληνας; Σε πληροφορω ο Δημας ειναι αριστος γνωστης της ελληνικης γλωσσας κα Βορειοηπειρωτης απο τη Χιμαρα..Τωρα αυτο με τον εθνικο υμνο τα χειλια του κοιτουσες;;;Πρωτη φορα απο σενα το ακουω και μαλλον ειναι ραδιο αρβυλα..Ακομα κι αν ισχυε,εσυ τις λες με 15 παγκοσμια μεταλλια που εχει παρει υπαρχει πιθανοτητα πλεον να μην τον ξερει;; :lol:

Κράζω αυτούς που νιώθουν εθνική υπερηφάνεια πατώντας πάνω στις ικανότητες ανθρώπων που δεν είναι καν ομόεθνοί τους. Επί προσωπικού δεν νιώθω καμία εθνική υπερηφάνεια με τα αθλητικά κατορθώματα, αν και συγκινήθηκα (και χάρηκα τα μέγιστα) όταν πήραμε το Euro, κυρίως επειδή έγινε μια καλή προσπάθεια σε συνδυασμό με μια καλή κωλοφαρδία και είχαμε τον Ελληνότατο Ρεχάγκελ στον πάγκο.
Δλδ ο Εαχαγκελ ειναι πιο ελληνας απο το Δημα ε;;Που δεν εχει μαθει 6 χρονια τωρα ουτε μισο ελληνικο και ακομα λεει και το ¨καλημετα¨ στα γερμανικα και τον Τοπαλιδα να το μεταφραζει..σας παρακαλω κυρια μου :swear:

Όσον αφορά το πραγματικό τόπικ, βρίσκω επιεικώς γελοία την είσοδο στην πολιτική οποιουδήποτε δεν έχει κάποια σχέση με την επιστήμη, είτε αυτός είναι ο Φασούλας, είτε η άλλη η ροτβάιλερ η Σαρρή. Αλλά ζούμε στην Ελλάδα και στην Ελλάδα δεν έχουν σημασία οι ικανότητες, αλλά το όνομα που φέρεις, όπως μας αποδεικνύουν περίτρανα κι οι αρχηγοί των κομμάτων κι αυτοί που επιλέγουν να μπάσουν στη Βουλή.
Απολυτρχικη,και μεσα απο αυτο απολιτικη η αποψη αυτη..Οκ να φερουμε τον Μπαμπινιωτη και το Ζουραρη να διοικησουν μονο!Και να σου πω κατι..ολοι οι ανθρωποι του αθλητισμου οταν μπηκαν στην ποιτικη ασχοληθηκαν παλι με το χωρο τους στην ουσια,γιναν ειτε γραμματεις αθλητισμου ειτε ασχοληθηκαν με το υπουργειο αυτο η του πολιτσμου.Κυρια μου δεν ειστε πιο ξυπνη απο τον πρωθυπουργο..δεν θα τους βαλουμε να βγαλουν τον προυπολογισμο του κρατους..

Υγ: Ρε σεις εκεινος ο Ρωσοποντιος ο αστροναυτης (επιστημων) που εναι να κατεβει στις εκλογες να διαχειριστει το δημοσιο ελλειμα.. :lol: :o
«ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,
ΓΕΝΝΙΕΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΣΕ ΕΠΟΧΗ.»

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 04 Απρ 2008, 21:19

Τρία πουλάκια κάθονταν...
Στις χριστίνας το κεφάλι
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Παρ 04 Απρ 2008, 21:26

TEUTAMOS έγραψε:
Salome έγραψε:βρίσκω επιεικώς γελοία την είσοδο στην πολιτική οποιουδήποτε δεν έχει κάποια σχέση με την επιστήμη, είτε αυτός είναι ο Φασούλας, είτε η άλλη η ροτβάιλερ η Σαρρή.

Το μονιμο προβλημα στην πολιτικη ειναι οτι ακριβως δεν υπαρχει επιστημων "βουλευτης". Βουλευτης μπορει να ειναι καποιος ασχετως αν προηγουμενως ηταν επιστημων ή πουλαγε κουλουρια στην Ομονοια. Αφ' ενος ειναι καλο αυτο γιατι δεν κανει μονοδιαστατη την βουλευτικη ιδιοτητα και δεν αποκλειει ικανους μεν, αλλα μη επιστημονες δε απο το να εισελθουν στην βουλη, αφ' ετερου παρεισφρεουν ενιοτε αταλαντοι ηθοποιοι ή τραγουδιστες ή αλλοι που δεν ξερουν τα στοιχειωδη, ποσωι δε μαλλον να ελπιζουν οτι θα κυβερνησουν και τη χωρα οταν ερθει η ωρα.
δεν εχουμε επιστημονες βουλευτες;;;;;
οι γιατροι και οι δικηγοροι που γιοοοομωσαν την βουλη τι ειναι; καντιλαναυτες η καλλιτεχνες;;;

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 04 Απρ 2008, 21:29

Kαντε ρε παιδια εναν καταλογο με τις επιστημες που επιτρεπονται να γινονται δεκτες στη βουλη
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Παρ 04 Απρ 2008, 21:32

ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ έγραψε:Είναι απολύτως φυσιολογικό να χαίρεται κάποιος με τις αθλητικές επιτυχίες κάποιων ομοεθνών του που εκπροσωπούν την κοινή τους Πατρίδα. Αρκεί να μην ξεπερνιώνται τα όρια.
Μία αθλητική επιτυχία δεν είναι εθνικός θρίαμβος. Και αντιστρόφως, μία αθλητική αποτυχία δεν συνιστά εθνική καταστροφή.
Το λέω αυτό επειδή δυστυχώς υπάρχουν πολλοί οι οποίοι θυμούνται ότι είναι πατριώτες και διατυμπανίζουν τα πατριωτικά τους συναισθήματα, μόνο όταν παίζει η εθνική ή όταν κερδίζουμε κάποιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό φυσικά είναι καραγκιοζιλίκι.
Πολλοί από αυτούς που κάνουν επίδειξη πατριωτισμού όταν βάζει γκολ ο Χαριστέας, στην καθημερινή τους ζωή είναι πρότυπα αντικοινωνικής και αντεθνικής συμπεριφοράς.

Δεν είναι κακό να χαίρεται κ'άποιος με τις εθνικές επιτυχίες σε αθλητικό επίπεδο.
Είναι όμως κακό να εξαντλεί ΜΟΝΟ εκεί τον όποιο πατριωτισμό του.

Όσον αφορά το θέμα που έθιξε η Σαλώμη, συμφωνώ μαζί της.
Είναι ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ να χαιρόμαστε με τις αθλητικές επιτυχίες αλλοεθνών οι οποίοι απλά έχουν αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα. Δεν είναι Έλληνες, κακώς συμμετέχουν σε ελληνικές εθνικές ομάδες και κάκιστα κάποιοι χαίρονται με τις επιτυχίες τους.
Δες καλα τι γραφεις!!Σε ολο το ποστ σου καυτηριαζεις το αισθημα να νιωθει εθνικα υπερηφανος μεσα απο τις επιτυχιες αυτες..και επειτα λες.."Είναι ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ να χαιρόμαστε με τις αθλητικές επιτυχίες αλλοεθνών οι οποίοι απλά έχουν αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα. Δεν είναι Έλληνες, κακώς συμμετέχουν σε ελληνικές εθνικές ομάδες και κάκιστα κάποιοι χαίρονται με τις επιτυχίες τους. "

αποφασισε.. ειναι ελληνικες επιτυχιες η οχι..ειδαλλως αν νιωθεις οτι δεν ειναι, δεν υπαρχει θεμα για σενα ωστε να καυτηριαζεις το γεγονος "Είναι απολύτως φυσιολογικό να χαίρεται κάποιος με τις αθλητικές επιτυχίες κάποιων ομοεθνών του που εκπροσωπούν την κοινή τους Πατρίδα. Αρκεί να μην ξεπερνιώνται τα όρια."

μου θυμιζεις την αλεπου που δεν εφτανε τα σταφυλια και μετα ελεγε οτι ειναι αγουρα.. :punch:

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 04 Απρ 2008, 21:39

Nτοπα και καταστολη. αυτοι ειναι οι ολυμπιακοί!
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Παρ 04 Απρ 2008, 21:47

Salome έγραψε:Ρε, πάτε καλά; Γιατί διαστρεβλώνετε αυτά που λέω εννοώντας ό,τι θέλετε;

Όταν λέω "επιστήμονες" δεν εννοώ γιατρούς και δικηγόρους, αλλά αυτούς που, αφού αποφασίσανε να μπούνε στη Βουλή, μπήκανε και στον κόπο να παρακολουθήσουνε κάποια σχολή πολιτικών επιστημών, για να μην παριστάνουνε τις γλάστρες εκεί μέσα κι όταν λένε κάτι, να μπορούν να το στηρίξουν στη γη κι όχι στον αέρα.

Σίγουρα, πάντως, όχι μπασκετμπολίστες και σκυλοτραγουδίστριες...
αγαπητη σαλωμη..

δλδ με αυτο το σκεπτικο ολοι οι βουλευτες να ειναι αποφοιτη πολιτικων επιστημων..Δλ το βουλευτικο σωμα να γινει οπως το δημοσιο,δδ μπες στην ταδε σχολη(πολιτικων επιστημων) για να βγεις βουλευτης :lol: ,εδω γελανε και τα γιδια στο μαντρι!

ακομα δεν το πηρατε χαμπαρι πως η κοινωνια πρεπει να εκπροσωπηθει απο ολα τα ειδη επαγγελματος και απο ολα τα στρωμματα..;ακομα δεν πηρατε χαμπαρι πως μας κυβερνουν οι πολιτικοι επιστημονες και οι νομικοι γιαυτο χασαμε τα αυγα και τα πασχαλια και μας κλεβουν μεσα απο τους νομους που μονο αυτοι επεξεργαζονται και γνωριζουν απο την καλη και την αναποδη; ακομα δεν καταλαβαμε πως ανοιχτη κοινωνια ειναι η κοινωνια που κανει βουλευτη και τον καλλιτεχνη και τον αθλητη;

αυτα θα ακουει ο Τζον Λενον και βγαλει μαλλια και πεθαμενος..!
και κατι αλλο..οι αθλητες (ειδικα) ειναι μετρημενη στα δαχτυλα της μια παλαμης που εχουν μεσω της δημοσιοτητας την δυνατοτητα να εκλεγουν..ο χωρος και να θελατε δεν διαθετει τοσο πολλες επιλογες..οχι τπτ .αλλα γιατι οι επιτυχιες ειναι μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου...ειτε σας αρεσει ειτε οχι θελει κωλο..και μεγαλους ροζους να βγαλεις στις παλαμες για να γινεις ολυμπιονικης..κατι που κανενα πολιτικο-επιστημονακι εκει μεσα στην βουλη δεν εχει κανει ακομα στην ζωη του..αλλα εγινε πολιτικος με οσα ειπε ενας χρηστης εδω μεσα(φοιτητοπατερας-διασυνδεσεις πολιτικες,κομματοσκυλο,γλυψειματα σε καθηγητες για πτυχια,και αιωνιοι εως τα 40 νεολαιοι σε φοιτητ.παραταξεις..ελεος)..ο χωρος του αθλητισμου δεν απειλη την βουλη!και να νιωθετε τυχεροι που ενας "μπασκετμπολιστας" αλλα και συνδικαλιστης ηταν στην βουλη..και επισης..ο Πυρρος δεν ειναι πολιτικος και ουτε προκειται να γινει..εχει επιχειρηση πλεον!

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Παρ 04 Απρ 2008, 21:50

Salome έγραψε:Κι εσύ αυτό το θεωρείς παράλογο; Να πάω κι εγώ να κάνω μια εγχείρηση καρδιάς, γιατί αποφάσισα να κάνω καριέρα χειρούργου; Θες εσύ να έρθεις να παίξεις στο πιάνο μου τη σονάτα σε Ρε ελάσσονα του Ραχμάνινοφ; Μήπως θέλεις να έρθεις στο μαγαζί και να κάνεις πωλήσεις στο έτσι;

Για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ θέλεις να κάνεις στη ζωή σου, από σεξ, οδήγηση, μέχρι επάγγελμα, ΟΦΕΙΛΕΙΣ και στον εαυτό σου και στους συνεργάτες σου και στους πελάτες σου να γνωρίζεις το αντικείμενό σου και στην θεωρία (σπουδές) πριν μπεις να ψηθείς στην πράξη.
δεν ειναι τοσο εξιδικευμενη η πολιτικη..!Ο σταλιν ητο παπας! και ο χιτλερ δεκανεας,,και δειτε ολοι οι αλλοι ηγετες απο τον Λουθερ μεχρι τον Νιξον και τον Ρηγκαν τι ηταν! ΑΥΤΟ ΕΝ ΤΕΛΗ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΓΕΜΑΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ..ΖΩΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΛΔ ΑΦΗΝΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΓΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ;ΕΛΕΟς!

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 05 Απρ 2008, 08:29

Σοκ! Ολοι ντοπέ στην εθνική άρσης βαρών!

Εικόνα

Προφήτης ήσουν φίλε Αδη που άνοιξες αυτό το τόπικ?...

----
Από την DayNews...

Κεραυνός εν αιθρία για την ελληνική άρση βαρών και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα που δέχθηκε μεγάλο πλήγμα από την είδηση ότι όλη η εθνική ομάδα που συμμετείχε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γερμανίας (εκτός των Κουρτίδη και Τραινταφύλλου) βρέθηκε θετική σε ξαφνικό έλεγχο ντόπινγκ. Παρελθόν αποτελεί ο Χρήστος Ιακώβου που έθεσε την παραίτησή του στηδιάθεση της ομοσπονδίας ενώ αν βρεθεί θετικό και το δεύτερο δείγμα η εθνική αποκλείεται από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο...

Σύμφωνα με πληροφορίες, 11 από τους 14 αθλητές της Εθνικής ομάδας βρέθηκαν θετικοί σε χρήση απαγορευμένων ουσιών, σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που έγινε στον Αγιο Κοσμά, στις 7 Μαρτίου.

ΤΟ ΔΣ της ομοσπονδίας συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε να ζητήσει εξέταση και του δεύτερου δείγματος...

Το Δελτίο Τύπου:

"Η Ελληνική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών ανακοινώνει πως σε αιφνίδιο έλεγχο ντόπινγκ που διενεργήθηκε από την WADΑ με εντολή από της IWF, εκτός αγώνων στις 7 Μαρτίου 2008, βρέθηκαν θετικά τα πρώτα 11 δείγματα Ελλήνων αθλητών και αθλητριών.

Θα ζητηθεί η εξέταση και του δεύτερου δείγματος, όπως ακριβώς προβλέπεται από τους κανονισμούς και κατόπιν το ΔΣ θα συγκροτήσει ειδική εξεταστική επιτροπή που θα επιληφθεί του θέματος.

Σήμερα ο ομοσπονδιακός προπονητής Χρήστος Ιακώβου, ως υπεύθυνος της προετοιμασίας των αθλητών και των αθλητριών της Εθνικής Ομάδας, έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το ΔΣ έθεσε τον κ.Ιακώβου σε διαθεσιμότητα μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης που αποτελεί άμεση και κατ'επείγουσα προτεραιότητα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών".

Μετά από αυτή την εξέλιξη, τίθεται εν αμφιβόλω η συμμετοχή των Ελλήνων αθλητών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που αρχίζει σε λίγες ημέρες στην Ιταλία, καθώς και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, όπου η χώρα μας έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή πέντε αθλητών και τριών αθλητριών.

Τα ονόματα των αθλητών

Άνδρες

Βίκτωρ Μήτρου
Δημήτρης Παπαγερίδης
Νίκος Κουρτίδης
Σπύρος Σταματιάδης
Κώστας Παπαδόπουλος
Αρθούρος Ακριτίδης
Βασίλης Κωνσταντινίδης
Αναστάσιος Τριανταφύλλου
Βλαδίμηρος Λαζαρίδης
Δημήτρης Κυριλήδης

Γυναίκες

Ολυμπία Τόκα
Άννα Αθανασιάδου
Βίκυ Κασάπη
Κατερίνα Ροδίτη

Boηθός προπονητή είναι ο Βαλέριος Λεωνίδης

Μέχρι δυο χρόνια η τιμωρία

Βάση των κανονισμών περί ντόπινγκ η Παγκόσμια Ομοσπονδία μπορεί να επιβάλλει ποινή αποκλεισμού μέχρι και δυο χρόνια σε μια εθνική ομοσπονδία, αν αποδειχθεί ότι πάνω από τρεις αθλητές έχουν βρεθεί θετικοί σε έλεγχο ντόπινγκ μέσα σε ένα χρόνο. Επίσης προβλέπονται και πολύ βαριά πρόστιμα που φτάνουν ακόμη και στα 2.000 δολάρια συν τα έξοδα του εργαστηρίου για κάθε αθλητή!! Υπάρχει πάντως και η περίπτωση που η ομοσπονδία μπορεί να καταβάλλει ένα τεράστιο χρημαυικό πρόστιμο και να γλυτώσει με ποινή 12 μηνών…

http://www.daynews.gr/?type=1&cat=86&id=79991
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”