Μην σκας....δεν θα σκάσουμε κιόλας με αυτά τα πράγματα.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![rose :rose:](./images/smilies/rose.gif)
ArELa έγραψε:Τα έστειλα και σήκωσες 2 κιολας...ένα public και ενα private![]()
Ε, θα κάνω βίντεο να δείξω πώς το κάνω εγώ και αν δε μου βγει πάλι
θα το σηκώσω ακαταχώρητο στο ΥΤ να δεις τι λάθη κάνω.
Αν δεν ανέβει το δικό μου αυτή τη φορά, μα την Παναγία θα πάρω
το λαπ τοπ παραμάσχαλα και θα κατέβω Πάτρα να σε δω
και να μου κάνεις σεμινάρια από κοντά.
Γιατι δεν υπάρχει αυτό...
ή έχεις μαγικό χέρι, ή είμαι πιο καθυστερημένη από όσο νόμιζα.![]()
Πάντως αγορίνα σε ευχαριστώ θερμά, γιατί τουλάχιστον
είδα ότι το κανάλι είναι καλό και ενεργό
[/img].
Για εμένα δεν πρέπει να αφήσει το youtube γιατί όπως λες εκεί έχει το κοινό της. Ο λόγος του να βρει και άλλες πλατφόρμες να ανεβάζει βίντεο είναι_Divine_Sinner_ έγραψε:Ποιος ο λογος αφου ολοι χρησιμοποιουν γιουτουμπ; Τι κοινο θα εχει κανεις εκει;
Βασούλα αυτό εννοούσα ότι το έβαλα στο φούρνο να ψήνεται...ότι το ανέβαζα.ArELa έγραψε:Μόλις είδα Αλέκο ότι ανέβασες το βίντεο μου αυτο https://www.bitchute.com/video/byntGuTJ0MT7/
με τη μία να υποθέσω...
δεν έχω καμία πρόθεση να αφήσω το ΥΤadiasistos έγραψε:Για εμένα δεν πρέπει να αφήσει το youtube γιατί όπως λες εκεί έχει το κοινό της.
ετσι ακριβώςadiasistos έγραψε:ότι σε περίπτωση που της κλείσουν το κανάλι στο ακραίο σενάριο ή που λογοκρίνουν σημαντικά βίντεο να υπάρχει έτοιμο όσο γίνεται ένα κανάλι να τα βάζει εκεί..
να μην τρέχει τελευταία στιγμή να βρει άλλη υπηρεσία να ανεβάζει τα βίντεο.
πολύ καλά έκανες αστέρι μουadiasistos έγραψε:Βασούλα αυτό εννοούσα ότι το έβαλα στο φούρνο να ψήνεται...ότι το ανέβαζα.Ναι ανέβηκε με την μία. Επειδή μου είχες δώσει τον κωδικό το έκανα..
δε θα αλλάξω λογκινς... και κάτι να πάθω, θέλω να μπορείτε να παίζετεadiasistos έγραψε:το κανάλι είναι όλοδικο σου δεν το σηζητάμε καν αυτό,κάνεις ότι θες όποτε θες αλλάζει κωδικό και τα πάντα,εξάλου εγώ δεν έχω λόγο να μπαίνω έτσι και αλλιώς.
Όποτε σου λογοκρίνουν βιντεάκι στο youtube και θες πες μου κατευθείαν να το ανεβάσω.
το πρώτο θα το κοιτάξω, με το δεύτερο κάτι πήγα να κάνω κάτι ζητούσεadiasistos έγραψε:Για άλλες πλατφόρμες που είπε ο aquila κοίτα LiveLeaκ.com και DTube
'adiasistos έγραψε:Να μια λίστα με αρκετά video hosting services : https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_v ... g_services