Συνεχίζουν ξεφτιλίζοντας τον Μ. Αλέξανδρο
https://www.youtube.com/watch?v=KUAZXgb30ro
Κατά τα άλλα ζήτησαν συγνώμη...

Όταν καταλάβαμε τι γίνοταν ήταν ακόμη η εποχή της μάσας.Τοτε μιλούσες ήσουν γραφικός συνωμκσιολογος η ακόμη χειρότερα σε ταυτιζαν με τον Άδωνι...Ποιος να ασχολείται με τη Μακεδονία.Aquila έγραψε:Εγώ πάλι, λυπάμαι αυτούς που τώρα ξύπνησαν από το προσωπικό του αποστειρωμένο σπήλαιο,
και βγαίνοντας έξω οσμίστηκαν τις στάχτες από τα γύρω σπηλαια, που ήδη κάηκαν.
Και σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια αυτοεξιλέωσης (εις το όνομα πάντα του πατριωτισμού),
ονειρεύονται & σχεδιάζουν την αρχή μιας κάποιας επανάστασης, ενώ ήδη βρισκόμαστε στο φινάλε αυτής.
Η "μάχη" πλέον, έχει περάσει σε άλλα επίπεδα. Όσοι ήξεραν, όσοι άκουσαν όταν έπρεπε, έχουν ήδη προετοιμαστεί γι'αυτήν.
Οι υπόλοιποι... back to the cave.

οι παμμακεδονικοί σύλλογοι (και κάμποσοι ιδιώτες) έχουν προβεί σε μηνύσεις.OTTO έγραψε:Ας βρεθεί ένας χριστιανός να δώσει στην σταμπούλογλου έναν τομπούλογλου, μπας και στρώσει χαρακτήρα.

Ευχαριστώ Βασούλα!Όσο για την Στεφανίδου το έχει κάψει το μυαλό της από την κόκα,όπως έλεγε και ο Χίος!ArELa έγραψε:οι παμμακεδονικοί σύλλογοι (και κάμποσοι ιδιώτες) έχουν προβεί σε μηνύσεις.OTTO έγραψε:Ας βρεθεί ένας χριστιανός να δώσει στην σταμπούλογλου έναν τομπούλογλου, μπας και στρώσει χαρακτήρα.
http://www.protothema.gr/greece/article ... tefanidou/
http://www.egnomi.gr/article/88827/oi_m ... gory_id=59
Το να στρώσει χαρακτήρα στα 40φεύγα της δεν παίζει...το να πάψει να μας ΠΡΗΖΕΙ
δημοσίως με τις αντεθνικές αριστερίστικες ΓΕΛΟΙΕΣ "παραστάσεις" της, αυτές τις ΑΗΔΙΕΣ
που ΚΡΩΖΕΙ και προσβάλλει την αισθητική μας, να μην ξαναδουλέψει,
να μπει στις μαύρες σελίδες της σύγχρονης ιστορίας (όπως Ζαχαριάδης,
Τζίμας και άλλα καλόπαιδα), να εξαθλιωθεί στην πορεία (έως άστεγη να καταντήσει)
και στην τελική να φάει χειρότερη χλεύη από αυτη που τόλμησε να πασάρει στα ιερά και
τα όσιά μας, σαν δουλάκι των νεοταξιτών, είναι ο ευσεβής μου πόθος.
ΥΓ1
Σαββίδης, Στεφανίδου...ονοματα που υποδηλώνουν ποντιακή καταγωγή...
ντροπή και όνειδος για τους Ποντίους και για όλους τους Ελληνες φυσικά.
ΥΓ2
Μόλις τώρα είδα την τοποθέτηση της Καρολίνας.![]()
Σωστή και σωστά έκανες που την ενσωμάτωσες στο νήμα, Αλέκο

Ὅπως ὁ ἄλτης τοῦ ὕψους τήν στιγμή τῆς προσπάθειας ὁραματίζεται ὅτι θά πετύχη τόν στόχο του, ἀλλιῶς κάθε ἀμφιβολία θά τόν κάνη νά ἀποτύχη, ἔτσι καί ἐδῶ ἡ πίστη στόν στόχο εἶναι θεμελιώδης παράγοντας, κατά τό "Χριστικόν" : "πίστεψε καί θά κινήσης βουνά". Αὐτό ἀκριβῶς εἶπα καί ἐπαναλαμβάνω χωρίς νά θέλω νά φιμώσω ἤ νά καπελώσω. Σκεφθεῖτε κάποιους που πηγαίνουν σέ μία μάχη καί στήν πορεία σκέπτονται: "μπορεί νά αποτύχουμε", "οἱ συνθῆκες δέν μᾶς εὐνοούν - διάβαζε "θά βρέχη"-, "θά στρέψουν τήν δύναμή μας εναντίον μας", "κάποιοι μᾶς θεωροῦν γελοίους" κ.ο.κ.AnonymosEreynhths έγραψε:Και εγώ λυπάμαι που αυτοί που κατηγορούν για διχόνοια ταμπελοποιουν την οποιαδήποτε άποψη δεν συμφωνεί με τα δικά τους δεδομένα ως Κασσάνδρες κ.ο.κ. σπέρνοντας την διχόνοια εν ονόματι κραυγών με πρόσχημα τα εθνικά θέματα. Σίγουρα δεν τους κάνει καλύτερους από αυτούς που κατηγορούν.
..............
Όσοι ζητάνε σιωπή για να μην ακούγονται οι απόψεις του καθενός με πρόσχημα παιδαριωδεις αιτιασεις μόνο ενωτικά δεν συμπεριφέρονται....Ούτε με το να βάζουν λόγια στο στόμα του αλλού για να δικαιολογήσουν η να δηνιουργθιυνε θέματα από το πουθενά.
Απ την άλλη από ανθρώπους που τόσα χρόνια με την ανοχή τους φτάσαμε στο Μακεδονικό ως εδώ είναι δείγμα απύθμενου θράσους να μιλάνε για Κασσάνδρες.
Σημ. Συμφωνῶ ὅτι ὁ ὅρος "ἀλυτρωτισμός" εἶναι ἀδόκιμος, διότι δέν εἶχαν κάτι οἱ Σκοπιανοί γιά νά τό "λυτρώσουν"!ΟΤΤΟ έγραψε:Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί δικοί μας χρησιμοποιούν τον όρο "αλυτρωτισμός" και τα παράγωγά του, για τις ενέργειες των σκοπιανών; Ο αλυτρωτισμός υποτίθεται ότι αφορά περιπτώσεις που ιστορικά είχες κάτι και το έχασες (πχ να υπάρχουν υποδουλωμένες περιοχές που θέλεις να ελευθερώσεις). Τι σχέση έχει αυτό με τους σκοπιανούς και το μακεδονικό; Αλυτρωτικές βλέψεις για κάτι που ποτέ δεν είχαν, γίνεται;;;;;;;;

ακούμε συχνά ότι η σκέψη είναι δυνατή ΚΑΙ δυναμική ενέργεια. Αν ξέραμε πόσο εύστοχο είναι αυτόpromitheas14 έγραψε:Ὅπως ὁ ἄλτης τοῦ ὕψους τήν στιγμή τῆς προσπάθειας ὁραματίζεται ὅτι θά πετύχη τόν στόχο του, ἀλλιῶς κάθε ἀμφιβολία θά τόν κάνη νά ἀποτύχη, ἔτσι καί ἐδῶ ἡ πίστη στόν στόχο εἶναι θεμελιώδης παράγοντας, κατά τό "Χριστικόν" : "πίστεψε καί θά κινήσης βουνά".
Ο όρος Σερβο-Μακεδόνας είναι οξύμωρος. Οτιδήποτε άλλο πέραν από Έλληνας Μακεδόνας είναι ένα οξύμωρο σχήμα. Μια πρόχειρη εξέταση της αρχαίας παγκόσμιας ιστορίας θα επιβεβαιώσει αυτόν τον ισχυρισμό. Χιλιάδες ιστορικών εγγράφων θα πιστοποιήσουν ότι οι Μακεδόνες είναι μόνον Έλληνες.
Ο Απόστολος Παύλος δεν έγραψε τις επιστολές του προς τους «Θεσσαλονικείς» και προς τους «Φιλιππησίους» στην «Μακεδονική γλώσσα» που οι ψευδο-Μακεδόνες σήμερα ισχυρίζονται ότι είχαν και έχουν. Ο Απόστολος Παύλος απηύθυνε τις επιστολές προς τους Έλληνες Μακεδόνες και ήταν γραμμένες στα ελληνικά. Οι επιστολές του Αποστόλου Παύλου γράφτηκαν 600 χρόνια πριν οι Σλάβοι εμφανιστούν στις περιοχές της Ελληνικής Μακεδονίας όπου ζούσαν οι Φιλιππήσιοι και οι Θεσσαλονικείς για χιλιάδες χρόνια πριν.

Φτηνη φασιστικη προπαγάνδα του Ελληνικου μετώπου.ArELa έγραψε:κυκλοφόρησε αυτό...
ισχύει;

είπα, δεν ξέρω αν ισχυει. Φτηνή ξεφτηνή, αν ισχύει δεν είναι καθόλου φασιστική,_Divine_Sinner_ έγραψε:
Φτηνη φασιστικη προπαγάνδα του Ελληνικου μετώπου.
https://www.efsyn.gr/arthro/adeia-me-ep ... evroyarioy
http://www.cnn.gr/news/ellada/story/114 ... o-syntagma
Ο καμινης ειπε οτι θα δωσει την αδεια παρ ολο που δεν υπαρχει ακομα σχετικο αιτημα.

γι'αυτό ρώτησα αν ισχύει._Divine_Sinner_ έγραψε:Το pronews ακολουθει την γνωστη τακτικη οσων παραπληροφορουν για clickbait. Εβαλε εναν τιτλο που δεν εχει σχεση με το κειμενο και στο κειμενο λεει "ο κ καμινης εκφράστηκε αρνητικά όπως ειχε κανει και ο μπουταρης". Αλλο εκφραζομαι αρνητικα και αλλο δεν διδω αδεια.
Ειναι δυο διαφορετικα πραγματα.
δεν θέτω δίλημμα... αλλά όταν εκφράζει επιφυλάξεις για ένα εθνικο θέμα τέτοιας βαρύτητας_Divine_Sinner_ έγραψε:Πρωτον δεν υπαρχει το δηθεν διλημμα Gay VS εθνικα θεματα.

στις 16/1, στο παρόν νήμα και συγκεκριμένα εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 79#p293979promitheas14 έγραψε:
ArELa έγραψε: ...Γι'αυτό έφερα νωρίτερα την τοποθέτηση της Ζωής, παρά το γεγονός ότι δεν στηρίζω
κανένα κόμμα ή κίνημα πλέον (ούτε το δικό τους) και παρά το γεγονός ότι μπορεί
να τα λέει όλα αυτά χωρίς να τα βιώνει απ'το τρισβαθό της, αλλά λόγω πολιτικών
σκοπιμοτήτων. Δεν παύουν αυτά που εκστόμισε να με εκφράζουν.
Μπορεί η ίδια να μην τα νιώθει, τα νιώθω εγώ και πάρα πολλοί σαν εμένα.
εκτός αυτού, έχουμε δει τις... "διαπραγματεύσεις"
των εκάστοτε εξουσιαστών αυτής της χώρας, κι έχουμε αηδιάσει κανονικά.
('Εχασε πια το νόημά της η λέξη "διαπραγμάτευση")
ArELa έγραψε:H Ζωή τα είπε σωστά.
Όπως δεν τα'χει πει κανένας πολιτικός ως τώρα...
https://www.facebook.com/zoe.konstantop ... 319780096/

Γιατι ομως γινεται η αναφορα ειδικα στους γκεϊ και οχι ξερω γω στο συνδικατο ταξιτζιδων ή σε όποιους αλλους εχει δώσει άδεια ο δημος; Μηπως επειδη αυτο χτυπαει καλυτερα στο θυμικο;ArELa έγραψε:γι'αυτό ρώτησα αν ισχύει._Divine_Sinner_ έγραψε:Το pronews ακολουθει την γνωστη τακτικη οσων παραπληροφορουν για clickbait. Εβαλε εναν τιτλο που δεν εχει σχεση με το κειμενο και στο κειμενο λεει "ο κ καμινης εκφράστηκε αρνητικά όπως ειχε κανει και ο μπουταρης". Αλλο εκφραζομαι αρνητικα και αλλο δεν διδω αδεια.
Ειναι δυο διαφορετικα πραγματα.
Θα δείξει.
δεν θέτω δίλημμα... αλλά όταν εκφράζει επιφυλάξεις για ένα εθνικο θέμα τέτοιας βαρύτητας_Divine_Sinner_ έγραψε:Πρωτον δεν υπαρχει το δηθεν διλημμα Gay VS εθνικα θεματα.
που αφορά ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ (και απασών των ιδεολογιών, θρησκειών, κοσμοθεωριών
ΚΑΙ σεξουαλικών επιλογών)
ενώ ταυτόχρονα στηρίζει εγκάρδια, ολοψυχα και με χαρά τις όποιες εκδηλώσεις
μιας μερίδας ανθρώπων, εκδηλώσεις που για πολλούς είναι ΚΑΙ αμμφιλεγόμενες,
τότε τα δύο μέτρα δυο σταθμά (ΚΑΤΑ του Ελληνισμού μάλιστα) είναι πασιφανή και
οφείλουμε ΑΝ είμαστε ακριβοδίκαιοι να μην ταμπελώνουμε ως φασιστική την όποια
έκφραση θυμού ή παραπόνου... Ή να ξανασκεφτούμε πού και για ποιον
αρμόζει ο χαρακτηρισμός του "φασιστικού"

Το καθε πολιτικο προσωπο εχει τις ιδεες του και το αυτοβουλο να αποφασιζει τι ειναι καλο και δικαιο και τι οχι. Αν ο μπουταρης ή ο καμινης δεν θεωρουν οτι κανουν καλο στην διαπραγματευση, αυτο ειναι δικαιωμα τους.ArELa έγραψε:Με προλαβε ο Προμηθέας... και συμπληρώνω (απαντώντας στον Σίνερ)
Ποιες άλλες εκδηλώσεις στην πλατεία έχουν πάρει διαστάσεις και δημοσιότητα;
το συνδικάτο των ταξιτζήδων "και όποιο άλλο" ή τα γκέι πράιντ, και άλλες
ανάλογες εκδηλώσεις, καθώς και οι συνάξεις διαμαρτυρίας εκεί από
αγανακτησμένους ή η τωρινή που θα γίνει για εθνικό θέμα;
Φυσικό είναι να γίνονται αυτές οι συγκρίσεις όταν η μια εκδήλωση/σύναξη
καθαγιάζεται και χαϊδεύεται, ενώ οι άλλες (εθνικού χαρακτήρα)
δαιμονοποιούνται με τους "άρχοντες" (και τα σούργελα
της δήθεν σάτιρας) να προπαγανδίζουν ότι αυτές αποτελούνται
δήθεν μου ταχα μου από υπερεθνικιστές, ακροδεξιούς και χρυσαυγίτες μόνον
Περιπου οπως το πραϊντ παρουσιαζεται απο πολλα δηθεν πατριωτικα ΜΜΕ που πιανονται απο τις εξαιρέσεις, ως μια συναξη σεξουαλικα αχορταγων ανθρωπων που παρελαυτουν με στριγκακια. Ε καλως ηρθες στον κοσμο της προπαγανδας. Ο καθενας προπαγανδιζει τις ιδεες του και μερικοι προσπαθουμε να αποκαθιστουμε την αληθεια.ενώ οι άλλες (εθνικού χαρακτήρα)
δαιμονοποιούνται με τους "άρχοντες" (και τα σούργελα
της δήθεν σάτιρας) να προπαγανδίζουν ότι αυτές αποτελούνται
δήθεν μου ταχα μου από υπερεθνικιστές, ακροδεξιούς και χρυσαυγίτες μόνο