"ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ" ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!
Re: "ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ" ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!
θυμωσε το μπαοκι;
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ κανε μας μια αμπαλαεα ,ξυρισου και ελα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ κανε μας μια αμπαλαεα ,ξυρισου και ελα
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
- BigBadWolf
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
Καλά Χρήστο, άσε τί ακριβώς πρέπει να ..."ξεκαθαρίσω" διότι θα βγούμε εκτός θέματος.
Και ναι. Είναι οι "πλάτες" ενός κοινοβουλευτικού κόμματος, που ορθώς έπραξε να υποστηρίξει τους νεολαίους του και μιας ...ανένταχτης εφημερίδας που διατηρεί σταθερά αμοιβαίες σχέσεις μαζί του(ς). Τα υπόλοιπα από μέρους μου είναι περιττά, αυτοί που ξέρουν κατάλαβαν πολύ καλά.
Και ναι. Είναι οι "πλάτες" ενός κοινοβουλευτικού κόμματος, που ορθώς έπραξε να υποστηρίξει τους νεολαίους του και μιας ...ανένταχτης εφημερίδας που διατηρεί σταθερά αμοιβαίες σχέσεις μαζί του(ς). Τα υπόλοιπα από μέρους μου είναι περιττά, αυτοί που ξέρουν κατάλαβαν πολύ καλά.
"Όμως μπορεί να 'ταν η Σκιά μου. Σίγουρα θα έχετε ακούσει κάτι για τον Περιπλανώμενο και την Σκιά του, ε;"
- _XRHSTOS_
- Operator
- Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
BigBadWolf έγραψε:Καλά Χρήστο, άσε τί ακριβώς πρέπει να ..."ξεκαθαρίσω" διότι θα βγούμε εκτός θέματος.
Δεν έχω να διαφωνίσω σε κάτι.
Γεια σας
ο ενας γραφει οτι δεν χρειαζετε να συζητουνται τετοια θεματα δημοσια και οτι θα μιλανε με πμ, οι αλλοι 2 μολις πηγαν να διαφωνησουν συμφωνησαν...............
μου θυμιζει ομερτα και μασωνια χαχαχαχαχαχ
μου θυμιζει ομερτα και μασωνια χαχαχαχαχαχ
- _XRHSTOS_
- Operator
Τεο,όσο και να το προσπαθείς,εμείς ευτυχώς,δεν έχουμε τα προβλήματα του χώρου σου...
Αντιθέτως,οι εθνικιστές (ιδίως όταν μιλάμε για τη Χρυσή Αυγή) είναι ειλικρινείς,εκφράζονται ανοιχτά και δεν κρύβουν κάτι,ακόμη κι όταν θεωρούν ότι το πρόβλημα αυτό βρίσκεται "δίπλα τους".
Ότι έχουν να πουν,το λένε ξεκάθαρα.
Αν εμένα δε μου αρέσει να γίνονται τέτοιες συζητήσεις για το λεγόμενο "χώρο" σε ένα ευρύτερο κοινό,αυτό είναι δικό μου πρόβλημα.
Και το μόνο σίγουρο,είναι ότι όλα μου τα γραφόμενα είναι ξεκάθαρα και δεν υποκινούν σε "κάλυψη" όπως αφήνεις να εννοηθεί.
Αντιθέτως,οι εθνικιστές (ιδίως όταν μιλάμε για τη Χρυσή Αυγή) είναι ειλικρινείς,εκφράζονται ανοιχτά και δεν κρύβουν κάτι,ακόμη κι όταν θεωρούν ότι το πρόβλημα αυτό βρίσκεται "δίπλα τους".
Ότι έχουν να πουν,το λένε ξεκάθαρα.
Αν εμένα δε μου αρέσει να γίνονται τέτοιες συζητήσεις για το λεγόμενο "χώρο" σε ένα ευρύτερο κοινό,αυτό είναι δικό μου πρόβλημα.
Και το μόνο σίγουρο,είναι ότι όλα μου τα γραφόμενα είναι ξεκάθαρα και δεν υποκινούν σε "κάλυψη" όπως αφήνεις να εννοηθεί.
Γεια σας
- BigBadWolf
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Δεν συνηθίζουμε να κάνουμε κουβεντούλες όπως εσείς με τους συντρόφους σας. Απλά ξέρουμε πολύ καλά για τί ακριβώς λεμε, ώστε να μην γινόμαστε παρεξηγήσιμοι. Κι αυτό είναι καλό, εκτός κι αν κάποιος που παρακολουθεί είναι αχρείος, οπότε έχει πολλούς χαρακτηρισμούς να δώσει για αυτό που εμείς ονομάζουμε συνεννόηση.
"Όμως μπορεί να 'ταν η Σκιά μου. Σίγουρα θα έχετε ακούσει κάτι για τον Περιπλανώμενο και την Σκιά του, ε;"
- _XRHSTOS_
- Operator
Εδώ είναι πολιτικά...τα αθλητικά σας στα αθλητικά. Εκτός κι αν οι αντιλήψεις σας για την πολιτική και την αλλαγή του κόσμου προς το καλύτερο είναι γηπεδικού επιπέδου.
Γεια σας
- chill
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Τωρα πλακα κανεις ρε κι εσυ;;;_XRHSTOS_ έγραψε:Εδώ είναι πολιτικά...τα αθλητικά σας στα αθλητικά. Εκτός κι αν οι αντιλήψεις σας για την πολιτική και την αλλαγή του κόσμου προς το καλύτερο είναι γηπεδικού επιπέδου.
ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΑΡΕΛΙ!
τι νομιζες; οτι υπαρχει καμια ιδεολογια απο πισω; Ο χουλιγκανισμος ειναι μεσα στον Ελληνα. Πως κανουν κατι μαλακες κρητικοι και μαχαιρωνονται επειδη πριν απο 300 χρονια καποιος παππους ειχε στραβοκοιταξει τη φοραδα του αλλου;;;
Ειναι το ιδιο. Το ειχα αναλυσει καπου αλλου.
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
Τσιλ ακόμη ζεις; Τόσα γατήσια σουβλάκια σε έχει ταϊσει η Βεργίνα.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
- _XRHSTOS_
- Operator
Τί να σου πω ρε chill...οι περισσότεροι χούλιγκανς που γνωρίζω είναι αποπολιτικοποιημένοι...
Γεια σας
ΡΕ
ΟΥΣΤ
ΟΥΣΤ
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Έλαβε Likes: 2 φορές
- Επικοινωνία:
Ουστ ρε... χεχ, συγκράτησε τα οπαδιλίκια σου γι' αλλού. Ας πάψουν επί τέλους τ' άτομα που βρίζουν ο ένας τον άλλον για ομάδες, τ' άτομα που φθάνουν στο σημείο να μην δέχονται ως συμπατριώτες τους μια μερίδα ανθρώπων εξ αιτίας μιας... ποδοσφαιρικής ομάδας. Απ' την ίδια φυλή καταγόμαστε. Δεν αναφέρομαι σ' εσένα βέβαια, απατρίδα, αλλά στον skyrunner και τον Ιφικράτη που δεν αρνήθηκαν ακόμα την εθνικότητά τους.
Ουστ από δω τ' άτομα που προσβάλλουν την Σημαία κι αρέσκονται σ' αυτό, σαν κι εσένα.
Αλλά, πού να 'ξερες επαναστάτη-μαριονέτα, ότι αυτή η Σημαία έχει ποτιστεί με τόσο αίμα όσο δεν έχει ποτιστεί τίποτε άλλο!
Ουστ από δω τ' άτομα που προσβάλλουν την Σημαία κι αρέσκονται σ' αυτό, σαν κι εσένα.
Αλλά, πού να 'ξερες επαναστάτη-μαριονέτα, ότι αυτή η Σημαία έχει ποτιστεί με τόσο αίμα όσο δεν έχει ποτιστεί τίποτε άλλο!
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Διασπάστηκαν κάποια ποστς από 'δω, που θα τα βρείτε εδώ. http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 457#p42457
Παρακαλώ και πάλι για ευπρέπεια στους διαλόγους.
Παρακαλώ και πάλι για ευπρέπεια στους διαλόγους.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble