ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 18 Απρ 2019, 18:13

ώπα!!!

Συνελήφθη ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος για τη «μαφία των φυλακών»

Στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία που διεξάγει την έρευνα για τη «μαφία των φυλακών» οδηγήθηκε μετά τη σύλληψή του ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Η σύλληψή του, έξω από κεντρικό ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος έγινε δυνάμει εντάλματος που είχε εκδώσει σε βάρος του ο ειδικός εφέτης – ανακριτής που διεξάγει την έρευνα για τη «μαφία των φυλακών».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος βρισκόταν έως τις 3.30 το μεσημέρι σε προσωπικό του ραντεβού στο ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος. Οταν βγήκε, στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Μάλιστα, παρά τις προσπάθειες των συνεργατών του- δικηγόρων, δεν τους επετράπη η επικοινωνία μαζί του.

Ο γνωστός ποινικολόγος παραμένει στη ΓΑΔΑ, απ’ όπου αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για την εκτέλεση του εντάλματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και για δεύτερο δικηγόρο, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της «μαφίας των φυλακών» και πλέον αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί.

https://www.protothema.gr/greece/articl ... n-fulakon/

(τα σχόλια κάτω από το άρθρο έχουν ενδιαφέρον)
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Manolis
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 2 φορές

Re: EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΠΡΙΛΙΟ 2019

Δημοσίευση από Manolis » Πέμ 18 Απρ 2019, 22:34

Τελικά μήπως όντως υπάρχει πόλεμος μεταξύ στοών. Ο Α.Λ είναι τέκτονας και μέχρι πρότινος untouchable.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 18 Απρ 2019, 22:52

Kαλωσήρθες Μανώλη :welcome:
Manolis έγραψε:
Πέμ 18 Απρ 2019, 22:34
Τελικά μήπως όντως υπάρχει πόλεμος μεταξύ στοών. Ο Α.Λ είναι τέκτονας και μέχρι πρότινος untouchable.
πόλεμος μεταξύ φατριών ανέκαθεν υπήρχε και θα υπάρχει...
Το πιθανότερο είναι να βγει αλώβητος... αν δε βγει, (χλωμό)
ίσως δε χρησιμεύει πια.

Βέβαια τα παιχνίδια ειναι πολλά... ίσως είναι μια απελπιδα
(προεκλογική) προσπάθεια της κυβέρνησης να ανεβάσει το κασέ της
και να'χει στήση παράσταση "πάταξης της διαφθοράς"
Θα δείξει

Ρίξε και μια ματιά εδώ viewtopic.php?p=74123#p74123
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Παρ 19 Απρ 2019, 09:50

Δεν τα πάω καλά με τους αστρολόγους αλλά άκουγα κάποιον τυχαία και έλεγε ότι πολλά θα βγούν στη φόρα από την Άνοιξη.
Έκπληξη Έπεσε μέσα.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 19 Απρ 2019, 13:23

ΡΑΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ Ο ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΣ. ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ. «ΣΤΗΡΙΓΜΑ» ΤΟΥ ΜΟΝΟ Η… ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ – ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ (BINTEO & EIKONEΣ)

Στον 10ο όροφο της ΓΑΔΑ πέρασε τη νύχτα ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο γνωστός ποινικολόγος.
Το πρωί οδηγείται στον εφέτη ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση της «μαφίας» των φυλακών Κορυδαλλού.
Αναμένεται να ζητήσει προθεσμία. Κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης από το ’14 και απόπειρα εκβίασης.
Στον ανακριτή και δεύτερος δικηγόρος, συνεργάτης του γνωστού ποινικολόγου.

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση πως ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος συνελήφθη για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών» με πρωταγωνιστές Αλβανούς κακοποιούς.

Στο πλευρό του πατέρα της, Αλέξανδρου, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή που μαθεύτηκε η είδηση της σύλληψης, η κόρη του Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου (φωτογραφία αρχείου – κάτω), ενώ ο ίδιος ο διαπρεπής νομικός φέρεται να είναι ράκος ψυχολογικά.

Η εμπλοκή του γνωστού ποινικολόγου στην υπόθεση προέκυψε μέσα από τα στοιχεία της δικογραφίας που αφορούν τόσο σε μαρτυρικές καταθέσεις που δόθηκαν ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή, Ευτύχη Νικόπουλου αλλά και απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες εμπλεκομένων στην υπόθεση όπου υπάρχουν αναφορές στον γνωστό ποινικολόγο.

Σήμερα το πρωί, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και της απόπειρας εκβίασης του Αριστείδη Φλώρου.

Ενώπιον των αρμόδιων αρχών πρόκειται, να παρουσιαστεί και ο δεύτερος δικηγόρος που εμπλέκεται στην υπόθεση και σε βάρος του οποίου εκδόθηκε επίσης ένταλμα σύλληψης, Θεόδωρος Παναγόπουλος.

Τι έχουν καταθέσει οι Αριστείδης Φλώρος, Ηλ. Αναγνωστόπουλος και Θέμης Σοφός

Η αντίστροφη μέτρηση που οδήγησε στην ποινική εμπλοκή του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου (ήδη προφυλακισμένου για την υπόθεση) αλλά και των Αλέξανδρου Λυκουρέζου και Θεόδωρου Παναγόπουλου στην υπόθεση της «μαφίας των φυλακών» άρχισε μετά τις καταγγελίες του Αριστείδη Φλώρου ο οποίος κατήγγειλε ότι του ζητήθηκαν 2 εκ. ευρώ προκειμένου να μην δηλώσει ο Γιώργος Αντωνόπουλος παράσταση πολιτικής αγωγής σε βάρος του για την υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας του.

Αυτή η οικονομική απαίτηση σύμφωνα με όσα έχει καταγγείλει ο Αρ. Φλώρος του μεταφέρθηκε από τον δολοφονηθέντα δικηγόρο, Μιχάλη Ζαφειρόπουλο ο οποίος εκπροσωπούσε τον βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση της Energa και είχε συνάντηση το καλοκαίρι του 2017 με τους κ.κ. Λυκουρέζο και Παναγόπουλο οι οποίοι είχαν αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του Γ. Αντωνόπουλου.

Τα όσα κατέθεσε ο Αρ. Φλώρος ενισχύθηκαν και από τις καταθέσεις των δικηγόρων Ηλ. Αναγνωστόπουλου και Θ. Σοφού.

Το τι υποστηρίζουν οι δύο δικηγόροι έγινε δεκτό από τις καταθέσεις τους ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχ. Ζαφειρόπουλου.

Ο Ηλίας Αναγνωστόπουλος, καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Αθηνών, κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι τέλη Ιουλίου του 2017 συναντήθηκε με τον Αρ. Φλώρο ο οποίος του ανέθεσε την υπεράσπιση του στη δίκη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του Γ. Αντωνόπουλου από κοινού με τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλου αλλά και για την υπόθεση της Energa.

«Στις 30 Αυγούστου 2017 με ειδοποίησε ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ότι θα συναντούσε τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τον Γιώργο Αντωνόπουλο για να συζητήσουν την υπόθεση. Είπα ότι δεν θα πάω γιατί είμαι καινούργιος στην υπόθεση αλλά κι γιατί δεν καταλαβαίνω το νόημα της συνάντησης. Δεν ήταν τροχαίο να τα βρουν. Έμοιαζε αφύσικο. Το ραντεβού ήταν για τις 18.30 και θα με ενημέρωνε μετά. Με πήρε την επόμενη ημέρα και μου είπε ότι κάναμε μια συζήτηση που δεν έβγαλε πουθενά. Μου είπε ότι τα χρήματα που ζητούνται είναι παράλογα. Του λέω 200-300 χιλιάδες; Μου λέει μιλάμε για πολλά! Του λέω 1 εκ; Και μου λέει βάλε. Του λέω 2; Μου λέει καλά είσαι! Μου είπε ότι τα ζήτησε ο Λυκουρέζος παρουσία του Θ. Παναγοπουλου ο οποίος δε μίλησε».

Στη συνέχεια, ο κ. Αναγνωστόπουλος κατέθεσε πως πριν τη δικάσιμο η οποία είχε οριστεί για τις 4 Σεπτεμβρίου 2017 τηλεφώνησε στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. «Του είπα ότι είμαι κι εγώ στην υπόθεση. Του είπα ότι την Δευτέρα θα ζητήσουμε μια αναβολή επειδή δεν είμαι έτοιμος και ρώτησα αν θα είχε πρόβλημα να συμφωνήσει. Μου είπε: «δε φταις εσύ που τα πράγματα δεν έχουν προχωρήσει μέχρι σήμερα. Αν δεν υπάρξει κίνηση καλής θελήσεως και δεν αλλάξει κάτι μέσα στο Σαββατοκύριακο, εμείς θα αντιλέξουμε στο αίτημα αναβολής».

Κατάθεση Θέμη Σοφού

Την ύπαρξη συναντήσεων πριν την εκδίκαση της υπόθεσης της απόπειρας ανθρωποκτονίας του Γ. Αντωνόπουλου επιβεβαίωσε και ο αντιπρόεδρος του ΔΣΑ και δικηγόρος, Θέμης Σοφός.

Ο κ. Σοφός όπως κατέθεσε, είχε την άποψη του, να μην παρασταθεί πολιτική αγωγή στη δίκη.

«Εγώ του πρότεινα ότι θα ήταν καλύτερα να εμφανιστεί να εκθέσει τις απόψεις του και ανάλογα με την έκβαση της δίκης να ασκήσει τις οποίες αξιώσεις σας. Μου είπε ότι η άλλη πλευρά υποστηρίζει ότι δεν είχε λόγο να μου επιτεθεί γιατί ο ΔΕΣΜΗΕ θα άλλαζε απλώς δικηγόρο, αν εγώ έβγαινα από την μέση».

Ο κ. Σοφός κατέθεσε επίσης ότι ο 65χρονος δεν του ανέφερε ποτέ τις καταθέσεις των Αλβανών κατηγορουμένων ενώ ο Γ. Αντωνόπουλος εμφανιζόταν βέβαιος ότι ο Φλώρος είναι πίσω από την εντολή.

Επίσης, ανέφερε ότι ο 65χρονος του είπε ότι θα ήθελε να συναντήσει τον Φλώρο και αν μπορεί να είναι παρών (σ.σ. ο Σοφός). Η συνάντηση, όπως κατέθεσε ο Θ. Σοφός, έγινε στο τέλος Ιουλίου 2017 πήγε στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Στην συνάντηση περιέγραψε πως «ο Αντωνόπουλος είπε ότι θεωρεί πως ο Φλώρος έδωσε την εντολή για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του, αν και δεν έχω αποδείξεις. Ο Φλώρος απάντησε ότι δεν είχε λόγο να το κάνει γιατί ο ΔΕΣΜΗΕ θα προχωρούσε την υπόθεση και με άλλον δικηγόρο. Στο τέλος της συζήτηση ο Αντωνόπουλος σηκώθηκε και του είπα «εγώ δε θα αξιώσω τίποτα άλλο από εσένα» και του λέει και ο Φλώρος «ούτε εγώ» αναφερόμενος σε κάποιες αγωγές που είχε κάνει. Τα βρήκαν μπροστά μου. Με κεφαλαία το λέω».

Πρόεδρος: Μα πως έδωσαν τα χέρια;
Σοφός: Καταπραΰνθηκε μέσα του η αντίληψη της αντιδικίας αλλά δεν ξέρω αν πείσθηκε.
Πρόεδρος: Ο ίδιος σε εμάς είπε ότι δεν έγινε τίποτα
Σοφός: Εγώ δε θα προβώ σε χαρακτηρισμούς για τον ίδιο και για όσα λέει. Αυτά που λέω προκύπτουν και από αλλά πράγματα.
Πρόεδρος: είχε ενημερώσει τους συνηγόρους του;
Σοφός: Θεωρώ ότι ο κ. Λυκουρεζος το ήξερε. Λυκουρέζος

Μετά ο κ. Σοφός περιέγραψε πως στα τέλη Αυγούστου 2017 ο Μιχ. Ζαφειρόπουλος του τηλεφώνησε και τον ρώτησε «είσαι σίγουρος ότι έδωσαν τα χέρια;».

«Του λέω ναι γιατί με ρωτάς. Και μου λέει χθες έγινε ένα ραντεβού στο γραφείο του Λυκουρέζου και ζητάνε χρήματα. Του λέω περίμενε να πάρω Αντωνόπουλο και σε παίρνει εκείνος ή εγώ. Επικοινωνώ με Αντωνόπουλο και του λέω ότι ζητάνε λεφτά. «Τι είναι αυτά; Εγώ ποτέ δεν τους είπα να ζητήσουν λεφτά!». Του είπα να πάρει τον Ζαφειροπουλο γιατί δεν μου αρέσουν αυτά που ακούω». Ο Αντωνόπουλος μου είπε ότι θα στείλει email που θα ξεκαθαρίζει τα πάντα».

Σημειώνεται ότι ο κ. Σοφός προσκόμισε το επίμαχο email στο Δικαστήριο.

https://www.youtube.com/watch?v=X-75w0X6chE

Από το 2016 τον κρεμούσαμε στα μανταλάκια – Από τον Λάκη της κόκας στον Λυκουρέζο του αίματος ήταν το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας στις 18 Αυγούστου 2016.

Εικόνα

Δείτε την αποκάλυψη του «Μακελειό»: ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ «ΑΓΓΙΞΕΙ» ΤΟΝ «ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟ» ΤΩΝ ΝΑΪΤΩΝ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟ; ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΞΑΝΑΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ. ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΕΜΠΛΟΚΗ

Διαβάστε επίσης: Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Δικηγόροι τον «δίνουν» στεγνά για την δολοφονία Ζαφειρόπουλου!

Δείτε ακόμη το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας στις 26 Μαρτίου 2019 με την αποκάλυψη για τις διαταγές με τον Κωστάκη Καραμανλή να κάθεται σούζα

Εικόνα

http://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf% ... %a3%ce%95/
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
_Divine_Sinner_
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 6 φορές
Έλαβε Likes: 61 φορές

Re: ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ

Δημοσίευση από _Divine_Sinner_ » Παρ 19 Απρ 2019, 13:28

Φάση Μαντούβαλου. Θα έχουμε νέα σε 15 χρόνια
-
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 19 Απρ 2019, 13:35

Εγώ δεν προεξοφλώ τίποτα....
Θα δείξει...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Παρ 19 Απρ 2019, 14:24

Κάτι χάνεις κάτι κερδίζεις.
Αυτό συμβαίνει πάντα.
Ο Λυκουρέζος είναι 85 χρονών και φαίνεται νεότερος.
Είναι σε καλή κατάσταση και τα έχει 400 Είναι ενεργός και μάχιμος.
Αν συνελήφθη ας πρόσεχε.
Για να συλληφθεί είναι μάχιμος.
Όχι μόνο στα χρόνια του να φθάσουμε αλλά να είμαστε ΕΤΣΙ.
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 124 φορές
Έλαβε Likes: 197 φορές

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Παρ 19 Απρ 2019, 14:54

doctormarkon έγραψε:
Παρ 19 Απρ 2019, 09:50
Δεν τα πάω καλά με τους αστρολόγους αλλά άκουγα κάποιον τυχαία και έλεγε ότι πολλά θα βγούν στη φόρα από την Άνοιξη.
Έκπληξη Έπεσε μέσα.
Κάθε φορά πριν τις εκλογές έχουμε τέτοιες καταστάσεις.
Θα δούμε και άλλα μέχρι να γίνουν.
Άβαταρ μέλους
George vounis
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 628 φορές
Έλαβε Likes: 214 φορές

Δημοσίευση από George vounis » Παρ 19 Απρ 2019, 16:20

Βάζουμε στοίχημα ότι θα την βγάλει καθαρή, εκτός αν οι δικοί του τον βαρέθηκαν και τον βγάζουν στην σύνταξη,εκτός αυτού και λόγος ηλικία δεν θα πάει φυλακή, τώρα γιατί φέρνει νεότερος, μπορεί να πίνει αίμα ρε παιδιά :freak:
Μες στο λήθαργο επωφελήθηκαν , οι καπηλευτές της ελεύθερης βούλησης του νου, θα αντιμετωπίσουν την θηλεία της τυφλής δικαιοσύνης!!!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 19 Απρ 2019, 17:09

George vounis έγραψε:
Παρ 19 Απρ 2019, 16:20
τώρα γιατί φέρνει νεότερος, μπορεί να πίνει αίμα ρε παιδιά

κι εσενα νεότερος σου κανει? :shock:
Ρε πάτε καλα? :dunno: για συνέλθετε...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
George vounis
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από George vounis » Παρ 19 Απρ 2019, 18:21

ArELa έγραψε:
Παρ 19 Απρ 2019, 17:09
George vounis έγραψε:

Μία φορά για την ηλικία του καλή κραση έχει Βασούλα μου, εγώ αν τείχη αν, και πάω 85 μπορεί να είμαι για τα μπάζα. Χεχεχε :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George vounis την Παρ 19 Απρ 2019, 18:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μες στο λήθαργο επωφελήθηκαν , οι καπηλευτές της ελεύθερης βούλησης του νου, θα αντιμετωπίσουν την θηλεία της τυφλής δικαιοσύνης!!!
Άβαταρ μέλους
Isidora
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Ισιδώρα
Έδωσε Likes: 191 φορές
Έλαβε Likes: 223 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Isidora » Παρ 19 Απρ 2019, 18:41

ArELa έγραψε:
Παρ 19 Απρ 2019, 17:09
George vounis έγραψε:

Και μόνο το ότι είχε μέχρι τώρα λάβ στόρυ με γυναίκα 30 χρόνια νεώτερή του, να λάβουμε υπόψη μας και ότι τα έχει 400 και δεν έχει βγει στο περιθώριο σ΄αυτήν την ηλικία, δείχνει ότι στέκεται καλά ρε φιλενάδα. :dunno:
Σταματήστε την Γη να κατέβω!!!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 19 Απρ 2019, 18:47

Isidora έγραψε:
Παρ 19 Απρ 2019, 18:41
Και μόνο το ότι είχε μέχρι τώρα λάβ στόρυ με γυναίκα 30 χρόνια νεώτερή του, να λάβουμε υπόψη μας και ότι τα έχει 400 και δεν έχει βγει στο περιθώριο σ΄αυτήν την ηλικία, δείχνει ότι στέκεται καλά ρε φιλενάδα.
Ok πάσο. Μάλλον έχω διαφορετική αντίληψη για τον "καλοστεκούμενο" χεχεχ

Πάντως άτομα σαν τον κύριο, δε βγαίνουν στο περιθώριο, μόνο απ'το σώμα τους
βγαίνουν όταν έρθει η ώρα τους. 'Οσο για τα 400 (αλλά και την εμφάνιση)
δώστε μου το Μιμάκο μου χίλες φορές, κι οχι επειδή είμαι υποκειμενική. :ups:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Isidora
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Isidora » Παρ 19 Απρ 2019, 18:56

Φιλενάδα μου όταν αναφερόμαστε στον Λυκουρέζο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για έναν άνθρωπο, που όμορφος δεν ήταν ποτέ του, πόσο μάλλον τώρα...? Πάντα απορούσα πως τον ερωτεύτηκε αυτή η γυναικάρα η Λάσκαρη?
Οπότε με τον Μιμάκο δεν συγκρίνεται έτσι και αλλιώς...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 20 Απρ 2019, 00:12

Ο Χίος για τον Λυκουρέζο από εδώ https://youtu.be/0j6D7jbsJlk?t=1351
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Λυκουρέζος

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 20 Απρ 2019, 09:41

Για το ότι ο Λυκουρέζος φαίνεται νεότερος.
Εδώ μιας και είναι κλειστό θα γράψω και κάτι προσωπικό.
Πέρσι είδα κάποιες φωτογραφίες με την πεθερά και τον Κουνιάδο μου σε μια εκδήλωση.
Γι αυτό λέω πανταχού παρών.
Η πεθερά του κουνιάδου μου είναι Κύπρια ποιήτρια και ο Λυκουρέζος έτρεξε να παρεβρεθεί στην παρουσίαση του βιβλίου της.
Τους είχε κάνει εντύπωση η ζωντάνια και η δραστηριότητα του.
Άβαταρ μέλους
George vounis
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Re: Λυκουρέζος

Δημοσίευση από George vounis » Σάβ 20 Απρ 2019, 10:48

doctormarkon έγραψε:
Σάβ 20 Απρ 2019, 09:41
Τους είχε κάνει εντύπωση η ζωντάνια και η δραστηριότητα του.
Άμα λέω εγώ ότι πίνει αίμα, μπορεί και να βάζει αίμα, βρε μήπως είναι της φυλής των Ερπετοειδή??? :freak: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Re: Λυκουρέζος

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 20 Απρ 2019, 11:17

Συνεχίζουμε για το πώς φαίνεται ο κύριος; Αλήθεια τώρα;
Ε, οκ. Σηκώνω τα χέρια ψηλά...

Ας μου επιτραπεί να συνεχισω με τα νεότερα που ΕΧΟΥΝ σημασία εδώ
γιατί εμένα μ'ενδιαφέρουν τα γεγονότα που τρέχουν σ'αυτή
την ιστορία και μου είναι αδιάφορο το στυλάκι του συγκεκριμένου...

ΠΗΡΑΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ
Μαφία των φυλακών: Στο κρατητήριο μέχρι τη Μ. Δευτέρα Λυκουρέζος και Παναγόπουλος

Τη Μ. Δευτέρα θα απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και ο Θεόδωρος Παναγόπουλος, που κατηγορούνται για συμμετοχή στη λεγόμενη μαφία των φυλακών.

Οι δύο γνωστοί ποινικολόγοι την Παρασκευή εμφανίστηκαν στο γραφείο του ανακριτή και πήραν παράταση έως τη Μ. Δευτέρα προκειμένου να απολογηθούν. Μέχρι τότε, θα παραμείνουν στο κρατητήριο. Στην πρώτη του δήλωση, μετά τη σύλληψή του, ο κ. Λυκουρέζος είπε «Εγώ και Θοδωρής μέλη εγκληματικής οργάνωσης από το 2014; Αν είναι δυνατόν».

Ο κ. Λυκουρέζος συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας, με τη διαδικασία να έχει χαρακτηριστικά σόου. Ο κ. Παναγόπουλος συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής, στο σπίτι του στη Βούλα. «Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι μένω άναυδος, αυτό έχω να πω, τίποτα παραπάνω», ήταν η πρώτη αντίδραση του κ. Παναγόπουλου.

Αμφότεροι οι ποινικολόγοι αρνούνται τη συμμετοχή τους σε εγκληματική οργάνωση και την απόπειρα εκβίασης και υποστηρίζουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τους βασικούς κατηγορούμενους.

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/kratit ... nagopoylos

και ένα αξιόλογο άρθρο της Ελευθερίας Κολλια

Είναι ο Λυκουρέζος «δικηγόρος του Διαβόλου»;

Εχει χαρακτηρισθεί, σε καλύτερες εποχές για τον ίδιο, ως «ο κορυφαίος έλληνας νομικός». Πολλοί αγαπούσαν να τον μισούν, ψιθυρίζοντας ότι επετύγχανε αριστοτεχνικά να προσδένει τα media στο άρμα του, άρμα ενός κατά τα άλλα «σκοτεινού ανθρώπου». Και τώρα απειλείται να περάσει τα τελευταία χρόνια της ζωής του πίσω από τα σίδερα της φυλακής

Η σύλληψη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου στο πλαίσιο της υπόθεσης της μαφίας των φυλακών είναι πρωτόγνωρη για τα ελληνικά χρονικά. Επιφανής ποινικολόγος της Μεταπολίτευσης, πρόσωπο – σύμβολο για μια ολόκληρη γενιά δικηγόρων, και ευρύτερα αναγνωρίσιμος πέρα και έξω από τις δικαστικές αίθουσες, σύρεται στη ΓΑΔΑ και από κει στον ανακριτή, στη σκιά σοβαρότατων, σε βαθμό κακουργήματος, κατηγοριών. Έχει συμβάλει ο Λυκουρέζος σε σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, έχει αποπειραθεί να εκβιάσει;

Η ανάμειξή του στην υπόθεση προκύπτει από την ιδιότητά του ως συνηγόρου (μαζί με τον Θεόδωρο Παναγόπουλο, που επίσης κατηγορείται) ενός άλλου δικηγόρου, του 65χρονου Γιώργου Αντωνόπουλου, στην υπόθεση της απόπειρας εναντίον του, με φυσικούς αυτουργούς Αλβανούς τον Νοέμβριο του 2014 έξω από το σπίτι του στη Πεντέλη, με αντίδικο τον Αριστείδη Φλώρο, πρώην ισχυρό άνδρα της Energa – υπόθεση που εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό. Πρωτοδίκως, ο Φλώρος έχει καταδικαστεί – πέρα από το σκάνδαλο της Energa – σε 13 χρόνια κάθειρξης ως ηθικός αυτουργός στην απόπειρα κατά του Αντωνόπουλου, ενώ οι τελευταίες εξελίξεις έχουν οδηγήσει σε προφυλάκιση και του ίδιου του 65χρονου. Μια υπόθεση περιπεπλεγμένη όσο λίγες, αγγίζοντας ακόμη και τη δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Χονδρικά, ο Λουκουρέζος εμφανίζεται να προσπαθεί να αποσπάσει λεφτά, της τάξεως των 2 εκατομμυρίων ευρώ, από τον κρατούμενο Φλώρο, υποσχόμενος ότι θα πείσει τους Αλβανούς να αλλάξει τις καταθέσεις τους σε βάρος του, αλλά και τον μέχρι πρότινος εντολέα του, Αντωνόπουλο, να αποσυρθεί από την Πολιτική Αγωγή στη δίκη για την απόπειρα. Αχλύ ντεκαντάνς Ο Λυκουρέζος, 85 ετών σήμερα, έχει πολλές ιστορίες να διηγηθεί, και όχι μόνον λόγω της ηλικίας του. Έχει χαρακτηρισθεί σε καλύτερες εποχές για τον ίδιο, ως «ο κορυφαίος έλληνας νομικός» (New York Times), ο «καλύτερος έλληνας ποινικολόγος» (Economist), ο «πρίγκηπας της ποινικής δικηγορίας» (Corriere della Sera). Ο δικηγόρος που πολλοί ομότεχνοι του ανέκαθεν αγαπούσαν να μισούν, ψιθυρίζοντας ότι επετύγχανε αριστοτεχνικά να προσδένει τα media στο άρμα του, άρμα ενός κατά τα άλλα «σκοτεινού ανθρώπου».

Αχλύ ντεκαντάνς

Ο Λυκουρέζος, 85 ετών σήμερα, έχει πολλές ιστορίες να διηγηθεί, και όχι μόνον λόγω της ηλικίας του. Έχει χαρακτηρισθεί σε καλύτερες εποχές για τον ίδιο, ως «ο κορυφαίος έλληνας νομικός» (New York Times), ο «καλύτερος έλληνας ποινικολόγος» (Economist), ο «πρίγκηπας της ποινικής δικηγορίας» (Corriere della Sera). Ο δικηγόρος που πολλοί ομότεχνοι του ανέκαθεν αγαπούσαν να μισούν, ψιθυρίζοντας ότι επετύγχανε αριστοτεχνικά να προσδένει τα media στο άρμα του, άρμα ενός κατά τα άλλα «σκοτεινού ανθρώπου».

Το γνωρίζει βαθιά και ο ίδιος. Τον έχουν αποκαλέσει «δικηγόρο του Διαβόλου» και «πράκτορα της CIA», τον έχουν μεμφθεί για τη συμμετοχή του στο Δίκτυο 21, κίνηση πολιτών για «την απενοχοποίηση του πατριωτισμού», τον έχουν κατατάξει στους σκληροπυρηνικούς βασιλόφρονες– λόγω της στενής φιλίας του με τον τέως, την οποία και ουδέποτε φρόντισε να κρύψει. Σε μια πολιτισμένα επιθετική εκδοχή, ο Κώστας Σημίτης τον είχε αποκαλέσει «αγρότη του Κολωνακίου». «Όλα τα σφάζω, όλα τα αθωώνω», έλεγε ένα φεγγάρι για κείνον κάποιος τοίχος της πόλης – τα συνθήματα έχουν πάντα γλώσσα κοφτερή. Το σημερινό πλήγμα στην προσωπική και επαγγελματική υπόστασή του διαφέρει, ωστόσο, κατά πολύ. Υπερβαίνει αρνητικές φήμες και απλές επιθέσεις φθόνου, ανώδυνα προσωνύμια και ηχηρούς ψιθύρους. Και έχει να κάνει με κατηγορίες που ενδέχεται να μετατραπούν σε όχημα για να περάσουν μια εμβληματική φυσιογνωμία του νομικού κόσμου δια παντός στην απέναντι όχθη – σε σχέση με αυτή που συνήθιζε να βρίσκεται. Στην όχθη του φαύλου, του εγκληματικού, του Κακού. Με κεφαλαίο. Το πλήγμα προφανώς και δεν θα είναι μόνο δικό του… Οι περιπέτειες του παρελθόντος Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει προβλήματα με τη Δικαιοσύνη, αν και αυτή είναι ίσως η πιο σοβαρή. Η πολύχρονη εμπλοκή του στην υπόθεση της Αιξωνής, της καταπάτησης δημόσιας έκτασης στη Γλυφάδα, αποτελεί αναμφίβολα αγκάθι στην πορεία του, ο ίδιος διατηρεί όμως κάθε δικαίωμα να κραδαίνει την απόφαση του δικαστηρίου σε δεύτερο βαθμό, βάσει της οποίας απηλλάγη από όλες τις κατηγορίες, μόλις τον Δεκέμβριο του 2018. Πρωτοδίκως είχε καταδικασθεί για ηθική αυτουργία σε χρήση πλαστού εγγράφου κατά του Δημοσίου, σε φυλάκιση πέντε ετών με αναστολή – αφέθηκε ελεύθερος μετά την καταβολή χρηματικής εγγύησης 150.000 ευρώ.

Τη δεκαετία του 1990, ένα ηθικής τάξεως ζήτημα είχε δώσει λαβές για σχόλια και υπαινιγμούς. Αφορμή, η δίκη του Ιωσήφ Βαγιωνή για το έγκλημα κατά της ερωμένης του Ελένης Πίσχου, σε μια υπόθεση έρωτα και θανάτου που απασχολούσε τα πρωτοσέλιδα του Τύπου και ερέθιζε ποικιλοτρόπως το κοινό. Απέναντι στον Λυκουρέζο είχε εξάλλου παρατάξει το νομικό του οπλοστάσιο ένας άλλος δικηγόρος βεληνεκούς, ο Αλέξανδρος Κατσαντώνης. Τη βόμβα έριξε η ίδια η πρόεδρος του δικαστηρίου στη Χαλκίδα, προσάπτοντας ευθέως στον Λυκουρέζο ότι εισέβαλε στο γραφείο της και την απείλησε, σε μια προσπάθεια να της ασκήσει ψυχολογική βία και να προκαταλάβει την απόφαση _ κατηγορία που είχε στείλει τον ίδιο στο Πειθαρχικό, ενόσω πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ήταν ο Αντώνης Ρουπακιώτης, χωρίς ουσιαστικές συνέπειες, καθώς απηλλάγη. Ο ίδιος παραδέχθηκε αργότερα ότι προσέγγισε τη δικαστή, απέδωσε ωστόσο την άκομψη αυτή επίσκεψη στην προσωπική του αγωνία για την έκβαση της δίκης, πεπεισμένος ότι η ακροαματική διαδικασία δεν διεξαγόταν αντικειμενικά και η απόφαση διαφαινόταν ήδη προκατειλημμένη.

Το βαρύ όνομα «Λυκουρέζος»

Η αίσθηση που έχει προκαλέσει η σύλληψη Λυκουρέζου ουδόλως άσχετη είναι με την ιστορικότητα του ονόματος του. Ο «Αλέξανδρος» είναι γιος και εγγονός, είναι τζάκι, κοσμοπολίτης και αστός. Το γραφείο Λυκουρέζου έχει ιστορία ενός αιώνα και βάλε, μετρώντας τρεις γενιές : θεμελιώθηκε το 1910 από τον Κωνσταντίνο Λυκουρέζο, απολυθέντα – υπό το βάρος της νέας πραγματικότητας, μετά την Επανάσταση του Γουδή, το 1909 – εισαγγελέα Εφετών, που επέστρεψε αναγκαστικά εκεί από όπου άρχισε, στη δικηγορία · επεκτάθηκε από τον Παυσανία Λυκουρέζο και έγινε μέρος του νομικού star system από τον Αλέξανδρο, με υποθέσεις πρώτης γραμμής και ονόματα περιωπής. Ο ίδιος ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αρέσκεται βεβαίως να δηλώνει ότι μηδένισε το κοντέρ μετά την πτώση της Χούντας, ξεκινώντας εκ βάθρων το δικηγορικό του γραφείο σε ένα μικρό χώρο επί της οδού Σόλωνος, η αλήθεια ωστόσο είναι ότι με ένα τόσο βαρύ επώνυμο το μηδέν είναι σχετικό. Τόσο ο παππούς του όσο και ο πατέρας του είχαν άλλωστε και πορεία πολιτική, διατελέσαντες υπουργοί, αφήνοντας σημαντική παρακαταθήκη – ακόμη και όταν τον βάραιναν μόνον χρέη – στον εκκεντρικό απόγονο τους. Ψηλός, με λευκά μαλλιά που δεν πειθαρχούν, με πλεκτές γραβάτες και ενίοτε αξεσουάρ κομπολόι, με χέρια – εργαλεία θεατρικότητας στις δικαστικές αίθουσες και λόγο πνευματώδη, ο Λυκουρέζος διέγραψε πορεία ζηλευτή ως πληρεξούσιος δικηγόρος του Μάνου Χατζιδάκι και της Νάνας Μούσχουρη, στη σύγκρουσή τους με τη δισκογραφική του Αλέκου Πατσιφά – αλλά και της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Νίκου Κούρκουλου. Υπήρξε συνήγορος, μαζί με τον Κώστα Στεφανάκη και τον Μήτσο Παπασπύρου, του εκδότη της εφημερίδας «Ελευθερία», του Πάνου Κόκκα, εναντίον του οποίου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για συκοφαντική δυσφήμιση, ύστερα από μηνυτήρια αναφορά της Εμπορικής Τράπεζας · του Αθανάσιου Νάσιουτζικ και του Γιάννη Γκιωνάκη · των Τσιμέντων Ηρακλής, και της Πίτσος · του αστυνομικού Αθανασίου Μελίστα στη δίκη για τη δολοφονία του 15χρονου Μιχάλη Καλτεζά · του Γιώργου Κοσκωτά στο περίφημο σκάνδαλο της εποχής, αλλά και του Ράτκο Μλάντιτς, αρχηγού του στρατού των Σερβοβόσνιων κατά τον πόλεμο στη Βοσνία, καταδικασθέντος από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης για τα εγκλήματα στην πρώην Γιουγκοσλαβία.

Στη δίκη των μελών της 17Ν, παραστάθηκε ως συνήγορος Πολιτικής Αγωγής, εκπροσωπώντας τον Βαρδή Βαρδινογιάννη και τις οικογένειες των επιχειρηματιών Αλεξάνδρου Αθανασιάδη και Δημήτρη Αγγελόπουλου, χαρακτηρίζοντας τη 17Ν «οργάνωση ατομικής τρομοκρατίας, συμμορία τρόμου και φόβου, που με την υπεροψία του αλώβητου σκόρπιζε επί 27 χρόνια τον θάνατο και την οδύνη». Τα τελευταία χρόνια, κάθισε στα δικηγορικά έδρανα στις δίκες για τις μίζες της Siemens, του Άκη Τσοχατζόπουλου αλλά και της υπόθεσης των υποβρυχίων. Ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό. Μια κίνηση ματ, στις 9 Σεπτεμβρίου του 1974, έμελλε να «του φτιάξει όνομα», το δικό του όνομα, όταν κατέθεσε την πρώτη μήνυση κατά της Χούντας, χαράσσοντας ουσιαστικά το μονοπάτι για την ποινική δίωξη των πρωταιτίων της (ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος δεν του το συγχώρεσε ποτέ, καθώς ως επικεφαλής ομάδας δικηγόρων, ήταν έτοιμος να καταθέσει αντίστοιχη…). Κίνηση ευφυής, ιστορικής σημασίας, στο σωστό timing. Δεκαπέντε χρόνια αργότερα, έλαβε μια εξόχως διαφορετική πρωτοβουλία, που συζητήθηκε πολύ: υποστήριξε ότι είχε φτάσει η στιγμή να βγουν από τη φυλακή. Το 1999, με μια εξίσου θεαματική ενέργεια, κατέθεσε στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης μήνυση κατά της στρατιωτικής ηγεσίας του ΝΑΤΟ για τους βομβαρδισμούς της Γιουγκοσλαβίας.

Η κεφαλαιοποίηση αυτής της πορείας πολιτικά δεν ευδοκίμησε ούτε εύκολα, ούτε για πολύ. Ο Λυκουρέζος δοκίμασε τις δυνάμεις του αρχικώς στις εκλογές του 1974, ως υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας με την Ένωση Κέντρου, αλλά τελικώς εξελέγη βουλευτής της Α’ Αθηνών, πολλά χρόνια αργότερα, το 2000, με τη Νέα Δημοκρατία. Τρία χρόνια αργότερα, ύστερα από την ψήφιση του ασυμβίβαστου, αποχώρησε.

Ο bon vivant Λυκουρέζος

Το ενδιαφέρον είναι ότι η μάχιμη δικηγορία δεν τον απέτρεψε ποτέ από την κοσμική ζωή, τα κοκτέιλ και τις δεξιώσεις. Η προσωπική συνθήκη, αυτή του γάμου του με τη Ζωή Λάσκαρη, φαίνεται ότι συνέβαλε καθοριστικά στον έρωτα με τον φακό, την προβολή, τη δημοσιότητα, την έκθεση. Έτρεφε άλλωστε από τα νιάτα του αγάπη για το θέατρο (όποιος τον έχει δει να αγορεύει σε δικαστήριο, δεν διατηρεί την παραμικρή αμφιβολία). Η ολοκληρωτική στροφή προς τη Νομική έγινε κυριολεκτικά στο πάρα πέντε, όταν κατά τις πρώτες ημέρες των μεταπτυχιακών σπουδών του στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης παρακολούθησε – με υπόδειξη του Γεώργιου Αλέξανδρου Μαγκάκη – το μάθημα ενός γερμανού καθηγητή με το όνομα Γκάλας, ο οποίος δίδασκε Ποινικό και Φιλοσοφία του Δικαίου. Και επειδή πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι, ο Λυκουρέζος υπήρξε μόνιμος θαμώνας στα στέκια του Κολωνακίου, αλλά και ιδρυτικό μέλος – μαζί με τον Σπύρο Μερκούρη – ενός από τα αθηναϊκά κλαμπ που έχουν αφήσει εποχή, της «Αθηναίας». Όσο παράδοξο κι αν φαίνεται, σύχναζε και σε ρεμπετάδικο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο ίδιος έχει εξάλλου προσδιορίσει τη σχέση του με το χρήμα ως «άθλια». Θεωρεί -σύμφωνα με παλαιότερη συνέντευξή του – τον εαυτό του ικανό «να συγγράψει την ηθική πλευρά της σπατάλης!» Με τη σύζυγό του

Για κείνον το κεφάλαιο «Ζωή Λάσκαρη» άνοιξε καθοριστικά τον Φεβρουάριο του 1976, και η ιστορία είναι λίγο πολύ γνωστή – απόρροια της διαχρονικής έκθεσης αμφοτέρων στη δημοσιότητα. Η σταρ της εποχής τον επισκέφθηκε στο δικηγορικό του γραφείο, με αφορμή κάποια εμπλοκή σε μια θεατρική περιοδεία της στη Γερμανία. Πήγαν για φαγητό στου Ζαφείρη, στην Πλάκα, και τέσσερις μήνες αργότερα στο Μετόχι του Παναγίου Τάφου στην Πλάκα, για να παντρευτούν. Κουμπάρος, ο δημοσιογράφος και στιχουργός Λευτέρης Παπαδόπουλος. Απέκτησαν τη Μαρία-Ελένη, ενώ μέλος της ευρύτερης οικογένειας έγινε και η Μάρθα, κόρη της Λάσκαρη από τον πρώτο της γάμο, με τον επιχειρηματία Πέτρο Κουτρουμάνο. Ο γάμος ήταν και για τον Λυκουρέζο ο δεύτερος. Την πρώτη φορά ήταν παντρεμένος με τη βραζιλιάνα Αλίσια Κοριολάνο, έχοντας αποκτήσει δυο παιδιά, τον Ιάσονα και τη Μαρίνα, όσο ακόμη ζούσε στο Λονδίνο.

Τον τελευταίο καιρό, μετά την απώλεια της Λάσκαρη και παρά το πένθος του, είχε έλθει στο προσκήνιο για τη σχέση του με την ηθοποιό Νατάσα Καλογρίδη – μαζί με τα τρία του παιδιά, τον συμπαραστέκονταν την Παρασκευή στα δικαστήρια. Πληθωρικός, δεν υπάρχει αμφιβολία. Πολυσχιδής, σύνθετος. Εξόχως αντιφατικός. Φιλελεύθερος αστός, με πινελιές αριστεροσύνης – ορκίζονται όσοι τον γνωρίζουν. Αλλά και τόσο διαβολικός; Ο Διάβολος αυτοπροσώπως; Η Δικαιοσύνη έχει αναλάβει το καθήκον να καταδείξει ότι ένα εμβληματικό προφίλ δεν υπήρξε κίβδηλο. Βαριά δουλειά, ασήκωτη, στα όρια μιας επικίνδυνης διαλεκτικής ανάμεσα στη δημιουργία και την ίδια την καταστροφή.

Λυκουρέζος: «Εγώ μέλος εγκληματικής οργάνωσης από το 2014; Αν είναι δυνατόν!»

Η φήμη περί δύσκολης περιπέτειας Λυκουρέζου είχε ενταθεί το τελευταίο διάστημα, μετά και την κατάθεση μεταξύ άλλων του καθηγητή και προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων, Ηλία Αναγνωστόπουλου, πλην όμως κανείς δεν τολμούσε να πιστέψει την κινηματογραφική εξέλιξη, μέρα μεσημέρι, με φόντο το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, με ένταλμα σύλληψης – κάτι που έχει προκαλέσει έντονες συζητήσεις στον νομικό και δικαστικό κόσμο. Ο Ηλίας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος είχε εκπροσωπήσει μαζί με τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο κατά το παρελθόν τον Αριστείδη Φλώρο, είχε τονίσει τα εξής προς το δικαστήριο: «Στις 30 Αυγούστου 2017 με ειδοποίησε ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ότι θα συναντούσε τον Αλ. Λυκουρέζο και τον Γ. Αντωνόπουλο για να συζητήσουν την υπόθεση. Είπα ότι δεν θα πάω γιατί είμαι καινούργιος στην υπόθεση αλλά και γιατί δεν καταλαβαίνω το νόημα της συνάντησης. Δεν ήταν τροχαίο να τα βρουν. Έμοιαζε αφύσικο. Το ραντεβού ήταν για τις 18.30 και θα με ενημέρωνε μετά. Με πήρε την επόμενη ημέρα και μου είπε ότι κάναμε μια συζήτηση που δεν έβγαλε πουθενά. Μου είπε ότι τα χρήματα που ζητούνται είναι παράλογα. Του λέω 200-300 χιλιάδες; Μου λέει μιλάμε για πολλά! Του λέω 1 εκ; Και μου λέει βάλε. Του λέω 2; Μου λέει καλά είσαι! Μου είπε ότι τα ζήτησε ο Λυκουρέζος, παρουσία του Θ. Παναγόπουλου, ο οποίος δε μίλησε». Στην κατάθεσή του, ο Αναγνωστόπουλος ανέφερε ότι πριν από τη δικάσιμο (ορίστηκε για τις 4 Σεπτεμβρίου 2017) τηλεφώνησε στον Αλ. Λυκουρέζο. «Του είπα ότι είμαι κι εγώ στην υπόθεση. Του είπα ότι την Δευτέρα θα ζητήσουμε μια αναβολή επειδή δεν είμαι έτοιμος και ρώτησα αν θα είχε πρόβλημα να συμφωνήσει. Μου είπε: «Δε φταις εσύ που τα πράγματα δεν έχουν προχωρήσει μέχρι σήμερα. Αν δεν υπάρξει κίνηση καλής θελήσεως και δεν αλλάξει κάτι μέσα στο Σαββατοκύριακο, εμείς θα αντιλέξουμε στο αίτημα αναβολής».

https://www.protagon.gr/themata/einai-o ... 4341822402
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Manolis
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από Manolis » Σάβ 20 Απρ 2019, 14:06

ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ! ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ. H ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος από τις 13:30 έως και τις 15:30 γευμάτιζε με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και τον γιο του, Νικόλαο Γλίξμπουργκ, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια.

http://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf% ... %92%ce%91/
Άβαταρ μέλους
Manolis
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από Manolis » Σάβ 20 Απρ 2019, 14:14

Κατά τον Κασταμονίτη, έχει ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ στοών των ταγμάτων του Παρισίου και του Λονδίνου. Ο Α.Λ., σύμφωνα με τα ανωτέρω, είναι της στοάς του Λονδίνου (πατριωτισμός και μοναρχία Vs Globalism και δημοκρατίες lifestyle).
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 20 Απρ 2019, 20:38

Η είδηση ότι ο «μποέμ» τύπος του Κολωνακίου και ένας εκ των κορυφαίων ποινικολόγων της χώρας, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος έκανε το γύρο της Ελλάδος και όχι μόνο.

Τα νέα έφτασαν μέχρι το Λονδίνο όπου και διαμένει η άγνωστη σε πολλούς κόρη του δικηγόρου απο τον πρώτο γάμο του με το μοντέλο Αλίσια Κοριολάνο.

Εικόνα

Αναφέρομαι στην Μαρίνα Λυκουρέζου-Κοριολάνο η οποία και περιήλθε σε πολύ άσχημη κατάσταση όταν πληροφορήθηκε την περιπέτεια του πατέρα της.

Γνωρίζει καλά πώς η κατάσταση της υγείας του είναι τρωτή και πώς η ταλαιπωρία αυτή μπορεί να τον φέρει σε αδιέξοδο.

Επικοινώνησε μάλιστα μαζί του τηλεφωνικώς για να μάθει λεπτομέρειες… ενώ είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ημέρες να έρθει στην Αθήνα…

https://nassosblog.gr/2019/04/20/σύλληψ ... -κατάστασ/

Ύποπτο φυγής ή τέλεσης νέων αδικημάτων χαρακτηρίζουν τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο αλλά και τον συνάδελφό του, Θεόδωρο Παναγόπουλο, δικαστικές πηγές.

Με αυτόν τον τρόπο εξηγούν την απόφαση του εφέτη ειδικού ανακριτή κ. Νικόπουλου να εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος τους.

Η συγκεκριμένη ενέργεια έχει προκαλέσει σοκ στον νομικό κόσμο της χώρας καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι χαρακτηρίζουν ακραία την πρωτοβουλία των δικαστικών Αρχών.

Νομικές πηγές με τις οποίες επικοινώνησε πάντως το eReportaz εξηγούν ότι συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις του Νόμου καθώς ο κ. Λυκουρέζος ήταν ύποπτος διαφυγής στο εξωτερικό, καθώς όπως έλεγαν δεν διαθέτει περιουσιακά στοιχεία στην Ελλάδα, αλλά και τέλεσης του αδικήματος εκ νέου.

Ο ίδιος ο Λυκουρέζος είναι σε σοκ. Προσπαθεί να διαχειριστεί την ιστορία με ψυχραιμία αλλά αυτό δεν είναι δυνατόν μιας και η υγεία του είναι κακή.

Πίνει μόνο νερό… και ζητάει απο τους συνεργάτες του συνεχώς να ενημερώνουν την κόρη του για τις λεπτομέρειες.

https://nassosblog.gr/2019/04/20/ράκος- ... ο-νερό-ύπ/
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 22 Απρ 2019, 15:15

Εφετείο πρίν απο λίγο. Αμίλητη η Καλογρίδη συνόδευσε τον Λυκουρέζο στον Ανακριτή

Μαζί με την ηθοποιό και τα παιδιά του Ποινικολόγου. Λίγα λεπτά πρίν απο τις 12.00 οδηγήθηκαν με συμβατικό αυτοκίνητο στον ανακριτή ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και ο Θοδωρής Παναγόπουλος.

Καθόταν στο πίσω κάθισμα με άνδρα της ασφάλειας.

Οι πληροφορίες λένε πώς θα επικαλεστεί λόγους υγείας σε περίπτωση που κριθεί προφυλακιστέος για να μείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό. Νωρίτερα κατέθεσε αγωγή από την Παπακώστα ζητά 10.000 ευρώ για παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας για την τοποθέτηση που έκανε η υπουργός προστασίας του Πολίτη στην ΕΡΤ

Οι γνωστοί ποινικολόγοι Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Θεόδωρος Παναγόπουλος εμένουν στην τοποθέτηση τους ,αρνούνται τα πάντα. Η οικογένεια του Λυκουρέζου βρίσκεται στο πλευρό του.

https://nassosblog.gr/2019/04/22/εφετεί ... -η-καλογρ/
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Isidora
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Isidora » Δευ 22 Απρ 2019, 17:32

Δεν είχαν χωρίσει με την Καλογρίδη?

Οπότε απ΄ότι καταλαβαίνετε... και προφυλακιστέος να κριθεί θα παραμείνει σε κατ΄οίκον περιορισμό!
Είναι που η δικαιοσύνη είναι για όλους ίδια...

Αν επικαλεστεί ο οποιοσδήποτε απλός πολίτης λόγους υγείας, θα εκτίσει την ποινή του στο νοσοκομείο των φυλακών, έχετε δει εσείς πολλούς, επειδή έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας, να κάνουν την φυλακή στο σπίτι τους?

Και τι πρόβλημα υγείας είναι αυτό που δεν του επιτρέπει να πάει στην φυλακή, αλλά του επιτρέπει να κάνει όλα τα άλλα που έκανε μέχρι προχθές ο Λυκουρέζος?
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 22 Απρ 2019, 20:25

Αιχμές για Λυκουρέζο στην απολογία Παναγόπουλου! ΤΟΝ ΔΙΝΕΙ ΣΤΕΓΝΑ

http://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce% ... %a0%ce%b1/

Χαμός στην απολογία Λυκουρέζου – Ανεβασμένοι οι τόνοι ανάμεσα σε ανακριτή και συνηγόρο υπεράσπισης

http://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce% ... %b2%ce%b1/
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”