Η ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΗΣ ΠΟΔΙ
- Dhmellhn
- Επίτιμος
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Η ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΗΣ ΠΟΔΙ
Η Μαριέττα Γιαννάκου, η πρώην υπουργός Παιδείας, ζει εδώ και δύο μήνες το δικό της δράμα. Επειδή, πάνω από όλα ως Έλληνες είμαστε Άνθρωποι, παρά την ξεροκεφαλιά της και την εμμονή της στο κατάπτυστο βιβλίο της Στ' Δημοτικού της ευχόμαστε Ολόψυχα να σταθεί δυνατά και να ξεπεράσει το γεγονός του ακρωτηριασμού του δεξιού της ποδιού, από το γόνατο και κάτω.
Το παρακάτω είναι από το in.gr:
Ασχημη τροπή πήρε η περιπέτεια της υγείας που περνά τους τελευταίους δύο μήνες η Μαριέττα Γιαννάκου, καθώς οι θεράποντες ιατροί της τέως υπουργού Παιδείας αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε ακρωτηριασμό του δεξιού της ποδιού.
Τον περασμένο Δεκέμβριο η κ. Γιαννάκου είχε υποστεί διπλό κάταγμα στο δεξί πόδι. Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», η κ. Γιαννάκου εισήχθη εκτάκτως στις 15 Ιανουαρίου στο νοσοκομείο, καθώς εμφάνιζε έντονο πόνο στο άκρο το οποίο είχε αντιμετωπιστεί χειρουργικά μετά το κάταγμα.
Ο κλινικός και εργαστηριακός έλεγχος έδειξαν ισχαιμία στο άκρο, σχετιζόμενη με την περιφερειακή διαβητική αγγειοπάθεια. Από εκείνη την ημέρα οι γιατροί κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για να διασωθεί το άκρο, εφαρμόζοντας όλες τις διεθνώς ενδεικνυόμενες θεραπευτικές μεθόδους.
Την Τετάρτη, ωστόσο, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, μετά από αλλεπάλληλα επιστημονικά συμβούλια αποφασίστηκε να αφαιρεθεί το κάτω δεξί άκρο, ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η ζωή της ασθενούς, η οποία άρχιζε να εμφανίζει συμπτώματα σηψαιμίας.
Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς η μετεγχειρητική πορεία της κ. Γιαννάκου εξελίσσεται ικανοποιητικά και η ασθενής θα παραμείνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όσο αυτό απαιτηθεί.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος απέστειλε τηλεγράφημα στην κ. Γιαννάκου στο οποίο αναφέρει: «Σας εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη στον προσωπικό σας αγώνα για γρήγορη ανάρρωση μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας σας».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Το παρακάτω είναι από το in.gr:
Ασχημη τροπή πήρε η περιπέτεια της υγείας που περνά τους τελευταίους δύο μήνες η Μαριέττα Γιαννάκου, καθώς οι θεράποντες ιατροί της τέως υπουργού Παιδείας αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε ακρωτηριασμό του δεξιού της ποδιού.
Τον περασμένο Δεκέμβριο η κ. Γιαννάκου είχε υποστεί διπλό κάταγμα στο δεξί πόδι. Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», η κ. Γιαννάκου εισήχθη εκτάκτως στις 15 Ιανουαρίου στο νοσοκομείο, καθώς εμφάνιζε έντονο πόνο στο άκρο το οποίο είχε αντιμετωπιστεί χειρουργικά μετά το κάταγμα.
Ο κλινικός και εργαστηριακός έλεγχος έδειξαν ισχαιμία στο άκρο, σχετιζόμενη με την περιφερειακή διαβητική αγγειοπάθεια. Από εκείνη την ημέρα οι γιατροί κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για να διασωθεί το άκρο, εφαρμόζοντας όλες τις διεθνώς ενδεικνυόμενες θεραπευτικές μεθόδους.
Την Τετάρτη, ωστόσο, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, μετά από αλλεπάλληλα επιστημονικά συμβούλια αποφασίστηκε να αφαιρεθεί το κάτω δεξί άκρο, ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η ζωή της ασθενούς, η οποία άρχιζε να εμφανίζει συμπτώματα σηψαιμίας.
Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς η μετεγχειρητική πορεία της κ. Γιαννάκου εξελίσσεται ικανοποιητικά και η ασθενής θα παραμείνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όσο αυτό απαιτηθεί.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος απέστειλε τηλεγράφημα στην κ. Γιαννάκου στο οποίο αναφέρει: «Σας εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη στον προσωπικό σας αγώνα για γρήγορη ανάρρωση μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας σας».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- atimi_ksenitia
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Έδωσε Likes: 1 φορά
- Έλαβε Likes: 6 φορές
Re: Η ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΗΣ ΠΟΔΙ
Kρίμα... μακάρι να μην έχει τίποτ'άλλα προβλήματα... όλοι ευχόμαστε καλή ανάρρωση και κουράγιο.
Ποιοι καθηγητάδες την πρωτοχειρούργησαν και την παρακολούθησαν μετεγχειρητικά, λέει το ρεπορτάζ?
Ποιοι καθηγητάδες την πρωτοχειρούργησαν και την παρακολούθησαν μετεγχειρητικά, λέει το ρεπορτάζ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ArELa την Παρ 08 Φεβ 2008, 01:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: μετατροπή σε ελληνική γραμματοσειρά
Λόγος: μετατροπή σε ελληνική γραμματοσειρά
Confutatis maledictis,flammis acribus addictis, voca me cum benedictus. Oro supplex et acclinis,
cor contritum quasi cinis,gere curam mei finis. Lacrimosa dies illa,qua resurget ex favilla
judicandus homo reus
cor contritum quasi cinis,gere curam mei finis. Lacrimosa dies illa,qua resurget ex favilla
judicandus homo reus
Πραγματικά άσχημη τροπή πήρε το θέμα.Της εύχομαι ολόψυχα να βρει την δύναμη να ξεπεράσει αυτό που έπαθε
ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ.
- BigBadWolf
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Ναι να δούμε εμείς πως θα ξεπεράσουμε όσα μας έκανε. Τελικά δεν είναι να συμπονάς κανέναν, ιδιαίτερα όταν η μοίρα του ακολουθεί εκείνη του αντικειμένου με το οποίο ασχολούταν και κατάστρεψε για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά (της) -κουτσή Γιαννάκου: κουτσή παιδεία.
"Όμως μπορεί να 'ταν η Σκιά μου. Σίγουρα θα έχετε ακούσει κάτι για τον Περιπλανώμενο και την Σκιά του, ε;"
- chill
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Tοτε να την απολυσουν... να παρει ποδι δηλαδη. Το χρειαζεται.
ΧΧΑχαχΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑχΑ
χΑχΑΧΑΧΑΧΑΧΑχαΑΧ
ΑΑΧΧΑΑΧχαΑΧΧΧΑΧΑ
χΑΧΑχαχΑΧΑΧΑΧΑχΑΧΑΧΑΧΑ
χαχαχαχα
ΧΑχαΑΧχα
ΧΑ
ΧΑχΑ
χμμμ
χΑχΑΧΑΧΑΧΑΧΑχαΑΧ
ΑΑΧΧΑΑΧχαΑΧΧΧΑΧΑ
χΑΧΑχαχΑΧΑΧΑΧΑχΑΧΑΧΑΧΑ
χαχαχαχα
ΧΑχαΑΧχα
ΧΑ
ΧΑχΑ
χμμμ
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
BigBadWolf έγραψε:Ναι να δούμε εμείς πως θα ξεπεράσουμε όσα μας έκανε. Τελικά δεν είναι να συμπονάς κανέναν, ιδιαίτερα όταν η μοίρα του ακολουθεί εκείνη του αντικειμένου με το οποίο ασχολούταν και κατάστρεψε για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά (της) -κουτσή Γιαννάκου: κουτσή παιδεία.
Αν δεν κάνω λάθος, στις τελευταίες εκλογές ο κόσμος την έστειλε σπίτι της.
Μέσα δηλαδή στην ανεξήγητη για μένα ψυχολογία του να ψηφίσει τη γαλάζια λαίλαπα, (φαινόμενο προς μελέτη για τον ψυχισμό του Ελληνα) , τολμώ να πω ό΄τι έκανε και κάτι συνετό.
Όπως προείπα, (κυρίως για να ενημερώνεσαι άσχετε ) ήδη "πήρε πόδι" στις τελευταίες εκλογές.chill έγραψε:Tοτε να την απολυσουν... να παρει ποδι δηλαδη. Το χρειαζεται.
χΑχΑΧΑΧΑΧΑΧΑχαΑΧ
ΑΑΧΧΑΑΧχαΑΧΧΧΑΧΑ
χΑΧΑχαχΑΧΑΧΑΧΑχΑΧΑΧΑΧΑ
χαχαχαχα
ΧΑχαΑΧχα
ΧΑ
ΧΑχΑ
χμμμ
Θα το'βρισκα πανέξυπνο σαν μπλακ χιούμορ και θα γέλαγα κι εγώ μέχρις σκασμού, αν είχα το συναισθηματικό τομάρι ενός ρινόκερου όπως εσύ αγάπη μου
Πραγματικά τη θεωρώ ασυγχώρητη στο βαθμό που συνέβαλε και προσυπέγραψε σε ενέργειες άμεσα αλλά κυρίως μακροπρόθεσμα βλαπτικότατες για την Ελλάδα και τους Ελληνες, αλλά ειλικρινά αδυνατώ να επιχαίρω για την πραγματικά δύσκολη έως δραματική κατάσταση που περνάει η γυναίκα αυτές τις ώρες.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- chill
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Δες το σαν λεκτικο σχημα ρε. Μην ψαχνεις για ηθικη, ορνιο.
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
- Fountikos_Xasistas
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
Ποιός πλην Λακεδαιμονίων μπορεί να είναι τόσο τρομπονιστής να αναφέρει το βιβλίο ιστορίας τετοια στιγμή?
Ακόμα μια φορά ο Εθνικά Εθνικιστικός Ελληνο-Εθνικισμός μας αποκαλύπτεται στην πλήρη ασχήμια.
Ακόμα μια φορά ο Εθνικά Εθνικιστικός Ελληνο-Εθνικισμός μας αποκαλύπτεται στην πλήρη ασχήμια.
Πραγματικα, περναει το δικο της Γολγοθα και τα πολλα λογια ειναι φτωχεια. Ελπιζω να εχει την καλλιτερη δυνατη καταληξη το θεμα της υγειας της.
ΕΛΛΗΝΩΝΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣΑΘΗΝΑΙΟΙΜΑΡΑΘΩΝΙ
ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝΜΗΔΩΝΕΣΤΟΡΕΣΑΝΔΥΝΑΜΙΝ
...ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝΜΗΔΩΝΕΣΤΟΡΕΣΑΝΔΥΝΑΜΙΝ
...ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
chill έγραψε:Δες το σαν λεκτικο σχημα ρε. Μην ψαχνεις για ηθικη, ορνιο.
Ποιος μίλησε για ηθική ρε τούβλο?
Μια φυσιολογική συμπόνια εξέφρασα, συμπόνια που ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ να νιώσω και για άνθρωπο που ιδεολογικοπολιτικά αντιπαθώ, και για άνθρωπο που μου είναι ξένος, στα πλαίσια της στοιχειώδους ανθρωπιάς που καλώς, κακώς, βλακωδώς ή ατόπως, την κουβαλάω μέσα μου και δε θέλω με επίκτητες θεωρητικολογίες και προσεγγίσεις να την αποβάλλω. Πειράζει?
Συγνώμη που είμαι και κακάσχημη εκτός από κατά τον τσιλ ηθικίστρια.Ποιός πλην Λακεδαιμονίων μπορεί να είναι τόσο τρομπονιστής να αναφέρει το βιβλίο ιστορίας τετοια στιγμή?
Δεν πρόσεξες βέβαια πως είπα "δεν της συγχωρώ μεν..." (το βιβλίο), και συνέχισα λέγοντας:
Επιλεκτικά πράγματα.αλλά ειλικρινά αδυνατώ να επιχαίρω για την πραγματικά δύσκολη έως δραματική κατάσταση που περνάει η γυναίκα αυτές τις ώρες.
Για τους τρομπονιστές που έβριζαν ή απαξίωναν το Χριστόδουλο πριν και μετά θάνατον, (μπέμπα μπλανς κλπ) καθώς και για τις εξαιρετικά χυδαίες αφίσσες για την αρρώστεια του, δεν είδα να πειράζεσαι.
Αλλα ξέχασα...στη διάρκεια εκείνων των ποστς, εσύ...διάβαζες!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 5 φορές
Προφανώς τις έκοψαν το πόδι διότι παρατηρήθηκε συνωστισμός μικροβίων που απειλούσαν την υγεία της.
- chill
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Ελα τωρα Αρελα τα παραλες. Ενταξ εχασε το ποδι της. Τι να κανουμε τωρα; Να την λιβανιζουμε επειδη ειναι διασημη; Τοσοι χανουν τα ποδια τους καθε μερα και δε σε βλεπω να ανοιγεις τοπικ να εκφρασεις τη συμπονια σου.
Αυτα συμβαινουν και σιγα μην κατσω να χαλασω τη διαθεση μου. Μη μου το παιζεις αναμαρτητη τωρα και εσυ. Σταματα πια.
Αυτα συμβαινουν και σιγα μην κατσω να χαλασω τη διαθεση μου. Μη μου το παιζεις αναμαρτητη τωρα και εσυ. Σταματα πια.
μαριεττα κουσικου γιαννακου
καλο ψωφο και σε εσενα
καλο ψωφο και σε εσενα
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
- sakisathens
- Φρεσκαδούρα
- Επικοινωνία:
Σκάστε ρε ***. Μιλάτε και εσείς για ηθική *** :evil:Rempeskes έγραψε:Ποιός πλην Λακεδαιμονίων μπορεί να είναι τόσο τρομπονιστής να αναφέρει το βιβλίο ιστορίας τετοια στιγμή?
Περαστικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ArELa την Κυρ 10 Φεβ 2008, 19:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: δόθηκε και warning. Το δεύτερο κατά σειρά.
Λόγος: δόθηκε και warning. Το δεύτερο κατά σειρά.
- sakisathens
- Φρεσκαδούρα
- Επικοινωνία:
Για τον Χριστόδουλο μήπως να σου θυμίσω πως μίλαγαν οι αριστεροί και οι άθεοι; Επομένως, άσε ρε φίλε που έχει δίκιο κιόλας. 2 μέτρα και 2 σταθμά είσαστε όλοι να πούμε.Jeronimo έγραψε:κι ομως ο ρεμπεσκες εχει δικιο.
- Dhmellhn
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Το μίσος, η εμπάθεια κα η ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ αυτών των συγκεκριμένων αριστερίσκων είναι ολοφάνερη. Δεν μου προξενεί εντύπωση όμως. Άλλωστε, οι ίδιοι δεν δηλώνουν Έλληνες αλλά πολίτες του κόσμου (στην ουσία πολίτες του αμερικανόφερτου πολυπολιτισμικού μοντέλου. Ο ίδιος ο "αριστερός" τσίμπλας μιλάει για ηλικιακό target group ψηφοφόρων. Ορολογία που παραπέμπει απευθείας στο γνωστό μανατζερικό λεξιλόγιο Μάρκετινγκ και Διαφήμισης.) Έχει απόλυτο δίκιο το ΚΚΕ που τα χώνει σε αυτούς τους γιαλαντζί μοδάτους χλεχλέδες αμερικλάνικους κουραμπιέδες.Για τον Χριστόδουλο μήπως να σου θυμίσω πως μίλαγαν οι αριστεροί και οι άθεοι; Επομένως, άσε ρε φίλε που έχει δίκιο κιόλας. 2 μέτρα και 2 σταθμά είσαστε όλοι να πούμε.
Οι ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν μάθει να συμπαραστέκονται σε αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση η Μαριέττα Γιαννάκου Κουτσίκου, λόγωι της δυσαρέστου εξελίξεως του προβλήματος υγείας της, χρειάζεται συμπαράσταση, κυρίως Ηθική. Ας είναι πρώτα Υγιής και ας διαφωνούμε.
ΟΥΚ ΕΣΘ΄ΥΓΕΙΑΣ ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΟΥΔΕΝ ΕΝ ΒΙΩΙ
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- Fountikos_Xasistas
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
sakisathens έγραψε:Για τον Χριστόδουλο μήπως να σου θυμίσω πως μίλαγαν οι αριστεροί και οι άθεοι; Επομένως, άσε ρε φίλε που έχει δίκιο κιόλας. 2 μέτρα και 2 σταθμά είσαστε όλοι να πούμε.Jeronimo έγραψε:κι ομως ο ρεμπεσκες εχει δικιο.
Είσαι ο Σάκης ο γνωστός? Αν ναι, συνέχισε να διαβάζεις. Αν όχι, σταμάτα τώρα.
...Τι έπαθες? Γιατί στάζεις τόσο μίσος?
Eνταξη οι αριστεριστες εκτως των αλλων ειναι κομπλεξικοι και σκατοψυχοι.Το μίσος, η εμπάθεια κα η ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ αυτών των συγκεκριμένων αριστερίσκων είναι ολοφάνερη. Δεν μου προξενεί εντύπωση όμως. Άλλωστε, οι ίδιοι δεν δηλώνουν Έλληνες αλλά πολίτες του κόσμου (στην ουσία πολίτες του αμερικανόφερτου πολυπολιτισμικού μοντέλου. Ο ίδιος ο "αριστερός" τσίμπλας μιλάει για ηλικιακό target group ψηφοφόρων. Ορολογία που παραπέμπει απευθείας στο γνωστό μανατζερικό λεξιλόγιο Μάρκετινγκ και Διαφήμισης.) Έχει απόλυτο δίκιο το ΚΚΕ που τα χώνει σε αυτούς τους γιαλαντζί μοδάτους χλεχλέδες αμερικλάνικους κουραμπιέδες.
Ω τωρα θυμηθηκα οτι το βιβλιο αυτη τη στιγμη το θυμηθικε ο big bad wolf.
μηπως ειναι αριστερος;
ποτε θα καταλαβεται οτι η σκατοψυχια , η μικροπρεπεια κι ο κομπλεξισμος δεν ειναι ιδεολογικα θεματα;
- sakisathens
- Φρεσκαδούρα
- Επικοινωνία:
Ε'ιναι ο άλλος που δανείζεται τον υπολογιστή μου. Σόρυ ρε παίδες. Εγώ είμαι ένας ψηλός 1.87 μελαχροινός με ωραίο χαμόγελο, μεγάλα δάκτυλα και αμυγδαλωτά μάτια.Rempeskes έγραψε:sakisathens έγραψε:Για τον Χριστόδουλο μήπως να σου θυμίσω πως μίλαγαν οι αριστεροί και οι άθεοι; Επομένως, άσε ρε φίλε που έχει δίκιο κιόλας. 2 μέτρα και 2 σταθμά είσαστε όλοι να πούμε.Jeronimo έγραψε:κι ομως ο ρεμπεσκες εχει δικιο.
Είσαι ο Σάκης ο γνωστός? Αν ναι, συνέχισε να διαβάζεις. Αν όχι, σταμάτα τώρα.
...Τι έπαθες? Γιατί στάζεις τόσο μίσος?
- Fountikos_Xasistas
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
Θα ήσουν ανάρπαστος στους gays. Eγώ για τη συμπεριφορά σου λέω.Εγώ είμαι ένας ψηλός 1.87 μελαχροινός με ωραίο χαμόγελο, μεγάλα δάκτυλα και αμυγδαλωτά μάτια.
- sakisathens
- Φρεσκαδούρα
- Επικοινωνία:
Υπάρχουν και οι γυναίκες ξέρεις. Πονηρούληηη, το μυαλό σου αλλού το έχεις!Rempeskes έγραψε:Θα ήσουν ανάρπαστος στους gays. Eγώ για τη συμπεριφορά σου λέω.Εγώ είμαι ένας ψηλός 1.87 μελαχροινός με ωραίο χαμόγελο, μεγάλα δάκτυλα και αμυγδαλωτά μάτια.
Όσο για την συμπεριφορά, σου απάντησα στο πρώτο σκέλος. Ξανακοίτα.
- BigBadWolf
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Εγώ δεν σχολίασα το βιβλίο. Αυτό ήταν μόνο μια πτυχή της υπόθεσης. Κατά την γνώμη μου η κουτσή Γιαννάκου αυτή την στιγμή αντιπροσωπεύει την εικόνα της Παιδείας. Τόσο μάλιστα, που αν ήταν υπουργός θα πήγαιναν ασορτί.Ω τωρα θυμηθηκα οτι το βιβλιο αυτη τη στιγμη το θυμηθικε ο big bad wolf.
μηπως ειναι αριστερος;
"Όμως μπορεί να 'ταν η Σκιά μου. Σίγουρα θα έχετε ακούσει κάτι για τον Περιπλανώμενο και την Σκιά του, ε;"
- Fountikos_Xasistas
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
Kακόγουστον...Τόσο μάλιστα, που αν ήταν υπουργός θα πήγαιναν ασορτί.