Γιατί δηλαδή...

Του κόσμου τα παράξενα, μελέτες, εξερευνήσεις...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Γιατί δηλαδή...

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 11 Ιαν 2019, 17:54

Από όλα τα πρωτεύοντα (πίθηκους, μπαμπουίνους, μαϊμούδες, γορίλλες κλπ)
ο άνθρωπος είναι το έλλογο, το ομιλούν και το ανώτερης τέλος πάντων
νοημοσύνης ον.

Τα υπόλοιπα έμβια, (όλων των συνωμοταξιών) είναι στον πλανήτη μας
πλάσματα χωρίς ικανό δείκτη νοημοσύνης για έλλογη ή παράλογη βαθύτερη σκέψη
παρόλο που έχουν καποιες αισθήσεις ή και διαισθήσεις οξυμενες...

Οι περισσότεροι, όταν ακούνε για την πιθανότητα ύπαρξης και άλλων ειδών εμβίων
(ερπετά, αμφίβια, παχύδερμα, κητοειδή, έντομα κλπ κλπ) ΜΕ νοημοσύνη ισάξια
ή και ανώτερη της δικής μας, το αποκλείουν ασυζητητί και το θεωρούν γελοίο
ακόμα και σαν σκέψη... Και το ερώτημα που γεννάται είναι:
ΓΙΑΤΙ? Το ότι δεν έχουμε τέτοια πλάσματα σ'αυτόν τον πλανήτη,
αποκλείει την ύπαρξή τους σε ολόκληρο το αχανές
σύμπαν (την έκταση του οποίου ούτε γνωρίζουμε ούτε μπορούμε να συλλάβουμε)?
Και γιατί να αποκλείεται? Γιατί να κατατάσσεται η ύπαρξη των ερπετοειδών ας πούμε
σε αστικό ή ιντερνετικό μύθο και μόνο?

ΤΟΣΟ ανθρωποκεντρικό το ΟΥΓΚ μας δηλαδή, που η μόνη πιθανότητα έλλογης
και βαθύτερης σκέψης, έγκειται στους ανθρώπους ή άντε το πολύ πολύ
και σε (εξωγήινα) ανθρωποειδή?

Για μένα τέτοιες νοοτροπίες εμπεριέχουν οχι λογική, αλλά έναν
κακώς νοούμενο ανθρωπο-γεω-κεντρισμό, που περιχαρακώνει
τη σκέψη...

Αυτή ήταν η αμπελοφιλοσοφία που ήθελα να εκφράσω εδώ
κι όποιος έχει απαντήσεις, εδώ είναι το τόπικ να τις δώσει :wink:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
georgeelvismichael_
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 440 φορές
Έλαβε Likes: 169 φορές

Re: Γιατί δηλαδή...

Δημοσίευση από georgeelvismichael_ » Παρ 11 Ιαν 2019, 19:15

ArELa έγραψε:
Παρ 11 Ιαν 2019, 17:54
Από όλα τα πρωτεύοντα (πίθηκους, μπαμπουίνους, μαϊμούδες, γορίλλες κλπ)
ο άνθρωπος είναι το έλλογο, το ομιλούν και το ανώτερης τέλος πάντων
νοημοσύνης ον.

Τα υπόλοιπα έμβια, (όλων των συνωμοταξιών) είναι στον πλανήτη μας
πλάσματα χωρίς ικανό δείκτη νοημοσύνης για έλλογη ή παράλογη βαθύτερη σκέψη
παρόλο που έχουν καποιες αισθήσεις ή και διαισθήσεις οξυμενες...

Οι περισσότεροι, όταν ακούνε για την πιθανότητα ύπαρξης και άλλων ειδών εμβίων
(ερπετά, αμφίβια, παχύδερμα, κητοειδή, έντομα κλπ κλπ) ΜΕ νοημοσύνη ισάξια
ή και ανώτερη της δικής μας, το αποκλείουν ασυζητητί και το θεωρούν γελοίο
ακόμα και σαν σκέψη... Και το ερώτημα που γεννάται είναι:
ΓΙΑΤΙ? Το ότι δεν έχουμε τέτοια πλάσματα σ'αυτόν τον πλανήτη,
αποκλείει την ύπαρξή τους σε ολόκληρο το αχανές
σύμπαν (την έκταση του οποίου ούτε γνωρίζουμε ούτε μπορούμε να συλλάβουμε)?
Και γιατί να αποκλείεται? Γιατί να κατατάσσεται η ύπαρξη των ερπετοειδών ας πούμε
σε αστικό ή ιντερνετικό μύθο και μόνο?

ΤΟΣΟ ανθρωποκεντρικό το ΟΥΓΚ μας δηλαδή, που η μόνη πιθανότητα έλλογης
και βαθύτερης σκέψης, έγκειται στους ανθρώπους ή άντε το πολύ πολύ
και σε (εξωγήινα) ανθρωποειδή?

Για μένα τέτοιες νοοτροπίες εμπεριέχουν οχι λογική, αλλά έναν
κακώς νοούμενο ανθρωπο-γεω-κεντρισμό, που περιχαρακώνει
τη σκέψη...

Αυτή ήταν η αμπελοφιλοσοφία που ήθελα να εκφράσω εδώ
κι όποιος έχει απαντήσεις, εδώ είναι το τόπικ να τις δώσει :wink:
Πλέον γνωρίζουμε ήδη μέσα από τις αυτοψίες και τις συναντήσεις με άλλα όντα εντός των (SSP) Mυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων πως όλα τα ζώα της γήινης πανίδας (ερπετά, πτηνά, έντομα, αιλουροειδή, αμφίβια) υπάρχουν και στην ανθρώπινη μορφή του πεντάκτινου αστέρα (5-pointed star form) δηλαδή με 2 πόδια, 2 χέρια και 1 κεφάλι.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 11 Ιαν 2019, 19:30

georgeelvismichael_ έγραψε:
Παρ 11 Ιαν 2019, 19:15
Πλέον γνωρίζουμε ήδη μέσα από τις αυτοψίες και τις συναντήσεις με άλλα όντα εντός των (SSP) Mυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων πως όλα τα ζώα της γήινης πανίδας (ερπετά, πτηνά, έντομα, αιλουροειδή, αμφίβια) υπάρχουν και στην ανθρώπινη μορφή του πεντάκτινου αστέρα (5-pointed star form) δηλαδή με 2 πόδια, 2 χέρια και 1 κεφάλι.
εσύ καλό μου έχεις σεταρισμένες οπτικές και αντιλήψεις πάνω στο θέμα,
που τις γνωρίζω (κι εγώ κι οι Ιδεογραφίτες) καλά.
Εξυπακούεται πως δεν απηύθυνα αυτόν τον συλλογισμό μου σε σένα.
Θέλω να δω κι οι άλλοι φίλοι πώς το βλέπουν... :)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Fallen
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 65 φορές
Έλαβε Likes: 81 φορές

Δημοσίευση από Fallen » Παρ 11 Ιαν 2019, 20:08

αν μιλαμε για τον πλανητη μας... θεωρω οτι ο ανθρωπος ειναι απο τα πιο αδυναμα εμβια οντα πανω σε αυτον! ασε πχ εναν ανθρωπο ενος ετους μονο του καπου.... δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερει να επιβιωσει... σε αντιθεση με ολο το υπολοιπο ζωικο βασιλειο!

παντα πιστευα οτι το ανθρωπινο γενος δεν ειναι απο αυτον τον πλανητη... δεν εχουμε προσαρμοστει ακομα σε αυτον... ΔΕΝ ειμαστε προιον εξελιξης...
οποτε μιας και πιστευω αυτο.... τοτε η περιπτωση εμβιας ελλογης ζωης στο υπολοιπο συμπαν ειναι δεδομενο και θα ηταν αστειο να πιστεψουμε οτι ανηκει ολη στο ανθρωπινο ειδος!
και τοτε ειδα μεσα απο την ''κλειδαροτρυπα'' εναν τοπο λουσμενο στο φως... εναν τοπο τοσο γνωριμο και οικειο!!!
Άβαταρ μέλους
Isidora
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Ισιδώρα
Έδωσε Likes: 191 φορές
Έλαβε Likes: 223 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Isidora » Σάβ 12 Ιαν 2019, 19:54

Βίκυ μου η αλήθεια είναι ότι όταν άκουσα πρώτη φορά για τους ερπετοειδείς, μου φάνηκε περισσότερο σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας... Όχι τόσο επειδή έμοιαζαν με ερπετοειδή αυτά τα πλάσματα, όσο το γεγονός ότι μπορούσαν να αλλάζουν και να παίρνουν και μορφή ανθρώπινη. Αυτό δεν σας κρύβω ότι δεν μπορούσε να το δεχτεί η λογική μου τότε, σε αντίθεση με τους γκρίζους, που από την αρχή δεν μου φαινόταν καθόλου παράξενη η ύπαρξή τους. Δεν είχα ακόμα διαβάσει ή ακούσει για άλλες μορφές, των οποίων την ύπαρξη πληροφορήθηκα τελευταία.

Όταν όμως άρχισα να το ψάχνω λίγο παραπάνω και είδα ότι υπήρχαν πολλοί σοβαροί άνθρωποι που μιλούσαν για την ύπαρξη αυτών των πλασμάτων, ασχολήθηκα λίγο περισσότερο, λίγο πιο σοβαρά και τότε διαπίστωσα ότι σχεδόν όλοι οι αρχαίοι πολιτισμοί μέσα από την μυθολογία τους ή μέσα από τα ευρήματα που έχουμε βρει, μας μιλούν γι΄αυτά τα όντα και τότε κατάλαβα ότι δεν μπορεί αυτό να συμβαίνει τυχαία, ούτε αναίτια... Κι΄αν ακόμα δηλαδή αμφισβητεί κάποιος όλους τους επαφικούς και όλους όσους υποστηρίζουν ότι είχαν κάποια επαφή με ένα τέτοιο πλάσμα στην σημερινή εποχή, σίγουρα δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις αποδείξεις που έχουμε από την αρχαιότητα...

Βέβαια δεν είναι παράξενο για κάποιον που το ακούει πρώτη φορά να μην το πιστέψει, ή να του φανεί τραβηγμένο..., αλλά αν δεν έχει παρωπίδες στην σκέψη του και το ψάξει το θέμα αυτό σοβαρά, πιστεύω ότι θα βρει στοιχεία που θα του αλλάξουν γνώμη, κι΄αν ακόμα δεν πειστεί ότι υπάρχουν, σίγουρα δεν θα μπορεί να το αποκλείσει κι΄όλας.
Σταματήστε την Γη να κατέβω!!!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 12 Ιαν 2019, 20:12

Isidora έγραψε:
Σάβ 12 Ιαν 2019, 19:54
Βίκυ μου η αλήθεια είναι ότι όταν άκουσα πρώτη φορά για τους ερπετοειδείς, μου φάνηκε περισσότερο σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας... Όχι τόσο επειδή έμοιαζαν με ερπετοειδή αυτά τα πλάσματα, όσο το γεγονός ότι μπορούσαν να αλλάζουν και να παίρνουν και μορφή ανθρώπινη. Αυτό δεν σας κρύβω ότι δεν μπορούσε να το δεχτεί η λογική μου τότε

Κατά τη γνώμη μου φίλη μου, οι "ατόφιοι" ερπετικοί δεν μπορούν να είναι και μεταμορφικοί.
Υπάρχουν ομως και οι υβριδικοί (πρόσμειξη ανθρώπινου και ερπετικού DNA που έγινε
σε εργαστήρια) και αυτοί δεν αποκλείεται να είναι μεταμορφικοί, ανάλογα με το
ντιενεϊκό ποσοστό στο σώμα τους... Μπορεί να έχουν εμφάνιση ανθρώπου,
αλλά αν υπερισχύει το ερπετικό, λέγεται (δεν ορκίζομαι)
πως τους ξεφεύγει το μεταμορφικό τους σύστημα ειδικά σε στιγμές οργής,
οπότε εμφανίζεται έστω και για λίγο, το υπερισχύον ποσοστό.

Εμείς που δεν έχουμε συναντήσει τέτοια άτομα μπορεί να το θεωρούμε αδύνατο
αλλά έχοντας ακούσει ανθρώπους σοβαρούς όπως τον Τζέιμς Μπάρτλεϋ
(που του'χω πάρει 2 συνεντεύξεις) που λένε ότι το'χουν βιώσει και είδαν
την αλλαγή αυτή έστω και για λίγο, δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Jackal
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 554 φορές
Έλαβε Likes: 768 φορές

Δημοσίευση από Jackal » Σάβ 12 Ιαν 2019, 20:33

H άποψη του ότι δεν υπάρχουν εξωγήινοι είτε αυτό είναι φυτά,είτε ζώα είτε κάτι αντίστοιχο των ανθρώπων
ή και με ανώτερη νοημοσύνη είναι όντως εγωκεντρική. :thumb: Προσωπικά δεν το αποκλείω! Για ερπετοειδής δεν είμαι σίγουρους οπότε δεν είμαι και απόλυτος..δεν το πολύ πιστεύω αλλά ποιός ξέρει... πάντως θεωρώ ότι κατά την διάρκεια τις ζωής μου εκτός του να δω καμιάς ψεύτικης εισβολής εξωγήινων ( :P ) δεν το βλέπω στατιστικά να υπάρχουν πολλές πιθανότητες αν υπάρχουν να δω εξωγήινο οργανισμό από μόνο του..δηλαδή χωρίς την παρέμβαση των ανθρώπων...και γιατί το λέω αυτό ; γιατί οι Κινεζοι θα φυτέψουν φυτά (αν θυμάστε ένα θέμα που είχα φέρει) στην σελήνη. Αν όλα πάνε καλά ίσως δω κάτι τέτοιο σε έξω-γήινο οργανισμό !!!!! κάτι είναι και αυτό !!!!! :D καλά αν δω και εξωγήινο και με πάει και ταξίδι με χάσατε :xara: :P :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
George vounis
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 628 φορές
Έλαβε Likes: 214 φορές

Δημοσίευση από George vounis » Σάβ 12 Ιαν 2019, 22:31

Δεν έχω καμία αυταπάτη οτι δεν υπάρχουν άλλες μορφές Ζωής , έπειτα πιστεύω οτι ο δημιουργός το έχει φροντίσει και αυτό, μόνο που θα κάνω μια εξήγηση εδω ,οτι όταν εγώ λέω δημιουργός δεν εννοώ τον θεό, γιατί απλά είμαι μυαλό ανάποδο και δεν πιστεύω με τίποτα οτι αυτός ο κόσμος είναι δημιουργία του Αγαθού Θεού!!!
Αυτό το τόπικ μου αρέσει πολλοί και θα πω και κάτι παραπάνω, έχουμε λοιπών επισκέπτες απο αλλού ; το πρώτο που πρέπει να σκέφτουμαι είναι απο που, απο το δικό μας υλικό Σύμπαν είναι η απο κάπου αλλού , η εξωδιστατικα όντα που κάνουν παρεισφρήσει στο δικό μας κόσμο, θα σας το μπερδέψω περισσότερο, αν ο υλικός κόσμος μας υφίσταται ως έχει και στο Σύμπαν τότε ναι, υπάρχουν εξωγήινοι , αν όμως δηλαδή έχουμε έναν κόσμο κλειστού κυκλώματος δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, αν αυτό που βλέπουμε στο Νυκτερινό Ουρανό είναι Matrix μην ψάχνετε, ξέρετε και αυτό παίζει πολλή σαν σκέψη πριν μου φορέσετε ζουρλομανδύα. :elephant:
Υποστηρίζω λοιπόν οτι υπάρχουν ναι ,αλλά απο που, και με ενδιαφέρει ο σκοπό τους πρώτα απο όλα, παντός το είδος μας είναι το πιο εξευτελιστικό πλάσμα στον Πλανήτη, για πια νοημοσύνη μιλάμε, ήμαστε το πιο ανάξιο είδος... :dunno:
Μες στο λήθαργο επωφελήθηκαν , οι καπηλευτές της ελεύθερης βούλησης του νου, θα αντιμετωπίσουν την θηλεία της τυφλής δικαιοσύνης!!!
Άβαταρ μέλους
Isidora
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Isidora » Κυρ 13 Ιαν 2019, 11:12

ArELa έγραψε:
Σάβ 12 Ιαν 2019, 20:12
Κατά τη γνώμη μου φίλη μου, οι "ατόφιοι" ερπετικοί δεν μπορούν να είναι και μεταμορφικοί.
Υπάρχουν ομως και οι υβριδικοί (πρόσμειξη ανθρώπινου και ερπετικού DNA που έγινε
σε εργαστήρια) και αυτοί δεν αποκλείεται να είναι μεταμορφικοί, ανάλογα με το
ντιενεϊκό ποσοστό στο σώμα τους... Μπορεί να έχουν εμφάνιση ανθρώπου,
αλλά αν υπερισχύει το ερπετικό, λέγεται (δεν ορκίζομαι)
πως τους ξεφεύγει το μεταμορφικό τους σύστημα ειδικά σε στιγμές οργής,
οπότε εμφανίζεται έστω και για λίγο, το υπερισχύον ποσοστό.

Εμείς που δεν έχουμε συναντήσει τέτοια άτομα μπορεί να το θεωρούμε αδύνατο
αλλά έχοντας ακούσει ανθρώπους σοβαρούς όπως τον Τζέιμς Μπάρτλεϋ
(που του'χω πάρει 2 συνεντεύξεις) που λένε ότι το'χουν βιώσει και είδαν
την αλλαγή αυτή έστω και για λίγο, δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα.
Βίκυ μου τότε που πρωτοάκουσα γι αυτούς, δεν έτυχε να μάθω τόσες πληροφορίες, ώστε να μπορώ να δώσω κάποια λογική εξήγηση... Ούτε γνώριζα καλά το άτομο το οποίο μου πρωτομίλησε γι΄αυτό το θέμα, ώστε να έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα λεγόμενά του... Στην συνέχεια όμως, όπως σας έγραψα και παραπάνω, διαπίστωσα ότι το υποστηρίζουν και άτομα που εκτιμώ και έτσι άρχισα να το ψάχνω περισσότερο, ακριβώς επειδή και εγώ είμαι της άποψης ότι τίποτα δεν αποκλείεται...
Άβαταρ μέλους
Isidora
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Isidora » Κυρ 13 Ιαν 2019, 12:27

George vounis έγραψε:
Σάβ 12 Ιαν 2019, 22:31
Δεν έχω καμία αυταπάτη οτι δεν υπάρχουν άλλες μορφές Ζωής , έπειτα πιστεύω οτι ο δημιουργός το έχει φροντίσει και αυτό, μόνο που θα κάνω μια εξήγηση εδω ,οτι όταν εγώ λέω δημιουργός δεν εννοώ τον θεό, γιατί απλά είμαι μυαλό ανάποδο και δεν πιστεύω με τίποτα οτι αυτός ο κόσμος είναι δημιουργία του Αγαθού Θεού!!!
Εγώ θα έλεγα ότι δεν είσαι καθόλου ανάποδο μυαλό, το αντίθετο θα έλεγα...
Με ποια λογική άλλωστε, ένας Πανάγαθος Θεός θα δημιουργούσε έναν τόσο άδικο, σκληρό και βίαιο κόσμο?
Το σκεπτικό μου αυτό, με οδηγούσε συχνά σε ομηρικές διαφωνίες με όλους τους πιστούς γύρω μου, οι οποίοι μου έλεγαν ότι ο θεός μας δίνει την ελευθερία της βούλησης και εμείς είμαστε αυτοί που έχουμε κάνει τον κόσμο μας σκληρό και άδικο... Δεν ήταν όμως δυνατόν να με καλύψει αυτή η απάντηση, επειδή εγώ δεν αναφερόμουν μόνο στον κόσμο που έχουν δημιουργήσει οι άνθρωποι, αλλά στην σκληρή και άδικη φύση γενικότερα... Και κάθε φορά που μου μιλούσαν για την ελεύθερη βούληση των ανθρώπων, τους απαντούσα ότι ελεύθερη βούληση έχει αυτός που αδικεί, όχι αυτός που αδικείται... και φυσικά παραμέναμε σε διαφωνία, επειδή δεν ήταν δυνατόν να με καλύψουν τέτοιες απαντήσεις...

Κάπως έτσι διαπίστωσα με θλίψη, ότι ακόμα και σήμερα που ο κόσμος μορφώνεται και έχει απεριόριστες δυνατότητες ενημέρωσης, η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που υποστηρίζει ότι πιστεύει, δεν ξέρει σε τι πιστεύει... και γιατί...
Δεν βάζουν το μυαλό τους να σκεφτεί, δεν επιστρατεύουν την λογική τους για να μπορέσουν να κατανοήσουν τι συμβαίνει... Δεν εξετάζουν σε βάθος το κάθε τι..., επειδή τους το είπαν έτσι από όταν ήταν παιδιά, έτσι το έμαθαν και τελείωσε...

Τέλος πάντων... για να μην τα πολυλογούμε, φυσικά και δεν είναι ο δημιουργός του κόσμου τούτου, ο Θεός (δηλαδή ο Πανάγαθος Θεός που ο Χριστός ονομάζει Πατέρα), γι΄αυτό άλλωστε και στην διδασκαλία Του όταν αναφέρεται στον δημιουργό τον ονομάζει "άρχοντα του κόσμου τούτου".
Άβαταρ μέλους
George vounis
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από George vounis » Κυρ 13 Ιαν 2019, 18:58

Isidora έγραψε:
Κυρ 13 Ιαν 2019, 12:27
Με ποια λογική άλλωστε, ένας Πανάγαθος Θεός θα δημιουργούσε έναν τόσο άδικο, σκληρό και βίαιο κόσμο?
Είμαστε και δυο στήν ίδια Συλλογιστική που αποτελεί ιδιαίτερο κλάδο της λογικής προτάσεις - υποθέσεις, που επιτραπούν την παραγωγή σαφούς συμπεράσματος,και το συμπέρασμα που βγαίνει ειναι οτι είναι αδύνατο ο Πανάγαθος Ελεήμων Θεός να είναι σκληρός με τα παιδιά του, και να τα ρίξει σε ένα τόπο μαρτυρίου, ενός άδικου και βίαιου κόσμου, και ξέρεις κάτι υπάρχουν άνθρωποι που δεν το βλέπουν, του δείχνουν ολα φυσικά έτσι είναι ο κόσμο λένε.....

Isidora έγραψε:
Τέλος πάντων... για να μην τα πολυλογούμε, φυσικά και δεν είναι ο δημιουργός του κόσμου τούτου, ο Θεός (δηλαδή ο Πανάγαθος Θεός που ο Χριστός ονομάζει Πατέρα), γι΄αυτό άλλωστε και στην διδασκαλία Του όταν αναφέρεται στον δημιουργό τον ονομάζει "άρχοντα του κόσμου τούτου".

Εχώ αναφέρει πολλές φορές και εγω που ο Χριστός αναφέρει τον διάβολο ως "άρχοντα του κόσμου τούτου" και ότι τονίζει να μην γίνουμε ενα με αυτόν το κόσμο, και μόνο αυτά τα δυο μας τονίζει ότι δεν έχει καμία σχέση αυτός ο τόπος με τον Θεό, συμφωνούμε απόλυτα λοιπών, αν και ίσως ξεφεύγουμε απο την συζήτηση του τοπικ, Γιατί δηλαδή... Πιστεύω οτι και αυτό πρέπει να συζητηθεί εδω γιατί είναι πολλά τα δρομάκια που μπορεί να μας οδηγήσουν σε κάποια αλήθεια!

Isidora έγραψε:
Και κάθε φορά που μου μιλούσαν για την ελεύθερη βούληση των ανθρώπων, τους απαντούσα ότι ελεύθερη βούληση έχει αυτός που αδικεί, όχι αυτός που αδικείται... και φυσικά παραμέναμε σε διαφωνία, επειδή δεν ήταν δυνατόν να με καλύψουν τέτοιες απαντήσεις...

Ελεύθερη βούληση πιστεύω οτι υπάρχει, αλλά την κερδίζεις δεν στην δίνουν, ο Μέγας Αρχιτέκτονα του Υλικού Σύμπαντος δεν μπορούσε να μάλλον να το αποφύγει αυτό, γιατί προσωπικά το θεωρώ οτι δεν έχει αυτός τα κλειδιά της δικιά τους δημιουργία, έχει πέσει κοινός κορόιδο της Σοφίας του Παντοδύναμου Δικαίου Αγαθού Θεού, αυτή είναι η άποψη μου, για τους πολλούς ίσως είναι παραλογισμός ,αλλά ή λογική πολλές φορές δεν δίνει απαντήσεις παρά μόνο καλύπτει την αλήθεια.... Μέχρι στιγμή ότι έχει κερδίσει ή ανθρωπότητα ,το έχει κερδίσει παραμερίζοντας την λογική... :bye: :giverose:
Μες στο λήθαργο επωφελήθηκαν , οι καπηλευτές της ελεύθερης βούλησης του νου, θα αντιμετωπίσουν την θηλεία της τυφλής δικαιοσύνης!!!
Άβαταρ μέλους
Jackal
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από Jackal » Κυρ 13 Ιαν 2019, 23:27

Isidora έγραψε:
George vounis έγραψε:
Σάβ 12 Ιαν 2019, 22:31
Το σκεπτικό μου αυτό, με οδηγούσε συχνά σε ομηρικές διαφωνίες με όλους τους πιστούς γύρω μου, οι οποίοι μου έλεγαν ότι ο θεός μας δίνει την ελευθερία της βούλησης και εμείς είμαστε αυτοί που έχουμε κάνει τον κόσμο μας σκληρό και άδικο... Δεν ήταν όμως δυνατόν να με καλύψει αυτή η απάντηση, επειδή εγώ δεν αναφερόμουν μόνο στον κόσμο που έχουν δημιουργήσει οι άνθρωποι, αλλά στην σκληρή και άδικη φύση γενικότερα... Και κάθε φορά που μου μιλούσαν για την ελεύθερη βούληση των ανθρώπων, τους απαντούσα ότι ελεύθερη βούληση έχει αυτός που αδικεί, όχι αυτός που αδικείται... και φυσικά παραμέναμε σε διαφωνία, επειδή δεν ήταν δυνατόν να με καλύψουν τέτοιες απαντήσεις...

Κάπως έτσι διαπίστωσα με θλίψη, ότι ακόμα και σήμερα που ο κόσμος μορφώνεται και έχει απεριόριστες δυνατότητες ενημέρωσης, η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που υποστηρίζει ότι πιστεύει, δεν ξέρει σε τι πιστεύει... και γιατί...
Δεν βάζουν το μυαλό τους να σκεφτεί, δεν επιστρατεύουν την λογική τους για να μπορέσουν να κατανοήσουν τι συμβαίνει... Δεν εξετάζουν σε βάθος το κάθε τι..., επειδή τους το είπαν έτσι από όταν ήταν παιδιά, έτσι το έμαθαν και τελείωσε...

:thumbsdown:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 14 Ιαν 2019, 10:31

adiasistos έγραψε:
Κυρ 13 Ιαν 2019, 23:27

Τι θεωρείς λάθος από το ποστ της Ισιδώρας και της ρίχνεις thumbs down?
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 14 Ιαν 2019, 10:53

Υπάρχει και η vegan άποψη ότι τα ζώα έχουν νοημοσύνη μεγαλύτερη απ όση πιστεύουμε και ότι για το λόγο αυτό δεν πρέπει να τα τρώμε.
Δεν θα επεκταθώ άλλο σε αυτό το ζήτημα αλλά όσοι έχουν ζώα σκυλάκι γατάκι θα καταλάβουν ότι τα ζώα έχουν πολύ υψηλότερη νοημοσύνη απ όση πιστεύουμε.

Έχω ακούσει κι εγώ ότι σε άλλες διαστάσεις και όχι πλανήτες τα ζώα είναι σε "κάθετη" θέση.
Σε άλλη διάσταση επίσης οι άνθρωποι είναι "οριζόντιοι".

Πέρα από τους πλανήτες είναι και οι διαστάσεις.
Όχι σαν χρονογραμμές αλλά σαν κόσμοι μέσα σε κόσμους.

Τι θα πιστέψει και τι θα αφήσει ο καθένας είναι προσωπικό θέμα.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 14 Ιαν 2019, 11:01

Τα ζώα έχουν νοημοσύνη και συναισθήματα.
Πέρα από τις "πρωτεϊνες" αμινοξέα ιχνοστοιχεία και άλλα "επιστημονικά" υπάρχει και κάτι άλλο.
Πάλι σαν άποψη θα το αναφέρω και δεν το υποστηρίζω. Τουλάχιστον ακόμα γιατί είναι υπό έρευνα.

Κάθε τι που κάνεις στα ζώα και σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και το κρέας, ανοίγει καρμικές πύλες.
Νεοεποχίτικη άποψη? Δε νομίζω Γιατί ο Αντώνης Πισσάνος υποστήριζε κάτι τέτοιο.

Και δεν είναι τόσο αν θα φας κρέας ή όχι.
Είναι το Νταχάου που είναι στοιβαγμένα τα ζώα μέσα στα σκατά και τα ούρα.
Αυτή η ενέργεια και ο θυμός που πάει.

Διαβάζοντας όλα αυτά που κατά καιρούς έχουμε γράψει και έχουμε δει σε βίντεο κάνω ένα συλλογισμό.
Μήπως μια μέρα κάποιοι άλλοι θα συμπεριφερθούν σε εμάς όπως συμεριφερόμαστε εμείς στα γουρούνια.

Ένας συλλογισμός που πάει ακόμα μακρύτερα.
ΜΗΠΩΣ.........Είμαστε είδη σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης και δεν το πήραμε χαμπάρι.

βλ. Μεγάλη συγκομιδή και όπου έχει συζητηθεί αυτό μέσα στο Φόρουμ
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
Isidora
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Isidora » Δευ 14 Ιαν 2019, 13:02

doctormarkon έγραψε:
Δευ 14 Ιαν 2019, 11:01
Πέρα από τις "πρωτεϊνες" αμινοξέα ιχνοστοιχεία και άλλα "επιστημονικά" υπάρχει και κάτι άλλο.
Πάλι σαν άποψη θα το αναφέρω και δεν το υποστηρίζω. Τουλάχιστον ακόμα γιατί είναι υπό έρευνα.

Κάθε τι που κάνεις στα ζώα και σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και το κρέας, ανοίγει καρμικές πύλες.
Νεοεποχίτικη άποψη? Δε νομίζω Γιατί ο Αντώνης Πισσάνος υποστήριζε κάτι τέτοιο.

Και δεν είναι τόσο αν θα φας κρέας ή όχι.
Είναι το Νταχάου που είναι στοιβαγμένα τα ζώα μέσα στα σκατά και τα ούρα.
Αυτή η ενέργεια και ο θυμός που πάει.

Διαβάζοντας όλα αυτά που κατά καιρούς έχουμε γράψει και έχουμε δει σε βίντεο κάνω ένα συλλογισμό.
Μήπως μια μέρα κάποιοι άλλοι θα συμπεριφερθούν σε εμάς όπως συμεριφερόμαστε εμείς στα γουρούνια.

ΜΗΠΩΣ.........Είμαστε είδη σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης και δεν το πήραμε χαμπάρι.

βλ. Μεγάλη συγκομιδή και όπου έχει συζητηθεί αυτό μέσα στο Φόρουμ
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και πίστεψέ με το ίδιο ακριβώς σκεπτόμουν και εγώ, ότι δηλαδή ίσως με την συμπεριφορά των ερπετοειδών και των άλλων εξωγήινων οντοτήτων απέναντί μας, είναι καιρός να σκεφτούμε ότι το σύμπαν μας ανταποδίδει αυτό που κάνουμε εμείς στα πιο αδύναμα πλάσματα που εξαρτώνται από εμάς..., ίσως να ήρθε η ώρα να κάψουμε το κάρμα μας απέναντί τους...

Θα ήθελα όμως να καταλάβω, πως και έγραψες αυτή την άποψη εδώ..?
Συγνώμη αλλά σαν να μην μου κολλάει με τα παραπάνω..., κάνω λάθος...?
Άβαταρ μέλους
Aquila
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 212 φορές
Έλαβε Likes: 460 φορές

Δημοσίευση από Aquila » Δευ 14 Ιαν 2019, 13:40

doctormarkon έγραψε:
Δευ 14 Ιαν 2019, 10:53
Υπάρχει και η vegan άποψη ότι τα ζώα έχουν νοημοσύνη μεγαλύτερη απ όση πιστεύουμε και ότι για το λόγο αυτό δεν πρέπει να τα τρώμε.
Δεν θα επεκταθώ άλλο σε αυτό το ζήτημα αλλά όσοι έχουν ζώα σκυλάκι γατάκι θα καταλάβουν ότι τα ζώα έχουν πολύ υψηλότερη νοημοσύνη απ όση πιστεύουμε.
doctormarkon έγραψε:
Το ίδιο και τα φυτά!
Το θέμα είναι τι εννοείς με τον όρο "νοημοσύνη".
Θεωρώ λάθος να προσπαθούμε να ταυτίσουμε την νοημοσύνη των ζώων, με μια καθαρά ανθρωποκεντρική προσέγγιση.
Ο κόσμος των ζώων είναι εξίσου συναρπαστικός, πολύπλοκος και γοητευτικός, όπως και των φυτών όμως.
Ομως ο κόσμος των ανθρώπων βρίσκεται σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο.

Τα φυτά έχουν νοημοσύνη. Και μάλιστα θα τολμούσα να πω αρκετά ανεξερευνητη από εμάς τους ανθρώπους.
Όπως επίσης εχουν και νευρικό σύστημα.
Ενδεικτικά φέρνω μερικές πληροφορίες, ως τροφή για σκέψη για το τι εστί φυτικό βασίλειο:

Τα δέντρα έχουν μια εσωτερική άντληση νερού, πανομοιότυπη με το ανθρώπινο καρδιοχτύπι.

Τα φυτά μπορούν και να σκέφτονται, και να αισθάνονται, και να αντιδρούν.

Eρευνητές ανακαλύπτουν ότι τα φυτά έχουν νευρικό σύστημα (άρθρο των New York Times).

Μελέτη για το νευρικό σύστημα των φυτών (Του Εθνικου Κέντρου Βιοτεχνολογίας των ΗΠΑ).

Τα φυτά επικοινωνούν μεταξύ τους

επίσης παλιότερα στο νήμα του βιγκανισμού, είχα φέρει και αυτό:
viewtopic.php?p=294299#p294299

Αφήνω αυτά για το τέλος, (ειδικά για εσάς τους vegans!) :wink: :

Τα φύλλα σπανακιου είναι ικανά να μεταφέρουν αίμα, καθιστώντας τα έτσι σε ένα αγγειακό σύστημα ικανό να μεταφέρει (εκτός του αίματος) οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά, έτσι ώστε να δημιουργήσουν ανθρώπινους ιστούς, π.χ για τον καρδιά μας!!

https://www.youtube.com/watch?v=6iUrxGo9gZs

και:
η δόνηση από τα δέντρα προς το ανθρώπινο σώμα όταν τα αγκαλιάζουμε, κάνει καλό στην υγεία μας.

Eν ολίγοις, αυτό που θελω να πω είναι ότι είμαστε όλα παιδιά της Μητέρας φύσης, και δημιουργήματα μιας πολύ ανώτερης δύναμης από εμάς (πεσ'το Θεό ή όπως αλλιώς θες).
Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε κάποια στιγμή εμείς ως άνθρωποι, είναι ότι πρέπει να ξεκολλήσουμε από τις ταμπέλες και τα καλούπια που μας έχουν κολλήσει οι επικυρίαρχοι, (δλδ vegans vs κρεατοφάγοι) και να δείξουμε επιτέλους τον απαραίτητο σεβασμό σε όλα τα δημιουργήματα της φύσης. :thumb:
₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georgeelvismichael_
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 440 φορές
Έλαβε Likes: 169 φορές

Δημοσίευση από georgeelvismichael_ » Δευ 14 Ιαν 2019, 14:26

doctormarkon έγραψε:

Πολύ σωστά :thumb: Μαρία οι ιθαγενείς πληθυσμοί της Βόρειας Αμερικής (οι φυλές Ινδιάνων ντακότα , λακότα, νακότα, σίου, χόπι κτλ.) οι οποίοι δεν προέρχονται από τη Γη αλλά από τους Πλειάδειους επειδή ακριβώς πάντοτε γνώριζαν το αρνητικό κάρμα το οποίο παράγεται από την σφαγή ενός ζώου έκαναν πάντοτε πριν αναγκαστικά το καταναλώσουν τελετή προς τιμή του ζώου ευχαριστώντας το και ευλογώντας το που με τη θυσία του τους έδινε τη δυνατότητα να μπορέσουν να επιβιώσουν γιατί παλαιότερα στις πολικές θερμοκρασίες της βόρειας αμερικής και του Καναδά και στις ερήμους της Αριζόνα ήταν αδύνατο να βρουν άλλο είδος τροφής. :rose:
doctormarkon έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Isidora
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Isidora » Δευ 14 Ιαν 2019, 14:43

Aquila έγραψε:
Δευ 14 Ιαν 2019, 13:40
Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε κάποια στιγμή εμείς ως άνθρωποι, είναι ότι πρέπει να ξεκολλήσουμε από τις ταμπέλες και τα καλούπια που μας έχουν κολλήσει οι επικυρίαρχοι, (δλδ vegans vs κρεατοφάγοι) και να δείξουμε επιτέλους τον απαραίτητο σεβασμό σε όλα τα δημιουργήματα της φύσης. :thumb:
Όλα όσα υποστηρίζεις για τα φυτά είναι σωστά και πιστεύω ότι υπάρχουν και πάρα πολλά ακόμα που δεν γνωρίζουμε και που ίσως κάποια στιγμή, όταν καταφέρουμε να τα μάθουμε..., να διαπιστώσουμε ότι είμαστε ακόμα πιο άδικοι απέναντι τους απ΄ότι ήδη γνωρίζουμε...

Και βέβαια μπαίνει ένα μεγάλο ζήτημα με αυτό το θέμα, σχετικά με το κατά πόσον είναι ηθικό να συνεχίζουμε να τρώμε φυτά, αλλά δεν ξέρω εάν υπάρχει τρόπος να ζήσει κανείς τελικά, αν βγάλει από την διατροφή του και τα φυτά?

Ίσως να πρέπει να περιοριστούμε μόνο στους καρπούς και στα φρούτα, αλλά δεν ξέρω αν είναι εφικτό αυτό?

Αλλά βρε παιδιά, θα ρωτήσω και πάλι...
Μπλέξαμε δύο διαφορετικά νήματα, ή μου φαίνεται..., γιατί εδώ άλλο ήταν το θέμα μας..., κάνω λάθος?
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 14 Ιαν 2019, 15:37

Aquila έγραψε:
Δευ 14 Ιαν 2019, 13:40
doctormarkon έγραψε:
Δευ 14 Ιαν 2019, 10:53
doctormarkon έγραψε:
Το ίδιο και τα φυτά!
Το θέμα είναι τι εννοείς με τον όρο "νοημοσύνη".
Θεωρώ λάθος να προσπαθούμε να ταυτίσουμε την νοημοσύνη των ζώων, με μια καθαρά ανθρωποκεντρική προσέγγιση.
Ο κόσμος των ζώων είναι εξίσου συναρπαστικός, πολύπλοκος και γοητευτικός, όπως και των φυτών όμως.
Ομως ο κόσμος των ανθρώπων βρίσκεται σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο.

Τα φυτά έχουν νοημοσύνη. Και μάλιστα θα τολμούσα να πω αρκετά ανεξερευνητη από εμάς τους ανθρώπους.
Όπως επίσης εχουν και νευρικό σύστημα.
Ενδεικτικά φέρνω μερικές πληροφορίες, ως τροφή για σκέψη για το τι εστί φυτικό βασίλειο:

Τα δέντρα έχουν μια εσωτερική άντληση νερού, πανομοιότυπη με το ανθρώπινο καρδιοχτύπι.

Τα φυτά μπορούν και να σκέφτονται, και να αισθάνονται, και να αντιδρούν.

Eρευνητές ανακαλύπτουν ότι τα φυτά έχουν νευρικό σύστημα (άρθρο των New York Times).

Μελέτη για το νευρικό σύστημα των φυτών (Του Εθνικου Κέντρου Βιοτεχνολογίας των ΗΠΑ).

Τα φυτά επικοινωνούν μεταξύ τους

επίσης παλιότερα στο νήμα του βιγκανισμού, είχα φέρει και αυτό:
viewtopic.php?p=294299#p294299

Αφήνω αυτά για το τέλος, (ειδικά για εσάς τους vegans!) :wink: :

Τα φύλλα σπανακιου είναι ικανά να μεταφέρουν αίμα, καθιστώντας τα έτσι σε ένα αγγειακό σύστημα ικανό να μεταφέρει (εκτός του αίματος) οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά, έτσι ώστε να δημιουργήσουν ανθρώπινους ιστούς, π.χ για τον καρδιά μας!!

https://www.youtube.com/watch?v=6iUrxGo9gZs

και:
η δόνηση από τα δέντρα προς το ανθρώπινο σώμα όταν τα αγκαλιάζουμε, κάνει καλό στην υγεία μας.

Eν ολίγοις, αυτό που θελω να πω είναι ότι είμαστε όλα παιδιά της Μητέρας φύσης, και δημιουργήματα μιας πολύ ανώτερης δύναμης από εμάς (πεσ'το Θεό ή όπως αλλιώς θες).

προσυπογράφω ολόκληρο αυτό το εξαιρετικό ποστ. :urock:
Κάπου έχουμε τόπικ για το πώς ΝΙΩΘΟΥΝ τα φυτά...
Εδώ έβαλες εν κατακλείδι πολλά.
Σ'ευχαριστώ φίλε μου :ty:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Jackal
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από Jackal » Δευ 14 Ιαν 2019, 16:00

ArELa έγραψε:
Δευ 14 Ιαν 2019, 10:31
adiasistos έγραψε:

Τι θεωρείς λάθος από το ποστ της Ισιδώρας και της ρίχνεις thumbs down?
Αρχικά αυτό :
Εννοείται ότι δεν κάνω κανέναν ομηρικό καυγά όπως έγινε με άλλους διαφωνούντες της και η γνώμη σεβαστή εννοείται όπως όλων.
Η δικαιολόγηση μου είναι ότι είναι λίγο άχαριστο όταν υπάρχει ευημερία (οικονομική,πολιτική,κοινωνική κτλ) να λέμε ότι έγινε μόνο χάρη στο πνεύμα του ανθρώπου και στις προσπάθειες του και όταν όλα πάνε στραβά και υπάρχει γενική παρακμή να τα ρίχνουμε στον Θεό.

Δεν έφτιαξε ο Θεός τον κόσμο άδικο και βίαιο εμείς τον κάνουμε,όπως και εμείς τον βελτιώνουμε και τον κάνουμε όσο μπορούμε καλύτερο.Δεν πιστεύω σε ουτοπίες για να θεωρώ ότι θα γίνει ποτέ τέλειος. Και όποιος νομίζει ότι θα γίνει ποτέ τέλειος βασανίζει το μυαλό του άδικα. Όποιος προσπαθεί να τον κάνει λιιγο καλύτερο έχοντας την επίγνωση ότι δεν θα γίνει ποτέ τέλειος έχει πιάσει το νόημα. Ο Θεός μπορεί να παρέμβει όμως το πως,πότε,γιατί δεν το ξέρουμε. Το να προσπαθούμε να κατανάβουμε στο 100% την βούληση του Θεού είναι αδύνατο. Όποιος θέλει μπορεί να την προσεγγίσει...πολλοί Άγιοι το καταφέρνουν σε κάποιον βαθμό.

μετά αυτό :
εγώ δεν αναφερόμουν μόνο στον κόσμο που έχουν δημιουργήσει οι άνθρωποι, αλλά στην σκληρή και άδικη φύση γενικότερα...
Άδικη η φύση δεν κατάλαβα τι εννοεί...ότι υπάρχουν σαρκοφάγα ζώα που τρώνε άλλα ;
ότι υπάρχουν άτομα με ειδικές ανάγκες ; ότι δεν έχουμε όλοι οι άνθρωποι την ίδια εφυεία ;
όπου και να αναφέρετε όμως έτσι είναι η ζωή είτε μας αρέσει είτε όχι. Ο παράδεισος για όποιον
πιστεύει δεν τα έχει αυτά αλλά εδώ στον πλανήτη γη η ζωή τα έχει αυτά.

και αυτό :
Και κάθε φορά που μου μιλούσαν για την ελεύθερη βούληση των ανθρώπων, τους απαντούσα ότι ελεύθερη βούληση έχει αυτός που αδικεί, όχι αυτός που αδικείται...
Ελεύθερη βούληση έχουν και οι δύο.
Αδικούνται και ανυπεράσπιστα πλάσματα δυστυχώς.
Καποια στιγμή στην ζωή μας μπορεί να είμαστε και εμείς αυτά
και όσο και να πονάμε πολλές φορές και να προσπαθούμε για το καλύτερο
(ξαναλέω) έτσι είναι η ζωή....δεν είναι εδώ ο παράδεισος.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
George vounis
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από George vounis » Δευ 14 Ιαν 2019, 16:11

adiasistos έγραψε:
Τελικά δεν έγραψε θα είχε μπουγάδα?????? :mop:
Άβαταρ μέλους
Jackal
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από Jackal » Δευ 14 Ιαν 2019, 16:20

George vounis έγραψε:
Δευ 14 Ιαν 2019, 16:11
adiasistos έγραψε:
Τελικά δεν έγραψε θα είχε μπουγάδα?????? :mop:
:dunno: τι ;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Isidora
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Isidora » Δευ 14 Ιαν 2019, 18:25

adiasistos έγραψε:
Δευ 14 Ιαν 2019, 16:00
Ελεύθερη βούληση έχουν και οι δύο.
Αδικούνται και ανυπεράσπιστα πλάσματα δυστυχώς.
Καποια στιγμή στην ζωή μας μπορεί να είμαστε και εμείς αυτά
και όσο και να πονάμε πολλές φορές και να προσπαθούμε για το καλύτερο
(ξαναλέω) έτσι είναι η ζωή....δεν είναι εδώ ο παράδεισος.
Φίλε Αλέξανδρε εγώ δεν έγραψα πουθενά ότι δεν είναι έτσι η ζωή...
Βέβαια είναι έτσι..., για την ακρίβεια είναι έτσι και χειρότερα... μάλιστα, γι΄αυτό και πολύ θα ήθελα να μας πεις, που βλέπεις εσύ στοιχεία, που σε κάνουν να διαφωνείς σχετικά με το ότι αυτός ο κόσμος είναι βίαιος, άδικος και σκληρός? Ειλικρινά σου λέω, πολύ θα ήθελα να τα δω και εγώ.

Λυπάμαι που θα στο χαλάσω, αλλά το δημιούργημα αυτό που βλέπουμε γύρω μας δεν είναι των ανθρώπων, είτε θέλεις να το παραδεχτείς είτε όχι...
Φυσικά και οι άνθρωποι είναι το ίδιο άδικοι, σκληροί και βίαιοι με τον κόσμο αυτόν, ακριβώς επειδή ο άνθρωπος φτιάχτηκε κατ΄εικόνα και ομοίωση του δημιουργού του... και είναι σαφές ότι τα δημιουργήματα αντιπροσωπεύουν και απεικονίζουν πάντα κομμάτια του δημιουργού τους...

Πες μας σε παρακαλώ διαβάζοντας την Παλαιά Διαθήκη, που βλέπει κανείς την αγάπη, την ευσπλαχνία και την καλοσύνη του θεού? Πως μπορεί κατά την γνώμη σου ένας πανάγαθος θεός να είναι εγωιστής, εκδικητικός και σκληρός τιμωρός των ίδιων των παιδιών του...? Πως δικαιολογείται κατά την γνώμη σου το να καταδιώκει και να καταριέται τα παιδιά του?

Μήπως είναι καιρός να δούμε πέρα από τις προκαταλήψεις για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι πραγματικά συμβαίνει...?
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 14 Ιαν 2019, 19:43

Alex κατανοητός και με πολλά σημεια της θέσης σου συμφωνώ.

Isidora έγραψε:
Δευ 14 Ιαν 2019, 18:25
Πες μας σε παρακαλώ διαβάζοντας την Παλαιά Διαθήκη
Ισιδώρα, τα'χουμε πει πολλές φορές... ο Θεός της ΠΔ δεν είναι ο πραγματικός δημιουργός
και Θεός της αγαπης.
Τα''χω γράψει επανειλημμένα εδώ μέσα και εξ αφορμής μιας βλακείας που έγινε
στο ΥΤ, έκανα και βίντεο που αναφέρεται σ'αυτά. Τα αρχικά δεν αφορούν
από εδώ και πέρα μπορείς όποτε θες να με ακούσεις
https://youtu.be/x4kbqOIHQiI?t=1076

ωστόσο βρε φιλενάδα μου, για άλλο λόγο άνοιξα το τόπικ και όχι για τα
θρησκειολογικά, ούτε καν για τον Θεό...
Έχουμε ξεφύγει και χάσαμε την ουσία του συγκεκριμένου θέματος
που προσπάθησα να αναδείξω...

όποιος θέλει, ας κοιτάξει ξανά λιγάκι το εναρκτήριο ποστ...
(μόνο ο Ακουιλάκος εστίασε επι της ουσίας...)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κόσμος - Σύμπαν-Επιστήμη”