Εννοείς την επιθετικότητα των βίγκαν και γι αυτό άνοιξα και ένα νήμα για το αν είναι μόδα ο βιγκανισμός.Alexandra Maria έγραψε: ↑Τρί 10 Σεπ 2019, 23:33Εδώ θα διαφωνήσω...Όσους φυτοφάγους έχω γνωρίσει, είναι συνεχώς στην τσίτα και έτοιμοι να αρπαχτούν με το παραμικρό...doctormarkon έγραψε: ↑Δευ 09 Σεπ 2019, 09:17Ο φυτοφάγος ελέγχει καλύτερα το άγχος και τα νεύρα του.
Πολύ λίγοι είναι αυτοί που μπορούν να ελέγξουν καλύτερα τα νεύρα τους και συνήθως έγκειται στο ό,τι κάνουν γενικώς μια ήρεμη ζωή εκτός πόλεως.....
Εγώ το παρατήρησα στον εαυτό μου.
Παίζει ο φανατισμός στα όρια του ταλιμπανισμού.
Κατι που γίνεται εδώ και αιώνες δεν μπορεί να σταματήσει από τη μια στιγμή στην άλλη.
Αυτοί που είναι στην τσίτα και βρίζουν τον Μήτσο στο διπλανό διαμέρισμα που ψήνει δεν είναι επειδή δεν τρώνε κρέας απλώς η επιδημία του ΡΟΥΦ=μαζί τα φάγαμε κοπρίτες δημ υπάλληλοι κλπ κλπ κλπ.
Κακό τρυπάκι και σε αυτό μπαίνουν πολλοί ανεξαρτήτως του τι τρώνε.
Εχω προτείνει δράση που απέχει πολύ από όλα αυτά που κάνουν.
Την ιδέα την έδωσε η ηθοποιός Γωγώ Αντζολετάκη
΄Κάποιοι άλλοι πριν αλλά αυτή έκανε την περισσότερη δουλειά ως διάσημη και όνομα.
Να υπάρχουν επιλογές στα νοσοκομεία στις φυλακές και στο στρατό χωρίς ζωικά.
Εκεί που είναι ο άνθρωπος έγκλειστος και το φαγητό με το ζόρι δεν μπορείς να τον υποχρεώσεις.
Ούτε να του πεις ότι είναι για το .... καλό του.
Αρχίζουμε από το ΔΙΚΑΙΩΜΑ της επιλογής. Της δικής μας επιλογής όταν είμαστε στη δυσάρεστη θέση να μην έχουμε ελευθερία.
Τα ζώα που σφάζονται για να ψήσει ο Μήτσος είναι πολύ λιγότερα από αυτά που σερβίρονται με το ζόρι σε τέτοιους χώρους και πάνε στα σκουπίδια.
Όποιος έχει τα κότσια ας διεκδικήσει τα δικαιώματά του και ας τα βάλει με ιεραρχίες και επίπεδα πιο δύσκολα.
Το να πιάνεις από το γιακά το Μήτσο που ψήνει είναι απλά μαλακία.