Προσέχτε τώρα την απόλυτη παράνοια του θρησκειομπουκωμένου
(δε βαζω σκρινσοτς, δεν αξίζει να κάνω τον κόπο γι'αυτή
την ηλίθια, ασυνάρτητη, ΑΣΧΕΤΗ με αυτά που έλεγα, αλλά
και ηλίθια λογοδιάρροια)
Το βάζω σα δείγμα της παράνοιας που πρέπει να αποφεύγει ο άνθρωπος
πάση θυσία.
Elias Smyrneos 5 hours ago (edited)
vasoula2908 Βασούλα μου μόλτο σέβας έχεις πέσει μέσα στο Ιερατείο αυτό που αναφέρεσαι! Δε μιλάω για το Βατικανό εγώ , που είναι συνέχεια τον των Βαβυλωνίων μυστηρίων! Δηλαδή αλήθεια πιστεύεις ο άνθρωπος εξελίχθηκε από ψάρι μαϊμού σε φιλόσοφο;;; !! Όλα αυτά που λες ξεκίνα να τους στωικούς γνωστιστηκισμός/ Καμπαλλά Ιουδαίκός γνωστικισμός!
Γερμανοί που ‘χανε πάρει τεχνολογία την είχα πάρει μέσω της εταιρείας της Θούλης Και την ενέργεια Βρήλ , Που μέσα από επικλήσεις (Υπήρχαν κάτι πανέμορφες κουκλάρες με μαλλιά μετά την αστράγαλο, ηλεκτροστατικό ηλεκτρισμό και κάναμε αυτόματη γραφή )και Ceance/ divinations they use to download the knowledge from the fallen angels! Γένεσης έξι και αρχή ελληνική μυθολογία που οίδεν η Φαίη ότι γυναίκες των όμορφες και κάναμε μαζί τους παιδιά και γέννησαν τους Τιτάνες και τους γίγαντες! Και όλοι αυτοί που είναι σήμερα επιστήμονες είμαι στη NASA που παραμυθιάζουν ανθρωπότητα είναι όλοι μυστικιστές εσωτεριστές και συνδυάζουν αποκρυφισμό μαζί με επιστήμη τεχνολογία! Το νου σου δεν υπάρχει γλυκιά μου τίποτα εκεί έξω! Και όσο αφορά αυτό με τις φωνές υπάρχουν τεχνολογία που χρησιμοποιείται από τον πόλεμο του Κόλπου, που λέγεται η φωνή του θεού!
σχόλιο... ξέρει αυτός, δεν υπάρχει τίποτα εκεί έξω
παμε παρακάτω στη συνέχεια του ουγκ
asoula2908 Ένα άλλο πράγμα που θα θέλω να σου πω καλέ μου άνθρωπε, είναι ότι ζω εγώ στην Αμερική εδώ τα τελευταία πέντε χρόνια, μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν έρθει σε επαφή με «εξωγήινους» Και υπάρχουν μαρτυρίες πάνω σε μαρτυρίες πολλές ,που εδώ έχουμε πιο έντονη δραστηριότητα , Η Αμερική συνεργάζεται με αυτούς από το 1947 η πάει στο Μεξικό βάση Area 50 ....που στην Ελλάδα έως καθόλου στην Ελλάδα δεν υπάρχει! Και πολλοί επιστήμονες άγνωστικοι/γνωστικισται, έχουν καταπίεση την αλήθεια αυτή! Έχω πολλά βιντεάκια και έρευνες που κάνει μορφωμένοι άνθρωποι και όχι δεισιδαίμονες που θα μπορούσα να τα δώσω στο να τα δεις. Το Βατικανό έχει ένα απ’τα μεγαλυτέρα αστεροσκοπεία εδώ στην Αμερική που λέγεται Lucifer,....... αυτό σου λέω μόνο! Θα ήταν τιμή μου να επικοινωνήσουμε μέσω Skype άμα θέλεις, το Skype name : (το δίνει και δε μας αφορά)
έκανα βέβαια κι εγώ το λάθος και του απάντησα ενώ έβλεπα την ψιλοπαράνοια
Oσα λες στο δεύτερο ποστ σου τα γνωρίζω ολα και πολλά περισσότερα. ΟΜΩΣ: Με πολλά από αυτά που λες στο πρώτο ποστ σου διαφωνώ. Πότε είπα ότι πιστεύω στις αηδίες του κρετίνου Δαρβίνου περί εξελίξεως από πίθηκο ψάρι κλπ? Με άκουσες να λέω τέτοια πράγματα? Πώς βάζεις στο στόμα μου πράγματα που ΚΑΘΟΛΟΥ δεν άγγιξα? Είναι λάθος ννα βγάζεις τέτοια αυθαίρετα συμπεράσματα. Και προτρέχεις και τα μπερδεύεις. Επίσης άλλο η εβραϊκή καμπάλα άλλο ο γνωστικισμός. Και εδώ τα μπέρδεψες. Οι Γνωστικοί ήταν Ελληνες που κυνηγήθηκαν άγρια από το καθολικό ιερατείο και σίγουρα δεν ήταν εβραίοι. Επίσης, δεν είναι μόνο το καθολικό ιερατείο Σατανικό. Ο βαρθολομαίος συλλειτουργεί με τον Πάπα κι είναι αγκαλίτσες και φιλάκια.
Τέλος ξαναλέω Το πήγες ΠΟΛΥ μακρυά. Εγώ μιλούσα ΜΟΝΟΝ για τους επαφικούς ή όπως τους λένε τα αμερικανάκια channelers μιιλησα επίσης για DEW για τις ειχειρήσεις της ΣΙΑ κλπ. Αυτά ούτε που τα πραγματεύτηκες. Μου είπες άλλα αντί άλλων. Θρησκευτικά δογματικά κλπ κλπ.
Δείτε διαδρομάρα στην απάντηση....
Elias Smyrneos 1 hour ago (edited)
vasoula2908 Έχω καταλάβει τι έχεις στο μυαλό σου μέσα, γι’ αυτό στα λέω αυτά! Ούτε φεγγάρια έχουνε πάει πουθενά δεν έχουμε πάει είναι παραμύθι καλή μου όλα αυτά και τεχνολογία που έχουμε είναι για να παραμυθιάζουν τον κόσμο!
Εγώ καλή μου είμαι χριστιανός αναγεννημένος εν Χριστό! Τρία πράγματα πρέπει να κάνω χριστιανός:
1 Να διαβάζεί την Αγία γραφή
2. Να προσεύχεται.
3. Και να νηστεύει.
Είσαι κολλημένη με την αρχαιοελληνική θρησκεία!
(τα εικονίδια δικά μου...

)
Και αυτό είναι Ύβρις μπροστά μάτια του θεού!
Γιατί προσκυνάς εκπεσόντος αγγέλους και τους επικαλείσαι! (πάλι...

) Εγώ δεν είμαι ορθόδοξος χριστιανός Νικολάΐτης Κολλυβάς! Εδώ ξέρεις πως είναι είναι κεκρυμμένη ειδολατρεία. Το μόνο καλό που κάνανε ότι δεν πείραξανε την Αγία γραφή . Τον Βαρθολομαίο την γραμμένο στα παλία μου τα παπούτσια το μασόνο(Είναι Διονύση της αρχαίας θρησκείας και του σκεπτικού αυτής) η όποιος είναι της ίδιας θεωρίας και σκεπτικού με αυτά που λες εσύ! Μη νομίζεις τις πιο έξυπνη! Από τη μία αθεΐα με αρχαιολατρεία και την άλλη ναί οι σιωνιστές μασονό=κουμουνιστές Που μας κυβερνάνε εδώ και χρόνια, και αυτό συμβαίνει επειδή δεν μετανοούμε να κράξουμε όπως κάνανε το θεό οι εβραίοι την εποχή του Ησαΐα αλλά ζούσε με το δικό τους τρόπο λάτρευαν αγάλματα και τα με την αστρολογία και στην ειδωλολατρία! Ο γνωστικισμός βάζει επίκεντρο τον άνθρωπο ότι έχει φως μέσα του και καλά θα γίνει θεός και αυτό είναι το πρώτο ψέμα που είπε ο Σατανάς στην Εύα ! Να διαβάσεις βιβλίο του ίωνα! Ταπεινή μου συμβουλή.
Την απάντησή μου την σκρινσοτάρω γιατί μου γουστάρει. χαχ
Οχι, αυτος δεν είναι τρολ, είναι άρρωστος.
τώρα ποιους εκπεσόντες αγγέλους προσκυνάω και επικαλούμαι
και πώς κατάλαβε οτι προσκυνώ αρχαιοελληνική θρησκεία
μόνο η παράνοιά του γνωρίζει. Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα
στα δικά μου μάτια, είναι χοντρή ψυχονοητική διαταραχή
μέσα από τη θρησκειοπληξία...
Μιλάνε και για Χριστό αυτά τα αούγκανα, την τρέλα μου μέσα...
εξυπακούεται πως αν συνεχίσει τις αηδίες θα φάει μπλοκ.
Μου χάλασε το ωραίο μου λαϊβάκι ο κόπανος.