Προσοχή στις θεοποιήσεις αθλητων... κινδυνος για την χώρα

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
Άδης
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Φύλο: Άνδρας

Προσοχή στις θεοποιήσεις αθλητων... κινδυνος για την χώρα

Δημοσίευση από Άδης » Τετ 02 Απρ 2008, 15:48

Μια και είχαμε την τελετη αφης της ολυμπιακής φλόγας μου ήρθε στο μυαλό μου η φιέστα για τον Πύρρο και την βούλα στο καλλιμάρμαρο και την θεοποιήση τους, φυσιολογικό αυτο για την χώρα της υπερβολής και τώρα έχουμε τον Φασούλα υπεργαύρο δήμαρχο του πειραιά και την πατουλίδου υποψήφια με το πασοκ αυτην την γλιτώσαμε

Εγω έχω να πω οι μαλακίες πληρώνονται και έχουμε άτομα με μοναδική τους προσφορα ατην χώρα ενα μετάλιο να καθόμαστε να τους πληρώνουμε για να το παίζουν πολιτικάντηδες

Για την κονόμα ρε γαμώτο!
Άβαταρ μέλους
atimi_ksenitia
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 1 φορά
Έλαβε Likes: 6 φορές

Re: Προσοχή στις θεοποιήσεις αθλητων... κινδυνος για την χώρα

Δημοσίευση από atimi_ksenitia » Τετ 02 Απρ 2008, 16:00

Εγω έχω να πω οι μαλακίες πληρώνονται και έχουμε άτομα με μοναδική τους προσφορα ατην χώρα ενα μετάλιο να καθόμαστε να τους πληρώνουμε για να το παίζουν πολιτικάντηδες
ok..αυτοί πρόσφεραν ένα μετάλλιο Σημαντικότερο είναι ότι στον κλάδο τους ήταν μέσα στους 5-10 καλύτερους στην Ευρώπη και στον κόσμο.

Πόσοι από τους μη αθλητές πολιτικάντηδές μας μπορούν να ισχυριστούν το ίδιο?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ArELa την Τετ 02 Απρ 2008, 16:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: μετατροπή σε ελληνική γραμματοσειρά
Confutatis maledictis,flammis acribus addictis, voca me cum benedictus. Oro supplex et acclinis,
cor contritum quasi cinis,gere curam mei finis. Lacrimosa dies illa,qua resurget ex favilla
judicandus homo reus
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 02 Απρ 2008, 16:04

Μια και είχαμε την τελετη αφης της ολυμπιακής φλόγας μου ήρθε στο μυαλό μου η φιέστα για τον Πύρρο και την βούλα στο καλλιμάρμαρο και την θεοποιήση τους,
Είναι που ο Ελληνας, όσο κι αν του χώνουν στο μυαλό νεοταξίτικες σάχλες που συνυφάζουν την αγάπη για την πατρίδα/έθνος με φασιστικά πρότυπα, δεν ΜΠΟΡΕΙ και στο βάθος δεν είναι πρόθυμος να αποβάλλει αυτή την αγάπη.

Κι επειδή στις μέρες μας ΜΟΝΟ μέσα απ'τον αθλητισμό μπορούμε να ορθωθούμε σαν άνθρωποι εθνικά περήφανοι, επειδή στα πεδία της διεθνούς πολιτικής κανίστρας είμαστε καραγκιόζηδες για καρπαζιές, πράγμα που μας λαβώνει ΟΛΟΥΣ, μην αδικείς την ανάγκη να "θεοποιήσουμε" αυτούς που παρά την μετεξέλιξή τους (και το χώσιμό τους στο τριπάκι της κονόμας) για μια στιγμή έστω, πρόσφαραν εθνική χαρά και περηφάνεια στο λαό μας. Πράγμα που δεν κάνουν οι πολιτικοί ταγοί της πλάκας που έχουμε στο σβέρκο μας, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ! Αυτοί μένουν μόνο στην κονόμα! :swear:

Καλώς μας ήρθες, Άδη. :rose:
Ανάμενε ΡΜ μου.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από chill » Τετ 02 Απρ 2008, 16:17

ΑρΕλα έγραψε:
Κι επειδή στις μέρες μας ΜΟΝΟ μέσα απ'τον αθλητισμό μπορούμε να ορθωθούμε σαν άνθρωποι εθνικά περήφανοι,

Να μια βασικη διαφορα μας! Πως γινεται να νιωθεις οποιαδηποτε περηφανεια, για τα κατορθωματα ενος ανθρωπου με τον οποιο δεν εχεις καμια απολυτως σχεση και στου οποιου τη νικη δε συνεβαλες με κανενα τροπο; Πως αντανακλαται αυτο σε εσενα; Θεωρεις οτι λιγη απο τη λαμψη του περναει σε εσενα;
Τσαμπα περηφανεια; Επειδη μοιραζεστε ενα κοινο ΤΙΤΛΟ νομιζεις πως εχεις το δικαιωμα να καπηλευεσαι ξενες κατακτησεις;

Με τον ξενο κωλο ρε Αρελα;
Ντροπη.

Αν θελετε να ειστε υπερηφανοι για κατι να το καταφερετε οι ιδιοι.
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 02 Απρ 2008, 17:12

Πόσο πιο ηλίθια μπορείς να σκεφτείς ακόμα?

Έχω πει δεν έχω πει ότι η πατρίδα/κι ο λαός μου είναι η ευρύτερη οικογένειά μου? Το'χω πει, αλλά το κάνεις βολικά γαργάρα. Πάει αυτό.

Για πες μου τώρα. Αν πετύχει κάτι σημαντικό η μάνα, ο πατέρας σου (καλά όχι εκείνος, έφυγε...) η αδερφή ο αδερφός σου, και νιώσεις ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ γι'αυτό, καπιλεύεσαι τις κατακτήσεις του/της?

Δεν κλείνεις το κουτάκι γιατί μπάζει και άρχισε να αναδύει... :jerk: λέω εγώ? :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Τετ 02 Απρ 2008, 18:27

Άδης έγραψε:Μια και είχαμε την τελετη αφης της ολυμπιακής φλόγας μου ήρθε στο μυαλό μου η φιέστα για τον Πύρρο και την βούλα στο καλλιμάρμαρο και την θεοποιήση τους, φυσιολογικό αυτο για την χώρα της υπερβολής και τώρα έχουμε τον Φασούλα υπεργαύρο δήμαρχο του πειραιά και την πατουλίδου υποψήφια με το πασοκ αυτην την γλιτώσαμε

Για την κονόμα ρε γαμώτο!
Kαταρχην ποιος πιστευει πως με μια αφη της ολυμπιακης φλογας θεοποιειτε ενας αθλητης;;;Συγνωμη Κυριοι αλλα αν εσες πιστευεται πως το να κουβαλησει ενα αθλητης(ολυμπιονικης η παγκοσμιος πρωταθλητης) την φλογα ,απο το Ζαπειο μεχρι το Καλλιμαρμαρο ειναι θεοποιησει τοτε κανετε πολυ μεγαλο λαθος..Μηπως ειναι ο πλεον αρμοδιος γιαυτο και δεν το εχουμε παρει χαμπαρι;Αλλιως ποιος να το κανει; Ο Μινωας Κυριακου μηπως (που το εκανε) που εχει γινει προεδρος την ελληνικης ολυμπιακης επιτροπης με τα αμυθητα χρηματα του και τις τεραστιες επιρροες τους;Που ισχυει η Θεοποιηση και που οχι στις δυο περιπτωσεις;Το να βλεπεις ενα ζαμπλουτο ασχετο με τον αθλητισμο που τον χρησιμοποιει ωστε στα 70 του να γινει οσο το δυνατον πιο δοξασμενος(γιατι οικονομικο-κοινωνικα ειναι ηδη δυνατος)..Και τα βαζουμε με τους αθλητες που στο κατω κατω τις γραφες με τα λεφτα τα δικα τους και μπαμπα τους εφτασαν εκει που εφτασαν;Και οι συγκεκκριμμενοι που αναφερεται δεν ανηκουν στο συστημα αθλοπαιδων(μπασκετ,ποδοσφαιρο) οπου το κερδος ειναι τεραστιο..Αν δεν ειναι η Πατουλιδου,η Δεβετζη και Ο Δημας οι πλεον αρμοδιοι να κουβαλησουν και αναψουν την φλογα ποιος ειναι;Ο Τριανταφυλλοπουλος,καποιος πολιτικος; Η ο Κυριακου;
Κατι ακομα,το πολιτικο σκελος..Ξερετε κυριοι ποσοι πρωταθλητες υπαρχουν στην χωρα μας; Τ ποσοστο που πολιτευτηκε ειναι ελαχιστο!Αλλα περα απο αυτο δεν πιστευω πως εχει την εντυπωση καποιος εδω μεσα οτι καποιος γινεται αθλητης η πρωταθλητης για να πολιτευτει καποτε..Απλα αυτο εγινε με καποια ατομα..Μετρημενα στην παλαμη του ενος χεριου..Ολοι οι χωροι εχουν προσφερει πολιτικαντηδες,τυχαινει να το κανει ο Αθλητισμος..Απο κει και περα αυτο το ενα μεταλλιο επουδενι σιγουρα δεν ειναι κριτηριο για πολιτικη θεση,αλλα ξεχνατε το σημαντικοτερο...για να κατακτησεις ενα πολιτικο αξιωμα πρεπει να εκλεγεις..Αρα δεν σου χαριζεται κατι..ο λαος ψηφιζει!Και αν θελετε την στερνη μου αποψη, απο το ν αβλεπω την Εφη Σαρρη στην Βουλη,το Ψαριανο,την Καιλη,Τον Ψωμιαδη(αυτος λεει ηταν ολυμπιονικης της ανθρωπιας,τωρα πλεον Ζορο!),η κατι ηθοποιους που ουτε σαν ηθοποιοι ησαν ποιοτικοι και ταλαντουχοι,χιλιες φορες να βλεπω ενα πρωην Ολυμπιονικη που εφαγε ατελιωτες ωρες δουλειας μεσα σε ενα προπονητηριο και φορεσε το εθνοσημο επαξια..!
Εχει καποιος αντιρηση με οσα βλεπουμε πως η πολιτικοι Βουλα Πατουλιδου( ο Δημας δεν ειναι πολιτικος!!), η ο Φασουλα κρινονται πολιτικα και σε θεμματα συμπεριφορας,πολιτικου λογου ( ο Φασουλας κυριοι ξερει να μιλα πολυ καλα και ητο αθλητης συνδικαλιστης) καλυτεροι απο τον Ψωμιαδη που εχει φτασει στα ορια γελοιοτητας και ειδικα τηλεοπτικης με τον Εθνικ Σταρ,την Βερρα Λαμπρου και την Ευη Θωδη;Που γιαουρτωνετε,εκφραζεται σαν αξεστος, ντυνεται Ζορο,λεει ενα σωρο μπουρδολογιες στα παραθυρα και κανει καραγκιοζιλικια,βγαινει σε εκπομπες σαν της Τατιανας αλλα και σε μεσιμεριανα Πανελ(κους-κους κτλ), η την Καιλη που δεν ξερει να εκφραστει,δεν δουλεψε ποτε στην ζωη της αλλα σαν φοιτητρια κατευθειαν εγινε Βουλευτης,δεν εχει πολιτικο λογο..την ψηφιζουν μονο για την εμφανιση της..Η τον Ψαριανο οταν βουλευτης που μπαινει μεσα στην βουλη γραφει τραγουδι για τον Πανουση "μεσα στης βουλης τα εδρανα μια φορα κι εγω να εκλανα"..Δεν σχολιαζω βεβαια την "σταυρωστε με" το κανει ο Λαζοπουλος δεοντος..Θεωρω πως αυτοι οι αθλητες..ησαν πολυ καλοι σε αυτο που καναν(πρωταθλητισμος),κι οποιος ανθρωπος κανει πολυ καλα και επαξια την δουλεια του ειναι αξιος στην κοινωνια οταν δεν πειραζει τους γυρω του..Αυτοι λοιπον οι ανθρωποι επαγγελοναν κατι εστω πριν γινουν πολιτικοι..Ο πρωθυπουργος της χωρας τι επαγγελονταν τοσα χρονια πριν γινει αρχηγος της νδ;Κωστας Καραμανλης; Αυτο ηταν το επαγγελμα του..;Και ο δασκαλος,και ο νοσοκομος και ο καθε μικρος εινα πολυ καλυτερος ακομα και απο τον Πρωθυπουργο οταν κανει αψογα την δουλεια του!Οποτε περι κολοκυθοπιτας..
«ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,
ΓΕΝΝΙΕΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΣΕ ΕΠΟΧΗ.»

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 02 Απρ 2008, 19:10

Οι αθλητες δεν θεοποιηθηκαν κατα την αφη της φλογας.
Θεοποιηθηκαν ομως επι "γιουρο".
Ως ενδειξη περηφανειας βγαλανε την σημαια σε μπλουζακια και σε σωβρακα κι οταν περασε το πανυγιρι επιστρεψανε στις αθλιες ζωες τους.
Μιλησαμε ακομα και για Ελληνοποιηση του ρεχαγκελ (sic).
Για μια ακομα φορα το βιβλιο (Η ψυχολογια τον οχλων) επεσε μεσα.
Μπορεις 10 χρονια να εκμεταλευεσε τον οχλο και να σε μισει αλλα να μην εξεγειρετε.
Με μια στιγμη θεαματος θα μπορεις να το κανεις για αλλα 10 χρονια.
Αρτος, οινος ,θεαμα που λεγαν και οι ρωμαιοι.
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Τετ 02 Απρ 2008, 19:15

Divine Sinner έγραψε:Οι αθλητες δεν θεοποιηθηκαν κατα την αφη της φλογας.
Θεοποιηθηκαν ομως επι "γιουρο".
Ως ενδειξη περηφανειας βγαλανε την σημαια σε μπλουζακια και σε σωβρακα κι οταν περασε το πανυγιρι επιστρεψανε στις αθλιες ζωες τους.
Μιλησαμε ακομα και για Ελληνοποιηση του ρεχαγκελ (sic).
Για μια ακομα φορα το βιβλιο (Η ψυχολογια τον οχλων) επεσε μεσα.
Μπορεις 10 χρονια να εκμεταλευεσε τον οχλο και να σε μισει αλλα να μην εξεγειρετε.
Με μια στιγμη θεαματος θα μπορεις να το κανεις για αλλα 10 χρονια.
Αρτος, οινος ,θεαμα που λεγαν και οι ρωμαιοι.

ρε συ divine sinner

γιατι ορισμενες φορες να εισαι τοσο ακυρος :wink: ,αυτο που λες ειναι σωστο..εν μερη αλλα στην περιπτωση μας μιλαμε για θεοποιηση μεσω φλογας(ετσι λεει δλδ ο χρηστης που ανοιξε το τοπικ) και την σχεση ολης αυτης της κατασταση με το πολιτικο μερος,δλδ την ενταξει τους στην βουλη τουλαχιστον.. :back:
δες τι γραφει και τι αναφερω εγω... :thumb:

εντωμεταξυ γραφει "κινδυνος για την χωρα" ρε παιδια! τι γραφικα ειναι αυτα; κινδυνος για την χωρα το αν γινουν βουλευτες 10 πρωταθλητες μεσα σε 30 χρονια; ελεος δλδ..ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΜΗ ΠΡΩΗΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΑΝ!!!

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
Άδης
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από Άδης » Τετ 02 Απρ 2008, 19:24

Sulphur έγραψε:

ρε συ divine sinner

γιατι ορισμενες φορες να εισαι τοσο ακυρος :wink: ,αυτο που λες ειναι σωστο..εν μερη αλλα στην περιπτωση μας μιλαμε για θεοποιηση μεσω φλογας(ετσι λεει δλδ ο χρηστης που ανοιξε το τοπικ) και την σχεση ολης αυτης της κατασταση με το πολιτικο μερος,δλδ την ενταξει τους στην βουλη τουλαχιστον.. :back:
Μάλλον δεν κατάλαβες γράφω για την θεοποίηση την στιγμή που πήραν το μετάλιο και τις λατρευτικές εκδηλώσεις του όχλου στο καλιμάρμαρο όταν γύρισαν απο την ολυμπιάδα αλλα και τα μετέπειτα χρόνια καθώς το για την Ελλάδα ρε γαμώτο αντηχούσε για πολλά χρόνια μέχρι σήμερα.
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Τετ 02 Απρ 2008, 19:39

Άδης έγραψε:
Sulphur έγραψε:

ρε συ divine sinner

Μάλλον δεν κατάλαβες γράφω για την θεοποίηση την στιγμή που πήραν το μετάλιο και τις λατρευτικές εκδηλώσεις του όχλου στο καλιμάρμαρο όταν γύρισαν απο την ολυμπιάδα αλλα και τα μετέπειτα χρόνια καθώς το για την Ελλάδα ρε γαμώτο αντηχούσε για πολλά χρόνια μέχρι σήμερα.
θιγεις ενα ομως πολυ λεπτο ζητημα ,την εισοδο τους στην πολιτικη καποιων εξ αυτων τα πολιτικα αξιωματα τους..Τωρα οσο αφορα τις επιτυχιες τους μαθε πως τα συγκεκκριμμενα ατομα ηταν Τιτανες του Παγκοσμιου αθλητισμου..κι αυτο σημαινει πολλα για την χωρα σου να τους εχει βγαλει αυτη,να ειναι δλδ ελληνες και την εκπροσωπουν,μονο ο Δημας κερδισε 3 ολυμπιακα χρυσα και ενα χαλκινο (στην αθηνα),η ο Φασουλας με τα αλλα παιδια που εδωσαν πολλες επιτυχιες στο μπασκετ και στην μετα 87' εποχη,η προσφορα τους δεν ειναι τοσο κοντοφθαλμη οσο εσυ την νομιζεις..(διοτι εισαι εξω απο το χωρο) ,ατομα σαν το Φασουλα εχτισαν τον ελληνικο αθλητισμο(ειδαλως θα εισουν τωρα σε μια χωρα που δεν θα γνωριζες το μπασκετ και θα γνωριζες ως αθλητισμο ενα ποδοσφαιρο,κι αυτο στο επιπεδο του Δομαζου και του Κουδα),διδαξαν στην ουσια τον αθλητισμο ,τα αγωνισματα αυτα αγνωστα τοτε στην ελλαδα μεσω των επιτυχιων τους και την προβολης αυτων(στιβος,αρση βαρων,μπασκετ) εδωσαν κινητρα στους νεους να ασχοληθουν και καποιο σχετικο οραμα και ελπιδα...Απο το να ασχολουνται με αυτοκινητα, μοστρα,ναρκωτικα και φραπε ,πολυ καλυτερα..Βεβαια υπαρχουν ολα αυτα σε μεγαλο βαθμο .Αλλα οι επιρροες του αθλητισμου κανουν καλο,αποστρεφουν το νεο πο ολα αυτα..Μια μπασκετα και ενα γηπεδο στιβου η μια αιθουσα με μπαρες να χτιστουν ειναι κινωνικο κερδος μην το ξεχνας αυτο..Και εχει τεραστια σχεση η προβολη του αθληματος και η αναγνωρισιμοτητα του απο την κοινωνια με το να δημιουργηθουν δομες..Πριν το 87 δεν ειχαμε καν μπασκετες στα σχολεια μας..Τωρα στα δημοτικα σχολεια υπαρχουν μεχρι και ρακετες του Τεννις..Το πολιτικο σκελος (γιατι το εθεσες κι αυτο φιλε Αδη) το εξαντλεισα πιστευω..

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 02 Απρ 2008, 19:45

γιατι ορισμενες φορες να εισαι τοσο ακυρος ,αυτο που λες ειναι σωστο..εν μερη αλλα στην περιπτωση μας μιλαμε για θεοποιηση μεσω φλογας(ετσι λεει δλδ ο χρηστης που ανοιξε το τοπικ) και την σχεση ολης αυτης της κατασταση με το πολιτικο μερος,δλδ την ενταξει τους στην βουλη

Καθολου ακυρος δεν ειμαι μορη ξεχαρβαλω (με το συμπαθειο).
Ο τυπος ειπε οτι κατα την αφη της ολυμπιακης φλογας θεοποιουνται αθλήτες.
και εγω αντιδιαστελω ενα παραδειγμα πραγματικης θεοποιησης (Βλεπε ΟΤΟ-λυμπιος Διας).
Και κατι ακομα ναι ειμαι υπερ του να μπουν οι ολυμπιονικες στη βουλη.
Μαζι με τη σαρή :evil: :evil: :evil:

Ο κλασσικος ο μαλακας ο Ελληνας. Αυτο εχω να πω μονο.
Τελος. μητσο εισαι σπιτι τοτε παμε για χαβαή.
Να φαμε το δανειο που πηραμε για σπιτι.
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από seliniasmenos » Τετ 02 Απρ 2008, 19:52

Τελος. μητσο εισαι σπιτι τοτε παμε για χαβαή.
Θωμάς, σου κάνει; :loco:
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από chill » Πέμ 03 Απρ 2008, 13:42

ΑρΕλα έγραψε:Πόσο πιο ηλίθια μπορείς να σκεφτείς ακόμα?

Έχω πει δεν έχω πει ότι η πατρίδα/κι ο λαός μου είναι η ευρύτερη οικογένειά μου? Το'χω πει, αλλά το κάνεις βολικά γαργάρα. Πάει αυτό.

Για πες μου τώρα. Αν πετύχει κάτι σημαντικό η μάνα, ο πατέρας σου (καλά όχι εκείνος, έφυγε...) η αδερφή ο αδερφός σου, και νιώσεις ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ γι'αυτό, καπιλεύεσαι τις κατακτήσεις του/της?

Δεν κλείνεις το κουτάκι γιατί μπάζει και άρχισε να αναδύει... :jerk: λέω εγώ? :loco:
Οχι δεν καπηλευομαι τις ξενες χαρες και αν ο αδερφος μου πετυχει κατι σημαντικο, θα χαρω που θα χαρει, αλλα δε θα νιωσω περηφανος για μενα.. επειδη ειμαστε στην ιδια οικογενεια! Ποσο δυσκολο ειναι το καταλαβεις αυτο; ************************************************************

Επισης η πατριδα και ο λαος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ οσο και να χτυπιεσαι! Μπορει να εισαι μαζανθρωπος και να μη μπορεις να λειτουργησεις εκτος ομαδουλας αλλα τα του καισαρος τω καισαρι γαμωτο!

Εγω προσωπικα σε αποκληρωνω και δε σε ξερω καν νταξει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KASSANDROS την Πέμ 03 Απρ 2008, 14:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Δεν είναι ανάγκη να βρίζεις
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 03 Απρ 2008, 14:03

Δεν διαφωνω με τον τσιλλ.
Δεν νιωθω οικογενεια με τους συνεπιβατες μου στο λεωφοριο.
Άβαταρ μέλους
Nightrider
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Nightrider » Πέμ 03 Απρ 2008, 14:14

ΑρΕλα έγραψε: Κι επειδή στις μέρες μας ΜΟΝΟ μέσα απ'τον αθλητισμό μπορούμε να ορθωθούμε σαν άνθρωποι εθνικά περήφανοι, επειδή στα πεδία της διεθνούς πολιτικής κανίστρας είμαστε καραγκιόζηδες για καρπαζιές, πράγμα που μας λαβώνει ΟΛΟΥΣ, μην αδικείς την ανάγκη να "θεοποιήσουμε" αυτούς που παρά την μετεξέλιξή τους (και το χώσιμό τους στο τριπάκι της κονόμας) για μια στιγμή έστω, πρόσφαραν εθνική χαρά και περηφάνεια στο λαό μας. Πράγμα που δεν κάνουν οι πολιτικοί ταγοί της πλάκας που έχουμε στο σβέρκο μας, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ! Αυτοί μένουν μόνο στην κονόμα! :swear:

Καλώς μας ήρθες, Άδη. :rose:
Ανάμενε ΡΜ μου.
Μόνο ο αθλητισμός? Νομίζω οτι ξεχνάς τη Eurovision!!!!
Η λέξη "χριστιανισμός" περιέχει κάποια παρεξήγηση γιατί ουσιαστικά υπήρχε μόνο ένας χριστιανός, αλλά κι εκείνος πέθανε πάνω στο σταυρό. -Νίτσε-
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από chill » Πέμ 03 Απρ 2008, 14:24

Αυτα τα οπαδιλικια δεν τα παω. Σε λιγο θα μας πειτε οτι ειστε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ περηφανοι που πηρε η εθνικη το κυπελο στο ποδοσφαιρο.

Περηφανοι πρεπει να ειναι ΜΟΝΟ οι εξης. Οι παιχτες, οι οικεγενειες τους (που τους σταθηκαν ε;) ο προπονητης και οσοι τεχνικοι, γιατροι, γυμναστες και πρεζεμποροι ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ!

οι υπολοιποι μπορουν να χαρουν οσο θελουν για τη νικη. Αν ομως νιωθουν περηφανοι για πραγματα στα οποια ΔΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ τοτε το πραμα βρωμαει.

Σκεψουν να γινεται ενας καυγας στο δρομο. Να κατσεις να τον παρακολουθησεις απο μακρια και οταν ο ενας ξερω γω δειρει τον αλλο, να νιωσεις μια περηφανεια γιατι ειναι στην ευρυτερη οικογενεια σου;;;;; Δε σας ακουγεται λιγο τρελο αυτο;
Άβαταρ μέλους
alexandros
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από alexandros » Πέμ 03 Απρ 2008, 23:38

υπερήφανος μπορεί να μην είμαι, είμαι όμως χαρούμενος. Αυτό δε νομίζω να είναι κακό ούτε επιβλαβές. Ο αθλητισμός θεωρείται και πρέπει κανονικά να είναι ένα από τα υψηλά ζητήματα σε αυτή τη ζωή, όπως η τέχνη. Φυσικά στις μέρες και ο αθλητισμός έχει εμπορευματοποιηθεί και έχει χαλάσει όπως συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις με την τέχνη.
Διαφωνώ φυσικά ότι μπορούμε να ορθώσουμε ανάστημα μονάχα μέσα από τις αθλητικές επιδόσεις των ελλήνων αθλητών. Υπάρχουν και άλλες "κονίστρες" όπως είναι οι επιστήμες όπου απλά οι πολλοί άνθρωποι δεν έχουν είτε πρόσβαση είτε το ενδιαφέρον να μάθουν τι συμβαίνει. Ο αθλητισμός είναι μαζικό γεγονός οπότε μας φαίνεται ότι από εκεί αντλούμε χαρά και υπερηφάνεια. Δεν είδα κανέναν έλληνα να βγει και να πανηγυρίσει για ένα βιβλίο που εξέδωσε ένας έλληνας πανεπιστημιακός στο εξωτερικό, γεγονός που θεωρητικά θα έπρεπε να μας καθιστά εθνικά υπερήφανους αν συμφωνούμε με όσα λέει η ΑρΕλα.

Τέλος, στο αν θα πολιτευθούν οι αθλητές συγγνώμη αλλά έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν. Αν εμείς τους ψηφίζουμε και εκλέγονται βουλευτές δεν είναι δυνατόν να λέμε ότι φταίνε εκείνοι. Ακόμα, πρέπει να τονίσουμε ότι ο έλληνας έχει την υπερβολή στο γονίδιό του, οπότε είναι φυσικό να αντιδρά σε όλες τις περιπτώσεις με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει.
Βίκτωρ Ουγκώ

ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Παρ 04 Απρ 2008, 00:03

alexandros έγραψε:υπερήφανος μπορεί να μην είμαι, είμαι όμως χαρούμενος. Αυτό δε νομίζω να είναι κακό ούτε επιβλαβές. Ο αθλητισμός θεωρείται και πρέπει κανονικά να είναι ένα από τα υψηλά ζητήματα σε αυτή τη ζωή, όπως η τέχνη. Φυσικά στις μέρες και ο αθλητισμός έχει εμπορευματοποιηθεί και έχει χαλάσει όπως συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις με την τέχνη.
Διαφωνώ φυσικά ότι μπορούμε να ορθώσουμε ανάστημα μονάχα μέσα από τις αθλητικές επιδόσεις των ελλήνων αθλητών. Υπάρχουν και άλλες "κονίστρες" όπως είναι οι επιστήμες όπου απλά οι πολλοί άνθρωποι δεν έχουν είτε πρόσβαση είτε το ενδιαφέρον να μάθουν τι συμβαίνει. Ο αθλητισμός είναι μαζικό γεγονός οπότε μας φαίνεται ότι από εκεί αντλούμε χαρά και υπερηφάνεια. Δεν είδα κανέναν έλληνα να βγει και να πανηγυρίσει για ένα βιβλίο που εξέδωσε ένας έλληνας πανεπιστημιακός στο εξωτερικό, γεγονός που θεωρητικά θα έπρεπε να μας καθιστά εθνικά υπερήφανους αν συμφωνούμε με όσα λέει η ΑρΕλα.

Τέλος, στο αν θα πολιτευθούν οι αθλητές συγγνώμη αλλά έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν. Αν εμείς τους ψηφίζουμε και εκλέγονται βουλευτές δεν είναι δυνατόν να λέμε ότι φταίνε εκείνοι. Ακόμα, πρέπει να τονίσουμε ότι ο έλληνας έχει την υπερβολή στο γονίδιό του, οπότε είναι φυσικό να αντιδρά σε όλες τις περιπτώσεις με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
συμφωνω απολυτα με τον Αλεξανδρο!

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 04 Απρ 2008, 03:52

chill έγραψε:

Οχι δεν καπηλευομαι τις ξενες χαρες και αν ο αδερφος μου πετυχει κατι σημαντικο, θα χαρω που θα χαρει, αλλα δε θα νιωσω περηφανος για μενα.. επειδη ειμαστε στην ιδια οικογενεια! Ποσο δυσκολο ειναι το καταλαβεις αυτο; ************************************************************
Ασφαλώς θα χαρώ για τον ίδιο. Συνεπώς η χαρά εξ ορισμού δεν θα είναι μόνο δική του.
Νιώθω περήφανη για εκείνον αλλά και για το σπίτι που τον γέννησε. Μήπως θα καπηλευόταν και η μάνα του την χαρά/επιτυχία του αν ένοιωθε περήφανη κι αυτή?
Ο όρος "καπηλεία" που χρησιμοποιείς εδώ είναι και αδόκιμος και υπερβολικός.

Επισης η πατριδα και ο λαος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ οσο και να χτυπιεσαι! Μπορει να εισαι μαζανθρωπος και να μη μπορεις να λειτουργησεις εκτος ομαδουλας αλλα τα του καισαρος τω καισαρι γαμωτο!

Εγω προσωπικα σε αποκληρωνω και δε σε ξερω καν νταξει;

Εντάξει. Αυτό το σχόλιο το αναδεικνύω σε σούπερ γραμματοσειρά, για να'χουμε να το καμαρώνουμε.
ΚΡΙΝΕΤΑΙ αυτή η διαδρομάρα από σκεπτόμενους εντός κι εκτός του χώρου.

Επειδή ούτε κι εγώ σε ξέρω, κάνε μου τη χάρη και μην υποθέτεις ότι μπορείς να μου υποδεικνύεις εσύ πώς μπορεί να νιώθω . Είσαι παααααααααρα πολύ μικρός για να με κρίνεις/χαρακτηρίσεις , και για να κατανοήσεις/νιώσεις και το σκεπτικό μου/και το συναισθηματικό μου πεδίο αντίστοιχα . (και δεν εννοώ ηλικιακά).

Όταν σου απαντάει ο άλλος ευπρεπώς και με επιχείρημα που βασίζεται σε ατομικές του διαδρομές το οποίο αδυνατείς να αντικρούσεις, καταφεύγεις σε βλακώδεις ύβρεις και χαρακτηρισμούς. Αυτά δεν λένε και πολλά για την ευφυία σου που μάλλον υπερεκτιμάται (περιστασιακή ευστροφία και εξυπνακισμοί είναι). Αυτό το πήρες και από πάνω σου και από κάτω σου. Ξεκαβάλα.

Προσωπικά ΗΔΗ σ'έχω αποκληρώσει ως εγω-ναρκισσοπαθή και αυτιστικό που την είδε πάρα πολύς! :ignore:
Αν ήταν αυτό που επεδίωκες , σ'ενημερώνω πως τελικά το πέτυχες. Εύγε! :clap: Μην κουράζεσαι άλλο, εμπεδώσαμε.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Blue Ice
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Blue Ice » Παρ 04 Απρ 2008, 08:11

Οι αθλητές που μετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα εκπροσωπούν τη χώρα τους. Η Ελλάδα τους επέλεξε για να αγωνιστούν γι αυτήν.
Πιστεύω να έχετε καταλάβει ότι οι παραπάνω αγώνες είναι ανάμεσα σε κράτη. Όταν λοιπόν κάποιος αθλητής ανεβαίνει στο βάθρο εκπροσωπεί τη χώρα του και γι αυτό γίνεται έπαρση της σημαίας και όχι της φωτογραφίας του αθλητή. Ο Πύρρος κατάφερε να σηκώσει την Ελληνική σημαία και να ακουστεί ο εθνικός μας ύμνος 3 φορές σε Ολυμπιακούς αγώνες.
Δικαίωμα του καθενός να μην αισθάνεται τίποτα όταν βλέπει τη σημαία και ακούει τον εθνικό ύμνο, ταυτόχρονα όμως χάνει και το δικαίωμά του να είναι Έλληνας.
Στα υπόλοιπα συμφωνώ με την Αρέλα, όλοι οι Έλληνες συνεπιβάτες του λεωφορείου είναι οικογενειά μου :D
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,

ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.

Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.

Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: RedSonya, Salome

Δημοσίευση από Salome » Παρ 04 Απρ 2008, 10:04

Ok, το ξεμαλλιάσατε το θέμα και μετά του συμπεριφερθήκατε όπως συμπεριφέρεται ο τσιλ στις γκόμενες. :Ρ

Γούστο και καπέλο του καθενός να νιώθει υπερήφανος για το οτιδήποτε. Ακόμη κι αν αυτό το οτιδήποτε ήταν το μετάλλιο της Μανιάνι που πήρε ελληνική υπηκοότητα λόγω γάμου με τον Τζελίλη κι είναι στην καταγωγή της Αλβανίδα. Δεν έχω κάτι με την κοπέλα, την έχω γνωρίσει κι είναι πολύ γλυκός και καλός άνθρωπος, αλλά όποιος νιώθει εθνική υπερηφάνεια για το μετάλλιο που πήρε με την ελληνική σημαία μια Αλβανίδα και ταυτόχρονα κράζει τους Αλβανούς, είναι τουλάχιστον υποκριτής.

Παρομοίως και για τον Δήμα, ο οποίος ανέβηκε στο βάθρο και δεν ήξερε τον εθνικό ύμνο. Δεν κράζω τους αθλητές, ούτε τον θεσμό, για μένα είναι χαρά να βλέπω να σπάνε ρεκόρ απ' οποιονδήποτε και να βλέπω ανθρώπους να ξεπερνάνε εαυτόν ανεξαρτήτως εθνικότητας. Κράζω αυτούς που νιώθουν εθνική υπερηφάνεια πατώντας πάνω στις ικανότητες ανθρώπων που δεν είναι καν ομόεθνοί τους. Επί προσωπικού δεν νιώθω καμία εθνική υπερηφάνεια με τα αθλητικά κατορθώματα, αν και συγκινήθηκα (και χάρηκα τα μέγιστα) όταν πήραμε το Euro, κυρίως επειδή έγινε μια καλή προσπάθεια σε συνδυασμό με μια καλή κωλοφαρδία και είχαμε τον Ελληνότατο Ρεχάγκελ στον πάγκο.

Όσον αφορά το πραγματικό τόπικ, βρίσκω επιεικώς γελοία την είσοδο στην πολιτική οποιουδήποτε δεν έχει κάποια σχέση με την επιστήμη, είτε αυτός είναι ο Φασούλας, είτε η άλλη η ροτβάιλερ η Σαρρή. Αλλά ζούμε στην Ελλάδα και στην Ελλάδα δεν έχουν σημασία οι ικανότητες, αλλά το όνομα που φέρεις, όπως μας αποδεικνύουν περίτρανα κι οι αρχηγοί των κομμάτων κι αυτοί που επιλέγουν να μπάσουν στη Βουλή.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 04 Απρ 2008, 10:27

1η παράγραφος: Αν συμπεριφέρεται έτσι ο τσιλ στο "αίσθημα' είναι πολύ τυχερός που είναι στρέιτ. Αν δεν ήταν, θα'ταν στο ΚΑΤ με σπασμένα κόκαλα στο μεγαλύτερο μέρος της ερωτικής ζωής του :loco:

2η: Το πας περιπτωσιολογικά τώρα ρε συ Νινίνα. Κι εγώ κάπως έτσι νιώθω για Μανιάνι ας πούμε, αλλά για τον Κάχι φερ'ειπείν ένιωθα εντελώς διαφορετικά. Και τι να λέει. Η ουσία είναι ότι όλα αυτά τα παιδιά μαζί, ξεκινώντας το πάλαι ποτέ απ'τη Βερούλη και τη Σακοράφα βέβαια, (μην τις ξεχνάμε αφού το πάμε περιπτωσιολογικά) ανέβασαν την Ελλάδα στο παγκόσμιο στερέωμα της αθλητικής άμιλλας κι αυτό είναι σημαντικό. Κι αν δεν το νιώθουν όλοι σημαντικό, ε, τουλάχιστον διάβολε, δε βλέπω πώς μπορούν να το νιώσουν και κακό! :shock:

3η:Οκ εδώ είσαι πολύ κυνική, δε σχολιάζω.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από chill » Παρ 04 Απρ 2008, 10:33

Nομιζω οτι αν το καλοσκεφτειτε θα καταλαβετε οτι εχω δικιο κι οτι εχετε αδικο.

Δοκιμαστε.
Άβαταρ μέλους
TEUTAMOS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από TEUTAMOS » Παρ 04 Απρ 2008, 11:13

Salome έγραψε:βρίσκω επιεικώς γελοία την είσοδο στην πολιτική οποιουδήποτε δεν έχει κάποια σχέση με την επιστήμη, είτε αυτός είναι ο Φασούλας, είτε η άλλη η ροτβάιλερ η Σαρρή.

Το μονιμο προβλημα στην πολιτικη ειναι οτι ακριβως δεν υπαρχει επιστημων "βουλευτης". Βουλευτης μπορει να ειναι καποιος ασχετως αν προηγουμενως ηταν επιστημων ή πουλαγε κουλουρια στην Ομονοια. Αφ' ενος ειναι καλο αυτο γιατι δεν κανει μονοδιαστατη την βουλευτικη ιδιοτητα και δεν αποκλειει ικανους μεν, αλλα μη επιστημονες δε απο το να εισελθουν στην βουλη, αφ' ετερου παρεισφρεουν ενιοτε αταλαντοι ηθοποιοι ή τραγουδιστες ή αλλοι που δεν ξερουν τα στοιχειωδη, ποσωι δε μαλλον να ελπιζουν οτι θα κυβερνησουν και τη χωρα οταν ερθει η ωρα.
ΕΛΛΗΝΩΝΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣΑΘΗΝΑΙΟΙΜΑΡΑΘΩΝΙ
ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝΜΗΔΩΝΕΣΤΟΡΕΣΑΝΔΥΝΑΜΙΝ

...ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 04 Απρ 2008, 12:13

Δικαίωμα του καθενός να μην αισθάνεται τίποτα όταν βλέπει τη σημαία και ακούει τον εθνικό ύμνο, ταυτόχρονα όμως χάνει και το δικαίωμά του να είναι Έλληνας.
Διαφωνω. Η σημαια ειναι ενα συμβολο που θεσπιστικε επι οθωνος αμα θυμαμαι καλα.
Στην ουσια ειναι βαυαρικη σημαια παρα Ελληνική.
Αμα φερω Ελληνικες σημαιες της επαναστασης του 1821 ο μεσος.
Ελληνας δεν θα ξερει καν οτι συνδεονται κατα καποιο τροπο με την Ελλαδα.
και πιστευω οτι ολοι οσοι λετε οτι οι ελληνες συνεπιβατες σας ειναι οικογενια σας αυτο δεν το νιωθετε πραγματικα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”