Επεισόδια σήμερα στην Αθήνα

Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
Φύλο: Άνδρας

Re: Επεισόδια σήμερα στην Αθήνα

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Δευ 04 Φεβ 2008, 14:27

Γιατί αυτοί οι κύριοι ξεκίνησαν να κάνουν επίθεση προς τα εμάς!

Εμείς είπαμε δεν πάει άλλο και αντεπιτεθήκαμε.

Μιλάς για "πισώπλατη" μαχαιριά αναρχικού αλλά ούτε που μπήκες στον κόπο να ρωτήσεις αν αυτός ο αναρχικός είχε όπλο μαζί του...

Αλλά τί σε νοιάζει εσένα... Εσένα σε νοιάζει αν εμείς οι αμυνόμενοι ήμαστε εξοπλισμένοι. Οι άλλοι βεβαίως είναι οι σύντρφοι, οπότε έχουν κάθε δικαίωμα να οπλοφορούν και να μας δολοφονούν. Εμείς όμως...δεν έχουμε διακαίωμα στην άμυνα, γιατί είμαστε φασίστες,γιατί δε μας χωνεύετε πολιτικώς,γιατί...γιατί...γιατί...

Έτσι δεν είναι Παγώνα;
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
TEUTAMOS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από TEUTAMOS » Δευ 04 Φεβ 2008, 14:32

Και στις δυο περιπτωσεις η ελληνικη σημαια ή καιγεται ή την κατεβαζουν. Τωρα,ποιοι το κανουν και γιατι ειναι ενα ερωτημα.....

Εικόνα

[/img]Εικόνα

....οι εικονες νομιζω μιλανε απο μονες τους.
ΕΛΛΗΝΩΝΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣΑΘΗΝΑΙΟΙΜΑΡΑΘΩΝΙ
ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝΜΗΔΩΝΕΣΤΟΡΕΣΑΝΔΥΝΑΜΙΝ

...ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
Άβαταρ μέλους
LoLitA
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από LoLitA » Δευ 04 Φεβ 2008, 14:32

Σιγά μην περίμεναν κιόλας να πάρουν αριθμό πρωτοκόλλου και χαρτάκι για να διοργανώσουν συγκέντρωση. Και αυτοί μπορούν κάλλιστα να υποστηρίξουν ότι την προγραμμάτισαν (καθυστερημένα) :loco:
Όσες φορές οι άλλοι έχουν διοργανώσει αντισυγκεντρώσεις εναντίων μας...έκαναν επιθέσεις (με λοστούς κλπ) και προκαλούσαν θύματα. Οκ;

Ε δε δικαιούμαστε κι εμείς να αμυνθούμε μια φορα;;
Χωρίς να θέλω να το παίξω ξερόλας, είμαι σίγουρη ότι έχουν παρόμοιες ιστορίες να διηγηθούν για εσάς.

Τελοσπάντων εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι χωρίς να υποστηρίζω κανέναν, (μόνο την γυναίκα μου γιατί φτιάχνεται και θα μου κάνει καλό κρεβάτι σήμερα :dance: ), τα ίδια ηλίθια επιχειρήματα χρησιμοποιείτε και οι μέν και οι δε. Και σε απλά μαθηματικά, αλληλλοαναιρούνται και δεν βρίσκει κανείς δίκιο.

Θέλετε να τιμήσετε μνήμη πεσόντων? Συγκεντρωθείτε ειρηνικά, με μετριοφροσύνη και κατάνυξη και σεβασμό για τους νεκρούς και τέτχοια, αφήστε λουλούδια στο μνημείο και αναλογιστείτε τι πέρασαν τα παιδιά τις τελευταίες τους στιγμές.
“Bravery is believing in yourself, and that thing nobody can teach you.”
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Δευ 04 Φεβ 2008, 14:34

ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ!

Εικόνα

Δεν φτάνει που οργάνωσαν μία αντισυγκέντρωση ενάντια σε μία καθ’ όλα νόμιμη συγκέντρωση. Δεν φτάνει, που με την ανοχή της αστυνομίας, επιτέθηκαν με πέτρες και ρόπαλα εναντίον των συγκεντρωμένων στην πλατεία Κολοκοτρώνη. Δεν φτάνει που εκμεταλλευόμενοι το πανεπιστημιακό άσυλο κατέστρεφαν επί ώρες το κέντρο της Αθήνας θέτοντας σε κίνδυνο ζωές και περιουσίες αθώων πολιτών. Τώρα ζητούν και τα ρέστα!
Ποίοι είναι αυτοί; Οι επαγγελματίες αντιρατσιστές, τα στελέχη του Σύριζα και οι γνωστοί σε όλους παρακρατικοί των Εξαρχείων. Όλοι αυτοί, μαζί με φιλική προς αυτούς μερίδα των ΜΜΕ, προσπαθούν κατόπιν εορτής να δημιουργήσουν κλίμα μιλώντας για συλλήψεις «ενόχων» ακροδεξιών, επιδιδόμενοι στο γνωστό τους κυνήγι μαγισσών. Μιλούν για ενόχους αυτοί που οπλισμένοι, με ρόπαλα, αξίνες και άλλα φονικά εργαλεία κινήθηκαν κατά ανθρώπων που ήθελαν να ασκήσουν το αναφαίρετο δικαίωμά τους να παρευρεθούν σε μία ανοιχτή εκδήλωση.

Οι θύτες εμφανίζονται ως θύματα και μιλούν για ανοχή και αδιαφορία της αστυνομίας. Της αστυνομίας η οποία ευθύνεται επειδή επέτρεψε να γίνουν επεισόδια. Η οποία επέτρεψε σε μία οπλισμένη ομάδα 400 τραμπούκων να παρελάσουν επιδεικνύοντας τα όπλα τους στο κέντρο των Αθηνών και να επιτεθούν κατά κάποιων συγκεντρωμένων. Ίσως γιατί αυτά τα επεισόδια κάποιους συνέφεραν. Αυτούς που δεν ήθελαν να γίνει μία εκδήλωση Μνήμης για τα γεγονότα των Ιμίων, αυτούς που απλά ήθελαν να στρέψουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης αλλού έστω και για λίγα εικοσιτετράωρα.

Αυτή είναι η πραγματικότητα, όπως πραγματικότητα είναι και η μη πραγματοποίηση της εκδήλωσης για τα Ίμια εξαιτίας αυτών των επεισοδίων. Όλα τα άλλα είναι μία παραφιλολογία για την δημιουργία εντυπώσεων από αυτούς που θέλουν να καταργήσουν την Ιστορική Μνήμη με κάθε μέσο και τρόπο.

http://www.elkosmos.gr
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Δευ 04 Φεβ 2008, 14:43

Σιγά μην περίμεναν κιόλας να πάρουν αριθμό πρωτοκόλλου και χαρτάκι για να διοργανώσουν συγκέντρωση. Και αυτοί μπορούν κάλλιστα να υποστηρίξουν ότι την προγραμμάτισαν (καθυστερημένα) :loco:
Όσες φορές οι άλλοι έχουν διοργανώσει αντισυγκεντρώσεις εναντίων μας...έκαναν επιθέσεις (με λοστούς κλπ) και προκαλούσαν θύματα. Οκ;

Ε δε δικαιούμαστε κι εμείς να αμυνθούμε μια φορα;;
Χωρίς να θέλω να το παίξω ξερόλας, είμαι σίγουρη ότι έχουν παρόμοιες ιστορίες να διηγηθούν για εσάς.

Θέλετε να τιμήσετε μνήμη πεσόντων? Συγκεντρωθείτε ειρηνικά, με μετριοφροσύνη και κατάνυξη και σεβασμό για τους νεκρούς και τέτχοια, αφήστε λουλούδια στο μνημείο και αναλογιστείτε τι πέρασαν τα παιδιά τις τελευταίες τους στιγμές.

Τί να σου πω... Αν μου βρεις έστω μία αντισυγκέντρωση που να οργανώσαμε εναντίων πορείας τους κάνοντάς τους επίθεση...θα κάτσω να με μαστιγώσεις...

Κάθε χρόνο κάνουμε μια ειρηνική πορεία για την επέτειο των Ιμίων χωρίς να προκαλούμε επεισόδια (άλλο θέμα αν εσείς μάθατε μόνο για φέτος,όπως σας τα είπανε απο την τηλεόραση)!
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 04 Φεβ 2008, 14:46

Μιλάς για "πισώπλατη" μαχαιριά αναρχικού αλλά ούτε που μπήκες στον κόπο να ρωτήσεις αν αυτός ο αναρχικός είχε όπλο μαζί του...
Είδες που λές βλακείες τώρα? Κοίτα δεν μπήκα στον κόπο να ρωτήσω αν είχε όπλο μαζί του, γιατί ήδη το έχετε πεί, και δεν σας αμφισβήτησα! Δέχομαι λοιπόν οτι ΕΙΧΕ ΟΠΛΟ μαζί του!!!! Το θέμα είναι οτι ακόμα και στον πόλεμο το ΠΙΣΩΠΛΑΤΟ χτύπημα θεωρείται κάθε άλλο παρά άμυνα (για να μην πώ για το 'αντρίκιο' και παρεξηγηθούμε), δεν πα νά'χει καλάζνικωφ ο άλλος....τί δεν καταλαβαίνεις απ'αυτό???
Και συμφωνώ με τις κυρίες απο πάνω.
Αυτό που αρνείστε να καταλάβετε είναι οτι ΠΗΓΑΤΕ προετοιμασμένοι για μάχη (με την δικαιολογία της άμυνας), πήρατε όπλα μαζί σας, την στιγμή που επρόκειτο να 'τιμήσετε' νεκρούς στο όνομα της πατρίδας που δήθεν λατρεύετε... Βρήκατε ευκαιρία μιά κι οι άλλοι θα σας την πέφτανε, να μπείτε σε μία μάχη που ΟΦΕΙΛΑΤΕ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΑΣ... Εκεί φαίνονται οι άντρες....ακούς Κάσσανδρε (για να μην νομίζει οτι προσπέρασα το ύφος του)
Τέτοια τιμή που τους κάνατε βρε αδελφέ, τί να πώ, μάλλον οι τιμώμενοι δεν θα νιώθουν και μεγάλη χαρά για τις αηδίες που έγιναν...
Κάθε χρόνο κάνουμε μια ειρηνική πορεία για την επέτειο των Ιμίων χωρίς να προκαλούμε επεισόδια
Ε θά'ταν ηλίθιο να κάνετε επεισόδια μεταξύ σας!!! :)
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Δευ 04 Φεβ 2008, 15:00

Ουφ...

Μα ρε Παγώνα κάθε φορά που οι άλλοι διοργανώνουν αντιπορείες εναντίων μας πάντα επειχειρούν ένοπλες δολοφονικές επιθέσεις!
Γνωρίζαμε εκ των πρωτέρων τί θα έκαναν! Γιατί δεν ήταν η πρώτη φορα που το έκαναν!

Και τώρα να σου και τα μαθήματα "κανόνων πολέμου".

Κατ' αρχήν αυτός δηλώνει ότι ήταν πισώπλατη και οι μόνοι μάρτυρες ήταν οι δικοί του.

Αλλά,ας υποθέσουμε ότι ήταν πισώπλατη! Αποκλείεις το ενδεχόμενο αυτός κρατώντας τσεκούρι ή λοστό ή αξίνα να πήγε να κάνει επίθεση σε συναγωνιστή κι ένας άλλος συναγωνιστής,προκειμένου να προστατέψει το συναγωνιστή,να του τράβηξε το μαχαίρι απο τη δική του μαχαιροθήκη που είχε δίπλα στο παντελόνι του και να του το κάρφωσε στην πλάτη;

Κουφό ε;

Ποτέ μη λες ποτέ... Έχω ακούσει 1002 ευφάνταστα σενάρια απο διάφορα..."θύματα" στα κανάλια. Αυτό όμως...μπορεί και να είναι αληθινό!

Τα "οφείλατε" πες τα αλλού. Άλλες φορές καθόμαστε ειρηνικά σε δικές τους αντισυγκεντρώσεις και είδαμε τα αποτελέσματα...
Δε θα σταματήσουμε τις πορείες μας επειδή αυτοί θέλουν να μας σταματήσουν. Ούτε θα τους επιτρέψουμε να κάνουν επίθεση σε αυτές και τους συγκεντρρωμένους μας.

Κάθε φορά οι άλλοι κάνουν ότι κάνουν και δε βγάζει κανείς άχνα! Μια φορά αμυνθήκαμε σωστά κι έπεσαν πάνω μας λιτοί και δεμένοι να μας φάνε! Ας λένε ότι θέλουνε!

Τελεία και παύλα! Αρκετά υπήρξαμε καλά παιδιά,καιρός να αλλάξουμε!
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 04 Φεβ 2008, 15:06

Κατ' αρχήν αυτός δηλώνει ότι ήταν πισώπλατη και οι μόνοι μάρυρες ήταν οι δικοί του.
περίεργο όμως, που αντί να σ'ενδιαφέρει η αλήθεια, φτιάχνεις ένα σωρό ευφάνταστα σενάρια που ήδη δικαιολογούν τους 'δικούς' σου...
τέλος πάντων, υπάρχει και το ξύλο ξέρεις, αν σώνει και ντέ πρέπει να σώσεις κάτι ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ή ν'απωθήσεις κάποιον! Δεν χρειάζονται μαχαίρια, μιάς και -σου θυμίζω- τα μαχαίρια ΔΕΝ ΑΠΩΘΟΥΝ, ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!

Οκ?
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Δευ 04 Φεβ 2008, 15:10

Καλά εντάξυ...Η "αλήθεια" είναι ότι λεν τα κανάλια και αυτοί....
Πάω πασο τότε...

Ακόμη δεν ξέρω αν οι συναγωνιστές μου είχανε δικά τους μαχαίρια! Αυτό που ξέρω είναι ότι είχανε τα ξύλα απο τις σημαίες τους κι ότι τους πέταξαν πέτρες [τί ποιο λογικό να κάνεις σε κάποιους που σε πετάνε πέτρες και μολότωφ (με κίνδυνο να σε κάψουν ζωντανό)].

Οι άλλοι όμως,είχανε μαζί τους,ρόπολα,σιδηρολοστούς,τσεκούρια και άλλα... Για να μας αποθήσουν (όχι ότι θα 'τανε σωστό αυτό απο κάποιους που κάνουν παράνομη αντισυγκέντρωση) τα είχαν αυτά ή για να έρθουν στη συγκέντρωση και να μας ανοίξουν τα κεφάλια;
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Δευ 04 Φεβ 2008, 16:09

Ακόμη δεν ξέρω αν οι συναγωνιστές μου είχανε δικά τους μαχαίρια! Αυτό που ξέρω είναι ότι είχανε τα ξύλα απο τις σημαίες τους κι ότι τους πέταξαν πέτρες [τί ποιο λογικό να κάνεις σε κάποιους που σε πετάνε πέτρες και μολότωφ (με κίνδυνο να σε κάψουν ζωντανό)].
Επεσαν και μολότοφ το Σάββατο? :o Για συνεχίστε...ρε τι μαθαίνει κανένας από τους «αυτόπτες» :P

Εντάξει τον Χρήστο επειδή τον συμπαθώ δεν θέλω να του την πω. Θα τον συμβούλευα να ρίξει μια ματιά στην πρώτη φωτογραφία που έβαλα χθες. Ξέρεις, αυτή η φωτογραφία, είχε και συνέχεια προς τα δεξιά, η οποία σήμερα «βγήκε» προς τα έξω. Εκει φαίνεται τι είχαν και τι δεν είχαν οι συναγωνιστές :D Εννοώ τους συναγωνιστές χωρίς στολή, γιατί υπάρχουν μαζί τους και οι άλλοι, οι συναγωνιστές με στολή.

Φωνάζετε γιατί άφησαν αυτούς που έπιασαν το βράδυ, αφού πρώτα τους ξυλοφόρτωσαν. Και σας ρωτώ, από εσάς έπιασαν κανέναν με όλα αυτά που κουβαλάγατε. Μαζί σας είναι και δεν έκαναν τίποτα. Αλλά τι να λέμε τώρα, αφού είχατε συνεργασία.

«Μαζί θα τους φάμε»....χαχαχαχα
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 04 Φεβ 2008, 17:16

Αλλά,ας υποθέσουμε ότι ήταν πισώπλατη! Αποκλείεις το ενδεχόμενο αυτός κρατώντας τσεκούρι ή λοστό ή αξίνα να πήγε να κάνει επίθεση σε συναγωνιστή κι ένας άλλος συναγωνιστής,προκειμένου να προστατέψει το συναγωνιστή,να του τράβηξε το μαχαίρι απο τη δική του μαχαιροθήκη που είχε δίπλα στο παντελόνι του και να του το κάρφωσε στην πλάτη;
:rofl:
χαχαχαχαχα
καλα ρε συ ειπαμε οχι κι ετσι. με αστεια προπαγανδα των παλιων ναζι εμοιαζε αυτο.
που οι μισοι λεγαν οτι σκοτωναν εβραιους για θεμα υγιεινης και οι αλλοι μισοι οτι δεν σκοτωναν.
Α κι ο hess που ελεγε οτι βαζαν κατι στο νερο κι ελεγχαν τους κυβερνητες
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Δευ 04 Φεβ 2008, 17:26

δεν ξερω αν μετραει η γνωμη μου αλλα θα ηθελα να πω οτι συμφωνα με αυτα που εγραψαν οι φιλοι ιδεογραφητες σιγουρο γεγονος ειναι τα εξης
1- σιγουρα δεν ηταν εκει ο μεγαλος κακος λυκος
2- σιγουρα δεν ηταν εκει ο κασσανδρος
3- για το χρηστο δεν ειμαι και τοσο σιγουρος επειδη ειναι μικρος και λεει ψεματακια.
4- **** απο οτι δηλωσε πηγε μετα τις 12 οποτε δεν μετραει
μπορω να επιβεβαιωσω οτι το πρωι στην κλαυθμωνος ηταν ο ιφικρατης καθως και οτι με τους χρυσαυγιτες ηταν και μια φιλη σας ,απο καποιο αλλο καναλι,με την οποια μιλησαμε στο τηλεφωνο καθως και οτι ανταλλαξαμε και 5-6 μυνηματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος _XRHSTOS_ την Δευ 04 Φεβ 2008, 21:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Πρόσεχε πως μιλάς...
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
Άβαταρ μέλους
_MIXALIS_
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από _MIXALIS_ » Δευ 04 Φεβ 2008, 20:11

Εγώ ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω ένα πραγματάκι, για να μπω και στο κλου της ιστορίας
Υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι θέλουν να κάνουν μια καθ'όλα νόμιμη πορεία για να τιμήσουν 3 πεσώντες
Από την άλλη υπάρχουν κάποια τυπάκια που δεν γουστάρουν τους άλλους και θέλουν αντισυγκέντρωση, έτσι μωρέ για να τους την σπάσουν.
Οι πρώτοι είναι τα φασισταριά της υπόθεσης
Οι δεύτεροι είναι οι αντιφασίτες
Οι δεύτεροι με τον τσαμπουκά τους θέλουν όπως είπαμε να σπάσουν την συγκέντρωση των πρώτων με το έτσι θέλω και τους την πέφτουν.
Οι φασίστες επειδή την έχουν ψιλιαστεί έχουν έρθει προετοιμασμένοι και κάνουν τρελό come back και τους παίρνουν στο κυνήγι με ή χωρίς την βοήθεια της αστυνομίας (δεν είναι αυτό που με απασχολεί)
Οι αντιφασίστες, αυτοί που δεν είναι φασίστες δηλαδή, χαίρονται με την ακύρωση της καθ'όλα νόμιμης πορείας
Όλα οκ μέχρι εδώ;;
Σοβαρά τώρα, είμαστε με τα καλά μας;;Σας παρακολουθώ να γράφετε και πραγματικά απόρώ. Πρώτα από όλα, γνωρίζω πως υπάρχει το δικαίωμα του συνέρχεσθε και είναι και στα πλαίσια μια δημοκρατικής(όσο δημοκρατική μπορεί να χαρακτηρισθεί η Ελλάδα) χώρας.Οπότε που το πρόβλημα όταν κάνουν πορεία οι χρυσαυγήτες.Δεν κάνανε κάτι κακό, να τιμήσουν τρεις ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ θέλανε,που το κακό με αυτό δηλαδή;;;
Δέχομαι πως οι αναρχικοί-αριστεροί ιδεολογικά είναι αντίθετοι με τους χρυσαυγήτες και αυτό είναι κάτι παραπάνω από δεκτό και σεβαστό, γιατί στα πλαίσια της δημοκρατίας, είναι απαραίτητη η διαφορετικότητα των απόψεων. Θες να βγεις λοιπόν να εκφράσεις την αντιθεση σου μαζί τους;;;;Βγες ρε φίλε, αλλά κάντο όμορφα και ωραία χωρίς ψευτοτσαμπουκάδες και πεσίματα.Αν και ,προσωπική άποψη, όταν τιμάται η μνήμη κάποιων ανθρώπων δεν ξέρω κατά πόσο εύκολα μπορείς να βγεις να διαδηλώσεις κατά αυτών, γιατί ουσιαστικά κατά των νεκρών διαδηλώνεις σε τέτοια πορεία(είπαμε προσωπική άποψη)
Δεν μπαίνω στην λογική του , καλά να πάθει αυτός που τραυματίστηκε. Από ότι διάβασα ώριμος..;; άνθρωπος είναι, πρέπει να γνωρίζει τις συνέπειες των πράξεων του. Από εμένα περαστικά του πάντως και σε όλους όσους τραυματίστηκαν να αναρώσουν γρήγορα
Οι αντιφασίστες τώρα τι σόι αντιφασίστες είναι δεν το καταλαβαίνω, ας μου το εξηγήσει κάποιος
Δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα της όλης μανούρας, απλά ρε παιδιά για όνομα του Θεού, σοβαρευτείτε λίγο, είστε όλοι άνθρωποι με μυαλό και προβαίνετε σε πράξεις που σας μειώνουν
Και πάνω από όλα έχω βαρεθεί να ακούω τον όρο αντιφασίστας για τα άτομα που δρουν και λειτουργούν με τον πλέον φασιστικό τρόπο
Τέλος πάντων,εχασα τον υρμό των σκέψεων μου και σταματάω γιατί μπερδεύομαι και εγώ.
Τελείως φιλικά....
ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ.
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Δευ 04 Φεβ 2008, 20:56

xaxaxaxaxa!

Να'στε καλά! Με κάνατε και γέλασα με τις υποθέσεις! Περιμένοντας τα ντοκουμέντα που υποσχέθηκαν κάποιοι, έχω μια άλλη εξήγηση για την μαχαιριά:

Εγώ νομίζω οτι ο τύπος που μαχαιρώθηκε κρατούσε μπαζούκας και ήταν έτοιμος να ρίξει στους χρυσαυγίτες. Τα ΜΑΤ όμως μπήκαν μπροστά κ έτσι καθηστέρισε να ρίξει. Ενώ τα ΜΑΤ έστεκαν ηρωικά μπροστά στον μπαζουκοφόρο και είχαν πλάτη στους χρυσαυγίτες, οι δεύτεροι (οι χρυσαυγίτες ντε) βρήκαν την ευκαιρία να περάσουν μέσα απο τα ΜΑΤ με ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ μεγάλη δυσκολία και να γλυτώσουν την ζωή τους.(Αυτό είναι που παρουσιάζουν ως συνεργασία ΜΑΤ κ χρυσης αυγής). Μέσα σε αυτό τον πανικό, έκανε ένας χρυσαυγίτης τον κύκλο, και αφου στον δρόμο έδειρε έναν αναρχικό του πήρε το μαχαίρι. (Είπαμε, οι χρυσαυγίτες δεν κρατούσαν τίποτα). Πήγε πίσω απο τον τύπο-δολοφόνο ανήλικων-κραταω μπαζούκα, και με ενα φοβερό σαλτο μορτάλε μαχαίρωσε τον τύπο και έσωσε τον Κόσμο απο τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.
Ετσι για να δεις Χρήστο οτι και εγώ έχω πλούσια φαντασία για υποθέσεις,όχι μόνο εσύ.

υ.γ: Να σας μάθω και κάτι χρήσιμο: Ο Μεταβολισμός περιγράφει τις αντιδράσεις, αναβολικές και καταβολικές, που λαμβάνουν χώρα σε έναν οργανισμό και οδηγούν την χρήση θρεπτικών συστατικών για ενέργεια ή αύξηση.
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: RedSonya, Salome

Δημοσίευση από Salome » Δευ 04 Φεβ 2008, 20:57

Εγώ δεν δικαιώνω τους αναρχικούς. Μαλακία έκαναν. Αλλά αυτό δεν δικαιώνει αυτούς που έκαναν την πορεία να έχουν μαχαίρια και να τα χρησιμοποιήσουν και, μάλιστα, πισώπλατα.

Τώρα, επειδή δεν ανήκω σε κανέναν χώρο, δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύουν οι ισχυρισμοί που θέλουν τους διαδηλωτές να έχουν επαναλάβει τη συγκεκριμένη εκδήλωση με συμπαράσταση Γερμανών που πήγαν να βγάλουν την κατοχή εκδρομούλα. Αν όντως αληθεύει κάτι τέτοιο, τότε δικαίως εξοργίστηκαν κάποιοι. Κι εγώ θα εξοργιζόμουν αν πήγαινα να διαδηλώσω για Έλληνες νεκρούς κι έβλεπα περιβραχιόνια με σβάστικες.

Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, όμως, αυτά που συνέβησαν ήταν, και για τις δύο πλευρές, επιεικώς απαράδεκτα. Λίγο περισσότερο για τους διαδηλωτές που, όπως μας πληροφόρησε ο Χρήστος, ήξεραν ότι θα δεχτούν επίθεση κι αντί να προσπαθήσουν, για χάρη των νεκρών που υποτίθεται ότι πήγαν να τιμήσουν, να κάνουν τ' αδύνατα δυνατά για να αποτρέψουν μια σύγκρουση, πήγαν κι εκείνοι οπλισμένοι κι έτοιμοι για σφαγή.

Απαράδεκτοι.
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Δευ 04 Φεβ 2008, 21:16

Προς Ιφικράτη,δεν είπα ότι πέταξαν μολότωφ οι δικοί σας. Είπα ότι συνήθως πετούν μολότωφ και ότι αναμέναμε να κάνουν και αυτό.Ξαναδιάβασε ποιο προσεκτικά τί έγραψα.

Προς Προσωπείο και Σεληνιασμένο,το ανέφερα ως εκδοχή (και το τόνισα όταν το γραψα) και μπορώ να σου βρω 1002 άλλες εκδοχές για το πως έγινε αυτό το "πισώπλατα" (αν έγινε πισώπλατα). Απλά ήθελα να εστιάσω στο ότι μερικοί κολλάτε στη λέξη πισώπλατα,χωρίς να δώσετε σημασία στο τί είχε προηγηθεί...

Προς Τεο,δε σε αφορά που ήμουν εκείνη την ώρα.

Προς Σόνια,επειδή η αντιπορεία τους σε πορεία μας,δεν ήταν προϊόν παρθενογέννεσης κι επειδή έχουν επαναληφθεί πολλές φορές,έχουμε δοκιμάσει και τους ειρηνικούς τρόπους που αναφέρεις...
Τί να κάνουμε όμως...θέλουμε να κάνουμε πορείες... Δε μπορούμε να αφήνουμε να τις ακυρώνουν.
Στο τέλος τέλος,εμείς τιμούμε τους νεκρούς μας όπως γουστάρουμε. Αν θέλεις,τίμησέ τους κι εσύ.
Να ξέρεις πάντως πως Γερμανοί με σβάστικες αποικλείεται να έρθουν,γιατί αν φέρουν σβάστικα πάνω τους,όταν γυρίσουν στη χώρα τους θα συλληφθούν απ' τις αρχές για παρανομία.Γενικότερα πάντως,στις πορείες μας δεν υπάρχουν σημαίες με τη σβάστικα.
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Δευ 04 Φεβ 2008, 21:23

Να ξέρεις πάντως πως Γερμανοί με σβάστικες αποικλείεται να έρθουν,γιατί αν φέρουν σβάστικα πάνω τους,όταν γυρίσουν στη χώρα τους θα συλληφθούν απ' τις αρχές για παρανομία.
Α μπράβο...γιατί αν δεν υπήρχε ο κίνδυνος για σύλληψη, θα τις φορούσαν και εδώ...
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Δευ 04 Φεβ 2008, 21:30

εντωμεταξυ εχει γεμισει το ινετρνετ με δηλωσεις περιπου 15 000 ατομων οι οποιοι ηταν ολοι παρον στα γεγονοτα.
τςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
πληροφοριακα εμεις ειμασταν καμια 50 αναρχικοι μαζι με καμια 50-70 αριστερους.
απο την αλλη δεν ξερω ποσοι φασιστες ειναι στην πλατεια κολοκοτρωνη αλλα το ντου μας το πηραν τα ματ με τα χημικα τους αλλα και με τη μαγκια τους αν προτιματε
καθως και περιπου 25 χρυσαυγιτες οι οποιοι πεταγονται αναμεσα απο τα ματ.
ολοι αυτοι μαζι μας ετρεξαν μεχρι την κλαυθμωνος,οντως μας χτυπησαν οντως μαχαιρωσαν και τον κωστα οπως εγραψα ποιο πανω.
στο υψος της πλατειας γινετε ανασυνταξη,τα ματ σταματανε λογικο ηταν να σταματησουν και τα κοκορια της χρυσης αυγης,ανταλλαχτηκαν πετρες κλπ.
τα ματ πλεον υποχωρουν και λογικο ειναι να υποχωρησουν και οι αλλοι.
μολοτωφ δεν πεφτει πουθενα.
αυτα ειδατε στις τηλεορασεις.
μολις μαθευτηκαν τα γεγονοτα τα προπυλαια γεμισαν αδερφια οι οποιοι τα εκαψαν ολα.περιπου 500 ισως κατι παραπανω.αλλα ηταν αργα πλεον.οι χρυσαυγιτες εντωμεταξυ ειναι περικυκλωμενοι απο 4-5 διμοιριες δεν μπορει να τους πλησιασει κανεις .
αυτα εγιναν εν ολιγοις.
τα υπολοιπα ειναι για παιδακια που δεν εχουν παει ποτε σε πορεια.
ειμαι πολυ χαρουμενος που στους 25 που εδερναν βρισκετε ο χρηστος ,ο κασσανδρος ο λυκος .
ολοι οι γαμιαδες δηλαδη.
ξεχασα και ****............
χαχαχαχαχ ελεος ρε φλωρια των ιδεογραφηματων ελεος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος _XRHSTOS_ την Δευ 04 Φεβ 2008, 23:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Τί σ' έχει ποιάσει σήμερα;
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Δευ 04 Φεβ 2008, 21:38

το που ησουν μεγαλορητορα φιλογερμανε δεν με νοιαζει.
σε συγχωρω λογω πρωην φιλιας και λογω μαλακιας
και τον κασσανδρο καταλαβαινω επειδη προσπαθει να κανει τον εραστη στη σονυα.
εκεινο το λυκο δεν μπορω να τον καταλαβω.
2 ιδεογραφητες ηταν σπο την αλλα πλευρα και μαλιστα απο την αρχη.
τι σκατα εφφε προσπαθει να κανει ,αλλα σε ποιον;
τεσπα εσεις ξερετε
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Δευ 04 Φεβ 2008, 21:54

προς ιφικρατη
ρε φιλε,την ωρα του τσαμπουκα ποια ηταν αυτη η μαλακω με τη ντουντοκα που φωναζε
ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ
ε;
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Δευ 04 Φεβ 2008, 22:28

κασσανδρακο ευχαριστς που προσβαλες το φιλο μου στο μειν για τη μαχαιρια που εφαγε.ειπες οτι ησουν στους 20-25 που μας επιτεθηκνα.στα τοσα βιντεακια στο γιουτουμπ δεικσε μου ποιοσ εισαι ρε φιλαρακι .δεν ξερω αν ξεχωριζεις στους τοσους μπατσους αλλα κανε μια προσπαθεια
μετα θα σου δειξω και εγω τη φατσα μου.
ευχαριστω τον σκαρε κατι που με εδιωξε απο το καναλι.
και επειδη δεν μου μιλας ποτε στο μειν αλλα σημερα ησουν πονηρουλης και αγενης απλα σε ενημερωνω ****
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος _XRHSTOS_ την Δευ 04 Φεβ 2008, 22:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Έλεος!
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Δευ 04 Φεβ 2008, 22:49

theo έγραψε:το που ησουν μεγαλορητορα φιλογερμανε δεν με νοιαζει.
theo έγραψε:κασσανδρακο ευχαριστς που προσβαλες το φιλο μου στο μειν για τη μαχαιρια που εφαγε.ειπες οτι ησουν στους 20-25 που μας επιτεθηκνα.στα τοσα βιντεακια στο γιουτουμπ δεικσε μου ποιοσ εισαι ρε φιλαρακι
Χειρότερος κι απο ασφαλίτη έχεις καταντήσει ρε αδερφέ...
Τί προσπαθείς να κάνεις;

theo έγραψε:μετα θα σου δειξω και εγω τη φατσα μου.
Εσείς έχετε άσυλο ότι και να κάνετε! Εδώ και χρόνια!

Βγήκαν τα αδέρφια σου και τα 'σπασαν ρε μεγάλε; Και τους αφήσαν ελεύθερους! Και δεν είναι η πρώτη φορά!
Ε βέβαια! Απο εκεί φαίνεται το παρακράτος...
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 04 Φεβ 2008, 23:04

περιμενε ρε φιλε. δεν απαγγελεις ετσι κατηγορια.
πρεπει να ειναι σιγουρο οτι ηταν αυτος.
γι αυτο και ντυνονται το ιδιο και φορουν και κρανη.
και μαγκια τους.
Μην ξεχνουμε και την "θετικη αναγνωριση" απο τα πρασινα παπουτσια ενος φοιτητη οτι και καλα συμμετειχε σε επεισοδια.
Αληθεια κανας χρυσαυγητης εχει συλληφθει επειδη συμμετειχε σε επισοδεια;
Σε ποσους εχουν απαγγελθει κατηγοριές;
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Δευ 04 Φεβ 2008, 23:12

Ρε Προσωπείο...εγώ λέω γι΄ αυτούς που συλλαμβάνονται και αφήνονται ελεύθεροι ενώ υπάρχουν αποδείξεις...
Όταν καταστρέφεις μαγαζιά δεν είναι κατηγορία; Ή αρκεί να έρθει ο δικηγόρος σου και να σε βγάλει μια για πάντα;
Με εντολές άνωθεν τους αφήνουν...
Για την υπόθεση με τα πράσινα παπούτσια καλύτερα να μην το σχολιάσουμε...
Τώεα για τα δικαστικά και τους συναγωνιστές μου,δε σκοπεύω να κάνω συζήτηση αυτή την ώρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είμαι αλληλέγγυος με τους φυλακισμένους συναγωνιστές μου.
Τους φυλακισμένους μετά απο καταδίκες σε δίκες χωρίς αυτόπτες μάρτυρες.
Γεια σας
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Δευ 04 Φεβ 2008, 23:15

ειπες οτι ησουν στους 20-25 που μας επιτεθηκνα
Δεν έγραψα κάτι τέτοιο. Μάθε να διαβάζεις ελληνικά. Το ντου το φάγατε κυρίως από τις δύο ομάδες περιφρούρησης, αλλά συμμετείχαν και άλλοι ξεμπαρκοι.
Σιγά μην σου πω που ακριβώς ήμουν και τι έκανα ρε μεγαλοφυία...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”