Ποδηλάτης εναντίον 25 σκύλων
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 123 φορές
- Έλαβε Likes: 197 φορές
Ποδηλάτης εναντίον 25 σκύλων
Οι δικαιολογίες του βοσκού ότι να ναι!!! Το βίντεο προβλήθηκε στο national geographic για να μας δείξει πως αντιδρούμε σε αυτές τις περιπτώσεις.
Re: Ποδηλάτης εναντίον 25 σκύλων
η ανευθυνοτητα του βοσκου ειναι αλλο πραγμα..
αν θελει σκυλια ας περιφραξει τον ιδιωτικο χωρο που του ανηκει κ να τα βαλει μεσα...
αν θελει σκυλια ας περιφραξει τον ιδιωτικο χωρο που του ανηκει κ να τα βαλει μεσα...
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
και εμενα αν και πρωτα θα ειχα παθει καρδιακο επεισοδιο απο τον φοβο μουAnonymosEreynhths έγραψε:Εγώ αν ήμουν εκεί θα με είχαν φάει.
- Isidora
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: Ισιδώρα
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 191 φορές
- Έλαβε Likes: 223 φορές
- Επικοινωνία:
Τα σκυλιά δεν φταίνε ποτέ, πάντα πίσω από οποιαδήποτε κακή συμπεριφορά ενός σκύλου, κρύβεται ένας ανεύθυνος
ή ανεγκέφαλος ανάδοχος...!!! Πάντα όμως!!! ΠΑΝΤΑ!!!
Το κακό όμως είναι, ότι όταν κάποιο σκυλί επιτεθεί σε κάποιον και του προκαλέσει κάποιο τραύμα σωματικό ή ψυχικό,
δυστυχώς το βάρος και από τον κόσμο και από τον νόμο πέφτει στον σκύλο και συνήθως το πληρώνει με την ζωή του,
κάτι που είναι εντελώς άδικο...!!!
Το κακό όμως είναι, ότι όταν κάποιο σκυλί επιτεθεί σε κάποιον και του προκαλέσει κάποιο τραύμα σωματικό ή ψυχικό,
δυστυχώς το βάρος και από τον κόσμο και από τον νόμο πέφτει στον σκύλο και συνήθως το πληρώνει με την ζωή του,
Σταματήστε την Γη να κατέβω!!!
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
Το σκυλί όπως το μάθεις θα κάνει.Ετσι είναι.
Και τα τσοπανοσκυλα συγκεκριμένα προστατεύουν το κοπάδι.
Αν βρεθείς στον δρόμο που περνάει το κοπάδι η σε αντιληφθούν γενικά θα κάνουν κίνηση.
-------
Πιτσιρικάς μου είχε επιτεθεί πιτμπουλ.
Από τότε έχω αποκτήσει φοβία με τα σκυλιά (τα μεγαλόσωμα).
Ο ιδιοκτήτης παρόλο που άφησε την πόρτα του σπιτιού του ανοιχτή αρνήθηκε ότι έφταιγε.
Άντε βγάλε άκρη.
Και τα τσοπανοσκυλα συγκεκριμένα προστατεύουν το κοπάδι.
Αν βρεθείς στον δρόμο που περνάει το κοπάδι η σε αντιληφθούν γενικά θα κάνουν κίνηση.
-------
Πιτσιρικάς μου είχε επιτεθεί πιτμπουλ.
Από τότε έχω αποκτήσει φοβία με τα σκυλιά (τα μεγαλόσωμα).
Ο ιδιοκτήτης παρόλο που άφησε την πόρτα του σπιτιού του ανοιχτή αρνήθηκε ότι έφταιγε.
Άντε βγάλε άκρη.
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
σειρά μου να πω πως διαβάζοντάς σε είναι σαν να ακούωIsidora έγραψε:Τα σκυλιά δεν φταίνε ποτέ, πάντα πίσω από οποιαδήποτε κακή συμπεριφορά ενός σκύλου, κρύβεται ένας ανεύθυνος
τη μικρή μου.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Jackal
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Έδωσε Likes: 554 φορές
- Έλαβε Likes: 768 φορές
Kαι δίκιο έχει, αν μπορεί να έρθει να τα πει και στους απαίσιους γείτονες μου που μας χωρίζει ένα σύρμα και κάθε φορά που πάω να βάλω μέσα στο πορτόνι τοArELa έγραψε:σειρά μου να πω πως διαβάζοντάς σε είναι σαν να ακούωIsidora έγραψε:Τα σκυλιά δεν φταίνε ποτέ, πάντα πίσω από οποιαδήποτε κακή συμπεριφορά ενός σκύλου, κρύβεται ένας ανεύθυνος
τη μικρή μου.
μηχανάκι μου ένα θυληκό πίτμπουλ βγάζει την μουσούδα του απο και δαγκώνει το ένα μου τιμόνι. Αν δεν πάρω το χέρι μου απλά θα μου το φάει...
έχουν δύο πιτμπουλ για να τα ζευγαρώνουν και να βγάζουν λεφτά αν αυτοί είναι φιλόζωοι εγώ είμαι ο σούπερμαν
- Isidora
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: Ισιδώρα
- Έδωσε Likes: 191 φορές
- Έλαβε Likes: 223 φορές
- Επικοινωνία:
Έχεις δίκιο, μεγάλο πρόβλημα ο κακός γείτονας...adiasistos έγραψε: Kαι δίκιο έχει, αν μπορεί να έρθει να τα πει και στους απαίσιους γείτονες μου που μας χωρίζει ένα σύρμα και κάθε φορά που πάω να βάλω μέσα στο πορτόνι το
μηχανάκι μου ένα θυληκό πίτμπουλ βγάζει την μουσούδα του απο και δαγκώνει το ένα μου τιμόνι. Αν δεν πάρω το χέρι μου απλά θα μου το φάει...
έχουν δύο πιτμπουλ για να τα ζευγαρώνουν και να βγάζουν λεφτά αν αυτοί είναι φιλόζωοι εγώ είμαι ο σούπερμαν
Πρόσεχε πολύ το γατάκι σου, γιατί θα είναι πολύ κρίμα να καταφέρεις να το σώσεις τώρα και μετά να το σκοτώσουν τα σκυλιά του ασυνείδητου γείτονα... Και το λέω αυτό, επειδή πολλοί τέτοιοι... μαθαίνουν τα σκυλιά τους επίτηδες και σκοτώνουν γατιά!!! Δεν υπάρχει χειρότερο...!!!
Μιλάμε για τραγική κατάσταση... καταλαβαίνεις...
Σταματήστε την Γη να κατέβω!!!