promitheas14 έγραψε:Τό ἀμέλησα (γιά νά μήν πῶ ὅτι τό ἀπέφυγα ἐπίσης) νά ἐπικοινωνήσω γιά τό βίντεο
το ένιωσα και δεν έκανα άλλη κρούση, διότι δεν ήθελα να σε πιέσω.
promitheas14 έγραψε:γιατί δέν εἶχα κατασταλαγμένες ἀπόψεις σέ ἕνα χαρτί. Δέν εἶμαι κάποιος ἐπώνυμος γιά νά ζητοῦσες τήν γνώμη μου. Ζυμώνονται ἀκόμη τά συμπεράσματα. Θά δοῦμε πῶς θά εἶναι ποιοτικά τῆς Ἀθήνας καί θά κάνουμε σύγκριση μέ χρήσιμα ἀποτελέσματα.
σε αυτό το σημείο θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. 1ον δεν καλώ "επώνυμους" ούτε καίγομαι να μιλήσω
με τέτοιους. Δεν χρειαζόταν ιδιαίτερη προετοιμασία, διότι πριν αρχίσω την εγγραφή θα σε χαλάρωνα
με κουβεντούλα και διότι αρχικά και βασικά ήθελα να μεταφέρεις στους Αθηναίους και τους άλλους
που δεν πήγαν στη Θεσσαλονίκη, αυτά που ένιωσες/εισέπραξες από εκεί. 2ον, είχες αρκετά στην
φαρέτρα σου και θα αναπτύσσαμε ό,τι μας ερχόταν στη σκέψη... εγώ θα είχα σημειώσει μονολεκτικά
δυο τρία πράγματα (από αυτά που τώρα είπα μόνη μου) για να μην τα ξεχάσω, και η κουβέντα
θα γινόταν αυθόρμητη, απλή από καθημερινούς ανθρώπους, κομμάτι αυτών που μας ακούνε...
τόσο απλό. Και για μένα φυσικά ζυμώνονται τα συμπεράσματα με βάση και ένα διαισθητικό κομμάτι
και με τις έξωθεν προσλαμβάνουσες... Τέλος πάντων, δεν τα καταφέραμε, δε πειράζει,
το πάλεψα μόνη μου και από τις αντιδράσεις που βλέπω, είχε κάποια θετική απήχηση το βιντεο.
promitheas14 έγραψε:Τό σχολεῖο, καί ὄχι μόνο γιά τούς βαθμούς.
πολύ σημαντικό αυτό. Ζωτικής σημασίας. Μίλησαν κι άλλοι δάσκαλοι στο βίντεο...
πάρε ένα δείγμα που με χαροποίησε...
promitheas14 έγραψε:Δέν εἶδα νά σχολιάζεις τήν ἐπιστολή τοῦ Μ. Θεοδωράκη (Μέ τό ἄλλο σούργελο, πρέπει νά προσδιορίζουμε γιά ποιόν Θεοδωράκη πρόκειται!)
θα την πω την αμαρτία μου. Δεν τη διάβασα. Δεν πρόλαβα γιατί ήμουν πολλές
ώρες στο Σισμανόγλειο που νοσηλεύεται ο καλός μου. Ήμουν τόσο τσακισμένη από τα δρομολόγια
νοσοκομείο-σπίτι, που απορώ πώς βρήκα τη δύναμη να κάνω μέσα στα άγρια μεσάνυχτα
και αυτό που έκανα...
Το βίντεο το ανέβασα (όπως θα δεις και στο παραπάνω ποστ μου) στις 2 το πρωί
(τα ποστς μου πάνε 5 λεπτά πίσω τρομάρα μου και δε μπορώ να το φτιάξω)
Σήμερα νιώθω πως έπρεπε να είχα πει και κάποια άλλα που στην απίστευτη κόπωσή μου
δεν τα σκέφτηκα, αλλά οκ είπα τα βασικά που ήθελα να θίξω.
Κάποια περίεργη ενέργεια/φωτεινή οντότητα ίσως, πρέπει να με "φόρτισε"
για λίγο με δυνάμεις... ειλικρινά το πιστεύω.