μαζί με τόσα άλλα αγαπημένα μας...
Το θέλω εδώ και το ξαναβάζω ξεκινώντας μ'ένα υπέροχο τραγούδι που θα μας βάλει στο κλίμα
για να σας ταξιδέψω όπως θέλω./..
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Παρέα με τους Τότο...
ΑρΕλα έγραψε:
Αν εννοείς αναλογία λευκού προς μαύρο, είναι 1 προς 7.
chill έγραψε:ΑρΕλα έγραψε:
Αν εννοείς αναλογία λευκού προς μαύρο, είναι 1 προς 7.
κοιτα δεν ξερω ποσους λευκους ξερεις αλλα δεν την εχουν ολοι τοσο μικρη.
Όοοοοχι αγόρι μου, αυτό δε θα διασπαστεί. Θα μείνει εδώ γιατί στην περίπτωση που τελικά όντως θα μας την κάνεις μ'ελαφρά, να το βλέπω κατάμουτρα κάθε φορά που θα μπαίνω εδώ (που προβλέπω να'ναι συχνά, γιατί λέω να συνεχίσω το "ταξίδι" ) και να μην πολυστεναχωριέμαι.[this message shall be transfered to the dump very soon indeed]
Μην ξεχνάμε ότι μέχρι το 61 ήταν Αγγλική αποικία. Σε πολλά σημεία του Jo'burg αν περπατήσεις, να νομίζεις ότι είσαι στο Λονδίνο...Sulphur έγραψε:Ποπο, τι χρωματα ,τι φυση ,τι ζωα,τι εξωτικα πραγματα.τι ηλιοι!τι πολεοδομικο συστημα! επαθα πλακα με τις πολεις ,φοβερα γεωμετρικες..καθολου χαος..ζεις σε πολη και σαν ανθρωπος μεσα στην φυση ,με τον καθαρο τον αερα..
Άστον, μου πέρασε όπως πάντα μου περνάει με το τσογλάνι :ΡΤσιλ ελεος ρε κυνικε bastard!:P
Εδώ είμαι εγώ για να τις λύνω. (το κατά δύναμιν ε! χεχ)εχω καποιες αποριες:
Το κλίμα μοιάζει πάρα πολύ με το Ελληνικό. Ήπιο και εύκρατο.τι θερμοκρασιες επικρατουσαν καθε εποχη;
Στις μεγαλουπόλεις ή στις κωμοπόλεις, όχι, ποτέ. Σε μικρές πόλεις (χωριά) ειδικά σ'αυτές που συνορεύουν με το Kruger Park (περιοχή προστασίας άγριων ζώων έκτασης όση και το Ισραήλ περίπου) σίγουρα μπορεί να άνοιγες την πόρτα σου το πρωί και να'βρισκες ένα βόα ή πύθωνα για χαλάκι. Έπρεπε να'σαι προσεκτικός ειδικά όταν περνούσες από πάρκα-πλατείες μιας τέτοιας πόλης.με τα ζωα υπηρχε κανενα προβλημα; δλδ καμια επιθεση αγριου ζωου σε σπιτι η αυλη ,οικεια κτλ..
Ήταν και είναι καλύτερο απ'το δικό μας.το βιοτικο επιπεδο που κυμαινοταν;
Οι βασικές φυλές είναι τέσσερις. Ζούλου, Σούτου, Κόζα, Τσανγκάνι.Και οι σχεσεις λευκων μαυρων; δλδ φανταζομαι πως εσυ αρελα ειχες πολλες μαυρες φιλες ετσι..; Οι λευκοι εχω δει κατι λιγα ολοι στο γιοχαν. ειναι πανλευκοι,ξανθοι κτλ,ισως παιζει και με τις φυλες που κατοικισαν εκει..
Τυχερή ναι... Διεύρυνα ορίζοντες ζώντας εκεί, δεν το συζητάω. Κατάλαβα ταυτόχρονα στα πολύ παιδικάτα μου την αξία του Ελληνικού πολιτισμού που εκείνοι τιμούσαν ευλαβικά κι εμείς (πολλοί από μας) έχουμε χεσμένο εδώ πέρα... Τεσπα, κι αυτή άλλη κουβέντα.Τι υδατα ηταν αυτα που εδειξες!ουτε στην σαμοθρακη τετοια φαραγγια τελεια..Τι δεντρα μωβ, τι εξωτικα φυτα..
τυχερη ησουν.. η ελλαδα εκεινη την εποχη ηταν κωλοχανειο,δικτατοριες και μεταπολιτευτικες μλκς..ειχες εκει το εξωτικο σου φαγητο και τα ηλιοβασιλεματα σου..και μια πολη 150 φορες καλυτερη απο την αγονη τοτε (και τωρα ) αθηνα