ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΣ

Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
Φύλο: Άνδρας

Re: ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΣ

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Πέμ 21 Φεβ 2008, 14:44

chill έγραψε:Mα γιατι χρησιμοποιειτε τη λεξη χουντα αρνητικα, σαν θολοκουλτουριαρηδες;
Εσας σας αρεσουν οι χουντικες φασεις αν δεν κανω λαθος... να σας λενε τι να κανετε και να μην εχετε δικαιωμα επιλογης και τετοια αφου αποφασιζουν οι λιγοι και εκλεκτοι.
Αυτο δεν ειναι το ονειρο σας κατα βαθος;
Ε, αυτο συμβαινει τωρα...

Σε λίγο θα μου πεις ότι ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ήτανε κομμουνιστής,επειδή εφάρμοζε τον κομμουνισμό στους κομμουνιστές,στέλνοντάς τους εξορίες,όπως ακριβώς έκαναν αυτοί στα δικά τους καθεστώτα...
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από chill » Πέμ 21 Φεβ 2008, 15:13

Για μενα κομμουνισμος και φασισμος ειναι ακριβως το ιδιο.
Τι σταλιν, τι χιτλερ.
Και οι δυο εβαλαν το κρατος πανω απο τον ανθρωπο, οποτε ανεμιζω τα απαυτα μου προς τη γενικη τους κατευθυνση και κατουραω στους ταφους των θειαδων τους.

Ο λογος που το σχολιαζω ειναι επειδη πολυ απο εσας τους εθνοπατριωτες, απο τη μια λετε πως η χουντα δεν ηταν κακο πραγμα ρε παιδι μου και οτι η χωρα μας χρειαζεται μια χουντα για να στρωσει... και απο την αλλη χαρακτηριζετε τη συγχρονη δημοκρατια ως χουντα προσδιδοντας της αρνητικη εννοια.

Τελικα θελετε χουντα η οχι; Σας χαλαει να σας καταπιεζει ο καθε καραγκιοζης ή οχι; Σας χαλαει να μην εχετε δικαιωμα να διαλεξετε ποιος κυβερναει αυτο τον τοπο; Κι αν τελικα σας φαινεται χουντικη η συγχρονη δημοκρατια, τοτε γιατι παραπονιεστε αφου οπως εχετε πει κατα καιρους... το χρειαζομαστε;
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Πέμ 21 Φεβ 2008, 15:33

Chill,η ιδεολογία μας δεν εστιάζει στην κατάλυση της δημοκρατίας,αλλά στον τρόπο διακυβερνήσεως...

Εμείς πιστεύουμε ότι για να μπορέσουμε να οικοδομήσουμε την πολιτεία που θέλουμε χρειάζεται να εφαρμόσουμε αυτά τα μέτρα.

Κοινώς,δεν είμαστε μια παρέα που ηδονίζεται με την κατάλυση της δημοκρατίας,αλλά είμαστε ένα ιδεολογικό-πολιτικό κίνημα με οράματα που επιθυμεί να οικοδομήσει μια σωστή πολιτεία με τον τρόπο που αυτό θεωρεί ότι μπορεί να οικοδομηθεί σωστότερα.

Δεν είμαστε οι οπαδοί της πάσης δικτατορίας και πάσης μλκ,αλλά ένα κίνημα με οράματα.
Και φυσικά,δε δεχόμαστε να επιβάλλεται ως εξουσία ο καθένας,ιδίως όταν αυτός δεν πρέπει να χειρίζεται τα ινία.
Ενω παράλληλα,καυτηριάζουμε την υποκρισία την δήθεν "υποστηρικτών της ελευθερίας της εκφράσεως","του συνέρχεσθαι και συνεταιρίζεσθαι",όταν αυτοί τα απαγορεύουν και μάλιστα επιλεκτικά σε βάρος μας.
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από chill » Πέμ 21 Φεβ 2008, 15:45

Ποσο χρονων εισαι παλιοπαιδο και μιλας με τετοια λογια;;;;
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Πέμ 21 Φεβ 2008, 15:55

Επειδή εσύ μας έχεις στο μυαλό σου όπως μας φαντάζεσαι δε σημαίνει ότι είμαστε όπως μας φαντασιώνεσαι. :wink:
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Πέμ 21 Φεβ 2008, 16:22

τοσα μυνηματα εστειλε ο χαρης.........κριμα.
τελικα ποσοι μαζευτηκατε;
στην πατησιων καποια στιγμη ηταν περιπου 10 ατομα.
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Πέμ 21 Φεβ 2008, 16:26

Εσύ πάντως αποκλείεται να ήσουν εκεί αφού έγραφες εδω τέτοια ώρα,εκτός κι αν έχεις κι εσύ λαπτοπ. :P
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Πέμ 21 Φεβ 2008, 16:34

ειπα απο την αρχη οτι οχι απλως δεν θα ημουν αλλα ουε θα περναγα απο εκει κοντα.
το ειχα γραψει καπου χτες αλλα δεν θυμαμαι που και βαριεμαι να σου το δειξω.
αυτο για την πατησιων μου το ειπε καποιος που ανηκει στο εθνικοπατριωτικο χωρο αλλα τυγχανει να ειναι και φιλος μου.
ξερεις κατι χρηστε εδω στην αθηνα ειμαστε μετρημενοι και κυριως οσοι ειναι κοντα στην ηλικια μου γνωριζμαστε αλλοι περισσοτερο αλλοι λιγοτερο.
η ζημια γινετε απο τα πρεζακια τους πιτσιρικαδες και τους ασχετους.
Άβαταρ μέλους
S3irios
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: EVAGELOS_s3irios
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από S3irios » Πέμ 21 Φεβ 2008, 17:53

χαχαχαχαχ... μ'αρεσει που γκρινιαζουμε και χαλιομαστε με την κυβερνηση και τα καθεστωτα, ΕΝΩ εμμενουμε στις μλκιες που μας εχουν βαλει... Περιμενουμε να παμε μπροστα μαλωνοντας οι κομμουνιστες απο την μια, οι υπολοιποι Αριστεριστες απο την αλλη, απο την αλλη παλι οι δεξιοι που νομιζουν οτι ειναι αριστεροι απο την αλλη οι καργα δεξιοι και τελευταιοι οι αρνητες των παντων, αντιδραστικοι, και οι μολοτοφαδες που νομιζουν οτι παιζουν ξυλο στο playstation. ενα ΗΛΙΘΙΟ εξαπλευρο που του'χουν καρφωσει μια προκα στην μεση και το'χουν κανει σβουρα.

.......Ζαλιζεται κανεις?

:bang01:
-)-I-(-

"...Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά κεί πάνω,
κάνε πάσα καμμιά ματιά και χάμω..."

http://PlayBox.gr
-)-I-(-
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Παρ 22 Φεβ 2008, 14:42

ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ έγραψε:
Πότε θα καταλάβετε ότι σας χρησιμοποιούν ανάλογα με τις περιστάσεις; Σας βγάζουν από το ψυγείο όποτε θελήσουν, σας κάνουν πλάτες όποτε θελήσουν και σας μαντρώνουν όποτε θελήσουν. Χωρίς να πείτε κιχ.
Τρομερό συμπέρασμα.... Το σκέφτηκες πολύ αυτό;

Και ποιοι τα λένε αυτά; Τα παιδιά (εξώγαμα, νώθα, μπάσταρδα ή και κανονικά) του ΣΥΡΙΖΑ, του χαϊδεμένου παιδιού του κατεστημένου.
"Του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου"....

:P Τί ψάχνεις να βρεις ρε Κάσσανδρε! :P

Εγώ ξέρω ότι σε βγάζουν απο το ψυγείο,σημαίνει ότι οι ίδιοι σε υποκινούν.
Τώρα πως μπορεί να απαγορεύουν σε κάποιον μια πορεία,όταν οι ίδιοι τον βγάζουν απ' το ψυγείο...αυτό είναι...άλλο παπα/Ρασσιά/καθοδηγητή/Μαρξ/Μπακούνιν ευαγγέλιο...
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Παρ 22 Φεβ 2008, 14:44

theo έγραψε:ειπα απο την αρχη οτι οχι απλως δεν θα ημουν αλλα ουε θα περναγα απο εκει κοντα.
το ειχα γραψει καπου χτες αλλα δεν θυμαμαι που και βαριεμαι να σου το δειξω.
αυτο για την πατησιων μου το ειπε καποιος που ανηκει στο εθνικοπατριωτικο χωρο αλλα τυγχανει να ειναι και φιλος μου.
ξερεις κατι χρηστε εδω στην αθηνα ειμαστε μετρημενοι και κυριως οσοι ειναι κοντα στην ηλικια μου γνωριζμαστε αλλοι περισσοτερο αλλοι λιγοτερο.
η ζημια γινετε απο τα πρεζακια τους πιτσιρικαδες και τους ασχετους.

Αυτό που μου αρέσει με 'σένα,είναι που αναφέρεσαι "μόνο σε γεγονότα που ήσουνα παρών"...

Όπως τότε με τη...διασταύρωση στη Σολωμού...

Άρε Τεο! Άρε Τεο! :lol: :lol: :lol: :lol:
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Clash » Παρ 22 Φεβ 2008, 14:52

Εγώ ξέρω ότι σε βγάζουν απο το ψυγείο,σημαίνει ότι οι ίδιοι σε υποκινούν.
Ακριβώς. Το 1992, 93 που σας ήθελαν στους δρόμους σας έβγαλαν, όπως και στα συλλαλητήρια του Ψωμιάδη. Οταν σας θέλουν στα σπιτάκια σας, σας μαντρώνουν. Σιγά μην σας αφήσουν να πάρετε αποφάσεις. Το πολύ - πολύ να σας αφήσουν καμιά φορά να βγείτε καμιά 500αρια όπως τις προάλλες και είτε να σας παρουσιάσουν γραφικούς, είτε να μην πάρει χαμπάρι κανείς ότι κάνατε εκδήλωση εκτός από εσάς τους ίδιους.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Παρ 22 Φεβ 2008, 15:12

Ρε παλιοκατεψυγμένε Χρήστο, άντε παίξε με τα παγάκια σου που θα μιλήσεις και από πάνω.

Άκου τον Ιφικράτη να μαθαίνεις:
Το 1992, 93 που σας ήθελαν στους δρόμους σας έβγαλαν, όπως και στα συλλαλητήρια του Ψωμιάδη
Χρήστο δεν πήρες χαμπάρι ότι στα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό 1.000.000 εθνικιστές παρήλασαν σε Αθήνα και Θεσ/νίκη;
Ή μήπως δεν ήξερες ότι ο Ψωμιάδης είναι ενεργό στέλεχος του εθνικιστικού χώρου;
Οταν σας θέλουν στα σπιτάκια σας, σας μαντρώνουν.
Μα είναι πασίγνωστο ότι πρωτού βγούμε από τα σπίτια μας παίρνουμε έγγραφη άδεια από το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης και την Υπηρεσία Προστασίας Πολιτεύματος. Μόλις πριν λίγο έκανα την σχετική αίτηση για να μπορέσω να δω κάποιους συναγωνιστές το βράδυ.
Ελπίζω να εγκριθεί.
Σιγά μην σας αφήσουν να πάρετε αποφάσεις
Ποτέ στην ιστορία του εθνικιστικού κινήματος δεν έχει πάρει ποτέ κανείς καμμία απόφαση. Όλοι περιμένουν εντολές.
Για να το λέει ο Ιφικράτης που είναι βαθύς γνώστης του εθνικιστικού χώρου, έτσι θα είναι.
Το πολύ - πολύ να σας αφήσουν καμιά φορά να βγείτε καμιά 500αρια όπως τις προάλλες και είτε να σας παρουσιάσουν γραφικούς, είτε να μην πάρει χαμπάρι κανείς ότι κάνατε εκδήλωση εκτός από εσάς τους ίδιους.
Εδώ ο Ιφικράτης λέει ότι όταν υπάρχει εθνικιστική εκδήλωση, το καθεστώς:
α) την παρουσιάζει σαν μάζωξη γραφικών
β) την θάβει

Άντε εσύ τώρα να βγάλεις άκρη απ'το σκεπτικό του.

Παλιοκατεψυγμένε...
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Παρ 22 Φεβ 2008, 15:27

Κάσσανδρε,ο Ιφικράτης μας θαυμάζει.
Πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο να λέει ότι κατεβάσαμε στους δρόμους εκατομμύρια κόσμο.

Αλλά ρε Κάσσανδρε,έχει δίκιο. Ξεχνάς που ήμαστε συγκυβέρνηση το '89;
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Παρ 22 Φεβ 2008, 17:14

Για άλλη μια φορά φάνηκε πόσο ανόητο είναι να προσπαθήσεις να πιάσεις κουβέντα με φασίστες. Ολος αυτός ο κόσμος, το 1 εκατομμύριο όπως λέτε, που έβγαινε για να υποστηρίζει τα δίκαια της Μακεδονίας, πού πήγε; Γιατί τότε έβγαινε και τώρα οι μόνοι που μαζεύονται είναι ορισμένοι πατριδοκάπηλοι του Στόχου και ορισμένοι τελειωμένοι ναζιστές της Χρυσής Αυγής; Και αυτοί μόνο όταν το θέλουν τα αφεντικά τους. Απλούστατα γιατί τότε οι τσομπάνηδες που το έπαιζαν μεγάλοι πατριώτες ξαμόλαγαν τα πρόβατα, ενώ τώρα τα μαντρώνουν. Τελικά έχεις δίκιο Τέο, επειδή κατάντησε μαλακία να γράφω δύο και τρεις φορές ένα πράγμα μπας και το καταλάβουν τα φασιστάκια, λέω να σταματήσω να τους απαντώ. Κι αν κάποιος είναι τόσο ηλίθιος που να παρασύρεται από τις ανοησίες που γράφουν είναι πρόβλημα του.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Παρ 22 Φεβ 2008, 17:37

Μα ρε Ιφικράτη,δεν τον κατεβάσαμε εμείς όλον αυτόν τον κόσμο τότε. :?

Δεν ήτανε δικοί μας όλοι αυτοί.
Δεν το είχαμε διοργανώσει εμείς εκείνο το συλλαλητήριο.
Η εκκλησία είχε κάνει το συλλαλητήριο,το οποίο είχανε υποστηρίξει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Αν εσείς έχετε φαντασιώσεις και τους θεωρείτε όλους αυτούς "μέλη του κινήματός μας" ή θεωρείτε ότι "εμείς είχαμε διοργανώσει" εκείνο το συλλαλητήριο,πρόβλημά σας. Αλλά δεν το είχαμε διοργανώσει εμείς,ούτε ήτανε "δικοί μας" για να τους χάσουμε...

Οι δικές μας πορείες πάντως,γίνονται όλο και ποιο μεγαλύτερες. Και δε "βγαίνουμε απο την κατάψυξη",πάντοτε είμαστε παρόντες.

Αλλά η αντιεθνικιστική ανοησία δεν έχει όρια. Ξυπνάτε επιτέλους και σταματήστε να τρώτε το κουτόχορτο που σας ταϊζουν εκεί στο χώρο σας.
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Παρ 22 Φεβ 2008, 19:14

φιλε ιδεογραφητη χρηστο
δεν μειωνομαι ουτε απο παιδακια απο την επαρχια αλλα ουτε απο
παιδια του κατηχητικου που πανε με το σοι τους στο βοριδη.
ειμαι απλα ενας χαβαλετζης στο ιντερνετ ο οποιος μπαινει για να πειραζει και να τον πειραζουν ,λεει αστεια καμια φορα βριζει κιολας.
απλα να περναω καλα θελω.
αν συνεχισω να μιλαω για εμενα ειναι αηδια και μκια
λεγε οτι θες,γραφε οτι θες,πιστευε οτι θες
ευχομαι πολλους και νικηφορους αγωνες και επειδη εχεις μπλεξει με τα πολιτικα μετα απο 2 χρονια ιντερνετικης φιλιας θα ηθελα ετσι να σου δωσω μια συμβουλη ,αν την δεχεσαι φυσικα........
φιλε τους εχθρους σου τους ξερεις σε αυτο το χωρο ,τους φιλους να φοβασαι.
αντε sieg heil
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Παρ 22 Φεβ 2008, 19:33

Τεο το χώρο μου,τον ξέρω.
Ξέρω και τα καλά του,ξέρω και τα στραβά του.
Ξέρω και τους τυχοδιώκτες που περάσαν απο εδώ και βρήσκονται εδώ.
Ξέρω και τους απατεώνες.
Ξέρω και τους συκοφαντημένους.
Ξέρω και τα λαμόγια.
Ξέρω και τις φήμες,ξέρω και τις αντιφήμες.
Τουλάχιστον εγώ ξέρω πως είναι ο χώρος μου.

Άλλοι είναι αυτοί που εμπιστεύονται κάποιους "επαναστάτες"-αναρχοπατέρες που τελικά κατέληξαν πολιτικάντηδες.
Άντε,καλή ψήφο στο επόμενο συνέδριο του Συνασπισμού.
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire
Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Παρ 22 Φεβ 2008, 19:49

χαχαχαχαχ... μ'αρεσει που γκρινιαζουμε και χαλιομαστε με την κυβερνηση και τα καθεστωτα, ΕΝΩ εμμενουμε στις μλκιες που μας εχουν βαλει... Περιμενουμε να παμε μπροστα μαλωνοντας οι κομμουνιστες απο την μια, οι υπολοιποι Αριστεριστες απο την αλλη, απο την αλλη παλι οι δεξιοι που νομιζουν οτι ειναι αριστεροι απο την αλλη οι καργα δεξιοι και τελευταιοι οι αρνητες των παντων, αντιδραστικοι, και οι μολοτοφαδες που νομιζουν οτι παιζουν ξυλο στο playstation. ενα ΗΛΙΘΙΟ εξαπλευρο που του'χουν καρφωσει μια προκα στην μεση και το'χουν κανει σβουρα.
σωστός
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 22 Φεβ 2008, 19:59

Για άλλη μια φορά φάνηκε πόσο ανόητο είναι να προσπαθήσεις να πιάσεις κουβέντα με φασίστες. Ολος αυτός ο κόσμος, το 1 εκατομμύριο όπως λέτε, που έβγαινε για να υποστηρίζει τα δίκαια της Μακεδονίας, πού πήγε;
Aυτός ο κόσμος δε χάθηκε αφ'ενός, κι ο λόγος που αντέδρασε τότε δεν προσδιοριζόταν από καμιά πολιτικοϊδεολογική παράταξη αφ'ετέρου. Aν για σένα όλοι αυτοί είναι φασίστες, πρόβλημά σου. Για μένα είναι απλά Ελληνες που νιώθουν Ελληνες ό,τι και να ψηφίζουν, όποιο Θεό κι αν πιστεύουν. Υπάρχει λοιπόν ο κόσμος, και κοιτάει απογοητευμένος, σχεδόν απελπισμένος, με οδύνη και ανημπόρια τις εξελίξεις, μην έχοντας τη δυνατότητα να αντιδράσει.

Γιατί για τέτοια αντίδραση θέλει οργάνωση. Και για οργάνωση δεν εμφανίζεται κανένας καλός ή καλοθελητής έστω.

Το ΠΑΜΕ , θέλει να βγαίνει μόνο του σε όποιες πορείες, (σε πορείες που αφορούν εθνικά θέματα δεν ορκίζομαι πως θα'βγαιν και πάντως έχει το υφάκι " μη μας πειράζετε εμάς, είμαστε αυτιστικοί σας λέμε" . Το ΛΑΟΣ κάποια τα λέει καλά (όπως να πάει σε δημοψήφισμα το θέμα) αλλά μένει στα λόγια, ούτε κουβέντα για δυναμική αντίδραση, παρα περιορίζεται μόνο στο να χαϊδολογάει τα μπούτια Καραμανλή κάτω απ'το τραπέζι. Το ΠΑΣΟΚ, μην το ενοχλείτε τώρα, ασχολείται με τα προβλήματά του και το εθνικό του στίγμα/θέση είναι τόσο σταθερό όσο η κινούμενη άμμος, τόσο διαυγές όσο ένα τοπίο στην ομίχλη. Ο Τσίπρας ασχολείται με το χολυγουντιανό προφίλ του, και το εθνικό προφίλ σ'αυτή την ατζέντα θα του χάλαγε το στυλάκι. Οι δε συν αυτώ του ΣΥΝ κόπτονται μόνο για τους καημένους τους μετανάστες που όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε άκαρδοι απάνθρωποι και φτου κακά μας που δεν τους λέμε περάστε, να σας βγάλουμε κι ένα επίδομα, να σας μπάσουμε στα σπίτια μας κι εμείς να βγούμε έξω, να σας τακτοποιήσουμε ενώ εμείς οι ίδοι τσακιζόμαστε από τις απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης και παροχών σ'αυτό το μπ...***λόκρατος.

Χωρίς οργάνωση και συγκεκριμένο σκοπό, στόχο και απαίτηση ΚΟΙΝΗ για όλους, έτσι σαν σκορποχώρι θα κοιτάμε όλοι ανήμποροι το ταπεινωτικό ξεπούλημά μας, άλλοι θα είναι ίσως και αδιάφοροι, και όσοι από μας νοιαζόμαστε, αγανακτούμε, οργιζόμαστε, πονάμε για όλα αυτά, θα'χουμε κι από πάνω τον κάθε φασιστοειδή αντιφασίστα (δεν αναφέρομαι σε κανένα μέλος μας ειδικά) να μας εθνικιστο-δαιμονοποιεί λες κι είμαστε ο Κεμάλ, ο Χίτλερ, όλοι οι γενικτόνοι αυτού του κόσμου κι ο Αντίχριστος σε 1 (σαν σιούπερ ενισχυμένο σαμπουάν) όταν τολμήσουμε να εκφράσουμε την έντονη αντίθεση και οδύνη μας μπροστά σ'αυτά τα αίσχη. :waaa:

Ήμουνα νια και γέρασα :geros:
Βαρέθηκα να φωνάζω σε ώτα μη ακουόντων,
βαρέθηκα γενικώς τις γελοίες κόντρες που μας αποσπούν και αποπροσανατολίζουν από τα ουσιώδη που θα'πρεπε να αντιμετωπίζαμε όλοι σαν ένα σώμα. Οι έχοντες και κατέχοντες λογικό είνα να μην το θέλουν και να επιχειρούν πάση θυσία και παντιοτρόπως να μας διασπούν. Εμείς δεν είναι λογικό να πέφτουμε στη λούμπα τους και να μένουμε στη δίνη μιας αψιμαχίας του τίποτα, αφήνοντάς τους ήσυχους, άνετους και ελεύθερους να κάνουν τη δουλειά τους ανεμπόδιστοι.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Παρ 22 Φεβ 2008, 20:04

ok τους ξερεις ,μπραβο
μονο που θα σε απογοητευσω δεν εχω καμια σχεση με το συνασπισμο ουτε εχω ψηφισει ποτε μου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”