ΟΝ - και άλλες εταιρίες "φτηνής" τηλεφωνίας και ιντερνετ

Άβαταρ μέλους
veni_vidi_vici
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Irc ψευδώνυμο: tou_kitsou_i_mana
Φύλο: Άνδρας

Re: ΟΝ - και άλλες εταιρίες "φτηνής" τηλεφωνίας και ιντερνετ

Δημοσίευση από veni_vidi_vici » Παρ 22 Φεβ 2008, 17:39

Γενικά, υπάρχει ημιμάθεια στον κλάδο. Είναι ελάχιστοι αυτοί που όταν δίνουν μια πληροφορία κάθονται και ψάχνουν γιατί είπαν αυτό που είπαν και τι σημαίνει. Ο υπάλληλος είναι αυτός που εισπράττει την μούτζα και το μπινελίκι (γιατί αυτός είπε τη μ****α στην τελική), αλλά όχι αυτός που φταίει, γιατί κανείς δεν του είπε τι σκ@τά είναι αυτό που τον πληρώνουν να κάνει.

Και σε ό,τι αφορά τα παραπάνω, φταίει η μπανανονοοτροπία μας.......
Ο υπάλληλος φταίει 100% !!!
Όταν πας σε μία εταιρία για τεχνική υποστηρίξη, εννοείται ότι πρέπει να ξες ότι άλλο είναι το ρημάδι το ρούτερ και άλλο το άτιμο το μόντεμ.....Και όχι γιατί απλά το ρούτερ (ίσως) παίρνει ένα καλώδιο παραπάνω! Αν σε ρωτήσουν κάτι και δεν το ξέρεις, αλλά είναι μέσα στα πλαίσια της αρμοδιότητας και της υπευθυνότητάς σου (λέξη και αυτή....), οφείλεις να το ψάξεις και να το βρεις....αλλιώς είσαι εκεί που είσαι μόνο για να υπάρχεις..αλλά και οι υπάλληλοι αράζουν στην άγνοιά τους και στην πλήρη αδιαφορία των υπευθύνων τους και αρκούνται στο να ακούν μπινελίκια...
Πάνω από αυτό, υπάρχει φυσικά και η ευθύνη της εκάστοτε εταιρίας που μαζεύει τσομπάνους να οδηγούν καράβια.....και ο τσομπάνος όμως, πρέπει να έχει στο μυαλό του ότι τον πιάνει ναυτία στη θάλασσα και να πάει να πάρει τις δραμαμινούλες του για να έρθει στα ίσια...

Και μία άσχετη παρένθεση που απλά μου έτυχε σήμερα.....
Παίρνω τηλέφωνπ στο 121 για τρίτη φορά να δηλώσω βλάβη σε dial up γραμμή......Τους λέω: "Παιδιά έχετε πρόβλημα με τη γραμμή σας....(όποτε βρέχει, ο άνθρωπος δεν έχει Internet)...". Μου απαντάει η τηλεφωνήτρια για 3η φορα οτι: "Κύριέ μου, εμείς τις γραμμές μας τις έχουμε τσεκάρει και το πρόβλημα είναι από τον υπολογιστή σας". Της απαντάω ότι αφ' ενός μεν δεν συνηθίζω να βγάζω τον υπολογιστή στη βροχή να δροσιστεί και αφ' ετέρου ότι τον δοκίμασα σε άλλη γραμμή και λειτουργεί κανονικά........
Η τηλεφωνήτρια μού απαντάει σε ποιο έντονο ύφος ότι σίγουρα είναι το πρόβλημα του υπολογιστή και αν έρθουν οι τεχνικοί χωρίς λόγο θα επωμιστούμε το επιπλέον κόστος.....
Και εκεί άναψα......
Εκεί φούντωσα......
Και εκεί έκαψα το κάθε μικροκύκλωμα του εγκεφάλου μου.....
Παιδιά, το μόνο που θυμάμαι από όσα είπα είναι το εξής.....:
"Μωρή παλιοπα*μπιπ* δεν ξέρεις τι διαφορά έχει το φλόππυ από την οθόνη και σου γ**ω το κ*λοτηλεφωνικό σου κέντρο, θα μου πεις πού είναι η βλάβη?"
Και πολλά άλλα....
Είχε μείνει άναυδη.....
Μετά από 1 ώρα, το συνεργείο ήταν απ' εξω.... :banghead:
Γιατί πρέπει να χάσουμε την ψυχική μας ηρεμία για να δουλέψει αυτό το κ*λοκρατος???? :conf: :conf: :conf:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kariatida την Τετ 06 Οκτ 2010, 15:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ετεροχρονισμένα μπιπ
Δε φοβαμαι να πεθανω......φοβαμαι μηπως εχει και μετα θανατον ζωη και πρεπει να ξαναπερασω τα ιδια....
[img]http://signatures.mylivesignature.com/8 ... 41386c.png[/img]
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: RedSonya, Salome
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από Salome » Παρ 22 Φεβ 2008, 21:58

Την επόμενη φορά που θα έχεις πρόβλημα με τον ΟΤΕ, την Οtenet ή την Cosmote, θα στέλνεις πμ σε μένα. Τέλοsch.
Άβαταρ μέλους
veni_vidi_vici
Irc ψευδώνυμο: tou_kitsou_i_mana

Δημοσίευση από veni_vidi_vici » Σάβ 23 Φεβ 2008, 01:56

Sonya έγραψε:Την επόμενη φορά που θα έχεις πρόβλημα με τον ΟΤΕ, την Οtenet ή την Cosmote, θα στέλνεις πμ σε μένα. Τέλοsch.
:lovey2: :xara: :ups: :roflroll: :pcpunch:
Δε φοβαμαι να πεθανω......φοβαμαι μηπως εχει και μετα θανατον ζωη και πρεπει να ξαναπερασω τα ιδια....
[img]http://signatures.mylivesignature.com/8 ... 41386c.png[/img]
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από seliniasmenos » Σάβ 23 Φεβ 2008, 07:01

Παιδιά με τον ΟΤΕ δεν έχουμε καθόλου καλή σχέση. Με την Οτενετ πάντως είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, όποτε είχα πρόβλημα λύθηκε. Και όταν έκανα αίτηση αναβάθμηση της γραμμής και μου ήρθε λογαριασμός με πάγιο της νέας γραμμής χωρίς να μου την έχουν συνδέσει, πήρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι θα τα αφαιρέσουν απο επόμενο λογαριασμό. Άργησαν λίγους μήνες να το κάνουν (δεν τους είχα ξαναενοχλήσει γιατί είναι κομμένο το τηλέφωνο :loco: ) αλλά το κάναν όπως ακριβώς μου είχαν πει τότε.
Γενικά με την Οτενετ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα πέρα απο κάτι πτώσεις δυκτίου λόγω αναβάθμησης σε κάποια φάση για μερικές ώρες.
Πάντως αν ήμουν Αθήνα θα διάλεγα εννοείται Φορθνετ χωρίς πολλές-πολλές σκέψεις :loco:

Τώρα για την ΟΝ και εγώ έχω ακούσει τα μύρια όσα. Μια γνωστή βρίσκεται στα δικαστήρια επειδή της βάλαν...με το ζόρι ΟΝ! Πήγαν και κάνανε την σύνδεση απο μόνοι τους! Σε έναν άλλο γνωστό τον κοροιδεύαν 4-5 μήνες και ίντερνετ δεν είχε.
Κοινώς: Μακριά απο την ΟΝ
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
Aurellia

Δημοσίευση από Aurellia » Παρ 01 Αύγ 2008, 14:53

Εγώ προ τριών ημερών έβαλα cosmote on the go, ασύρματο μεν, πράγμα που σημαίνει μη σταθερό σήμα, παρεμβολές και ό,τι άλλο συνεπάγεται, στην ασύρματη μετάδοση , απεριόριστο (λέει) αλλά σε δεσμεύει να ''κατεβάσεις '' μέχρι 30 gigabite. Πολλά ακούγονται μεν, αλλά δεν μου είπαν τι χρέωση θα έχω εάν τα ξεπεράσω, δεν χρειάζεται σταθερό και είναι ένα μικρό usb. Τώρα κατά πόσο ευχαριστημένη είμαι, θα δούμε :?

Και η τιμή είναι 50 € το μήνα...
:shock:
Άβαταρ μέλους
litsa''never''
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Litsa Never

Δημοσίευση από litsa''never'' » Παρ 01 Αύγ 2008, 19:34

:rose: Εγώ ήμουν στην ΤΕΛΛΑΣ κι έφυγα προ ημερών γιατί περίμενα να με βγάλουν απ' τον ΟΤΕ 6 μήνες! Τώρα μπήκα στην HELLAS ON LINE (HOL) με απεριόριστο internet, σταθερά τοπικά και υπεραστικά δωρεάν, 1 ωρα κινητά κάθε μήνα και απεριόριστα σταθερά στο εξωτερικό! Από τον ΟΤΕ με έβγαλε αυτόματα...θα δούμε τι παίζει και μ' αυτήν!!! Τι να κάνουμε, ψάχνουμε να βρούμε ό,τι πιο οικονομικό!!! :rose:
Άβαταρ μέλους
Aurellia

Δημοσίευση από Aurellia » Παρ 01 Αύγ 2008, 19:41

Εμένα μάλλον μού τον πιάσανε τον.........

:clap: :clap: :clap:
Άβαταρ μέλους
litsa''never''
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Litsa Never

Δημοσίευση από litsa''never'' » Παρ 01 Αύγ 2008, 19:45

:rose: Χαχαχα!! Έτσι την πατάμε όλοι στην αρχή μέχρι να αρχίσουμε να το ψάχνουμε!! Ξέχασα να αναφέρω ότι πληρώνω 39.90 κάθε μήνα! Ενώ στην Τελλάς πλήρωνα κάθε δίμηνο!! :rose:
Άβαταρ μέλους
atimi_ksenitia
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 1 φορά
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από atimi_ksenitia » Σάβ 02 Αύγ 2008, 23:36

Aurellia έγραψε: Εγώ προ τριών ημερών έβαλα cosmote on the go, ασύρματο μεν, πράγμα που σημαίνει μη σταθερό σήμα, παρεμβολές και ό,τι άλλο συνεπάγεται, στην ασύρματη μετάδοση , απεριόριστο (λέει) αλλά σε δεσμεύει να ''κατεβάσεις '' μέχρι 30 gigabite. Πολλά ακούγονται μεν, αλλά δεν μου είπαν τι χρέωση θα έχω εάν τα ξεπεράσω, δεν χρειάζεται σταθερό και είναι ένα μικρό usb. Τώρα κατά πόσο ευχαριστημένη είμαι, θα δούμε :?

Και η τιμή είναι 50 € το μήνα...
:shock:

30 gigabyte είναι ασύλληπτα μεγάλο νούμερο, εκτός αν όλη σου την ημέρα βλέπεις video στο internet.

Πιο φθηνό πακέτο δεν είχε με λιγότερα gigabytes; (Αμφιβάλλω αν θα ξεπερνάς τα 3-4 μετά από έντονη χρήση).

Γενικώς το ασύρματο internet μέσω κινητού τηλεφώνου είναι καλή λύση. Δεν μπλέκεις με κόψιμο του σταθερού παροχέα και έχεις το laptop σου όπου θες.

Στη Βρετανία δίνω 25 λίρες (32 euro) για 7 gigabytes.

Τα 3 gigabytes είναι 15 λίρες (19 euro).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kariatida την Τετ 06 Οκτ 2010, 19:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: μετατροπή από greeklish
Confutatis maledictis,flammis acribus addictis, voca me cum benedictus. Oro supplex et acclinis,
cor contritum quasi cinis,gere curam mei finis. Lacrimosa dies illa,qua resurget ex favilla
judicandus homo reus
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: RedSonya, Salome

Δημοσίευση από Salome » Κυρ 03 Αύγ 2008, 13:14

Το on the go είναι στα 29.5 ευρώ για 5 γίγα τον μήνα, αλλά μέχρι 30/09/2008 δίνει 30 γίγα στην ίδια τιμή. Δεδομένου ότι τιμολογιακά δεν έχει διαφορές απ' τα πακέτα των άλλων εταιρειών, αλλά έχει σαφώς πολύ περισότερες 3g κεραίες η cosmote και πολύ καλύτερο σήμα, είναι πολύ καλή επιλογή για όποιον θέλει να έχει σύνδεση παντού.

Αουρέλια, τσέκαρε κατά πόσο υπάρχει 3g σήμα στις περιοχές που σκοπεύεις να το λειτουργήσεις περισσότερο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υπολογιστές και Διαδίκτυο”