bloggers
- Apomakros
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
bloggers
Κάτι πήρε τ' αυτί μου τελευταία για απόπειρα φίμωσης των bloggers
και διώξεις.
Άντε ελληναράδες μου να γράψουμε δυο λόγια
γιατί αχός βαρύς ακούγεται
πολλά τουφέκια πέφτουν.
(μήνα σε γάμο πέφτουνε, μήνα σε πανηγύρι;)
και διώξεις.
Άντε ελληναράδες μου να γράψουμε δυο λόγια
γιατί αχός βαρύς ακούγεται
πολλά τουφέκια πέφτουν.
(μήνα σε γάμο πέφτουνε, μήνα σε πανηγύρι;)
- BigBadWolf
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Re: bloggers
Το όλο ζήτημα ξεκινά γύρω από το press.gr και ολοκληρώνεται γύρω από την λεγόμενη εναλλακτική πληροφόρηση και την "ελεύθερη έκφραση". Δεν ξέρω λοιπόν, το κατά πόσον φιμώνει τα blogs η συστηματική διαχείρισή τους εκ μέρους θεσμικών οργάνων πληροφόρησης (δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι τύπου, κόμματα) που κρύβουν την ταυτότητά τους με την ταμπέλα του "ανεξάρτητου" και την προστασία του ανώνυμου, ή οι απαγορεύσεις/ψαλίδισμα των "δικαιωμάτων".
Κι αυτό διότι και στις δυο περιπτώσεις παρουσιάζεται το ίδιο πρόσωπο του τσαρλατάνου με άλλα όμως χρώματα, ελεγχόμενη δημοσιογραφία (άρα και ενημέρωση) και κρατικός παρεμβατισμός.
Καιρός είναι να δει ο κόσμος και πίσω από το παραβάν. Δεν υπάρχει τίποτα τι ανεξάρτητο, δεν υπάρχει τίποτα το ανεξέλεγκτο, δεν υπάρχει η επίφαση της "πολιτικής ελευθερίας", που τόσο αφήνουν να εννοηθεί ότι προσφέρεται μέσα από το διαδίκτυο.
Κι αυτό διότι και στις δυο περιπτώσεις παρουσιάζεται το ίδιο πρόσωπο του τσαρλατάνου με άλλα όμως χρώματα, ελεγχόμενη δημοσιογραφία (άρα και ενημέρωση) και κρατικός παρεμβατισμός.
Καιρός είναι να δει ο κόσμος και πίσω από το παραβάν. Δεν υπάρχει τίποτα τι ανεξάρτητο, δεν υπάρχει τίποτα το ανεξέλεγκτο, δεν υπάρχει η επίφαση της "πολιτικής ελευθερίας", που τόσο αφήνουν να εννοηθεί ότι προσφέρεται μέσα από το διαδίκτυο.
"Όμως μπορεί να 'ταν η Σκιά μου. Σίγουρα θα έχετε ακούσει κάτι για τον Περιπλανώμενο και την Σκιά του, ε;"
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Aπο Πρες τζι αρ: http://press-gr.blogspot.com/2008/02/press-gr_26.html
Αυτό που προέκυψε εδώ, ήταν στα πλαίσια του νεοταξίτικου νοητικού φασισμού, που δε θέλει να πειράζονται αυτοί που πρέπει ντε και καλά να μένουν στο απυρόβλητο!
ΞΥΔΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΘΙΓΟΜΕΝΟΥΣ!
Οι τόσο έντονες αντιδράσεις, δείχνουν ότι θίγονται αλήθειες σε πλείστα όσα καυτηριάζει το Press.gr.
Κι αφού δεν μπορούν να τις διαψεύσουν, κάνουν το μόνο που τους απομένει: ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ!
Είναι καιρός κάποιος να ξεσκεπάζει τις πομπές τους, και στο βαθμό που εμένα (και όχι μόνο ασφαλώς) οι Πρες-τζιαρ-ίτες με έχουν "ξυπνήσει" σε πολλά, είμαι μαζί τους 100%
Ήδη μοιάζουμε να αφήνουμε να περνάει η φίμωση της Τσέκου. Την φυγάδευσαν άρον άρον χθες, σιδηροδέσμια μάλιστα, για να μην αρθρώσει λέξη! ΓΙ'ΑΥΤΟ και την κρατάνε μέσα. Υπάρχει ΤΟΣΗ μπόχα σ'αυτή την ιστορία, που φοβούνται μην αρθρώσει έστω κι ένα φωνήεν.
Προτείνω να στηρίξουμε το Πρες έστω και διαδικτυακά, για να μην αφήσουμε να περάσει τουλάχιστον αυτή η προσπάθεια φίμωσης/εξόντωσης. (Εγώ ήδη τοποθετήθηκα εκεί δίνοντας και λινκ αυτού του τόπικ)
Για να μην καταλήξει τελικά αυτή η οικτρή φαρσοκωμωδία που αποκαλούμε "δημοκρατία" σε στιγνή και αδιάλλακτη φαυλο-τρομοκρατία και σε μια μορφή φασισμού που θα'κανε τον Χίτλερ να κοκκινίζει σαν παρθένα κορασίδα!
Αυτό που έγινε με το press-gr δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία της δημοσιογραφίας. Ειναι η συνέχεια του υπόγειου πολέμου μεταξύ των δημοσιογράφων, τώρα βγαίνουν τα μαχαίρια, τα μίσοι και τα πάθη, τα κόμπλεξ και οι πουλημένοι.
Ο Καψαμπέλης καρφώθηκε απο το δικό του συνάφι, δεν μπορούν όμως να αποκαλύψουν το καρφί και σκέφτηκαν όλο αυτον τον αχταρμά της γελιότητας περι άρσης απορρήτου.
Ανδρέα Καψαμπέλη, είμαι μαζί σου αν και δεν συμφωνουσα πάντα με τις "αποκαλύψεις", όμως σε ξέρω και ξέρω ότι είσαι παιδί με ψυχή και καρδιά.
Ξέρω ότι όταν σου ζητήθηκε στήριξες ανθρώπους. Παιδιά, κάτι πρέπει να κάνουμε.
Το θεμα δεν ειναι ο Καψαμπέλης, το θεμα τους είναι τα blog και η δυναμη τους. Κάτι πρέπει να κάνουμε. Δώστε ιδέες.
Μηπως πχ πρέπει να ξεσηκώσουμε τη Google να τους ξεμπροστιάσουμε;
Μηπως πρέπει να κάνουμε από ενα blog ο καθένας και να τους μπεδέψουμε να μην μπορουν να βρουν άκρη;
Μηπως μια διαμαρτυρία των bloggers;
Ας σκεφτούμε κάτι. Να κάνουμε κάτι!
Για μας! Για την ελευθερία μας.
Για το οικογενειακό μας άσυλο.
Ανδρέα, θα περάσεις απο φωτιά και σίδερο.
Αν αυτό σου δίνει δύναμη να ξέρεις ότι είμαστε μαζί σου. Καλή δύναμη.
Θου Βου
.
Αγαπητέ φίλε, αυτό ακριβώς μου δίνει τη δύναμη. Η στήριξή σας. Θα περάσω τη φωτιά και το σίδερο. Συνεχίζουμε!
Ανδρέας Καψαμπέλης
Αυτό που προέκυψε εδώ, ήταν στα πλαίσια του νεοταξίτικου νοητικού φασισμού, που δε θέλει να πειράζονται αυτοί που πρέπει ντε και καλά να μένουν στο απυρόβλητο!
ΞΥΔΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΘΙΓΟΜΕΝΟΥΣ!
Οι τόσο έντονες αντιδράσεις, δείχνουν ότι θίγονται αλήθειες σε πλείστα όσα καυτηριάζει το Press.gr.
Κι αφού δεν μπορούν να τις διαψεύσουν, κάνουν το μόνο που τους απομένει: ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ!
Είναι καιρός κάποιος να ξεσκεπάζει τις πομπές τους, και στο βαθμό που εμένα (και όχι μόνο ασφαλώς) οι Πρες-τζιαρ-ίτες με έχουν "ξυπνήσει" σε πολλά, είμαι μαζί τους 100%
Ήδη μοιάζουμε να αφήνουμε να περνάει η φίμωση της Τσέκου. Την φυγάδευσαν άρον άρον χθες, σιδηροδέσμια μάλιστα, για να μην αρθρώσει λέξη! ΓΙ'ΑΥΤΟ και την κρατάνε μέσα. Υπάρχει ΤΟΣΗ μπόχα σ'αυτή την ιστορία, που φοβούνται μην αρθρώσει έστω κι ένα φωνήεν.
Προτείνω να στηρίξουμε το Πρες έστω και διαδικτυακά, για να μην αφήσουμε να περάσει τουλάχιστον αυτή η προσπάθεια φίμωσης/εξόντωσης. (Εγώ ήδη τοποθετήθηκα εκεί δίνοντας και λινκ αυτού του τόπικ)
Για να μην καταλήξει τελικά αυτή η οικτρή φαρσοκωμωδία που αποκαλούμε "δημοκρατία" σε στιγνή και αδιάλλακτη φαυλο-τρομοκρατία και σε μια μορφή φασισμού που θα'κανε τον Χίτλερ να κοκκινίζει σαν παρθένα κορασίδα!
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- seliniasmenos
Με το πρες διάβασα οτι έγινε δίωξη, δεν ξέρω όμως για τι ακριβώς έγινε οπότε δεν μπορώ να πάρω θέση, ελπίζω να με διαφωτήσετε. Πάντως η φίμωση που πάνε να επιβάλλουν τελευταία στα μπλογκ δεν πρέπει να περάσει. Προ καιρού διάβαζα για δυο ελληνικά μπλογκ που κλείσαν δήθεν για δυσφήμηση, ψάχνω να τα βρω αλλά δυστυχώς δεν τα βρήσκω
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
- ArELa
- Founder-Administrator
Αν με διαβάσεις πιο πάνω, αν διαβάσεις και το άρθρο σε quote, θα διαφωτιστείς επαρκώς καμάρι μου.όμως για τι ακριβώς έγινε οπότε δεν μπορώ να πάρω θέση, ελπίζω να με διαφωτήσετε
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- seliniasmenos
Εγώ το διάβασα, τι έγινε δεν κατάλαβα. Έγραψε κάτι στο μπλογκ και πέσαν να τον φάνε; Τι έγραψε; Ποιος θέλει να τον κλείσει;
- chill
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Μα πως γινεται να φιμωσεις ενα μπλογκ;
Δηλαδη ποιος σε εμποδιζει να ανοιξεις αλλο αμεσως στο οποιο να γραφεις τα ιδια και χειροτερα;
Δηλαδη ποιος σε εμποδιζει να ανοιξεις αλλο αμεσως στο οποιο να γραφεις τα ιδια και χειροτερα;
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
- atimi_ksenitia
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Έδωσε Likes: 1 φορά
- Έλαβε Likes: 6 φορές
sthn fylakh den exei laptops oute internetΜα πως γινεται να φιμωσεις ενα μπλογκ;
Confutatis maledictis,flammis acribus addictis, voca me cum benedictus. Oro supplex et acclinis,
cor contritum quasi cinis,gere curam mei finis. Lacrimosa dies illa,qua resurget ex favilla
judicandus homo reus
cor contritum quasi cinis,gere curam mei finis. Lacrimosa dies illa,qua resurget ex favilla
judicandus homo reus
- chill
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φυλακη επειδη εγραψες κατι σε ενα μπλογκ;
ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!
γι αυτο στο ιντερνετ πρεπει να διατηρεις την ανωνυμια σου. Γιατι οι φασιστες ειναι παντου και μισουν την ελευθερια εκφρασης και θα κανουν τα παντα για να μας σταματησουν.
Αυτος ειναι ο σκοπος τους.
ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ!
ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ!
γαμω το χιτλερ και το μεγαλο αδερφο μαζι!
ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!
γι αυτο στο ιντερνετ πρεπει να διατηρεις την ανωνυμια σου. Γιατι οι φασιστες ειναι παντου και μισουν την ελευθερια εκφρασης και θα κανουν τα παντα για να μας σταματησουν.
Αυτος ειναι ο σκοπος τους.
ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ!
ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ!
γαμω το χιτλερ και το μεγαλο αδερφο μαζι!
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
- Apomakros
Με τη σύλληψη του υπεύθυνου και μάλιστα με την αυτόφωρη διαδικασία. ΄Μα πως γινεται να φιμωσεις ενα μπλογκ;
Απ' όσο γνωρίζω δεν είναι δα και δύσκολος ο εντοπισμός.
Από κει και πέρα του ρίχνουν μια ποινή και αν ξανανοίξει άλλο μπλογκ τον εντοπίζουν ξανά και πάλι τα ίδια.
Το ζήτημα είναι σοβαρό.
Συμφωνώ με την Αρέλα και προτείνω συσπείρωση.
(Έξω τα χέρια απ' τα σεντόνια)
- ArELa
- Founder-Administrator
seliniasmenos έγραψε:Εγώ το διάβασα, τι έγινε δεν κατάλαβα. Έγραψε κάτι στο μπλογκ και πέσαν να τον φάνε; Τι έγραψε; Ποιος θέλει να τον κλείσει;
Αυτό το μπλογκ γενικά ξεμπροστιάζει πολλούς. ΠΕΙΡΑΖΕΙ πολλούς. Ενώθηκαν τα λαμόγια για τον κοινό σκοπό του αφανισμού όσων διαχειρίζονται το μπλογκ. Έγινε και έφοδος στο σπίτι του δημοσιογράφου που αναφέρεται σ'αυτό που έβαλα πιο πάνω, του Α. Καψαμπέλη. Την πάτησαν γιατί δεν βρήκαν τίποτα που να τον ενοχοποιεί για εκβιασμούς και άνομες ενέργειες.
Στα σχόλια που έγιναν στο συγκεκριμένο άρθρο (λινκ του οποίου ήδη έδωσα) και ανάμεσα σε πολλά άσχετα, υβριστικά, ή απλά ηλίθια, ξεχώρισα ένα και το παραθέτω
Μεταφράζω από on-line Αμερικανική Εφημερίδα:
Η Ελλάδα βρίσκεται στο στάδιο διαβούλευσης προπαρασκευής ψήφισης και εφαρμογής νομοθετικών ρυθμίσεων που θα αφορούν στα ηλεκτρονικά ημερολόγια - τα γνωστά ως blogs - που υπάρχουν και λειτουργούν στην Αμερική με βάση την Αμερικανική νομοθεσία. Η εφαρμογή ενός "κώδικα δεοντολογίας" που στην πραγματικότητα θα ποινικοποιεί ορισμένες ιδέες ή/και με τρόπους γραφής των, αναμένεται να περιορίσει αποτελεσματικά τις αντιδράσεις για την ασταθή όπως φαίνεται Κυβέρνηση η οποία τα τελευταία χρόνια καταγγέλλεται συνεχών για σκάνδαλα.
Υπάρχουν κι άλλες τέτοιες χώρες στον κόσμο που εφαρμόζουν πρόσθετες διοικητικές νομοθετικές η ακόμα τεχνικές ρυθμίσεις για τον περιορισμό της ελευθερίας του λόγου.
Ανάμεσα στις χώρες αυτές συγκαταλέγονται η Κίνα, το Αφγανιστάν, η Τουρκία και το Πακιστάν, ενώ σύμφωνα με ανακοινώσεις Ελλήνων Αξιωματούχων, σύντομα θα ισχύσουν περιορισμοί και στην Ελλάδα.
Το Πακιστάν είναι η χώρα η οποία οφείλεται σύμφωνα με ανακοίνωσή του YouTube, για το πρόσφατο παγκόσμιο πολύωρο black-out στην πρόσβαση των χρηστών στο γνωστό site μετά την τεχνική λογοκρισία που επέβαλε για video προσβλητικά για το ισλάμ.
Μπράβο ΜΑΛΑΚΕΣ!!!
Αυτά γράφουν οι Αμερικανικές on-line εφημερίδες για εμάς.
Μπράβο ΜΑΛΑΚΕΣ ταλιμπάνοι!!!
# posted by the Bloopers team : 26 Φεβρουάριος 2008 4:21 μμ
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- chill
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Μην ντρεπεστε. Αυτες οι σκοτεινες και υποαναπτυκτες χωρες ειναι που αντιστεκονται στην παγκοσμιοποιηση. Ειδαμε και τις πολιτισμενες.... καταντια. Τα κοριτσια κανουν σεξ απο τα δεκαεφτα τους και τα αγορια βλαστημανε το θεο. Ασε που ειναι τιγκα στους ομοφυλοφιλους γιατι επηρρεαζονται απο αυτα που βλεπουν στο ιντερνετ και στην τηλεοραση.Ανάμεσα στις χώρες αυτές συγκαταλέγονται η Κίνα, το Αφγανιστάν, η Τουρκία και το Πακιστάν,
Η δημοκρατια εχει χασει το νοημα της. Ετσι κι αλλιως φασισμο εχουμε και σημερα αλλα οχι αληθινο φασισμο που ειναι καπως οκ αν περασες ασχημα τον τυφο μικρος. Εχουμε κρυφο και υπουλο φασισμο μαγκες. Ερχεται μεταμφιεσμενος σε προοδο και υπερασπιση δικαιωματων αλλα κατα βαθος ειναι σαν το χιτλερ ντυμενο καλογρια.
Εγω γουσταρω που ειμαστε αρκετα ουνοι και υποαναπτυκτοι ευρωφελαχοι σκηνιτες ωστε να κανουμε τα ιδια καπριτσια με την τουρκια και τους αλλους που τρωνε λασπες και ριζες.
Οσο πιο καθυστερημενος εισαι τοσο πιο αργα ερχεται στη χωρα σου η παγκοσμιοποιηση. Ο μεσαιωνας θα μας σωσει! Ας κλεισουμε και το youtube γιατι μας κραζουν οι τουρκοι.
Ας κλεισουμε και το ιντερνετ...
Και τα συνορα.
ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ!
Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ! ΖΙΓΚ ΧΑΙΛ!
Κάτι e-mail είχαν βγάλει να εκβιάζουν κάποιον να τους δώσει 30.000 ευρώ, αλλιώς θα τον έκαναν ρόμπα στο press. Εναντίον αυτού του σάιτ, πάντως, είχαν κάνει αρκετοί μηνύσεις, μεταξύ των οποίων και ο Αθανάσιος Πλεύρης, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
- atimi_ksenitia
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Έδωσε Likes: 1 φορά
- Έλαβε Likes: 6 φορές
xwris na thelw na se stenaxwrisw, oi pio panw xwres (me thn eksairesh ths kinas) einai apo ta pleon trantaxta paradeigmata pagkosmiopoihshs....xwres me xamhlo viotiko epipedo kai elegxomenous polites, protektorata megalwn dynamewn...aytos den einai kai o stoxos ths "pagkosmiopoihshs"? (kai bazw eisagwgika yiati h leksh exei ekfylisthei kai exei xasei to nohma ths...h pagkosmiopoihsh ws eleytheria diakinhshs agathwn kai prosopwn einai kat'eme kai epithimhth kai kalh"Οσο πιο καθυστερημενος εισαι τοσο πιο αργα ερχεται στη χωρα σου η παγκοσμιοποιηση. Ο μεσαιωνας θα μας σωσει! Ας κλεισουμε και το youtube γιατι μας κραζουν οι τουρκοι.
Ας κλεισουμε και το ιντερνετ...
Και τα συνορα.
Confutatis maledictis,flammis acribus addictis, voca me cum benedictus. Oro supplex et acclinis,
judicandus homo reus
judicandus homo reus
- _XRHSTOS_
- Operator
- Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
Είμαι κατα της απαγορεύσεως της ελευθερίας του λόγου στο διαδύκτιο,ακόμη και σε περιπτώσεις που με εξοργίζουν.
Η μόνη περίπτωση στην οποία είμαι αντίθετος στην ελευθερία της εκφράσεως στο διαδύκτιο,είναι η περίπτωση δημοσιοποιήσεως προσωπικών ή άλλων στοιχείων που εκθέτουν άτομο/άτομα σε κινδύνους.
Σε κάθε άλλη περίπτωση,για κάθε συκοφαντικό μπλογκ προτιμώ να υπάρχει ένα αντιμπλογκ διαψεύσεως.
Η μόνη περίπτωση στην οποία είμαι αντίθετος στην ελευθερία της εκφράσεως στο διαδύκτιο,είναι η περίπτωση δημοσιοποιήσεως προσωπικών ή άλλων στοιχείων που εκθέτουν άτομο/άτομα σε κινδύνους.
Σε κάθε άλλη περίπτωση,για κάθε συκοφαντικό μπλογκ προτιμώ να υπάρχει ένα αντιμπλογκ διαψεύσεως.
Γεια σας
- ArELa
- Founder-Administrator
Iφικράτης έγραψε:Κάτι e-mail είχαν βγάλει να εκβιάζουν κάποιον να τους δώσει 30.000 ευρώ, αλλιώς θα τον έκαναν ρόμπα στο press. Εναντίον αυτού του σάιτ, πάντως, είχαν κάνει αρκετοί μηνύσεις, μεταξύ των οποίων και ο Αθανάσιος Πλεύρης, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ.
Το μέιλ πηγε στα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ε-μαιλς του κ. ΧΙΩΤΗ, υπογράφονται από έναν KILLMAN.
Αυτό ΔΕΝ αποδεικνύει τίποτα. Ούτε ότι ο Κίλμαν είναι πρες-τζι-αρ-ίτης. 'Ασε που τίποτα δεν εμπόδιζε τον ίδιο τον Χιώτη να στείλει ε-μαιλ στον εαυτό του, αφού για τους δικούς του λόγους βγήκε με τα λάβαρα ΚΑΤΑ του Πρες τζι αρ. Έβγαλε αυτό το μέιλ, γιατί δεν έχει τίποτ'άλλο αποδεικτικό εναντίον τους.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _XRHSTOS_
- Operator
- Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
Λοιπόν θα την πω την κακία μου,αλλά έχω μια ψευδαίσθηση ότι αυτός ο Χιώτης συμμετείχε στο Press-gr και κάπου τα χαλάσε με τους άλλους....
Γεια σας
- ArELa
- Founder-Administrator
Χαχαχ λες?
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- seliniasmenos
Λοιπόν οσον αφορά αυτό που έγραψε η Αμερικάνικη εφημερίδα:
Είχα διαβάσει λοιπόν οτι όσα μπλογκ έχουν κατάληξη com, υπάγονται στην αμερική (εκεί δεν είναι το κομ;) και απαγορεύει να δώσει σε οποιαδήποτε αρχή στοιχεία του χρήστη. Αντιθέτως όσα είναι με gr υπάγονται στην ελλάδα και συνεπώς μπορεί να γίνει άμμεσα άρση αππορήτου προσωπικών στοιχείων και να κλείσει η σελίδα.
Κάααπως έτσι τελοσπάντων τα είχα διαβάσει (δεν μπορείτε να πείτε, σήμερα είμαι κατατοπιστικότατος, μες στην σιγουριά. Λες να φταίει που έβλεπα επι 6 ώρες "δυο ξένους"?)
Είχα διαβάσει λοιπόν οτι όσα μπλογκ έχουν κατάληξη com, υπάγονται στην αμερική (εκεί δεν είναι το κομ;) και απαγορεύει να δώσει σε οποιαδήποτε αρχή στοιχεία του χρήστη. Αντιθέτως όσα είναι με gr υπάγονται στην ελλάδα και συνεπώς μπορεί να γίνει άμμεσα άρση αππορήτου προσωπικών στοιχείων και να κλείσει η σελίδα.
Κάααπως έτσι τελοσπάντων τα είχα διαβάσει (δεν μπορείτε να πείτε, σήμερα είμαι κατατοπιστικότατος, μες στην σιγουριά. Λες να φταίει που έβλεπα επι 6 ώρες "δυο ξένους"?)
O λογος που το google εδωσε τα στοιχεια του μπλογκερ δεν ειναι η "δυσφημηση" αλλα επειδη εγινε λογος και για εκβιασμο.
Για δυσφημιση ακομα θα τον ψάχναν.
Για δυσφημιση ακομα θα τον ψάχναν.
- seliniasmenos
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 008_260791Οταν τα ΜΜΕ συνάντησαν τα blogs
Tου Πασχου Μανδραβελη
Η τελευταία παράγραφος του κυρίου άρθρου στο χθεσινό «Βήμα» παρουσιάζει ανάγλυφα την αμηχανία του παραδοσιακού τύπου απέναντι στα νέα Μέσα. «Ουδείς αντιστρατεύεται την ελευθερία της ενημέρωσης. Πολύ περισσότερο αυτήν του Διαδικτύου», γράφει. Λες κι αν το «Βήμα» -ή σύσσωμος ο ελληνικός τύπος- αντιστρατευτεί την ελευθερία του διαδικτύου, αυτή θα πάψει να υπάρχει.
Το διαδίκτυο, όπως και η παγκοσμιοποίηση, ξεφεύγει από το πλαίσιο ανάλυσης των παραδοσιακών δομών που συνηθίσαμε μέχρι σήμερα. Είναι άναρχο, γιατί έτσι φτιάχτηκε. Είναι ανώνυμο γιατί έτσι πρέπει. Μια εφημερίδα, ένας τηλεοπτικός σταθμός, έχει κέντρο. Κάπου έχει τυπογραφεία και κάπου υπάρχουν οι πομποί. Από κει μεταδίδουν το μήνυμα μονόδρομα στους πελάτες τους. Επειδή ακριβώς έχει κέντρο μπορεί και να ελεγχθεί από οποιαδήποτε εξουσία. Αντιθέτως το διαδίκτυο έχει τεράστια διασπορά πομπών, γι’ αυτό και δεν μπορεί να ελεγχθεί. Οσο κι αν μας φαίνεται περίεργο, όσο κι αν μας ενοχλεί, καθένας μπορεί να γράψει το κοντό και το μακρύ του ατιμώρητα. Και το κάνει. Οχι μόνο στην Ελλάδα.
Το θέμα του ελέγχου όσων γράφονται στο διαδίκτυο δεν είναι νέο. Τέθηκε πολύ νωρίς στις ΗΠΑ. Η αντίδραση ήταν εξίσου αμήχανη. Η κυβέρνηση Κλίντον πέρασε το 1996 και σχετικό νόμο με πρόσχημα την πάταξη της διακίνησης πορνογραφίας. Το «Communication Decency Act» («Διάταγμα περί Eυπρέπειας στις Eπικοινωνίες») έμεινε στην ιστορία σαν μία από τις γραφικότητες που κοσμούν τις νομοθεσίες όλου του κόσμου (κάτι αντίστοιχο με το νόμο για τα δικά μας «φρουτάκια»).
Τελικά ο νόμος κατέπεσε σε έξι μήνες: «Οπως ακριβώς η δύναμη του Internet είναι το χάος, έτσι και η δύναμη της ελευθερίας μας εξαρτάται από το χάος, την κακοφωνία και τον ελεύθερο λόγο τον οποίο προστατεύει η Πρώτη Συνταγματική Tροπολογία», ήταν η απόφαση του Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου της Φιλαδέλφειας.
Αλλά ακόμη και χωρίς δικαστική απόφαση η λογοκρισία στο διαδίκτυο είναι αδύνατη. Αυτό που δεν κατανοούν οι νοσταλγοί του κεντρικού ελέγχου είναι η φύση του Διαδικτύου η οποία -σύμφωνα με τον γκουρού της πληροφορικής και συνιδρυτή της οργάνωσης για τα δικαιώματα στον κυβερνοχώρο «Electronic Frontier Foundation», John Gilmore- «βλέπει την λογοκρισία σαν ελάττωμα και την παρακάμπτει». Το παραπάνω δεν είναι σχήμα λόγου, είναι τεχνολογικό δεδομένο. Tο διαδίκτυο φτιάχτηκε για να αντέξει ένα πυρηνικό πόλεμο. H λογική του ήταν απλή: Kάθε κόμβος μέσω του οποίου μεταδίδεται ένα μήνυμα λειτουργεί αυτόνομα. Aν χτυπηθεί από μια πυρηνική κεφαλή, τίθεται εκτός λειτουργίας, αλλά το δίκτυο συνεχίζει να υπάρχει και τα μηνύματα βρίσκουν εναλλακτικές διαδρομές. H λογοκρισία λειτουργεί στο Internet σαν... πυρηνική επίθεση. Aν κάποιος κόμβος αποφασίσει να μη δέχεται να μεταφέρει το μήνυμα, τότε για το μήνυμα αυτός είναι νεκρός κόμβος και αμέσως δοκιμάζει τον επόμενο, μέχρι να καταφέρει να φτάσει στον προορισμό του. Αυτή η αποκεντρωμένη αρχιτεκτονική του το κάνει απρόσβλητο σε κάθε απόπειρα λογοκρισίας με καλά και κακά αποτελέσματα. Ετσι παρακάμπτεται η λογοκρισία δικτατορικών καθεστώτων, αλλά και δημιουργείται χώρος για ύβρεις και συκοφαντίες.
Το διαδίκτυο είναι μια καινούργια πραγματικότητα που δύσκολα γίνεται αντιληπτή και αποδεκτή από τα παραδοσιακά ΜΜΕ, εξ ου και οι κραυγές περί ανωνυμίας κλπ. Μόνο που, όπως και την παγκοσμιοποίηση, πρέπει να τη συνηθίσουν...
- ArELa
- Founder-Administrator
Μωρέ αντιληπτή γίνεται, αποδεκτή δε γίνεται γιατί α/ τους χαλάει τη σούπα β/οι εντολοδόχοι τους (τα...άλλα αφεντικά τα κανονικά) γίνονται έξαλλοι, χάνουν τη μπάλα, γίνονται και ρόμπες ενίοτε, και δεν ξέρουν οι "παραδοσιακοί" πώς να τους κατευνάσουν-καλύψουν.Το διαδίκτυο είναι μια καινούργια πραγματικότητα που δύσκολα γίνεται αντιληπτή και αποδεκτή από τα παραδοσιακά ΜΜΕ, εξ ου και οι κραυγές περί ανωνυμίας κλπ. Μόνο που, όπως και την παγκοσμιοποίηση, πρέπει να τη συνηθίσουν...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Ο Καψαμπελης λεει καρφωθηκε απο το δικο του Συναφη τους δημοσιογραφους..Μου κανει εντυπωση πως μεταβαλεται αυτη η Ευγενης Αμιλα μεταξυ των συναδελφων δημοσιογραφων απο τη μια στιγμη στην αλλη και οποτε τους συμφερει..Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα μαλλον..
Οντως αυτο που λετε για τους παραδοσιακου δημοσιογραφους που βλεπουν με μισο ματι το internet και ειδικοτερα τα blogs πρεπει να εχει μεγαλη δοση αληθειας.Συγκεκριμενα σε μαι συζητηση που ακουσα τονιζαν οτι πλεον πολλες φορες καποιες ειδησεις βγαινουν πρωτα απο τα blogs και μετα κυκλοφορουν στην δημοσιογραφικη "πιατσα" οπως ελεγαν χαρακτηριστικα..βεβαια ολοι τους εστω τυπικα ηταν υπερ της λειτουργιας των blogs..Σιγουρα καποιοι ενοχλουνται απο την ολη λειτουργια του διαδικτυου και θελουν να βαλουν φραγμους..
Οντως αυτο που λετε για τους παραδοσιακου δημοσιογραφους που βλεπουν με μισο ματι το internet και ειδικοτερα τα blogs πρεπει να εχει μεγαλη δοση αληθειας.Συγκεκριμενα σε μαι συζητηση που ακουσα τονιζαν οτι πλεον πολλες φορες καποιες ειδησεις βγαινουν πρωτα απο τα blogs και μετα κυκλοφορουν στην δημοσιογραφικη "πιατσα" οπως ελεγαν χαρακτηριστικα..βεβαια ολοι τους εστω τυπικα ηταν υπερ της λειτουργιας των blogs..Σιγουρα καποιοι ενοχλουνται απο την ολη λειτουργια του διαδικτυου και θελουν να βαλουν φραγμους..
- Apomakros
Οι ειδήσεις έχουν γίνει εμπόρευμα και ως τέτοιο υπόκεινται στον νόμο της προσφοράς και της ζήτησης.aenaos11 wrote:
Συγκεκριμενα σε μια συζητηση που ακουσα τονιζαν οτι πλεον πολλες φορες καποιες ειδησεις βγαινουν πρωτα απο τα blogs και μετα κυκλοφορουν στην δημοσιογραφικη "πιατσα" οπως ελεγαν χαρακτηριστικα
Να μη σου κάνει καθόλου εντύπωση.Μου κανει εντυπωση πως μεταβαλεται αυτη η Ευγενης Αμιλα μεταξυ των συναδελφων δημοσιογραφων απο τη μια στιγμη στην αλλη
Αυτό ισχύει όχι μόνο για τους δημοσιογράφους αλλά για όλες ανεξαιρέτως τις επαγγελματικές φάρες των ελλήνων.
(ξέρω τι σου λέω)
Σωστο, αλλα πραγματικα οι δημοσιογραφοι ειναι των "ακρων"..Απο τη μια τους βλεπεις να υπερασπιζονται αβισσαλεα μεχρι σημειο παρεξηγησεως συναδελφο τους που τολμησες να πεις κατι εις βαρος του και να λενε ξερω γω το κλασικο μη μιλατε για συναδελφους που δεν παρεβρισκονται στη συζητηση και απο την αλλα καρφωνουν πισωπλατα ο ενας τον αλλο..σιγουρα αυτα γινονται σε ολα τα επαγγλεματα αλλα ο βαθμος "επαγγελματισμου" των δημοσιογραφων στο θεμα "προστατευω τον συναδελφο" πολλες φορες στα δικα μου ματια ξεπερναει τα ορια της καλως ενοουμενης συναδελφικοτητας και γινεται φανερα υποπτος.Απόμακρος έγραψε:Οι ειδήσεις έχουν γίνει εμπόρευμα και ως τέτοιο υπόκεινται στον νόμο της προσφοράς και της ζήτησης.aenaos11 wrote:
Συγκεκριμενα σε μια συζητηση που ακουσα τονιζαν οτι πλεον πολλες φορες καποιες ειδησεις βγαινουν πρωτα απο τα blogs και μετα κυκλοφορουν στην δημοσιογραφικη "πιατσα" οπως ελεγαν χαρακτηριστικα
Να μη σου κάνει καθόλου εντύπωση.Μου κανει εντυπωση πως μεταβαλεται αυτη η Ευγενης Αμιλα μεταξυ των συναδελφων δημοσιογραφων απο τη μια στιγμη στην αλλη
Αυτό ισχύει όχι μόνο για τους δημοσιογράφους αλλά για όλες ανεξαιρέτως τις επαγγελματικές φάρες των ελλήνων.
(ξέρω τι σου λέω)