GRAFFITI (από Nemesis)

Ζωγραφική, κινηματογράφος ή οποιαδήποτε μορφή τέχνης. (Προσβάσιμη μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη)
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Nemesis
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Nem3sis
Φύλο: Γυναίκα
Επικοινωνία:

GRAFFITI (από Nemesis)

Δημοσίευση από Nemesis » Παρ 20 Απρ 2007, 17:12

εκ μεταφοράς

Nemesis

Επόπτης Δημοσθονίας

PostPosted: Mon Dec 11, 2006 11:46 am

-------------

Lou μπορείς εδώ μέσα να αλωνίσεις ελεύθερα... εκφράσου ελεύθερα σπάστα κάψτα βρε παιδί μου... το ίδιο ισχύει για όλους τους υπόλοιπους που πιστεύουν όπως ο Lou ότι το γκραφίτι είναι τέχνη ή ακόμα και ένας τρόπος μεταφοράς μηνυμάτων προς τον υπόλοιπο κόσμο δεν έχετε παρά να μοιραστείτε μαζί μας τα έργα που σας άρεσαν...

enjoy...

-------------------------------------------------------------
If you want to make beautiful music, you must play the black and the white notes together.
Richard M. Nixon
Άβαταρ μέλους
Nemesis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nemesis » Παρ 20 Απρ 2007, 17:15

εκ μεταφοράς

doureios_anthrwpos

Ιδεογραφίτης με τα όλα του

PostPosted: Mon Dec 11, 2006 5:16 pm

-----------

Ευχαριστώ και εδώ λοιπόν και ξεκινάω με μια φώτο εχχεεχε(με την μια στο ψαχνό χεχε) που είναι έτσι κουλτουριάρικη λίγο αλλα είναι απο τα αγαπημένα μου κομμάτια, άσχετα που είναι λίγο παλιό..συνεργάστηκα με μία κοπέλα που την λένε εύα και με το αγόρι της που υπογράφει nade...κάποιες φώτο θα είναι απλά διακοσμιτικές για να αγαλόμαστε..και κάποιες θα είναι πιό ουσιωδης και "τσιτοματικές" και θα ανοίξουν συζητήσεις..πρώτη μέρα σήμερα..ξεκινάω light και βλέπουμε :) ελπίζω το περισσότερο υλικο να είναι αντάξιο των προσδοκιών σας :)

[img]http://img168.imageshack.us/img168/1766 ... ingzj5.jpg[/img]

doureios_anthrwpos

PostPosted: Mon Dec 11, 2006 5:25 pm

-------------

Εδώ ενα άλλο σε συνεργασία με έναν απο τους πιο ταλαντούχους γκραφφιτάδες της Αθήνας, διακοσμοήσαμε το πλυσταριό της ταράτσας μου χεχε....ο τύραννος καβαλάρης σουλατσάρει πάνω στο κτήνος του το πέλαγος ανενόχλητος...:/

[img]http://img242.imageshack.us/img242/1333 ... 04sir6.jpg[/img]

If you want to make beautiful music, you must play the black and the white notes together.
Richard M. Nixon
Άβαταρ μέλους
Nemesis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nemesis » Παρ 20 Απρ 2007, 17:16

εκ μεταφοράς

Nemesis

Επόπτης Δημοσθονίας

PostPosted: Mon Dec 11, 2006 5:59 pm

-------------

είναι απλά φανταστικά... :clap:
μου φαίνεται θα βαρεθείς να το ακούς από εμένα... εγώ πάντως δεν θα βαρεθώ να το λέω και να το εννοώ
μάκια σου :makia:

s3irios

Επόπτης Δημοσθονίας

PostPosted: Mon Dec 11, 2006 6:44 pm

-------------

Δουρειος..απλα καταπληκτικα χωρις μλκ*ες...Μπραβο σου.
Να ρωτησω και κατι...τπτ σε αρχαιοΕλληνικο παιζει?

ΟΧΙ ΟΧΙ δεν ειμαι κολλιμενος :P Απλα εχει τυχει να δω μερικα σε τετοιο στυλ και εινια κορυφαια.

Keep up the good work mate!!!

doureios_anthrwpos

PostPosted: Mon Dec 11, 2006 11:20 pm

---------------

σας ευχαριστώ πολυ παιδιά, χαίρομαι παρα πολυ που σας άρεσαν..ωραία;)
σειριε σου απαντησα στο ιρσ για τα αρχαιοελληνικα οσον αφορα το γκραφιτι..και στην πόλη σου..τώρα για δικιά μου δουλειά..έχω ενα αλλα οι συνθήκες ήταν παράνομες εκείνη την μέρα..και εγινε πολυ γρήγορα η δουλειά οπότε αστο για την ώρα..καποια στιγμη θα κάνω σίγουρα..και υπόσχομαι οτι θα είστε οι πρώτοι του διαδικτύου που θα το δείτε :)
μου δίνετε κουραγιο για περισσότερα. σας ευχαριστώ και πάλι :)

Richard M. Nixon
Άβαταρ μέλους
Nemesis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nemesis » Παρ 20 Απρ 2007, 17:28

εκ μεταφοράς

doureios_anthrwpos

PostPosted: Mon Dec 11, 2006 11:33 pm

------------

να και μια καφρίλα λίγο χεχε..αυτό έγινε σε ένα απο τα μεγαλύτερα φεστιβάλ γκραφφίτι παγκοσμίος..η συνεργασια ηταν με 3 παιδια απο Αθήνα που υπογράφουν ώς ozone-ners-iquado..τα δικά μας είναι απο τέρμα αριστερα απο την αρχη της φωτος, εκείνο το τετραπρόσωπο πλάσμα..η νεκροκεφαλή και τα τρελλά μυαλά που ανατινάζοντε..(εκείνο το μώβ το πράμα και οτι υπάρχει δεξια δεν ανηκει σε εμας).κάφρικο αλλα αγαπημένο και τούτο...το νόημα που βγάζει είναι..οτι μας κάνουν ρομπότ για να μας στίβουν το κεφάλι πιο εύκολα.. αφήστε τα κεφάλια μας ρε!

[img]http://img456.imageshack.us/img456/6484 ... sofhf5.jpg[/img]

Nemesis

Επόπτης Δημοσθονίας

PostPosted: Mon Dec 11, 2006 11:46 pm

---------------

δεν είναι τόσο καφρίλα μ'αρέσει... όπως σου είπα και στο ιρσ το αριστερό μέρος είναι πολύ καλό με πάρα πολύ λεπτομέρια... το μωβ τερατάκι είναι απλά λίγο απλά φτιαγμένο σε σχέση με όλο το υπόλοιπο.

Richard M. Nixon
Άβαταρ μέλους
Nemesis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nemesis » Παρ 20 Απρ 2007, 17:34

εκ μεταφοράς

ΑρΕλα

Διαχειριστής (Administrator)

PostPosted: Mon Dec 11, 2006 11:49 pm

-------------

Ρε συ Λουι, είσαι φανταστικός! 'Εξοχος!
Και πού είσαι, εγώ αντίθετα με το Βάγγο ΕΙΜΑΙ κολλημένη στα αρχαιοελληνικά, γι'αυτό σε βαστώ στην υπόσχεσή σου και αναμένω με ενδιαφέρον! Και κοίτα, μην τάξεις κι αθετήσεις σε τρελό και στη Βίκυ, δηλαδή σε δηλωμένη τρελή :Ρ

Και πάλι, ΜΠΡΑΒΟ! 'Εχεις καλλιτεχνική φλέβα, μάτι αλλά και χέρι! :clap:

doureios_anthrwpos

PostPosted: Mon Dec 11, 2006 11:55 pm

------------

αυτό το έκανα με έναν απο τους αγαπημένους μου γκραφιτάδες και καλόμου φίλο..είναι Αθηναίος και αυτός και υπογράφει impe. το κάναμε σπίτι του στην αποθήκη του.
το νόημα είναι απλό..2 φιλαράκια που τα πίνουνε να ξεχαστούνε..είχαμε νταλγκάδες οταν το κάναμε χεχε

[img]http://img296.imageshack.us/img296/549/ ... 004lp6.jpg[/img]

Richard M. Nixon
Άβαταρ μέλους
Nemesis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nemesis » Παρ 20 Απρ 2007, 17:44

εκ μεταφοράς

doureios_anthrwpos

PostPosted: Tue Dec 12, 2006 12:00 am

------------

οχι οχι Βίκυ μου, η υπόσχεση είναι υπόσχεση :)
με τιμάτε πάρα πολύ, θα προσπαθώ για το καλύτερο :)
με κάνατε χαρούμενο, γιατι θέλω μιά ζωη να ζωγραφίζω και μια φιλική κουβέντα μου δίνει κουράγιο, νάστε καλά όλοι παιδά :) :)

Seliniasmenos
Αρρωστος Ιδεογραφίτης

PostPosted: Tue Dec 12, 2006 3:17 am

-------------

Ούτε εγω το βρίσκω πολύ καφρίλα. Ειδικά η νεκροκεφαλή μου αρέσει πάρα πολυ. Και ειδικά το μάτι!
Ρε συ ερωτήσεις (ενος άσχετου):

Άς πουμε η νεκροκεφαλή: Πόσο χρόνο χρειάζεται να την φτιάξεις; Πόσα διαφορετικά σπρει χρησιμοποισες; Πόσο κοστίζουν τα σπρει για να το φτιάξεις;
Και κάτι ψιλοάσχετο: Βάζετε πρώτα τα σκούρα χρώματα και μετά περνάτε απο πάνω τα πιο ανοιχτά;

Nemesis
Επόπτης Δημοσθονίας

PostPosted: Tue Dec 12, 2006 1:31 pm

-------------

επίσης ο Σελ θέλει να μάθει τι φοράτε όταν τα κάνετε... μήπως κάτι άνετο; :whistle: ντρέπεται να σε ρωτήσει ο ίδιος το είπε σε εμένα πριβέ

(είμαι διακριτική πάντως ε; :lol: )

Nemesis
Επόπτης Δημοσθονίας

PostPosted: Tue Dec 12, 2006 1:33 pm

---------------

πάντως ελπίζω να φοράτε μάσκα με όλα αυτά τα καρκινογόνα σπρέι αλλιώς θα σε καρυδώσω να το ξέρεις

doureios_anthrwpos

PostPosted: Tue Dec 12, 2006 6:46 pm

------------

χαίρε
ελπίζω να είστε όλοι καλά..
λοιπόν
σελινιασμένος: η τεχνικη είναι κάτι που διαφέρει απο άνθρωπο σε άνθρωπο..άλλοι βάζουν πρώτα τα σκούρα και μετά τα ανοιχτά χρώματα...είναι ίσος πιο εύκολο και βγάζει πιό ρεαλισμό αυτη η τεχνική...αν το δουλέψεις ανάποδα..πρωτα τα ανοιχτα και μετά τα σκούρα, το αποτέλεσμα είναι πιο σουρεαλιστικό ας πουμε..εγώ δουλεύω ανάλογα την διάθεση..την νεκροκεφαλή που λές την κάνανε οι 2 αθηναίοι..κανένα 3ορο πηρε, και καμιά 6-7 μπουκάλια σπρέυδεν θυμάμαι όλες τις ερωτήσεις, αν δεν σε κάλυψα σε κάτι θα απαντήσω αμέσως μολις το ξαναδιαβάσω το ποστ σου....και γενικά οτι απορεία έχετε ενοείτε να με ρωτάτε ε, διδάσκουμε γκραφφίτι εδω χεχε :)Οσον αφορα το τι φοράμε, δεν ξερω αν υπόθηκε τετοια ερωτηση χεχε..τοποθετω αυτήν την φώτο που καλύπτει και τη Ελένη χεχε.. καλό είναι να καλύπτεις οσο περισσότερο όλο το σώμα σου..γιατι το σπρέυ είναι άτιμο πραμα..
Το παλεύω να φοράω την μάσκα..αν και δεν το κάνω πάντα..και ξέρω οτι ισως..."πάω απο το γκραφφιτι" μια μερα..αλλα όσο το θυμάμαι φοράω, πλέων πολυ πιο συχνα απο παλαιότερα..
είχε -4 χειμώνα πριν κανα 3χρονο αν θυμάμαι καλα και χαζομαρίζαμε για να ζεσταθούμε περιμένωντας να στεγνώσει το πλαστικό που λόγου υγρασίας περιμέναμε πολυυυυυ ωρα

[img]http://img101.imageshack.us/img101/8428/3freaksdt8.jpg[/img]

και κάναμε αυτο..κοροιδεύαμε τις τότε κοπελιές μας γιατι μας κράζανε οτι κάνουμε συναίχεια καφρίλες....ε ενα αρκουδάκι και ενα κοριτσάκι..γλυκο ε; χεχε

[img]http://img247.imageshack.us/img247/8775 ... axsqh3.jpg[/img]

Richard M. Nixon
Άβαταρ μέλους
Nemesis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nemesis » Παρ 20 Απρ 2007, 17:52

εκ μεταφοράς

Nemesis

Επόπτης Δημοσθονίας

PostPosted: Tue Dec 12, 2006 6:49 pm

------------

αχαχαχαχαχαχααααααα
πολύ καλό αχαχαχαχαχαχαχαχα

doureios_anthrwpos

PostPosted: Tue Dec 12, 2006 6:56 pm

---------------

αποτι βλέπω επειδη δεν θυμαμαι..χρεισημοποιηθηκαν..μπεζ, ανοιχτο καφε, σκουρο καφε, μαυρο, γαλαζιο, ασημι και λιγο ασπρο..
τα σπρέυ..επειδη εμείς που κάνουμε χαρακτήρες και οχι γράμματα..έχουμε τρελες λεπτομέριες πολες φορες και χρειαζόμαστε σπρέυ ας το πουμε, ειδικά..ειναι πιο πικτο το χρώμα και δέχοντε πολλέσ βαλβίδες διαφόρων διαμετρων ωστε να βγάζουν και τις ανάλογες γραμμες στο θεμητο πάχος..

sottis

PostPosted: Tue Dec 12, 2006 7:03 pm

---------------

πολυ ωραια πραγματι!
ωραιος!

doureios_anthrwpos

PostPosted: Tue Dec 12, 2006 7:51 pm

---------------

Συμβουλή για όλους εσάς που θα θελήσετε να βάψετε κάτι και θέλετε να:
* μήν σας κοροιδεύουνε με νερομένα σπρέυ
* βρειτε μεγάλη γκάμα χρωματολογίου
* στεγνώσει πιο γρήγορα
* αντέξει στον χρόνο πιο πολυ
* βρείτε βαλβίδες μικρών και μεγάλων διαμέτρων.

προτείνω τα εξής :

Σπρέυ ιδανικά με αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες, στο πέρασμα του χρόνου και με καλη καλυπτικότητα είναι τα:

Γερμανικά molotow της belton

και αρκετά καλά τα Ελληνικά sabotage της Cosmos.

Επίσης τα Γερμανικά Montana Gold (το τονίζω γιατι μπορεί να σας πλασάρουν ιταλικα ή ισπανικά montana που η φόρμουλα τους είναι μετρια..το μπουκάλι που θέλετε εσεις να είναι χρυσαφί..)είναι πολύ καλα αλλα βρωμάνε απίστευτα...πολύ πιο έντονα απότι έχετε κατα νου...το λέω σε περίπτωση που θέλετε να ψεκάσετε σε κλειστό χώρο..να περιμένετε τα χειρότερα χεχε

Αυτά είναι τα καλύτερα που μπορείτε να προμυθευτείτε στην Ελληνική αγορά..

το κόστος ποικίλει ανάλογα στο μαγαζί..οτιδίποτε κάτω απο 5 Ευρό πάντως είναι καλά :) αν σας πούνε πάνω απο 5+ πετάξτετου οτιδήποτε βρείτε μπροστά σας..

Βαλβίδες:...πολύ σημαντικό κεφάλαιο που πολλοί αγνωούν..είναι σαν να στέλνουμε enduro μηχανή να τρέξει σε πίστα grand prix :)
οι βαλβίδες έχουν ξένα ονόματα..
οι 3 κυριότερες που θα σας χρειαστούν είναι:

Super skinny: πολύ λεπτη γραμμή, αλλα βουλόνουν γρήγορα λόγο της μικρής εσοχής..σε περίπτωση που βουλώσει δοκιμάστε να την σώσετε φυσόντας απο κάτω εντονα..και αν δεν δουλέψει αυτο, βάλτε την και βγάλτε την επανηλλημένα και προσπαθηστε να ψεκάσετε ξανα και ξανα..αν δεν δουλέψει ούτε αυτό..ρίξτετην στο πάτωμα και χοροπηδήξτε επάνω της μέχρι να γινει 10 κομματάκια..μπορεί να μήν δουλεύει, αλλα και εσείς ξεσπάσατε λίγο :)

skinny: αρκετα λεπτή γραμμή, επίσης για λεπτομέριες αλλα και για να καλυψεις μια επιφάνεια.. βουλόνουν πιό σπάνια..αλλα αν βουλόσουν...ξέρετε εσείς..:)

fat: αρκετά παχια γραμμη, οχι για λεπτομέριες..σπάνια βουλώνει και μετά απο καιρό.

οι βαλβίδες κοστίζουν απο 5 ως 15 λεπτα..δεν ξέρω ο καθένας πως τις χρεώνει βέβαια..

τα σπρέυ να τα έχετε σε μέρος χωρίς υγρασία και αν ειναι εφικτό σε θερμοκρασία δωματίου, για να σας κρατήσει χρόνια...σαν τα φάρμακα είναι..
καλό είναι όταν βάφετε να έχουν οι κινήσεις σας μια λογική ροή ωστε να μην σπαταλάτε χρώμα..ας πούμε να βάφετε κάθετα και η επόμενη γραμμή να είναι παράλληλη και κολλιτά στην προιγούμενη..έτσι θα κάνετε και οικονομία και θα καλύπτει και καλύτερα..με τα συγκεκριμένα σπρέυ, δεν θα σας στάζει όσο με τα προιγούμενα που είχατε κατα νού..αν δείτε πως είναι έτοιμο να στάξει..αφήστε το να στεγνώσει για 5 λεπτά (σε νορμάλ καιρικές συνθήκες...ανοιξης..αντε και λιγο πιο φθινόπωρο..)και ξαναπεράστε απο πάνω..
βάφουν καλά σε όλες τις επιφάνειες.."τα υφάσματα να αποφεύγοντε"..απλά οσο λιγότερο πορωδες είναι το υλικό..θέλει και μεγαλύτερη προσοχή..στο μέταλο ας πουμε πρέπει να ψεκάζετε πιο γρήγορα απότι σε μια ξύλινη επιφάνεια, χωρις όμως να βιάζεστε, γιατι αν βιάζεστε θα χρειαστεί να το ξαναπεράσετε..και στο μέταλο ιδίος φένετε αν το ξαναπερνάτε γιατι δεν το αποροφάει τοσο..απλα το σπρέυ είναι που στεγνώνει, αντίθετα με το ξύλο που ίσος αποροφάει παρα πολυ και θέλει να περαστεί και 2 και 3 φορες..
να φοράτε πάντα μάσκα και άν δεν έχετε, τιλίξτε μία μπλούζα, πανιά η βάλτε το πρόσωπο σας κατω απο την μπλουζα σας..και φορέστε γάντια..καλύτερα τα ιατρικα που είναι λεπτα και εφαρμόζουν ωστε να πλησιαζετε κοντα στην επιφάνεια χωρις να λερώνετε ουτε τον τοιχο με κάπια δαχτυλιά και η γραμμη να βγαίνει λιγοτερο αχνισμένη..

Αν ενδιαφέρεται κανείς για μέρη που μπορεί να προμυθευτεί τις συγκεκριμένες μάρκες, ας μου στείλει ενα μύνημα να τον στείλω στο ανάλογο κατάστημα, ανάλογα με το μέρος και την περιοχή.
Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο τουτο το ποστ, ότι απορείες έχετε, εδώ είμαστε.. :)

Richard M. Nixon
Άβαταρ μέλους
Nemesis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nemesis » Παρ 20 Απρ 2007, 17:55

εκ μεταφοράς

doureios_anthrwpos

PostPosted: Tue Dec 12, 2006 8:11 pm

----------

σας ευχαριστώ Ελένη και Σώτη, ναστε καλά

Nemesis
Επόπτης Δημοσθονίας

PostPosted: Wed Dec 13, 2006 2:46 am

------------

εγώ το δωματιό μου το έβαψα αλλά όχι με σπρέι ... νομίζω η μητέρα μου ακόμα να συνέλθει και να το χωνέψει αλλά δεν πειράζει... και το κακό της υπόθεσης είναι ότι την έπεισα να βάψε οοοοοολα το σπίτι με χρώματα... βαρέθηκα το άσπρο ήθελα λίγο χρώμα και το παράκανα :lol:

doureios_anthrwpos

PostPosted: Wed Dec 13, 2006 4:14 pm

---------------

το χρώμα πάντα κάνει καλό..όπως ξέρουμε και εμπιστευόμαστε τους επιστήμονες (το νιώθουμε και μέσα μας καθώς διασταυρώνουμε τις πληροφορίες οτι δεν πρόκειτε περι μπουρδολογίας)που αποδείξανε οτι..οι λευκοί τοίχοι μας αφήνουν σε αδράνεια..εξου και τα λευκά νοσοκομεία και ψυχιατρεία..το χρώμα δημιουργεί συναισθήματα..ακόμα αποτελεί (με την σωστή χρήση/μεθοδευμένα)και τμήμα θεραπευτικής σε διάφορες ψυχολογικές παθήσεις..
οπότε είναι καλό και όχι κακό που την έπεισες να βάψετε όλο το σπίτι, γιατι αυτό το σπίτι θα γεννάει διαρκώς συναισθήματα Smile :)

Nemesis
Επόπτης Δημοσθονίας

PostPosted: Thu Dec 14, 2006 12:07 pm

---------------

καλό είναι το χρώμα ... εκτός από το ροζ μου θυμίζει κουφέτα και δεν ξέρω βγάζω αλλεργία προς το παρόν :P

Richard M. Nixon
Άβαταρ μέλους
Nemesis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nemesis » Παρ 20 Απρ 2007, 18:01

εκ μεταφοράς

ΑρΕλα

PostPosted: Thu Dec 14, 2006 12:51 pm

------------
και κάναμε αυτο..κοροιδεύαμε τις τότε κοπελιές μας γιατι μας κράζανε οτι κάνουμε συναίχεια καφρίλες....ε ενα αρκουδάκι και ενα κοριτσάκι..γλυκο ε; χεχε

Ποιος "κάφρος" απ'τους τρεις είσαι εσύ δε μας είπες Λου. 'Οχι ότι θα βάλουμε και σαφή εικόνα στην οντότητα ασφαλώς, αφού επιμένεις να μας το παίζεις...χαχαχ κουκουλοφόρος! :xaxas:

Λοιπόν αφήστε τα λόγια και ρίξτε μου κι άλλα grafitti, γιατί τα γουστάρω πολύ κι ως γνωστόν, μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Δε βαριέστε να βαράτε τα πλήκτρα δηλαδή, όταν με μια εικόνα γλυτώνετε τουλάχιστον 5000 χτυπήματα? (αν λάβουμε σαν μέσο όρο τα 5 χτυπήματα για κάθε λέξη όπως γίνεται η μέτρηση λέξεων στην ταχύτητα της τυφλής δακτυλογράφησης :Ρ)

doureios_anthrwpos

PostPosted: Mon Dec 18, 2006 7:29 pm

---------------

χαίρε..μετα την μικρη απουσία μου, επέστρεψα πάλι..πολλά τρεξήματα αλλα πάλι καλά που αφορούσαν όλα το γκραφίτι και την ζωγραφική..οπότε..χαλάλι..
Βίκυ μου είμαι ο αριστερά στην φώτο..είμαι αρκετά γονατισμένος ε..το λέω γιατι πιό παλιά ένα παλικάρι νόμιζε οτι είμουν κοντορεβιθούλης χεεεε
η κουκούλα με έχει σώσει δεκάδες φορές χεχε..απο κοντά θα δείτε και την φάτσα..αλλα θα παρακαλούσατε να μην είχε κατεβεί ποτε η κουκούλα (νταν νταν νταν νταααααααααααν)

ΑρΕλα

PostPosted: Mon Dec 18, 2006 8:04 pm

----------------
η κουκούλα με έχει σώσει δεκάδες φορές χεχε..απο κοντά θα δείτε και την φάτσα..αλλα θα παρακαλούσατε να μην είχε κατεβεί ποτε η κουκούλα (νταν νταν νταν νταααααααααααν)

χαχαχ, δεν παίζεσαι Λουι :xaxas:

------------------------------------------------------------

sottis

PostPosted: Sat Feb 17, 2007 6:18 am

--------------

doureios_anthrwpos για σενα που ξερω οτι σου αρεσουν αυτα:
http://www.dailymotion.com/video/x189zu_hardc6re
;)

Richard M. Nixon
Άβαταρ μέλους
Nemesis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nemesis » Παρ 20 Απρ 2007, 18:11

εκ μεταφοράς

_MIXALIS_

Κολλημένος Ιδεογραφίτης

PostPosted: Sat Feb 17, 2007 4:48 pm

--------------

Γειά σας και από εμένα, Εγώ θα σας παραθέσω γκράφιτι που σχετίζονται με τον Παναθηναικό. Είναι λίγο μονόπλευρο, αλλά δεν έχω άλλες πηγές. Αξίζει όμως :D
Η είσοδος στην θύρα 13
[img]http://www.greenwebfans.com/files/images/full/40.jpg[/img]

[img]http://www.greenwebfans.com/files/images/full/164.jpg[/img]

[img]http://www.greenwebfans.com/files/images/full/215.jpg[/img]

[img]http://www.greenwebfans.com/files/images/full/231.jpg[/img]

_MIXALIS_

Κολλημένος Ιδεογραφίτης

PostPosted: Sat Feb 17, 2007 5:09 pm

---------------

Και επειδή η φαντασία των πράσινων δεν τελειώνει έχει και συνέχεια..

[img]http://www.greenwebfans.com/files/images/full/668.jpg[/img]

Η πόλη μας ανήκει..: :twisted: :twisted:
[img]http://www.greenwebfans.com/files/images/full/2246.jpg[/img]

[img]http://www.greenwebfans.com/files/images/full/2247.jpg[/img]

Μη με παρεξηγήσετε για αυτό
[img]http://www.greenwebfans.com/files/images/full/2947.jpg[/img]

Richard M. Nixon
Άβαταρ μέλους
Nemesis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nemesis » Παρ 20 Απρ 2007, 18:14

εκ μεταφοράς

sottis

PostPosted: Sat Feb 17, 2007 5:12 pm

---------------

αν και γαυρος οφειλω να ομολογησω πως τα γκραφιτι των πρασινων οπαδων ειναι πολυ ωραια.

Nemesis
Επόπτης Δημοσθονίας

PostPosted: Tue Feb 20, 2007 2:39 pm

--------------

Μιχαλιώ έγραψες

όχι μόνο είναι της ομάδας μου αλλά είναι φανταστηκά κιόλας

είδες βρε τί παιδιά έχουμε εμείς ε;;; καλλιτεχνικές φλέβες όχι αστεία

_MIXALIS_

Κολλημένος Ιδεογραφίτης

PostPosted: Tue Feb 20, 2007 8:37 pm

--------------

Ετσι έτσι..!! Είναι να το έχεις μέσα σου παιδί μου, όπως το είπες καλλιτεχνική φλέβα. .+-(τελεία και παύλα)
Έχω και άλλα αλλά αυτά είναι τα πιο καλά..

Richard M. Nixon
Άβαταρ μέλους
luez2
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Επικοινωνία:

Re: GRAFFITI (από Nemesis)

Δημοσίευση από luez2 » Πέμ 26 Απρ 2007, 19:25

ξανά εδώ..
Τους χαιρετησμούς μου σε όλους.

[img]http://img67.imageshack.us/img67/5375/angelmikroyc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: GRAFFITI (από Nemesis)

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 26 Απρ 2007, 20:48

Καλωσ'τον Λου! :xara:

Ελπίζω πραγματικά να μην σε ξαναχάσουμε αυτή τη φορά, φιλαράκο! :tragic:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τέχνη (Ζωγραφική-κινηματογράφος-θέατρο-χορος)”