ΘΕΑΣΕΙΣ UFO

Του κόσμου τα παράξενα, μελέτες, εξερευνήσεις...
Άβαταρ μέλους
dim
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 169 φορές
Έλαβε Likes: 216 φορές

Re: ΘΕΑΣΕΙΣ UFO

Δημοσίευση από dim » Δευ 16 Δεκ 2024, 16:45

Tasoula1 έγραψε:
Δευ 16 Δεκ 2024, 13:33
Α να γεια σου, αυτό θέλω να πω και γω, ότι μπορεί να έχουν ΉΔΗ επαφές με εξωγήινους, οπότε σ αυτήν την περίπτωση μπορεί τα σκάφη που φάνηκαν στον ουρανό της Αμερικής να μην είναι ανθρώπινα κατασκεύασματα, αλλά να ανήκουν σε μη ανθρώπινα όντα.
Αν σε ενδιαφέρει Τασούλα όντως να βρεις απαντήσεις στο θέμα, θα πρέπει να δεις αυτό το βίντεο στο οποίο μιλάει η ίδια η Βασούλα μας, η ΜΑΝΑ και η ΨΥΧΗ αυτου του χώρου που τώρα είμαστε μέλη: Δες το εδώ https://www.youtube.com/watch?v=0D69GQc7Jfo

Υ.Γ: (Δεν λυπήθηκα, αντιθέτως χάρηκα που έστω και έτσι άκουσα την φωνή της Βασούλας.. :giverose:)
Είμαι ένα σκεπτόμενο άτομο που έχει βγάλει το σανό απο την διατροφή του... :thumb:
Άβαταρ μέλους
Aquila
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 212 φορές
Έλαβε Likes: 461 φορές

Δημοσίευση από Aquila » Δευ 16 Δεκ 2024, 17:51

Tasoula1 έγραψε:
Κυρ 15 Δεκ 2024, 12:59
Στην θεολογικη σχολη μας λεγαν οτι στα εσχατα χρονια ο αντιχριστος με τους δαιμονες του θα εμφανισουν ως εξωγηινοι-σωτηρες για να πλανησουν τον κόσμο. Εχω ομως μια ενσταση, οι δαιμονες ειναι α-υλοι, συνεπως, ΠΟΙΟΙ ειναι εκεινοι που πιθανον να εμφανιστουν ως εξωγηινοι; Μηπως καποιοι που ΔΕΝ ειναι εξωγηινοι, αλλα εσω-γηινοι, που κατοικουν δηλ κατω απο την γη, καπου στα ταρταρα; Λεω τωρα...
Δεν ξέρω αν η ιστορία αυτή έχει την οποιαδήποτε σχέση με το Θείο ή το δαιμονικό, αυτό που ξέρω είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των σφαιρών αυτών (αρνούμαι να συμπλεύσω με την ονομασία drone, διότι έτσι προστάζει ξαφνικά το σύστημα) αναδύεται μέσα από την θάλασσα.
Επίσης σχεδόν όλες οι εμφανίσεις έχουν παρατηρηθεί σε παράκτιες περιοχές.

dim έγραψε:
Κυρ 15 Δεκ 2024, 15:32
Οσο για τα περιστατικά που βγαίνουν τελευταία στην δημοσιότητα η γνώμη μου είναι πως δεν πρόκειται ούτε για άγνωστα αεροσκάφη ή drones από άλλους κόσμους κλπ. Αυτό είναι που θέλουν να πιστεύουμε. Αποψή μου είναι ότι πρόκειται για ανθρώπινες κατασκευές και προτζεκτ που όμως έχουν κρατηθεί μακριά απο την δημόσια σφαίρα καθώς πιθανόν να είναι προγράμματα που εξελίσονται παράλληλα κάτω από άκρα μυστικότητα και με μαύρα κονδύλια φυσικά σε διάφορα στρατιωτικοαμυντικά συμπλέγματα προηγμένων χωρών όπως ΗΠΑ, Κίνα, Ιαπωνία, Ινδία, Γερμανία, Ρωσία κλπ. Είναι ένα φαινόμενο που θα το βλέπουμε να εντείνεται όλο και περισσότερο μέχρι να αρχίσει να γίνεται αποδεκτό από τις μάζες ότι πρόκειται για εξωγήινες δυνάμεις που για να αντιμετωπιστούν θα πρέπει να ενωθούμε σε έναν παγκόσμιο στρατό κάτω απο τις διαταγές ενός παγκόσμιου ηγέτη κλπ, κλπ. Χρησιμεύει ως εργαλείο στα χέρια της α-λήτ για να χρησιμοποιείται ως μπαμπούλας ενίοτε για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης ή για την εκπλήρωση των παγκοσμιοτικών τους στόχων.

Η πρώτη αντανακλαστική σκέψη κάθε νοημονα ερευνητή, είναι ότι πρόκειται για μυστικά military made projects, που σκοπό έχουν να "ζυγίσουν" αντιδράσεις. Και ίσως αυτή η τεχνολογία δωθεί στην μάζα μετά από λίγα χρόνια. Aυτό είχα σκεφτεί αρχικά κι εγώ με την υπόθεση του Μαντσεστερ.
Όμως εδώ κατι δεν πάει καλά.
Παραείναι υπερεξελιγμένα αυτά που βλέπουμε.
Κάποια από αυτά παραβαίνουν ακόμα και τους νόμους της φύσης.
Δεν θα μιλάμε δλδ πλέον για τεχνολογία 5ης και 6ης γενιάς, αλλά για 25ης και βάλε. :shock:
Είναι χαοτική η εξέλιξη για ανθρώπινα κατασκευασματα.

dim έγραψε:
Αν ήταν κάτι διαφορετικό και πραγματικά άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα θα είχαμε άμεση απογείωση πολεμικών αεροσκαφών και εμπλοκή ή αναγνώριση.
Ποιος είπε ότι δεν απογειώθηκαν;
Και όχι μόνο απογειώθηκαν μαχητικά, αλλά και έβαλλαν εναντίον τους.
Υπάρχουν βιντεο (αληθινά ή όχι κανείς δεν ξέρει) όπου δείχνουν τα orbs να περιβάλλονται από ένα είδος ασπίδας, και οι ριπές απλά να σκάνε τριγύρω.
Επίσης σηκώθηκαν και μερικά drones πολιτών να τα παρατηρήσουν, και απλώς έπεσαν από EMP.
Και αλλά πολλά επίσης περιστατικά, εντελώς κουλά.

kat_woman έγραψε:
Δευ 16 Δεκ 2024, 10:17
Καλώς τον Aquila!! :xara: Ελπίζω και εγώ να σε βλέπουμε συχνότερα εδώ!
Θα συμφωνήσω με τον dim. Αν και δεν ασχολήθηκα πολύ (μόλις χθες το ανακάλυψα!), θεωρώ πως αν δεν πρόκειται για κάποιου είδους φάρσα, είναι σίγουρα ανθρώπινα κατασκευάσματα, είτε για στρατιωτικού τύπου επιχειρήσεις, είτε για μελλοντική απειλή εξωγήινων (μέ ή χωρίς εισαγωγικά)...
Θα το δούμε.
dim έγραψε:
Aquila , πολύ χαίρομαι που σε ξαναδιαβάζω! Ησουν και είσαι σταθερή αξία εδώ μέσα και θα ήθελα να μπαίνεις συχνότερα όποτε έχεις χρόνο αγαπητέ .
Η αλήθεια είναι οτι τα ΙΔΕΟ έχουν φρενάρει λίγο τα τελευταια χρόνια... :?
Κι εγώ χαίρομαι που σας διαβάζω.
Να είστε όλοι δυνατοί.
Οι καιροί είναι περίεργοι. :rose:
₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Tasoula1
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 10 φορές
Έλαβε Likes: 11 φορές

Δημοσίευση από Tasoula1 » Δευ 16 Δεκ 2024, 19:14

dim έγραψε:
Δευ 16 Δεκ 2024, 16:45
Tasoula1 έγραψε:
Δευ 16 Δεκ 2024, 13:33
Α να γεια σου, αυτό θέλω να πω και γω, ότι μπορεί να έχουν ΉΔΗ επαφές με εξωγήινους, οπότε σ αυτήν την περίπτωση μπορεί τα σκάφη που φάνηκαν στον ουρανό της Αμερικής να μην είναι ανθρώπινα κατασκεύασματα, αλλά να ανήκουν σε μη ανθρώπινα όντα.
Αν σε ενδιαφέρει Τασούλα όντως να βρεις απαντήσεις στο θέμα, θα πρέπει να δεις αυτό το βίντεο στο οποίο μιλάει η ίδια η Βασούλα μας, η ΜΑΝΑ και η ΨΥΧΗ αυτου του χώρου που τώρα είμαστε μέλη: Δες το εδώ https://www.youtube.com/watch?v=0D69GQc7Jfo

Υ.Γ: (Δεν λυπήθηκα, αντιθέτως χάρηκα που έστω και έτσι άκουσα την φωνή της Βασούλας.. :giverose:)
Την άκουσα την Βασουλα Ντιμι, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ αυτό που υποστηρίζει ότι δηλαδή όλα είναι στημένα μόνο από ανθρώπους. Πιστεύω σ αυτό που υποστηρίζει ο Λιακόπουλος, ότι δηλαδή τα σκάφη ανήκουν στους Νεφελιμ και κάποιοι σκοτεινοί τύποι από την ελίτ συνεργάζονται μαζί τους για να υποταξουν και να... Φάνε τους ανθρώπους...
ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗΣ
Άβαταρ μέλους
Tasoula1
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 10 φορές
Έλαβε Likes: 11 φορές

Δημοσίευση από Tasoula1 » Δευ 16 Δεκ 2024, 19:20

Aquila έγραψε:
Δευ 16 Δεκ 2024, 17:51
Tasoula1 έγραψε:
Κυρ 15 Δεκ 2024, 12:59
Στην θεολογικη σχολη μας λεγαν οτι στα εσχατα χρονια ο αντιχριστος με τους δαιμονες του θα εμφανισουν ως εξωγηινοι-σωτηρες για να πλανησουν τον κόσμο. Εχω ομως μια ενσταση, οι δαιμονες ειναι α-υλοι, συνεπως, ΠΟΙΟΙ ειναι εκεινοι που πιθανον να εμφανιστουν ως εξωγηινοι; Μηπως καποιοι που ΔΕΝ ειναι εξωγηινοι, αλλα εσω-γηινοι, που κατοικουν δηλ κατω απο την γη, καπου στα ταρταρα; Λεω τωρα...
Δεν ξέρω αν η ιστορία αυτή έχει την οποιαδήποτε σχέση με το Θείο ή το δαιμονικό, αυτό που ξέρω είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των σφαιρών αυτών (αρνούμαι να συμπλεύσω με την ονομασία drone, διότι έτσι προστάζει ξαφνικά το σύστημα) αναδύεται μέσα από την θάλασσα.
Επίσης σχεδόν όλες οι εμφανίσεις έχουν παρατηρηθεί σε παράκτιες περιοχές.
Δεν με κατάλαβες καλά, είπα ότι ΔΕΝ σχετίζεται με τους γνωστούς μας δαίμονες γιατί αυτοί είναι Α-ΥΛΟΙ. Οπότε τα σκάφη ανήκουν στους Νεφελιμ και έχουν την δυνατότητα κίνησης και κάτω από το νερό όπου και κει ακόμη οι Νεφελιμ έχουν βάσεις.
ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗΣ
Άβαταρ μέλους
dim
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 169 φορές
Έλαβε Likes: 216 φορές

Δημοσίευση από dim » Τρί 17 Δεκ 2024, 16:56

Κατα πάσα πιθανότητα πρόκειται για ολογράμματα με σημείο εκπομπής από κάποιο δορυφόρο ενδεχομένως.. Η τεχνολογία αυτή είναι αρκετά εξελιγμένη και προβάλλει μέχρι παπάδες στον ουρανό.. Οτι θέλετε μπορεί να απεικονήσει. Χριστούς :jesus: , Παναγίες, νεφιλιμ :diablo: , βούδες, τα πάντα όλα..Σκεφτείτε πόσα εκατομμύρια πιστοί μπορούν να πέσουν στην παγίδα και να πιστέψουν έναν Χριστό να απευθύνεται σε όλους τους Χριστιανούς μιλώντας :shout: από τα βάθη του ουρανού λέγοντας τους ότι ο Νετανιάχου είναι ο εκλεκτός του στην γη και πρέπει να τον ακολουθούμε πιστά γιατί πραγματοποιεί θεικό σχέδιο.. Η να προβάλλουν μερικές χιλιάδες σμήνη UFO :ufo: να πετούν γύρω από το μητρικό τους σκάφος και να έχουν απειλητικές διαθέσεις. Εύκολα μπορούν να βάλουν ανάμεσα στα ολογράμματα και κάποια αληθινά αεροσκάφη που θα ρίξουν κάποιες βόμβες για να φαίνεται ακόμα πιο αληθινό.. Τότε, ο κόσμος απο φόβο :freak: θα πει βγάλτε έξω τον στρατό :tanks: και προστατέψτε μας. Κυρήξτε και έναν στρατιωτικό νόμο να υπακούμε ολοι και αναλάβετε την σωτηρία μας απο τους κακούς εξωγήινους.. Η καλύτερή τους.. Η αιώνια τους επιθυμία των (α-λήτ) γίνεται άνετα πραγματικότητα..
Είμαι ένα σκεπτόμενο άτομο που έχει βγάλει το σανό απο την διατροφή του... :thumb:
Άβαταρ μέλους
Fallen
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 66 φορές
Έλαβε Likes: 82 φορές

Δημοσίευση από Fallen » Τρί 17 Δεκ 2024, 20:45

εγω εχω πειστει οτι δεν ειναι καποιο κρατος πισω απο αυτες τις θεασεις... ή καποια ''σκοτεινη'' ελιτ ειναι... ή καποια αλλη δυναμη που δεν μπορω να προσδιορισω... (εξωγηινοι? ενδογηινοι?)
παντως ολος ο πλανητης ειναι ετοιμος να παρει φωτια απο πολεμους... που ισως πεσουν και πυρηνικα... αν... λεω αν... ειναι ''αλλοι'' πολιτισμοι... δεν θα υπηρχε καλυτερη συγκυρια για να εμφανιστουν...
πλεον τα θεωρω ολα πιθανα...
και τοτε ειδα μεσα απο την ''κλειδαροτρυπα'' εναν τοπο λουσμενο στο φως... εναν τοπο τοσο γνωριμο και οικειο!!!
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 379 φορές
Έλαβε Likes: 336 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Τετ 18 Δεκ 2024, 09:21

Το παρακάτω βίντεο έχει ενδιαφέρον, κυρίως γιατί προέρχεται από έναν τύπο που ισχυρίζεται οτι διδάσκει και γνωρίζει εκ των εσω psy-ops δηλαδή ψυχολογικές επιχειρήσεις που έχουν να κάνουν με την επίδραση γεγονότων ή "γεγονότων" (αντιλαμβάνεστε φαντάζομαι τα εισαγωγικά) πάνω στις ανθρώπινες μάζες...Λέει ενδιαφέροντα πράγματα, αναφέρει διάφορες εκδοχές και θεωρώ οτι δεν είναι τυχαία και τα δυόμιση εκατομμύρια views που έχει.
Εδώ το βίντεο:
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κόσμος - Σύμπαν-Επιστήμη”