Ε;

Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Ε;

Δημοσίευση από Aiolos » Πέμ 03 Μάιος 2007, 16:36

Posted: Tue Jan 02, 2007 2:12 pm
--------------------------------------------------------------------------------

Μήνυση επειδή δεν... νομιμοποιούνται γρήγορα οι λαθρομετανάστες!

Μόνο στην Ελλάδα μηνύεται η καθυστέρηση στην νομιμοποίηση της παρανομίας!

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κατέθεσε στον εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης Θεσσαλονίκης ομάδα συνδικαλιστών, πανεπιστημιακών και μελών δημοτικών και νομαρχιακών κινήσεων, για τις μεγάλες καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην έκδοση αδειών παραμονής αλλοδαπών.
Οπως ανακοίνωσε το Φόρουμ Μεταναστών και η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης, θα πρέπει να διερευνηθούν οι ποινικές ευθύνες για την κατάσταση αυτή, ενώ θα ακολουθήσει, συμβολικός αποκλεισμός του κτιρίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Την ίδια ώρα, εκπρόσωποι των μεταναστευτικών κοινοτήτων της Θεσσαλονίκης θα δώσουν συνέντευξη Τύπου, για τη δημοσιοποίηση του προβλήματος.

http://www.neos-thessaloniki.gr/index.html
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: Ε;

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 29 Ιαν 2008, 20:59

λολ. εγω δεν θα κατεφευγα στη "δικαιωσυνη". ετσι θα δηλωνα οτι την πιστευω
Άβαταρ μέλους
Apomakros
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Apomakros » Τετ 30 Ιαν 2008, 02:20

Βασικά δεν ξέρω κανέναν Αίολο.

Αν υπάρχει ένας έστω λόγος που είμαι στα ιδεο

είναι ότι απευθύνομαι σε άτομα με ονοματεπώνυμο

και είναι όλοι τους αξιόλογα άτομα.

Αλλά σαν "αίολο' δεν ξέρω κανέναν.

Ας έρθει λοιπόν να τοποθετηθεί ο κάθε "Αίολος"

και σίγουρα δεν θα μείνει παραπονεμένος

(θα τον ξεσκίσω και θα του αρέσει
παρόλο που δεν γουστάρω τους άντρες)
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 30 Ιαν 2008, 10:56

το δικο σου ονοματεπωνυμο ποιο ειναι;
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 30 Ιαν 2008, 12:34

Προσωπείο έγραψε:το δικο σου ονοματεπωνυμο ποιο ειναι;
Επώνυμο δεν έδωσε. Όνομα έδωσε αλλά θέλει να τον προσφωνούμε με το νικ του.
Κατά τα άλλα τον ενόχλησε το nick αίολος...

Apomakros έγραψε:Βασικά δεν ξέρω κανέναν Αίολο.

Αν υπάρχει ένας έστω λόγος που είμαι στα ιδεο

είναι ότι απευθύνομαι σε άτομα με ονοματεπώνυμο

και είναι όλοι τους αξιόλογα άτομα.

Αλλά σαν "αίολο' δεν ξέρω κανέναν.

Ας έρθει λοιπόν να τοποθετηθεί ο κάθε "Αίολος"

και σίγουρα δεν θα μείνει παραπονεμένος

(θα τον ξεσκίσω και θα του αρέσει
παρόλο που δεν γουστάρω τους άντρες)

Δεν ξέρω τι μύγα σε τσίμπησε με τον Αίολο. Πάλι κάνεις το λάθος να καταπιαστείς προσωπικά με κάποιον (μ'ένα νικ βασικά και άτομο που ούτε καν "γνωρίζεις" έστ ωκαι διαδικτυακά μια και απουσιάζει)

Εμείς τον ξέρουμε τον Παναγιώτη και τον αγαπάμε κι όλας.

Λείπει τώρα, γιατί υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία. Ευτυχώς δηλαδή γιατί αυτό που έγραψες εδώ δεν είναι αντάξιό του, αλλά ούτε και αντάξιό σου. Δεν ξέρεις πως είναι ανήθικο να σχολιάζουμε κάποιον ερήμην του?

(Δεν μπορώ να καταλάβω από πού εκπορεύεται όλο αυτό το "ξέχεσμα" - η ξανθιά θα εκτιμούσε μια επεξήγηση γι'αυτό το αψυχολόγητο :shock: )

Αν έχεις κάποια σκέψη ή σχόλιο πάνω στο θέμα που άνοιξε εδώ ο Αίολος, θα είχε πολύ ενδιαφέρον (για μένα τουλάχιστον) να το τοποθετήσεις.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Παρ 01 Φεβ 2008, 02:49

ΑρΕλα wrote:
Δεν μπορώ να καταλάβω από πού εκπορεύεται όλο αυτό το "ξέχεσμα" - η ξανθιά θα εκτιμούσε μια επεξήγηση γι'αυτό το αψυχολόγητο )
Έχω το κουσούρι να διαβάζω ανάμεσα στις γραμμές, ε τι να κάνω...

(χέσε με ξανθιά)

Σόρρυ Αίολε, θα προσπαθήσω στο μέλλον να είμαι εγκρατής

(αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 01 Φεβ 2008, 03:28

Εξήγησε και στις διανοητικά φτωχές ξανθιές τι διάβασε το κουσούρι σου ανάμεσα στις συγκεκριμένες γραμμές, που θα δικαιολογούσε τέτοια μήνη...τουλάχιστον.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Παρ 01 Φεβ 2008, 03:49

τέτοια μήνη...τουλάχιστον.
ποιά μήνη;

Ξέρω μόνο για μίνι

(Είπα σόρρυ ε;
κόψτο)
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Σάβ 02 Φεβ 2008, 20:48

Απομακρε.. να προσέχουμε λίγο τι λέμε.
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Κυρ 10 Φεβ 2008, 20:36

Απόμακρος έγραψε:
Σόρρυ Αίολε, θα προσπαθήσω στο μέλλον να είμαι εγκρατής

(αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα)
Γεια σας παίδες.
Απόμακρε, καλά κάνεις και δεν υπόσχεσαι τίποτα, γιατί αν κρίνω απ' τα λεχθέντα σου πρέπει να είσαι από τους άντρες που αθετούν τον λόγο τους.
Ελπίζω να διατηρήσεις μια... υποτυπώδη έστω εγκράτεια σε ανωριμότητες και γελοιότητες και να είσαι όσο πιο διάχυτος μπορείς σε μείζονα θέματα.
Καλή σταδιοδρομία στον χώρο και προσπάθησε να προσφέρεις, αν δεν το έχεις κάνει μέχρι τώρα.

Υ.Γ. Εκτός αν εισήλθες κι εσύ για πλάκα. (Το να εισερχόμαστε κάπου για πλάκα είναι της μόδας τώρα τελευταία).
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Κυρ 10 Φεβ 2008, 21:21

Αίολος wrote:
Απόμακρε, καλά κάνεις και δεν υπόσχεσαι τίποτα, γιατί αν κρίνω απ' τα λεχθέντα σου πρέπει να είσαι από τους άντρες που αθετούν τον λόγο τους.
Αίολος wrote:
Ελπίζω να διατηρήσεις μια... υποτυπώδη έστω εγκράτεια σε ανωριμότητες και γελοιότητες και να είσαι όσο πιο διάχυτος μπορείς σε μείζονα θέματα.
Αίολος wrote:
Καλή σταδιοδρομία στον χώρο και προσπάθησε να προσφέρεις, αν δεν το έχεις κάνει μέχρι τώρα.
Αίολος wrote:
Υ.Γ. Εκτός αν εισήλθες κι εσύ για πλάκα. (Το να εισερχόμαστε κάπου για πλάκα είναι της μόδας τώρα τελευταία).
Ακου αδελφέ και δώσε βάση.

Το lapsus linguae ισχύει για τον προφορικό λόγο.
Το lapsus calami για τον γραπτό.

lapsus linguae= παραδρομή της γλώσσας
lapsus calami= παραδρομή της πένας

Κατά τα λοιπά,

νιώθω λαθραίος αναγνώστης της ερευνητικής γραφής σου, λαθραίος, γιατί μόλις άρχισα την ανάγνωση θαύμασα, ταυτίστηκα, αναρωτήθηκα, μετά κουράστηκα, κι ένιωσα λαθραίος αναγνώστης, καθότι άκρως τεμπέλης...

(UND TELOSCH JA ??)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 10 Φεβ 2008, 21:39

http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... =13&t=3616

απλά να μην ξεχνιόμαστε.

Ευχαριστώ.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Fountikos_Xasistas
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Fountikos_Xasistas » Κυρ 10 Φεβ 2008, 21:41

Μόνο στην Ελλάδα μηνύεται η καθυστέρηση στην νομιμοποίηση της παρανομίας!
Ά τώρα είναι παράνομοι, ενώ όταν τους βάζουμε να δουλέψουν ανασφάλιστοι δεκαεξάωρα είναι... τα παιδιά.

Υποκριτέεεεεεες!
Τα άστρα και τα ζώδια, μας φέρνουνε εμπόδια...
http://www.youtube.com/watch?v=HtUFhbH1UZ4
Άβαταρ μέλους
sakisathens
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από sakisathens » Κυρ 10 Φεβ 2008, 22:49

Α ΡΕ ΑΥΤΗ Η ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ. ΞΑΝΘΟ ΜΟΥ ΝΙΝΙ 20 ΣΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ.
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Κυρ 10 Φεβ 2008, 23:18

Ωραία αφού νομίζω πως από πλευράς μου έχει τακτοποιηθεί κάθε θέμα παρεξήγησης. Βλέπω επιτέλους ότι άρχισες να μιλάς για σοβαρά ζητήματα Σάκη. Περιμένω περισσότερα για τη Βουλγάρα και εννοείται σοβαρό οπτικοακουστικό υλικό. :P
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
sakisathens
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από sakisathens » Κυρ 10 Φεβ 2008, 23:39

Iφικράτης έγραψε:Ωραία αφού νομίζω πως από πλευράς μου έχει τακτοποιηθεί κάθε θέμα παρεξήγησης. Βλέπω επιτέλους ότι άρχισες να μιλάς για σοβαρά ζητήματα Σάκη. Περιμένω περισσότερα για τη Βουλγάρα και εννοείται σοβαρό οπτικοακουστικό υλικό. :P
Εικόνα
Εγκρίνεις; :D
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Δευ 11 Φεβ 2008, 00:32

Γεια σου ρε Σάκη!!! Πολύ καλό. Περιμένω και ανάλογη συνέχεια
:urock:

Δασκάλα είναι ρε συ;
Άβαταρ μέλους
Fountikos_Xasistas
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Fountikos_Xasistas » Δευ 11 Φεβ 2008, 03:59

Σάκη ντροπή σου, πως απαιτείς έξωση των μεταναστών μετά από αυτά που βλέπουμε? :angel:
Τα άστρα και τα ζώδια, μας φέρνουνε εμπόδια...
http://www.youtube.com/watch?v=HtUFhbH1UZ4
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 11 Φεβ 2008, 10:14

Αυτό που θα'πρεπε ν'απαιτούν όλοι ασχέτως ιδεολογίας είναι:

-Ο έλεγχος της λαθρα εισροής τους. Κοινώς, να κάνει και μια στοιχειώδη μεταναστευτική πολιτική η ομάδα ασχέτων που αποκαλούμε κυβέρνηση

-Απέλαση (έξωση όπως τη λες) για τις περιπτώσεις εκείνων που διαπράττουν αδικήματα (κακουργήματα) και είναι και λαθραίοι από πάνω. Δε θα'ταν κακό να απελαύνονται και οι μη λαθραίοι, μια και οι φυλακές μας ΟΛΕΣ είναι ήδη υπερκορεσμένες.

Αν αυτό θεωρείται φασιστικό από κάποιους, καλό θα είναι ν'αναθεωρήσουν την έννοια φασισμός και γενικότερα να το πάρουν αλλιώς, γιατί είναι η πρακτική της συντριπτικής πλειοψηφίας των χωρών της Δύσης (σάματι πάνε μετανάστες στην ανατολή? :Ρ). Εμείς τι είμαστε δηλαδή? Η ζάπλουτη χώρα που χωράει τον κάθε πικραμένο και άνομο ή η μήπως πρέπει ν'αποκαλούμε μεγαλοψυχία στο πνεύμα του ξένιου Διός την πλήρη και αποχαυνωτική απονεύρωσή μας ?
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Δευ 11 Φεβ 2008, 13:22

Σάκη αν απελάσεις τη Βουλγάρα της προσφέρω πολιτικό άσυλο :P
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 11 Φεβ 2008, 15:47

H Eλληνικη κυβερνηση δεν υστερει μονο στον ελεγχο της μεταναστευσης. ειναι γνωστο οτι κανεις δεν γνωστοποιει στους λαθρομεταναστες οτι υπαρχει και το πολιτικο ασυλο.
Η Διεθνής Αμνηστία κάλεσε την προηγούμενη εβδομάδα τις ελληνικές αρχές να διερευνήσουν τις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων που φαίνεται να διαπράχθηκαν από μέλη του ελληνικού λιμενικού σώματος στο Αιγαίο. Εκπρόσωποι της Διεθνούς Αμνηστίας συναντήθηκαν και μίλησαν με 13 άτομα, που δήλωσαν ότι παρεμποδίστηκαν να φτάσουν σε ελληνικό έδαφος μέσω θαλάσσης, ότι κακοποιήθηκαν από ένστολους που πιστεύουν ότι ήταν μέλη του ελληνικού λιμενικού σώματος και ότι απωθήθηκαν προς τα τουρκικά χωρικά ύδατα ενώ βρίσκονταν σε πλοιάρια που δεν ήταν αξιόπλοα.

Μετά από δημοσιεύματα για το περιστατικό στον τουρκικό Τύπο στις 7 και 8 Ιανουαρίου 2008, εκπρόσωποι της Διεθνούς Αμνηστίας εντόπισαν και πήραν συνεντεύξεις από τα 13 άτομα, που βρίσκονται υπό κράτηση στην περιοχή του Αϊβαλί στην Τουρκία αφού περισυλλέχθηκαν από τις τουρκικές λιμενικές αρχές. Όλοι τους είναι άνδρες και αγόρια από το Αφγανιστάν και 8 από αυτούς είναι ανήλικοι.

Οι 13 άνθρωποι, που έδωσαν συνέντευξη στη Διεθνή Αμνηστία ο καθένας ξεχωριστά, ανέφεραν ότι προσπαθούσαν να φτάσουν στη Λέσβο όταν αναχαιτίστηκαν από ένστολους, μερικοί εκ των οποίων φορούσαν κουκούλες που κάλυπταν το πρόσωπο, που επέβαιναν σε δύο σκάφη που έφεραν την ελληνική σημαία. Ορισμένοι από τους Αφγανούς περιέγραψαν ότι οι άνδρες με τα καλυμμένα πρόσωπα τους χτύπησαν, τους χαστούκισαν και τους κλώτσησαν. Έδειξαν στους εκπροσώπους της Διεθνούς Αμνηστίας σημάδια στο σώμα τους που είπαν ότι προέρχονται από το συμβάν. Τα δύο νεαρότερα αγόρια της ομάδας, ετών 9 και 13, είπαν ότι οι άνδρες με τα καλυμμένα πρόσωπα τους κακομεταχειρίστηκαν. Το εννιάχρονο παιδί είπε ότι το γρονθοκόπησαν και το κλώτσησαν και το 13χρονο είπε ότι το χαστούκισαν στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Οι Αφγανοί κατάγγειλαν επίσης ότι τους έσκισαν με μαχαίρι τα υπάρχοντά τους, μεταξύ αυτών τις τσάντες και τα ρούχα τους. Διέταξαν ορισμένους να βγάλουν τα ρούχα τους, τα οποία στη συνέχεια πέταξαν στη θάλασσα. Μερικοί, όπως και τα δύο ανήλικα αγόρια, ανέφεραν ότι τους άφησαν με τα εσώρουχά τους. Όλοι όσοι είχαν χρήματα και κινητά τηλέφωνα ανέφεραν ότι τους τα πήραν.

Η Ελλάδα, ως κυρίαρχο κράτος, σύμφωνα με τις διεθνείς υποχρεώσεις της για τα ανθρώπινα δικαιώματα τόσο σε διεθνές όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, έχει την ευθύνη να διασφαλίζει την προστασία των ατόμων που βρίσκονται στον χώρο δικαιοδοσίας της από την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Είναι ευρέως αποδεκτό ότι ο χώρος δικαιοδοσίας περιλαμβάνει κάθε επιχείρηση που διενεργείται στην επικράτεια του κράτους. Η επικράτεια ενός κράτους δεν περιορίζεται στο χερσαίο χώρο, αλλά περιλαμβάνει και τις θαλάσσιες περιοχές σύμφωνα με το δίκαιο της θάλασσας.

Οι προαναφερθείσες ενέργειες, εάν συνέβησαν όπως περιγράφονται, αποτελούν παραβίαση των υποχρεώσεων της Ελλάδας κατά το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο ανθρωπίνων δικαιωμάτων και συγκεκριμένα σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για την Προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και των Θεμελιωδών Ελευθεριών, το Διεθνές Σύμφωνο για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα, τη Σύμβαση κατά των Βασανιστηρίων και άλλης Σκληρής, Απάνθρωπης και Ταπεινωτικής Μεταχείρισης ή Τιμωρίας και τη Συνθήκη του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

Οι Αφγανοί ανέφεραν ότι τους έβαλαν σε φουσκωτά που δεν είχαν αρκετά κουπιά και τα οποία, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, τα τρύπησαν και στη συνέχεια τους είπαν να γυρίσουν πίσω στην Τουρκία. Μια τέτοια ενέργεια θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή τους και θα αποτελούσε ξεκάθαρη παραβίαση των ευθυνών της Ελλάδας σύμφωνα με τις διεθνείς και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της για το σεβασμό του δικαιώματος στη ζωή.

Οι καταγγελίες αυτές συμφωνούν με άλλες αναφορές για καταπατήσεις που φθάνουν στη Διεθνή Αμνηστία τους τελευταίους μήνες, αλλά και με τις καταγγελίες που περιλαμβάνονται σε έκθεση που δημοσίευσαν τον Οκτώβριο 2007 δύο μη κυβερνητικές οργανώσεις, η Pro-Asyl και η Ομάδα Δικηγόρων για τα Δικαιώματα των Προσφύγων και Μεταναστών, με τίτλο «'Η αλήθεια είναι σκληρή, αλλά πρέπει να ειπωθεί': Η κατάσταση των προσφύγων στο Αιγαίο και οι πρακτικές του ελληνικού λιμενικού σώματος». Μετά τη δημοσίευση της έκθεσης, η Διεθνής Αμνηστία έστειλε επιστολή στον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας στις 19 Δεκεμβρίου 2007 θέτοντας υπ' όψη του ανησυχίες για τις ενέργειες του λιμενικού σώματος και ζητώντας διευκρινήσεις για την εκπαίδευση και την ιεραρχική υπαγωγή των μελών του, αλλά δεν έχει λάβει απάντηση μέχρι στιγμής.

Η Διεθνής Αμνηστία κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να διατάξει αμερόληπτη, ανεξάρτητη και πλήρη έρευνα για το πρόσφατο αυτό περιστατικό, να δημοσιοποιήσει τα πορίσματά της και να διασφαλίσει ότι θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη όσα μέλη των ελληνικών σωμάτων ασφαλείας βαρύνονται με υπόνοιες ότι έχουν διαπράξει παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες και συνεντεύξεις επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη Τύπου και Προβολής του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας, ʼννα Μπότσογλου, τηλ. 210 3600628 (εσωτ. 2).
Τι ασυλο να ζητησει....
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Τρί 12 Φεβ 2008, 17:15

Και τί είναι το πολιτικό ασυλο...άδεια παραμονής για τον κάθε τυχοδιώκτη;

Εσείς οι "αντιρατσιστές" θα το γ... και το πολιτικό άσυλο. Δηλαδή το 'χετε κάνει ήδη...

Είσαι δραπέτης καταδικασμένος για σορείες ανθρωποκτονιών στη χώρα σου; Πάρε πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα...

Του έχετε αλλάξει τα φώτα του πολιτικού ασύλου...
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 12 Φεβ 2008, 18:18

Είσαι δραπέτης καταδικασμένος για σορείες ανθρωποκτονιών στη χώρα σου; Πάρε πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα...
Πιστευεις οτι το ποινικο μητρωο ενος αντικαθεστωτικου θα γραφει "αντικαθεστωτικη δραση";
Ανθρωποκτονιες θα γραφει για την αντισταση απεναντι σε στρατιωτες.
Ληστειες θα γραφει για την προσπαθεια να επιβιωσει.
σιγα μην του διναν και παρασημο οι κυβερνητικοι της χωρας του.
Εξαλου μεσα σε ολα οσα ειπωθηκαν παραπανω δεν δοθηκε καν η ευκαιρια ταυτοποιησης του ποιος ειναι καποιος.
Αρα εσυ μας λες να τους βυθισουμε προληπτικα; και μετα να του πουμε "εφοσων ξεβρασει κανα πτωμα η θαλλασα" και ταυτοποιησουμε οτι ειναι ενταξη απο ποινικης αποψης "ξερεις μπορουσες να ζητησεις πολιτικο ασυλο".
λεμε οτι δεν ενημερωνεται κανεις καν για την υπαρξη αυτης της δυνατοτητας.
οι αρχες σκοπιμα το αποκρυπτουν "Ε εχουν καλυτερες δουλειες να κανουν να χωσουν κανα γκλομπ στον κ..λο ενος πακιστανου".
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Τρί 12 Φεβ 2008, 18:23

Αν όλοι όσοι πήραν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα ήταν αντικαθεστωτικοί...τότε πάω πάσο...

Μήπως και οι Αλβανοί κατάδικοι που τη σκαπούλαραν απο την Αλβανία όταν άνοιξαν οι φυλακές με την κρίση με τις πυραμίδες στα μέσα της δεκατίας του '90 ήταν πολιτικοί πρόσφυγες;

Μήπως και άλλοι που έρχονται απο δημοκρατικές χώρες και παίρνουν εδώ πολιτικό άσυλλο για λόγους παραμονής είναι πολιτικοί πρόσφυγες;

Μήπως ο κάθε τυχοδιώκτης είναι πολιτικός πρόσφυγας;

Όλοι είναι πολιτικοί πρόσφυγες;

Γιατί να πάρει πολιτικό άσυλλο κάποιος που δεν είναι πολιτικός πρόσφυγας;

Εσύ έγραψες ότι οι λαθρομετανάστες πρέπει να ζητούν πολιτικό άσυλο.
Όποιος έρχεται δηλαδή εδώ εξυπακούεται ότι είναι πολιτικός πρόσφυγας;
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 12 Φεβ 2008, 18:27

επειδη ειμαι πολιτικος προσφυγας. θα σου πω το εξης.
οσοι βγηκαν απο τις αλβανικες φυλακες δεν πηραν κανενος ειδους ασύλου.
απλα τους ανεχεται "Ατυπα" η πολιτεια.
και τους νομιμοποιει με ΑΛΛΕΣ διαδικασιες που δεν εχουν καμια σχεση με το πολιτικο ασυλο.
μην περδευεις το ασυλο με τις παρανομες νομιμοποιησεις ή με τις Ελληνοποιήσεις ακόμα.
ειπα οτι καποιος που ερχεται απο χωρες με τυρανικα καθεστωτα εχει δικαιωμα να ζητα πολιτικο ασυλο.
οπως πχ το αφγανισταν ή το ιράν
αλλα κανεις δεν τον ενημερώνει γι αυτο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”