![Εικόνα](https://i.gyazo.com/5db5bb6667b0e105157c99a1182ef22c.png)
![Εικόνα](https://i.gyazo.com/9cd5e9a564ede8ad305841cec9c02c99.png)
![Εικόνα](https://i.gyazo.com/bbb89b72f5f06d47962ce8178b37ab49.png)
![Εικόνα](https://i.gyazo.com/3a03d4ca381ddaa082caede7e4b16f53.png)
Παλιά θυμάμαι διάβασα σε ένα έγκυρο άρθρο (πολλά λέγονται και τι να πιστέψεις) ότι τα βότανα για ναArELa έγραψε: ↑Τετ 27 Νοέμ 2019, 23:23Κι αντίθετα με το αμέσως προηγούμενο του Κωνσταντίνου
που με άφησε λίγο χαζή,το παρακάτω με χαροποίησε ιδιαίτερα
γιατί πάντα χαίρομαι όταν βλέπω ανθρώπους να αναζητούν
τη γνώση, να εφαρμόζουν μέσα απ'αυτή δικές τους θεραπείες
και να βγαίνουν νικητέςΜπράβο στην Ανατολή!
![]()
Βασούλα μου με συγχωρείς.Το σχόλιό μου το έσβησα.Μετά από μια κουραστική μέρα,θεώρησα ότι μιλάς για δημοσιογράφους κυρίως αλλά και πολιτικούς ,που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη ξεγελώντας με ψέμματα το λαό προς ίδιον όφελος.Σε καμιά περίπτωση δε σε θεωρώ δημαγωγό.Αντίθετα σε θεωρώ αφυπνίστρια γι αυτό και σε παρακολουθώ.Το λάθος είναι όλο δικό μου και σου ζητώ δημοσίως συγγνώμη.Παράλληλα με την ακρόαση βοηθούσα και το παιδί με τα μαθήματα κι έτσι κατι δεν κατάλαβα καλά.Και πάλι ζητώ χίλιες συγγνώμες!Είμαι πολύ λυπημένος γιατί σε στενοχώρησα άδικα.ArELa έγραψε: ↑Τετ 27 Νοέμ 2019, 23:09Βέβαια ένα ψιλοσοκ μου προέκυψε, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε...
Ποιο πολύ για το αναπάντεχο απ'το συγκεκριμένο...φίλο??
και για να ξέρουμε τι λέμε
Αν όντως εννοούσε εμένα... ε χμ...
είχα εισπράξει άλλα απ'τον Κωνσταντίνο, και τον είχα αξιολογήσει αλλιώς...
αλλά οκ ουδεις αλάθητος.![]()
Θα το αντιπαρέλθουμε κι αυτό...
Konstantinos Davakis έγραψε: ↑Πέμ 28 Νοέμ 2019, 00:39Βασούλα μου με συγχωρείς.Το σχόλιό μου το έσβησα.Μετά από μια κουραστική μέρα,θεώρησα ότι μιλάς για δημοσιογράφους κυρίως αλλά και πολιτικούς ,που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη ξεγελώντας με ψέμματα το λαό προς ίδιον όφελος.Σε καμιά περίπτωση δε σε θεωρώ δημαγωγό.Αντίθετα σε θεωρώ αφυπνίστρια γι αυτό και σε παρακολουθώ.Το λάθος είναι όλο δικό μου και σου ζητώ δημοσίως συγγνώμη.Παράλληλα με την ακρόαση βοηθούσα και το παιδί με τα μαθήματα κι έτσι κατι δεν κατάλαβα καλά.Και πάλι ζητώ χίλιες συγγνώμες!Είμαι πολύ λυπημένος γιατί σε στενοχώρησα άδικα.
![]()
![]()
![]()
![]()
3:00 τα σχολια στο προηγούμενο βίντεό μου
και το τριπάκι διχασμού
5:18 Γεωργούλης-δυσλεξια
7:48 καταιγίδες...(και κλιματική αλλαγή)
12:29 Σεισμός στην Αλβανία
13:13 Σεισμός μεταξύ Κυθήρων και Κρήτης
13:50 χημειοθεραπείες
17:47 influencers, ρεαλιτι, παρακμη. αγγλικουρες,
εντολή Κισινγκερ για καταστροφή γλώσσας, ιστορίας, θρησκείας μας
23:46 Δηλωση Κωστίδη https://twitter.com/Xans_Cristian/statu ... 3949801472
25:16 ρήση του Μάρτιν Νιμόλερ
σκέτο νέτο χωρίς να διευκρινίζεις πάνω σε τι αναφέρεσαιΚάτι σαν δημαγωγός ας πουμε, Βάσω
giorgos of spades έγραψε: ↑Παρ 29 Νοέμ 2019, 00:10Τρίχες ξέρουν καλύτερα.Απλα έκανα ένα μεταπτυχιακό στην αναλυτική χημεία φαρμάκων.Εσυ γνωρίζεις περισσότερα και στο εγγυομαι πάνω στην χημεία και δεν σε κολακευω.Αντικειμενικα την έρευνα που έκανες για τις ουσίες και από το υλικό σου γενικά τους κόλλησες στον τοίχο και άρχισαν την επίθεση.Κλασικη άμυνα του οργανισμού.Τα στατιστικά του ΚΕΕΛΠ Ο δίνουν το πολύ ένα 20% να εμβολιάζεται και θέλουν να το κάνουν υποχρεωτικό.Τσεκαρε το καί πες μου.
Βρε Γιώργο τι μας ποτίζουν όλα αυτά τα χρόνια;Για τα εμβόλια που λες πως μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποια είναι DNA και ποια RNA;Από τα φάρμακα ποια είναι επικίνδυνα και βλαβερά για την υγεία;Τι πρέπει να προσέχουμε στα φάρμακα για να προστατευτούμε;giorgos of spades έγραψε: ↑Παρ 29 Νοέμ 2019, 00:10Τρίχες ξέρουν καλύτερα.Απλα έκανα ένα μεταπτυχιακό στην αναλυτική χημεία φαρμάκων.Εσυ γνωρίζεις περισσότερα και στο εγγυομαι πάνω στην χημεία και δεν σε κολακευω.Αντικειμενικα την έρευνα που έκανες για τις ουσίες και από το υλικό σου γενικά τους κόλλησες στον τοίχο και άρχισαν την επίθεση.Κλασικη άμυνα του οργανισμού.Τα στατιστικά του ΚΕΕΛΠ Ο δίνουν το πολύ ένα 20% να εμβολιάζεται και θέλουν να το κάνουν υποχρεωτικό.Τσεκαρε το καί πες μου.
Konstantinos Davakis έγραψε: ↑Παρ 29 Νοέμ 2019, 10:08Για τα εμβόλια που λες πως μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποια είναι DNA και ποια RNA;
Konstantinos Davakis έγραψε: ↑Παρ 29 Νοέμ 2019, 10:08Τι γνώμη έχεις για το εμβόλιο που κάνουν στα 12 χρονα κορίτσια κατά του καρκίνου του τραχήλου;(κονδυλώματα)νομίζω πως τα λένε..Ε
Σοφία Κουτουδάκη και υπογράφει Λεωνίδας Κ? Ούτε δικό του προφίλ δεν έχει το σούργελο....
Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε Γιώργο.Δε σκόπευα να το κάνω στο κοριτσάκι μου,απλά έψαχνα κι έναν λόγο παραπάνω για να μην το κάνω.Όσο για τα RNA εμβόλια,αν κατάλαβα καλά,ουσιαστικά αλλάζουν/αρρωσταίνουν οριστικά τα κύτταρά μας ,ούτως ώστε να τα κάνουν πιο ευάλωτα στις αρρώστιες,με αποτέλεσμα να αυξάνεται διαρκώς η πελατεία των φαρμακευτικών,σωστά;Να γιατί δε μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι από τις αρρωστιες!giorgos of spades έγραψε: ↑Σάβ 30 Νοέμ 2019, 08:39Για το εμβόλιο του τραχήλου της μήτρας φίλε Κώστα ντινε το προτείνουν από τα 9 πολλοί γιατροί.Το σκευασμα που κυκλοφορεί στην Ελλάδα είναι το Cervarix όπως και στις περισσότερες χώρες τις Ευρώπης, έχει διάρκεια 5 χρόνια και η πρώτη σκέψη που μου έρχεται είναι "πόσες έφηβες. πεθαίνουν από καρκίνο της μήτρας πια ?".Η δεύτερη σκέψη που μου έρχεται είναι"Παλαιότερα που δεν υπήρχε το εμβόλιο θυμάται κανείς καμμία έξαρση καρκίνου της μήτρας?Συνεχίζοντας για το εμβόλιο , το ίδιο το σκεύασμα γράφει πως είναι δραστικό για 2 μόνο στελέχη που προκαλούν κακοήθη θυλωματα.,το HPV-16 και το HPV-18.Τα στελέχη 31-33-35-36-39-45-51-52-58-59-65 και 66 δεν τα πιάνει.Δηλαδη καλύπτει το 16% αν και υπάρχουν και άλλα στελέχη απλά σε αυτά δοκιμάστηκε το σκεύασμα οπότε το ποσοστό είναι εξαιρετικά μικρό.Μια σκέψη που μου έρχεται είναι αν κάνει πιο πολύ καλό ή κακό αφού για ένα 16% θα βάλω στον οργανισμό μου ένα ανοσοενισχυμενο με ΑSO4 σκεύασμα .Σε μια προηγούμενη ανάρτηση πάνω στην βιασύνη μου έγραψα πως περιέχει μεταλλαγμένα κύτταρα γουρουνιού.Περιεχει μεταλλαγμένα κύτταρα από ένα σκουλίκι που ονομάζεται trichoplusia ni.Οσα έγραψα περιέχονται στο προσπέκτους και πολλά περισσότερα φυσικά.Γκουγκλαρε το όνομα cervarix εμβόλιο και θα τα βρεις όλα αναλυτικά.Δεν λέει αν είναι RNA ή DNA εμβόλιο.Ειναι πάντως DNA , οπότε δεν απορροφάται από τα κύτταρα και γι αυτό κρατάει το πολύ 5 χρόνια .
giorgos of spades έγραψε: ↑Σάβ 30 Νοέμ 2019, 08:39Περιεχει μεταλλαγμένα κύτταρα από ένα σκουλίκι που ονομάζεται trichoplusia ni.Οσα έγραψα περιέχονται στο προσπέκτους και πολλά περισσότερα φυσικά.Γκουγκλαρε το όνομα cervarix εμβόλιο και θα τα βρεις όλα αναλυτικά.
Konstantinos Davakis έγραψε: ↑Σάβ 30 Νοέμ 2019, 12:07Δε σκόπευα να το κάνω στο κοριτσάκι μου,απλά έψαχνα κι έναν λόγο παραπάνω για να μην το κάνω.