@ZonePhysics
Pluto Has Been Officially Reclassified As A Planet!
https://www.physics-astronomy.org/2019/ ... ified.html
Jackal έγραψε: ↑Τρί 10 Δεκ 2019, 21:53Vaskos τα περισσότερα από αυτά που έχεις φέρει δεν έχουν να κάνουν με την επικαιρότητα όπως
λέει το τοπικ. Επίσης βάζεις αγγλικά έτσι ξερά, χωρίς καμία μετάφραση για τους μη αγγλομαθής
ή ψιλοαγγλομαθείς που πολλές φορές τεμπελιάζουν να διαβάζουν αγγλικά σαν εμένα. Επίσης δεν ωραίος
ο καταιγισμός τόσων πολλών (αχρείαστων συνήθως) ποστ και νομίζω ότι σε αυτό συμφωνούν οι περισσότεροι από το φόρουμ.
Είναι καλύτερο να φέρεις λιγότερα και καλά, να αφήνεις λίγο χρόνο και σε εμάς να σχολιάσουμε/συζητήσουμε κάποια πράγματα
και να λες την γνώμη σου σε τόοοσα τοπικ που έχουμε από το να φέρνεις τόσα πολλά αχρείαστα πράγματα.
Το φόρουμ δεν είναι για να φέρνουμε ότι δούμε στο ίντερνετ, αλλά να συζητάμε
κυρίως τα θέματα που μας απασχολούν. Έχουμε και τοπικ για βιντεάκια κ.τλ αλλά νομίζω καταλαβαίνεις τι εννοώ. Με κάθε καλή διάθεση
όλα αυτά![]()
Και εγω συμφωνω! Με ενδιαφερει η αποψη των μελων μας, συχνα περισσοτερο κι απο την ιδια την ειδηση.ArELa έγραψε: ↑Τρί 10 Δεκ 2019, 22:29Jackal έγραψε: ↑Τρί 10 Δεκ 2019, 21:53Vaskos τα περισσότερα από αυτά που έχεις φέρει δεν έχουν να κάνουν με την επικαιρότητα όπως
λέει το τοπικ. Επίσης βάζεις αγγλικά έτσι ξερά, χωρίς καμία μετάφραση για τους μη αγγλομαθής
ή ψιλοαγγλομαθείς που πολλές φορές τεμπελιάζουν να διαβάζουν αγγλικά σαν εμένα. Επίσης δεν ωραίος
ο καταιγισμός τόσων πολλών (αχρείαστων συνήθως) ποστ και νομίζω ότι σε αυτό συμφωνούν οι περισσότεροι από το φόρουμ.
Είναι καλύτερο να φέρεις λιγότερα και καλά, να αφήνεις λίγο χρόνο και σε εμάς να σχολιάσουμε/συζητήσουμε κάποια πράγματα
και να λες την γνώμη σου σε τόοοσα τοπικ που έχουμε από το να φέρνεις τόσα πολλά αχρείαστα πράγματα.
Το φόρουμ δεν είναι για να φέρνουμε ότι δούμε στο ίντερνετ, αλλά να συζητάμε
κυρίως τα θέματα που μας απασχολούν. Έχουμε και τοπικ για βιντεάκια κ.τλ αλλά νομίζω καταλαβαίνεις τι εννοώ. Με κάθε καλή διάθεση
όλα αυτά![]()
Τσακαλάκι συμφωνώ, καπως έτσι το βλέπω κι εγώ.
Οι ρυθμοί μας εδώ είναι χαλαροί και ποτέ δεν κάναμε flooding
Άλλωστε δεν είμαστε ειδησεογραφικό πρακτορείο, αλλά φόρουμ διαλόγων.
Ξέρω ότι οι προθέσεις του βάσκου είναι οι καλύτερες
απλά πρέπει να χαλαρώσει λίγο.![]()