ΝΤΟΛΟΡΕΣ ΚΑΝΝΟΝ

Ανθρωποι που αλλάζουν τα δεδομένα και κάνουν τη διαφορά...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 59175
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1909 φορές
Έλαβε Likes: 3092 φορές

ΝΤΟΛΟΡΕΣ ΚΑΝΝΟΝ

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 05 Μαρ 2019, 20:40

Η Ντολόρες Κάννον

Ένα από τα τελευταία βιβλία της, με τίτλο «Τα Τρία Κύματα Των Εθελοντών Και Η Νέα Γη», είναι μια συλλογή από συνεδρίες αναδρομικής ύπνωσης πελατών, που αποτελεί την αφήγηση της τρέχουσας μεταβολής του μοντέλου της Γης. Κατά τη διάρκεια των συνεδριών, η Ντολόρες υπνωτίζει τους πελάτες της, φέρνοντάς τους στην κατάσταση των εγκεφαλικών κυμάτων της «υπερ-συνείδησης», μια από τις βαθύτερες καταστάσεις έκστασης, που μπορεί κανείς να βιώσει. Η Ντολόρες ανέλυσε την τεχνική της σε μια συνέντευξη στο περιοδικό The Edge (σ.τ.μ.: Το Άκρον – http://www.edgemagazine.net/2011/08/the ... es-cannon/).
«Έχω αναπτύξει τη δική μου τεχνική μέσω των ετών. Δεν μοιάζει με οποιαδήποτε άλλη από τις τεχνικές ύπνωσης, που γενικά εφαρμόζονται . Είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε με αυτό που εγώ αποκαλώ μέγιστη υπαρκτή δύναμη, και είναι η πηγή όλης της γνώσης. Βρήκα τον τρόπο να την κάνω να έρχεται μέσα από κάθε πρόσωπο με το οποίο εργάζομαι, και έχω δουλέψει με χιλιάδες ανθρώπους.»
Τα αποτελέσματα της τεχνικής της είναι εκπληκτικά, με τον πιο μετριοπαθή χαρακτηρισμό. Μέσα από τα χρόνια η Ντολόρες άρχισε να παρατηρεί μια συσχέτιση μεταξύ των συνεδριών των πελατών της, μια συσχέτιση που γεφυρώνει τις διαδρομές των ψυχών, που ενσαρκώνονται στον πλανήτη αυτόν τον καιρό.
«Όταν βλέπεις χιλιάδες και χιλιάδες πελάτες, όπως κάνω εγώ ως θεραπεύτρια και σύμβουλος, αρχίζεις να βλέπεις ένα κοινό νήμα να ενώνει πολλές από τις περιπτώσεις. Νωρίτερα συνέβαινε να πηγαίνουν όλοι πίσω σε μια προηγούμενη ζωή και να βρίσκω μερικές από τις απαντήσεις, και στη συνέχεια να διερευνώ την πηγή όλης της γνώσης για να απαντώ σε όλες τις ερωτήσεις τους και να κάνω τη θεραπεία. Μόλις τα τελευταία πέντε χρόνια περίπου, άρχισα να βλέπω πελάτες, που δεν μετέβαιναν όλοι σε μια προηγούμενη ζωή στη Γη. Άρχισα να διαπιστώνω, ότι ποτέ πριν δεν είχαν υπάρξει στη Γη και ότι είχαν έρθει εδώ απ' ευθείας από τον Θεό, από την Πηγή, από άλλους πλανήτες, άλλες διαστάσεις, όπου ήσαν ενεργειακές οντότητες. Αυτό είναι το κοινό νήμα που έβρισκα, και αυτό είναι που με οδήγησε στη θεωρία των τριών κυμάτων εθελοντών.»
Μία σειρά από ψυχές ταξιδεύουν από άλλους πλανήτες και διαστάσεις για να βοηθήσουν την Γη αυτόν τον καιρό. Πολλές από αυτές τις ψυχές, που ανήκουν σε υψηλότερη δόνηση από εκείνη των ψυχών που ενδημούν στη Γη, ενσαρκώνονται στον πλανήτη για πρώτη φορά. Βεβαιώνει, ότι οι ψυχές που έχουν περάσει πολλές ζωές ενσαρκούμενες στη Γη, είναι προσκολλημένες σε έναν καρμικό κύκλο, επαναλαμβάνοντας τους ίδιους τύπους σφαλμάτων και μαθημάτων, πράγμα που τελικά οδηγεί στην καταστροφή του πλανήτη. Γι’ αυτό, υπήρξε μια έκκληση να έρθουν καθαρότερες ψυχές στη Γη, για να καθαρίσουν και να ανυψώσουν τις δονήσεις του πλανήτη.
Ενσωματωμένοι όμως τώρα, αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία μνήμη του λόγου για τον οποίον ήρθαν. «Έρχονται και μια αμνησία ενσκήπτει στα πρόσωπα, που τα κάνει να χάνουν τη μνήμη του γιατί είναι εδώ. Όμως τα άτομα αυτής της ομάδας έχουν μια ενέργεια, την οποία πρέπει να προβάλουν. Πρόκειται για μια ενέργεια αγάπης, που θα αλλάξει τη νοοτροπία εδώ στη Γη. Θα αλλάξει την ιστορία, απλά με το που αυτοί είναι εδώ».
Μέσα από τις διαδρομές των πελατών της, η Ντολόρες ανακάλυψε, ότι η Γη είναι ένας από τους πυκνότερους πλανήτες σε ολόκληρο το σύμπαν. Μια ψυχή που ενσαρκώνεται εδώ θεωρείται γενναία, γιατί η ζωή στη Γη είναι μια εμπειρία έντονης δοκιμασίας, ειδικά για τις ψυχές που προέρχονται από υψηλότερες σφαίρες και πλανήτες υψηλότερης δόνησης. Πάντως, όλοι οι πελάτες της έχουν την ίδια απάντηση όταν ερωτώνται για τον λόγο της έλευσής τους στη Γη, απλά «άκουσαν το κάλεσμα».
Η Γη διέρχεται μια μεγάλη μεταμόρφωση, τέτοια που οι πελάτες της Ντολόρες δηλώνουν, ότι ποτέ δεν έχει συμβεί στο παρελθόν. Για πρώτη φορά, ένας ολόκληρος πλανήτης μετατοπίζει τη δόνησή του σε μια νέα διαστασιακή συχνότητα. Πολλές ψυχές ή ομάδες ψυχών έχουν βιώσει μια μεταβολή σαν αυτή στο παρελθόν, (π.χ. οι Μάγιας), όμως ποτέ ένας ολόκληρος πλανήτης δεν μετατοπίστηκε κραδασμικά μέσα σε μια μόνη διεργασία. Ως εκ τούτου, εξηγεί η Ντολόρες, ολόκληρο το Σύμπαν έχει πιάσει τη μπροστινή σειρά καθισμάτων σε ένα από τα μεγαλύτερα σόου που συνέβησαν ποτέ. Ωστόσο, η βοήθεια είναι απαραίτητη, επειδή ο άνθρωπος έχει μολύνει τον πλανήτη με μια δόνηση τόσο πυκνή, που απειλεί την επιβίωση του πλανήτη στο σύνολό του. Η Ντολόρες αποκαλύπτει ότι αν ο πλανήτης ανατιναχθεί, αυτό θα αντηχήσει σε όλο το σύμπαν, επηρεάζοντας και διαταράσσοντας όλα τα όντα. Επομένως, έγινε η κλήση για βοήθεια και οι ψυχές πήδηξαν γρήγορα πάνω στο βαγόνι για να βοηθήσουν.
Στο βιβλίο «Τα Τρία Κύματα Εθελοντών Και Η Νέα Γη» η Ντολόρες αναλύει τις τρεις διαφορετικές κατηγορίες ψυχών, που έχουν ενσαρκωθεί στη Γη:
· Το πρώτο κύμα: Ευρισκόμενοι τώρα στα τέλη της τέταρτης έως τις αρχές της έκτης δεκαετίας τους, αυτοί οι εθελοντές έχουν δοκιμαστεί από τη βία, την οργή και το μίσος, που έχουν βιώσει στη Γη. Βρέθηκαν στον σκληρότερο χρόνο προσαρμοζόμενοι στη ζωή ως άνθρωποι, και πολλοί από αυτούς προσπαθούν να αυτοκτονήσουν.
· Το δεύτερο κύμα: Ευρισκόμενοι τώρα στα τέλη της δεύτερης και στην τρίτη δεκαετία τους, αυτοί οι εθελοντές είναι πιο άνετα σε σώμα και λέγεται ότι είναι φάροι ή κανάλια της ενέργειας, που μπορούν να επηρεάσουν άλλους, μόνο με το να είναι κοντά τους. Η αποστολή τους του να μοιράζονται απλά την ενέργειά τους με τους άλλους σημαίνει, ότι δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτε, αλλά απλά να υπάρχουν.
· Το Τρίτο Κύμα: Τα καινούργια παιδιά, πολλά από τα οποία είναι σήμερα έφηβοι, έχουν όλη τη γνώση που απαιτείται για να υπάρξουν στον πλανήτη μετά την διαστασιακή μετατόπιση και την μεταμόρφωση. Το DNA τους είναι πιο προχωρημένο και η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζουν είναι το να παρεξηγούνται από τον ανθρώπους, ότι πάσχουν από διαταραχή ελαττωμένης προσοχής και υπερκινητικότητας, που πρέπει να τύχει ιατρικής φροντίδας.
Είναι ενδιαφέρον, ότι μέσα από τις πολλές συνεδρίες των πελατών της, η Ντολόρες έχει γράψει εκτενώς για τον χαμένο πολιτισμό της Ατλαντίδας. Ανακάλυψε, ότι, σαν την Ατλαντίδα, υπήρξαν πολυάριθμοι πολιτισμοί, που έχουν καταστραφεί στο παρελθόν.
«Κάθε φορά που οι άνθρωποι έφταναν στο σημείο να χρησιμοποιούν την ενέργεια με λάθος τρόπο και δεν μπορούσαν να την ελέγξουν, έπρεπε κάποιος να τους σταματήσει. Και κάθε φορά, τα πάντα ξεκινούσαν απ’ την αρχή σ’ αυτόν τον πλανήτη. Ο πολιτισμός επέστρεφε στα πρώιμα στάδια και άρχιζε ξανά από την αρχή. Γι' αυτό δεν θέλουν να το κάνουν να συμβεί κι αυτή τη φορά. Δεν θέλουν να ξεκινήσει από την αρχή ο πλανήτης και να ξαναρχίσει η ζωή για την ανθρωπότητα μια ακόμη φορά.
»Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας ύπνωσης, μια γυναίκα πήγε πίσω στην Ατλαντίδα και μου έλεγε ποιος ήταν ο κύριος λόγος που καταστράφηκε η Ατλαντίδα. Μου είπε ότι υπήρχαν επιστήμονες στον καιρό της Ατλαντίδας. Υπήρχαν άλλοι που έπαιζαν με αυτό που ονομάζεται Σκοτεινή Ύλη. Μου είπε ότι αυτό ήταν το ίδιο πράγμα με αυτό που οι επιστήμονες κάνουν τώρα, όταν παίζουν με αυτό που αποκαλούμε αντι-Ύλη. Είπαν ότι πρέπει να το γνωρίζουμε αυτό, επειδή οι επιστήμονες κάνουν το ίδιο πράγμα τώρα.
»Το πείραμα του Μεγάλου Επιταχυντή Αδρονίων στην Ελβετία είναι το ίδιο πράγμα. Μεταχειρίζονται επιπόλαια την αντι-Ύλη. Οι επιστήμονες, οι οποίοι τώρα παίζουν με το πείραμα του Επιταχυντή δεν έχουν καμία ιδέα για το τι πραγματικά κάνουν και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο.
»Αν εκείνα τα πειράματα είχαν συνεχιστεί εκείνη την εποχή στην Ατλαντίδα, θα είχαν διασπάσει το πλέγμα του πλανήτη, προκαλώντας κατάρρευση της Γης, και αυτό θα είχε έναν αντίκτυπο, ως το σημείο της διάσπασης των πλεγμάτων ολόκληρου του Σύμπαντος. Το σταμάτησαν όμως, πριν φτάσει σε αυτό το σημείο, αλλά η καταστροφή συνέβη».

Ντολόρες Κάννον : «Δεν υπάρχει κανένας τρόπος στη Γη που θα μπορούσα να έχω κατασκευάσει όλο αυτό το υλικό. Έχω δεκαεπτά βιβλία σε κυκλοφορία τώρα, και όλο αυτό το υλικό έχει προέλθει μέσα από τις περιπτώσεις με τις οποίες έχω εργαστεί, με τον μέσο πελάτη να με έχει επισκεφθεί απλά μπαίνοντας μέσα από τον δρόμο. Δεν γνώριζα αυτούς τους ανθρώπους, μέχρι που πέρασαν την πόρτα του γραφείου μου, προερχόμενοι από όλες τις διαδρομές της ζωής που μπορείτε να φανταστείτε: Διευθύνοντες σύμβουλοι εταιρειών, καθηγητές κολεγίων, ιερείς, σαμάνοι, και πολλοί απλοί άνθρωποι. Δεν έχω βρει κανέναν που να μην έχει προηγούμενη ζωή. Όταν άρχισα να γράφω τη σειρά «Το Περίπλοκο Σύμπαν», αναρωτήθηκα αν θα υπήρχε κανείς εκεί έξω που θα είναι σε θέση να το καταλάβει, γιατί είπα ότι αυτό το βιβλίο είναι για τους ανθρώπους που θέλουν το μυαλό τους να καμφθεί σαν κουλούρι. Όταν το διαβάζουν αυτό οι άνθρωποι λένε, «Το γνωρίζω αυτό και δεν ξέρω πώς το γνωρίζω, αλλά το γνωρίζω και ξέρω ότι είναι αλήθεια».
Στο τελευταίο τμήμα της συνέντευξής της στο περιοδικό The Edge, η Ντολόρες ρωτήθηκε αν υπήρχαν κάποιες τελικές σκέψεις, με τις οποίες θα ήθελε να αφήσει τους ανθρώπους, αναφορικά με την μετατόπιση της συνείδησης.
«Προχωράμε σε μια νέα συχνότητα, μια νέα διάσταση, εκεί που πρόκειται να είναι η Νέα Γη, και πρόκειται να είναι εξαιρετικά όμορφη. Την έχουν περιγράψει στα βιβλία – τα όμορφα χρώματα, ότι όλα θα είναι η πλήρης αγάπη.
»Προχωράμε μακριά από την αρνητικότητα της Παλαιάς Γης, και πρόκειται να συμβεί μια πλήρης μεταστροφή, που δεν θα μπορεί να γίνει πιστευτή, και όλοι βαδίζουμε προς τα εκεί τώρα. Η Αγία Γραφή, στο βιβλίο της Αποκάλυψης , μιλάει για τον Νέο Παράδεισο και την Νέα Γη. Είναι το ίδιο πράγμα με αυτό που αποκτάμε τώρα. Είναι ακριβώς εκείνο, που ο Άγιος Ιωάννης, όταν είχε το όραμα στο νησί της Πάτμου, δεν είχε συνειδητοποιήσει, ότι επρόκειτο να περάσουν άλλες δυο χιλιάδες χρόνια πριν υλοποιηθεί.
»Το πιο σημαντικό πράγμα είναι, ότι ζούμε στην πιο σημαντική στιγμή στην ιστορία του Σύμπαντος, και είναι πολύ σημαντικό να είμαστε εδώ τώρα. Υπάρχουν χιλιάδες ψυχές που θα ήθελαν να είναι εδώ για να βιώσουν αυτό το γεγονός – ακόμη και αν θα μπορούσαν να είναι εδώ μόνο για λίγες ώρες. Λένε ότι ακόμα και αν γεννηθούν και πεθάνουν αμέσως, θα μπορούν να πουν, "ήμουν εκεί όταν συνέβη αυτό". Τόσο είναι σημαντικό αυτό για ολόκληρο το Σύμπαν. Ζείτε, λοιπόν, σε έναν πολύ υπέροχο καιρό, που δεν πρόκειται ποτέ να επαναληφθεί.»Κυριάκο μου εσύ έκανες τον κόπο και μετέφρασες αυτό το βίντεο
κι εγώ το ανέβασα... ένα ελάχιστο δώρο για τη μεγάλη προσφορά
αγάπης στους ανθρώπους γύρω σου...
Σε ευχαριστούμε :rose:

.


Εικόνα

I faced it all and I stood tall, and did it my way....

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...τα κανάλια μου /my channels:

https://www.brighteon.com/channel/vasoula2908

http://www.youtube.com/user/vasoula2908/featured

https://www.youtube.com/user/vasoula2908asteria

το μπλογκ μου: http://ideografhmata.blogspot.com/
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 59175
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1909 φορές
Έλαβε Likes: 3092 φορές

Re: ΝΤΟΛΟΡΕΣ ΚΑΝΝΟΝ

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 05 Μαρ 2019, 21:09

Στην περιγραφή είπα:

Τα σχετικά με τη Ντολόρες Κάνον δεν μπορώ να τα καταγράψω εδώ
γιατί το κείμενο που συνέταξε ο Κυριάκος είναι πολύ μεγάλο,
αλλά θα τα δείτε στο σχετικό νήμα στο σάιτ μου εδώ
(δίνω το λινκ εδώ)

στο πεδίο σχολιασμών καρφιτσωμένο :

Εικόνα
.


Εικόνα

I faced it all and I stood tall, and did it my way....

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...τα κανάλια μου /my channels:

https://www.brighteon.com/channel/vasoula2908

http://www.youtube.com/user/vasoula2908/featured

https://www.youtube.com/user/vasoula2908asteria

το μπλογκ μου: http://ideografhmata.blogspot.com/
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 59175
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1909 φορές
Έλαβε Likes: 3092 φορές

Re: ΝΤΟΛΟΡΕΣ ΚΑΝΝΟΝ

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 05 Μαρ 2019, 21:47

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
.


Εικόνα

I faced it all and I stood tall, and did it my way....

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...τα κανάλια μου /my channels:

https://www.brighteon.com/channel/vasoula2908

http://www.youtube.com/user/vasoula2908/featured

https://www.youtube.com/user/vasoula2908asteria

το μπλογκ μου: http://ideografhmata.blogspot.com/
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 59175
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1909 φορές
Έλαβε Likes: 3092 φορές

Re: ΝΤΟΛΟΡΕΣ ΚΑΝΝΟΝ

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 06 Μαρ 2019, 00:16

Εικόνα

Κυριάκο μου, ίσως θα'πρεπε κι εσύ να πεις τα λογάκια σου εδώ...
άκου "επικίνδυνη παγίδα" η Ντολόρες...
Τι φοβούνται ήθελα να'ξερα... την ανέλιξη?
Θρησκευάμενοι? Μα επικαλείται και εδάφια από τη Βίβλο
η γυναίκα... τι στο καλό...
Μάλλον απόλυτα προσηλωμένοι σε συγκεκριμένη δογματική και ό,τι παρεκκλίνει
έστω και στο ελάχιστο από αυτήν, είναι "αιρετικο" ή "επικίνδυνο"...

(της λέως πως είδα το βίντεο της αναγνώστου, γιατί το δίνει
με άλλο ποστ)
.


Εικόνα

I faced it all and I stood tall, and did it my way....

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...τα κανάλια μου /my channels:

https://www.brighteon.com/channel/vasoula2908

http://www.youtube.com/user/vasoula2908/featured

https://www.youtube.com/user/vasoula2908asteria

το μπλογκ μου: http://ideografhmata.blogspot.com/
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 59175
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1909 φορές
Έλαβε Likes: 3092 φορές

Re: ΝΤΟΛΟΡΕΣ ΚΑΝΝΟΝ

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 06 Μαρ 2019, 00:27

Εικόνα

Εικόνα
.


Εικόνα

I faced it all and I stood tall, and did it my way....

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...τα κανάλια μου /my channels:

https://www.brighteon.com/channel/vasoula2908

http://www.youtube.com/user/vasoula2908/featured

https://www.youtube.com/user/vasoula2908asteria

το μπλογκ μου: http://ideografhmata.blogspot.com/
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 59175
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1909 φορές
Έλαβε Likes: 3092 φορές

Re: ΝΤΟΛΟΡΕΣ ΚΑΝΝΟΝ

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 06 Μαρ 2019, 02:33

Εικόνα
.


Εικόνα

I faced it all and I stood tall, and did it my way....

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...τα κανάλια μου /my channels:

https://www.brighteon.com/channel/vasoula2908

http://www.youtube.com/user/vasoula2908/featured

https://www.youtube.com/user/vasoula2908asteria

το μπλογκ μου: http://ideografhmata.blogspot.com/
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Δημοσιεύσεις: 5152
Εγγραφή: Πέμ 05 Μάιος 2011, 14:31
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 342 φορές
Έλαβε Likes: 291 φορές

Re: ΝΤΟΛΟΡΕΣ ΚΑΝΝΟΝ

Δημοσίευση από kat_woman » Τετ 06 Μαρ 2019, 11:19

Πολύ σωστά τα είπες! :thumb: Και για να επεκτείνουμε και λίγο την έννοια του homo universalis, η δική μου άποψη είναι οτι πρέπει (και όταν λέω πρέπει, το εννοώ, είναι απαραίτητο για την εξέλιξή μας) να είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις απόψεις, να ακούμε/διαβάζουμε τα πάντα (στο μέτρο του δυνατού, φυσικά), να περνάμε την πληροφορία από τη δική μας (αδύναμη, γιατι είμαστε ατελείς άνθρωποι) κριτική σκέψη και να διαμορφώνουμε σιγα-σιγα τη δική μας κοσμοθεωρία με αυτά που μας "κουμπώνουν" καλύτερα. Η αλήθεια είναι παντού και πουθενά, για να μιλήσουμε και λίγο...κβαντικά. Τα δόγματα δεν είναι πια της μόδας :wink:

Edit1: Τώρα που ακούω την Ντολόρες, να σχολιάσω κι όλας (ενισχύοντας και τα παραπάνω που είπα): Συμφωνώ με το γεγονός της συχνότητας, με την έννοια οτι πιστεύω πως εκπέμπουμε, ο καθένας, συγκεκριμένες συχνότητες μέσα στο συγκεκριμένο φάσμα συχνοτήτων στο οποίο εκπέμπει συνολικά ο πλανήτης. Βεβαίως και μπορούμε να "ανεβάσουμε" και να "αλλάξουμε" αυτές τις συχνότητες (με σωστή διατροφή, άσκηση, διαλογισμό, καλές σκέψεις και πράξεις κλπ) και μάλιστα οφείλουμε να το κάνουμε, σε αυτή τη ζωή. Η διαφωνία μου με τη Ντολόρες είναι πως, εγώ πιστεύω πως αυτό γίνεται με την ατομική πρωτοβουλία του καθένα μας, ενώ εκείνη λεει πως, γίνεται -εν μέρει-αναγκαστικά, μιας και ο πλανήτης, αναπόφευκτα αλλάζει συχνότητα, οπότε αναγκάζονται οι άνθρωποι να ακολουθήσουν, άλλος εκούσια και άλλος ακούσια. Και όταν λέω διαφωνία, και πάλι δεν εννοώ δογματικά. Προς Θεού, μπορεί και να έχει δίκιο η γυναίκα. Απλά, για εμένα είναι κάτι που, προς το παρόν ΔΕΝ αποδεικνύεται και δεν το βλέπω να συμβαίνει και τόσο πολύ. Δηλαδή, δυστυχώς, δεν βλέπω τον κόσμο να γίνεται καλύτερος, και μάλιστα άμεσα. Αντιθέτως, βλέπω πολύ δυστυχία, πίκρα, θάνατο και αδικία.
Άρα, ας κάνουμε οτι μπορούμε από μόνοι μας, για να γίνει καααααααποια στιγμή (μελλοντικά) αυτός ο πλανήτης καλύτερος.
Θα ήθελα να ισχύουν αυτά που λεει η Ντολόρες, αλλά προς το παρόν, είναι θεωρίες. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει οτι δεν αφήνω και λίγο χώρο στην άκρη του μυαλού μου για την πιθανότητα να ισχύουν. Και αυτό θα πει, ανοιχτό μυαλό. :wink:
Edit2: Το βίντεο, θα πρέπει να είναι παλιό. Σε καποιο σημείο η Ντολόρες λέει οτι οι αλλαγές ΘΑ συμβούν το 2012 και οτι δεν έχουμε πολύ καιρό και πρέπει να προετοιμαστούμε. Εκτός κι αν έγινε κάτι και δεν το πήραμε είδηση, και είμαστε ανάμεσα στους "άτυχους" που μείναμε πίσω... :dunno:
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
Fallen
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 247
Εγγραφή: Δευ 27 Αύγ 2018, 19:44
Φύλο: Άνδρας
Τοποθεσία: still on EARTH
Έδωσε Likes: 15 φορές
Έλαβε Likes: 36 φορές

Re: ΝΤΟΛΟΡΕΣ ΚΑΝΝΟΝ

Δημοσίευση από Fallen » Τετ 06 Μαρ 2019, 12:06

ενδιαφερον... η τυπισσα ειναι ακριβως αυτο που εψαχνα.... απο το 2012 ψαχνω εναν υπνοθεραπευτη με λιγο ανοικτους οριζοντες για να μαθω τι εγινε στα κενα μνημης που ειχα στην ιστορια μου...

της εστειλα μηνυμα με το 1ο στορυ... για να δουμε θα μπει στον κοπο

ΥΓ. βικυυυυ μακαρι να ειχα και το 2ο μερος στα αγγλικα... ισχυει η προσφορα? :)
και τοτε ειδα μεσα απο την ''κλειδαροτρυπα'' εναν τοπο λουσμενο στο φως... εναν τοπο τοσο γνωριμο και οικειο!!!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 59175
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1909 φορές
Έλαβε Likes: 3092 φορές

Re: ΝΤΟΛΟΡΕΣ ΚΑΝΝΟΝ

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 06 Μαρ 2019, 12:50

kat_woman έγραψε:
Τετ 06 Μαρ 2019, 11:19
Η αλήθεια είναι παντού και πουθενά, για να μιλήσουμε και λίγο...κβαντικά. Τα δόγματα δεν είναι πια της μόδας
ετσι :thumb: εγώ βέβαια το ξέρεις καλα πως ποτέ δεν ήμουν σ'αυτή τη "μόδα" :wink:κι αυτό που ειπώθηκε εδώ, έχει επίσης την αξία του, γιατί παρακολουθούσα
πολλά χρόνια τη Ντολόρες, έχω ακούσει σχεδόν όλα όσα έχει πει
και είναι/ ήταν πραγματικά αξιόλογος άνθρωπος και δυνατή ερευνήτρια

(και όντως θα σε βοηθούσε ΠΑΡΑ πολύ Μπάμπη)

Εικόνα


Κατ μου, βλέποντας το εντιτ σου εντιτάρω κι εγώ για να πω ότι
θέλω και εγώ να αναπτυχθώ επ'αυτών που είπε.
Η συγχρονικότητα έχει αρχίσει και με φρικάρει λίγο :freak:

θα επανέλθω
.


Εικόνα

I faced it all and I stood tall, and did it my way....

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...τα κανάλια μου /my channels:

https://www.brighteon.com/channel/vasoula2908

http://www.youtube.com/user/vasoula2908/featured

https://www.youtube.com/user/vasoula2908asteria

το μπλογκ μου: http://ideografhmata.blogspot.com/
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Δημοσιεύσεις: 5152
Εγγραφή: Πέμ 05 Μάιος 2011, 14:31
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 342 φορές
Έλαβε Likes: 291 φορές

Re: ΝΤΟΛΟΡΕΣ ΚΑΝΝΟΝ

Δημοσίευση από kat_woman » Τετ 06 Μαρ 2019, 13:02

Έκανα και 2ο εντιτ :wink:
Περιμένω με ανυπομονησία τα σχόλιά σου! :makia:
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 59175
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1909 φορές
Έλαβε Likes: 3092 φορές

Re: ΝΤΟΛΟΡΕΣ ΚΑΝΝΟΝ

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 06 Μαρ 2019, 13:45

kat_woman έγραψε:
Τετ 06 Μαρ 2019, 13:02
Έκανα και 2ο εντιτ :wink:
Περιμένω με ανυπομονησία τα σχόλιά σου! :makia:
βασικα δε θα πρωτοτυπήσω καθόλου... με πρόλαβες στην ουσία του σκεπτικού μου,
παλιορεμάλι κούκλα μου. :makia: αλλά θα πω δυο πραγματάκια αργότερα έτσι κι αλλιώς.

η συνέχεια με την απάντηση της άλλης γλυκιάς Κατερίνας
και την δικη μου ανταπάντηση και παρακάτω, κάποιοι "διάλογοι"
του Κυριάκου μας με άλλους χρήστες...

Εικόνα

Εικόνα


Εικόνα

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Εικόνακαι τέλος...


Εικόνα

Εικόνα
.


Εικόνα

I faced it all and I stood tall, and did it my way....

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...τα κανάλια μου /my channels:

https://www.brighteon.com/channel/vasoula2908

http://www.youtube.com/user/vasoula2908/featured

https://www.youtube.com/user/vasoula2908asteria

το μπλογκ μου: http://ideografhmata.blogspot.com/
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 59175
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1909 φορές
Έλαβε Likes: 3092 φορές

Re: ΝΤΟΛΟΡΕΣ ΚΑΝΝΟΝ

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 06 Μαρ 2019, 14:45

Επιπρόσθετα:

Εικόνα

απάντησα κατά το δυνατόν.
Αν θέλει κάποιος να του απαντήσει με άλλη λογική
πάει εδώ https://www.youtube.com/watch?v=ErIWDtk ... zRJ4AaABAg
.


Εικόνα

I faced it all and I stood tall, and did it my way....

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...τα κανάλια μου /my channels:

https://www.brighteon.com/channel/vasoula2908

http://www.youtube.com/user/vasoula2908/featured

https://www.youtube.com/user/vasoula2908asteria

το μπλογκ μου: http://ideografhmata.blogspot.com/
Άβαταρ μέλους
georgeelvismichael_
Επίτιμος
Επίτιμος
Δημοσιεύσεις: 878
Εγγραφή: Σάβ 05 Μάιος 2018, 22:28
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 708 φορές
Έλαβε Likes: 295 φορές

Re: ΝΤΟΛΟΡΕΣ ΚΑΝΝΟΝ

Δημοσίευση από georgeelvismichael_ » Τετ 06 Μαρ 2019, 16:18

kat_woman έγραψε:
Τετ 06 Μαρ 2019, 11:19
Πολύ σωστά τα είπες! :thumb: Και για να επεκτείνουμε και λίγο την έννοια του homo universalis, η δική μου άποψη είναι οτι πρέπει (και όταν λέω πρέπει, το εννοώ, είναι απαραίτητο για την εξέλιξή μας) να είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις απόψεις, να ακούμε/διαβάζουμε τα πάντα (στο μέτρο του δυνατού, φυσικά), να περνάμε την πληροφορία από τη δική μας (αδύναμη, γιατι είμαστε ατελείς άνθρωποι) κριτική σκέψη και να διαμορφώνουμε σιγα-σιγα τη δική μας κοσμοθεωρία με αυτά που μας "κουμπώνουν" καλύτερα. Η αλήθεια είναι παντού και πουθενά, για να μιλήσουμε και λίγο...κβαντικά. Τα δόγματα δεν είναι πια της μόδας :wink:

Edit1: Τώρα που ακούω την Ντολόρες, να σχολιάσω κι όλας (ενισχύοντας και τα παραπάνω που είπα): Συμφωνώ με το γεγονός της συχνότητας, με την έννοια οτι πιστεύω πως εκπέμπουμε, ο καθένας, συγκεκριμένες συχνότητες μέσα στο συγκεκριμένο φάσμα συχνοτήτων στο οποίο εκπέμπει συνολικά ο πλανήτης. Βεβαίως και μπορούμε να "ανεβάσουμε" και να "αλλάξουμε" αυτές τις συχνότητες (με σωστή διατροφή, άσκηση, διαλογισμό, καλές σκέψεις και πράξεις κλπ) και μάλιστα οφείλουμε να το κάνουμε, σε αυτή τη ζωή. Η διαφωνία μου με τη Ντολόρες είναι πως, εγώ πιστεύω πως αυτό γίνεται με την ατομική πρωτοβουλία του καθένα μας, ενώ εκείνη λεει πως, γίνεται -εν μέρει-αναγκαστικά, μιας και ο πλανήτης, αναπόφευκτα αλλάζει συχνότητα, οπότε αναγκάζονται οι άνθρωποι να ακολουθήσουν, άλλος εκούσια και άλλος ακούσια. Και όταν λέω διαφωνία, και πάλι δεν εννοώ δογματικά. Προς Θεού, μπορεί και να έχει δίκιο η γυναίκα. Απλά, για εμένα είναι κάτι που, προς το παρόν ΔΕΝ αποδεικνύεται και δεν το βλέπω να συμβαίνει και τόσο πολύ. Δηλαδή, δυστυχώς, δεν βλέπω τον κόσμο να γίνεται καλύτερος, και μάλιστα άμεσα. Αντιθέτως, βλέπω πολύ δυστυχία, πίκρα, θάνατο και αδικία.
Άρα, ας κάνουμε οτι μπορούμε από μόνοι μας, για να γίνει καααααααποια στιγμή (μελλοντικά) αυτός ο πλανήτης καλύτερος.
Θα ήθελα να ισχύουν αυτά που λεει η Ντολόρες, αλλά προς το παρόν, είναι θεωρίες. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει οτι δεν αφήνω και λίγο χώρο στην άκρη του μυαλού μου για την πιθανότητα να ισχύουν. Και αυτό θα πει, ανοιχτό μυαλό. :wink:
Edit2: Το βίντεο, θα πρέπει να είναι παλιό. Σε καποιο σημείο η Ντολόρες λέει οτι οι αλλαγές ΘΑ συμβούν το 2012 και οτι δεν έχουμε πολύ καιρό και πρέπει να προετοιμαστούμε. Εκτός κι αν έγινε κάτι και δεν το πήραμε είδηση, και είμαστε ανάμεσα στους "άτυχους" που μείναμε πίσω... :dunno:
Κατερίνα μου το έτος 2012 σηματοδοτεί απλά την έναρξη της διαδικασίας της διαστατικής μετατόπισης της Γαίας στην ανώτερη διάσταση, την έναρξη δηλαδή της ανόδου των δονήσεων και της ενεργειακής συχνότητας του πλανήτη και των έμβιων όντων του. Η διαδικασία της διαστατικής μετατόπισης θα ολοκληρωθεί με την τελική ηλιακή έκλαμψη (μετά από μία σειρά εκλάμψεων που θα έχουν προηγηθεί της τελικής εκλάμψεως) η οποία θα μετατρέψει τα σώματα μας σε κρυστάλλινα. Στην 3η διασταση τα σώματα των όντων είναι οργανικά αποτελούμενα από πυκνή ύλη σαν τα δικά μας. Στην 4η διάσταση τα σώματα των όντων αποτελούνται από αραιή ύλη και είναι κρυστάλλινα πιο ενεργειακά, πιο φωτεινά και πιο ελαφριά από τα δικά μας καθώς δονούνται σε πιο γρήγορη ενεργειακή συχνότητα. Από την 5η διάσταση και άνω τα σώματα των όντων αποτελούνται από καθαρή πυκνή ενέργεια και γι αυτό το λόγο τα όντα των ανωτέρων διαστάσεων μπορούν να μετασχηματίζουν το φυσικό ενεργειακό τους σώμα σε μορφή σφαίρας να ενώνονται μεταξύ τους σχηματίζοντας μια καινούρια μεγαλύτερη σφαίρα και να ταξιδεύουν όλα μαζί με την μορφή σφαίρας στο διάστημα σε εκπαιδευτικές εκστρατείες προς εξερεύνηση της βιολογίας και του περιβάλλοντος άλλων πλανητών και την απόκτηση καινούριας γνώσης.

Η πρώτη από αυτή την σειρά των ηλιακών εκλάμψεων θα συμβεί πάρα πολύ σύντομα εκτιμάται μέχρι και το 2023 (πάντως μέσα στις 2 επόμενες δεκαετίες σίγουρα). Αυτή η πρώτη ηλιακή έκλαμψη θα λειτουργήσει σαν ενεργοποιητικός μηχανισμός ξεσκεπάζοντας όλα τα ψέμματα των ερπετοειδών προς την ανθρωπότητα και φανερώνοντας όλη την κρυμμένη αλήθεια. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΠΛΕΟΝ. Τα ψέμματα των ερπετοειδών έχουν ήδη ξεσκεπαστεί απλά με την πρώτη ηλιακή έκλαμψη αυτό θα συμβεί μαζικά σε όλη την ανθρωπότητα. Ότι γνωρίζουμε εσύ κι εγώ θα το μάθουν όλοι. Αυτή η αποκάλυψη προς την ανθρωπότητα θα ανεβάσει κι άλλο τη συλλογική συνείδησης της ανθρωπότητας και τις ενεργειακές δονήσεις των ανθρώπων. Αναμένεται επίσης ύστερα από αυτή την πρώτη έκλαμψη η απελευθέρωση της ελεύθερης ενέργειας, η αποκάλυψη των προηγμένων συστημάτων προώθησης (αντιβαρύτητα, προώθηση με σωματίδια αντι-ύλης) και η απελευθέρωση των κατεσταλμένων ιατρικών τεχνολογιών και συσκευών προς την ανθρωπότητα.

Όσον αφορά την τελική ηλιακή έκλαμψη με την οποία θα ολοκληρωθεί η διαδικασία της διαστατικής μετατόπισης της Γης στην ανώτερη διάσταση μόλις αυτή συμβεί η Γη σαν ζωντανή οντότητα που είναι θα πάρει την ίδια κρυστάλλινη και πολύ λαμπερή εξωτερική μορφή και όψη, όμοια με των πλανητών που βρίσκονται στο κοντινότερο αστρικό σύστημα της γης, τους Πλειάδιους στον αστερισμό του Ταύρου (https://en.wikipedia.org/wiki/Pleiades# ... M45map.jpg). Την ίδια μορφή και όψη θα πάρουν και τα έμβια όντα της. :rose:
Άβαταρ μέλους
George vounis
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 1124
Εγγραφή: Πέμ 07 Δεκ 2017, 20:41
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 999 φορές
Έλαβε Likes: 379 φορές

Re: ΝΤΟΛΟΡΕΣ ΚΑΝΝΟΝ

Δημοσίευση από George vounis » Τετ 06 Μαρ 2019, 17:06

Εχω διαβάσει πολλές εκδοχές παιδιά, πολλή βοήθεια ακούω αλλά δεν βλέπω, γιατί έχω γράφει και εγω τα δικά μου ,που είναι βασικά αυτά που μας λέει η Αγγελική Αναγνώστου Καλογερά, εδω βλέπω στην εκδοχή της Ντολόρες Κάννον η της Γαλαξιακή ομοσπονδία ότι όλοι χωράνε μέσα, δηλαδή όλες οι θρησκείες μέσα, και οι Δώδεκα Θεοί του Ολύμπου, και ο Χριστός, και η μάγια και οι λοιπή συγγενής, εδω βλέπω μια ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ η κάνω λάθος? :dunno:
Μες στο λήθαργο επωφελήθηκαν , οι καπηλευτές της ελεύθερης βούλησης του νου, θα αντιμετωπίσουν την θηλεία της τυφλής δικαιοσύνης!!!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 59175
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1909 φορές
Έλαβε Likes: 3092 φορές

Re: ΝΤΟΛΟΡΕΣ ΚΑΝΝΟΝ

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 06 Μαρ 2019, 17:39

George vounis έγραψε:
Τετ 06 Μαρ 2019, 17:06
εδω βλέπω στην εκδοχή της Ντολόρες Κάννον η της Γαλαξιακή ομοσπονδία ότι όλοι χωράνε μέσα, δηλαδή όλες οι θρησκείες μέσα, και οι Δώδεκα Θεοί του Ολύμπου, και ο Χριστός, και η μάγια και οι λοιπή συγγενής, εδω βλέπω μια ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ η κάνω λάθος? :dunno:Φίλε μου ξέρεις κάτι? Υπάρχει η παγκοσμιοποίηση, υπάρχει και ο οικουμενισμός.

Η παγκοσμιοποίηση είναι το δημιούργημα των εξουσιαστών/ελεγκτών που
βιώνουμε σήμερα στο πετσί μας.
Ο Οικουμενισμός πάλι, που έχει κι αυτός να κάνει με το παγκόσμιο γίγνεσθαι,
είναι κάτι τελείως διαφορετικό.
Πηγάζει από την αρχαία Ελλάδα που ποτέ δεν ήταν τσιγγούνα και μονοφαγού
που αγαπούσε όλη την ανθρωπότητα και μοιραζόταν μαζί της απλόχερα,
γνώση, πολιτισμό, τέχνες, γράμματα, επιστήμες, φιλοσοφία...

Είναι λοιπόν για μένα, άλλο η παγκοσμιοποίηση (την οποία αντιμάχομαι)
και άλλο ο οικουμενισμός (τον οποίο αγκαλιάζω)
, παρόλο που τις δύο
αυτές λέξεις, πολλοί (εντελώς λαθεμένα) τις θεωρούν συνώνυμες.

Το ίδιο ισχύει και με τις κοσμοθεάσεις... είναι άλλο η πανσπερμία
ιδεών και αντιλήψεων, το ένωμα των κομματιών ενός περίπλοκου παζλ
σε μια συνειδητή προσπάθεια να βρούμε αλήθειες, (χωρίς να
απαρνιόμαστε αυτά που μας δόθηκαν ή όσα κρατάμε και
αγαπάμε από αυτά, όπως ο Χριστός μας)
κι είναι τελείως άλλο πράγμα η πανθρησκεία, που ειναι δημιουργημα
των σκοτεινών με ύπουλες προθέσεις...

Δεν ξέρω αν συμφωνείς φίλε μου, απλά σου λέω πώς το βλέπω.
.


Εικόνα

I faced it all and I stood tall, and did it my way....

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...τα κανάλια μου /my channels:

https://www.brighteon.com/channel/vasoula2908

http://www.youtube.com/user/vasoula2908/featured

https://www.youtube.com/user/vasoula2908asteria

το μπλογκ μου: http://ideografhmata.blogspot.com/
Άβαταρ μέλους
George vounis
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 1124
Εγγραφή: Πέμ 07 Δεκ 2017, 20:41
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 999 φορές
Έλαβε Likes: 379 φορές

Re: ΝΤΟΛΟΡΕΣ ΚΑΝΝΟΝ

Δημοσίευση από George vounis » Τετ 06 Μαρ 2019, 17:54

ArELa έγραψε:
Τετ 06 Μαρ 2019, 17:39
Δεν ξέρω αν συμφωνείς φίλε μου, απλά σου λέω πώς το βλέπω.
Και δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω! Γιατί έτσι είναι Βασούλα μου. :rose:
Μες στο λήθαργο επωφελήθηκαν , οι καπηλευτές της ελεύθερης βούλησης του νου, θα αντιμετωπίσουν την θηλεία της τυφλής δικαιοσύνης!!!
Άβαταρ μέλους
Aquila
Επίτιμος
Επίτιμος
Δημοσιεύσεις: 1284
Εγγραφή: Κυρ 21 Αύγ 2016, 17:18
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 274 φορές
Έλαβε Likes: 545 φορές

Re: ΝΤΟΛΟΡΕΣ ΚΑΝΝΟΝ

Δημοσίευση από Aquila » Τετ 06 Μαρ 2019, 17:59

Δεν σου κρύβω οτι διαβάζοντας σε, σε αυτό το σχόλιο, μου ήρθαν ασυναίσθητα στο μυαλό κάποιες εικόνες από ταινία.
Και όχι από κάποια τυχάρπαστη ταινία, αλλά από μια καρα-συνομοσιολογική και ταυτόχρονα ανεξήγητα εύστοχη στις προβλέψεις που έκανε σε γεγονότα πριν αυτά συμβούν, όπου ουκ ολίγες φορές συζητηθηκε στα εναλλακτικά site γι'αυτόν τον λόγο.
Μιλώ φυσικά για το "Knowing" (2009).
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ: :D

γράφεις:
georgeelvismichael_ έγραψε:
Τετ 06 Μαρ 2019, 16:18
Η διαδικασία της διαστατικής μετατόπισης θα ολοκληρωθεί με την τελική ηλιακή έκλαμψη
στην ταινία, η τελευταία προφητεία που αποκωδικοποιείται από τον πρωταγωνιστή, αφορά μια τεράστια έκλαμψη του ηλιου που πρόκειται να χτυπήσει την Γη σύντομα!

Εικόνα

Εικόνα


γράφεις:
georgeelvismichael_ έγραψε:
Τετ 06 Μαρ 2019, 16:18
Στην 4η διάσταση τα σώματα των όντων αποτελούνται από αραιή ύλη και είναι κρυστάλλινα πιο ενεργειακά, πιο φωτεινά και πιο ελαφριά από τα δικά μας καθώς δονούνται σε πιο γρήγορη ενεργειακή συχνότητα.
στην ταινία τα εξωγήινα όντα, (που δείχνουν φιλικό ενδιαφέρον προς την ανθρωπότητα) μοιάζουν εντελώς ενεργειακά κρυστάλλινα, όπως τα περιγράφεις:

Εικόνα


γράφεις:
georgeelvismichael_ έγραψε:
Τετ 06 Μαρ 2019, 16:18
Τα ψέμματα των ερπετοειδών έχουν ήδη ξεσκεπαστεί απλά με την πρώτη ηλιακή έκλαμψη αυτό θα συμβεί μαζικά σε όλη την ανθρωπότητα. Ότι γνωρίζουμε εσύ κι εγώ θα το μάθουν όλοι.
στην ταινία οι κυβερνήσεις παγκοσμίως έλεγαν συνεχώς ψέμματα στους πολίτες για την επικείμενη καταστροφή, καθησυχάζοντας τους συνεχώς.
Στο τέλος, έστω και αργά, η αλήθεια μαθευτηκε εξαιτίας καποιων λίγων που αποκωδικοποιησαν τι θα συμβεί.


Και κάτι ακόμα!
Τα εξωγήινα σκάφη στην ταινία, έπαιξαν κατά μια έννοια τον ρόλο μιας "ανθρώπινης κιβωτού του Νώε".
Τα ενεργειακά όντα, επέλεξαν ζεύγη αγοριών/κοριτσιών, για να τα βάλουν μέσα και να τα σώσουν από την καταστροφή.
Τα σκάφη αυτά μάλιστα έμοιαζαν και λίγο στο σχημα με κιβωτό, ήταν αρκετά μακρόστενα και πεπλατυσμένα.
Για να μην σου πω ότι έμοιαζαν και με καμουφλαρισμένο αστεροειδή...

Εικόνα

Το ερώτημα είναι, ξέρουμε εμείς κανέναν τέτοιο αστεροειδή, μακρόστενο και πλατύ, που να έκανε πέρασμα από την Γη τώρα τελευταία; οεό; :whistle:

viewtopic.php?p=310451#p310451

Εικόνα
₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 59175
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1909 φορές
Έλαβε Likes: 3092 φορές

Re: ΝΤΟΛΟΡΕΣ ΚΑΝΝΟΝ

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 06 Μαρ 2019, 18:53

kat_woman έγραψε:
Τετ 06 Μαρ 2019, 11:19
Πολύ σωστά τα είπες! :thumb: Και για να επεκτείνουμε και λίγο την έννοια του homo universalis, η δική μου άποψη είναι οτι πρέπει (και όταν λέω πρέπει, το εννοώ, είναι απαραίτητο για την εξέλιξή μας) να είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις απόψεις, να ακούμε/διαβάζουμε τα πάντα (στο μέτρο του δυνατού, φυσικά), να περνάμε την πληροφορία από τη δική μας (αδύναμη, γιατι είμαστε ατελείς άνθρωποι) κριτική σκέψη και να διαμορφώνουμε σιγα-σιγα τη δική μας κοσμοθεωρία με αυτά που μας "κουμπώνουν" καλύτερα. Η αλήθεια είναι παντού και πουθενά, για να μιλήσουμε και λίγο...κβαντικά. Τα δόγματα δεν είναι πια της μόδας :wink:


Και ακριβώς επειδή διαλέγω να'μαι κίσσα, να "τσιμπάω" στις πτήσεις μου
ό,τι λάμπει, κι αν είναι χρυσός να το κρατώ, αν είναι τσίγκος να το πετάω...

Στόχος μου στο κανάλι, (σε ό,τι αφορά θέματα "μεταφυσικά" και φιλοσοφικά )
δεν είναι να πείσω να στραφούν προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση
αλλά να δουν όσο το δυνατόν περισσότερες κοσμοθεωρίες, και μέσα
απ'αυτές να επιλέγουν κομμάτια για να φτιάξουν το περίπλοκο παζλ...
Edit1: Τώρα που ακούω την Ντολόρες, να σχολιάσω κι όλας (ενισχύοντας και τα παραπάνω που είπα): Συμφωνώ με το γεγονός της συχνότητας, με την έννοια οτι πιστεύω πως εκπέμπουμε, ο καθένας, συγκεκριμένες συχνότητες μέσα στο συγκεκριμένο φάσμα συχνοτήτων στο οποίο εκπέμπει συνολικά ο πλανήτης. Βεβαίως και μπορούμε να "ανεβάσουμε" και να "αλλάξουμε" αυτές τις συχνότητες (με σωστή διατροφή, άσκηση, διαλογισμό, καλές σκέψεις και πράξεις κλπ) και μάλιστα οφείλουμε να το κάνουμε, σε αυτή τη ζωή. Η διαφωνία μου με τη Ντολόρες είναι πως, εγώ πιστεύω πως αυτό γίνεται με την ατομική πρωτοβουλία του καθένα μας, ενώ εκείνη λεει πως, γίνεται -εν μέρει-αναγκαστικά, μιας και ο πλανήτης, αναπόφευκτα αλλάζει συχνότητα, οπότε αναγκάζονται οι άνθρωποι να ακολουθήσουν, άλλος εκούσια και άλλος ακούσια. Και όταν λέω διαφωνία, και πάλι δεν εννοώ δογματικά. Προς Θεού, μπορεί και να έχει δίκιο η γυναίκα. Απλά, για εμένα είναι κάτι που, προς το παρόν ΔΕΝ αποδεικνύεται και δεν το βλέπω να συμβαίνει και τόσο πολύ.
Ενα πράγμα όμως αποδεικνύεται... ότι πολλοί από εμάς, ακόμα κι εδώ μέσα,
έχουμε αλλάξει σε πολλά... μπορεί να φανεί εδώ αν κοιτάξουμε ποστς μας
σε πολύ παλιότερα τόπικς και σε ποστς μας σημερινά... (άσχετα αν οι οπτικές μας
μπορεί να'ναι σταθερές, η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ, ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε
πολλά τουλάχιστον, έχει διαφοροποιηθεί.
Επίσης στη διατροφή. ΟΥΔΕΠΟΤΕ προσυπέγραψα τον βεγκανισμό ως
το "απόλυτο σωστο"... απεναντίας, σ'αυτούς που ηθικοποιούσαν τη διατροφή
λέγοντας ότι δεν τρώνε κρέας για λόγους ηθικής, τους έλεγα ότι
για τους ίδιους λόγους ηθικής (να μη σκοτώνονται πλάσματα για να
τραφούμε εμείς) δε θα'πρεπε να τρώνε τίποτα, αφού και τα φυτά
είναι έμβια, "νιώθουν" αποδεδειγμένα και θανατώνονται για να τα φάμε.
ΚΙ ΟΜΩΣ...παρ'όλο που στο μυαλο΄δεν είχα επηρεαστεί, η διατροφή μου άλλαξε.
Προσλαμβάνω το 10% (μπορεί και λιγότερο) σε κρέας από ό,τι
προσλάμβανα πριν 7-8 χρόνια για παράδειγμα... τότε που ήμουν
το απόλυτο σαρκοβόρο και δε γινόταν κι όλας να μην λαμβάνω κρέας
αφού έπασχα από οξύ αναιμικό σύνδρομο και όταν έπεφταν πολύ
αιματοκρίτες, αιμοπετάλια κλπ, ήθελα μεταγγίσεις ή και κινδύνευα ακόμα και με κώμα...
αν δεν έπαιρνα καθημερινά κρέας ή κοτόπουλο ή άντε ψάρι,
ζαλιζόμουν, με τρομερούς ιλίγγους και απίστευτη κόπωση

Σήμερα ο αιματοκρίτης μου ειναι στο 35 (για μένα θαύμα αφού
όταν έπιανα 28 έκανα πάρτι) ίσως επειδή πάπαλα τα έμμηνα
και λόγω ηλικίας κα λόγω χαπιών αφανισμού των οιστρογόνων,
αλλά προσωπικά πιστεύω πως οφείλεται περισσότερο σε ενέργειες
που με ευεργέτησαν κατέ έναν περίεργο τρόπο, γιατί μια φίλη
απ'τα πολυ παλιά με το ίδιο πρόβλημα και 7 χρόνια μεγαλύτερή μου
το'χει ακομα, παρόλο που'χει 15 χρόνια να δει έμμηνα
(εγώ έχω 4 χρονάκια)
άρα δεν έχει απώλεια αίματος που μας σακάτευε

Εγώ ήδη γνώριζα την ουσία της θεωρίας της, και ένα μεγάλο μέρος το είχα
επεξεργαστεί και αποδεχτεί από το 10 περίπου...
Με μεγάλο μέρος απ'αυτά που έθεσες κι εσύ Κατ μου, συμφωνώ.
Δύο πραγματάκια μου άρεσαν σ'αυτά που έθεσε.
1/ ότι επικαλέστηκε εδάφια στη βίβλο που μιλάνε "γι'αυτούς που θα μείνουν πισω"
και συμβαδίζουν με αυτά που επικοινωνει
2/ η παρομοίωση που έκανε στη "διάσπαση" της παλιάς και νέας γης,
σαν ένα κύτταρο που γίνεται 2 σε μια εγκυμονούσα μήτρα,
μου άρεσε ιδιαίτερα και μου έδωσε κάτι τις παραπάνω...georgeelvismichael_ έγραψε:
Τετ 06 Μαρ 2019, 16:18
Κατερίνα μου το έτος 2012 σηματοδοτεί απλά την έναρξη της διαδικασίας της διαστατικής μετατόπισης της Γαίας στην ανώτερη διάσταση, την έναρξη δηλαδή της ανόδου των δονήσεων και της ενεργειακής συχνότητας του πλανήτη και των έμβιων όντων του. Η διαδικασία της διαστατικής μετατόπισης θα ολοκληρωθεί με την τελική ηλιακή έκλαμψη (μετά από μία σειρά εκλάμψεων που θα έχουν προηγηθεί της τελικής εκλάμψεως) η οποία θα μετατρέψει τα σώματα μας σε κρυστάλλινα. Στην 3η διασταση τα σώματα των όντων είναι οργανικά αποτελούμενα από πυκνή ύλη σαν τα δικά μας. Στην 4η διάσταση τα σώματα των όντων αποτελούνται από αραιή ύλη και είναι κρυστάλλινα πιο ενεργειακά, πιο φωτεινά και πιο ελαφριά από τα δικά μας καθώς δονούνται σε πιο γρήγορη ενεργειακή συχνότητα. Από την 5η διάσταση και άνω τα σώματα των όντων αποτελούνται από καθαρή πυκνή ενέργεια και γι αυτό το λόγο τα όντα των ανωτέρων διαστάσεων μπορούν να μετασχηματίζουν το φυσικό ενεργειακό τους σώμα σε μορφή σφαίρας να ενώνονται μεταξύ τους σχηματίζοντας μια καινούρια μεγαλύτερη σφαίρα και να ταξιδεύουν όλα μαζί με την μορφή σφαίρας στο διάστημα σε εκπαιδευτικές εκστρατείες προς εξερεύνηση της βιολογίας και του περιβάλλοντος άλλων πλανητών και την απόκτηση καινούριας γνώσης.

Η πρώτη από αυτή την σειρά των ηλιακών εκλάμψεων θα συμβεί πάρα πολύ σύντομα εκτιμάται μέχρι και το 2023 (πάντως μέσα στις 2 επόμενες δεκαετίες σίγουρα). Αυτή η πρώτη ηλιακή έκλαμψη θα λειτουργήσει σαν ενεργοποιητικός μηχανισμός ξεσκεπάζοντας όλα τα ψέμματα των ερπετοειδών προς την ανθρωπότητα και φανερώνοντας όλη την κρυμμένη αλήθεια. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΠΛΕΟΝ. Τα ψέμματα των ερπετοειδών έχουν ήδη ξεσκεπαστεί απλά με την πρώτη ηλιακή έκλαμψη αυτό θα συμβεί μαζικά σε όλη την ανθρωπότητα. Ότι γνωρίζουμε εσύ κι εγώ θα το μάθουν όλοι. Αυτή η αποκάλυψη προς την ανθρωπότητα θα ανεβάσει κι άλλο τη συλλογική συνείδησης της ανθρωπότητας και τις ενεργειακές δονήσεις των ανθρώπων. Αναμένεται επίσης ύστερα από αυτή την πρώτη έκλαμψη η απελευθέρωση της ελεύθερης ενέργειας, η αποκάλυψη των προηγμένων συστημάτων προώθησης (αντιβαρύτητα, προώθηση με σωματίδια αντι-ύλης) και η απελευθέρωση των κατεσταλμένων ιατρικών τεχνολογιών και συσκευών προς την ανθρωπότητα.

Όσον αφορά την τελική ηλιακή έκλαμψη με την οποία θα ολοκληρωθεί η διαδικασία της διαστατικής μετατόπισης της Γης στην ανώτερη διάσταση μόλις αυτή συμβεί η Γη σαν ζωντανή οντότητα που είναι θα πάρει την ίδια κρυστάλλινη και πολύ λαμπερή εξωτερική μορφή και όψη, όμοια με των πλανητών που βρίσκονται στο κοντινότερο αστρικό σύστημα της γης, τους Πλειάδιους στον αστερισμό του Ταύρου (https://en.wikipedia.org/wiki/Pleiades# ... M45map.jpg). Την ίδια μορφή και όψη θα πάρουν και τα έμβια όντα της. :rose:Ξέρεις κάτι? ξαφνικά πολλά απ'αυτά που διατύπωσες άρτια εδώ,
μου κάνουν λογικά. Makes sense που λέμε εμείς οι Ελληνες :lol:
Εμπεριέχουν αλήθειες...
Να'σαι καλά Κυριάκο μας. :rose:
.


Εικόνα

I faced it all and I stood tall, and did it my way....

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...τα κανάλια μου /my channels:

https://www.brighteon.com/channel/vasoula2908

http://www.youtube.com/user/vasoula2908/featured

https://www.youtube.com/user/vasoula2908asteria

το μπλογκ μου: http://ideografhmata.blogspot.com/
Άβαταρ μέλους
georgeelvismichael_
Επίτιμος
Επίτιμος
Δημοσιεύσεις: 878
Εγγραφή: Σάβ 05 Μάιος 2018, 22:28
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 708 φορές
Έλαβε Likes: 295 φορές

Re: ΝΤΟΛΟΡΕΣ ΚΑΝΝΟΝ

Δημοσίευση από georgeelvismichael_ » Πέμ 07 Μαρ 2019, 16:06

ArELa έγραψε:
Τετ 06 Μαρ 2019, 18:53
Η πρώτη από αυτή την σειρά των ηλιακών εκλάμψεων θα συμβεί πάρα πολύ σύντομα εκτιμάται μέχρι και το 2023 (πάντως μέσα στις 2 επόμενες δεκαετίες σίγουρα). Αυτή η πρώτη ηλιακή έκλαμψη θα λειτουργήσει σαν ενεργοποιητικός μηχανισμός ξεσκεπάζοντας όλα τα ψέμματα των ερπετοειδών προς την ανθρωπότητα και φανερώνοντας όλη την κρυμμένη αλήθεια. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΠΛΕΟΝ. Τα ψέμματα των ερπετοειδών έχουν ήδη ξεσκεπαστεί απλά με την πρώτη ηλιακή έκλαμψη αυτό θα συμβεί μαζικά σε όλη την ανθρωπότητα. Ότι γνωρίζουμε εσύ κι εγώ θα το μάθουν όλοι. Αυτή η αποκάλυψη προς την ανθρωπότητα θα ανεβάσει κι άλλο τη συλλογική συνείδησης της ανθρωπότητας και τις ενεργειακές δονήσεις των ανθρώπων. Αναμένεται επίσης ύστερα από αυτή την πρώτη έκλαμψη η απελευθέρωση της ελεύθερης ενέργειας, η αποκάλυψη των προηγμένων συστημάτων προώθησης (αντιβαρύτητα, προώθηση με σωματίδια αντι-ύλης) και η απελευθέρωση των κατεσταλμένων ιατρικών τεχνολογιών και συσκευών προς την ανθρωπότητα.

Όσον αφορά την τελική ηλιακή έκλαμψη με την οποία θα ολοκληρωθεί η διαδικασία της διαστατικής μετατόπισης της Γης στην ανώτερη διάσταση μόλις αυτή συμβεί η Γη σαν ζωντανή οντότητα που είναι θα πάρει την ίδια κρυστάλλινη και πολύ λαμπερή εξωτερική μορφή και όψη, όμοια με των πλανητών που βρίσκονται στο κοντινότερο αστρικό σύστημα της γης, τους Πλειάδιους στον αστερισμό του Ταύρου (https://en.wikipedia.org/wiki/Pleiades# ... M45map.jpg). Την ίδια μορφή και όψη θα πάρουν και τα έμβια όντα της. :rose:

Ξέρεις κάτι? ξαφνικά πολλά απ'αυτά που διατύπωσες άρτια εδώ,
μου κάνουν λογικά. Makes sense που λέμε εμείς οι Ελληνες :lol:
Εμπεριέχουν αλήθειες...
Να'σαι καλά Κυριάκο μας. :rose:
Mπράβο Βασούλα μας :ups: :ups: :ups: Μπαίνεις ακριβώς στην λογική που πρέπει... https://youtu.be/WgMGFgGwH9s?t=948 :D

Aquila έγραψε:
Τετ 06 Μαρ 2019, 17:59
Δεν σου κρύβω οτι διαβάζοντας σε, σε αυτό το σχόλιο, μου ήρθαν ασυναίσθητα στο μυαλό κάποιες εικόνες από ταινία.
Και όχι από κάποια τυχάρπαστη ταινία, αλλά από μια καρα-συνομοσιολογική και ταυτόχρονα ανεξήγητα εύστοχη στις προβλέψεις που έκανε σε γεγονότα πριν αυτά συμβούν, όπου ουκ ολίγες φορές συζητηθηκε στα εναλλακτικά site γι'αυτόν τον λόγο.
Μιλώ φυσικά για το "Knowing" (2009).
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ :D

γράφεις:
georgeelvismichael_ έγραψε:
Τετ 06 Μαρ 2019, 16:18
Η διαδικασία της διαστατικής μετατόπισης θα ολοκληρωθεί με την τελική ηλιακή έκλαμψη
στην ταινία, η τελευταία προφητεία που αποκωδικοποιείται από τον πρωταγωνιστή, αφορά μια τεράστια έκλαμψη του ηλιου που πρόκειται να χτυπήσει την Γη σύντομα!

Εικόνα

Εικόνα


γράφεις:
georgeelvismichael_ έγραψε:
Τετ 06 Μαρ 2019, 16:18
Στην 4η διάσταση τα σώματα των όντων αποτελούνται από αραιή ύλη και είναι κρυστάλλινα πιο ενεργειακά, πιο φωτεινά και πιο ελαφριά από τα δικά μας καθώς δονούνται σε πιο γρήγορη ενεργειακή συχνότητα.
στην ταινία τα εξωγήινα όντα, (που δείχνουν φιλικό ενδιαφέρον προς την ανθρωπότητα) μοιάζουν εντελώς ενεργειακά κρυστάλλινα, όπως τα περιγράφεις:

Εικόνα


γράφεις:
georgeelvismichael_ έγραψε:
Τετ 06 Μαρ 2019, 16:18
Τα ψέμματα των ερπετοειδών έχουν ήδη ξεσκεπαστεί απλά με την πρώτη ηλιακή έκλαμψη αυτό θα συμβεί μαζικά σε όλη την ανθρωπότητα. Ότι γνωρίζουμε εσύ κι εγώ θα το μάθουν όλοι.
στην ταινία οι κυβερνήσεις παγκοσμίως έλεγαν συνεχώς ψέμματα στους πολίτες για την επικείμενη καταστροφή, καθησυχάζοντας τους συνεχώς.
Στο τέλος, έστω και αργά, η αλήθεια μαθευτηκε εξαιτίας καποιων λίγων που αποκωδικοποιησαν τι θα συμβεί.
Γιάννη μου αυτή την ταινία δεν την έχω δει σε ευχαριστώ :ty: που την έφερες στην προσοχή μου. Όσα γράφω είναι πολύ περισσότερα από αυτά που δείχνει η ταινία και πολύ πιο σημαντικά για το άμεσο μέλλον της ανθρωπότητας. Διάβασε εδώ εάν θέλεις και έχεις χρόνο τα τρία πρώτα post αυτού του νήματος viewtopic.php?f=150&t=20750&hilit=%CE%A ... E%A3%CE%99%: :rose:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 59175
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1909 φορές
Έλαβε Likes: 3092 φορές

Re: ΝΤΟΛΟΡΕΣ ΚΑΝΝΟΝ

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 07 Μαρ 2019, 16:19

georgeelvismichael_ έγραψε:
Πέμ 07 Μαρ 2019, 16:06
Όσα γράφω είναι πολύ περισσότερα από αυτά που δείχνει η ταινία και πολύ πιο σημαντικά για το άμεσο μέλλον της ανθρωπότητας.δεκτό, αλλά η ταινία προϊδεάζει για πολλά.
Έχω ήδη ακούσει πολλά γι'αυτή την ταινία κι ακόμα δεν αξιώθηκα να τη δω
Είμαι ζώον στα τόρεντς, κι ενώ ζητώ στην κόρη μου να μου την κατεβάσει
δεν εδέησε ακομα. Θα τη δω όμως, πού θα μου πάει.

Πάντως, να πω ότι η δουλειά που έχει κάνει στις αναδρομές μέσω ύπνωσης
και η έρευνα και τα αποστάγματα που έφερε μέσα από αυτές τις αναδρομές
είναι για μένα το πολύ φωτεινό κομμάτι της... Αυτό είναι που θα μου λείψει.

Μια καλή και σύντομη κουβέντα της το 11, ήταν με τον Μουρκαι ένα άλλο σύντομο κομμάτι (που πρέπει να γράφτηκε στο ίδιο session
με το βίντεο που μετέφρασες εσύ Κυριάκο μου,) είναι αυτό που
φέρνω παρακάτω και επικοινωθεί άριστα το πώς μπορούμε
να διώξουμε το φόβο... μ'άρεσε πολύ αυτο το κομμάτι. :)

.


Εικόνα

I faced it all and I stood tall, and did it my way....

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...τα κανάλια μου /my channels:

https://www.brighteon.com/channel/vasoula2908

http://www.youtube.com/user/vasoula2908/featured

https://www.youtube.com/user/vasoula2908asteria

το μπλογκ μου: http://ideografhmata.blogspot.com/
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ερευνητές, Aντιστασιακοί, Επαφικοί, Διορατικοί, Αφυπνιστές και Δάσκαλοι”