Η κυβέρνηση ανέδειξε το θέμα της NOVARTIS τώρα, για να στρέψει την εστίαση
του κόσμου μακρυά από το συλαλλητήριο... άλλη γελοία κίνηση..
Μπορει να εστιάζουμε και σε αυτό το θέμα, γιατί βγαίνουν ηχηρά ονόματα,
αλλά ποιος δε νιώθει στο βάθος ότι αφού το θέμα θα πάει στη βουλή,
και κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει, θα ενταχθεί κι αυτό στα άλλα ηλίθια
πυροτεχνήματα, χωρίς πραγματικό αποτέλεσμα; Και ΑΝ αυτή εδώ η κυβέρνηση
αποφασίσει να κάνει την ανατροπή και να πετάξει κανα δυο στα σκυλιά,
πάλι δεν καταλαβαίνει ότι το μακεδονικό δε θα λήξει και δεν θα ξεχαστεί...
δε θα καλμάρει ο λαός επειδή πέταξαν μερικούς στα σκυλιά...
Τα λάθη τους είναι πολλά και τραγικά. Οπως λέει κι ο Λυγερός, νόμιζαν (οι κυβερνητικοί) πως
το μακεδονικό ξεχάστηκε ύστερα από 26 χρόνια... τα συλλαλητήρια κατέδειξαν
αναμφισβήτητα πως δεν ξεχάστηκε και ποτέ δεν θα ξεπεραστεί. Κι αν συνεχίσουν
αυτή την ανίερη πορεία του εθνομηδενισμού, οι λαϊκές αντιδράσεις θα είναι
εντονότερες... Τα σκόπια φλέγονται να μπουν στην ΕΕ (τόσο βλαμένοι είναι κι αυτοί)
και η Ελλάδα όντας μέλος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, έχει κάθε δικαίωμα να θέσει βέτο.
Ο λόγος που καίγονται σκόπια και νίμιτς να δεχτεί η Ελλάδα την ονομασία, δεν είναι
μόνο οι εδαφικές βλέψεις, αλλά και η ανάγκη να ενταχθούν τα σκόπια στον έλεγχο
των δυτικών/ευρωπαϊκών μεγαλοδυνάμεων.
Η Αστυνομία "άδειασε" την κυβέρνηση (όπως πάλι είπε ο Λυγερός) λέγοντας ότι
πήρε εντολή από την κυβέρνηση να δώσει αυτό το γελοίο νούμερο (και προφανώς
να σβηστεί η ώρα/ημέρα από το βιντεο...
Η προσπάθεια αποκαθήλωσης του Μίκη, υποκινήθηκε και αυτή από την κυβέρνηση,
ωστόσο φασίστα δεν γίνεται με τίποτα να τον βγάλουν και άρα ο λόγος του είχε
μεγάλη βαρύτητα και η αφοβία του είναι παραδειγματική. Τους έχει χεσμένους.
Στα μάτια μου ο άνδρας ανεβηκε ακόμα πιο πολύ, αφού επέδειξε πατριωτισμό
που στις μέρες μας είναι φασιστικό φτου κακά αλλά το φασιστικό δεν μπορεί
με τίποτα κι από κανέναν να του καταλογιστει ... κι εδώ γελάνε.
σχολια στο τελευταίο μου βίντεο "η επόμενη μέρα"
vskev1
Βασούλα, μπορεί να μην ήσουν σωματικά εκεί, αλλά ήσουν νοερά. Μας εμψύχωσες με το βίντεό σου κι αυτό ήταν υπέροχο. Ήμουν κι εγώ εκεί! Κατά τις 5μμ μίλησε επίσης μια μητέρα πολύτεκνη και είπε σταράτες κουβέντες.
Προσπαθώ ακόμα να συνέλθω από την συγκίνηση και οργίζομαι όταν λένε οι μαριονέτες του συστήματος πως είμασταν οι ναζιστές εθνικιστές εκεί. Πατριώτες είμαστε που δεν χαρίζουμε σε ΚΑΝΕΝΑΝ σπιθαμή γης ελληνικής για την οποία οι πρόγονοί μας έχυσαν το αίμα τους για να ελευθερωθεί.
Νοιώθω πως θα εξαπλωθεί αυτό το κύμα της λατρείας για την πατρίδα απ' άκρη σε άκρη. Ιδίως όταν είδα τα παιδιά τα καμάρια μας να τραγουδάνε το "Μακεδονία ξακουστή" εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=oOB8rxm ... ure=share
·
R *
Ήμουν και εγω εκει και ας μην σταθούμε στις γελοιοτητες τους περι αριθμών, εμεις ξέρουμε και κυρίως αυτοι ξέρουν ακομα καλύτερα το ποσοι ήμασταν ακομα και αν χωνουν το κεφαλι στην αμμο. Ειμαι περηφανη όχι μονο γιατι ειδα απο μωρα μεχρι υπεργηρους, απο ρακενδυτους μέχρι κουστουμαρισμενους, ακομα και ξενους να λεμε ολοι μαζι τον εθνικο μας υμνο, μα πανω απ ολα ειμαι υπερήφανη γιατι ολος αυτος ο κόσμος δεν ξεσηκωθηκε οταν μας κοβανε τους μισθους μας και μας φορτωναν αισχρες φορολογιες και χρεη, αλλα ξεσηκωθηκαμε οταν τολμησαν να καπηλευτουν την ιστορια μας και το φως του εθνους μας που απλωχερα παντα χαριζαμε, για μενα αυτο λεει τα παντα και γω γιαυτο το εθνος και τον λαο θα πολεμαω,ας μην ξεχναμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζι, πανω απο κομματα και νεοταξισμους.
Sevasti Boutos
Έγραψε μεγάλη μουσική ιστορία , χωρίς να δίνει ποσοστά στο ΚΚΕ και αυτό δεν του το συγχωρούσαν και δεν του το συγχώρεσαν, γιατί ας μη ξεχνάμε ότι στο ξεκίνημά του ήταν μισητός από το κατεστημένο. Προσωπικά τον θεωρώ έναν άρχοντα και έναν πανούργο με τη καλή έννοια περί Οδυσσέως , ασυμβίβαστο στη τελική του φάση και μετά από τόσο μεγάλη πορεία. Ας μη ξεχνάμε την ηλικία του.
ARIS HELLAS
ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΜΟΝΟΝ Ο ΜΕΘΟΔΙΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΓΑΝ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΔΙΕΚΟΠΤΑΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Ε ΚΑΙ; ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ; ΚΡΙΜΑ, ΗΤΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΙΣ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΙΣΩΣ.