Κι άλλοι καλοί Ελληνες ...«πατριώτες»
Κι άλλοι καλοί Ελληνες ...«πατριώτες»
Φίλε Τέο έχω αρχίσει να καταλήγω στο συμπέρασμα ότι το ρουφιανιλίκι σε αυτόν τον τόπο από τους λεγόμενους καλούς «πατριώτες» είναι κληρονομικό. Κατά μάνα κατά κύρη, κατά γιος και θυγατέρα ή, όπως έλεγαν οι Λατίνοι «όποιος ο πατέρας, τέτοιος και ο γιος». Δεν ξέρω ρε παιδί μου, αλλά πολλές οι συμπτώσεις.
Αυτή η ιστορία ξεκινάει από πολύ παλιά. Από την εποχή της τουρκοκρατίας. Εκείνη την εποχή, λοιπόν, υπήρχε ένας κοτσαμπάσης στην περιοχή της Ρεντίνας και των Αγράφων, ονόματι Δημήτριος Τσολάκογλου ή, Τζολάκογλου, Τσολάκογλους. Ο τύπος, όπως και όλοι οι προέστοι της εποχής του, τα είχε πολύ καλά με τους Τούρκους και φρόντιζε να μην ξεσηκωθούν οι ραγιάδες της περιοχής του. Την ησυχία του, άλλωστε, ήθελε ο άνθρωπος και να απολαμβάνει τα πλούτη του. Ελα, όμως, που κάποιοι αληταράδες εκείνου του καιρού έβαζαν κακές ιδέες στα μυαλά των ξυπόλυτων.
Τι να κάνει, λοιπόν, ο Τσολάκογλου αποφάσισε να λάβει τα μέτρα του. Πρώτα απ’ όλα το έπαιξε κι αυτός «πατριώτης» για να μαθαίνει τι τρέχει από πρώτο χέρι. Ετσι ότι πληροφορία έφτανε στο αυτί του την μεταβίβαζε στα αφεντικά του στον Αλή Πάσα ή, στους Τούρκους. Κατόπιν πέρασε στο επόμενο στάδιο, να συνεργαστεί για να συλληφθούν όσοι έσπερναν ζιζάνια. Πρόδωσε ένα σωρό κόσμο (Ανιάνας, Ζαχαρόπουλος, Ζώτος κ.α.), οργάνωσε τη δολοφονία του πρώτου αλητάμπουρα της περιοχής, του κλέφτη του Λεπενιώτη και γενικά έκανε ότι περνούσε από το χέρι του, προκειμένου να βασιλεύσει η τάξη και ο νόμος. Με λίγα λόγια ήταν το νούμερο ένα εργαλείο των Τούρκων.
Ότι, όμως, κι αν έκανε, κάποτε ξέσπασε η επανάσταση και ο συμπαθής ρουφιανάκος της ιστορίας μας κατέφυγε τρομαγμένος στην αυλή του Χουρσίτ πασά στη Λάρισα, γιατί οι ξεβράκωτοι θα του έπαιρναν το κεφάλι. Είχε ήδη αποκτήσει κι ένα παρατσούκλι, όχι και τόσο κολακευτικό, αφού ο λαός τον αποκαλούσε Ιούδα. Εντούτοις εκεί ανακάλυψε με σκληρό τρόπο ότι την προδοσία πολλοί την αγάπησαν, αλλά τον προδότη ουδείς. Ο Χουρσίτ τσαντισμένος γιατί ο Τσολάκογλου δεν κατάφερε να συγκρατήσει οι ραγιάδες τον κρέμασε στις 8 Ιουλίου 1822.
Και δώσε βάση τώρα φίλε μου Τέο. Απόγονος του τουρκοπροσκυνημένου ήταν ο Γεώργιος Τσολάκογλου. Πρόκειται για τον τύπο που παρά τις διαταγές που είχε από την κυβέρνηση και τον αρχιστράτηγο του, τον Παπάγο συνθηκολόγησε με τους Γερμανούς και τους Ιταλούς το 1941 και παρέδωσε τον ελληνικό στρατό. Και αν για αυτή την πράξη του μπορούν να του δοθούν ελαφρυντικά, για την μετέπειτα πολιτεία του δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία.
Δέχθηκε να ηγηθεί της πρώτης κυβέρνησης των ανδρεικέλων που τοποθέτησαν οι Γερμανοί στην κατοχή. Χρημάτισε πρωθυπουργός για ένα χρόνο, πηγαίνοντας να καταθέτει στεφάνια στους τάφους των Γερμανών που σκοτώθηκαν στην εισβολή και φυσικά έκανε ότι του έλεγαν τα αφεντικά του, τα made in Germany. Μετά την απελευθέρωση καταδικάστηκε σε θάνατο από το Ειδικό Δικαστήριο το 1945 για παράνομη συνθηκολόγηση με τον εχθρό και για προδοσία (εθνική αναξιότητα – την έλεγαν τότε) λόγω της συνεργασίας του με τους κατακτητές. Τελικά του δόθηκε χάρη και η ποινή του μετατράπηκε σε ισόβια, αλλά δεν έζησε για πολύ. Πέθανε από λευχαιμία το 1948 με το στίγμα του προδότη.
Το συμπέρασμα; Οι Τούρκοι και οι Γερμανοί κάποια στιγμή έφυγαν, αλλά άφησαν τα μπασταρδάκια τους.
Αυτή η ιστορία ξεκινάει από πολύ παλιά. Από την εποχή της τουρκοκρατίας. Εκείνη την εποχή, λοιπόν, υπήρχε ένας κοτσαμπάσης στην περιοχή της Ρεντίνας και των Αγράφων, ονόματι Δημήτριος Τσολάκογλου ή, Τζολάκογλου, Τσολάκογλους. Ο τύπος, όπως και όλοι οι προέστοι της εποχής του, τα είχε πολύ καλά με τους Τούρκους και φρόντιζε να μην ξεσηκωθούν οι ραγιάδες της περιοχής του. Την ησυχία του, άλλωστε, ήθελε ο άνθρωπος και να απολαμβάνει τα πλούτη του. Ελα, όμως, που κάποιοι αληταράδες εκείνου του καιρού έβαζαν κακές ιδέες στα μυαλά των ξυπόλυτων.
Τι να κάνει, λοιπόν, ο Τσολάκογλου αποφάσισε να λάβει τα μέτρα του. Πρώτα απ’ όλα το έπαιξε κι αυτός «πατριώτης» για να μαθαίνει τι τρέχει από πρώτο χέρι. Ετσι ότι πληροφορία έφτανε στο αυτί του την μεταβίβαζε στα αφεντικά του στον Αλή Πάσα ή, στους Τούρκους. Κατόπιν πέρασε στο επόμενο στάδιο, να συνεργαστεί για να συλληφθούν όσοι έσπερναν ζιζάνια. Πρόδωσε ένα σωρό κόσμο (Ανιάνας, Ζαχαρόπουλος, Ζώτος κ.α.), οργάνωσε τη δολοφονία του πρώτου αλητάμπουρα της περιοχής, του κλέφτη του Λεπενιώτη και γενικά έκανε ότι περνούσε από το χέρι του, προκειμένου να βασιλεύσει η τάξη και ο νόμος. Με λίγα λόγια ήταν το νούμερο ένα εργαλείο των Τούρκων.
Ότι, όμως, κι αν έκανε, κάποτε ξέσπασε η επανάσταση και ο συμπαθής ρουφιανάκος της ιστορίας μας κατέφυγε τρομαγμένος στην αυλή του Χουρσίτ πασά στη Λάρισα, γιατί οι ξεβράκωτοι θα του έπαιρναν το κεφάλι. Είχε ήδη αποκτήσει κι ένα παρατσούκλι, όχι και τόσο κολακευτικό, αφού ο λαός τον αποκαλούσε Ιούδα. Εντούτοις εκεί ανακάλυψε με σκληρό τρόπο ότι την προδοσία πολλοί την αγάπησαν, αλλά τον προδότη ουδείς. Ο Χουρσίτ τσαντισμένος γιατί ο Τσολάκογλου δεν κατάφερε να συγκρατήσει οι ραγιάδες τον κρέμασε στις 8 Ιουλίου 1822.
Και δώσε βάση τώρα φίλε μου Τέο. Απόγονος του τουρκοπροσκυνημένου ήταν ο Γεώργιος Τσολάκογλου. Πρόκειται για τον τύπο που παρά τις διαταγές που είχε από την κυβέρνηση και τον αρχιστράτηγο του, τον Παπάγο συνθηκολόγησε με τους Γερμανούς και τους Ιταλούς το 1941 και παρέδωσε τον ελληνικό στρατό. Και αν για αυτή την πράξη του μπορούν να του δοθούν ελαφρυντικά, για την μετέπειτα πολιτεία του δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία.
Δέχθηκε να ηγηθεί της πρώτης κυβέρνησης των ανδρεικέλων που τοποθέτησαν οι Γερμανοί στην κατοχή. Χρημάτισε πρωθυπουργός για ένα χρόνο, πηγαίνοντας να καταθέτει στεφάνια στους τάφους των Γερμανών που σκοτώθηκαν στην εισβολή και φυσικά έκανε ότι του έλεγαν τα αφεντικά του, τα made in Germany. Μετά την απελευθέρωση καταδικάστηκε σε θάνατο από το Ειδικό Δικαστήριο το 1945 για παράνομη συνθηκολόγηση με τον εχθρό και για προδοσία (εθνική αναξιότητα – την έλεγαν τότε) λόγω της συνεργασίας του με τους κατακτητές. Τελικά του δόθηκε χάρη και η ποινή του μετατράπηκε σε ισόβια, αλλά δεν έζησε για πολύ. Πέθανε από λευχαιμία το 1948 με το στίγμα του προδότη.
Το συμπέρασμα; Οι Τούρκοι και οι Γερμανοί κάποια στιγμή έφυγαν, αλλά άφησαν τα μπασταρδάκια τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Clash την Παρ 22 Φεβ 2008, 19:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
- _XRHSTOS_
- Operator
- Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
- Φύλο: Άνδρας
Re: Κι άλλοι καλοί Ελληνες ...«πατριώτες»
Κι εγώ που νόμιζα ότι ο κατοχικός πρωθυπουργός ονομαζότανε Γεώργιος Τσολάκογλου...
Πάντως,αφού το πας σε κληρονομικό το ζήτημα,μπορούμε να μιλήσουμε για την οικογένεια και το σόι της Μελίνας Μερκούρη,τους προγόνους του Χαρίλαου Φλωράκη,τον παπού και τον πατέρα του πάλαι ποτέ μαρξιστή Θεόδωρου Πάγκαλου,την οικογένεια Αλαβάνου,τον πατέρα της Μαρίας Δαμανάκη,τον πατέρα του Παναγιώτη Δημητρά και πολλούς άλλους...
Σόι πάει το βασίλειο,έτσι;
Κάθε εθνοπροδώτης πάντως,είναι συναγωνιστής σας. Αφού εσείς οι ίδιοι το λέτε ότι "η εθνική προδωσία είναι ταξικό χρέος".
Συναγωνιστές σας λοιπόν οι προδώτες και οι δοσίλογοι...
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί προσπαθείς να βγάλεις "πατριώτη" αυτόν το Δημήτριο Τσολάκογλου.
Έχετε μια τάση τελευταία να προσπαθείτε δαιμονοποιήσετε τον όρο πατριώτης και να τον ταυτίσετε με διάφορες καταστασεις.
Και δεν το λέω για 'σένα αποκλειστικά. Το ίδιο ακριβώς βλέπω και στα ΜΜΕ. Τον τελευταίο καιρό,σε διάφορες εκπομπές προσπαθούν να ταυτίσουν τους πατριώτες και τους εθνικά σκεπτόμενους με την προδωσία και τη διαφθορά.
Ενοχλεί φαίνεται ο πατριωτισμός...
Κορυφή πάντως χθες ο Τριανταφυλλόπουλος...
Απο τη μία υπερασπιζόταν το ηθικό δικαίωμα των αριστερών στην πολυτέλεια,λέγοντας ότι δεν είναι κάτι κακό η πολυτέλεια και λίγο μετά είχε ρεπορτάζ για τα κότερα των πολιτικών ασκώντας τους κριτική!
Μια ζωή απάτες αυτοί οι αριστεροτέτοιοι/απάτριδες!
Απάτες! Απάτες! Απάτες!
Έτσι επιβιώνουν πολιτικώς...
Πάντως,αφού το πας σε κληρονομικό το ζήτημα,μπορούμε να μιλήσουμε για την οικογένεια και το σόι της Μελίνας Μερκούρη,τους προγόνους του Χαρίλαου Φλωράκη,τον παπού και τον πατέρα του πάλαι ποτέ μαρξιστή Θεόδωρου Πάγκαλου,την οικογένεια Αλαβάνου,τον πατέρα της Μαρίας Δαμανάκη,τον πατέρα του Παναγιώτη Δημητρά και πολλούς άλλους...
Σόι πάει το βασίλειο,έτσι;
Κάθε εθνοπροδώτης πάντως,είναι συναγωνιστής σας. Αφού εσείς οι ίδιοι το λέτε ότι "η εθνική προδωσία είναι ταξικό χρέος".
Συναγωνιστές σας λοιπόν οι προδώτες και οι δοσίλογοι...
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί προσπαθείς να βγάλεις "πατριώτη" αυτόν το Δημήτριο Τσολάκογλου.
Έχετε μια τάση τελευταία να προσπαθείτε δαιμονοποιήσετε τον όρο πατριώτης και να τον ταυτίσετε με διάφορες καταστασεις.
Και δεν το λέω για 'σένα αποκλειστικά. Το ίδιο ακριβώς βλέπω και στα ΜΜΕ. Τον τελευταίο καιρό,σε διάφορες εκπομπές προσπαθούν να ταυτίσουν τους πατριώτες και τους εθνικά σκεπτόμενους με την προδωσία και τη διαφθορά.
Ενοχλεί φαίνεται ο πατριωτισμός...
Κορυφή πάντως χθες ο Τριανταφυλλόπουλος...
Απο τη μία υπερασπιζόταν το ηθικό δικαίωμα των αριστερών στην πολυτέλεια,λέγοντας ότι δεν είναι κάτι κακό η πολυτέλεια και λίγο μετά είχε ρεπορτάζ για τα κότερα των πολιτικών ασκώντας τους κριτική!
Μια ζωή απάτες αυτοί οι αριστεροτέτοιοι/απάτριδες!
Απάτες! Απάτες! Απάτες!
Έτσι επιβιώνουν πολιτικώς...
Γεια σας
ντροπη ιφη
επιασες στο στομα σου αυτον τον αγιο ανθρωπο,τον συναγωνιστη;
αισχος ιφη,αισχος δεν σεβεσαι οτι αυτος ο πατριωτης εχει πεθανει;τα εχεις ισοπεδωσει ολα ιφη............
χαχαχαχαχαχαχαχαχ
επιασες στο στομα σου αυτον τον αγιο ανθρωπο,τον συναγωνιστη;
αισχος ιφη,αισχος δεν σεβεσαι οτι αυτος ο πατριωτης εχει πεθανει;τα εχεις ισοπεδωσει ολα ιφη............
χαχαχαχαχαχαχαχαχ
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
Ωπ ...δίκιο έχεις . Γεώργιος ονομαζότανε ο κατοχικός πρωθυπουργός. Να το διορθώσω. Πως μου ήρθες το Αλέξανδρος;
Γιατί πατριώτης έλεγε ότι ήταν. Κι έτσι μπορέσε να βρει άκρη με τους Φιλικούς για να καρφώνει στους Τούρκους.Δε μπορώ να καταλάβω γιατί προσπαθείς να βγάλεις "πατριώτη" αυτόν το Δημήτριο Τσολάκογλου.
- _XRHSTOS_
- Operator
Άλλη φορά,να μην κάνεις copy/peist αδιορθωτί,ότι διαβάζεις στο http://www.evrytan.gr ...
Επιφυλάσσομαι για το αν πρόκειται για πραγματικότητα η φήμη αυτό το περι "πατρός Δημητρίου Τσολάκογλου" (χωρίς πάντως και η πραγματικότητα να σημαίνει κάτι για 'μένα).
Μου μιλάς για έναν πεμτοφαλαγγίτη λοιπόν κι όχι για έναν πατριώτη.
Επιφυλάσσομαι για το αν πρόκειται για πραγματικότητα η φήμη αυτό το περι "πατρός Δημητρίου Τσολάκογλου" (χωρίς πάντως και η πραγματικότητα να σημαίνει κάτι για 'μένα).
Μου μιλάς για έναν πεμτοφαλαγγίτη λοιπόν κι όχι για έναν πατριώτη.
Γεια σας
Δεν ήταν πατέρας του. Προπάππους του ήταν. Αναλυτικά στοιχεία για τη δράση του τύπου έχω στο βιβλίο του Σταματόπουλου «Εσωτερικός Αγώνας» τομ. Α.
(Ούτε που ήξερα αυτό το σαϊτ, αλλά αφού το έψαξα είδα ότι τον κατοχικό Τσολάκογλου
τον αναφέρει ως Γεώργιο - λίγο δύσκολο λοιπόν να έκανα copy/paste από εκεί και να έγραψα λάθος το όνομα). Συνέχισε να δείχνεις κόμπλεξ, όπως σε έμαθε ο δάσκαλος σου.
Επίσης δεν κατάλαβα εσύ γιατί αρπάχτηκες; Μήπως νοιώθεις κάποια ιδεολογική συγγένεια με τον κατοχικό Τσολάκογλου;
τον αναφέρει ως Γεώργιο - λίγο δύσκολο λοιπόν να έκανα copy/paste από εκεί και να έγραψα λάθος το όνομα). Συνέχισε να δείχνεις κόμπλεξ, όπως σε έμαθε ο δάσκαλος σου.
http://www.evrytan.gr/ENCYKLOPAIDIA0/is ... kratia.htm(Ο Δ. Τσολάκογλου αργότερα εκτελέστηκε στη Λάρισα από τον Χουρσίτ, γιατί απέτυχε να καταστείλει το κίνημα. Αργότερα ο Γεώρ. Τσολάκογλου αντιστράτηγος συνθηκολόγησε το 1941 με τους Γερμανούς, παρέδωσε την Ελλάδα κι έγινε πρωθυπουργός. Με την απελευθέρωση καταδικάστηκε και πέθανε στη φυλακής ως δοσίλογος).
Επίσης δεν κατάλαβα εσύ γιατί αρπάχτηκες; Μήπως νοιώθεις κάποια ιδεολογική συγγένεια με τον κατοχικό Τσολάκογλου;
- Fountikos_Xasistas
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

- Επικοινωνία:
Οι νοσταλγοί των ναζί είναι πατριώτες?Ενοχλεί φαίνεται ο πατριωτισμός...
αληθεια ρε ιφη πως λενε τον γνωστο πατριωτη που ειχε μαγαζι με τον βαβυλη και εβγαινε απο την πλατεια κολοκοτρωνη τις προαλλες;
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
- _XRHSTOS_
- Operator
Γιατί θέτεις θέμα κληρονομικού DNA Ιφικράτη.
Rempeske,αναλόγως τους νοσταλγούς...
Τεο,κάποτε ο Βαβύλης υπήρξε μέλος των συντρόφων σας στην ΟΑΚΚΕ.
Rempeske,αναλόγως τους νοσταλγούς...
Τεο,κάποτε ο Βαβύλης υπήρξε μέλος των συντρόφων σας στην ΟΑΚΚΕ.
Γεια σας
Σύντροφοι η ΟΑΚΚΕΤεο,κάποτε ο Βαβύλης υπήρξε μέλος των συντρόφων σας στην ΟΑΚΚΕ.
Kαι ποιο είπες Τέο ότι ήταν το επάγγελμα του πατέρα του?αληθεια ρε ιφη πως λενε τον γνωστο πατριωτη που ειχε μαγαζι με τον βαβυλη και εβγαινε απο την πλατεια κολοκοτρωνη τις προαλλες;
- _XRHSTOS_
- Operator
Είναι και παρείναι...
Μαζί διοργανώνετε συνήθως τις αντιφασιστικές...
Άλλωστε και η πολυαγαπημένη σας "Αντιναζιστική Πρωτοβουλία" μαγαζί της ΟΑΚΚΕ είναι!
Μαζί διοργανώνετε συνήθως τις αντιφασιστικές...
Άλλωστε και η πολυαγαπημένη σας "Αντιναζιστική Πρωτοβουλία" μαγαζί της ΟΑΚΚΕ είναι!
Γεια σας
Τέο έχεις δει ποτέ μπλοκ της ΟΑΚΚΕ?Μαζί διοργανώνετε συνήθως τις αντιφασιστικές...
Άλλωστε και η πολυαγαπημένη σας "Αντιναζιστική Πρωτοβουλία" μαγαζί της ΟΑΚΚΕ είναι
- _XRHSTOS_
- Operator
Φυσικά και ξέρω. Ένα νεοταξικό φιλοισραηλινό,κομμουνιστικό κόμμα με θέσεις φιλοκαπιταλιστικές και στα ζητήματα διεθνούς σκηνής,με απόψεις ανάλογες με αυτές των ΗΠΑ. Η ΟΑΚΚΕ είναι μόνο η αρχή,έτσι θα μεταλλαχθεί ο χώρος σας στο μέλλον...
Δεν ξέρω αν υπήρξε της ΟΑΚΚΕ,αλλα της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας... Οπότε το ίδιο μου κάνει,αφού Αντιναζιστική Πρωτοβουλία = ΟΑΚΚΕ.
Δεν ξέρω αν υπήρξε της ΟΑΚΚΕ,αλλα της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας... Οπότε το ίδιο μου κάνει,αφού Αντιναζιστική Πρωτοβουλία = ΟΑΚΚΕ.
Γεια σας
Καλά εντάξει. Αφού εσύ έχεις δει μπλοκ της Αντναζιστικής Πρωτοβουλίας, ότι και να πούμε είναι περιττό. 
- _XRHSTOS_
- Operator
Κι αυτό στην αντιδαδήλωσή σας το Σεπτέμβριο του 2005,τίνος ήταν; Της Αντικομμουνιστικής;
Γεια σας
Στη δική μας αντιδιαδήλωση ήταν? Είσαι σίγουρος? Ρε Χρηστάκι αφού δεν τα ξέρεις ήθελα να ξερα γιατί μιλάς.
- _XRHSTOS_
- Operator
Ναι,στη δική σας αντιδιαδήλωση. Δεν είπα για το μπλοκ σας,μη φοβάσαι,για την αντιδιαδήλωσή σας είπα.
Γεια σας
Προφανώς θα σου διαφεύγει ότι οι αναρχικοί είχαν κάνει δική τους αντιδιαδήλωση. Εντούτοις αμφιβάλω αν αυτή η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία είχε όντως δικό της μπλοκ στην αντιδιαδήλωση των αριστερών και λοιπών δυνάμεων (όχι υπογραφή στο κάλεσμα). Βλέπεις υπάρχει ένα πρόβλημα, δεν της βγαίνουν τα μέλη. Αφού όμως εσύ το είδες, τότε τι να λέμε εμείς. 
- BigBadWolf
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Αλήθεια λεει... κοντά στο πανώ της YRE που βλέπαμε από την 3η Σεπτεμβρίου υπήρχαν και πικέτες της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας και πανί. Η αντισυγκέντρωση των αναρχοαντιφασιστών τότε, δεν ήταν στον ίδιο χώρο με των αριστεριστών, βρισκόταν ένα στενό πιο πάνω στην Πατησίων (όσο πιο κοντά στην ΑΣΣΟΕ που λεμε...).
Σου θυμίζω μάλιστα Ιφικράτη, και πιο παλιά, κάτι πικέτες που πόζαραν σε φωτογραφίες για κάποια διαμαρτυρία επί της άφιξης του Λεπέν στην Ελλάδα.
Σου θυμίζω μάλιστα Ιφικράτη, και πιο παλιά, κάτι πικέτες που πόζαραν σε φωτογραφίες για κάποια διαμαρτυρία επί της άφιξης του Λεπέν στην Ελλάδα.
"Όμως μπορεί να 'ταν η Σκιά μου. Σίγουρα θα έχετε ακούσει κάτι για τον Περιπλανώμενο και την Σκιά του, ε;"
Τότε για πες μου, πως κάναμε μαζί αντιδιαδήλωση, ενώ η δική μας ήταν σε άλλο σημείο και ότι μαζί τους γενικά οργανώνουμε τις αντιδιαδηλώσεις; Εγώ ειλικρινά δεν έχω δει ποτέ άτομα της ΟΑΚΚΕ. Για την ακρίβεια όσες φορές τους έχω δει είναι σε κανένα περίπτερο που στήνουν στην Κάνιγγος προεκλογικά.Η αντισυγκέντρωση των αναρχοαντιφασιστών τότε, δεν ήταν στον ίδιο χώρο με των αριστεριστών, βρισκόταν ένα στενό πιο πάνω στην Πατησίων
Φοβερός Κακός Λύκος...όποτε αναφέρει «αλήθεια λέει» για κάποιον συναγωνιστή του, στη συνέχεια ακολουθεί διάψευση.
- BigBadWolf

Πρώτα από όλα εγώ δεν είπα ότι ήσασταν "μαζί". Εν προκειμένω όμως, θύμισε μου, πότε κάνατε τελευταία φορά μόνοι σας συγκέντρωση για κάτι, που να την αναγγείλατε χωρίς να υπάρχει η σφραγίδα ή το κάλεσμα κάποιας πολιτικής οργάνωσης;
"Όμως μπορεί να 'ταν η Σκιά μου. Σίγουρα θα έχετε ακούσει κάτι για τον Περιπλανώμενο και την Σκιά του, ε;"
Σήμερα 
Μα αν δεν κατάλαβες ο Χρήστος υποστήριζε ότι κάναμε μαζί αντιδιαδήλωση.
Μα αν δεν κατάλαβες ο Χρήστος υποστήριζε ότι κάναμε μαζί αντιδιαδήλωση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Clash την Σάβ 23 Φεβ 2008, 15:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- BigBadWolf

Ε, τα λες και μόνος σου... Έχει σημασία, ότι μόνο τέτοιες και μόνο υπό αυτές τις συνθήκες μπορείτε να κάνετε ΜΟΝΟΙ σας αναγγελίες για συγκεντρώσεις.
Σε αυτή του Σεπτέμβρη του 2005 πάλι, για να είμαι και ειλικρινής παίζει να μην είχε μάθει και κανείς τίποτα αν δεν υπήρχαν αυτές οι οργανώσεις να ασκήσουν πιέσεις. Άρα από εδώ βγαίνει κι άλλο συμπέρασμα...
Σε αυτή του Σεπτέμβρη του 2005 πάλι, για να είμαι και ειλικρινής παίζει να μην είχε μάθει και κανείς τίποτα αν δεν υπήρχαν αυτές οι οργανώσεις να ασκήσουν πιέσεις. Άρα από εδώ βγαίνει κι άλλο συμπέρασμα...
Αποψη σου. Την επόμενη φορά που θα είναι να αποφασίσουμε κάτι θα σε καλέσουμε να μας πεις την γνώμη σου.
- BigBadWolf

Ωραία... Δέχομαι! αν και δεν είναι η πρώτη φορά. Δεν θα στην πω κι αυτή την ιστορία όμως. 
ΥΓ Μόνο πες στους συντρόφους σου, να κρύψουν τον σταυρό και τα καρφιά. Και να μην κοιτάζουν συνεχώς προς τον Γολγοθά, θα τους πάρω είδηση.
ΥΓ Μόνο πες στους συντρόφους σου, να κρύψουν τον σταυρό και τα καρφιά. Και να μην κοιτάζουν συνεχώς προς τον Γολγοθά, θα τους πάρω είδηση.