Επεισόδια σήμερα στην Αθήνα

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Re: Επεισόδια σήμερα στην Αθήνα

Δημοσίευση από Clash » Τετ 06 Φεβ 2008, 18:45

Κατ΄ ομολογίαν σου διαβάζεις το φόρουμ της ΝΕΟΣ, κι εκεί σου δόθηκαν όλες οι πληροφορίες που χρησιμοποίησες
Xαχαχα...ναι..πράγματι. Ηταν τις μέρες που είχαν κλείσει τα ΙΔΕΟ και έπαθα στέρηση «πατριωτικών» φωνών. Τότε μου το σύστησαν. Από τη στιγμή, όμως, που αποκαταστάθηκε το φόρουμ δεν χρειάστηκε να καταφύγω στα υποκατάστατα. Εδώ έχει ορίτζιναλ πράγμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Clash την Τετ 06 Φεβ 2008, 20:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
BigBadWolf
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από BigBadWolf » Τετ 06 Φεβ 2008, 18:56

Τεο, το βράδυ θα μιλήσω στην τηλεόραση. Πρόσεχε να κρατήσεις φωτογραφία μου για το indymedia... :lol:
Ιφικράτη, εγώ το έχω ξαναπεί. Χαίρομαι όταν είσαι ειλικρινής.
"Όμως μπορεί να 'ταν η Σκιά μου. Σίγουρα θα έχετε ακούσει κάτι για τον Περιπλανώμενο και την Σκιά του, ε;"
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τετ 06 Φεβ 2008, 19:36

"Οι Γερμανοί στρατιώτες -ακόμα και κατά την διάρκεια του απεχθούς πολέμου και της παραμονής τους στην Ελλάδα- είχαν πολύ καλύτερη συμπεριφορά από εκείνη των Άγγλων και των αμερικανών που έκτοτε οι ηγέτες τους δυναστεύουν ολόκληρη την υφήλιο".
Να κατάλαβες τώρα, γιατί μετά δεν μπορώ να πώ οτι κακώς κάνανε οι αναρχικοί κι έγιναν αντί??? Δηλαδή με δυσκολεύεις τώρα, κατάλαβες? Και δεν τους πάω τους αναρχικούς, σοβαρά σου μιλάω, αλλά ρε σύ! ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΣΥ!
Πριν λίγες μέρες ήταν η επέτειος απο την σφαγή των Καλαβρύτων ρε....ποιά καλύτερη συμπεριφορά ρε? των άγγλων, και των μογγόλων και των ρώσων...ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ" ΣΟΥ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΚΑΘΙΚΙΑ!!!! Αυτοί που τους έζησαν ΣΙΓΟΥΡΑ!
άκου καλύτερη συμπεριφορά ρε, τους δολοφόνους που σκότωναν ό,τι κινούνταν, Ο,ΤΙ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ, ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ!!! Τους σαδιστές ρε!!!! Ακόμα και οι Ιταλοί 'συναγωνιστές' τους τους σιχαίνονταν!!!
Δεν ντρέπεσαι λίγο????
Αυτά πιστεύεις κι εσύ για τους δολοφόνους του λαού σου?
Σιχτίρ...συφιλιάστηκα πάλι....
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
BigBadWolf
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από BigBadWolf » Τετ 06 Φεβ 2008, 19:43

Καλά ναι... βρήκες ευκαιρία. Ηρέμησε λίγο δεν είναι όλα η "πρώτη ματιά".
Αν διαβάσεις το τί ακριβώς είπε, θα διαπιστώσεις πως κάτι το ανάλογο (να μην πω ακριβώς το ίδιο) έλεγε και το ΚΚΕ τα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια. ΕΠΙΣΗΣ η δήλωση του ήταν καταδικαστική για την κατοχή της Ελλάδας, αλλά αυτό φυσικά μπροστά στο στην ευκαιρία του καθενός να "δικαιολογήσει" (έστω κι άθελά του) τον έσμο του Σαββάτου, είναι προσπελάσιμο. :wink:
Αλήθεια, την ΑΔΕΔΥ τί ακριβώς είπαμε πως την έκανε αντιφασιστική; Το ότι ο συνδικαλιστική της δράση είναι το δεκανίκι της κυβέρνησης;
"Όμως μπορεί να 'ταν η Σκιά μου. Σίγουρα θα έχετε ακούσει κάτι για τον Περιπλανώμενο και την Σκιά του, ε;"
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τετ 06 Φεβ 2008, 20:00

Καλά ναι... βρήκες ευκαιρία. Ηρέμησε λίγο δεν είναι όλα η "πρώτη ματιά".
Αν διαβάσεις το τί ακριβώς είπε, θα διαπιστώσεις πως κάτι το ανάλογο (να μην πω ακριβώς το ίδιο) έλεγε και το ΚΚΕ τα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια. ΕΠΙΣΗΣ η δήλωση του ήταν καταδικαστική για την κατοχή της Ελλάδας, αλλά αυτό φυσικά μπροστά στο στην ευκαιρία του καθενός να "δικαιολογήσει" (έστω κι άθελά του) τον έσμο του Σαββάτου, είναι προσπελάσιμο.
Αλήθεια, την ΑΔΕΔΥ τί ακριβώς είπαμε πως την έκανε αντιφασιστική; Το ότι ο συνδικαλιστική της δράση είναι σε το δεκανίκι της κυβέρνησης;
Πω ρε, καλύτερα να μού'λεγες οτιδήποτε άλλο, παρά αυτή τη μαλακία τώρα, γιατί περίμενα περισσότερα απο σένα... όχι αυτή την σχολική δικαιολογία ρε γμτ!!!
Κοίτα τώρα: μην μου λές για εγκλήματα και βλακείες του ΚΚΕ, γιατί πρώτη εγώ τις βλέπω, και δεν βιάζομαι καθόλου να δικαιολογήσω ούτε το παρελθόν τους ούτε το παρόν τους. Γι'αυτό άλλωστε ΔΕΝ είμαι μέλος του ΚΚΕ, απλά υποστηρίζω τις τωρινές τους θέσεις, ενισχύω τον αγώνα τους με την συμμετοχή μου σε πορείες και την ψήφο μου, αλλά ΠΑΝΤΑ είμαι έτοιμη να δώ τα λάθη τους, γιατί δεν είμαι φανατική κατάλαβες? Έχω τσακωθεί άπειρες φορές με τα ίδια μου τα πεθερικά για τον Στάλιν που τον έχω χεσμένο τον αρχιδολοφόνο!!!!
Το ίδιο περιμένω απο οποιονδήποτε σώφρονα άνθρωπο που δεν ντρέπεται για τις επιλογές του, και κυρίως που ΞΕΡΕΙ και ΚΑΤΑΝΟΕΙ τελικά ποιές είναι οι επιλογές του... Εσύ ξέρεις τί υποστηρίζεις τελικά και γιατί?
Όταν μου απαντάς έτσι, σημαίνει οτι συμφωνείς μαζί μου πως λέει μαλακίες ο τύπος, απλά 'δικαιολογείται' για κάποιον λόγο? Αυτό εννοείς? Εμ, δεν δικαιολογείται αγόρι μου, γιατί ΞΕΡΕΙΣ (αν έχεις διαβάσει ελάχιστα ιστορία) πως οι Γερμανοί ήταν γομάρια όρθια, κτήνη πραγματικά που δεν καταλαβαίνανε τίποτα απο συναισθηματισμούς, δεν βλέπανε παιδιά, γέρους, γυναίκες, ήταν στρατιωτάκια κανονικότατα, και πολύ άγρια μάλιστα. Όταν έρχεται ο 'συναγωνιστής' σου και τους εξαίρει σχεδόν, εσύ ως ΩΡΙΜΟΣ και ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ άνθρωπος (ως προς τις επιλογές σου καταρχήν) όφειλες να του πείς να χαλαρώσει και να δεί μία ψυχολόγα, μήπως και αποδεχτεί οτι στο αίμα του ρέει αίμα δολοφόνων (καλά αυτό το τελευταίο δεν θα ήταν απαραίτητο να το πείς)!!!!! Γιατί μιλάει για τα εξ αίματος αδέλφια σου ρε σύ, τους Έλληνες, κατάλαβες? Εκτός αν νιώθεις πιο αδέλφι σου τον Γερμανό 'συναγωνιστή' απο τον Έλληνα πολίτη που πεινάει μαζί σου...

Γι'αυτό και εν ολίγοις, την επόμενη φορά που θα αποφασίσεις να μου απαντήσεις, μην μου απαντήσεις ως μέλος του ΚΚΕ (γιατί δεν είμαι, αν και πολύ σε βολεύει να μου απαντάς έτσι), αλλά ως Παγώνα, αριστερή, φιλελεύθερη, που δεν κλείνει τα μάτια στα εγκλήματα κανενός, ούτε του ίδιου της του πατέρα, εντάξει?
Περιμένω τώρα απάντηση σοβαρή, κι όχι 14χρονου....προχώρει...
ΥΓ και αυτό έλειπε να μην ήταν καταδικαστική για την κατοχή της Ελλάδας! Θα έπρεπε εσύ ο ίδιος να τον πλακώσεις στο ξύλο μετά...που λέει ο λόγος...ή μήπως θα το δικαιολογούσες κι αυτό? Γιατί έχω ακούσει και κάτι τέτοια απο εθνικοσοσιαλιστές: δεν έφταιγε ο χίτλερ για τον πόλεμο, γιατί δεν τον αφήσαμε να περάσει, εμείς προκαλέσαμε την κακή μας μοίρα...
ξέρεις, τέτοιες ΑΗΔΙΕΣ (για σένα είναι αηδίες?)

ΥΓ2 και θύμισέ μου τί σχέση έχει η ΑΔΕΔΥ με οτιδήποτε?
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τετ 06 Φεβ 2008, 20:24

Μα πάντα είμαι ειλικρινής. Κι αν είχα πάρει τις πληροφορίες από εκείνο το φόρουμ θα το έλεγα, όπως το είχα πει την προηγούμενη φορά. Θες να το πιστέψεις έχεις καλώς, δεν θες, δεν πειράζει, λίγη σημασία έχει.

Παγώνα όταν τα έλεγε αυτά ο Γερμανός νεοναζί οι «πατριώτες» τον χειροκρούσαν κι όλας, προφανώς από τη μεγάλη τους αγάπη για την Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
BigBadWolf
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από BigBadWolf » Τετ 06 Φεβ 2008, 20:33

Παγώνα, δεν αναφέρω πουθενά για τα εγκλήματα του ΚΚΕ. Απλά χρησιμοποιώ την θέση του, διότι ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ.
Ξαναδιάβασε την όταν θα είσαι λίγο πιο ήρεμη, διότι δυστυχώς πήρες φόρα και γράφεις χωρίς να έχω θίξει το παραμικρό από όσα λες.

Τώρα εις ότι αφορά τα υπόλοιπα, δικαιολογίες μπορεί να υπάρχουν πολλές. Οι Αξίες όμως που θέτει κάποιος δημιουργώντας μια Ιδεολογία για να τις υπηρετήσει δεν πουλιούνται και δεν αγοράζονται. Για εμένα οι Αξίες αυτές ακούν στο όνομα Λαός και Πατρίδα. Τώρα, για το αν ο Χίτλερ έστειλε τις μεραρχίες του δεξιά κι όχι αριστερά, αν είχε δίκιο ή λάθος να επιτεθεί στην Ελλάδα, αν αναγκάσθηκε κλπ, είναι δικαιολογίες κι όχι Αξίες. Επομένως μπορεί να μην είναι αηδίες, αλλά είναι κενές περιεχομένου και προφάσεις εν αμαρτία. ΌΧΙ λοιπόν η επίθεση εναντίον της Πατρίδας μου δεν θα με έβρισκε να υποστηρίζω την Πατρίδα του άλλου μόνο και μόνο διότι οι συνθήκες την οδήγησαν σε μια σύγκρουση που συμπεριέλαβε κι εμάς. Ας μην το έκανε.
Και για να γίνω κατανοητός, ο Εθνικοσοσιαλισμός δεν έχει τέτοια διλήμματα. Αντιθέτως η βασική του κατηγορία έναντι της δημοκρατίας και του μπολσεβικισμού, είναι πως εκείνοι θέτουν το σύστημα (το καθεστώς τους) υπεράνω των Αξιών που ο ίδιος [ο Εθνικοσοσιαλισμός] θεωρεί πρωταρχικές, δηλ την Πατρίδα και τον Λαό. Ο Έλληνας Εθνικοσοσιαλιστής, όπως και ο Γάλλος και ο Ρουμάνος και ο Ούγγρος, πολέμησαν τους Γερμανούς όταν εκείνοι επιτέθηκαν στην χώρα τους. Το σφάλμα εν προκειμένω, και το παραστράτημα, δεν ανήκε σε αυτούς που ήταν υποχρεωμένοι να αμυνθούν αλλά στους επιτιθεμένους.

Ο Γερμανός, είπε ξεκάθαρα: κατά την διάρκεια του απεχθούς πολέμου και της παραμονής τους στην Ελλάδα. Και ναι Ιφικράτη, εγώ τον χειροκράτησα διότι πιστεύω πως είναι αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
theo38
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo38 » Τετ 06 Φεβ 2008, 20:37

μπραβο οι γερμανοι
γαμ...σαν οι παπουδες τους και τωρα χειροκραταν τα εγγονια τους
μπραβο μπραβο
την...ακούσαμε για τα καλά
Άβαταρ μέλους
BigBadWolf
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από BigBadWolf » Τετ 06 Φεβ 2008, 20:39

Αυτό στο είπαν κι εσένα ή το διαπίστωσες μόνος;
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Τετ 06 Φεβ 2008, 21:36

μπατσοι χρυσαυγιτες και γερμανοι ...ωραια
αντε να σας δουμε να κανετ πορεια μονοι σας τωρα,χωρις μπατσους
χαχαχαχαχα
ρε τους αντρακλες με τα ξενα αρχιδια χαχαχαχα
οξω φασιστες γ... τη σημαια σας
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Τετ 06 Φεβ 2008, 21:56

Διάβασα πάλι...τα εξ' αμάξης!

Ο chill μου τα γύρισε πάλι για τα οπαδικά! Ε ναι ρε! Άμα εγώ έρχομαι κάθε μέρα και σου λέω σας...σας...σας... και τελικά γίνει φάση και βγουν τα αντίθετα αποτελέσματα,δε θα δικαιούσαι κι εσύ να μου πεις,σας...;
Κάνεις όμως το ηλίθιο λάθος,να συνδέεις την περιφρούρηση μιας πορείες με κάποιες φορυμιακές κουβέντες.

Η Παγώνα μου λέει τί θα έκαναν οι Έλληνες εθνικοσοσιαλιστές αν μας επιτίθετο το NPD,της απαντώ με ανάλογο ερώτημα για τους κομμουνιστές και μετά το αλλάζει και μου λέει "δεν εννοούσα αυτό,εννοούσα για παλιά".

Ο Ιφικράτης μου φέρνει ότι πληροφορίες διαβάζει στο forum της ΝΕΟΣ κι έτσι με προκαλεί να του φέρω πληροφορίες για την αριστερά απο το forum του γνωστού μουσικοσυνθέτη.

Ο Τεο έκανε για άλλη μια φορά το διαδυκτυακό του αγώνα,βλέποντας στο όνειρό του ότι ήταν παρών στις 2 Φεβρουαρίου,"κατατρωπόνοντας φασίστες".

angiegr καλωσήρθες.

Γενικό συμπέρασμα:

Τρίμη μπορείς,να πας να γ...εις,μαζί με τη μητέρα σου να το ευχαριστηθείς!
Μαζί με τον "Καρβέλα" τον αχρικλεφταρά,της YRE "ιερέα" και λοποδηταρά.
Τον κλέφτη το λαμόγιο,το αρχιτρωκτικό,που έφαγε απ' τον κόσμο τσουβάλια με ποσό.
Να κλείσουν τα γραφεία της YRE της μουρλής,αυτής της συμμορίας τς αρπακτικής,
που έφαγε απ' τον τόπο εκατομμύρια,μαζί με τα λαμόγια,και τις κομπίνες κτίρια...
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Τετ 06 Φεβ 2008, 21:57

theo έγραψε:μπατσοι χρυσαυγιτες και γερμανοι ...ωραια
αντε να σας δουμε να κανετ πορεια μονοι σας τωρα,χωρις μπατσους
χαχαχαχαχα
ρε τους αντρακλες με τα ξενα αρχιδια χαχαχαχα
οξω φασιστες γ... τη σημαια σας
Άμα σας κάνουμε καμμιά αντισυγκέντρωση καμμια ώρα θα σου πώ εγω...
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Τετ 06 Φεβ 2008, 22:15

αντισυγκεντρωση χρηστο μπορεις να κανεις με τους χρυσαυγιτες σε τιποτε προβατα στη λαρισα.
στην αθηνα μονο με τους μπατσους παρεα.
και επειδη με εναν τσαμπουκα μαγκιζεις και μαλιστα σε καποιον που δεν θα επρεπε σου προτεινω τα εξης 2 πραγματα......
1- ρωτας τη φιλη σου στα ελλαδα μυστηρια αν ημουν παρον το πρωι,
και
2- διαλεγεις αναμεσα απο αρελα ,φωτη,σονυα,σιλκε κλαιρ σε ποιον θελεις να στειλω λινκ απο το youtube.
αναφερω αυτα τα ονοματα επειδη με ξερουν προσωπικα.
μετα ομως ομορφοπαιδο θελω το ιδιο απο εσενα γκεγκε;
αλλιως για δευτερη φορα θα το βουλωσεις.
και κατι τελευταιο ρε φιλαρακι....σου εχω πει εστω και μια φορα ψεματα για κατι;
τεσπα διαλεξε οτι απο τα 2 θες να τελειωνουμε με εσενα και τον αλλον το γαμοσταυρο
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Τετ 06 Φεβ 2008, 22:19

Τί να σου πω ρε Τεο. Στα πολιτικά πάντα ψέμματα λέτε εσείς οι "προοδευτικοί". Ψέμματα και μισές αλήθειες.
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Τετ 06 Φεβ 2008, 22:21

η μαλλον επειδη δεν θελω να προσβαλω καποιον δημοσια με τον οποιο εχω ανταλλαξει και 2 κουβεντες αν οι απαντησεις σου ειναι οπως τα λεω απλα στειλε μου πριβε ενα οκ ωστε να μην ξεφτιλιστεις δημοσιαα σε ενα φορουμ οπου εισαι και οπερατερ
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Τετ 06 Φεβ 2008, 22:24

Κοίτα,δε θα κάνω το χατήρι σε κανέναν να πω αν ήμουν ή δεν ήμουν,που ήμουν και που δεν ήμουν τότε.

Για την ιστορία,έναν κύριο τον χαρακτήρισα με το συνθετικό "σκατό" σε μια λέξη που τον χαρακτήρισα.
Και σε ρωτώ,τα 'θελε ή δεν τα 'θελε ο κ... του;
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Τετ 06 Φεβ 2008, 22:26

ποιον;
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τετ 06 Φεβ 2008, 22:26

Ο Ιφικράτης μου φέρνει ότι πληροφορίες διαβάζει στο forum της ΝΕΟΣ κι έτσι με προκαλεί να του φέρω πληροφορίες για την αριστερά απο το forum του γνωστού μουσικοσυνθέτη.
Θεός σου είναι ο Κακός Λύκος και πιστεύεις ότι λέει; Είναι το πιο εύκολο τουλάχιστον σε εσένα να αποδείξω ότι ισχύει ότι είπα , δηλαδή ότι δεν το είδα από το φόρουμ του ΛΑΟΣ, στο οποίο δεν έχω ξαναμπεί από τότε. Δηλαδή και τότε που μπήκα δεν έμεινα πάνω από πέντε λεπτά και απλά έτυχε να διαβάσω την κοπελίτσα που έλεγε να θολώσουν τα πρόσωπα των συναγωνιστών που υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας.

Πρόσεχε τι θα απαντήσεις, γιατί με τα παραμύθια που σου λένε οι φασίστες εκτίθεσε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Clash την Τετ 06 Φεβ 2008, 22:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Τετ 06 Φεβ 2008, 22:32

Κάτσε ρε Νίκο. Είπες ότι έμπαινες για ένα διάστημα,όχι ότι μπήκες μια φορά.

Τεο,νομίζω μίλησα ξεκάθαρα.
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τετ 06 Φεβ 2008, 22:36

Ποιο διάστημα ρε συ; Την πλάκα στο κανάλι που κάναμε; Δεν πάμε καλά μου φαίνεται. :P
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Τετ 06 Φεβ 2008, 22:41

Δηλαδή και τότε που μπήκα δεν έμεινα πάνω από πέντε λεπτά και απλά έτυχε να διαβάσω την κοπελίτσα που έλεγε να θολώσουν τα πρόσωπα των συναγωνιστών που υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας.
Και γω τις προάλλες είχα διαβάσει στο φόρουμ του γνωστού πιανίστα-μουσικοσυνθέτη-κομμουνιστή-πατέρα-σύζυγου-αγωνιστή ότι όλες οι μυστικές υπηρεσίες, εγχώριες και ξένες, συνωμοτούν εναντίον του...

Και δεν κάνω καθόλου πλάκα. Ο συγκεκριμένος (στέλεχος τροτσκιστικού κόμματος) και τα γράφει και τα πιστεύει αυτά...
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Τετ 06 Φεβ 2008, 22:49

με αναγκασες να διαβασω ολα σου τα ποστ
αναφερεσαι στο κωστα απο οτι καταλαβα.
χμμμμμμμμ οκ
διακρινω ομως οτι εσυ εισαι σκατοψυχος
εχω γραψει απο την αρχη οτι τον ξερω και θα μπορουσες απο ευγενεια να με ρωτησεις τι τυπος ηταν οποτε να παρεις και θεση.
νομιζω οτι ανεξαρτητου πολιτικης θεσης η ψυχη σου ειναι γεματη σκατα.λυπαμαι αλλα δεν με νοιαζει κιολας.στο ινερντε γνωριστηκαμε και εκει θα μεινει.
ευχομαι παντα να εισαι τοσο ευγενης με ολους.
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τετ 06 Φεβ 2008, 22:50

Δεν είναι όμως ένας μήνας που πέρασε από δίκη με την κατηγορία ότι παρέσερνε ανήλικες σε ακολασία μέσω το φόρουμ του. Μην γελάτε, έγινε και αυτό στην Ελλάδα, του την είχαν στήσει οι ασφαλίτες για την γνωστή υπόθεση των νταβατζήδων. Φυσικά αθωώθηκε πανηγυρικά, τι να λέμε τώρα, μόνο που τον είδαν οι δικαστές έφτανε.
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Τετ 06 Φεβ 2008, 22:55

Έτσι ε; Ο μαχαιροβγάλτης που πάει να μαχαιρούσει ακόμη και πιτσιρίκια επειδή δε γουστάρει την ιδεολογία τους και τις συγκεντρώσεις τους είναι "καλόψυχος"!
Άλλοι είναι οι σκατόψυχοι Τεο...
Στο κάτω κάτω της γραφής,αφού διάβασες όλα μου τα ποστ,τότε θα έχεις διαβάσει ότι του ευχήθηκα πραγματικά καλή ανάρρωση (κι ας έκανε ότι έκανε). Αλλά δε βαριέσαι;
Μήπως η λογική σας και το συναίσθημα είναι αυτά που ορίζουν για 'σας ποιος είναι καλόψυχος και ποιος είναι σκατόψυχος; Όχι βέβαια! Οι αρχηγοί σας το ορίζουν αυτό κι εσείς τους πιστεύετε.
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Τετ 06 Φεβ 2008, 22:57

οκ
για πολλοστη φορα πολιτικα τελος
θα ασχολουμε με τη μαγειρικη εδω μεσα
θα αφησω και το **** να κανει τον αντρα εδω περα.
ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ArELa την Πέμ 07 Φεβ 2008, 00:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ΤΕΛΟΣ και οι ύβρεις ελπίζω!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”