ArELa έγραψε: ↑Κυρ 09 Ιαν 2022, 22:31
ΟΤΤΟ δεν μου απάντησες... έχεις το χρόνο και τη διάθεση
να φτιάξεις βίντεο?
Πριν σου απαντήσω να πω τα εξής σε όποιον μας διαβάζει.
1) Όταν ένας δημιουργός, δημιουργεί κάτι και αφιλοκερδώς, και κυρίως για να προσφέρει στον κόσμο πληροφόρηση, έχει την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ανάγκη να έχει μια εικόνα του πόσοι περίπου άνθρωποι έλαβαν την ενημέρωσή του. Μπορεί εγώ να φτιάξω ένα βίντεο για να ενημερώσω τους συνανθρώπους μου για κάτι πολύ σημαντικό, και έκτακτο, κι αυτό το βίντεο να λάβει 10 προβολές. Το έκανα για να το δουν 10, εγώ που δεν είμαι ούτε partner ούτε με ενδιαφέρε να βγάλω δεκάρα από αυτό; Όχι. Το έκανα για να το δουν όσοι περισσότεροι μπορούν, γιατί αυτό που επιθυμώ είναι να ενημερωθεί ο λαός.
Όταν η κάθε σάρα και μάρα παίρνει το βίντεό μου, και με αυτό χτυπά προβολές, αλλά δεν με έχει ενημερώσει ότι το έκανε, πώς εγώ θα ξέρω τι απήχηση είχε ο ΚΟΠΟΣ μου και η θυσία μου;
2) Προς τον "its AMAZING dουου".
Όταν κάποιος δηλώνει αντινεοταξίτης, ή κάτι παρεμφερές, δηλαδή κάποιος που ψάχνει την αλήθεια και θέλει να βοηθά τον κόσμο να βλέπει τα πραγματικά γεγονότα, για εμένα ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να είναι ηθικό άτομο. Διότι αν δεν είναι ηθικό άτομο, κι αύριο μεθαύριο μαζευτούμε και κάνουμε ένα κίνημα, κι ανάμεσά μας υπάρχουν ανήθικα άτομα, θα κάνουν ζημιά σε αθώους.
Για να δείξεις λοιπόν ότι είσαι ηθικό άτομο, ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ:
α) να μην δίνεις την εντύπωση ότι κλέβεις
β) να μην δίνεις την εντύπωση ότι είσαι παρτάκιας
γ) να συζητάς και να απαντάς σε αυτόν που σε ρωτά κάτι αντι να τον αποφεύγεις
δ) να δίνεις τα εύσημα και να αναγνωρίζεις ονομαστικά τους συναγωνιστές σου. Συναγωνιστές σου είναι, όχι αντίπαλοί σου που να πάρει ο διάολος. Εκτός κι αν είσαι εσύ αντίπαλός τους, με ό,τι ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ κι αν αυτό συνεπάγεται.
* κι ένα μπόνους: με σωστή αναφορά του ονόματος του συναγωνιστή σου μόνο κερδισμένος θα ήσουν, διότι θα τραβούσες νέους συνδρομητές από το κανάλι του άλλου. Αλλά τόσο σου κόβει μάλλον.
.
Χρόνο δεν έχω, θα το σκεφτώ όμως.