Προκλητική δήλωση Τζίγκερ
Συντονιστής: kostas
- Diagalaksiaki
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: diagalaksiaki
- Φύλο: Γυναίκα
- Επικοινωνία:
Προκλητική δήλωση Τζίγκερ
Με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Βαρδινογιάννη, να εμψυχώνει τους παίκτες της ομάδας, ζητώντας τους επιτακτικά να γ…σουν τον π… τον Ολυμπιακό στον Πειραιά, πραγματοποιήθηκε χθες η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο κτήμα Νάσιουτζικ. Η παραπάνω έκφραση του Τζίγκερ άφησε εμβρόντητους τους παίκτες του «τριφυλλιού», οι οποίοι δεν είχαν συνηθίσει τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ να χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις.
http://www.athlitikh.gr/
http://www.athlitikh.gr/
ΣΥ ΘΑΡΣΟΣ ΔΟΣ ΜΑΚΑΡ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΕ ΜΕΝΕΙΝ ΕΝ ΑΠΗΜΟΣΙ ΘΕΣΜΟΙΣ ΔΥΣΜΕΝΕΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΝΤΑ ΜΟΘΟΝ ΚΗΡΑΣ ΤΕ ΒΙΑΙΑΣ
- sottis
- Επίτιμος
- Irc ψευδώνυμο: sottis
- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
Re: Προκλητική δήλωση Τζίγκερ
θα καλοπερασουν!
ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ "ΦΤΙΑΧΝΕΙ" ΚΑΝΕΙΣ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ.
Το συγκεκριμένο θέμα καλό είναι να μην το βλέπουμε με οπαδικές παροπίδες. Αν μη τι άλλο και ο πράκτορας κάποτε έλεγε στις ορδές του για κότες αν θυμαμαι καλά. Οπότε μην τάσεστε επί του θέματος με το υφάκι,"ωχ τι είπε ο τζίγγερ, προκαλεί κτλ" γιατί είναι λίγο ειρωνικό
Πιστεύω όμως πως αυτά είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ, κυρίως την στιγμή που υπάρχει ένας νεκρός τέτοιες δηλώσεις δεν πρέπει να περνάνε καν από το μυαλό των μεγαλομετόχων, πόσο μάλλον να τις ξεστομίζουν απροκάλυπτα. Και το αστείο της υπόθεσης είναι πως "κάποιοι τσιμπήσανε."
Επίσης η κίνηση αυτή(και από τους δυο) δείχνει πως δεν υπάρχει σεβασμός στους αντιπάλους, στο ευ αγωνίζεσθε και στα αθλητικά ιδεώδη που θα έπρεπε, έστω και λίγο να μας διέπουν. Και επαναλαμβάνω, υπάρχει κόσμος που τσιμπάει και αυτό δεν είναι καλό
Το θέμα είναι σοβαρό....
Πιστεύω όμως πως αυτά είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ, κυρίως την στιγμή που υπάρχει ένας νεκρός τέτοιες δηλώσεις δεν πρέπει να περνάνε καν από το μυαλό των μεγαλομετόχων, πόσο μάλλον να τις ξεστομίζουν απροκάλυπτα. Και το αστείο της υπόθεσης είναι πως "κάποιοι τσιμπήσανε."
Επίσης η κίνηση αυτή(και από τους δυο) δείχνει πως δεν υπάρχει σεβασμός στους αντιπάλους, στο ευ αγωνίζεσθε και στα αθλητικά ιδεώδη που θα έπρεπε, έστω και λίγο να μας διέπουν. Και επαναλαμβάνω, υπάρχει κόσμος που τσιμπάει και αυτό δεν είναι καλό
Το θέμα είναι σοβαρό....
ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ.
- Diagalaksiaki
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Diagalaksiaki την Δευ 14 Ιαν 2008, 21:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΣΥ ΘΑΡΣΟΣ ΔΟΣ ΜΑΚΑΡ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΕ ΜΕΝΕΙΝ ΕΝ ΑΠΗΜΟΣΙ ΘΕΣΜΟΙΣ ΔΥΣΜΕΝΕΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΝΤΑ ΜΟΘΟΝ ΚΗΡΑΣ ΤΕ ΒΙΑΙΑΣ
- Diagalaksiaki
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
Μα αυτό είναι το θέμα._MIXALIS_ έγραψε:Επίσης η κίνηση αυτή(και από τους δυο) δείχνει πως δεν υπάρχει σεβασμός στους αντιπάλους, στο ευ αγωνίζεσθε και στα αθλητικά ιδεώδη που θα έπρεπε, έστω και λίγο να μας διέπουν.
Χρησιμοποιώντας ένα τόσο υβριστικό οπαδικό σύνθημα, δείχνει πως δεν σέβεται καθόλου τον αντίπαλο! Είναι και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα!Στο κάτω κάτω, θα μπορούσε να το κάνει σε μέρα και ώρα που δεν θα ήταν μπροστά δημοσιογράφοι και κάμερες.
Αυτό είναι σίγουρο, και δεν βγάζω τον εαυτό μου απ'έξω_MIXALIS_ έγραψε:υπάρχει κόσμος που τσιμπάει
Πάντως, η καλύτερη στιγμή χθες ήταν πριν ξεκινήσει ο αγώνας.
Οι μικροί Μήτρογλου, Νίνης και Δημούτσος κάθισαν μαζί στον πάγκο, και σαν καλοί φίλοι (και συμπαίχτες στην Εθνική Ελπίδων) συζητούσαν και γελούσαν.
Να το Ευ αγωνίζεσθε και τα αθλητικά ιδεώδη. Τα μικρά παιδιά, βάζουν τα γυαλιά στους "μεγάλους" του αθλητισμού!
Δεν το θεωρω προκληση.
Ειναι ενα μηνυμα με εντονο το στοιχειο του ερωτισμου.
υλοποιει το make love not war.
μακαρι να ακολουθησουν κι αλλοι το παραδειγμα του.
ειμαστε ερωτικος λαος.
Ειναι ενα μηνυμα με εντονο το στοιχειο του ερωτισμου.
υλοποιει το make love not war.
μακαρι να ακολουθησουν κι αλλοι το παραδειγμα του.
ειμαστε ερωτικος λαος.
- sottis
- Επίτιμος
- Επικοινωνία:
ετσι ακριβως προσωπειο ειναι τα πραγματα.για αυτο κ εμεις σαν βαθυτατα ερωτικα οντα θα τους δειξουμε τι θα πει ερωτισμος την τεταρτη γιατι σαν πολυ αερα πηρανε.
sottis έγραψε:ετσι ακριβως προσωπειο ειναι τα πραγματα.για αυτο κ εμεις σαν βαθυτατα ερωτικα οντα θα τους δειξουμε τι θα πει ερωτισμος την τεταρτη γιατι σαν πολυ αερα πηρανε.
Με την καλή έννοια.....
Πάντως, εγώ θα σταθώ σ εκάτι ακόμα πιο σημαντικό και είναι κάτι που φαίνεται στην εφημερίδα
Θέλω την Βορόνινα
Θέλω την Βορόνινα
Πάντως, εγώ θα σταθώ σ εκάτι ακόμα πιο σημαντικό και είναι κάτι που φαίνεται στην εφημερίδα
Θέλω την Βορόνινα
Για προπόνηση φυσικά
Θέλω την Βορόνινα
Για προπόνηση φυσικά
- Diagalaksiaki
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
_MIXALIS_ έγραψε:Πάντως, εγώ θα σταθώ σ εκάτι ακόμα πιο σημαντικό και είναι κάτι που φαίνεται στην εφημερίδα
Θέλω την Βορόνινα
Για προπόνηση φυσικά
- sottis
- Επίτιμος
- Επικοινωνία:
4-0!
αννα σε παμε πολυ σε αγαπαμε λεμε!
αννα σε παμε πολυ σε αγαπαμε λεμε!
- Dhmellhn
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Αυτά παθαίνουν όσοι βγάζουν μεγάλη γλώσσα...
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Diagalaksiaki
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
Ε εχμ....
Υπάρχουμε και εμείς εδώ και προσπαθύμε να το ξεχάσουμε... και επιτέλους να κλείσουμε 7ωρο ύπνο, που τον χάσαμε από την αποφράδα εκείνη μέρα
Οπότε σας παρακαλώ, "αυτά", στο νήμα του γαύρου
Υπάρχουμε και εμείς εδώ και προσπαθύμε να το ξεχάσουμε... και επιτέλους να κλείσουμε 7ωρο ύπνο, που τον χάσαμε από την αποφράδα εκείνη μέρα
Οπότε σας παρακαλώ, "αυτά", στο νήμα του γαύρου