Σάββας Καλεντερίδης
- karipis
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
Re: Σάββας Καλεντερίδης
Παναγιώτη αν μου επιτρέπεις θα σου 'πώ κάτι.
Αυτό που έκανε το Πρώτο Θέμα με το παρών άρθρο δεν είναι τίποτε άλλο από το να στοχοποιεί ένα πρόσωπο. Όχι ένα τυχαίο πρόσωπο αλλά κάποιον ο οποίος έκανε πολύ μεγάλο κακό στην γείτονα.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το γεγονός πως κάθε Τούρκος, φιλότουρκος, μουσουλμάνος κ.λπ να τον βλέπει ως μεγάλο του εχθρό.
Πρόσεξε, δεν μιλάω για της μυστικές υπηρεσίες και την επίσημη πολιτική ηγεσία των τούρκων, αλλά για τον τελευταίο φονταμελιστή βλαμένο ο οποίος ενδεχομένως να θελήσει να πάρει το αίμα του πίσω, βλέποντας μιά μέρα τον Σάββα στον δρόμο...
Εγώ για παράδειγμα, αν θέλεις την γνώμη μου δηλαδή, δεν νομίζω πως θα εξέθετα έστω και στον παραμικρό κίνδυνο έναν ήρωα της χώρας μου.
Φιλικότατα ο αδελφός σου.
Αυτό που έκανε το Πρώτο Θέμα με το παρών άρθρο δεν είναι τίποτε άλλο από το να στοχοποιεί ένα πρόσωπο. Όχι ένα τυχαίο πρόσωπο αλλά κάποιον ο οποίος έκανε πολύ μεγάλο κακό στην γείτονα.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το γεγονός πως κάθε Τούρκος, φιλότουρκος, μουσουλμάνος κ.λπ να τον βλέπει ως μεγάλο του εχθρό.
Πρόσεξε, δεν μιλάω για της μυστικές υπηρεσίες και την επίσημη πολιτική ηγεσία των τούρκων, αλλά για τον τελευταίο φονταμελιστή βλαμένο ο οποίος ενδεχομένως να θελήσει να πάρει το αίμα του πίσω, βλέποντας μιά μέρα τον Σάββα στον δρόμο...
Εγώ για παράδειγμα, αν θέλεις την γνώμη μου δηλαδή, δεν νομίζω πως θα εξέθετα έστω και στον παραμικρό κίνδυνο έναν ήρωα της χώρας μου.
Φιλικότατα ο αδελφός σου.
Το θέμα δεν απεκάλυψε τιποτε που δεν εχει λεχθεί.
απλα χρησιμοποιησε τις πληροφορίες που ηδη ηταν γνωστες και τις εβαλε στην σειρα για να κανει ενα προσωπογράφημα.
απλα χρησιμοποιησε τις πληροφορίες που ηδη ηταν γνωστες και τις εβαλε στην σειρα για να κανει ενα προσωπογράφημα.
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Έλαβε Likes: 2 φορές
- Επικοινωνία:
Ομολογώ πως δεν σκέφτηκα σε τι κίνδυνο θα μπορούσε να μπει ένας συνέλληνας, ο οποίος πρόσφερε τα μέγιστα στην Πατρίδα. Μπορείς να διαγράψεις το θέμα.
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
- karipis
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
Δεν έχω τέτοια δυνατότητα Παναγιώτη αλλά και να είχα δεν γνωρίζω τον τρόπο (άσε που δεν θέλω να έχω τέτοιες αρμοδιότητες ).
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Επικοινωνία:
Δεν πειράζει! Θα το κάνει όποιος από τους αρμοδίους δει πρώτος το θέμα.karipis έγραψε:Δεν έχω τέτοια δυνατότητα Παναγιώτη αλλά και να είχα δεν γνωρίζω τον τρόπο (άσε που δεν θέλω να έχω τέτοιες αρμοδιότητες ).
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Επικοινωνία:
Σε ευχαριστώ Φώτη.
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Επιμένεις να φύγει από την αγορά το τόπικ, Αίολε;
Τα εναπομείναντα ποστς δεν βλέπω να ενέχουν κανέναν κίνδυνο, αλλά εάν αυτό θέλεις, θα αφαιρεθεί ολόκληρο το τόπικ.
Τα εναπομείναντα ποστς δεν βλέπω να ενέχουν κανέναν κίνδυνο, αλλά εάν αυτό θέλεις, θα αφαιρεθεί ολόκληρο το τόπικ.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Dihnekhs
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: DIHNEKHS
- Έλαβε Likes: 7 φορές
Ο Σάββας Καλεντερίδης για την δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Τουρκία
πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2016/12/%ce ... z4TOqcLdGW
πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2016/12/%ce ... z4TOqcLdGW
- Dihnekhs
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σάββας Καλεντερίδης: Στην Τουρκία υπάρχει ακόμα ισχυρό το Βυζάντιο (STAR 1/1/2017)
- Dihnekhs
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
"Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΑ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ…"