Πρώτο θέμα το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Πρώτο θέμα το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 14 Ιαν 2008, 22:05

Εικόνα Εικόνα

"Δεν με έπεισε ο Θέμος..."
.
Χοντραίνει η εσωτερική κόντρα στο "Θέμα" μετά τις σημερινές εξελίξεις.
Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος σε δηλώσεις του στο Alter είπε πριν από λίγο ότι "δεν τον έπεισε" ο Θέμος Αναστασιάδης όταν ακόμη και πριν από δύο ώρες του είπε ότι δεν έχει σχέση με την παράδοση του DVD.
Εκανε γενικότερα επίθεση στον Θ. Αναστασιάδη, διαφώνησε για άλλη μια φορά με τον "ανεπίτρεπτο" τρόπο που παρουσιάστηκαν οι φωτογραφίες από το DVD στην εφημερίδα, αποκάλυψε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την ανακοίνωση που έβγαλε η εφημερίδα, είπε ότι θα έχουμε ταλαιπωρίες πλέον με τον Θέμο, τον κατηγόρησε για "αθλιότητες" και ουσιαστικά του ζήτησε να διευκολύνει την εφημερίδα με την αποχώρησή του. "Αβάστακτη" χαρακτήρισε την πιθανή εμπλοκή του Θέμου στην υπόθεση Ζαχόπουλου. Η ρήξη τους ακούγεται οριστική.

# posted by press.gr@hotmail.com @ 8:05

Είπε επίσης ότι η δημοσίευση των φωτο Ζαχο-Τσέκου, πρόσβαλε την αισθητική του.
χοχο καλό το ανέκδοτο. Τότε που πρόβαλε τον Κορκολή, πού την είχε καταχωνιάσει αυτή την αισθητική?

To μένος "εντιμότητας" του Μάκη πολύ βιαστικό. Θα πιστέψει δε αβλεπί τον Αδριανό! Αυτό θα πει μπεσαλής άντρας. Θα'χουμε κι άλλα "έντιμα" αργότερα απόψε για να ολοκληρώσει το στεγνό πούλημα του Θέμου. Η προσφορά πολύ δελεαστική για τον έντιμο ρομπέν των διαπασών!

Ο Ινδιάνος καλά τα κατάφερε να στρέψει την προσοχή στους δημοσιογράφους που έβαλε (μέσω του Κουρή) να σφαχτούνε!
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Re: O Mάκης "δίνει" το Θέμο στεγνά

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 14 Ιαν 2008, 22:30

Ραγδαίες οι εξελίξεις.

Οι εργαζόμενοι στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ έθεσαν το Μάκη (συμβολικά) εκτός της ομάδας.

Η ανακοίνωση της εφημερίδας:

Λυπούμεθα ιδιαίτερα που ο κ. Μ. Τριανταφυλλόπουλος χωρίς να γνωρίζει καν τι κατέθεσε ο κ. Ανδριανός βγήκε προκαταβολικά να δηλώσει ότι «συμφωνεί μαζί του εκ των προτέρων» για την υπόθεση Ζαχόπουλου. Προφανώς έχει κάνει τις επιλογές του.

Θα περιμέναμε να εκφράσει τις απόψεις του εντός της εφημερίδος και όχι την ώρα που δεχόμαστε επιθέσεις από παντού, θυμίζοντας το γνωστό «κι εσύ Βρούτε;». Από την στιγμή που επέλεξε τέτοιο ρόλο, έχει θέσει εαυτόν ηθικά και δημοσιογραφικά οριστικά εκτός της οικογένειας της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». Τον ευχαριστούμε για την μέχρι σήμερα συμβολή του.

Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα από την γενική συνέλευση δημοσιογράφων και εργαζομένων στις 9.30 το βράδυ, με την έγκριση του εκπροσώπου της ΕΣΗΕΑ.

http://www.protothema.gr/content.php?id=1811
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Τρί 15 Ιαν 2008, 13:16

Ευτυχώς που έχουν αρχίσει να ξεχέζονται μεταξύ τους όλοι αυτοί οι "έγκυροι","έγκριτοι" και "προοδευτικοί" μεγαλοδημοσιογράφοι και να βγάζουν στη φόρα ο ένας τα άπλυτα του άλλου,μπας και καταλάβει και το τελευταίο χαϊβάνι σε αυτόν τον τόπο πόσο μπαρούφες και πάνω απ' όλα..."προϊόντα ανιδιοτέλειας" είναι οι "απόψεις" των "εγκύρων",των "εγκρίτων" και των "προοδευτικών" της τηλεοράσεως,των μεγαλοεφημερίδων και όχι μόνο...
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Τρί 15 Ιαν 2008, 13:27

Μ' άρεσε χθες η επιστολή του Μίκη Θεοδωράκη στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου! Δε θα ασχοληθώ φυσικά με τις "ανιδιοτελείς" κλάψες του Μίκη και της κόρης του γιατί δεν πήραν χρήματα απο το κράτος για την ορχήστρα τους.Ούτε θα σχολιάσω την κατάντια του Μίκη να στέλνει επιστολές στον Τριανταφυλλόπουλο επειδή δεν πέφτει το κρατικό παραδάκι.

Θα συμφωνήσω όμως μαζί του στο ότι τα δικά του έργα είναι πραγματικά έργα τέχνης και σαφώς είναι απείρως καλύτερα απο τις μπαρούφες της θολοκουλτούρας (όπως το "έργο τέχνης" της Στεφανή).

Θα συμφωνήσω επίσης μαζί του στο ότι είναι άδικο να πέφτουν τεράστιοι κρατικοί πακτωλοί χρημάτων στις μπαρούφες τις θολοκουλτούρας και ότι "αδικείται" αυτός (που ζητά και...λιγότερα).

Ή άποψή μου είναι ότι πρέπει να κοπούνε μαχαίρι όλες αυτές οι επιδοτήσεις αυτού του είδους!
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 15 Ιαν 2008, 14:17

Δε θα ασχοληθώ φυσικά με τις "ανιδιοτελείς" κλάψες του Μίκη και της κόρης του γιατί δεν πήραν χρήματα απο το κράτος για την ορχήστρα τους.Ούτε θα σχολιάσω την κατάντια του Μίκη να στέλνει επιστολές στον Τριανταφυλλόπουλο επειδή δεν πέφτει το κρατικό παραδάκι.
ε οσο να ναι τα σχολιασες.
εγω ξερω πως ατομα απο το εξωτερικο εναν θεοδωρακη ξερουν, εναν χατζηδακη εναν παπαθανασιου, εναν γιαννη.
να μην επιχορηγουμε αυτα και να επιχορηγουμε τι;
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Τρί 15 Ιαν 2008, 14:35

Δεν τις σχολίασα,απλώς τις ανέφερα. Πάντως η τέχνη,δεν εξαρτάται απο την κρατική επιχορήγηση... Αλλοίμονο δηλαδή,αν ο καλλιτέχνης περιμένει την κρατική επιχορήγηση για να προχωρήσει το έργο του! Αυτός δε λέγεται καλλιτέχνης...κάπως αλλιώς λέγεται...
Το έργο σου το κάνεις γιατί το αγαπάς κι όχι για να τα 'κονομήσεις χοντρά...

Απο εκεί και πέρα,πρώτα θα λύσουμε τα οικονομικά προβλήματα του τόπου και στη συνέχεια θα επιδοτήσουμε τα έργα που αξίζουν,προκειμένου να προβληθεί ο πολιτισμός. Αυτά που αξίζουν όμως...
Και όχι με δαπάνες δυσανάλογες αυτών που πρέπει ε!
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 15 Ιαν 2008, 15:41

_XRHSTOS_ έγραψε:Ευτυχώς που έχουν αρχίσει να ξεχέζονται μεταξύ τους όλοι αυτοί οι "έγκυροι","έγκριτοι" και "προοδευτικοί" μεγαλοδημοσιογράφοι και να βγάζουν στη φόρα ο ένας τα άπλυτα του άλλου,μπας και καταλάβει και το τελευταίο χαϊβάνι σε αυτόν τον τόπο πόσο μπαρούφες και πάνω απ' όλα..."προϊόντα ανιδιοτέλειας" είναι οι "απόψεις" των "εγκύρων",των "εγκρίτων" και των "προοδευτικών" της τηλεοράσεως,των μεγαλοεφημερίδων και όχι μόνο...

Είναι κι αυτό ένα καλό, ΑΝ υποτεθεί πως το φιλοθεάμον κοινό θα πάψει να διαμορφώνει τις απόψεις του σύμφωνα με τη γραμμή που παίρνουν και τα συμφέροντα που εξυπηρετούν.

Ας μην παραβλέπουμε όμως, ότι η συγκεκριμένη "σφαγή" βολεύει θαυμάσια το Μαξίμου. Δεν έχω αποδείξεις ότι ενορχηστρώνει θανατηφόρο χτύπημα στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ μαζί με τους άλλους μεγαλοεκδότες, αλλά δεν θεωρώ το σενάριο και επιστημονικής φαντασίας.

Οι μεν εκδότες φρίκαραν με την επιτυχία του εντύπου (οι παλιότεροι ας θυμηθούν πώς "έπεσε" ο Κοσκωτάς) οι δε φύλαρχοι, ζορίζονται (δε δροσίζονται) με τα αγγουράκια που ομολογουμένως τους φορμάριζε ο Θέμος με την δυνατή αντιπολιτευτική τακτική της εφημερίδας και τις κατά καιρούς αποκαλύψεις του, που τους έκοβαν τη μαγιονέζα της αδιάφθορης κυβέρνησης.

Τώρα το πώς ο Θέμος μπορεί να τους στιλιτεύει, να στέκεται ολοφάνερα απέναντί τους και ταυτόχρονα να τα κάνει πλακάκια με υπόγεια κυβερνητικά επιτελεία, είναι κάτι που θα πρέπει να μας εξηγήσει και ο κύριος 30φυλλόπουλος και οι συν αυτώ που ξάφνου του εκτοξεύουν βέλη και μάλιστα με (παράλογο) μένος.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Τρί 15 Ιαν 2008, 15:55

Οι κυβερνήσεις έρχονται και παρέρχονται. Οι μεγαλοδημοσιογράφοι παραμένουν... Εγώ εύχομαι να συνεχιστεί αυτήν η ενδοσφαγή τους μέχρι τέλους...

Γενικά εύχομαι να καταρρεύσει το πολιτικο-δημοσιογραφικό κατεστημένο,έστω κι αν αυτήν η υπόθεση ξεκίνησε απο τα Αμερικανάκια με αφορμή τα ανοίγματα της Ελλάδος προς τη Ρωσσία.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κόσμος αποπροσανατολίζεται απο τα αληθινά εθνικά και κοινωνικά προβλήματα του τόπου και ασχολείται με τη "Ζαχοπουλιάδα",την ίδια στιγμή που ο Καραμανλής,η Ντόρα και η υπόλοιπη παρέα ξεπουλούν το Αιγαίο και τα λιμάνια...

Αυτός κι αν είναι αποπροσανατολισμός!
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 15 Ιαν 2008, 16:15

Οι κυβερνήσεις έρχονται και παρέρχονται. Οι μεγαλοδημοσιογράφοι παραμένουν... Εγώ εύχομαι να συνεχιστεί αυτήν η ενδοσφαγή τους μέχρι τέλους...
Μέχρι τέλους? Ποιου τελους?
Να μην έχουμε ΚΑΜΙΑ ενημέρωση στην τελική?
Δε συμφωνώ.
Γενικά εύχομαι να καταρρεύσει το πολιτικο-δημοσιογραφικό κατεστημένο,έστω κι αν αυτήν η υπόθεση ξεκίνησε απο τα Αμερικανάκια με αφορμή τα ανοίγματα της Ελλάδος προς τη Ρωσσία.

Δεν χρειάζεται να καταρρεύσει όλο το σύστημα, συμπαρασύροντας και τα όποια (έστω και λιγοστά) σωστά/θετικά, όπως η πολυφωνία και το τι αποκομίζουμε εμείς απ'αυτή τη χλαπαταγή. Χρειάζεται απλά μια αναθεώρηση μέσα από αυτή την κρίση, που θα αναγκάσει τους παροικούντες στην Ιερουσαλήμ να καθαρίσουν τα σκατά απ'τις φωλιές τους οι μεν, να ξυπνήσουν/συνέλθουν, ψιλιαστούν και προβληματιστούν οι δε (όπου με τους "δε", εννοώ οι άνετοι, απροβλημάτιστοι, ή η χάφτοντες αβλεπί ό,τι τους πασάρουν).
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κόσμος αποπροσανατολίζεται απο τα αληθινά εθνικά και κοινωνικά προβλήματα του τόπου και ασχολείται με τη "Ζαχοπουλιάδα",την ίδια στιγμή που ο Καραμανλής,η Ντόρα και η υπόλοιπη παρέα ξεπουλούν το Αιγαίο και τα λιμάνια...
Η καθ'εαυτού Ζαχοπουλιάδα και όχι η επίπλαστη της κλειδαρότρυπας που θέλουν ντε και καλά να μας χώσουν στο λαρύγγι είναι πολύ σοβαρή κατά την ταπεινή μου άποψη.
Πέραν αυτής ασφαλώς και δεν πρέπει να αποπροσανατολιζόμαστε. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ είναι να εστιάζουμε εκεί που πρέπει κι όχι εκεί που θέλουν οι πουλημένοι και οι πωλητές.

(πωλητής μου έκανε ο Μάκης- που παρά τα όποια δίκια μπορεί να έχει, είναι σαφές ότι ΠΟΥΛΗΣΕ το Θέμο-συνεργάτη-φίλο του όπως τον αποκαλούσε. Τι να το κάνεις...πέρα απ'τα δήθεν προσχήματα εντιμότητας και ηθικής, ο τύπος δεν έχει μπέσα... Κι άμα ο άντρας (και η γυναίκα δηλαδή) δεν έχει μπέσα...χεστα κι άστα...)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Τρί 15 Ιαν 2008, 16:43

Να έχουμε απο τους δημοσιογράφους. Απλώς,κανένας Μάκης,κανένας Θέμος,κανένα MEGA,γενικότερα κανένας μεγαλοδημοσιογράφος δεν είναι άξιος να μας παράσχει ενημέρωση.
Πολύ θα το χαρώ να συνεχιστεί ο καυγάς όλων αυτών για να μάθει ο κόσμος πόσο βρώμικοι είναι.

Και το θεωρώ περίεργο ότι "ανακαλύφθηκε" το σκάνδαλο την παρούσα περίοδο μετά την αγορά οπλισμού απο τη Ρωσσία και τις διάφορες συμφωνίες με αυτήν...

"Ζαχοπουλιάδες" υπάρχουν πολλές... Κι όσο υπάρχουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία,θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Εγώ δε λέω να βγούνε όλα στη φόρα!

Η υπόθεση Ζαχόπουλου όμως,είναι μια υπόθεση,αληθινή μεν,κατευθυνόμενη απο τα ΜΜΕ δε,και μόλις δωθούν τα κατάλληλα ανταλλάγματα εκεί που πρέπει (κι αυτό είναι που εγώ φοβάμαι),να δείτε πως θα "ξεχαστεί" η υπόθεση...

Οι σωστοί δημοσιογράφοι πρέπει να ασχολούνται με το ξεπούλημα του Αιγαίου στους Τούρκους και το ξεπούλημα των ελληνικών λιμανιών στους ιδιότες,τα οποία είναι σαφώς ποιο σημαντικά ζητήματα απο τα ρουσφέτια του Ζαχόπουλου...
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 15 Ιαν 2008, 18:15

Σε ολες αυτες τις αποκαλυψεις δεν ακουγεται τιποτα αρνητικο παντως για τον τριανταφυλοπουλο
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τρί 15 Ιαν 2008, 19:41

ούτε πρόκειται ν'ακουστεί αγάπη μου, γιατί τά'κανε πλακάκια ο Μάκης με τα γομάρια που μας κυβερνάνε, ή αυτούς που μας κυβερνάνε και δεν το ξέρουμε (τους υπόγειους), και κοίτα τί του έταξαν: θα έχει το ΘΕΜΑ μόνος του! Καλό ε???
Αυτά είναι...
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 15 Ιαν 2008, 19:45

Δεν ισχυρίζομαι πως έκανε κάποια λαμογιά. (και δεν ορκίζομαι πως δεν έκανε)
Αυτά θέλουν αποδείξεις, κι ο Μάκης προσέχει το τομάρι του πολύ σ'αυτό.

Πιστεύω όμως ότι βιάστηκε πολύ μ'αυτό το ξέσπασμα να "καταδικάσει" τον Θέμο, ο άμεμπτος.
Σαν φίλο δε θα μπορούσα να τον υπολογίζω πολύ γιατί απλά μπροστά στην εικόνα της άμεμπτης ηθικής του, δε βάζει τίποτα και είναι ικανός να πουλήσει φίλο, ή ακόμα κι αδερφό γιατί όχι, μπροστά στα "αδιαπραγμάτευτα" ατού του. Καλό αυτό, αλλά απ'την άλλη απλά δεν έχει μπέσα σε ανθρώπινες αλληλεπιδράσεις.

Επιμένω πως έπρεπε να τα συζητήσει αυτά στην εφημερίδα με τον ίδιο το Θέμο και το υπόλοιπο επιτελείο, κι όχι να εκμεταλλευτεί τη δυνατότητά του να'χει τηλεοπτικό βήμα, για να μας μοστράρει πάλι ως αδιάλλακτος και αδιαπραγμάτευτος ρομπέν στη διαπασών.

ούτε πρόκειται ν'ακουστεί αγάπη μου, γιατί τά'κανε πλακάκια ο Μάκης με τα γομάρια που μας κυβερνάνε,
Πες τα ρε μανάρα, γιατί αρχίζω και νομίζω ότι παρανοώ.
Πού είσαι εσύ αλήθεια? Δε λυπάσαι το γαλανό μου μάτι που μαυρίζει δίμετρή μου? :shock:

Αν το καλοσκεφτεί κανείς (δε θέλει και πολύ σκέψη) το γιατί είναι εύκολο. Τον ξετρέλανε η μικρούλα γυναικούλα του...τόσο, που δεν αποκλείεται να "τέντωσε" λιγάκι παραπάνω τις ηθικές ανοχές του μέσα στο σόι της... :loco: (και ο νοών νοείτω)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τρί 15 Ιαν 2008, 19:52

Επιμένω πως έπρεπε να τα συζητήσει αυτά στην εφημερίδα με τον ίδιο το Θέμο και το υπόλοιπο επιτελείο, κι όχι να εκμεταλλευτεί τη δυνατότητά του να'χει τηλεοπτικό βήμα, για να μας μοστράρει πάλι ως αδιάλλακτος και αδιαπραγμάτευτος ρομπέν στη διαπασών.
εννοείται βικάκι μου, αλλά αυτά είναι για τους Ανθρώπους, όχι για τους 'δημοσιογράφους/πολεμιστές/επαναστάτες'...κατάλαβες?

Εδώ είμαι, με μπόλικη δύσπνοια, αρκετό πονοκέφαλο, πάρα πολλά νεύρα, και μου πήραν και το παιδί μου για να μην το κολλήσω λέει, να το προστατέψουν... ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Τετ 16 Ιαν 2008, 00:56

Καλά,ο Μάκης είναι γνωστός "άσπιλος" δημοσιογράφος...

Αλλά φοβάμαι μη μολυνθεί κι αυτό το "άνθος" της δημοσιογραφίας που ονομάζεται Θέμος.

Πραγματικά,πρόκειται για γνωστό "έντιμο" δημοσιογράφο. Πραγματικά φοβάμαι μη μολυνθεί και αυτός. :(

Είναι πολύ..."αγνά πλάσματα" και οι δυο τους! :angel:
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
S3irios
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: EVAGELOS_s3irios
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από S3irios » Τετ 16 Ιαν 2008, 18:56

O Mακης ο "αθωος" που δεν υπολογιζει περιουσιες επιχειρησεις και εφημεριδες μπροστα στην αληθεια.... Ναι.. ΟΚ μας επεισε και δαυτος. Επισης ειπε οτι προσεβληθη απο τις φωτο του dvd... Ξεχασαμε τα βιντεο του Κορκολη που'χε βγαλει στην φορα.. Με τον ηχο στο τερμα με τον Κροκολη να φωναζει "Τι εισαι? Εισαι το που*****ι μου?" Ελεος δλδ...

Και απο την αλλη ο Θεμος.. ΑΝ και πιστευω οτι εδω και πολλα χρονια εχει παρει η κεφαλα του αερα, παρολα αυτα και βαση αυτων που δειχνει προς τα εξω (τα ενδοτερα δεν δυναμαι να'τα γνωριζω) κανει καλα τη δουλεια της δημοσιογραφιας. Βγαζει ΕΣΤΩ και μεσα απο ενα σατυρικο-αστειο κοροιδευτικο τροπο, αληθειες.. Στην τελικη δενξερω αν το πουλησε ο Θεμακος το dvdονι το ροζε, παρολα αυτα για 3 μυρια θα τον ξεμπροστιαζα και εγω τον "υπουργατζα". Και παλι βεβαια για μενα και ο Ζαχοπουλος καλα ξηγηθηκε , βρηκε γυναικα προθυμη και χωθηκε.. Πειτε μου ΠΟΙΟΣ δεν εχει κανει τετοια εχοντας τετοια θεση και ακομη χειροτερα... Τωρα βεβαια για τα δις που εχει φαει και τις παρανομιες που εχει κανει αλλου ο λογος...
-)-I-(-

"...Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά κεί πάνω,
κάνε πάσα καμμιά ματιά και χάμω..."

http://PlayBox.gr
-)-I-(-
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 16 Ιαν 2008, 19:11

Με τον ηχο στο τερμα με τον Κροκολη να φωναζει "Τι εισαι? Εισαι το που*****ι μου?" Ελεος δλδ...
με ενα ανηλικο ατομο.
αυτο αποτελει ποινικο αδικημα ασχετα αν αποδειχθη τελικα αραβονιαστικια του κι ετσι τελειωσε η υποθεση.
παντως το κινητρο ηταν να δειξει ενα ποινικο αδικημα ενος δημοσιου προσωπου κι οχι το "ροζ".
τωρα το dvd με τον ζαχοπουλο οτιδηποτε κι αν εκανε με ενηλικο ατομο δεν ενεχει καμια παρανομια.
οποτε δεν ειχε κανενα δικαιωμα να το βγαλει στη φορα.
μην ξεχνουμε οτι ο ζαχοπουλος εχει και παιδια.
Άβαταρ μέλους
atimi_ksenitia
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 1 φορά
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από atimi_ksenitia » Τετ 16 Ιαν 2008, 19:27

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2008

Επειδή είναι σαφές ότι η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" έχει γίνει στόχος πρωτοφανών επιθέσεων από ετερόκλητες συμμαχίες ποικιλώνυμων συμφερόντων, οι οποίες έχουν ως στόχο την εξόντωσή της και επειδή η συμπεριφορά του κ. Τριανταφυλλόπουλου πλήττει την εφημερίδα μας, η συντακτική επιτροπή αναλαμβάνει τις εξής πρωτοβουλίες:

Καλεί τον κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλο να πωλήσει τις μετοχές του στους δημοσιογράφους και το προσωπικό του "Πρώτοu Θέματος".
Καλεί τους δύο έτερους συνεκδότες της εφημερίδας, κ.κ. Θέμο Αναστασιάδη και Αναστάση Καραμήτσο να μην ασκήσουν το δικαίωμα πρώτης προτίμησης που έχουν για τις μετοχές του 40% που κατέχει ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, προκειμένου να πάρουν οι δημοσιογράφοι τις μετοχές. Και ταυτόχρονα τους καλεί να καλύψουν το κόστος της εξαγοράς των μετοχών του κ. Τριανταφυλλόπουλου, ώστε να διατεθούν στους εργαζομένους.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο κ. Τριανταφυλλόπουλος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας, ζητώντας για τη διάθεση των μετοχών του ένα εύλογο τίμημα.
Ζητούμε από τη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σύμφωνα με το νόμο για να υλοποιηθούν τα παραπάνω.
Σημειώνουμε ότι πριν από περίπου ένα μήνα ο κ. Μάκης Τριανταφυλλόπουλος εισέπραξε στον προσωπικό του λογαριασμό το ποσό των 7 εκατ. ευρώ ως μέρος ενός δανείου, το οποίο εν μέρει προορίζεται για την ανάπτυξη της εφημερίδας καθώς και άλλων δραστηριοτήτων στον χώρο των Μέσων Ενημέρωσης που έχει η εταιρεία "Πρώτο Θέμα".

Για να συμβεί αυτό μάλιστα ο κ. Τριανταφυλλόπουλος συνέστησε και νέα εταιρεία με τους συνεταίρους του και συνεκδότες της εφημερίδας, στην οποία και κατέχει τη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου.

Εκφράζουμε την απορία μας γιατί ο κ. Τριανταφυλλόπουλος προχώρησε σε μια τέτοια κίνηση, δηλαδή ίδρυση κοινής εταιρείας με τον κ. Αναστασιάδη, τον οποίο, όπως ισχυρίζεται τώρα, ερευνούσε δημοσιογραφικά για τις καταθέσεις του από τον Ιούλιο.

Ταυτοχρόνως μαθαίνουμε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, και συγκεκριμένα από δελτίο ειδήσεων χθες το βράδυ, ότι ετοιμάζει εφημερίδα με άλλους γνωστούς τηλεοπτικούς δημοσιογράφους - πράγμα το οποίο ο ίδιος δεν έχει διαψεύσει.

Καλούμε λοιπόν τον κ. Τριανταφυλλόπουλο να ανταποκριθεί στην πρωτοβουλία μας, επιστρέφοντας στο ταμείο της εταιρείας τα 7 εκατ. ευρώ, ποσό που προορίζεται για την ανάπτυξη των σκοπών της.

ante maki...kalofagwta...
Confutatis maledictis,flammis acribus addictis, voca me cum benedictus. Oro supplex et acclinis,
cor contritum quasi cinis,gere curam mei finis. Lacrimosa dies illa,qua resurget ex favilla
judicandus homo reus
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 18 Ιαν 2008, 03:52

Παραθέτω ένα "σενάριο" από έναν άγνωστο μπλόγκερ, που είναι ό,τι πιο συγκροτημένο και λογικό έχω ακούσει μέσα στον ορυμαγδό των ημερών, για τη συγκεκριμένη υπόθεση.
Ακούστε ένα σενάριο:

Ο Μ. παίρνει στ χέρια του ένα DVD που μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση. Γνωρίζει ότι το θέμα είναι πολύ μεγάλο για να το δημοσιοποιήσει και να τη βγάλει καθαρή. Εαν το δημοσιοποιήσει, μαζί με την κυβέρνηση θα τελειώσει και η καριέρα του.

Από την άλλη ξέρει ότι υπάρχουν και άλλα αντίγραφα εκεί έξω και δεν του αρέσει να μβ βγάλει τίποτα από αυτή την υπόθεση.

Ο Μ. έχει επίσης έναν άσπονδο φίλο, τον Θ. με τον οποίο είναι συνέταιροι. Ο Μ. ξέρει ότι ο Θ. σκοπεύει να τον ρίξει στη δουλειά.

Ο Μ. αποφασίζει να βγάλει με έναν σμπάρο δυο τρυγώνια. Δίνει το επικίνδυνο DVD στην κυβέρνηση και εξασφαλίζει ότι η κυβέρνηση θα δώσει μια ακίνδυνη, μονταρισμένη κόπια στον Θ.

Ο Μ. ο οποίος αρέσκεται να καταγράφει τα πάντα σε βίντεο και φωτογραφίες, απαθανατίζει το ραντεβού του Θ. με τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης. Έτσι, εάν το DVD εμφανιστεί από κάπου αλλού θα μπορεί να κρατά όμηρο τον Θ.

Εδώ τώρα υπάρχουν δυο εκδοχές για τη συνέχεια της ιστορίας μας:

Η πρώτη, που ακούστηκε και σε τηλεοπτική εκπομπή, θέλει την κυβέρνηση να βρίσκει την ευκαιρία να εκπαραθυρώσει -μεταφορικά- τον σταρ του DVD.Η τάση του να ανοιγει το στόμα του με αποτέλεσμα να διακινδυνεύει η βιωσιμότητα της κυβέρνησης ήταν γνωστή από καιρό. Η κυβέρνηση σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το μονταρισμένο DVD προκειμένου να παραμείνει ροζ η υπόσταση του σκανδάλου και να μην αγγίξει προϊστάμενους του "παραβάτη".

Ο Μ. θα έχει πουλήσει εκδούλευση στην κυβέρνηση και ο Θ. θα έχει καταστραφεί επαγγελματικά.

Το πρόβλημα είναι ότι ο πρωταγωνιστής του DVD εκπαραθυρώνεται στην κυριολεξία επειδή νομίζει ότι το DVD που θα δημοσιοποιηθεί είναι το αμοντάριστο και πιστεύει ότι το μεγάλο του στόμα θα ρίξει την κυβέρνηση...

Υπάρχει και μια δεύτερη θεωρία, πιο τραβηγμένη. Και σε αυτήν η απόπειρα αυτοκτονίας του "παραβάτη" αιφνιδιάζει όλους όσους εμπλέκονται. Η ιστορία βγαίνει στα ΜΜΕ ως εν δυνάμει σκάνδαλο, παύει να αποτελεί ένα σκαμπρόζικο θεματάκι που θα έβγαζε στον αέρα ο Μ.

H κυβέρνηση, με΄σα στον πανικό της αδυνατεί να διαχειριστεί την κρίση και παραδέχεται ότι έχει ένα DVD, φοβούμενη ότι αν δεν διαρρεύσει το μονταρισμένο θα διαρρέυσει το αμοντάριστο.

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης καλείται να κατονομάσει ποιος του έδωσε το DVD.

Ο Μ. δεν ξέρει ποιον "έδωσε"ο άνθρωπος της κυβέρνησης. Τον Θ. ή εκείνον; Ξεκινά επιχείρηση "θαψίματος" του Θ. Τα παίζει όλα για όλα...

Τον προσκύνησα τον άνθρωπο..

Άρχισε να χαράζει στη σκέψη μου σαν ήλιος η ελπίδα ότι η Ελλάδα δεν κοιμάται τελικά...
Απλά σωπαίνει και κάνει υπομονή.
Είναι να μην ξεσηκωθεί όμως...τότε θα τα πάρει ο διάολος όλα τα λαμόγια που μας χώνουν προς τον πάτο!
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
TEUTAMOS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από TEUTAMOS » Παρ 18 Ιαν 2008, 14:33

Ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη. Τι συμφερει στην κυβερνηση της ΝΔ;
Την συμφερει βεβαιως η ολη ιστορια με τον Ζαχοπουλο να παραμεινει ενα "ροζ" σκανδαλο.
Η πρωτη γραμμη υποχωρησης λοιπον ειναι να αποδειξει μετα μανιας οτι το οπτικοακουστικο
υλικο καταγραφει απλως προσωπικες στιγμες του πρωην Γ.Γ. κ. Ζαχοπουλου με την ιδιαιτερα του.
Αν δεν επιτευχθει τουτο, ιδιαιτερα δε μετα απο τις αναμενομενες πιεσεις τις αντιπολιτευσης
και καποιων δημοσιογραφων, η κυβερνηση θα κινηθει στην δευτερη γραμμη υποχωρησης.
Αυτη θα συνισταται στην απεμπλοκη της απο την ολη ιστορια και στη μετατοπιση του ενδιαφεροντος
σε αλλο πρωταγωνιστη, ας πουμε στους δημοσιογραφους. Ετσι και ενδεχομενως να εχει γινει.
Και εδω ερχεται ο αγνωστου ταυτοτητος κομιστης του DVD. Η περιβοητος συναντηση ως γνωστον
εγινε στο "Βυζαντινο" του Χιλτον. Ομως απο καμια απο τις 16 τοποθετημενες στον περικειμενο χωρο
καμερες δεν κατεγραψε καποια συναντηση μεταξυ του κομιστη και του κ. Αδριανου.
Τι μπορει να εχει συμβει; Να εχει πραγματι γινει η συναντηση στις 17 Δεκεμβριου και ωρα 12.00
αλλα απλα μετα την παροδο ημερων να εχει σβηστει απο τον ψηφιακο εγγραφεα. Το χρονοδιαγραμμα καταγραφης
εξαρταται και απο τον σκληρο δισκο που χρησιμοποιηθηκε στον ψηφιακο αυτον εγγραφεα. Αν δεχτουμε
οτι η καταγραφη της εν λογωι ημερας εχει σβηστει απο μονη της για να ειναι επανεγγραψιμο καποιο καινουργιο υλικο,
τοτε θα πρεπει να διερευνηθει το σβησμενο υλικο σε καποιο εργαστηριο αστυνομικο (εγινε κατι τετοιο; θα γινει;), ωστε να επανακτηθει το προτερο καταγραφεν.
Αν ομως δεχτουμε οτι η καταγραφη ηταν συνεχης και αδιαλειπτη, τοτε γιατι δεν εμφανιζει πουθενα
τους πρωταγωνιστες της συναντησης; Εγινε καποια παρεμβαση στο καταγραφεν υλικο ή μηπως ποτε δεν
υπηρξε συναντηση. Αλλα τοτε πως εφθασε το υλικο στα χερια της κυβερνησης; Αν δεν εγινε ποτε
οιαδηποτε παραδοσις υλικου, τοτε συναγεται οτι το υλικο ανηκε παντα στην κυβερνηση.
Βεβαιως υπαρχουν και αλλα αντιγραφα. Το συγκεκριμενο υλικο ηταν το μονταρισμενο, που υποτιθεται
ειναι εκεινο που εκομισε ο κομιστης - φαντομ στην κυβερνηση. Ετσι η παρεμβαση - μονταζ εγινε ειτε απο τον
ιδιο τον κομιστη ειτε απο το προσωπο που παρεδωσε στον κομιστη το υλικο ειτε απο την ιδια την κυβερνηση.
Το δημοσιογραφικο απορρητο δεν "επιασε" σαν ελιγμος διαφυγης, λες και το ασυμβιβαστο εδω θα εκανε
την εξαιρεση. Ο κ. Αδριανος εν τελει αναγκαστηκε να παει στον Εισαγγελεα και να πει το ονομα του
κομιστη - δημοσιογραφου (;), αν υπηρχε ποτε κανεις κομιστης οπως ειπαμε. Στο τραπεζι επεσε το
ονομα του Θεμου που φαινεται οτι ειχε καποια συναντηση με την Τσεκου. Εκεινος φαινεται πως ειδε
καποιο υλικο, αλλα δεν ξερει κανεις αν ηταν αυτο το υλικο που εφτασε στα χερια της κυβερνησης.
Η πληθωρα αυτων των αντιγραφων μου κινει την υποψια οτι εγινε για να ριχτει σταχτι στα ματια ολων
και να αποπροσανατολισουν την αναζητηση του ενος και μονου οπτικοακουστικου υλικου που ενδιαφερει.
Ειναι μπερδεμενη η υποθεση ή μαλλον την κατεστησαν μπερδεμενη για προφανεις λογους. Η συνεχεια θα δειξει...
ΕΛΛΗΝΩΝΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣΑΘΗΝΑΙΟΙΜΑΡΑΘΩΝΙ
ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝΜΗΔΩΝΕΣΤΟΡΕΣΑΝΔΥΝΑΜΙΝ

...ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 18 Ιαν 2008, 20:18

Τι εννοεί ο Θέμος με τη δηλωσάρα

"Η υπόθεση αυτή άνοιξε με αίμα, και θα κλείσει με αίμα" :conf:

Θ'αυτοκτονήσει κι αυτός?

Θα καθαρίσει το Μάκη?

Θα "σκοτώσει" πολιτικά και δημοσιογραφικά πολλούς και πολλούς?

ΑΜΗΝ για το τελευταίο!

Γιατί ειλικρινά έχω αηδιάσει με την όλη κατάσταση. Τέτοιο βόρβορο δεν έχω ξαναδεί στη χώρα αφ'ότου επαναπατρίστηκα.
Δεν υπάρχει και αντιπολίτευση ρε γμτ... :banghead:
Αν υπήρχε, αυτή η κυβέρνηση θα είχε ήδη πέσει.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Re: Πρώτο θέμα το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Σάβ 19 Ιαν 2008, 13:09

Εικόνα

Εικόνα
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 19 Ιαν 2008, 16:19

Ψιθυρίζεται (σατιρικά ή στα σοβαρά δεν ξέρω :Ρ) ότι η νέα εφημερίδα που θα φτιάξει ο Μάκης με άλλους συνεργάτες (ας βάλουν κι ένα φυλαχτό αυτοί, ας κρεμάσουν και πλεξούδες σκόρδα πάνω τους) θα έχει τον τίτλο

ΕικόναΕικόνα

:loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 19 Ιαν 2008, 20:32

πρωτο μα πρωτο θε;
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 20 Ιαν 2008, 00:50

Όχι ρε,
τζάμπο τω, τζάμπο ρα :woohoo:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”