0 Γεωργίου αποκάλεσε τα Σκόπια "Μακεδονία" λέει...
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
0 Γεωργίου αποκάλεσε τα Σκόπια "Μακεδονία" λέει...
Ποιος το λέει?
Μα το Jungle Report φυσικά.
Το επίμαχο βίντεο που παρουσιάζεται ως "αποδεικτικό στοιχείο" είναι αυτό
Στο blog του Πρες τζι αρ που σχολιάστηκε, είπε κάποια τύπισσα (δική μου αυτή:Ρ) :
spy είναι σαφές ότι απελπισμένα πασχίζετε να κολλήσετε ρετσινιά στο ΛΑΟΣ και στα στελέχη του, στη "ζούγκλα" σας. Πράγμα που σας κάνει φασιστικότερους των "φασιστών" όπως τους λέτε.
Ίσως να βιάστηκες λίγο γι'αυτήν εδώ που κολλάς πάντως.
Φρόντισε να ακούσεις ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΑ, τα συμφραζόμενα που έλεγε ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ. ΑΝ βέβαια έχεις το βίντεο με τον σωστό του ήχο.
Γιατί το βίντεο που ανέβηκε, είναι φριχτό από ηχητικής άποψης (ίσως και εσκεμμένα). Ακούω όμως ότι λίγο πριν την επίμαχη φράση που παραθέτεις εδώ με μαεστρία, να λέει προηγουμένως μεταξύ (μεταξύ άλλων) και τα εξής:
-pending matter THAT I NEVER MENTIONED
- The Pending matter IS THE NAME! ,
-Ι just have mentioned FACT...that I've read in the papers, μετά εντέχνως κομμένος ο ήχος για να υποθέσουμε ότι είπε I (εγώ)...finally wished Macedonia to be successful κλπ κλπ
(Ποιος finally wished όμως?)
Εκ πρώτης όψεως μου κάνει λίγο μπινιά αυτό.
Πάντως αν όντως αποκάλεσε (που δυσκολεύομαι ειλικρινά να το πιστέψω- αλλά δεν το αποκλείω κι όλας) τη FYROM Μακεδονία, είναι σοβαρότατο γλωσσικό ολισθημα. Δεν μπορώ και δε θέλω (μέχρις αποδείξεως του εναντίου να τον ταυτίσω με την Μπακοδήμου.
Τα σχόλια επίσης δύο (ανωνύμων) έχουν ενδιαφέρον:
1ος:
ΡΕ ψευταραδες, καταρχην αυτοι που σηκωσαν το...έγκυρο βίντεο που βρήκαν σκοπιανο κανάλι και βλέπουν; Γιατι σημα απο ελληνικο κανάλι (άρα αναμεταδωση) δεν βλέπω πουθενα. Μονο σκοπιανο! Τι έγινε βρε;;;;
Κατα δεύτερον για να μην τα λέτε μισα, να σας συμπληρωσω τα υπολοιπα: Ο Γεωργιου εκεινη την ημέρα εκνευρισε απίστευτα τους Σκοπιανους ΚΑΙ τους γαλλους που ήταν εκει επειδή ανέφερε συνοπτικαοτι αποτελεί προσβολη προς τα δίκαια της ιστορικής αλήθειας ένας φίλος λαός που εμφανιστηκε μόλις τους τελευταίους αιώνες στα Βαλκάνια, να διεκδικεί μια βαθια και δοξασμένη ιστορία με την οποία όμως δεν συνδέεται!.....(Αφού τους έχει κάνει ρομπα και τους έχει βγαλει απο τα ρουχα τους λέγοντας τους οτι δεν έχουν σχέση ουτε εθνικα, ουτε γεωγραφικά, ουτε ιστορικα και εν ολιγοις τους λέει κομπλεξικους και υποκινουμενους και υπαρχει ενταση στην αιθουσα) ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ και τους αποτελειώνει: ουτε Δεν είναι μια συμπεριφορά η οποία μπορεί να βάλει ένα κρατιδιο στην ΕΕ οπότε εύχομαι στην (ειρωνικά)..Μακεδονία να επιτυχει να μπει στην ΕΕ!!! ''
Για κοιτατε τα μουτρα τους εκει μέσα, και να παρακολουθειτε σκοπιανα καναλια που έχουν ΚΑΘΑΡΟ ΗΧΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ!
Και έχεις και τα ψαρια να τσιμπανε με την μια! Ρε μην μασατε τοσο ευκολα!
2ος:
Κάθε φορά που βγαίνει ένα τέτοιο βίντεο είναι πάντα χειρίστης ποιότητας ή κόβεται εκεί που δεν πρέπει και πάει λέγοντας. Αν το είπε ειρωνικά, μπράβο του, αν το είπε καταλάθος, ας ζητήσει συγγνώμη. Αλλά μέχρι εκεί. Αυτό δεν καθιστά τον ίδιο, το κόμμα του ή όλους όσοι συμφωνούν με τις απόψεις του προδότες, άχρηστους και πάει λέγοντας. Πάντα έχεις το δικαίωμα να λες κάτι σωστό, ακόμα και ύστερα από ένα λάθος. Εξάλλου, και ο Α. Παπανδρέου τους είχε πει «Μακεδόνες». Αλλά ξέχασα, ήταν σοσιαλιστής, οπότε δεν μετράει...
Προσωπικά θα ήθελα να δω ολόκληρο το βίντεο με καθαρό ήχο, καθώς όλο και περισσότερες πηγές μιλούν για ειρωνία και για το ότι εννοούσε τη Μακεδονία (τη μια και μοναδική εννοώ, για να μη με περιλάβουν διάφοροι ηλίθιοι), εκνευρίζοντας τους Σκοπιανούς. Αναρωτιέμαι αν αυτοί που βρήκαν το βίντεο και βιάστηκαν να ασκήσουν κριτική, θα κάνουν τον κόπο να μας «εξυπηρετήσουν»...
Δε θα με χάλαγε καθόλου να συνεχιστεί εδώ αυτός ο διάλογος.
Τι λέτε εσείς?
Μα το Jungle Report φυσικά.
Το επίμαχο βίντεο που παρουσιάζεται ως "αποδεικτικό στοιχείο" είναι αυτό
Στο blog του Πρες τζι αρ που σχολιάστηκε, είπε κάποια τύπισσα (δική μου αυτή:Ρ) :
spy είναι σαφές ότι απελπισμένα πασχίζετε να κολλήσετε ρετσινιά στο ΛΑΟΣ και στα στελέχη του, στη "ζούγκλα" σας. Πράγμα που σας κάνει φασιστικότερους των "φασιστών" όπως τους λέτε.
Ίσως να βιάστηκες λίγο γι'αυτήν εδώ που κολλάς πάντως.
Φρόντισε να ακούσεις ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΑ, τα συμφραζόμενα που έλεγε ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ. ΑΝ βέβαια έχεις το βίντεο με τον σωστό του ήχο.
Γιατί το βίντεο που ανέβηκε, είναι φριχτό από ηχητικής άποψης (ίσως και εσκεμμένα). Ακούω όμως ότι λίγο πριν την επίμαχη φράση που παραθέτεις εδώ με μαεστρία, να λέει προηγουμένως μεταξύ (μεταξύ άλλων) και τα εξής:
-pending matter THAT I NEVER MENTIONED
- The Pending matter IS THE NAME! ,
-Ι just have mentioned FACT...that I've read in the papers, μετά εντέχνως κομμένος ο ήχος για να υποθέσουμε ότι είπε I (εγώ)...finally wished Macedonia to be successful κλπ κλπ
(Ποιος finally wished όμως?)
Εκ πρώτης όψεως μου κάνει λίγο μπινιά αυτό.
Πάντως αν όντως αποκάλεσε (που δυσκολεύομαι ειλικρινά να το πιστέψω- αλλά δεν το αποκλείω κι όλας) τη FYROM Μακεδονία, είναι σοβαρότατο γλωσσικό ολισθημα. Δεν μπορώ και δε θέλω (μέχρις αποδείξεως του εναντίου να τον ταυτίσω με την Μπακοδήμου.
Τα σχόλια επίσης δύο (ανωνύμων) έχουν ενδιαφέρον:
1ος:
ΡΕ ψευταραδες, καταρχην αυτοι που σηκωσαν το...έγκυρο βίντεο που βρήκαν σκοπιανο κανάλι και βλέπουν; Γιατι σημα απο ελληνικο κανάλι (άρα αναμεταδωση) δεν βλέπω πουθενα. Μονο σκοπιανο! Τι έγινε βρε;;;;
Κατα δεύτερον για να μην τα λέτε μισα, να σας συμπληρωσω τα υπολοιπα: Ο Γεωργιου εκεινη την ημέρα εκνευρισε απίστευτα τους Σκοπιανους ΚΑΙ τους γαλλους που ήταν εκει επειδή ανέφερε συνοπτικαοτι αποτελεί προσβολη προς τα δίκαια της ιστορικής αλήθειας ένας φίλος λαός που εμφανιστηκε μόλις τους τελευταίους αιώνες στα Βαλκάνια, να διεκδικεί μια βαθια και δοξασμένη ιστορία με την οποία όμως δεν συνδέεται!.....(Αφού τους έχει κάνει ρομπα και τους έχει βγαλει απο τα ρουχα τους λέγοντας τους οτι δεν έχουν σχέση ουτε εθνικα, ουτε γεωγραφικά, ουτε ιστορικα και εν ολιγοις τους λέει κομπλεξικους και υποκινουμενους και υπαρχει ενταση στην αιθουσα) ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ και τους αποτελειώνει: ουτε Δεν είναι μια συμπεριφορά η οποία μπορεί να βάλει ένα κρατιδιο στην ΕΕ οπότε εύχομαι στην (ειρωνικά)..Μακεδονία να επιτυχει να μπει στην ΕΕ!!! ''
Για κοιτατε τα μουτρα τους εκει μέσα, και να παρακολουθειτε σκοπιανα καναλια που έχουν ΚΑΘΑΡΟ ΗΧΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ!
Και έχεις και τα ψαρια να τσιμπανε με την μια! Ρε μην μασατε τοσο ευκολα!
2ος:
Κάθε φορά που βγαίνει ένα τέτοιο βίντεο είναι πάντα χειρίστης ποιότητας ή κόβεται εκεί που δεν πρέπει και πάει λέγοντας. Αν το είπε ειρωνικά, μπράβο του, αν το είπε καταλάθος, ας ζητήσει συγγνώμη. Αλλά μέχρι εκεί. Αυτό δεν καθιστά τον ίδιο, το κόμμα του ή όλους όσοι συμφωνούν με τις απόψεις του προδότες, άχρηστους και πάει λέγοντας. Πάντα έχεις το δικαίωμα να λες κάτι σωστό, ακόμα και ύστερα από ένα λάθος. Εξάλλου, και ο Α. Παπανδρέου τους είχε πει «Μακεδόνες». Αλλά ξέχασα, ήταν σοσιαλιστής, οπότε δεν μετράει...
Προσωπικά θα ήθελα να δω ολόκληρο το βίντεο με καθαρό ήχο, καθώς όλο και περισσότερες πηγές μιλούν για ειρωνία και για το ότι εννοούσε τη Μακεδονία (τη μια και μοναδική εννοώ, για να μη με περιλάβουν διάφοροι ηλίθιοι), εκνευρίζοντας τους Σκοπιανούς. Αναρωτιέμαι αν αυτοί που βρήκαν το βίντεο και βιάστηκαν να ασκήσουν κριτική, θα κάνουν τον κόπο να μας «εξυπηρετήσουν»...
Δε θα με χάλαγε καθόλου να συνεχιστεί εδώ αυτός ο διάλογος.
Τι λέτε εσείς?
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _XRHSTOS_
- Operator
- Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
- Φύλο: Άνδρας
Re: 0 Γεωργίου αποκάλεσε τα Σκόπια "Μακεδονία" λέει...
Αμ δεν το λέει μόνο το Jungle Report...
Με το θέμα είχε ασχοληθεί στο παρελθόν και ο "Επενδυτής"
Δυστυχώς όμως,το λέει και το σκοπιανό δελτίο ειδήσεων...
Και δυστυχώς,δε νομίζω ότι τα σκοπιανά δελτία ειδήσεων θα είχανε λόγο να κάνουν περικοπές στο λόγο του Γεωργίου.
Σύμφωνα με το επίμαχο βίντεο,ο Γεωργίου αναφέρει κατα τη διάρκεια της συνεδριάσεως της μικτής επιτροπης ΕΕ-FYROM:
"And i finally wish Macedonia to be succesfull in her effort to join the European Union"
Όπερ σημαίνει:
"Και τελικά εύχομαι η "Μακεδονία" να επιτύχει στην προσπάθειά της να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ενώσεως".
Λοιπούμαι γι' αυτή την εξέλιξη και πιστεύω ότι πρέπει να υπάρξουν συνέπειες.
Με το θέμα είχε ασχοληθεί στο παρελθόν και ο "Επενδυτής"
Δυστυχώς όμως,το λέει και το σκοπιανό δελτίο ειδήσεων...
Και δυστυχώς,δε νομίζω ότι τα σκοπιανά δελτία ειδήσεων θα είχανε λόγο να κάνουν περικοπές στο λόγο του Γεωργίου.
Σύμφωνα με το επίμαχο βίντεο,ο Γεωργίου αναφέρει κατα τη διάρκεια της συνεδριάσεως της μικτής επιτροπης ΕΕ-FYROM:
"And i finally wish Macedonia to be succesfull in her effort to join the European Union"
Όπερ σημαίνει:
"Και τελικά εύχομαι η "Μακεδονία" να επιτύχει στην προσπάθειά της να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ενώσεως".
Λοιπούμαι γι' αυτή την εξέλιξη και πιστεύω ότι πρέπει να υπάρξουν συνέπειες.
Γεια σας
- ArELa
- Founder-Administrator
Mη βιάζεσαι τόσο πολύ να συμπεράνεις.Δυστυχώς όμως,το λέει το σκοπιανό δελτίο ειδήσεων...
Άκουσα το βίντεο προσεκτικά. (το οποίο είχα ήδη βάλει, δε χρειαζόταν να ξαναβάλεις καλέ :Ρ)
Ο ήχος του είναι όντως φρικτός.
Περίεργο δηλαδή που για κάτι τέτοια, πάντα έχουμε διακοπές...
Διάβασε και τις παραθέσεις των σχολίων παραπάνω και στάσου/σχολίασε λίγο πάνω σ'αυτές.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _XRHSTOS_
- Operator
Μα είχα ασχοληθεί με το θέμα Βίκη μου.
Αν υπήρχε μόνο το βίντεο του Jungle Report κι εγώ θα είχα τις επιφυλάξεις μου.
Το βίντεο που ανέβασα,δεν είναι του Jungle Report. Είναι το βίντεο το οποίο ανέβασαν οι Σκοπιανοί στο youtθbe (απο εκεί το πήρε το Jungle Report κι έκανε το δικό του video) απο το δελτίο ειδήσεών τους.
Κι έπειτα υπάρχει και το δημοσίυεμα της εφημερίδος Επενδυτής,όπου αναφέρεται στο σχετικό θέμα με το Γεωργίου.
Απο την εφημερίδα "ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ", της 1ης/122007:
«…Την περασμένη εβδομάδα συνήλθε στις Βρυξέλλες –για την ακρίβεια, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο- η Μικτή Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ε.Ε.-ΠΓΔΜ, στην οποία μετέχει, μεταξύ άλλων, ο ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ, ε.τ. πρέσβης Κ. Γεωργίου. Κατά η διάρκεια της συζήτησης, έλαβε τον λόγο και ο συγκεκριμένος εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, ο οποίος επανειλημμένα αναφέρθηκε στη «Μακεδονία»! Ώσπου να συνέλθουν από την κατάπληξή τους οι παριστάμενοι, ο ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ επανέλαβε την αναφορά του στην «Μακεδονία», υπό τα περιπαικτικά βλέμματα των εκπροσώπων της ΠΓΔΜ…».
Αν υπήρχε μόνο το βίντεο του Jungle Report κι εγώ θα είχα τις επιφυλάξεις μου.
Το βίντεο που ανέβασα,δεν είναι του Jungle Report. Είναι το βίντεο το οποίο ανέβασαν οι Σκοπιανοί στο youtθbe (απο εκεί το πήρε το Jungle Report κι έκανε το δικό του video) απο το δελτίο ειδήσεών τους.
Κι έπειτα υπάρχει και το δημοσίυεμα της εφημερίδος Επενδυτής,όπου αναφέρεται στο σχετικό θέμα με το Γεωργίου.
Απο την εφημερίδα "ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ", της 1ης/122007:
«…Την περασμένη εβδομάδα συνήλθε στις Βρυξέλλες –για την ακρίβεια, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο- η Μικτή Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ε.Ε.-ΠΓΔΜ, στην οποία μετέχει, μεταξύ άλλων, ο ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ, ε.τ. πρέσβης Κ. Γεωργίου. Κατά η διάρκεια της συζήτησης, έλαβε τον λόγο και ο συγκεκριμένος εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, ο οποίος επανειλημμένα αναφέρθηκε στη «Μακεδονία»! Ώσπου να συνέλθουν από την κατάπληξή τους οι παριστάμενοι, ο ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ επανέλαβε την αναφορά του στην «Μακεδονία», υπό τα περιπαικτικά βλέμματα των εκπροσώπων της ΠΓΔΜ…».
Γεια σας
- ArELa
- Founder-Administrator
Δεν αμφιβάλλω ότι είχες ασχοληθεί με το θέμα.
Απλά αμφιβάλλω αν το άκουσες καλά, αν κατάλαβες τι άκουσες (στα Αγγλικά είναι άλλωστε) και το πνεύμα κάτω απ'το οποίο μίλησε.
Ο τύπος που έκανε το τελευταίο σχόλιο που παραθέτω, έχει βάσιμο επιχείρημα. Το διάβασες?
Τεσπα, μην πάει το μυαλό σου ότι θέλω να υποστηρίξω κανένα ΛΑΟΣ.
Αλλά αν το καλοσκεφτείς, ειδικά στέλεχος του ΛΑΟΣ και δη πρώην διπλωματικός, μου κάνει θεόκουλο να έκανε τέτοιο ολίσθημα.
Μπορεί να το'κανε, δεν το αποκλείω.
Απλά δε θέλω να καταλήγουμε σε βιαστικά συμπεράσματα.
Ξέρω ότι στιλιτεύτηκε, αλλά αυτοί που το στιλίτευσαν με τόση βεβαιότητα και απολυτότητα, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ και τόσο απόλυτα τα αγγλικά και το πνεύμα που πάει να βγάλει μέσω αυτών?
Αυτό λέω.
Απλά αμφιβάλλω αν το άκουσες καλά, αν κατάλαβες τι άκουσες (στα Αγγλικά είναι άλλωστε) και το πνεύμα κάτω απ'το οποίο μίλησε.
Ο τύπος που έκανε το τελευταίο σχόλιο που παραθέτω, έχει βάσιμο επιχείρημα. Το διάβασες?
Τεσπα, μην πάει το μυαλό σου ότι θέλω να υποστηρίξω κανένα ΛΑΟΣ.
Αλλά αν το καλοσκεφτείς, ειδικά στέλεχος του ΛΑΟΣ και δη πρώην διπλωματικός, μου κάνει θεόκουλο να έκανε τέτοιο ολίσθημα.
Μπορεί να το'κανε, δεν το αποκλείω.
Απλά δε θέλω να καταλήγουμε σε βιαστικά συμπεράσματα.
Ξέρω ότι στιλιτεύτηκε, αλλά αυτοί που το στιλίτευσαν με τόση βεβαιότητα και απολυτότητα, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ και τόσο απόλυτα τα αγγλικά και το πνεύμα που πάει να βγάλει μέσω αυτών?
Αυτό λέω.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _XRHSTOS_
- Operator
Μακάρι να ευχήθηκε η Former Yugoslav Republic of Macedonia να μπει στην ΕΕ και οι Σκοπιανοί δημοσιογράφοι ή ο Σκοπιανός που το ανέβασε στο youtube να έκαναν/ε περικοπές. Γιατί δε θέλω να το πιστέψω ότι ο Γεωργίου αποκάλεσε τα Σκόπια ως "Μακεδονία". Ειδάλλως,θα πρέπει να υπαρξουν συνέπειες στο κόμμα.
Γεια σας
- Fountikos_Xasistas
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
40 ημέρες νηστείας και τριπλής απαγγελίας του εθνικού ύμνου μετά τη νυχτερινή προσευχή.
Ειδάλλως,θα πρέπει να υπαρξουν συνέπειες στο κόμμα.
- _XRHSTOS_
- Operator
Προτείνω κάτι χειρότερο... Να τον βάλουνε να μιλά στην απλή δημοτική,γιατί έχει συνηθίσει να ομιλεί εις την λόγιαν δημοτικήν.
Όσο για το ΛΑΟΣ..η ηγεσία ομιλεί εις την κινεζικήν μέχρι στιγμής επι του θέματος αυτού...
Όσο για το ΛΑΟΣ..η ηγεσία ομιλεί εις την κινεζικήν μέχρι στιγμής επι του θέματος αυτού...
Γεια σας
- sakisathens
- Φρεσκαδούρα
- Επικοινωνία:
Δεν έχω καταλάβει κάτι. Η ζούγκλα για ποιόν λόγο το προβάλει; Αυτοί είναι ενάντια στην πατριωτική στάση του ΛΑ.Ο.Σ σε όλα τα ζητήματα. Επομένως, θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι που έπρεπε να το αποκρύψουν διότι με βάση τα λεγόμενά τους, αυτοί πολεμούν τον ΛΑ.Ο.Σ. για το ιδεολογικό στίγμα του. Επομένως αυτό το θέμα είναι ενάντια στην προσπάθειά τους!
- atimi_ksenitia
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Έδωσε Likes: 1 φορά
- Έλαβε Likes: 6 φορές
yia na deiksei oti o karatza aplws vrethike ekei yia na kalypsei ena keno, prin vrethei kanas aksiologos anthrwpos ektos "systhmatos", ektos stoas vre aderfe kai to kalypsei ekeinosΗ ζούγκλα για ποιόν λόγο το προβάλει;
Confutatis maledictis,flammis acribus addictis, voca me cum benedictus. Oro supplex et acclinis,
cor contritum quasi cinis,gere curam mei finis. Lacrimosa dies illa,qua resurget ex favilla
judicandus homo reus
cor contritum quasi cinis,gere curam mei finis. Lacrimosa dies illa,qua resurget ex favilla
judicandus homo reus
- sakisathens
- Φρεσκαδούρα
- Επικοινωνία:
Ε και δεν χαίρονται; Αυτοί Καρατζαφύρερ τον ανεβάζουν, καρατζαφύρερ τον κατεβάζουν. Ας επιλέξουν τελικά. :evil:atimi_ksenitia έγραψε:yia na deiksei oti o karatza aplws vrethike ekei yia na kalypsei ena keno, prin vrethei kanas aksiologos anthrwpos ektos "systhmatos", ektos stoas vre aderfe kai to kalypsei ekeinosΗ ζούγκλα για ποιόν λόγο το προβάλει;
Από ότι ξέρω ο Καρατζαφέρης είπε ότι ο Γεωργίου μπερδεύτηκε. Κατά πόσο καλύπτει αυτή η δικαιολογία τους «πατριώτες» δεν το γνωρίζω. Ξέρω, όμως, ότι σε αντίστοιχες περιπτώσεις χάλαγαν τον κόσμο, ακόμη κι αν «μπερδευότανε» κάποια γλάστρα των πρωϊνάδικων.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
- _XRHSTOS_
- Operator
To Jungle Report δε νομίζω ότι ενοχλείται απο το Γεωργίου. Απλώς το 'βαλε για να στιλητεύσει το ΛΑΟΣ (όχι με τη δική του ιδεολογική οπτική,αλλά με την οπτική του ίδιου του ΛΑΟΣ). Δηλαδή σαν να λέει ειρωνικά "ρε μεγάλε,πώς την πάτησες έτσι εσύ που κατηγορείς τους άλλους;".
Εν πάσει περιπτώσει,το Jungle Report είναι το λιγότερο. Το βίντεο αυτό στο youtube το ανέβασαν Σκοπιανοί και είναι απο σκοπιανό δελτίο ειδήσεων.
Το θέμα βέβαια,δεν είναι φρέσκο...
Απλώς,τώρα ανέβηκε το βίντεο.
Το θέμα το είχε αναφέρει η εφημερίδα "ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ" στις 01/12/07 και ο πρώτος πολιτικός φορέας που το είχε καταγγείλει ήταν η Χρυσή Αυγή και το 'χε καταγγείλει,εκείνη την εποχή,επικαλούμενη το αδιάψευστο δημοσίευμα του "ΕΠΕΝΔΥΤΗ".
Απο την 01 Δεκεμβρίου του 2007,μέχρι τις μέρες μας έχει περάσει κάμποσος καιρός.
Κι αν το βίντεο δεν ανέβαινε στο forum της ΝΕΟΣ κι αν δεν υπήρχαν αντιδράσεις μέσα στη ΝΕΟΣ και το ΛΑΟΣ,ο πρόεδρος,ούτε που θα ασχολούνταν με το θέμα.
Και μπορεί ο Γιώργος Καρατζαφέρης να είπε ότι ο Γεωργίου το είπε "εκ παραδρομής,παρεσυρμένος απο το φραστικό κλίμα της αιθούσης",όμως ο Γεωργίου δε φάνηκε να ακολούθησε τη διάψευση του προέδρου,αφού ο ίδιος δήλωσε - μετά τη δήλωση του Καρατζαφέρη- ότι το το "Μακεδονία" το είπε "ειρωνικά". Δηλαδή όχι μόνο δεν το έκανε "εκ παραδρομής",αλλά είχε λόγο που το έκανε.
Θα μπορούσε ο κάθε "καλοθελητής" να σκεφτεί ότι "ο Γεωργίου άδειασε τον πρόεδρο".
Εν πάσει περιπτώσει,η δικαιολογία του Καρατζαφέρη,είναι η μόνη που θα μπορούσε να δικαιολογήσει έναν έμπειρο διπλωμάτη σαν το Γεωργίου.
Καλό όμως θα 'ταν να 'βγαινε δελτίο τύπου με αυτή την αιτιολόγηση,και μάλιστα,να 'βγαινε απο την 01/12/07,όταν ακόμη το ανέφερε ο "ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ".
Τελοσπάντων,υπάρχουν πραγματικοί αγωνιστές μέσα στο ΛΑΟΣ και καλό θα ήταν ή μάλλον πρέπει οπωσδήποτε,να διαφορροποιηθούν δημοσίως απο την όλη υπόθεση.
Εν πάσει περιπτώσει,το Jungle Report είναι το λιγότερο. Το βίντεο αυτό στο youtube το ανέβασαν Σκοπιανοί και είναι απο σκοπιανό δελτίο ειδήσεων.
Το θέμα βέβαια,δεν είναι φρέσκο...
Απλώς,τώρα ανέβηκε το βίντεο.
Το θέμα το είχε αναφέρει η εφημερίδα "ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ" στις 01/12/07 και ο πρώτος πολιτικός φορέας που το είχε καταγγείλει ήταν η Χρυσή Αυγή και το 'χε καταγγείλει,εκείνη την εποχή,επικαλούμενη το αδιάψευστο δημοσίευμα του "ΕΠΕΝΔΥΤΗ".
Απο την 01 Δεκεμβρίου του 2007,μέχρι τις μέρες μας έχει περάσει κάμποσος καιρός.
Κι αν το βίντεο δεν ανέβαινε στο forum της ΝΕΟΣ κι αν δεν υπήρχαν αντιδράσεις μέσα στη ΝΕΟΣ και το ΛΑΟΣ,ο πρόεδρος,ούτε που θα ασχολούνταν με το θέμα.
Και μπορεί ο Γιώργος Καρατζαφέρης να είπε ότι ο Γεωργίου το είπε "εκ παραδρομής,παρεσυρμένος απο το φραστικό κλίμα της αιθούσης",όμως ο Γεωργίου δε φάνηκε να ακολούθησε τη διάψευση του προέδρου,αφού ο ίδιος δήλωσε - μετά τη δήλωση του Καρατζαφέρη- ότι το το "Μακεδονία" το είπε "ειρωνικά". Δηλαδή όχι μόνο δεν το έκανε "εκ παραδρομής",αλλά είχε λόγο που το έκανε.
Θα μπορούσε ο κάθε "καλοθελητής" να σκεφτεί ότι "ο Γεωργίου άδειασε τον πρόεδρο".
Εν πάσει περιπτώσει,η δικαιολογία του Καρατζαφέρη,είναι η μόνη που θα μπορούσε να δικαιολογήσει έναν έμπειρο διπλωμάτη σαν το Γεωργίου.
Καλό όμως θα 'ταν να 'βγαινε δελτίο τύπου με αυτή την αιτιολόγηση,και μάλιστα,να 'βγαινε απο την 01/12/07,όταν ακόμη το ανέφερε ο "ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ".
Τελοσπάντων,υπάρχουν πραγματικοί αγωνιστές μέσα στο ΛΑΟΣ και καλό θα ήταν ή μάλλον πρέπει οπωσδήποτε,να διαφορροποιηθούν δημοσίως απο την όλη υπόθεση.
Γεια σας
- ArELa
- Founder-Administrator
Iφικράτης έγραψε:Από ότι ξέρω ο Καρατζαφέρης είπε ότι ο Γεωργίου μπερδεύτηκε. Κατά πόσο καλύπτει αυτή η δικαιολογία τους «πατριώτες» δεν το γνωρίζω. Ξέρω, όμως, ότι σε αντίστοιχες περιπτώσεις χάλαγαν τον κόσμο, ακόμη κι αν «μπερδευότανε» κάποια γλάστρα των πρωϊνάδικων.
Ο ίδιος ο Γεωργίου δήλωσε ότι το είπε ειρωνικά.
Προσωπικά δε με καλύπτει. Η ειρωνεία δεν είναι κάτι που αντιλαμβάνονται όλοι με τον ίδιο τρόπο.
Έκανε γλωσσικό ολίσθημα τελικά κατά τη γνώμη μου, πράγμα που δεν εκτιμώ καθόλου και ειδικά από στέλεχος ενός κόμματος που προασπίζει (ή προάσπιζε, γιατί τώρα γλύφει τον Κωστάκη) τα εθνικά μας δίκια.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Εννοεις την Μπακοδημου στην Γιουροβιζιον; Απ' ο,τι θυμαμαι δεν "χαλασαν" τον κοσμο, ισα-ισα την υπερασπιστηκαν λεγοντας περιπου οτι "ενταξει εγινε ενα λαθος, αλλα δεν ειναι εκει το ζητημα".Iφικράτης έγραψε:Ξέρω, όμως, ότι σε αντίστοιχες περιπτώσεις χάλαγαν τον κόσμο, ακόμη κι αν «μπερδευότανε» κάποια γλάστρα των πρωϊνάδικων.
Από ότι ξέρω ο Καρατζαφέρης είπε ότι ο Γεωργίου μπερδεύτηκε. Κατά πόσο καλύπτει αυτή η δικαιολογία τους «πατριώτες» δεν το γνωρίζω.
ΕΛΛΗΝΩΝΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣΑΘΗΝΑΙΟΙΜΑΡΑΘΩΝΙ
ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝΜΗΔΩΝΕΣΤΟΡΕΣΑΝΔΥΝΑΜΙΝ
...ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝΜΗΔΩΝΕΣΤΟΡΕΣΑΝΔΥΝΑΜΙΝ
...ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 5 φορές
Ο Γεωργίου είναι απαράδεκτος και δεν έχει καμμία δικαιολογία.
Το ίδιο ισχύει και για άλλους φιλελεύθερους νεοδημοκράτικης προέλευσης που βρίσκονται ή βρίσκονταν στον ΛΑ.Ο.Σ και έχουν κάνει παρόμοιες μαλακίες (βλ. Αϊβαλιώτης, Αποστολάτος, Θεοδωρακίδης, Μυλωνόπουλος κτλ).
Όσο ο μαλάκας ο χοντρός δεν καταλαβαίνει ότι πρέπει να στείλει στο διάολο τα νεοδημοκράτικα απόβλητα, τόσο θα δημιουργούνται προβλήματα. Ας πρόσεχε.
Πάντως, για το συγκεκριμένο θέμα της Μακεδονίας, οι τελευταίοι που δικαιούνται να κάνουν κριτική είναι οι απάτριδες γραικύλοι. Ούτως ή άλλως, αυτοί "Μακεδονία" αποκαλούν τα Σκόπια.
Το ίδιο ισχύει και για άλλους φιλελεύθερους νεοδημοκράτικης προέλευσης που βρίσκονται ή βρίσκονταν στον ΛΑ.Ο.Σ και έχουν κάνει παρόμοιες μαλακίες (βλ. Αϊβαλιώτης, Αποστολάτος, Θεοδωρακίδης, Μυλωνόπουλος κτλ).
Όσο ο μαλάκας ο χοντρός δεν καταλαβαίνει ότι πρέπει να στείλει στο διάολο τα νεοδημοκράτικα απόβλητα, τόσο θα δημιουργούνται προβλήματα. Ας πρόσεχε.
Πάντως, για το συγκεκριμένο θέμα της Μακεδονίας, οι τελευταίοι που δικαιούνται να κάνουν κριτική είναι οι απάτριδες γραικύλοι. Ούτως ή άλλως, αυτοί "Μακεδονία" αποκαλούν τα Σκόπια.