Τα πάντα αλλάζουν μετά τις υπογραφες των προδοτών. Mιας και όλα είναι αλυσίδα μεταξύ τους.
Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες λένε.
Ολα αυτά τα "ψιλά γράμματα", που η χουντάρα τους μας αποκρύπτει επιμελώς.
Επιχειρήσεις θα αναγκαστούν μακροπρόσθεσμα να αλλάξουν επωνυμία.
Ονόματα τηλεοπτικών καναλιων, καταναλωτικά προϊόντα, επωνυμίες δρόμων, & περιοχών.
Οτιδήποτε που κατά την δική τους χούντα, θυμίζει Μ.Αλέξανδρο, Βεργίνα, Μακεδονία, Φίλιππο, άρα δηλαδή Ελληνισμό!
Οι επικυρίαρχοι ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν.
Σιγά-σιγά πρέπει να εφαρμοστεί η ατζέντα. Και κυρίως ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ, άρα και ευκολοχώνευτα.
Γι'αυτό και πολλοί συμπολίτες μας δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη τί παίχτηκε.
Η αλήθεια είναι ωστόσο, ότι πολλοί
ΔΕΝ θέλουν να ασχοληθούν, δεν το επιδιώκουν.
Κι αυτό είναι που με πονά περισσότερο, γιατί έχω δεκάδες παραδείγματα όχι μόνο από τους ανθρώπους που βλέπω και συναναστρέφομαι καθημερινά, αλλά και από τον στενό μου κύκλο.
Στο υποσυνείδητό τους, μια ηρωική έξοδος από το βόλεμα που τους έχει προσφέρει μέχρι στιγμής το προσωπικό τους "σπήλαιο", φαντάζει οδυνηρή...
Πίτσα-μπύρα-"σουρβάηβορ"-παραλία-καλοκαιράκι. Και repeat...
Η θεωρία του βρασμού του βατράχου, δούλεψε και δουλεύει άψογα μέχρι στιγμής.
Aκόμα και ο στρατός, για τον οποίο ακουω απο πολλούς να έχουν εναποθέσει ελπίδες και όνειρα, παίζει κι αυτός τον ρόλο του στο σχεδιάκι των επικυρίαρχων.(αναφέρομαι στους ανώτατους αξιωματικους βέβαια).
Η απαγόρευση του αλυτρωτισμού που υπογράφτηκε, δεσμεύει και αυτούς.
Στην σχολή Δοκίμων, είχε γίνει εδώ και δεκαετίες θεσμός το τραγουδακι "Μακεδονία Ξακουστή". Όχι πια όμως...
Το ίδιο και στις εθνικές παρελάσεις. (αν φυσικά δεν τις καταστήσουν παράνομες και αυτές).
Το ίδιο και στα εμβλήματα στρατού. Πολλά από αυτά καταργούνται πλέον ως αλυτρωτικά.
Δεν ξέρω αν αυτή η οργή και θλίψη που νοιώθω ταυτόχρονα, μπορεί να αλλάξει τις υπογραφές τους, και τα γεγονότα που θα επακολουθήσουν.
Το υπόλοιπο 6μηνο του '18 το προβλέπω ιστορικό πάντως.